Keresés

Részletes keresés

dumdumka Creative Commons License 2006.03.07 0 0 350

Rendben, akkor helyesbítek:mindenki a saját betegségét ismeri a legjobban.De ha felolvasod az uh leletedet vagy ha volt holtered azt, azt ki tudom értékelni, de ilyen stentekről még nem hallottam...:-)))

Az extra extraszisztolé, idő előtti plusz ütést jelent, ami jöhet vagy a pitvarból, vagy a kamrából.A pitvari SVES-supraventricularis Es, a kamrai VES- ventriculáris Es.Majdnem minden embernek van, csak nem mindenki érzi, és a billentyúk nem tökéletes záródása szorongásos esetekben fokozhatja az extrázásra való hajlamot.

De nem akarok oktatónak tűnni, Csuangce Home3 sokkal jobban tudja ezeket nálam.:-))))

Előzmény: ptca (349)
ptca Creative Commons License 2006.03.07 0 0 349

dumdumka,

 

hát itt sz@rom össze magam az tutti! :)

A'szondod:

"...olvastalak is benneteket minden nap, de bevallom, olyanokról és olyan tudományosan értekeztetek, hogy nem tudtam mellettetek labdába rúgi:-)))..."

 

Aztán egy kicsit lejebb ezt írod:

"...a legutóbbi uh-nál azt mondták, épek a billentyűim, de jelzett insuff van mind a kéthegyű, mind a háromhegyűnél.Ez nincs prolapszushoz kötve?..."

 

az 'uh' még csak-csak rendben, gondolom az az ultrahang, de aztán jössza a 'jelzett insuff"-al a sokhegyü 'prolapszushoz' kötve.... na ettől kinyúltam rendesen :)

'szal ki beszél itt tudományosan?

 

Egyébként nem tudom (hálistennek) hogy mi az az "extra", igy aztán nem tudok a kérdésedre válaszolni hogy extrázik-e a szívem vagy sem. Remélem nem. (Legalább is semmi 'extrát' eddig nem vettem észre)

 

Még a kórházi látogatásom alkalmából :)) csináltak nekem is ultrahangos szívvizsgálatot (is). A végén megkérdeztem a dokit hogy mi az ábra? amire azt felelte hogy semmi gáz, egész rendben a motor  (akkor az érszükület még csak gyanú volt, az érfestést, katéterezést később csinálták)

 

üdv

 

Ps.

bár tanácsokat nem akrok osztogatni, de javaslom hogy sose olvasd el a dobozban lévő papiruszon a mellékhatásokat taglaló fejezetet. Az kérem egy horror... :(

 

Előzmény: dumdumka (348)
dumdumka Creative Commons License 2006.03.07 0 0 348

Sziasztok!

 

Én is megvagyok, olvastalak is benneteket minden nap, de bevallom, olyanokról és olyan tudományosan értekeztetek, hogy nem tudtam mellettetek labdába rúgi:-)))

A férjem szólt most, ahogy hazaért a munkából, hogy gyorsan jelentkezzek be, mert mindenki kivastagított betűkkel keres.

Szóval nemigen unatkozom, amióta megvannak ezek a kölykök.Olyan, mintha 3 gyerekem lenne, és Ádám( na elárultam a kisfiam nevét) meg szörnyen féltékeny réjuk is és mistanában minden férfira, aki belép hozzánk, olyankor sír, és rajtam lóg.

Van egy tanítványom, fiú, eddig haverkodott vele, de ma egész órán az ölemben ült.

Meg szégyelem magam, hogy az extráimmal itt pánikolok mellettetek.

Érdemleges annyi történt, hogy ma jó napom volt(indult), és gondoltam, kipróbálom a fél coaxilt.addig, amíg hatott, nem is volt semmi baj, (napi 3x1 az adagja), de ahogy kezdett kiürülni a szervezetemből du.,szinte minden mellékhatás jelentkezett és extrázott is a szívem.telefonáltam a pszichiáternek, azt hittem azt mondja, akkor holnaptól ne szedjem, erre azt mondta, akkor holnap 2xfelet vegyek be.

Hát normális ez?Nem akaraok én meghalni, jó nekem a szívem úgy magától, nem akarok szegénynek plusz extrákat.

Tényleg, ptca!

