Keresés

Részletes keresés

hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 81
Semmi gond. Csak a tankönyveidhez küldtelek vissza, de ezek szerint ok nélkül :-D...
Előzmény: Kockás Has (79)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 80
Bocsánat. Néha el szoktam túlozni a dolgokat, abba az irányba, amerre indult egy számomra hülye gondolat... :-D
Előzmény: Vicky6 (75)
Kockás Has Creative Commons License 2008.03.13 0 0 79
Tudom, hogy már régen túlment ezen a társalgás, de csak most néztem be ide. Teljesen igazad van, ne haragudj, egyszerűen nem vettem észre egy "nem" szót a hozzászólásodban. Hülyeségre nincs orvosság.
Előzmény: hegyilány (25)


hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 78

Értem, és elfogadom. Én sem azonosulok vele. De próbálom vele megértetni, hogy nem választhat mindaddig, amíg nem tudja, mit nyújtanak a lehetőségek. És nem filmből, könyvből, reklámból... hanem tapasztalatból.

 

Egyébként én sem bírnám hosszú távon a magányos szexet :-D. Szerencsére én is boldog párkapcsolatban élek, és bizony, mi is olyanokat teszünk, ami az ő értékrendjébe nem fér bele. De nem magyarázom neki, hogy milyen jó, amikor kap 20 pálcaütést a fenekére. Ahogy ő teszi nekünk, itt, a G-pont keresésének a boldogságát ecsetelve.

 

Nem perverzitásra vagy anormalitásra probálom rávenni, hanem a normális élettel együttjáró normális szexre. Sőt, nem is próbálom rávenni, csak magyarázom, hogy ez akkor is az emberi élet része, ha ő elveti a gondolatát is.

Előzmény: Vicky6 (74)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 77
A kérdésed logikus, várjuk a választ..
Előzmény: pihe6 (76)
pihe6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 76

gesztenye az alap kérdés mégiscsak sztm azon van miközben magaddal foglalkozol a fürdőkádban miről fantáziálsz és mivel nagyon gondosan kikerülted ezt a kérdést sztm neked is nyilvánvaló h itt a kényes pont !

Ugyanis vmi felizgat...na most ha magadra gondolsz közben pl.akkor ajánlom a nőket, ha pasira gondolsz akkor nem jelentheted ki azt h nincs rá igényed hiszen izgat,maximum azt h tudatosan nem akarod ezért meg ezért meg xy ok miatt. ez esetben pedig igenis elfojtásról van szó....

Ha pedig mittudomén az asztal lába izgat fel akkor meg az és mindenki elfogadja h nem kivánsz élő embert.

Előzmény: Törölt nick (59)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 75
Aztakutyamegamacska!! Most majdnem visszajött az ebéd...
Előzmény: hegyilány (73)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 74

Figyelj, lehet, hogy neki jó és meg is van magával meg ezzel a fajta életével elégedve, amit sokan nem neveznénk életnek. Én például belepusztulnék, ha csak egymagammal kellene/lehetne szexuális életet élnem. Neki ez megfelel és JÓ, mert nem tudja, hogy milyen a szerintünk még ennél is JOBB!! Így aztán kiegyezik ezzel, mert kényelmes, megfelel, nem jár bonyodalommal, stb. Engem ez mindaddig nem zavar, amíg nekem nem kell azonosulnom vele.

Előzmény: hegyilány (72)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 73
Értem én. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy akkor a nyálával hogy áll, azt nem utálja? Erre a válasza az volt, hogy nem, mert nem kell lássa, inkább lenyeli. Ezt a gondolatmenetet továbbvive: akkor az ürülékével hogy áll: Hogy ne lássa, inkább lenyeli? Jó, tudom, ez már obszcén, de hát nem lehet valaki ennyire felszínes, na. :-D
Előzmény: Vicky6 (71)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 72

Szerintem nem ő választotta a szingliséget, hanem egyéniségéből adódóan, a szingliség választotta őt :-))) . Ebbe beletörődött és próbálja megmagyarázni nekünk, és nem utolsósorban magának, hogy így is lehet élni.

