Keresés

Részletes keresés

bz_ Creative Commons License 2001.11.14 0 0 514
A vendégszurkolók rendfenntartókkal történő súrlódásához szeretnék hozzászólni.
Arról, hogy hogyan kezelendők az ilyenkor adódó esetleges károk (pl. sérülés), elvileg a versenykiírásnak illene rendelkeznie.
A 16.4 - 16.13 pontok foglakoznak a rendezéssel, és a 16.4.2-ből ki is lehet ragadni egy olyan részletet, miszerint "a nézők biztonságáért minden felelősség a Rendező Egyesületet terheli", azonban a tágabb szövegkörnyezet lehetőséget ad ennek az első olvasásra egyértelmű kitételnek az elkenésére. Explicite csak a hivatalos személyeket és a vendégcsapatot (nem tisztázva, de sejtetve, hogy itt a játékosokról és vezetőkről, de nem a vendégcsapat szurkolóiról van szó) ért károkért teszi felelőssé a kiírás a rendező egyesületet - vétkességre való tekintet nélkül (16.6).
DRT Creative Commons License 2001.11.14 0 0 513
Hát ezt mondtam én is!!! Plussz a Falco ellen nem is otthon játszottunk.....

Vazze, majdnem meggyőzött... :)

Előzmény: kaposvari (512)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.14 0 0 512
Kálmán nekünk dobott 54-et Kaposváron.
Előzmény: DRT (511)
DRT Creative Commons License 2001.11.14 0 0 511
Gyerekek segítség!
Tegnap majdnem meggyőztek, hogy a Kálmán Pakson (!) 54 pontot dobott nekünk. Most én hülyültem meg, vagy tényleg az ingyen Moszkvics kategória?
kaposvari Creative Commons License 2001.11.14 0 0 510
Feribá, a "balkáni körülmények" nem tőled, hanem egy körmendi kollégától származnak. Ha rólunk írsz, azt legközelebb légyszi ide tedd, (véletlenül se a fradi topicba:-)) hogy tudjak rá reagálni:-) Nem csarnokbővítésről, hanem csarnoképítésről csiripelnek a somogyi verebek.
Este remélem megkezdődik a dicsőséges keleti ill. nyugati hadjárat:-). Milyen lenne már egy Klíma-Paks Koracs kupa döntő?
kwest,
2db faékkel lettek kitámasztva a reklámtáblák az első néhány attak után, de azután is valamiért állandóan elmozogtak. Tudom azok is alkalmatlanok:-) Kíváncsi lennék mekkora port kavart volna az eset, ha nem fordítjuk meg a meccset...
kwest Creative Commons License 2001.11.14 0 0 509
Csak egy kis technikai megjegyzés:
Ha egy ekkora területre nyomnak be ennyi embert, és a reklámtáblák nincsenek rögzítve előttük, akkor azt hiszem óhatatlanul elmozdulnak ötvenegyedszerre is. Ez is inkább csak azt bizonyítja, hogy a "szektor" teljesen alkalmatlan volt a vendégszurkolók elhelyezésére. Nem tudom, hogy mit szólnál ahhoz, hogy ha Körmenden ugyanilyen elhelyezést kapnátok (pl. betolják a lelátót, így mindenki egy szintben, és Te csak mondjuk a harmadik sorba férnél már el; és ha látnál valamit, az is inkább a biztonságiak fala lenne).
Előzmény: kaposvari (504)
Feribá04 Creative Commons License 2001.11.14 0 0 508
Na akkor szép sorjában:

1. A "balkáni körülmények"-et nem tudom honnan idézted.
2. A témát Chris ott dobta fel, így úgy gondoltam talán jobb lenne ott jelezni az észrevételem, mint mondjuk a Fradi topicban.
3. Mivel 15 éve vagyok ASE szurkoló hidd el, hogy én is nyomorogtam kis hazánk jópár csarnokában, de ez engem nem zavar (egyébként éppen Paks ilyen szempontból a legszarabb, mert visszatettek minket a sarokba és a B-közép csak úgy fér el, ha egymás seggébe ér a....). Kaposváron nem ez volt a gond, hanem az, hogy a tábor nagy része nem látta a meccset és mivel életem első bajnoki döntőjén voltam qrvára zavart. Csak annyit kellett volna tenni, hogy betesztek egy mobil lelátót és no problem.
4. Ha tényleg bővítitek a csarnokot az csak jó, mert minél több ember jár meccsre annál jobb a sportágnak. Nálunk is beígérték és a tervek is megvoltak, de ez sajnos csak ígéret maradt. Most megint beszélnek arról, hogy a palánkok mögött rendet raknak, de én csak akkor hiszem, ha már az új lelátón állok.