Tőled még nem kérdeztük:neked is extrázik a szíved?És ha igen, milyeneket üt?Billentyűk, rendben?

Úgyhogy maradok egyelőre a jól bevált rivotrilnál.

Csuangce!

Te mindent tudsz.Hogy lehet az, hogy most a legutóbbi uh-nál azt mondták, épek a billentyűim, de jelzett insuff van mind a kéthegyű, mind a háromhegyűnél.Ez nincs prolapszushoz kötve?

Egyébként azon gondolkodom, ha megmondod a vércsoportod, és a férjem is beleegyezik, neked adom a köldökvérünket, hátha meggyógyul tőle a szíved.67kg-os testsúlyig tartalmaz elég őssejtet.

Na erre még visszatérünk, mennem kell kivenni a gyereket a kádból.

Cukik az unokáid.

Eddig én a 80 évet programoztam, de akkor mostmár a 120-at kell?

Home3!

Egy főmérnök ismerősöm azt mondta-ő is és a felesége is extrázik-, hogy ez az intelligens és túlérzékeny emberek betegsége.

Ilyesmit a pszichiáter is mondott, hogy ez olyan menedzserbetegségféle, de ez nem vigasztal, nem akarok semmilyen extrát.

Na pusszancs nektek!

 

home3 Creative Commons License 2006.03.07 0 0 347

en ittvagyok:)

de most elég depi vagyok lelkileg:(most tornyosultak a bajok es probalom megoldani öket ugfyh biztos összevissza ver a szivem de baromira nemerdekel:)

Előzmény: csuangce (346)
csuangce Creative Commons License 2006.03.07 0 0 346
dumdumka!
home3!
kkmd!

GYERTEK A FEDÉLZETRE!
ptca Creative Commons License 2006.03.07 0 0 345

"....a két valóban szívbeteg fickó?!..."

 

Kikérem magamnak :) ! Nekem azt mondta a doki a tágítás után hogy "na akkor ezt megoldottuk..." 'szal ki itt a szívbeteg?

 

 

Komolyabban meg tényleg remélem hogy nem vették a szívükre :) a sírámaimat, nem 'ijedtek' meg a bajaimtól és rövidesen előkerül mindenki.

 


ptca

 

Előzmény: csuangce (344)
csuangce Creative Commons License 2006.03.07 0 0 344
Kedves ptca barátom!

Valóban, Csuang Ce - a taoista filozófia számomra kedves alakjától - loptam a nicknevemet.
A tiéd egyből világos volt számomra.
A Kung Fu és egyéb harcművészetek olyan messze állnak tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.
Ha a 7. oldalon a 157. és a 6. oldalon a 172. sz. hozzászólásokat elolvasod, ott mindent megtudsz rólam, kitárulkoztam :))
Jól tudod, az (egészséges)embernek 120 évig kell élnie.

És hol vannak kkmd, dumdumka és home3 barátaink?!

Csak nem riasztotta el őket ez a két valóban szívbeteg fickó?!
Előzmény: ptca (343)
ptca Creative Commons License 2006.03.06 0 0 343

gyanús vagy nekem :) a nicked is olyan kungfu-s.

Van valami jelentése a 'csuangce'-nek  vagy csak úgy kungfu-san hangzik? Véletlen választás vagy valami 'szándékosság' van mögötte?

 

Az enyém (ptca) -mint bizonyára nyilvánvaló- az engem ért 'csapás' (Percutan Transluminar Coronary Angioplasty) egyenesági következménye...

Előzmény: ptca (342)
ptca Creative Commons License 2006.03.06 0 0 342

Műveled ezeket Ce, Cu, Fu,Kung 'mesterségeket'?

 

 

Előzmény: csuangce (340)
ptca Creative Commons License 2006.03.06 0 0 341

Tessék csak belehúzni és kitartani úgy 100-150 évet még!

 

Nemis tudom hol olvastam, de most beugrott hogy bizonyos viszgálódások alapján (aszem elsősorban a különböző fajok egyedeinek 'felnőtté válási' időtartama alapján) egyesek arra a következtetésre jutottak hogy az emberiség (az ember) normális élettartama úgy 100-120 év között kell(ene) hogy legyen. Úgyhogy húzzunk bele mindannyian, itt a cél, ennyit kell kitartanunk!

