Keresés

Részletes keresés

szm64 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 1430

Nekem pontosan 1 éve volt a műtétem mind két lábamon.Van 1 pár 41 kezelő cipőm eladó 3500 ft +posta kölcség 1 hónapot használtam

nagyon jó állapotba van .

virág61 Creative Commons License 2011.08.15 0 0 1429

Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszokat. Arra a következtetésre jututtam hogy talán a mütét élő kellet volna jobban tájékozódnom, sok jó dolgoz leirtok, most már vannak kétségeim nekem semilyen csavart vagy platinát nem tet be.az orvos. Hát ez van.  A cipőt megpróbálom beszerezni itt nálunk akit kérdeztem nem is hallotak róla hogy létezik ilyen.Szép napot és gyógyúlást mindenkinek ez egy türelm játék erre nem gondoltam a mütét előtt.

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.15 0 0 1428

Sziasztok!

Akit érdekel a kezelőcipő Solymáron van egy Gyógyászati Egészségbolt. 1 pár kezelőcipő 8.900,-Ft + szállítási költség. Jobbos és balos van.  Tel: +3-70-3399322. Tépőzáras, gurulótalpas. Mérete olyan mint a cipőké. Nekem 38-as a lábam és kezelőcipőből is a  38-39-es méret kellett, mert számítani kell a kötözésre is. 

Hallux Valgus Creative Commons License 2011.08.15 0 0 1427

Én Pestről rendeltem. A budaőrsi IKEA mellett van egy gyógyászati segédeszköz bolt. Mondjuk mi felmentünk Pestre. Éppen nem volt raktáron, de rendeltek, és telefonon egyeztettünk utána. Simán postázták utánvéttel, és a szállítási díj sem volt durva. Futárral talán ha egy ezrest kértek érte.

A cipő maga amúgy 5200 forint volt náluk. Fejérben 8-9000-et kérnek kérte. Mármint darabja, mert én mindkét lábamat megműtettem egyszerre.

Nincs olyan h jobbos vagy balos. Van ez csapott talp-elejű, orr nélküli mamusz. Elöl tépőzár fogja össze, de a tépőzárat teljesen le lehet szedni, és megfordítani. SML stb mértekben létezik. Csak a viszonyítás miatt, nekem 39-40-es lábam van, és az S-est vettem meg. Szerintem a 41-es lábra is jó lett volna.

Szerintem kb 4 hétig van rá szükség, utána nem igazán. Én legalábbis csak ennyit hordtam, és csak akkor ha a lakáson belül mozogtam (értsd első két hétben max napi 5 mellékhelység menet + egy fürdés) kétszer mentem be a kórházba varratszedésre meg egy kötéscserére. Mondjuk két műtött lábbal a közlekedés teljesen felejtős volt. Viszont négy hét után az orvosom azt javasolta, hogy váljak meg a cipőtől, mert különben újra kell tanulnom járni.

Egy műtött lábbal szerintem lehet tovább is használni, de így utólag azt kell mondjam igaza volt a dokinak. Most ebben a tesco-s 800 forintos habklumpában nyomom - egy mérettel nagyobban persze, hogy ne nyomjon - és kényelmes, sokkal jobban tudok mozogni.

A cipő lényege ugye, hogy kicsit alacsonyabb a saroknál, mint a talp elejénél, ilyen módon a lábtőcsontokra és a sarokra helyezi a testsúlyt, azaz nem terheled a műtött területet. Mivel nekem mindkét lábam volt műtve, életmentő volt a cipő. Bár egyensúlyozni nem lehet benne, kapaszkodnom kellett ezerrel. Kitolt fenékkel, kicsit előrehajolva totyogtam, és a dokim ellőtt pár viccet a látványról.

Gondolom ha csak egyiket műtik meg egyszerre, milliószor könnyebb lesz az élet.

 

Ez az üzlet webcíme: www.salusgyogypont.hu

A cipő hivatalos megnevezése:

Lábfej tehermentesítő cipő

Az én szállítólevelemen a 5587930105001-es cikkszám szerepelt.

Csak azért írom le ennyire részletesen, mert mikor elkezdtem járni ezeket az úgynevezett szaküzleteket a cipő után, volt olyan, ahol nem is hallottak róla soha, és még a Salus-nál is kb negyed órát keresték a rendszerben, mire meglett.

