Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.12.01 0 3 5593

Róla itt olvashattok, most jöjjön egy fantáziája:

"Egy szilveszteri buliban együtt vagyunk, de kicsit kalandozunk mindketten, te egy szőkét ölelgetsz, én egy borostás ötvenes pasival táncolok, aki nagyon nyomulós. A buli egy wellness szálloda éttermében van, a pasi kivonszol az előtérbe, felnyom a falra és úgy taperol, fogdos. Te messziről követed a tekinteteddel, hogy mit csinálunk, közben a kis szőke csacsog és vihorászik melletted megállás nélkül. Az ötvenes nem tágít, már nagyon meg akar baszni, az ajtót közben becsukják, egyedül maradok vele és végül engedem, hogy megbasszon. Egy különterem asztalára tesz fel, letolja a nadrágját, a bugyim pántját csak félrehúzza és úgy dug meg. Rövid, de alapos a menet, rettenetesen szégyellem magam utána, a pasi elégedetten szuszog, nagyon részeg és nagyon piaszaga van. Ledől egy kanapéra, ott hagyom, visszamegyek a táncterembe. Épp egyedül álldogálsz, a kis szőke liba elment hányni, lesütött szemmel lépek oda hozzád. Erősen megfogod a csuklómat, magadhoz húzol, a másik kezeddel az állam alá nyúlsz. Remegek, könnyes a szemem, egy-két pillanatig állom csak a nézésedet, aztán lesütöm a tekintetemet. Ellöksz magadtól, elfordulsz, teszel néhány lépést előre. Aztán hátrafordítod a fejedet, intesz, hogy kövesselek, és elindulsz kifelé. Némán és lesütött szemmel indulok el utánad. Kint havas a táj, megborzongok, ahogy kiérünk a hidegre, a szálloda egy hegytetőn van, megkerüljük az épületet, már nagyon fázom.

- Vetkőzz le - parancsolod.

- De, de nagyon hideg van - mondom vacogva és könyörgőn nézek rád.

- Vet-kőzz-le - mondod újra lassan és tagoltan és én nem merek tovább ellenkezni, kibújok a ruhámból, aztán várakozón nézek.

- Tovább - utasítasz keményen. Leveszem a melltartómat, kibújok a bugyimból, félve nézek rád. Teljesen meztelenül állok előtted, körömcipőben.

- Ötven fekvőtámasz - mordulsz rám. - Hogy meg ne fagyjál - teszed hozzá, és közben megvetően elhúzod a szádat. Már nem ellenkezem, hasra vetem magam és felnyomom magam ötvenszer, a kezem ég és fáj az apró kövektől és a hidegtől.

- Futás az erdőig és vissza - mordulsz, én indulok is, aztán megállok, kilépek a cipőmből és inkább mezítláb vágok neki a távnak. Rohanok, ahogyan csak bírok, mert rettenetesen fázom, közben csúszkál a talpam a havon. Valahogy visszaérek, lihegve és a levegőt kapkodva, de inkább meg sem állok, hanem tovább ugrálok előtted helyben, közben könyörgőn nézek rád.

- Jól van, helyben futás, karkörzés, emeld közben a térded meg a fenekedet - utasítasz újból, aztán felnyalábolod a ruháimat.

- Neeeee! - sikítok fel, mert nem akarok megfagyni, de te indulsz befelé.