Estére mindent bele!

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE!

Előzmény: kaposvari (505)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.14 0 0 507
Na ez így teljesen korrekt. Chris-szel pedig nem az a bajom, hogy fanatikus, hiszen én is olyasmi volnék. Csak akkor ne mimózáskodjon, ha belelép a saját csapdájába. Vagy vállalja amit írt, vagy vonja vissza. Még te is rászóltál, hogy gáz amit írt. Inkább megsértődik. De esküszöm most írok róla utoljára. (hacsak nem ír megint valami olyat amin...:-))
Üdv
No more violence!
Előzmény: belfera (506)
belfera Creative Commons License 2001.11.14 0 0 506
kaposvári!
Le kell szögeznem, hogy nem voltam ott Kaposváron, és még nem sikerült megszereznem a mérkőzés felvételét.
Eddig a beszámolók alapján alkottam véleményt, és mindkét felet meghallgatva úgy tűnik, hogy a kaposvári és a körmendi közönség (legalábbis egy részük) is hibás valamennyire a balhéban. A legnagyobb hibát viszont a Brill Security követte el (lásd 493-as hozzászólás), és mivel őket a Kaposvári Klíma-Vill foglalkoztatja a mérkőzéseken, ezért áttételesen a klub is hibás.

A secusok felbérelését természetesen nem a kaposváriak megverésére értettem, hanem - ahogy Te is írod - "a rend fenntartására a körmendi csarnokban". De mivel ők és a rendőrök is körmendi illetőségűek - hallván a földieikkel Kaposváron történteket - szerintem nem tétováznának odacsapni, ha valamelyik kaposvári csak fingana is egy gyanúsat. Persze én ezt mindenképp szeretném elkerülni, és remélem, hogy a jelenleg még vendettára készülő körmendiek is jobb belátásra térnek. Semmi értelme az erőszaknak!
Én egyébként ezzel a gondolatmenettel csak azon felvetésedre akartam reagálni, miszerint a kaposvári klub egyáltalán nem hibás, és nincs miért bocsánatot kérnie.

Chris-ről annyit tudok, hogy imádja Körmendet és a kosárlabdát, és - mint a legtöbb fanatikus - néha elfogult a sajátjaival szemben. Ettől függetlenül szerintem sok ChriClay-re lenne szükség minden városban, és akkor garantált lenne a lelkes szurkolás (akár idegenben is) a kosármeccseken. Egyébként ha jól emléxem, akkor a körmendi vendégkönyvben ő is elismerte, hogy megérdemelten nyert a Kaposvár.
A videófelvételre nem tartok igényt, ugyanis sajnos élőben láttam Nunnery gusztustalan mutogatását, és ha security-s vagyok, hát bizisten bemegyek a pályára és megverem. Hivatalos személynek senki sem mutogathat büntetelenül, nem igaz? :-)
Amúgy én teljesen easy vagyok, és sokakkal ellentétben (neveket nem írnék)még nem parasztoztam le senkit a fórumon.

Sok sikert a Koracsban a Paksnak és a Kaposvárnak!
No meg hajrá GYSEV & PVSK!
És persze mindent bele a válogatott meccseken!
De azért: Hajrá Körmend!

kaposvari Creative Commons License 2001.11.14 0 0 505
Feribának modanám a "balkáni körülményekkel" kapcsolatban, (ugyan nem tudom miért a Körmend topicba tartozik a kaposvári csarnok hiányosságainak taglalása), hogy nyomorogtam én már heringként a szombathelyi, dombóvári sőt a paksi csarnokban is, ráadásul ott úgy, hogy a hazai részen még volt hely (az alapszakaszban volt). Egyébként amit a mi csarnokunkról írtatok az sajnos igaz, de mindenhol a hazai drukker az első, azt hiszem ebben egyetértünk. S ráadásul mostanában mindig teltház van nálunk. Viszont a város és a klub vezetése már dolgozik azon, hogy pár év múlva egy szebb, nagyobb csarnokba jöhess vendégszurkolni.
Üdv
kaposvari Creative Commons License 2001.11.14 0 0 504
Belfera,
írnék még pár sort azzal kapcsolatban amit tegnap este írtatok a Körmend ill. Körmend-Olaj topicban és ami engem is érint. (Azért ide mert azokból ki vagyok tiltva Chris által:-)

