Keresés

Részletes keresés

cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2456

Igen, amire tillA is célzott, tegnap a kérdéses időpontban ez volt a műsor a Bp. Rádióban:

15:30 - 18:30    A Jó, a Rossz és a Csúf

Műsorvezető: Ganxsta Zolee, Nacsa Olivér és Bóna Éva

18:30 - 19:30    Callgirls

Műsorvezető: Takács Alíz

19:30 - 20:30    Bakelit - folk és világzene

Szerkesztő: Vidóczi Andrea

Műsorvezető: Hajnal Gábor

Vendég:

• Böszörményi Gergely
  • Völgyessy-Szomor Fanni
  • Söndörgő együttes

Előzmény: tillA (2455)
tillA Creative Commons License 2006.06.22 0 0 2455

Aha.

Akkor ha valaki majd talál rá módot, hogy online rögzítse az adást, kérem, ossza is meg velünk az eredményt.

Ami pedig az előbbi tréfás találgatásaimat illeti (mielőtt félreértenétek :), szóval a hivatkozott rádió műsorrendjében abban a bizonyos tegnapi időpontban ilyen című műsorok futottak... A Jó, a Rossz és a Csúf közül természetesen én a legelsőre tippeltem volna :)

Előzmény: cirrocumulus (2454)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2454
Ebben a vasárnapi 3 órás műsorban kb. 1 órányi lesz a Robival készített interjú és a SOLARIS-ról is szó lesz majd benne!!!
Előzmény: cirrocumulus (2453)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2453

Épp most értem haza, Attila útközben elcsípett telefonon és szólt, hogy a riportot valóban most készítették Robival a Budapest Rádióban, de ezt majd csak most vasárnap este hallgathatjuk meg Hajnal Gábor műsorában, a Rockcirkuszban, valamikor 21 és 24 óra között.

A műsor ismertetője:

Rockcirkusz

Vasárnap 21:00 és 24:00 között

A magyar rock két nagy mesemondója, Hajnal Gábor és Zoltán János vezetik a műsort. Mit vezetik? Részt vesznek benne gőzerővel. Éppen úgy, mint meghívott vendégeik. Az adás „zajlik”. És felsejlenek a múltból és múltról sosem hallott történetek. A hazai rock porondjának kiemelkedő alakjai villanak meg a műsorban. Lehetne rá azt is mondani: múzeum. Ám ez így mégsem igaz, mert a sztorik és az alakok túlságosan is élnek. Velünk vannak. Mi meg hallgatjuk a két nagy öreg műsorát, és közben bámulunk, mint más a moziba’. Csak mi a Rockcirkuszba’.

Előzmény: tillA (2452)
tillA Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2452

Ő lesz a Callgirls egyike, vagy A Jó, a Rossz és a Csúf valamelyike? :)

Amúgy nekem sajnos az online adás sem jön be...

Előzmény: cirrocumulus (2451)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2451
Egyelőre nem Robi hallható ... :o(
Előzmény: cirrocumulus (2450)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2450
Mondjuk, a Bp Rádió honlapján a mai műsornál ez látszik, de majd kiderül, mikor is lesz pontosan Robi... Lehet, hogy kicsit később, amikor Böszme is vendég?
Előzmény: cirrocumulus (2449)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2449

Halihó!

Attila az előbb szólt, hogy a Budapest Rádió-ban most este 18 órától

Erdész Robival hallhatunk egy interjút !!!

akirschner Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2448
... :( hogy nekünk pont most kell innen 200 km-re lennünk ...
Előzmény: cirrocumulus (2446)
localhost Creative Commons License 2006.06.21 0 0 2447
{Nagyonszomorúarcúszájli}
localhost igazoltan távol, igazolás a zord főnökasszonynál megtekinthető.
Előzmény: cirrocumulus (2446)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.20 0 0 2446

M.W. koncert - 2006.06.25.

Ne feledkezzünk el róla,

hogy Attiláéknak most vasárnap,

június 25-én lesz a koncertjük!!!

Délután 1/2 4h-től a Bakáts téri Nagyszínpadon.

A fesztivál egészen részletes műsora itt olvasható.