 

Nekem amúgy a Lindgren féle csavaros megoldással műtötték a lábaimat július közepén. Négy napot voltam kórházban. Hétfőn délben volt a műtét, csütörtökön engedtek haza. Szerdán már mehettem volna, de felkeltem kb 8 órával a műtét után, és két napra rá jött a fejfájás. Gerincérzéstelenítéssel műtöttek + kértem bódítást is mellé. Idegileg nem bírtam volna elviselni, hogy flexeli a csontomat a doki. Maga a gerinérzéstelenítés nekem teljesen pozitiv élmény volt. Nem is éreztem ahogy beszúrták. Még annyit se, hogy hozzáértek volna. Valószínű számít mondjuk, hogy mennyire meszesek a csigolyák. Pár óra alatt elmút az érzéstelenítő hatása. Nekem még a műtőspasi javasolta, hogy ha már érzem a térdem alatt, akkor csengessek az eső fájdalomcsillapítóért, mert ha komolyan elkezd fájni akkor nehezebben hat a cucc. Kb 4 adagot kaptam 3 óránkén az infúziós kanülbe. Az éjszakám volt szar, a mélypont kb 12 órával a műtét után jött. Érdekes, mert az egyik lábam miatt kellett nyomatni 3 óránként a fájdalomcsillapítót, a másikat alig éreztem. Másnap reggeltől átváltottunk Cataflam-ra. Két napig reggel egy, este egy, aztán már csak alváshoz kellett. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nap közben nem éreztem, hogy fáj, de simán el lehetett viselni. Pedig híresen alacsony a fájdalomküszöböm, elég rinyálós vagyok :) Varratszedés (ez igazán piskóta volt), átkötözés két héttel a műtét után. Majd újabb két hét múlva levehettem magamnak a kötést otthon. A csavar kivételtől még nagyon rettegek, ez valamikor októberben lesz.

Víz ugye nem érheti a kötést, én simán felkaptam a cipellőimet, ráhúztam egy vékony szemetes zsákot, aminek a száját a vádlimnál alaposan körbe-ragasztószalagoztuk. Simán kibirta a zuhanyt meg a hajmosást.

Bár menet közben párszor szidtam magam, hogy miféle hülye csinál ilyet, hogy totál mozgásképtelenné teszi magát a dupla műtéttel, de ismerem magam, ha az egyiket megcsinálják, mégegyszer nem mentem volna vissza. Arról nem beszélve, hogy csak egyszer kockáztattam a gerincérzéstelenítést is.

Engem erre az anesztes beszélt rá, persze nem kellett erőlködnie, mert magam elé képzeltem, ahogy letuszkolják a tubust a torkomba, meg mikor kizúzzák, ááááá....

Ráadásul volt egy enyhe megfázásom is, nem lett volna szuper ha a tubussal letolnak valami bacit a tüdőmbe.

 

Bátorságot annak aki még előtte áll, akik pedig már túl vannak rajta, mielőbbi gyógyulást.

Előzmény: virág61 (1419)
Hallux Valgus Creative Commons License 2011.08.15 0 0 1426

Szerintem hívd fel a dokidat. Váladékozás tuti nem kóser.

Előzmény: virág61 (1424)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.14 0 0 1425

Szia!

Nekem mindkét varratszedés után 3 napot még be volt kötve és utána szedhettem csak le a kötést és azt követően zuhanyozhattamj csak.  Nekem nem váladékozott. Szerintem valami sterillel köst, vagy ragaszd le pár napot, nehogy elfertőzödjön és ne is kenegesd. Pihentesd és hűtsd. Amennyiben nem javul a helyzet akkor sürgössen doki, mert valami nem jó. Nekem az egyik lábamnál volt valami  kis  gond és antibiotikumot kaptam. Utána már renbe volt. 

Előzmény: virág61 (1424)
virág61 Creative Commons License 2011.08.14 0 0 1424

Sziasztok! Köszönöm a jó tanácsokat. Tegnap leszedtema kötést és elég csúnya a látvány , a lábfejem csúnya dúzadt,és a varrás helyén középtájon kicsi folyadék jönn ki, szerintetek ez normális? Igazán még nem léptem rá talán kicsit többet lógattam. Fájni nem fáj.

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.14 0 0 1423

Elfelejtettem még, hogy a lábadat hűteni és felpócolni kell. Sokan pihenni, hogy kevésbé dagadjon.