Szóval volt egy gondolatod arról, hogy az ugyanaz lenne, ha felbérelt secusok vagy rendőrök vernének kaposváriakat nálatok. Ez nem komoly, ugye? A Brill kft.-nek az a feladata, hogy rendet tartson a kaposvári csarnokban. Ha túlkapást követnek el, azért majd ŐK bocsánatot kérnek. Senki se kérte fel őket, hogy körmendieket verjenek. Figyelj, ha majd a kaposváriak nálatok, az ötvenedik felszólítás után is betolják a reklámtáblát a pálya szélére, a biztonságiak arcába mutatják a középső ujjukat és öklüket a tenyerükbe csapva arra bíztatják az ellent, hogy gyere ütni (igen, ilyet is csináltak nálatok egyesek) akkor én biztos nem fogok felháborodni ha kapunk egy-két maflást. A tegnapi Kapossportban nyilatkozott egy Körmend drukker srác (Németh Zsolt vagy Zoltán) a meccs után és tök normális volt, ő valahogy ki tudott maradni a verekedésből. Érdekes, nem? Chris pedig szintén érdekes jelenség, hihetetlen, hogy milyen sértődős, pedig ő az aki állandóan személyeskedik velem, ami a neten elég nevetséges hiszen semmit se tudunk a másikról. Ez a Fórum nem csak arról szól, hogy mindenki egyetért, ezért is szép a dolog. Szerintem pont ő az, aki soha sem mondaná egy vesztes kaposvári meccs után, hogy bazzeg öcsém jók voltatok, gratulálok. De mindegy, nincs is rá nagy szükség.
Ja és Nunnery nem mutatta meg senkinek a "retkes péniszét" max. hüvelykujjait mutatta lefelé. Megvan még mindig videón, kölcsönadhatom.
Szóval mindenki take it easy, csak beszélgetünk.

nattata Creative Commons License 2001.11.14 0 0 503
Hát erre az egész magyar sajtó és média elfogultséga témára teljesen pártatlanul tudok nyilatkozni. (Eltekintve attól, hogy vas megyei, meg soproni vagyok? :-))) )
Szóval a sajtó pártatlansága:
Az NS arról ír, amit akar, én csak az eredményeket olvasom el, azt legalább nem tudja elferdíteni.
A Duna tv is enyhén szólva elfogult volt a legutóbbi Gellért Sanyi féle időkig. Ő megtapasztalta a fővárosi, meg a vidéki életet játékosként, edzőként, meg az utóbbi időkben szakkommentátorként is. Használt neki. Tetszik az az állandó benyögése, hogy bírókkal nem foglakozik, ezzel engem is meg tud nyugtatni, hogy nem a bíró dönti el a meccset.
Volt egy közvetítés - a GySEV-Pécs visszavágó az alapszakaszban - aminek Kiss Lenke volt a szakkommentátora. Nem volt pozitív visszhangja, ha enyhén akarom kifejezni magam. Szeretném, ha minél több mérkőzés lenne képernyőn, és még az sem érdekelne, ha az általam favorizált csapatnak szurkolna a kommentátor, (lehalkítom a tv-t és Floydot hallgatok), csak lenne valami, mert ami közvetítés jelenleg van, egyenlő a nullával.
H. Frigyes-éra végével érzékelhető változás nincs, akkor meg mit akarunk?
Előzmény: belfera (501)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.14 0 0 502
Ma este folytatódik a férfi Koracs kupa sorozat a csoportmérkőzésekkel. Mindkét hazai csapat itthon kezd, a Paks a Himki Moszkvát, a Klíma-Vill Kaposvár pedig a Sankt Pöltent fogadja győzelmi reményekkel.
Hajrá Magyarok!
belfera Creative Commons License 2001.11.13 0 0 501
rostas!
Természetesen én is észleltem a Putesz-show-t (szájról is elég jól olvasok), de - ahogy már mindketten leírtuk - ezért nem szabadott volna félbeszakítani a meccset.