 

Én elfogadom, hogy ő ilyen, ő viszont azt fogadja el, hogy ne nyilatkozzon valamiről mint tényről, amíg nem tudja, miről beszél. És ne magyarázza hogy neki milyen jó, mert akkor sem hiszek neki. :-)

Előzmény: Vicky6 (70)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 71
Igen, igazad van. Én ezt azzal magyaráztam, amit a strandról is írt, hogy őt igazából az érintés undorítja, de az nem taszítja, hogy több tíz, esetleg száz ember izzadtsággal (és még ki tudja mivel) keveredett vizében fürdik együtt egy medencében. Legalábbis így értelmeztem.
Előzmény: hegyilány (69)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 70

Így visszaolvasva tényleg nem biztos, hogy te vagy a kedvenc fórumtársa.. De szerintem csak kétségbeesetten próbálja megértetni és egyúttal elfogadtatni magát és ezt a fajta szemléletét az "átlagemberrel". Az persze az ő "szerencsétlensége" (az idézőjel szándékos), hogy azok vannak többen, akik nem értenek vele egyet, illetve nem tudják elfogadni. Bár ahogy visszaolvastam, nem is az a fő célja, hogy egyetértsenek vele, pusztán csak fogadják el ezt a számára természetes, a többség számára viszont bizarr és torz szemléletét, amiből következik, hogy ő van kisebbségben. A kisebbségnek pedig mindig nehezebb... hiszen ők úsznak "árral szemben"..

Előzmény: hegyilány (66)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 69
Hm... hallod-e, így meg belefürdik, mert akármilyen kis koncentrációban, de csak benne lesz a vízben :-D vajon ettől nem undorodik?
Előzmény: Vicky6 (65)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 68
Isten hozott! valami újdonság? :-))
Előzmény: Törölt nick (67)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 66
Ja, tudom, hogy értette :-))) megértettem én is, de kezdem élvezni a helyzetet, ezért provokálom. :-))) Minden hsz-ében rám haragszik :-))))
Előzmény: Vicky6 (65)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 65
Szerintem ő úgy értette, hogy ha már úgyis vízben van, akkor nem zavarja, hogy kijönnek a nedvek, mert elvegyül.. Bár nem tudom, lehet, hogy én értettem félre.
Előzmény: hegyilány (63)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 63
Nem tudom, neked hogy sikeredik, én ha nedves nemiszervvel beülök a vízbe, és nem nyúlok oda az ujjaimmal, hogy kivegyem a nyálkát, akkor az ottmarad. Tehát nem keveredik a vízzel. Egyébként ez más nyálkákra is igaz...
Előzmény: Törölt nick (59)
naolaoh Creative Commons License 2008.03.13 0 0 62
Kedves gesztenye nő! Két sorodat idézem. " Pl. a néhai G pontommal való kísérletezést ami ugye a hüvelyben van és ahol általában nedvesedünk azért csinálom fürdésnél, mert akkor vízben vagyok és amikor benedvesedek, akkor szinte eggyé...." Már neharagudj de miért néhai a G pontod? Kasztráltad? Vagy mi a fene? Hová lett? Egyébként amit a nedvesség undorodról írsz, az már több mint hülyeség, de nem baj. Azért én még szeretlek! Talán egyszer találkozunk. Puszi!
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 61

Szerintem másold be ide is a kitöltött kérdőívet, hogy kegyes személyed érdekében ne kelljen bármelyik másik topikban keresélni az 5-ből :-)))))))))))))))))).

 

Nem vagy buta, szó sincs róla, csak bizonyos biológiai alapdolgokkal nem vagy tisztában, de ez nem gond, hisz én sem vagyok tisztában a grafikusi munkával. A különbség közöttünk csupán az, hogy én nem mondom neked, a szakinak, hogy pedig grafikában igenis úgy van, ahogy én mondom. Érezhetsz, amit akarsz. DE: ne vonj le messzemenő biológiai következtetéseket a tapasztalataidból.  Mielőtt kijelented azt, hogy az ember igenis tud tenni a természet törvényei ellen, jó lenne, ha egyes alapmunkákat átforgatnál, hogy lásd, mennyire nem úgy van. Nem léphetünk ki a bőrünkből, ugyanúgy táplálkozunk, ürítünk, mint más emlős. Na, meg egyebek is vannak...