Előzmény: Törölt nick (1422)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.14 0 0 1422

Juliette 65. szépen leírta, hogy mit tegyél a varratszedés után. Arra feltétlen vigyázz, hogy,  terhelni egyáltalán nem szabad a lábadat. Járkálás továbbra is külső lábélen, vagy sarkon.

Szabi után a dokid biztos mindent elmond. Addig is óvatosan.

Előzmény: virág61 (1417)
Juliette65 Creative Commons License 2011.08.13 0 0 1421

Hali!Pár napig még óvatosan a vízzel,nekem a körömvirág kenőcs vált be a varratok helyének a kenegetésére,hűsít és nem húzódik tőle a bőr.első egy-két hét alatt még leragasztottam,mert érzékeny volt,és persze minden cipő és papucs ott nyomta,ahol nem kellett volna.Ha van Biptron lámpád,nyugodtan használd azt is,naponta két- három alkalommal.

Előzmény: virág61 (1417)
Juliette65 Creative Commons License 2011.08.13 0 0 1420

Szia!
Ha van gyógyászati segédeszközökkel foglalkozó üzlet,akkor ott érdemes rákérdezni,de általában csak kérésre rendelnek,s azt sem minden bolt.Egyszerübb postán keresztül az internetről,ha senkitől sem tudsz átvenni használtat.Szép hétvégét!

Előzmény: virág61 (1419)
virág61 Creative Commons License 2011.08.13 0 0 1419

Sziasztok!

Tudna valaki tanácsot adni hogy konkrétan Miskolcon hol lehet kezelő cipőt vásárolni! Rendelni kell vagy van készleten hogy müködik a vásárlás? Előre is köszi a segítséget.

Totario Creative Commons License 2011.08.12 0 0 1418

Zsazsi1, eladó még a kezelőcipőd?

virág61 Creative Commons License 2011.08.12 0 0 1417

Sziasztok!

Műtét után vagyok és tegnap kiszedték a varatot is, de sajnos a doko szabin volt aki helyetesítette az nem igazán volt a helyzet magaslatán. Ha valaki tudna pár jó tanácsot adni mit lehet és mit nem!Üdv: virág61

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.11 0 0 1416

Szia!

Minden beavatkozásnak van rizikófaktora. Ilyenekre az ember nem gondol, mert ha igen akkor semmit nem csináltatna meg.  Én kezelőcipőben jártam a a műtét utáni hat hétben. Egyik lábamnál nem, de  a másiknál még bot is kellett az első hetekben. Nekem jobb volt, hogy egyszerre csak az egyik lábamat műtötték, mert tudtam közlekedni. Egyik lábam télire a másik nyárra esett. Teljesen mindegy az ídőjárás. Télen a  kezelőcipőbe gyapjúzoknit húztam a lábamra és nem fázott meg. Nyáron olyan szandit kellett keresnem, ami tépőzáras és tudtam engedni, ha kicsit megdagadt a lábam. Orvossal kapcsolatban  javasolnám, hogy keresd fel a szakrendelőt, ahová tartozol és érdeklődjél az ortopéd orvos iránt. Arra figyelj, hogy beutaló kell a házidokitól és elég sokat kell várni, mert előjegyzésben fogadnak, ami sokszor 2-3 hónap is lehet.  Nálunk sajna így van. A gyógyulási ídő 6 héttől 3 hónapig is terjedhet. Függ a műtéti eljárástól (sokféle van). Nekem még az áprilisi műtétemből egy kapocs bent van, amit majd kivesznek. Nem érzem, hogy benne lenne. Járásban nem akadályoz semmit. Pont tegnap nézte a doki és azt mondta, hogy még marad.   Ez a tépőzáras kezelőcipő, guruló talppal.

Előzmény: lara lujza (1414)
lara lujza Creative Commons License 2011.08.11 0 0 1415

Sziasztok!

Évekre visszamenőleg olvasgatom a hozzászólásokat és közben szívom magamba az erőt és a bátorságot a műtéthez. :)

Többen írtatok a lábujjfeszítőről.....Ti konkrétan melyiket javasoljátok?

Ennek így még műtét előtt is van értelme? 

lara lujza Creative Commons License 2011.08.11 0 0 1414

Szia!

Tudod én már azon is túljutottam, hogy csúnya az összkép a lábam miatt, hiszen évtizedek óta lúdtalpas is vagyok, igyekszem folyamatosan hordani a betétet és persze ez sem a legszebb női cipőkben hordható :( Ma már inkább az a bajom, hogy folyamatosan fáj a lábam, ha kímélem, ha nem. 

