Keresés

Részletes keresés

Kicsy Creative Commons License 2003.03.25 0 0 1
Idén mi is Montenegróba készülünk, szintén helyi tapasztalat nélkül. Az utazas.com oldalon van egy topic, ami ezzel foglalkozik, és ajánlom még a visit-montenegro.com oldalt. Ti kinéztetek már konkrétan valamit? Mi Budva, Petrovac és Ulcinj között hezitálunk, szállást meg valószínűleg majd helyben keresünk. Ja, a Baraka.hu oldalon is lehet ötleteket lopni.

Üdv, Kicsy

Előzmény: Norcee (0)
Norcee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 0
Montenegro olcsóbb, mint Horvátország. A táj gyögyörű, viszont a tisztaság nem a fő erényük. Barátaim tavaly voltak (ők is vajdasági magyarok, mint én), nagyon panaszkodtak a tisztaságra, meg arra, hogy gyakran nem volt víz, meg, hogy a nagyobb városoknál nagyon érződik (szaglik), ahogy a szennyvíz a tengerbe folyik. Jelenleg nem forrong a hadi helyzet, meg a tengerparton élő embereknek az is az érdeke, hogy minél nagyobb nyugalom legyen. A házigazdák, mint mindenhol nagyon barátságosak, szóval azzal szerintem nincs gond, de emlékszem, amikor még Jugoszlávia egyben volt, akkor is inkább a horvát tenger részre jártunk nyaralni, mint Crna Gorába.
Szóval, ha nincs túl sok pénzetek, és nem vagytok túl igényesek, akkor irány Montenegro, de inkább valami eldugottabb hely, de ha megtehetitek, akkor inkább Horvátország, és inkább, csak tegyetek egy kirándulást Montenegroban, hátha javult már a helyzet.
Fan Creative Commons License 2003.03.25 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
Montenegroba szerveznenk egy nyaralast az iden, de jelenleg nem sok konkret infom van rola, max annyi hogy szep es olcsobb mint Horvat o.
Ja, es persze azt hogy a olyan szomszedai vannak mint Szerbia, Albania, ... szoval nem epp a Fold legbekesebb resze.

Van valaki aki jol ismeri ezt a helyet? Erdemes oda menni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!