Keresés

Részletes keresés

androbest Creative Commons License 2011.01.11 0 0 3867

Egyébként aláírom h az andro-nál a szilikoncsövekkel nekem is gond volt ahogy a Tomi írta mert valamiért ki ki csúszott a helyéről de volt hozzá 4 asszem és kitartott hála az égnek:)

Egyébként a tesztoszteron szint reggel a legmagasabb ugye ez tény,és pontosan ezért is írtam h általában ha tehetem én is reggel edzem meg jelq-val mert valahogy tuti h köze van a dolognak hozzá!Ugye éjjel pedig a regerenálódás stb feltöltődni éjjel a reggeli masszázsra:)

Lefety Lóri Creative Commons License 2011.01.11 0 0 3866

Na így kell ezt!

Gratulálok mind2tök sikeréhez!

 

Ki ne maradjak én is megosztom mit sikerült eddig:

Szóval én úgy 2009 márciusában kezdem el ismerkedni a jelq névre keresztelt gyakorlattal, az elején csak úgy próbálgattam de már akkor is látszott hogy használ a dolog elkezdem hát heti 5x csinálni.

Kezdetben 14cm volt a méretem apropó a mérés dolgot én is úgy képzelem el ahogy Androbest leírta annyi külömbséggel hogy én mindig csak éppen hogy hozzáérintem a vonalzót a bőrömhöz, nem nyomom be csontig, dehát kinek hogy a lényeg sztem mindig ugyanúgy kell és akkor látni hogy változik -e.

Szóval áprilisban már 14.2 mértem valamikor a hónap közepe fele, lelkes is lettem hogy működig a dolog a hónap végén már 14.6lett! Május végére 14.9cm értem el, csináltam tovább de valahogy megállt a fejlődés és június végén még mindig ugyanannyi volt ... Hát akkor abbahagytam a dolgot bár lehet nem kellett volna még.

Tavaj év vége felé rávettem magam megint egy kis növelésre vettem egy Penen féle pumpát és használtam vagy 2 hónapig úgy ahogyan azt kell! De nekem az nem növelt semmit talán kissé vastagabb lett de azt meg soha nem mértem szóval hossabb nem lett az tuti. De ha már így elkezdtem a témával foglalkozni gondoltam visszaálok a jelqra kicsit hátha hoz még azért :)

Úgyhogy most mondhatni naplót vezetek minden hónap végén mérem az eredményt, és minden hónapban módosítok valamit amíg azt nem látom hogy van fejlődés. Pl most csak heti 3x edzem de akkor nagyon szabályosan és úgy érzem jól is esik, ha nem jön be majd lesz heti 5megint vagy valami.

Egy pár hónapot rászánok most úgy érzem.

 

Bevallom kicsit fura volt olvasni hogy van akinek folyamatosan nőtt én valahogy úgy érzem az enyém az első 2-3 hónapban meglódult aztán meg semmi de nem értem miért...

Remélem sikerül még továbbjutnom.

 

Előzmény: tomi 16 (3865)
tomi 16 Creative Commons License 2011.01.11 0 0 3865

Hát akkor én is hozzászólok!:D

Előszöri is gratulálok a szép eredményedhez.... Kezdjük az elején. Kb. 10éves korom óta görbe a "szerszámom" de nem foglalkoztam vele 16 éves koromig, aztán vettem egy Andro-penist(első sorban a kiegyenesítés volt a lényeg meg persze a méret is). Mint mindenkinél az első hetekben óriási volt a lelkesedésem. Használgattam, kicsit látszott , hogy azért egyenesedik meg egy kicsit nagyobb is. Egy idő után a szilikon csövek elnyúltak(vagy valamiért nem maradtak a helyükön). Akkor már nem volt kedvem hordani, mett álllandóan igazgatni kellett.  Aztán megtaláltam a bathmatet, mondanom sem kell egyből megvettem(kb 5 napja van meg). Tényleg nagyon keményen "szívja" első alkalomra kb 18 centire pumpáltam fel, tegnap már 19-ig elment és vastagságra is sokat javult meg még egyenesebb is lett. Kb olyan 15,5 centivel kezdtem augusztusban és most olyan 17 körül van. Mostmár használom mind a két nyújtót és remélem a legjobbakat. Majd rakok fel képet is

 

 



androbest Creative Commons License 2011.01.11 0 0 3864

Jó ötlet!