Előzmény: cirrocumulus (2274)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.19 0 0 2445

Frissült a honlap !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A koncertről egy csokorban olvasható minden,

és végre elérhetők a Vendégkönyv újabb bejegyzései is :o)))

Előzmény: elyoh (2434)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.18 0 0 2444
Hamarosan érkeznek Tutus képei is :o))
Előzmény: lokomotivum (2443)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.18 0 0 2443

Nagyon klasszak lettek a felvételek! Nem is tudom hová bújjak az én rosszul sikerült képeimmel? Az egyik képen örömmel fedeztem fel Csíkos Gábor, csgaba barátomat. Egyelőre Ő is sajnos csak olvasója a topiknak, de szintén igérte, hogy csatlakozik hozzánk. Nagyon várjuk, hogy gaba és Feri is végre itt legyen velünk! :o))

És többen is csináltunk képeket, úgyhogy nagy örömmel várjuk minden fotós képeit. :o) Egyszerűen értelmetlen dolog a képeimet felrakni, mert annyira sötétek lettek, pedig vakuztam. Borzasztóan sajnálom. :o(

Előzmény: cirrocumulus (2441)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.17 0 0 2442

Ki készített még képeket Szmorad Ferin és lokomotivumon kívül?

Szeretnénk látni a többiekét is... :o)

Előzmény: cirrocumulus (2441)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.17 0 0 2441

Halihó!

Egy csokor fényképet kaptunk Jósvafőről, Szmorad Feritől!!!

Ő egyelőre csak olvassa a topicot, de már egy ideje ígéri, hogy hamarosan írni is fog :o)))

Előzmény: lokomotivum (2416)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.12 0 0 2440
Mélységes főhajtásom! Beleokostojáskodtam a dologba, és lám Robi és a többiek szívesen veszik felajánlott segítségedet! Én már írtam is Robinak, aztán majd meglátjuk mennyire tudok a hasznotokra lenni ;o)
Előzmény: localhost (2435)
localhost Creative Commons License 2006.06.12 0 0 2439

Sorkatonák!

/Torokköszörülős szmájli /

Ugye, a Robi által jelzett e-mailcímen IS jelentkeztetek, nemcsak itt léptetek ki a sorból? :-)

Előzmény: Bosi2 (2438)
Bosi2 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 2438

A sorozásra én is jelentkezem :-)

Szintén informatikus, alapszintű webes ismeretekkel, kicsi idővel. Előfordilt már az is, hogy saját kezűleg követtem el webes grafikákat. Messze nem grafikusi képességekkel, de annál nagyobb lelkesedéssel. :-)

Előzmény: rat2001 (2437)
rat2001 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 2437

SZiasztok!

Végre megmozdult valami!!!! Köszönjük Robi!!!

Nos a magam részéről ötletekkel szivesen rendelkezésre állok bár web lap

szerkesztésben múltam nincs csak jövőm lehet és az én időm is korlátos,

de ami tőlem telik megteszem. Csoportos munkában fogaskeréknek is

használhattok. Figyelembe véve persze hogy vidéken élek.

Úgyhogy tábornok úr besorozhat. :-)))

T

tillA Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2436
A magam részéről: szövegek javítgatása, helyrepofozása terén továbbra is felajánlom a zenekarnak legjobb képességeimet, a legnagyobb örömmel és kedvvel. Örülök, ha segíthetek - mint, felteszem, az itt jelen lévők mindegyike.
Előzmény: localhost (2435)
localhost Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2435
Érdekes, hogy most már másodszor kapm meg, hogy neheztelek... :-) Áhhh dehogy! Én csak konstruktív és előremutató vagyok, mint minden hozzászólás a pártállami taggyűléseken. Igaz, én szakmabéli vagyok (mármint informatikus) , de akik engem ismernek, tudhatják, hogy rendszeresen 'el vagyok havazva', hihetetlenül leterhelt vagyok, szabadidőm gyakorlatilag NINCS is! Én nagyon szívesen segítenék, de sajnos nem tudok rá erőforrásokat áldozni... a jóakaratomon kívül. Kérem a rajongótársaimat, hogy segítőkészségből, tenniakarásból mutassatok példát - helyettem is. Jelentkezzen minden webmester vagy html - php - guru! Kérem! És köszönöm! --- >>> de az Önkéntes haderő főparancsnokságát azért elvállalom! :-)))))))))) - localhost altáborszernagy -
Előzmény: elyoh (2434)
elyoh Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2434

Sziasztok!