 

ptca

 

 

Előzmény: csuangce (339)
csuangce Creative Commons License 2006.03.06 0 0 340
Elnézést, most vettem észre, hogy a 335. beírásomban Konfucius (Kung Ce, Kung Fu Ce, Kon Fu Ce, Konfucius) helyett Konfuciánust írtam. Elírás. Azon még vitáznak, hogy tőle, vagy Thalésztől származik a mondás. Nagyjából egyidőben éltek, bármi igaz lehet.
OFF
Előzmény: csuangce (335)
csuangce Creative Commons License 2006.03.06 0 0 339
A dolog egyszerű. Ha túlterheled magad, a vérnyomásod csak egy ideig nő, de mikor eléri a szív teljesítőképességének határát, az nem fog jobban pumpálni, sőt...

Egyébként a vérnyomás és a pulzus között nem olyan egyszerű az összefüggés, mint gondoljuk. Ahhoz, hogy egy bizonyos mennyiségű vér az erekbe kerüljön, vagy a vérnyomást, vagy a pulzust kell növelni. A kettő nem paralell változik.

Lazításként hadd büszkélkedjek azokkal, akikért még kitartok, amíg lehet:

Előzmény: ptca (338)
ptca Creative Commons License 2006.03.06 0 0 338

Hogy a csöcsbe (már bocsánat!) lehetne a torna végén alacsonyabb (kisebb) mint a nyugalmi? 

Jól megterhelem magam erre leesik a vérnyomásom? Ilyen lehet?

 

Az én naiv szemléletem szerint ha terhelem magam akkor  növekszik az oxigén igény, ezért gyorsabban kezd kalapálni a motor, ha gyorsabban kalapál több vért paszíroz be az erekbe, nagyobb lesz a nyomás....valahogy igy. Rosszul gondolom? vagy itt kevés az én 'naiv szemlélet'-em?

 

ptca

 

Előzmény: csuangce (337)
csuangce Creative Commons License 2006.03.06 0 0 337
A 150/100 a torna végén még elmegy. Kisebb ne legyen, mint a nyugalmi!

Ha jól érzed magad, menj vissza dolgozni. Ezt csak te tudod eldönteni. Viszont a korábbi tempót vedd vissza, ha még sokáig élni akarsz.

Az, hogy nem kapkodnak egy koronáriaszűkületes után egy dolog, a másik az, hogy honnan tudnák meg?

Előzmény: ptca (336)
ptca Creative Commons License 2006.03.06 0 0 336

Köszi a tanácsokat, igyekszem majd eszerint kavarni.

 

A vérnyomásom miatt egy picit aggódom. Nem sok az a 150/100 közvetlen a torna végén?

Normálisan (nyugalomban) 110/70 - 130/85 közötti értékeket mérek.

 

Úgy néz ki hogy még egy hetet pihengetek itthon aztán jövő hétfőtől visszamegyek melózni... (cca egy hónapja volt a katéterezésem). Mi erről a véleményed? Jól gondolom hogy nem árt ha visszamegyek dolgozni vagy ajánlatos lenne még itthon üldögélni egy darabig? (A háziorvos ezzel kapcsolatban igazából semmit nem mond. Ha azt mondom neki hogy visszamennék akkor bólint, ha meg azt mondom még jó lenne egy pár hetet itthon pihengetni akkor is bólint ) Ha lehet nem akarok túl sokáig kimaradni a céges 'pörgésből' mert a végén amikor majd visszamennék majd jól megkérdezik hogy 'na maga mi a francot keres itt?' aztán mehetek zabothegyezni...

(Arra is gondolnom kell hogy igy 50 éves koromban egy javított koronaér szükülettel valószínüleg nem nagyon kapkodnának utánam a munkaadók :()

 

üdv

ptca

 

 

Előzmény: csuangce (335)
csuangce Creative Commons License 2006.03.06 0 0 335
A kávéról annyit, hogy naponta 1 adag még ajánlatos is (kicsit megélénkíti a keringést). Viszont, ha a napi átlagvérnyomásod magas (>130/90), akkor nem ajánlom.

A tornát csak fokozatosan és kis intenzitással kezdd el, egyelőre elég másnaponként 15-25 perc, hogy a közbeeső időben regenerálódhasson a szív.
(Az egyik legkedvesebb gyerekkori jóbarátom, akivel csaknem egyszerre műtöttek, nem hallgatott rám - amit én se a kisújjamból, hanem szakkönyvből merítettem, - naponta 2x tornázott 1/2-1/2 órát: 3 éve volt a temetése.)