- Kérlek szépen, ne hagy itt - könyörgök, mire te megállsz, visszafordítod a fejedet és csak ennyit szólsz: - Mindjárt jövök. A végtelenségig tűnik ez a mindjárt, közben alig tudok már mozogni, fáj mindenem és rettenetesen fázom, aztán egyszer csak előtűnsz, a kabátomat hozod, feladod rám. Már indulnék is, reszketve, dideregve és remegve, te megvetően mutatsz a cipőmre. - Vedd fel - mondod. Engedelmeskedem, aztán szorosan magamra csavarva a kabátot elindulunk a szálloda felé. Alig van erőm járni, szédülök és rád kell támaszkodjak, a lépcsőnél végül megszánsz, átölelsz és felviszel az ajtóig. A liftet várva is muszáj rád dőljek, aztán fent az emeleten már szinte úgy vonszolsz a szobánk ajtajáig, mint egy holttestet. Ahogy kinyitod az ajtót, sírni kezdek, halkan és nyüszítve sírok, mint aki nem akarja a másikat a bőgésével irritálni, ugyanakkor muszáj kisírjam magamat. - A fürdőbe - parancsolsz rám, én kibújok a kabátból és a hidegtől még mindig reszketve elvonszolom magam a fürdőszobáig. Zokogva állok be a zuhany alá, a meleg víz csak nagyon lassan melegít át, pedig szinte tűzforrón eresztem magamra. Te kint állsz az előtérben, mozdulatlanul nézel. Apránként, lassan, valahogy mégis felmelegszem, a gőz beteríti az egész szobát, te még mindig ott állsz, miközben én már meg is töröltem magam és nem tudom, mit tegyek tovább. Aztán lehajtott fejjel, teljesen meztelenül odalépek hozzád és a lábadhoz kuporgok."

 

folyt. köv.

Előzmény: Törölt nick (5592)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.05 -2 0 5592

Mondjuk végignézném ahogy te megbaszod beleélvezel a puncijàba azutàn a szàmra ülve szépen kinyalmàm az egész nedüt belőlle.A hab a tortàn lenne hogy mindketten a szàmba pisilnétek☺

Előzmény: Törölt nick (5591)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.03 -1 1 5591

Kívncsi vagyok, mit fantáziálnál nejemmel, ha látod a képét, majd visszaküldhetnéd ráspriccelve. Mail: titokkkkukaccitromail.hu

Előzmény: Törölt nick (5590)


Törölt nick Creative Commons License 2016.10.30 0 0 5590

Sokszor szeretnék lovagolni egy szép farkon vagy ha lenne egy dildóm jól feldugnàm magamnak.vagy én egy ülve egy farokba és az én farkamban is ülljön egy csaj.igy hàromasban

Előzmény: Begerjedve (5589)
Begerjedve Creative Commons License 2016.10.30 0 1 5589

Én is ugyan így vagyok vele mint te. Mintha tükörbe néznék mikor láttom az írásodat. :-) Csak a szádban szeretnéd érezni a ....... vagy a popsidban is? Mikor beszoktál pörögni akkor milyen képekre gondolsz? Vagy szituációrra? 

Előzmény: Törölt nick (5588)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.29 0 1 5588

Mintha magamat làtnàm benned.Én is úgy bepörögök sokszor ha akkor egy jó fasz a kezem közé kerülne jó leszopnàm mìg 3-szor nem élvezne a szàmba meg sem àllnêk

Előzmény: Begerjedve (5587)
Begerjedve Creative Commons License 2016.10.10 0 0 5587

Hasonló a fantáziáink. Nekem is tetszenek a shemale lányok,nagyon jó lenne minimum 1-el szexelni. De már már néha annyira fantáziálok ezzen hogy néha túl szoktam pörögni és már olyankor már az sem érdekel ha nem shemale lánnyal lennék együtt, hanem 1 beöltözött pasivval. Hogy ez mennyire normális az jó kérdés........

Előzmény: Törölt nick (5577)
rbgchat Creative Commons License 2016.10.07 0 5 5586