Előzmény: Törölt nick (57)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 60
Ezek szerint végül sikerült megtalálnod a G-pontodat? Hogy csináltad? (én az enyémet nagyon nehezen találtam meg)
Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 59
Mint ahogy mondtam csak bizonyos testnedvektől undorodok, tehát nem az összestől. Igen főleg másokétól (de azért néha a sajátomtól is bizonyos nedvektől, meg mennyiségtől is), még akkor is, ha ugyanúgy ember, nedves mint én. Lehet, hogy ez furcsa, de ez van. Az eféle undorodásom 12 éves korom elött is megvolt, ez nem az életformámmal, meg a döntésemmel jár együtt csupán. A pisilés az más, nem kell se néznem, se szagolnom, se hozzáérnem, hanem megvárom míg kicsorog, megtörlöm és kész, majd kezet mosok. A strand, meg a víz is teljesen más, az izzadt emberekhez meg nem érek hozzá, nem kell hozzáérni (pláne idegenéhez, de még rokonhoz, baráthoz se feltétlenül), az izzadsággal semmi bajom, legfeljebb a szagával, meg ha hozzá kéne érnem. Köszi, de tudom jól, hogy a maszti (meg a szex, még ha csak hallásból, filmexből, képekből, reklámokból) következtében langyos nedvesedéssel párosul a kielégülés. Azt korábban mondtam az elöző témában még mielött töröltek ott hozzászólásokat, hogy maszti végén a nedvesedésnél nem csurog ki semmi, még akkor is ha nedves belül. Általában hanyattfekve csinálom és miután felállok a végén 5-10 perc múlva, hogy kimenjek a fürdőszobába WC-zni és kezet mosni nem csurog ki állva se, ez a nedvesedés mennyiségétől függ, mely nálam általában közepes mennyiségű, tehát nem sok, így nem tud csurogni. Tudom, hogy eközben az ujjaimat is éri bizonyos nedvesség onnan, de ez nem zavar, mert tudom, hogy csak kicsit lesz olyan a kezem és a vége után 5-10 perc múlva mindig megmosom a kezem. Azért mert valaki néhány, bizonyos testnedvektől undorodik az nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden nedvességtől undorodik. Pl. a néhai G pontommal való kísérletezést ami ugye a hüvelyben van és ahol általában nedvesedünk azért csinálom fürdésnél, mert akkor vízben vagyok és amikor benedvesedek, akkor szinte eggyé válik a vízzel ami egyáltalán nem zavar. Tehát 2 okom van rá, hogy fürdés közben csinálom: 1. hogy a kísérlezetés során ne csorduljak túl ahol épp fekszem (mert feltűnő lenne, undorodnék tőle és ekkor nagyobb, több a nedvesedés, kb. kétszer annyi mint csiklósan, ezt tapasztaltam), 2. nem szeretném az ujjaimat nagyon benedvesíteni ennek következtében mint ahogy azt már a csiklósnál mondtam. Oké, örülök hogy párkapcsolatban élsz, sok boldogságot kívánok hozzá, csináljátok ahogy jólesik, ezt minden párkapcsolatnak kívánom. Én senkit nem akartam meggyőzni, csupán elmondtam a masztimat és a vele kapcsolatos életmódomat és az ezzel járó összefüggéseket, hogy tiszta képet lehessen látni és utólag ne jöjjön rengeteg kérdés. Igaz így is volt pár kérdés, de így más és kevesebb és igyekeztem úgy leírni, hogy lehetőleg mindenki megértse. Így csak kiegészíteni, pontosítani és esetleg egy picit jobban kell részletezni, habár ez attól is függ, hogy mely részéről mennyire beszélünk. Én nem szándékozom vitázni, se feltűnösködni, csak elmondtam a magam részét is, meg tudni akartam, hogy ki mit szól hozzá és hogyan. Én elfogadok mindenkit szinte (még azt is, ha valaki homokos, biszexuális, vagy metroszexuális, plusz fajgyűlölet sincs bennem), inkább bizonyos emberek nem fogadnak el engem. Ők nem fogadnak el engem, de én bezzeg fogadjam el őket amit én legalább meg is teszek. Ez kétirányú dolog kéne hogy legyen. És ha mindenki elfogadna mindenkit, akkor békésebb lenne a világ. Tudom, hogy ez nem könnyű, meg ezzel nem lehet csak úgy elérni, de akkor is. Mielött még azt mondaná hegyilány, vagy bárki, hogy oktatok, nem azt teszem. Ennél jobban és részletesebben már nem tudok erről mit mondani, már csak ismételni lehet, de annak már nem sok értelmét látom. Én részemről igyekszem lezárni, ez a többiektől is függhet. Akit valóban érdekel az esetem és még nem tud róla, vagy csak keveset, az olvasson vissza és igyekezzen megérteni.
Előzmény: Vicky6 (58)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 58

Sziasztok! Elolvastam az eddigieket és Gesztenye nő másik topikban tett beszámolójait is. Előre leszögezném, hogy nem veszekedni vagy belekötni jöttem, hanem csak egy kérdést szeretnék feltenni kedves Gesztenye nő: ha undorodsz bizonyos testnedvektől, akkor például hogy pisilsz? És nyáron a strandra se mész ki, hiszen ott is sok az izzadt ember, akik napoznak vagy órákig állnak a lángosárus előtt a sorban. És mégegy: maszturbálás közben nem szoktál nedves lenni? Mert szerintem anélkül elég fájdalmas lenne viszont az is testnedv. Vagy csak másokétól undorodsz a sajátodtól nem?