Igazából kezdjük a méréssel,ugyanis sokan nincsenen tisztában hogyan is kell,kellene

mérni!!!Finoman állítsd a péniszedet párhuzamosra a talajjal. Nyomd a vonalzót a szeméremcsontodnak (közvetlenül a pénisz töve felett van) és olvasd le a péniszed csúcsánál a számot. Könnyebb lehet állva, zárt térdekkel, a pénisz feje mögött kétoldalt fogva. Mozgasd a medencédet és változtasd a péniszed szögét, hogy lásd a variálástól, hogyan változik a mérés eredménye. Miután kitaláltad hogyan kaphatod mindig a helyes eredményt, könnyűnek fogod találni a mérést.A legtöbb vonalzó elején vanegy 0.5cm rés!:)azt levonjuk persze!Én speciál 14.5 15cmről kezdtem.2008 elején vettem egy andro penis-t a netről és elkezdtem használni kb egy hónap után,meguntam stb szar nem ér semmit,pedig már akkor majdnem 0.5cm-t "nőtt"volt még pár ilyen alkalmam:)!Egy ideig a szekrényben volt mert szartam az egészre,de erőt vettem magamon tavaly év elején és a leírtak szerint megcsináltam azt a kibszott 6 hónapot,vitamin kaja stb ahogy kell,és igen tényleg használt!!!Még használgattam picit stb (mondvák kissebb csak nem lehet)címszóval17.5cm lett a növekedés eredménye ami szerintem nem rossz,azért mégis csak fél év!!!

Aztán kb 2 hónapja használom újra mert a jelq nagyon felkeltette a figyelmem,és együtt alkalmazom a kettőt(persze a lelkesedés hanyatlása megkörnyékez minden héten de azért csinálom,csinálgatom)Így viszont már 18.2cm, a vastagság pedig15.2 amit a pénisz közepénél kell mérni!A jelq-ról csak jót tudok mondani meg az andro-ról is de azt aláírom h a viselése kurva kényelmetlen tudott ám lenni!!Szerintem azért is adják el őket szép számmal!!!Hát a cél??A csajom már nem érti hova akarom növelni(merthogy gyúrós voltam és néha a mai napig edzek)és ez által volt bennem mindig egy kissebbségi komplexus!Pl ha a 34-es karom eléri a 40-est akkor majd abbahagyom stb persze44-nél is kicsinek láttam:))na de mind1Visszatérve:Ezt a két módszert alkalmaztam másról nincs tapasztalatom,mondjuk ezeket a vizes pumpákat már a myvip-en is reklámozzák úúúúú

áááá ííígy nől meg 15 perc alatt 2 centit meg krva anyja!Persze hogyne max kitartással nől meg a pénisz meg idővel SAJNOS ez a helyzet skacok.Persze gondolom ahány pénisz annyi féle ,nincs két egyforma,lehet vkinek előbb míg másnak később használ egy adott módszer legyen bármilyen módszere vagy szerkezete hozzá!!Én azt javasolnám mindenkinek h tűzzetek ki kis célokat mondjuk csak max fél centit!Naplót nem vezettem bár lehet h segíthet!Ami engem illet tuti nem adom el az andromat meg jejq-zok ha úgy van kedvem,de alapjában véve már elégedett vagyok.HIGGYÉTEK EL,HOGY A KITARTÁS A KULCS!!

Remélem segítettem valamit nektek,jó ötlet volt a Lóritól h pörögjön a fórum.

KITARTÁS!!!!!!!!!