Továbbra is az lenne a legnagyobb segítség, ha valaki konkrétan tudna orvost javasolni, mert szívesebben mennék már kipróbált szakemberhez.

Én bizonyos körülmények (főleg ilyen eü vonalon) között hajlamos vagyok az ájulásközeli rosszullétre is, emiatt félek az ébrenléttől. Te miért választottad a gerincérzéstelenítést? És attól nem féltél, hogy esetleg rossz helyre szúrnak és nagyobb baj lesz a dologból? (lehet hogy csak én vagyok ilyen aggodalmaskodó?)

Te hogy boldogultál a műtét után, hogy közlekedtél, milyen segédeszközzel? És mennyi időbe telt a gyógyulásod? Miért november? Az a hideg illetve a lábbeli szempontjából nem az egyik legrosszabb időpont?

A másik kérdésem még, hogy miért nem vállalta be az orvos egyszerre mindkét lábadat?

Én tartok tőle, hogy nem lesz merszem és lelkierőm újra belevágni.

És tökéletes lett a lábad? Mert többen írták, hogy nem lett teljes a siker :(

Köszönöm a választ illetve a bíztatást!

Előzmény: Törölt nick (1412)
Totario Creative Commons License 2011.08.11 0 0 1413

Szia Zsazsi!

 

Ha eladó még a kezelőcipőd akkor megvenném szívesen, Miskolcon minél hamarabb.

 

Köszi,

 

06705930382

Előzmény: zsazsi1 (764)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.11 0 0 1412

Szia!

Sajna egy kicsit ídősebb vagyok nálad és mégis rászántam magam. Ma már sajnálom, hogy ezt nem előbb tettem. Nekem a dokim egyszerre nem vállalta mindkét lábam műtétjét, ami akkor nagyon rosszul érintetett. Egyik lábamat novemberben a másik lábamat most áprilisban műtötte. Egy napos sebészeti beavatkozásban történt a műtét, természetesen TB támogatással. A doki átírt a házi orvosnak, hogy beutalót, EKG-,t tűdőszűrést és teljes vérképet kér. A leletekkel a műtétre kiírt napon kellett bemennem a kórházba és még aznap délelőtt meg is műtött és másnap délben mehettem haza. Maga a műtét mindkét esetben gerincérzéstelenítésben történt. Ezzel ídőt nyertem, mert az érzéstelenítő estig hatott. Amikor kiment a hatása azonnal kaptam fájdalomcsillapítót csak szólnom kellett. Hamar túljut az ember kb. 30-40 perc.  A bütgyi nemcsak csúnya, de kellemetlen a cipővásárlásnál, illetve nehéz rá cipőt venni, a cipő egy ídő után eldeformálódik. Nem lehet csinosan  felöltözni, mert a cipő elrontja az összképet és sorolhatnám a hátrányokat és még nem beszéltem a fájdalomról. Tehát megéri a procedura. Nekem is az elhatározásomat erősítetette a fórum olvasgatása és már túl is vagyok rajta. Amennyiban bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok neked.

Előzmény: lara lujza (1409)
lara lujza Creative Commons License 2011.08.11 0 0 1411

Kedves Juliette65!

Köszönöm kedves leveled. Igen, éppen egyidősek vagyunk......szerinted ebben a korban nem gyógyul nehezebben a csont? 

A gipsszel tudtál közlekedni? És azután hogy ezt levették hogy viselkedett a lábad?

Úgy veszem észre, nem olyan gyakori ez a gipszes megoldás.....ez vajon mitől függ?

Mindkét lábadat egyszerre műttetted?

És hogy hogy novemberben? Itt azt írják, hogy az időjárás illetve ezzel összefüggésben a lábbeli használata kapcsán inkább a tavasz vagy a nyár a szerencsésebb.

Ezek szerint Te nem pesti lány vagy?

Altattak? A műtét után közvetlenül nem voltak elviselhetetlen fájdalmaid?

Bocsánat, de miután tök ismeretlen vagyok a témában, nekem egyenlőre csak kérdéseim vannak....