Én még sosem írtam ebbe a fórumba és a jövőben sem tervezem, ám rendszeresen olvaslak benneteket. Mindannyiunk nevében írhatom: tök jó érzés látni, hogy az elmút 26 év nem volt hiábavaló. Tényleg.

Amiért most megszegem az eddigi gyakorlatunkat, az localhost egy korábbi hozzászólása:

Kedves localhost!

Neheztelésed jogos!

Bár Attilának igaza van, rövidesen valóban sok minden frissülni fog, ám tényleg nincs időnk megfelelően sűrűn frissíteni, alakítani a site-ot, és bizony elkelne az "önkéntes haderő" segítsége.

Úgyhogy itt és most kérem, hogy aki tud és szeretne, segítsen! Tegyük olyan érdekessé a Solaris-site-ot, amilyenné csak tudjuk!

Mondok egy e-mail címet: hoyle@freemail.hu

Ide írjon, aki úgy érzi, tudna és szívesen segítene is!

Egyébként pedig mindannyiotokat üdvözlünk így testületileg - sziasztok!

Erdész Róbert

Előzmény: localhost (2423)
akirschner Creative Commons License 2006.06.10 0 0 2433
Lehet, hogy újra lesz koncert, csak még nem tudják az új dátumot, hogy átírhassák :))
Előzmény: lokomotivum (2431)
localhost Creative Commons License 2006.06.10 0 0 2432
Igen, hagyjuk meg nekik... én "SEGÍTSÉGET" ajánlottam, nem azt, hogy helyettük...
Előzmény: lokomotivum (2431)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2431
Nagyon szépen köszönjük Attilának az ígéretet, a srácoknak, hogy dolgoznak a frissítésen, de: azért localhost barátunknak abban igaza van, hogy némi frissítést kellett volna már a honlapon végezni. Ha nem figyelnénk a dátumokat még mindig úgy néz ki a dolog, mintha előtte állnánk a koncertnek. Tulajdonképpen nem is tudom mi volna a jobb. Jó, hogy megvolt, mert egy baromi jó koncertet élhettünk meg, és jó lenne, ha ezután következne, mert azért jóleső bizsergető érzés volt a várakozás is. Szóval valami előrelépés azért már elkelt volna, ami jelzi, hogy "NA EZT IS MEGCSINÁLTUK!" Abban viszont veled értek egyet, hogy a honlapjuk szerkesztését hagyjuk meg nekik!
Előzmény: cirrocumulus (2425)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2430
Csak óvatosan a jelzőkkel, de azért nagyon köszi! :o)))
localhost Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2429
Jó! Igen! Jó!
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2428

Nézzetek már át a Jata-féle rajongói oldalra: lokomotivum egyszerűen sziporkázik :o))) Zseniálisak a képekhez fűzött megjegyzései!!!

cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2427
Az is hamarosan kiderül... ;o)
Előzmény: lotht (2426)
lotht Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2426

:)

És az e-mai címeinkkel mi fog történni?

cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2425

Nincs ezzel semmi gond, Ők is tudják kezelni a dolgaikat :o)

Amit mi úgy látunk, hogy semmi sem történik, amögött azért szorgos munka folyik ám!!!

Attila üzeni mindnyájunknak, hogy már csak néhány nap és nagyon sok mindennel fog bővülni a SOLARIS honlap !!!!!!!!!!!!!

Előzmény: localhost (2423)
localhost Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2424
Nekem (illetve most már az öcsémnak) a FEKETE LP-m DUPLA.
Előzmény: lokomotivum (2418)
localhost Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2423
Szomorúan veszem tudomásul, hogy "A SOLARIS HONLAP" mit sem váltotott még a koncert előtt óta. Robi bácsi! Ha van anyag, biztosan lenne rá önkéntes haderő, hogy feltöltse a tartalmat, simítgassa a kinézetet, meg legyártson egy igazi vendégkönyvet.

Ennyi netközeli rajongóból csak akadna segítség ?!

