Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

stefiadri Creative Commons License 2006.01.05 0 0 8

Szia!

A mienk is 10 körül fogyaszt városban, autópályán még nem teszteltük.

Szeretném megkérdezni, hogy milyen olaj kell a hidraulikához, mert a mienkbe valószínűleg kevés van. Ugyanis azt tapasztaltuk, hogy igen rossz úton meredek emelkedőnél teljesen felemelt (nem tudom mi a szakszerű kifejezése) autóval menet közben a stop többször is kivillant.

Mi egyébként áprilisban vettük az autót, mint már valszeg előzőleg is írtam, nagyon szeretjük, de azt is be kell vallanom hogy nagyon tapasztalatlanok vagyunk még.

Van még egy olyan gondunk is, hogy a ventillátor hol működik, hol meg nem. Nem tudjuk az okát. Ez most télen nagyon zavaró, sokszor párás az ablak, nem tud leszáradni, a férjem nyitogatja az ablakot mi meg hóemberekké fagyunk.

Citroen szervíz sajna elég messze van tőlünk, nem tudom mikor jutunk el oda.

Üdv

Előzmény: Deep on (6)
jampec660 Creative Commons License 2006.01.04 0 0 7
Üdvözlet Mindenkinek!

Úgy látom, nem nagyon látogatott ez a topic...
Én egy gyártását tekintve 94-es 2.0i VSX Xantia boldog tulajdonosa vagyok. 3 éve jutottam hozzá, és nagyon szeretem. Élvezet vezetni, a motorja is elég erős ahhoz, hogy ezt a durván 1200-1300 kg-os kasztnit meglódítsa. Belül tágas, kényelmes. Az egész autónak van valami varázsa. Egyébként ha valakit érdekel, hogy hogy néz ki, ajánlom a már említett PSA Topiclakók lapját, és ott az S.Zoli-nál megtekintheti. Sziasztok!
Deep on Creative Commons License 2005.12.09 0 0 6

Hali all,

 

Hát nehezen indul be ez a topic hehe :)

Tudom nem nekem szólt a kérdés, de én a következő fogyasztásokat mérem a Xantiával (szintén 96-os 1,8-as 16 szelepes sima Xantia).

Városban kb. 9,5-10,5 litert fogyaszt, autópályán olyan 7l körül. Viszont van benne egy sportlégszűrő (bár sztm sajnos gagyit vettem) ami állítólag csökkenti a fogyasztást.

Ami viszont hiba, hogy a benzinszint mérő ami bentről látszik teljesen sz*r. Egyszer negyedig mutatja a tankot pl. egy leállás és indítás után viszont hajlamos sárgán világítani mintha kifogyott volna.

 

stefiadri Creative Commons License 2005.10.19 0 0 5

Bocsánat, hogy kissé megkésve válaszolok. Azóta is használjuk rendszeresen az autót, és nagyon szeretjük.

A mienk 96-os, 1,8-as 16 szelepes injektoros. Az SX nem tudom mit jelent, (mert nő vagyok mondanák sokan), ehelyett szeretném kérdezni mit jelöl eme két betű.

Tudnál nekem "ideális" fogyasztást mondani?

godfrey Creative Commons License 2005.09.05 0 0 4

Milyen felszereltség és évjárat?

 

Előzmény: stefiadri (3)
stefiadri Creative Commons License 2005.08.31 0 0 3

Áprilisban vettünk egy Xantiát. Abszolút nem ismertük ezt a márkát, még a Citroent sem. (na jó láttunk már de nem érdekelt) Tulajdonképpen egy ártatlan nézelődés alkalmával találtunk rá egy kereskedésben. Egy napig tobzódtunk........aztán megvettük. Félve ismerkedtünk vele. Mára állítom: a lehető legjobb döntés volt, -ahogy írod- tuti az autó.

Előzmény: Deep on (-)
Deep on Creative Commons License 2004.07.16 0 0 2

Hali Fanat-X!

 

Nézem, nézem jó lesz! Köszönöm a linket!!!

 

Üdv,

Deep on

Előzmény: F-anatiX (1)
F-anatiX Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1

Xantia-ügyben javaslom megtekinteni a PSA topicot... vagyunk ott jónéhányan Xantiások! Ja és van egy kiváló Xantia-CD-m, amin elég sok anyagot össze tudtam szedni erről a remek autóról. :) Javasolt anyag még a honlapunk: http://psa.sysconfig.hu/

vénólánzsahleF Creative Commons License 2004.06.16 0 0 0
a 0-nál keresgélj
Előzmény: Deep on (-)
Deep on Creative Commons License 2004.06.16 0 1 topiknyitó
Hali!

Van egyáltalában még valakinek itt Citroen Xantiája? Iszonyat kevés anyagot találok hozzá - pedig nagyon tuti autó.

Üdv,
Deep on

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!