Szia, szép napot Neked :)

Előzmény: Juliette65 (1410)
Juliette65 Creative Commons License 2011.08.10 0 0 1410

Szia!
Teljesen együttérzek Veled,nem akármilyen düntést hozol.Egyidősek vagyunk,engem novemberben műtöttek,3drót lett beillesztve.Kissé egyedi volt az enyém,50napig gipsz-csizmám is volt,a drótokat most májusban vették ki.A műtét után 2-3alkalommal vettem be gyógyszert,mindig a kötözés ill.a varratszedés előtt,hogy kibírjam a fájdalmat.Sajnos,elég alacsony a fájdalomküszöböm,mégis meglepő módon egyébként nem kellett bogyót bevennem.Hasznosabbnak ítélek egy melegvizes,szódabikarbónás lábfürdőt,egy jó kis hűsítő zselés masszázst!

A lábujjam ugyan kicsit ferde maradt,de bütyök nincs és a cipőválasztás is könnyebb.Igaz,nekem szélesebb lett a lábfej a boltozat-korrigálás miatt,de ez legyen a legkisebb gond.Senkit nem hallottam itt panaszkodni a kiújulás miatt.Ha beírod a keresőbe itt a fórumon,pillanatok alatt megad egy csomó,érintett hozzászólást.Pesti orvost fognak ajánlani a többiek,a sportkórház egyik sebészét nagyon dícsérte valaki.

Ha van valami egyéb,privát levelet is írhatsz.Szép estét és üdv köreinkben!

Előzmény: lara lujza (1409)
lara lujza Creative Commons License 2011.08.10 0 0 1409

Sziasztok! 

Most regisztráltam ide, a segítségetekre, tanácsotokra lenne szükségem.

Mindkét lábamon bütyök van és már mindennapos erős fájdalmakat okoz, bármilyen cipőt viselek és annak ellenére is hogy hosszú évek óta folyamatosan hordom a lúdtalpbetétemet is. Egészen bizonyos vagyok, hogy már nem úszom meg a műtétet. Én sajnos már 45 elmúltam, gondolom ez a gyógyulás, regenerálódás szempontjából (sem :) ) előny.....

Kérdezni szeretném, hogy merre induljak el, kihez forduljak, Ti melyik orvost javasoljátok Budapesten? (lehetőleg alapvetően tb alapon, mert éppen munkanélküli vagyok)

Azzal ijesztgetnek, hogy szinte elviselhetetlen a fájdalom a műtét után......ez tényleg így van? Mi a tapasztalatotok: visszanő a bütyök? 

Egyenlőre ennyi kérdéssel zavarognék......és előre is nagyon szépen köszönöm a segítő hozzászólásokat!

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 1408

Első 6 hét elég nehéz.  Gyulladásra nekem hűtenem (vigyázz nem fagyasztani) kellett a lábamat amit éreztem is hogy nagyon jó és csillapította a fájdalmat is, a dagadást is úgy ahogy lehúzta. Ezt naponta többször csináltam 15-20 percet. Műtét után az első napokban pedig majdnem egész éjjel hűtöttem. Én zselével csináltam, de ha nincs akkor lehet zöldborsóval egy töröközőbe téve. Szerintem neked is jó lenne. Ezt nem én találtam ki, hanem a dokim mondta.  Nekem külön-külön mindkét lábamat műtötték. Ha a nevemre kattintasz visszaolvashatod. Neked hogyhogy titánt tettek be? Muszály volt, hogy örökre ottmaradjon? Nekem most még a jobb lábamban egy kapocs még bent van. Elmondhatom, hogy mostmár majdnem jól vagyok, de amig a kapocs bent van, addig estére kicsit megduzzad. Várom, hogy kivételre kerüljön, de mennél tovább van bent annál jobb. Az én dokim is most jött vissza és a jövő héten megyek hozzá. Jobbulást és vigyázz a lépésekkel!

Előzmény: nyuci60 (1407)
nyuci60 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 1407

köszi a tanácsot, úgy látszik, hogy én egy "kicsit" türelmetlenebb fajta vagyok, de azt hittem, hogy így a negyedik hét felé már mobilabb leszek. Ráadásul ügyeskedtem is, bementem egy hétre mankóstól-járósarkastól dolgozni, sikeresen zökkenve léptem a jó lábamra, amit tavaly januárban műtöttek szalagszakadással, sikeresen meg is húztam, bedagadt, bevizesedett, így most dilemma, hogy melyik rosszat kíméljem. A polcolgatást csinálom, nappal még viszonylag jól el is van, de éjszakára lelkesen rágyúr, időnként még érintésre is fáj. A körzeti ajánlott Budaörsön egy traumatológus kollegát, hogy nézze meg a lábam - a dokim szeptemberig szabin lesz -, mert szerinte még nagyon gyulladásban van a műtét helye, holnap estére talán már okosabb leszek (vagy csak megsímogatják a buksim, hogy türelem).