:(
eref Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2422
OFF Egyébként is röhejes, hogy milyen képek vannak kint.  http://www.mupa.hu/galeria.jsp  Én ilyeneket szégyellnék kitenni bárhova is.
Előzmény: kozakz (2396)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2421

Igen, dupla LP-n jelent meg eredetileg, majd szimpla CD-n, amiről a teljes Éjszakai tárlat ciklus hiányzik!!!

A dupla CD-n az általad említett 2 szám mellett újdonság még az 5 db közjáték is!

Előzmény: lokomotivum (2418)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2420

"Elötte én is toltam a zenekar szekerét ( pontosabban vezettem)."

Akkor jól értettem a dolgot, a talin amikor ha jól emlészem Robival beszélgettél, és azt mondtad, hogy jelenleg is van egy Skodád. Mindjárt azt kezdtem sejteni, hogy valamikor Te vezethetted a zenekari mikrobuszt, bár az archívok füzeteiben mindig valamelyik tag szerepelt mint sofőr, úgyhogy kissé (erősen) képzavarban voltam. Na akkor most már tiszta, hogy Te a Bulváros időkben ténykedtél kormányosként. A tali elején mi azétterem részben ücsörögtünk amikor megjelentél a kávézóban, és az ablakon keresztül láttam hogy meleg kézfogással egymást megőlelve, megpuszilva üdvözlitek egymást Tamással, rögtön gondoltam, hogy ez nagyon régi barátság lehet. Azt is megfigyeltem, hogy amikor bejöttél közénk Tamás mellé ültél le, és ez ugyanígy volt lent a klubban.

Üdv, és szintén Feri

Előzmény: vetreszka (2411)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2419

"Evvel szemben meg volt bátorsága 6 évig felvenni a zenekar fellépéseit ugy, hogy szerintem a zenekar erről nem tudott "

Nem tudom, nem nyilatkozom, az viszont igaz, hogy amikor a találkozón aláirattam a "93-as SOTE koncert felvételét, több Solaris-tag is örömtől felcsillanó szemmel nézett rá és mgkérdezte honnan van meg nekem én meg naná, hogy elárultam kitől, sőt azt is mondtam nekik forduljanak bizalommal Krisztához :o)))

Előzmény: kozakz (2389)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2418
Légyszi segíts! Az LP is dupla volt ugye? Nekem csak a dupla cd van meg. A bónusz felvételek ha jól tudom a "Hullámok+ ill. az "Egészséges optimizmus". És akkor a szimpla cd-ről melyik rész hiányzik?
Előzmény: cirrocumulus (2385)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2417

"Tamás szinte az egész találkozó alatt meg sem szólalt."

Ám amikor lent a kapuban találkoztunk annál közlékenyebb volt. Mint korábban írtam úgy üdvözölt, mintha már isten tudja mióta ismerne, nagyon megkönnyítve ezzel az ismerkedést, hamar kialakult köztünk egy közvetlen párbeszéd. Említettem neki, hogy élőben a Solarist korábban '81 júniusban láttam Dorogon egy rockfesztiválon pár pec erejéig. (hamu fejemre, hogy nem emlékszem miket játszottak) Tamás pedi elmesélte, hogy Ő is ott volt, de akkor még a Pókderby nevű zenekarukkal, már előző nap odaérkeztek a beállás miatt, aztán egész éjjel esett, úgyhogy a színpad alá bújva aludtak. És ne feledjük a szolgálatkészségét sem, mert amikor Attila telefonált, hogy valami erősítő vagy hangfal féle kellene a vetítéshez rögtön ugrott és nagyon gyorsan és frappánsan intézkedett és hozta a kért cuccot.

Előzmény: Bosi2 (2379)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2416

Többen is fotóztunk, az enyémek nem lettek valami sikeresek. (mondhatnám sz...ok lettek, csupa homály meg sötét meg ilyenek) Ettől függetlenül átmásoltam őket a gépünk Solaris mappájába. Ha gondoljátok küldhetek belőlük a valamennyire értékelhetők közül a topikba, de a többi fotósnak bizonyára jobb felvételeik születtek. :O))

Ja és Rólad sajna nem készíthettem képet, hiszen pont akkor kellett elindulnom amikor érkeztél. úgyhogy az egymás üdvözlése mindjárt át is ment búcsúzkodásba.

Előzmény: localhost (2377)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2415

Ach so!