Timinek kellemesen indult a reggel. Harmadik napja vannak a balatoni szállodában, nyugalmas éjszaka után keltették fel.  Férje csókolta a mellét, simogatta a testét. Combja simogatására széttette a lábait. Károly erősen megmarkolta a punciját, ő pedig hangosan felszisszent.
- Hozok kávét! - csókolta arcon és pattant ki az ágyból.
Timi sóhajtással nyugtázta a férjét. Magára vette a vékony köntösét, de meg se tudta kötni, mert a kávé megérkezett. Elvette és az erkély felé vette az irányt. Leült a székre, jobb lábát a korlátnak támasztotta. Élvezte a nyári reggel kellemes melegét a félig meztelen testén.
A szomszédos erkélye Péter állt. Ő is a reggeli friss levegőért állt kint, boxer alsóban. Végig követte a szemével Timit. A látvány felizgatta. Hirtelen kopogtak az ajtaján. Összerezzent, utána még egyszer, mert Timi is ránézett. Szem lesütve, sietve ment az ajtóhoz. Károly állt az ajtóban,  köntösben.
- Tudna segíteni nekem? – mutatott Károly a szobájuk felé.
Péter zavarban volt, hirtelen nem tudott mit válaszolni.
- Pillanat, felveszek valamit. – próbált nem az erkélyre gondolni.
- Pont jó leszel így. – legyintett Károly – Gyere. – invitálta újra.
Péter picit habozott, majd követte a férfit. Meglepődve nem mentek sokat, csak pár lépést. Betessékelték az ajtón, beljebb ment a szobába. Timi is bejött az erkélyről. Péter egy pillanat alatt felmérte újra a nő testét, a picit logó melle ki került a köntös takarásából, így a nagyobbacska mellbimbó udvarával együtt. Megdermedt a szoba közepén. A nő könnyed lépésekkel közelebb ment, a fiú dereka köré font a karjait. A testét hátulról a hátának nyomta. Péter érezte a puha melleket, Timi testének a melegét. Teljesen elengedte magát, a farka felállt. Ezt Timi is tudta, hátulról átölelve simogatta a mellkasát. Benyúlt az alsónadrágjába, a kemény farkat kiszabadította. Lehúzta Petiről, majd finoman meglökte az ágy felé.
Peti nem gondolkodott, hanyatt vágta magát az ágyon. Megbabonázva nézte Timit: ledobta a köntösét, feltárult előtte a fazonra borotvált puncija. Fölé mászott, csípője megállt Péter ágaskodó farka felett. Lassan becsúsztatta a nedves puncijába. Péter nem hitte még el, hogy ez megtörténik vele. A nő guggolt a fiú felett. Lassan fel-le mozgott rajta, végül lovagló pózt vette fel. Peti tett egy bizonytalan mozdulatot a kezével. Timi határozottan elkapta és melleire tette a fiú kezeit. Peti kapcsolt, markolta a melleket. Timi felsóhajtott, élvezte a cicik szorítását. A fiú lüktetett alatta, játszott a fiúval: hol lassan, hol gyorsan mozgott, közben pedig szorította a puncijával a benne mozgó falloszt. Végül megadat magát a fiú, keményen megmarkolta a melleket. Timinek csak annyi ideje maradt, hogy kicsúsztassa a lövellő makkot. Felfelé lövellt a sperma, mindkettőjük hasára jutott belőle. Lecsúszott a fiúról, oldalvást fordult, elkapta a még mindig lüktető farkat. Lassan kifacsarta belőle maradék spermát.
Károly végig nézte a felesége lovaglását. Mikor elélvezett Peti, a nejéhez bújt hátulról. Még Timi Peti farkát fogta, addig ő bedugta felesége puncijába a sajátját. Felemelte a lábát, hogy könnyebb legyen. Ezt vette észre Péter, aki újra zavarba jött, hiszen most fogta fel, hogy Károly végig itt volt és végignézte. Timi nem engedte el az ernyedő farkat, ránézett a nőre: Timi visszanézett, de látszott rajta, hogy élvezi a férje farkát. Péter próbált kimozdulni. Timi elkapta a fiú fejét, a fülébe súgta: „Maradj még!”.
Feltérdelt, a mellei Péter szájába lógtak. Férje követte és dugta tovább hátulról. Timi élvezte a kemény lökéseket. Eltelt pár pillanat mire Peti bekapta a mellét, játszott a bimbóval. Károly néha nagyon erősen lökte a nőt, aki egyre hangosabban felnyögött. Végül már csak erre koncentrált a férje. Peti újraéledt, a makkja Timi hasához dörgölőzött. Érezte a nő, ezért egyre lentebb került. Végül kihúzta magát a férjéből és újra a fiúra ült. Petit teljesen elbódította Timi meleg, nedves puncija. Újra ki-be járt a nőben, végül Timi teljesen ráhasalt a fiúra. picit megemelte a fenekét. Peti nem foglalkozott, hogy Károly is bedugta a nejébe a szerszámát. Timi pedig csak újra és újra nyögdécselt és markolta a fiú vállát. Akkor fogta fel, mikor már együtt mozgott a férfival a nő örömére.
Egyszer, minden előjel nélkül Timi hangosabban felnyög, és teste remegni kezd. Férje kihúzza farkát, átadja a nőt a fiatalabbnak. Peti élvezi a szabadságot, érzi Timi élvezését, ahogy összerándul a hüvelye. Felül Timi, magába tolja Peti farkát. Kicsit mozog rajta, majd eldől. Peti követi, nem akarja sokáig szabadon hagyni. A nő lábait a vállára veszi és mélyre hatolva, gyorsan dugni kezdi. Timi nyögéseit Károly tompítja a farkával. Szívni kezdi a felesége. A látvány pedig Petit inspirálja, és újra elélvez, ezúttal teljesen a nőben. Károly se sokáig bírja,  a nő melleire élvez. Timi elkeni a mellein a nedűt.
Peti az ágy végére ülve figyeli a pár csókolózását. Végül megkeresi az alsónadrágját. Az ajtóhoz tart, közben csatlakozik hozzá Károly is.
- Köszönöm a segítséget! – engedte ki a fiút a folyosóra.