Előzmény: Törölt nick (1406)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.31 0 0 1406

Szerintem most még nagyon az elején vagy. Most még csak felpócolva a  láujjaidat próbáld mozgatni és végezz bokakörzéseket. Én ezt csináltam.

Előzmény: nyuci60 (1405)
nyuci60 Creative Commons License 2011.07.28 0 0 1405

Szia!

Nekem három hete műtötték a jobb lábamon a bütyit, két szép titáncsavart kaptam, tehát ez már örök darab lesz bennem... Többen beszéltetek valamilyen kezelőcipőről, nekem csak járósarkam van, ez ugyanaz lenne? Még mindig duci a műtét helye és bár tornáztatnom kellene, de még eléggé fáj és csak egy picinykét mozog. A gyógytorna csak ennyi lenne vagy tudtok valami konkrétabbat is? Keresgélek a neten, de eddig még nem igazán találtam, a dokim is csak ennyit mondott, a korzetis néni meg csak nézett.

Előzmény: v.larka (1395)
Juliette65 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 1404

Szia!
Hát,én is bizom benne,hogy meguszhatom a kést...A meleg tőlem jöhet akármennyi,a tegnap esti vihar valahony rosszabbul esett:várhatott volna egy órácskát,mig felszállok a vonatra,mert igy a fenekemig vizes lettem,és mellesleg kockára fagytam a megállóban.

Drukkolok Neked,hogy tényleg kibírja az a nyavalyás kis fémdarab a kellő ideig a lábadban,és persze, a pihenésed is a lehető legjobban sikerüljön.Elég problémás lenne,ha külföldön adódna valami olyan,ami miatt orvoshoz kéne fordulni!

Na,irány a további javulás!SZia

Előzmény: Törölt nick (1403)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1403

Szia!

Reméljük azért, hogy a másik lábaddal csak nem lesz semmi gond és talán nem kell a szike neki. Ebben a hülye melegben szerintem mindenkinek fáj, vagy dagad kissé a lába. Szerintem, ha a munka, a kollégák, a  főnők és nem utolsó sorban a pénz is rendben, akkor érdemes egy kis áldozatot hozni, mert akkor úgy gondolom, hogy  megéri. Csak egy kis Turkey nyaralás van beütemezve, mert úgy érzem, hogy most a sok megpróbáltatás után igazából meg is érdemlem. A lábamnak még az az egy fém, ami benne van hát  nem igazán tetszik. Nem tudom, hogy mi lesz vele. Vigyázok vele, mert jó lenne, ha nem kéne ídő előtt eltávolítani, bár eddig is vigyáztam. A kijövetel a csont szivacsosságán múlik. Remélem azért, hogy augusztusig csak kibírja, mert ki kell bírnia. További szép napot kívánok neked!

Előzmény: Juliette65 (1401)
v.larka Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1402

Szia Kata!

Jó az e-mail címed? Írtam Neked még csütörtökön. Akkor kell a cípő?

A címem: v.larisza@gmail.com

Előzmény: kkadar (1400)
Juliette65 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 1401

Szia!Aranyos vagy,hogy ennyire érdeklődsz!Valóban,a Te számodra elég hosszú távúra sikerült ez a gyógyulási folyamat!De közeledsz a végéhez,ez a lényeg!

Elég keveset vagyok itt,melózom,két műszakban('98-tól állandó reggeles voltam,igy írtó furcsa megszokni)elég sok időm elmegy az utazással,de tetszik a munka és a kollégák is rendesek.Ugyhogy jól érzem magam!Dokihoz vissza kéne mennem - varratszedéskor nem tudtunk beszélni- és szándékomban áll megkérdezni,mi a terve a másik lábammal...ám félek előre a válaszától:szerintem az sem ussza meg a kést.Messze nem olyan,mint a jobb volt,de érzem ebben is a fájdalmat és délutánra bepirosodik egy kis foltban,ami arra utal,hogy a csont nyom belülről.Talán nem jutok el a lábzsibbadásig és a botlásokig,mint tavaly,fél év alatt.CSak még kevés bátorság van a tarsolyomban ehhez.Hidd el,gyűjtöm...Merre utazol?Hoszzú távra?Vagy csak nyár végi pihi lesz?

Előzmény: Törölt nick (1398)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!