Lefety Lóri Creative Commons License 2011.01.10 0 0 3863

Egy kis közvélemyén kutatás!

Hogy pörögjön kicsit a fórum...

Megkérnék mindenkit hogy írja be mekkora most a szerszáma, és mennyivel lenne elégedett, esetleg hol tart a megvalósításban(de akkor azt is honnan indúlt)

Remélem hogy minél többen reagáltok majd.

Növelésre fel!

Lefety Lóri Creative Commons License 2011.01.08 0 0 3862

Én egyenlőre megpróbálom a heti hármat most, már sokféleképpen csináltam lehet túl sok volt, az se jó.

Elhatároztam hogy minden hónapban variálom a dolgot fejlődéstől függően remélem kitartok vagy egy fél évig még :)

A vitaminban egyetértek, sajnos én csak este tudom csinálni de az is igaz hogy napközben mikor csináltam jobban esett valahogy... nem hiszem hogy a tesztoszeron szint miatt inkább csak a fáradtság.

Hát majd elválik mi lesz majd beszámolok.

 

Hajrá mindenkinek!

Előzmény: androbest (3861)
androbest Creative Commons License 2011.01.08 0 0 3861

A leghatékonyabb ha heti 5 alkalmat rászánsz!!!

2 nap jelq 1nap pihi és így tovább

JA ÉS NO DROG ALKOHOL STB

A,C,D VITAMINOK,(FŐLEG C,D VITAMIN) ÉS HELYES KAJA AKI TEHETI

HA EZEK MEGVANNAK ÉS A KITARTÁS IS PERSZE AKKOR LESSZ AZ AMIT EREDMÉNYNEK HÍVNAK!! ÁLTALÁBAN REGGEL CSINÁLD MERT A TESZTOSZTERON SZINT ILYENKOR A LEGMAGASABB, ÉS A KEDV IS LEGALÁBBIS A TÖBBSÉG EZT MONDJAHA!!!

ÜDV,REMÉLEM SEGÍTETTEM

tomi 16 Creative Commons License 2011.01.08 0 0 3860

Helló! Tegnap sikerült beszereznem egy bathmate hydropumpát. Este ki is próbáltam. Eléggé kemény cucc az biztos, de nagyon tetszik az érzés. Utána kicsitt dagadt volt, meg vastagabb is, de reggekre elmúlt. Már most várom, hogy este megint használjam. Reménykedjünk a legjobbakban. 1.re mikor felpumpáltam 16cm volt de mire letelt a 20 perc felment 18centire. Majd egy hónap múlva küldök képes beszámolót.(mellé még andro-penis goldot is használok.)

Lefety Lóri Creative Commons License 2011.01.07 0 0 3859

Kihalás van :)

 

Eladó egy Dr. J. Kaplan féle vákumos pumpa mindössze 15e ért!

 

Egy kérdés hátha valaki reagál rá:

A jelq-t heti 3 alkalommal szerintetek elég csinálni? Vagy ki hogy tolja?

zsotti9 Creative Commons License 2011.01.06 0 0 3858

helló mindenkinek vki írjon h használ -e a bathmate és mennyi idő alatt kösszi :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.04 0 0 3857

Hahó topiclakók!

Itt az ideje fényképes igazolásoknak az eredményekről; határidőre javaslom a hónap végét.

Várjuk a képeket!

tomi 16 Creative Commons License 2011.01.02 0 0 3856

Van valakinek eladó bathmate? Ha van irj : bath.mate.boy@gmail.com (10Eft ot tudok érte adni.)

Dulifuli Creative Commons License 2010.12.31 0 0 3855

Hát hogyne. Például a Google.

Előzmény: tommm555 (3854)
tommm555 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 3854

Hali.

 

A jelq-ról tudna valaki videót adni?Köszi

sexwax Creative Commons License 2010.12.29 0 0 3853

És aki a pasikat kedveli?