zoligyerekkora Creative Commons License 2016.10.01 0 0 5585
Wongo Creative Commons License 2016.09.17 0 0 5584

Szia
Ha hosszabb hangvételű történetet szeretnék küldeni neked akkor hova küldjem?
Megadsz egy email címet? 

Előzmény: Törölt nick (5581)
BPI-383 Creative Commons License 2016.09.17 0 0 5583
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.16 -1 0 5582

Jó kis történet.sajnàlom hogy nekem nincs egy ilyen jó csajom.egész nap basznàm a popód.4 ujjal?lettem volna a helyében.

Előzmény: Törölt nick (5581)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.16 -1 1 5581

Ne hari, de nem találtam jobb helyet a ffi wc-s story otthoni befejezésének módjához :P Szóval ez nem fantázia lesz, hanem egy kis beszámoló. Előre is bocs a fórumozóktól, ha lesz megfelelő hely ott folytatom az ilyen jellegű szómenéseim :P

 

Szóval miután kellően felizgattam az akkori barátom a gyors fotózással a ffi wc-ben, már nem hagyta visszavennem a bugyim. Csak fel a szoknya és spuri haza :) Persze még az ajtót sem tudtam bezárni magunk után, máris rángatta le a ruhám :P Nedvesíteni engem sem kellett, csak úgy gyöngyöztek a cseppek. Ekkor még igen láma voltam az anális izgatás témában, de azért már nem volt teljesen szűz a popsim :P Saját magamnak volt hogy simogattam, néha fel-fel nyúltam. Talán ezért is engedtem meg, hogy a párom ujjal belém hatoljon. Nem kellett nedvesíteni, mint mondtam, jutott a punciból mindenhova :) Aztán egyszer csak éreztem... éreztem, hogy befelé csúszik egy ujj. Finoman, be aztán ki, be aztán ki... Bevallom élveztem nagyon az új szitut :) Egyre gyorsabban kezdte el csinálni, közben izgatta a csiklómat is :P Én meg kutyapózban toltam ki a popsit egyre jobban :) Addig-addig csinálta, míg éreztem, hogy most már azért elég lesz, mondtam is neki, hogy hagyjuk abba, de ekkor finomabb érintésre váltott. Olyan jó érzés volt a punci simivel együtt, hogy nagyon orgazmus közeli állapotban voltam :) Éreztem, hogy egyre jobban feszít az ujj, próbáltam ellazítani magam. Megfordultam, a hátamra feküdtem és úgy folytattuk... Na itt lett végem, mikor a nyelvével kielégített :)))