Hét végén pedig ajánlatos egy laza 4-5 km-es kirándulás a jó levegőn.

Az a jó, ha a gyakorlatok után egy kicsit megizzadsz. A szabály az, hogy a torna előtt megméred a pulzusod (ez lesz a Pnyug, felírod), majd a torna csúcspontján ismét megméred (ez a Pmax), onnantól már csak enyhe lazító gyakorlatokat végzel, pld. séta, mélylégzés. A gyakorlatok végén is megméred.
No már most, ha a nyugalmi és a befejezési érték közel egyenlő, akkor OK, ha a befejezési érték kisebb, mint a nyugalmi - rossz ütem, csökkenteni kell az iramot!
A max. pulzusszám pedig akkor jó, ha:
Pmax=Pnyug+[(220-életkor)-Pnyug]*0,68
Ez nálad kb. 110 p/min lesz. Tehát edddig ajánlatos növelni a terhelést, de ezen felül már árthat.
Ugyancsak a befejezési vérnyomás ne legyen alacsonyabb, mint a nyugalmi.
Ha a vérnyomásod rendben van (<130/90), akkor OK, ha magasabb, akkor óvatosabban.

Most is hangsúlyozom Konfuciánust: "Mindent mértékkel!"
Előzmény: ptca (334)
ptca Creative Commons License 2006.03.06 0 0 334

csuangce,

 

mi a tapasztalatod a kávéval kapcsolatban? Mértékletesen mehet? Vagy ezt is felejtsem el?

(Most döbbentem rá hogy eddig egyik doki sem mondott nekem semmit a kévéval kapcsolatban)

 

kösz

ptca

 

PS.

mától kezdem a 15-20 perces 'tornaórákatl' (könnyű futás + ugri-bugri olyan erővel hogy egy picit megizzadjak. Közvetlen a végén mértem a vnyomásom 150/100 pls:80)

dumdumka Creative Commons License 2006.03.05 0 0 333

Hát én nem tudom ti mit éreztek ebből a mai időjárásból, de én olyan szarul vagyok, olyan ideges, hogy úgy érzem, felrobbanok.Kénytelen voltam még egy rivotrilt bevenni egy órája.

A kutyák kiborítanak, nem hajlandóak csak húst, meg párizsit enni, ha nem azt adok nekik, akkor nem esznek semmit.Bezzeg az előző gazdinál nem ezt kapták.Kaptunk az ottani kajájukból 7 adagot, de arra rá se hederítenek.

Reggel óta a házat sikálom, be fogok dilizni ebbe a takarításba, úgyhogy gondolkodom, vállaljak e még egy gyereket.A szívem elég érdekeseket csinált ma, nem tudom, biztos extrázott.

Szóval ti hogy vagytok?

Pussszzzzzz mindenkinek

dumdumka Creative Commons License 2006.03.05 0 0 332

Sokban hasonlítunk...

Iszod még a teát?És használ?

Előzmény: home3 (331)
home3 Creative Commons License 2006.03.04 0 0 331

hello!

aha enis ilyen vagyok h keresem a korhazat mindenhol:)

ez nagyon rossz szokas egyebkent..

meg kicsit panikos vagyok.soxor félek zaz utcan h elajulok vmi bajom lesz stb amikor egyedül vagyok.

szerencsere ilyen mostanaban nincs gyakran..

inkabb a mürosszullét a jellemzö.ű

erze, h jol ver aztan kitalalom h nem nemver jol.de közben erzem h igen:)

ugylatszik mar ez is baj..

meg alapbol félek minden betegsegtöl szivtöl egy porszemtöl is.

barmi bajom va n egyböl asszocialok a szivemre:)

ez tök nem nhormalis amugy.ez van..

 

Előzmény: dumdumka (330)
dumdumka Creative Commons License 2006.03.04 0 0 330

Hali!

Rendben, te is kapsz kutyust:-)))))

Hát nem unatkoztam egész nap.

Mindenesetre elég rendesen befészkelték magukat az előszobába:-)))))

Egész du. jött mindenki, hogy had nézze meg őket és kaptunk 2 kosarat is nekik, hogy legyen hol aludniuk, de akkorák, hogy kb egy hétig fogják tudni használni.