Nagyon szépen köszönöm! :o)

Előzmény: tillA (2369)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2414
Ó, köszönöm szépen... ;o)
Előzmény: lokomotivum (2413)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2413

"Nahát akkor, az a „kicsit” régebbi történet még ’84 tavaszáról – mellékesen épp feleannyi idős voltam akkor, mint most… :o( "

Ezt a szomorú smilet nem értem a végén. Miért kell szomorúnak lenned, hogy akkor is fiatal voltál? :o))

Előzmény: cirrocumulus (2367)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2412

Szia Vetreszka!

Köszi, hogy írtál magadról!!

Nemrég küldtem Neked mail-t, de visszapattant.

Publikus az e-mail címem, légyszi küldd el nekem a vezetéknevedet a listához..., hiszen a keresztnevedet már tudjuk :o)

köszi

Előzmény: vetreszka (2411)
vetreszka Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2411

Röviden a történetem:

Kezdő internetesként nézegettem a topikokat és az egyikben meglláttam a koncert

hirdetését--- két héttel a koncert után.

További keresgélés után idetaláltam, szerencsére a közönségtalálkozó elött.

Mindenféleképpen szerettem volna velük találkozni, mert kb 19 éve nem

találkoztunk. Elötte én is toltam a zenekar szekerét ( pontosabban vezettem).

Abban az átmeneti időszakban amikor Solarisból Napóleon lett.

A búcsukoncerten is ott voltam természetesen.

Érdekes volt látni, felismerni őket ennyi év után.

Csak fizikailag öregedtek, szellemük továbbra is a régi.

( Én beszélgettem Tamással és Lacival a tali elején)

üdv. Feri

TanDream Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2410

Remélem én is, úgyhogy hamarosan utána nézek a kazinak, mert már fogalmam sincs melyiken és hol lehet...

Előzmény: kozakz (2409)
kozakz Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2409

tandream, de remelem az a  10 perc meg van mert nekem nagyon kene :)

cserebe tudok adni audioban teljes koncertet ha erdekel.

rat2001 Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2408

Nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk a Róberteknek :-))

Bár nem tudom hogy Robi ilyenkor tartja-e a névnapját de inkább többször mint egyszer sem :-)))

Szóval minden szépet és jót Robinak

Üdv T

TanDream Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2407

A kamerázást eleddíg egyetlen alkalommal próbáltam meg koncerten - a fellépő zenekar engedélye nélkül -, de az sem volt semmi:

Ez a Roger Waters koncert volt (..még valamikor tavaly előtt talán...?) a kisstadionban, ahova olyan forgós szerkentyűn kersztül lehetett bejutni.

Én szépen ügyesen a farmerdzsekim belső zsebébe raktam a kamerát egy nejlonzacsiba csomagolva és a kezembe fogtam úgy, hogy ne láccon ki.

Persze azt csak én hittem, hogy nem látszik semmi, mert rögtön kiszúrta a biztonsági őr, hogy valamit be akarok vinni.

Meg is kérdezte, hogy "Mi van a zacskóban; ugye nem alkohol?" Én meg mondtam, hogy ááá dehogyis; mire Ő: "Hát, akkor mi üdítő?"

Mondom erre, hogy "Persze üdítő"; de nem lehettem túl meggyőző, mert mindenképp meg akarta nézni a zacskó tartalmát, úgyhogy meg kellett mutatnom a kamerát benne a zacskóban.

A fazon belenéz, utána kikerekedett szemmel rám és megszólal:

"De hát ez nem üdítő!" Mire én: "Hát nem..."

Erre visszadta a zacskót a kamerával együtt és továbbengedett...

Persze mondanom se kell, hogy akkor még csak egy ősrégi VHS-C kamerám volt, aminek rohadtul nem működött már az új aksija sem, úgyhogy kb. 10perc (zavartalan) felvétel után be is mondta az unalmast...

Lehet a biztonsági szolgálat már tudta előre, hogy úgysem fog működni...?

...vagy az is lehet, hogy keresnem kellett volna valami konnektorfélét, ahova bedughattam volna a kamerát (esetleg a színpadon; mondjuk a Waters elektromosgitárja helyére...  :-DDD ) és még az sem zavart volna senkit...?

Előzmény: Youwine (2399)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!