A történet végén tudtam csak meg, hogy mit csinált a mocsok.. Végig azt gondoltam, hogy egy vagy max. két ujjal dolgozik bennem. Hát elárulta, hogy annyira jól "sikerült" az izgatás, hogy kettő majd három ujjal csinálta a popsim :P Sőt néha még a negyedik is benne volt. Mindezt úgy, hogy én nem ordítoztam.. nah jól meglepődtem, de nem basztam le miatta :P Azért ha nem is mindig ennyire, de a popsi minden együttlét óta figyelmet kap valakitől, természetesen most már farokkal is :P

Peter_xx Creative Commons License 2016.09.16 0 0 5580

Köszönöm és hidd el, meg olvasi is jólesett amit írtál. 

Adj elérhetőséget és egyztetjuk, hogy mikor és hol.

Addig nyalom, amig meg nem unod, vagy mást nem mondasz.

Címem nyilvános. 

Előzmény: Törölt nick (5578)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.16 0 0 5579
Adjad nekik kislány.
:-)))))
Előzmény: Törölt nick (5578)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.16 -1 1 5578

Akkor gyere, tépd le a bugyim és NYALD KI A SEGGEM!!! :*

Előzmény: Peter_xx (5576)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.16 0 0 5577

Nekem rengetek fantáziàm van.példàul szeretnékmeglovagolni és leszopni egy jó nagy formàs farkat,megdugnàk egy shemale lànyt(ez az àlmom),szeretnék egy nőt anàlisan kényeztetni,pisilés szexet,szeretem ha a punciba élvezek azitán kinyalom(megvalósult),szeretném ha a csaj és én is nylon harisnyàban lennênk és úgy basznànk és még sok màs.Sok minden érdekelne.hetero vagyok de nem tudom milyért indulok be ìgy ha làtok egy szép farkincàt.ez normális dolog?

Peter_xx Creative Commons License 2016.09.16 0 0 5576

Számomra nem létezik szebb mondandó, egy csajszitól.

Úgy ahogy leirtad, szinte szóról szóra erre vágyom én is. Sőt...

Előzmény: Törölt nick (5525)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5575

Együtt szopnànk az elsőt aki a szàdba élvezne.és a harmadikat jól leszopnàm hogy könnyebben hatoljon a popsidba

Előzmény: Törölt nick (5558)
Hmm97 Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5574

Szexi is amikor egy kigyúrt nagydarab néger pasinn lovagol egy babaarcú fiatal csajszi.. Mondjuk Te.. Végig nézném 😁

Előzmény: Hmm97 (5573)
Hmm97 Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5573

Ahogy látom téged is izgat szinte minden:))

Előzmény: Törölt nick (5568)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5572

Te vagy igazán fantáziadus nő.

:-)

Előzmény: Törölt nick (5571)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.15 -1 1 5571

na jó... mára még egyet: fekete a fehérben :) azaz néger farokkal kipróbálnám :P

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5570

Hajósban?

Az nem koedukált.

Előzmény: Törölt nick (5568)
mu.zol. Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5569

folytasd.. folytasd...és mééég?:)

nem hiszem hogy csak "ennyi"!:)

Előzmény: Törölt nick (5568)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.15 -1 1 5568

Uszodai öltözőkabinban szexelős :)

Előzmény: Hmm97 (5567)
Hmm97 Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5567

Vannak még hasonló fantaziáid? Írhatnál róluk:)))

Előzmény: Törölt nick (5565)
mu.zol. Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5566

én meg előtte tisztára.... hogy aztán fényezhesselek;):P

Előzmény: Törölt nick (5565)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.15 -1 1 5565

na jó, egy picit... fényesre kérem :)

Előzmény: mu.zol. (5564)
mu.zol. Creative Commons License 2016.09.15 0 0 5564

önző vagy? egy keveset se kaphatok belőled-magamból?:)

Előzmény: Törölt nick (5561)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!