Mikor hazahoztuk őket, kicsit hagytuk őket szaladgálni a kertben, de aztán behoztam őket, mert átázott a bundájuk.

Aztán kb.óránként kiengedtem, hogy nehogy "baleset" történjen az előszobában, de másodjára már úgy kellett kicipelnem őket a kezemben, eszük ágában se volt kimozdulni a melegről:-)))))))))))))))))

Szóval főleg a kisfiú először elég szomorkás volt, de estére már virgonc lett mindkettő.A kislány Lola lesz, a kisfiúnak még most megyek nevet keresni a neten a kutyák utónévkönyvében.

a kisfiam meg féltékeny volt és egész nap rajtam lógott, úgyhogy bár néha éreztem ezt-azt, nem volt időm pulzust fogni, extrákat számolni.Pedig biztos volt néhány, mert legalábbis nálunk ítéletidő volt.Éjjel szélvihar, reggel napsütés, de.eső, aztán du.meg hó.Fájt is a fejem.

Szerinted ezzel mindenki így van, hogy ha arra gondol, h rosszul lesz, akkor tényleg, vagy csak mi vagyunk ilyen érzékenyek?Én már kicsi koromban is olyan voltam, hogyha csak mellettem valami műtétről, vagy fájdalomról beszéltek, akkor nekem is ott fájt, hallani se bírtam.

Tök jó, h elmúltak az extráid:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Remélem én is erre az útra léptem.....

Azt kell még kiiktatni, hogy ha bármit érzek a mellkasomban, vagy bárhol a szervezetemben, rögtön a szívemre asszociálok.

Ha minden igaz, 2 hét múlva megyünk 1 hétre pihenni, ha meg tudjuk szervezni, h vigyázzanak a kölykökre, ez azért érdekes, mert meséltem, h én félek kimozdulni, de muszáj megszokni, h máshol, kórháztól távol is biztonságban vagyok.

Tényleg te is meggyőzpdsz először arról, hol van kórház a közelben?

Na megyek altatni a csapatot....

 

Előzmény: home3 (329)
home3 Creative Commons License 2006.03.04 0 0 329

hello ptca!üdv itten:)

 

huu most naon lemaradtam végig kellett olvasnom az egészet:)

dumdumka azok a kutyik irto cukik..majd a kölykeiknek a kölykét szeretnem..

addigra talan lesz majd hazam is.:)

vegre talan te is jobban vagy nem?de nehogy vmi hülyeséget a fejedbe vegyél megint mert akkor én fogok morcizni:)most aztan lesz mivel foglalkoznod!!!

 

csuangce..az en pszihiáterem nyugodtan lehetsz mert nekem nincsen:)

extram sincsen. nemis ertem mivan..megbolondultam?

de azert a fejembe veszem neha h biztos rosszul vagyok és akkor biztos rosszul is erzem magam egyböl:)

aztan rájövök h lehet mégsem..

 

egyébként dumdumka tuti h van ilyen h azthiszed rosszul ver aztan mégsem.

a fejemet rateszem, söt ha sokaig gondolok arra h most rosszul vagyok meg rosszul ver akkor utanna 3perc rá es egyböl erzek vmit..

 

dumdumka Creative Commons License 2006.03.04 0 0 328

Szia ptca!

 

Én azt javaslom, mostmár ne sopánkodj azon, mit kellett volna máshogy csinálni, örülj, -hülyén hangzik-, hogy megúsztad ennyivel és nem lett nagyobb baj.

Az anyukám erősen dohányzott, stresszelt és hajtott, és 43 évesen elvitte egy infarktus. Igaz, 2 évvel előtte ő már anginás volt. de nem vette komolyan.Nos én ezóta vagyok igazán stresszes.

Szóval fogd fel úgy, hogy ez egy figyelmeztetés volt az élettől, hogy mostmár vissza kell venni a tempóból, és nem tudom mennyire, de át kéne úgy szervezned az életed, hogy egy kicsit kikerülj a mókuskerékből.

Én is szörnyen hajtottam, hétvégeken is 8-10 órákat dolgozatm , esténként meg futottam 4-5 km-t, aztán az én szervezetem is jelzett, de nekem az idegrendszerem sínylette meg legjobban(legalábbis remélem).

Szóval fel a fejjel.