Végül szeretném elmondani, hogy tiszteletreméltó az az őszinteség, amivel beszélsz az életedről, a felfogásodról és az értékrendedről és hogy megosztod másokkal is. Még ha ez azzal is jár, hogy nem fogadják el és megpróbálnak meggyőzni a saját igazukról. Hozzáteszem, hogy párkapcsolatban élek, elég intenzív szexuális életet élünk és mindenféle olyat is csinálunk, amit számodra undorító (orális, anális, izzadtan is és szenvedélyesen). És attól függetlenül, hogy bizonyos dolgokkal én sem értek egyet elfogadom és tisztelem, hogy felvállalod magad. Mindazonáltal ne próbálj meggyőzni szerintem senkit, mindenki fogadja el a másikat olyannak, amilyen. Még akkor is ha felfoghatatlan oda-vissza egymás értékrendje. Ez persze állati nehéz.

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 57
Naolaoh!
Látom kissé perverz alak vagy, nem érdekelsz. Lehet, hogy hegyilánynál, vagy másoknál bejössz, nálam senki, hisz nem szeretnék soha semmilyen partnerkapcsolatot. Nálam úgyis hiába próbálkozol, nem fog menni sehogy se. Pláne ha visszaolvastad amiket írtam, akkor jól tudhatod, hogy miért. Aki nyomul rám bármilyen módon arra úgyis tojok, már bocsi és 0% esélye van. Plusz ez nem randivonal, keress randis fórumokat, cseteket, az ottlévőknél biztos nagyobb lesz az esélyed.

Hegyilány!
Attól hogy valaki elektronikus grafikus szakvégzettségű az nem azt jelenti, hogy csak ahhoz ért és a többihez meg enyhén szólva buta. Az oké, hogy tapasztalatlan vagyok a témában, de nekem akkor is lehet saját véleményem, meglátásom és igen filmben, reklámban, képben sajnos eleget láttam, nekem ez is elég. Számomra akkor is undorítóak ezek a testnedvek, nem is bírok gondolni rájuk. Ezt nem tudja belőlem senki se kiölni akár tetszik, akár nem. És vannak mások is akik nem szeretik, mindenki külön egyéniség, annyifélék vagyunk ahány ember él. Ha sokan, vagy mind egyformák lennénk az nem lenne túl jó és unalmassá is válhat. Az a te dolgod, hogy szereted a testnedveket, akkor élvezd nyugodtan, én legalább nem szólok bele.

Dusi egy álom!
Én a teszt kitöltésemben leírtam amire kíváncsi vagy, ha szeretnéd, akkor olvasd vissza.
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 56
Hm... fiatal voltam. Gyerek inkább. De aztán rájöttem, hogy a szex jobb, ha az ember nem magának csinálja... :-))) nem vagyok alkalmas alany ebben a kérdésben. :-))) nem utasítom el a maszturbációt, de jobban szeretem azt, amikor valakivel szeretkezek. Sokkal jobban :-)))
Előzmény: Törölt nick (55)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 54
Ugyan nem erre válasz, de te a fagyi ízét érzed reklámból? A pezsgő ízét filmből? Nevetséges kijelenteni, hogy tudni lehet reklámokból és filmekből, hogy mi és milyen a szex illetve a szeretkezés...
Előzmény: Don Quijote Da LA Mancha (35)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 53
Erről szól a másik topik :-))) és onnan azért jöttünk el, mert ezen dolgok miatt onnan kimoderáltak :-)
Előzmény: Törölt nick (52)
naolaoh Creative Commons License 2008.03.13 0 0 51
Van egy iwiw meghívóm. Kinek kell!
naolaoh Creative Commons License 2008.03.13 0 0 50
Drága hegyilány! Ne hagyj itt! Akkor én nembirok.....!
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 49
Édes vagy. Mit ittál az éjjel? :-)))) és mennyit? :-)))
Előzmény: naolaoh (48)
naolaoh Creative Commons License 2008.03.13 0 0 48
Ne menj el hegyilány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!