 

:)

Előzmény: mamikedvence (3852)
mamikedvence Creative Commons License 2010.12.28 0 0 3852

a legjobb pénisznövelő szer egy érzéki női pusz rá. szerintem minden pénisz megnő tőle,

antitahoista Creative Commons License 2010.12.28 0 0 3851

Eladó Bathmate 13.000ft-ért.

Érd:gremlin17@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.26 0 0 3850

Húzni kell vele a stráfkocsit, az majd megnöveli alaposan. 

Hajót lehet majd vele süllyeszteni. 

Radler Lemon Creative Commons License 2010.12.26 0 0 3849

Én azt szeretném megkérdezni az extender használóktól, hogy mekkorák ezek a készülékek? Semelyik honlapon nem említik, hogy mekkora az alapgyűrű átmérője pl, ami ugye a tövében támaszkodik, nameg azt sem, hogy az alaptól a makk tövéig mekkora lehet a készülék leginkább összetolt, és kihúzott állapotban... Több márka használójának a tapasztalatai is érdekelnének!

Kösz!

tomi 16 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 3848

Szasza100: nyugodtan rendelj. minden rendben lesz.

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.23 0 0 3847

egyszerű!

Ha ló az apád, lóméretű faszod lesz. A lovak soha sem növelik a méretet,

pont jó az a félméteres.

szasza100 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 3846

Rendelt valaki a hu.jesextendershop.com-tól? Origit szállítanak? Nem szívesen vennék annyi pénzért vmi utángyártott szart, ami szétmegy egy hónap alatt.. A jesextender.hu-n készlethiány van.. Valakinek vmi tapasztalat, honnan érdemes megrendelni? Előre is köszi az infót azok nevében is akik extrudert szándékoznak venni.

Lefety Lóri Creative Commons License 2010.12.22 0 0 3845

Szia nem nem adom fel!

 

Igazából nem rossz dolog de nekem inkább vastagságra volt hatással mint hosszra. Lehet nagy nekem a H2es henger ami van hozzá.

Mert akár hogy használtam nekem nem volt nagyobb miután kivettem a pumpából csak sokkal vastagabb, márpedig úgy gondoltam hogy legalább pár miliméterrel 1-2óráig hosszabb vagy valami, máskénpp hogy maradna meg az eredmény?

Az lehet nem vagyok elég kitartó vele mert ha használtam volna vagy 1évet ki tudja mi lenne.

Inkább visszatértem a kézi módszerhez, régebben ez már segített nekem 1cm növelni hátha még sikerül. Bár egy extendert még lehet veszek a jövőben :)

Egyszóval nem adom fel, kicsit visszábesett a lelkesedésem de heti 3x edzem kézzel ahogy a tapasztalt kolléga is tanácsolta.

Majd meglátom hogyan tovább.

Előzmény: Törölt nick (3841)
tomi 16 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 3844

Érdekelne, hogy mennyibe kerülne, mik a tapsztalataid és milyen színű? Írj e-mailt  : bath.mate.boy@gmail.com

hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2010.12.22 0 0 3843

Nekem van, eladó.

Előzmény: tomi 16 (3842)
tomi 16 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 3842

Eladó bathmate vkinek?

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.22 0 0 3841

Szabad kérdezni, miért adod el? Fel akarsz hagyni a faroknövesztéssel?

 

Lefety Lóri Creative Commons License 2010.12.21 0 0 3840

Kihalás van srácok !

 

Jönnek az ünnepek?

 

Ha valakit érdekel egy eladó Penen féle vákumos pumpi akkor írjon egy levelet a dealer00@citromail.hu ra.

zsotti9 Creative Commons License 2010.12.16 0 0 3839

szevasztok van olyan akinek használt a bathmate és megis maratt mérete?

és vki használt már Reagrát? ha igen írjon róla köszi

14es Creative Commons License 2010.12.15 0 0 3838

Bathmatet vennék használtan irj az emailt 14es@citromail.hu -ra

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!