De a cigarettáról feltétlenül mondj le örökre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

üdv.dumdumka

Előzmény: ptca (327)
ptca Creative Commons License 2006.03.04 0 0 327

 

 

"....most ptca is megijesztett, hogy ő is egészséges volt, de stresszelt, aztán tessék...'

 

dumdumka, én aztán télleg nem akartalak 'megijeszteni', eszemben sem volt, de tényleg. Én csak azt mondtam hogy nálam - szerintem- a stressznek is szerepe volt/lehetett az érszükületem kialakulásában (egyébként ezt a dokik is mondják csak persze ezt nem igazán lehet mérni/számszerűsíteni)

A lényeg hogy valahogy küzdeni kell a stressz ellen, nem szabad hagyni hogy minden apróságtól besz@rjunk!

AZ érszükület meg egyértelműen kimutatható, nincs hókusz-pókusz. Vagy van szükületed vagy nincs és pont.

 

(Mellesleg nálam a stressznél sokkal de sokkal komolyabb ok volt a cigi és a mozgáshiány. Évek óta úgy zajlott az életem hogy reggel ébredés, kávé benyom. cigi elszív, autóba be /stressz az úton - közlekedés, meg hogy na majd ma mi minden bajom lesz a melóhelyen/, irodába be, székbe leül, estig monitor előtt, telefon, kávé, cigi, időnként hülye főnök......este autóba be, haza, valami vacsi + cigi , még egy kávé, számítógép elé leül éjfélig,egy-ig gombnyomkodás-monitor bámulás...Aztán másnap ismétlés...Mint látható épeszü emberke nem csinálhatja igy, ha az ember normálisan végiggondolta volna még időben rájöhetett volna hogy ez igy nem kóser...aztán ugye kis is derült hogy nem kóser :()

 

 

ptca

 

Előzmény: dumdumka (326)
dumdumka Creative Commons License 2006.03.04 0 0 326

Drága Csuangce!

 

Nem vagyunk jómódúak, megvan mindenünk, nem panaszkodom, de amióta gyeden vagyok, sokszor okozok fejtörést a férjemnek, hogy éljünk meg hó végéig.

2 diplomával most arra adtam a fejem, hogy szalámit árulok, de a munka nem szégyen.

megígérem, hogy ha lesznek kölykeink adok neked ajándékba egyet, amilyet akarsz.

Isti bizi, így lesz.

Ne haragudj a pszichiáteremre, ő jó, elismert, egyedül neki kell fizetnem, a többi orvosnak nem, de ő meg számláz nekem és viszakapom az Egészségpénztárból.

Szóval velem van a baj, mert ő már akart nekem vagy 5 féle gyógyszert adni, csak én nem szedem.Mert félek.Szedtem miután anya meghalt 2 évig, és olyan elhagyni, mint egy drogosnak leszokni a drogról.3 hónapig elvonási tüneteim voltak, ritmuszavarom, akkor lett kamrai bigeminiám és igaziból ez a halálfélelem akkor kezdődött.

De meggyógyulok és megpróbálom rávenni magam, hogy szedem azt a nyavalyás gyógyszert, ha már magam nem mindig tudom lenyugtatni magam, most ptca is megijesztett, hogy ő is egészséges volt, de stresszelt, aztán tessék.

Szóval ígérem, hogy kapsz tőlem egy goldiet, aztán sétáltathatod Miskolcon.

Még azt akartam kérdezni, amikor front van és nem vagy jól, akkor mit érzel?

akkor gyengébb vagy vagy extrázol?

Nem gondolkodtál azon, hogy lehetne olyan lehetőség, hogy a szívbe infarktus után őssejteket fecskendeznek és akkor újraépíti magát a szív.

Mi levetettük a kicsi köldökvérét és ennek kapcsán hallottam, hogy ilyen bankokban olyanok is tárolnak, akik úgy adják be, hogy megkapja, akinek szüksége van rá, aztán ha az életben neki lesz rá szüksége, akkor ő kap.

de ez még csak most van elterjedőben, a legtöbben saját felhasználásra tárolnak és azért akarják az orvosok az előbbire ösztönözni a népet, mert sokszor Hál'Istennek nem kerül rá sor, hogy szükség legyen rá és akkor máson lehetne segíteni.

csak én is úgy szeretnék tenni valamit érted, mert úgy érzem, te még tele vagy életkedvvel és élni akarsz.És fogsz is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként nagyon cukik a kölykök, jól lefáradtunk az úszás elmaradt, nem értünk oda, mert rögtön az állatorvoshoz kellett őket vinni, nincs e bajuk, mert "garanciálisak".eddig jól viselkednek, alszanak a helyükön, egyelőre az előszobában.

Nagyobbak, mint gondoltuk, 15 kilósak már most, 3 hónaposan.

NA pusszancs!!!

Előzmény: csuangce (325)
csuangce Creative Commons License 2006.03.04 0 0 325
Kedves dumdumka!

Dehogy haragszom rád. Inkább csalódtam magamban. Vén fejjel hogyan lehettem olyan ostoba, hogy tanácsokat próbáltam neked adni, hiszen te nem akarattal nem fogadsz szót, hanem ez a betegségedből következik. Szégyellem magam, ne haragudj rám!
Azt írod, hogy:
"Egyébként nem érzem úgy, hogy nem fogadnék szót, nem foglalkozom vele, és a kutyák is amiatt jönnek"
Na, erre viszont nem emlékszem, hogy ezt én javasoltam neked.

Azt is írtad korábban, hogy elő vagy jegyezve holterre, terheléses EKG-ra és UH-ra.
Össze tudnád számolni, hogy az utolsó 3 hónapban hány orvosnál voltál, hány EKG-t, UH-t csináltak neked?
Ezzel szemben én azt javasoltam, hogy keress egy megfelelő pszichiátert, aki eredményesen ki tud gyógyítani a (nem szív)betegségedből.

Beismerem, hogy egy szorongásos, pánikos emberrel csak szakember tud foglalkozni. Én bolond meg azt hittem, hogy szavaimra megvilágosodsz :)) Pedig ez ellentétben lenne az alapbetegségeddel.

Szóval bocsáss meg nekem, én nem haragszom rád, viszont a pszichiáteredre igen.

(Meg azokra az orvosokra is, akik egymás után küldözgetnek téged más szakorvosokhoz. Persze ez egy jó kereseti lehetőség.) Bizonyára jó módúak vagytok, hogy ennyi pénzt tudtok áldozni az orvosokra. Ők pedig ezt ki is használják.
Bezzeg engem nem küldözgetnek össze-vissza, hanem azt mondják, hogy "jöjjön vissza egy 1/2 év múlva kontrolra". Persze én egy csóró nyugdíjas vagyok.

Szóval sok sikert a kiskutyákhoz, mellesleg én nagy kutyarajongó vagyok, én is elfogadnék egy golden retrievert :)
Előzmény: dumdumka (323)
ptca Creative Commons License 2006.03.04 0 0 324

Én egy ilyen barom stresszelős pali vagyok. (Majdnem mindentől stresszelek rendesen)

Magasvérnyomásom igazából csak az utóbbi hónapokban volt, az sem kifejezetten diagnosztizált hanem csak a saját méréseim szerint, gyógyszeres kezelés nem volt rá.

Előzmény: dumdumka (322)
dumdumka Creative Commons License 2006.03.04 0 0 323

Egyébként nem érzem úgy, hogy nem fogadnék szót, nem foglalkozom vele, és a kutyák is amiatt jönnek.

De Csuangce!

Olvastad, hogy mit intéztem pesten az aritmia centrumban/gyomor, stb? ,

Nem akarok veled garagban lenni, én szeretek veled beszélgetni nagyon és most is sokat gondoltam rád, mert éreztem, hogy biztos valami nem ok, ezért nem jelentkezel.

Üdv.Megyünk a kölykökért

JuhÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉé

Előzmény: dumdumka (320)
dumdumka Creative Commons License 2006.03.04 0 0 322

Szia ptca!

 

Írod, hogy nálad hozzájárult a stressz.Munkahelyen stresszeltél, vagy amúgyis ilyen vagy?Vérnyomásod magas volt?Mármint a stressz miatt?

 

Előzmény: ptca (318)
dumdumka Creative Commons License 2006.03.04 0 0 321

Még annyit, hogy vörösbort én is szeretnék inni napi 1 pohárral, de a rivotril/coaxil mellett nem szabad:-((((((

Bár a coaxilt már kikészítettem, de még nem próbáltam

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!