Én is úgy gondolom, hogy mindkét, Körmenddel kapcsolatos tézisben van némi túlzás, és némi igazság is.
Ha jól emléxem Lipo írta egyszer, hogy "Körmenden a kosárlabda nem csak közügy, hanem maga az élet".
És hát az élet kisebb-nagyobb kudarcait meg kell magyarázni valahogy (sérülések, bíráskodás). Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy a körmendi vezető, edző, játékos ugyanolyan extázisban él meg egy mérkőzést, mint a szurkolók, és hát a lokálpatriotizmus is nagyon erős, ezért persze, hogy úgy érzi mindenki egy (esetleg megkérdőjelezhető) vereség után, hogy azt valaki (és nem az ellenfél) elvette tőlük. Talán ebben is van némi igazság, hiszen néhány játékvezető láthatóan le akarja törni a "körmendi parasztok" (idézet Váraditól) szarvát.
Az is biztos, hogy Körmenden nem könnyű nyerni (bár az utóbbi évek leghosszabb hazai veretlenségi sorozatát az alapszakaszban a Falco jegyzi), de szerintem ez nagyobb részt köszönhető a körmendi terem utánozhatatlan atmoszférájának, a fanatikus szurkolók által varázsolt hangulatnak, a csapat ezáltal megsoxorozott küzdenitudásának, és csak kisebb részt az esetlegesen ezen hangulat hatása alatt fújó játékvezetőknek. Erről szerintem néhány nemzetközileg jegyzett külföldi csapat is tudna mesélni Verona-tól Manresa-ig.

A DunaTV sportsávjával nincs semmi problémám, sőt nagyon hálás vagyok nekik, hogy legalább náluk láthatunk magyar kosárlabdát a képernyőn. Inkorrektnek csupán a kérdéses félbeszakadt meccs utáni kommentárjaikat tartottam, hiszen - az NS-hez hasonlóan - úgy tálalták az esetet ország-világ előtt, mintha a mérkőzés a szurkolók miatt szakadt volna félbe.
Egyébként az NS-től sem azt várom, hogy tele legyen a Körmendet méltató írásokkal, csupán esélyegyenlőséget szeretnék. Ha megszólaltatják az egyik csapat edzőjét, akkor az ellenfél edzője is kapja meg a hozzászólás lehetőségét. Ha megérdemelten nyer egy csapat, akkor azt ismerjék el, és ne azt írják, hogy botlott az ellenfél. Szerintem egy pártatlan országos napilapban ez lenne a minimum.

Bocs, ha kicsit hosszú voltam, remélem sikerült megválaszolnom minden kérdésedet.

Hajrá Körmend!
Hajrá Magyar Válogatott!

Előzmény: Törölt nick (499)
lao-ce Creative Commons License 2001.11.13 0 0 500
500!
Fishtax Creative Commons License 2001.11.13 0 0 498
Csak hogy megcáfoljalak :-), egy hír a mai Kanászkürtből.

fish

Előzmény: Feribá04 (494)
Fishtax Creative Commons License 2001.11.13 0 0 497
?

fish

Előzmény: Barba (496)
Barba Creative Commons License 2001.11.13 0 0 496
Azért elvakultnak nem kellene lenni, maradjunk csak objektívek: A Tolnai Népújság minimum egyenlő arányban foglalkozik a Dombóvárral és az ASÉ-vel, sőt!

fish)

Fishtax Creative Commons License 2001.11.13 0 0 495
(Azért elvakultnak nem kellene lenni, maradjunk csak objektívek: A Tolnai Népújság minimum egyenlő arányban foglalkozik a Dombóvárral és az ASÉ-vel, sőt!

fish)

Előzmény: Feribá04 (494)
Feribá04 Creative Commons License 2001.11.13 0 0 494
A Tolnai Népújság nem a legjobb példa, mert az főképp a dombóvári csapatról szól, de egyébként az NS-tal kapcsolatban maximálisan egyetértek veled. Én már több, mint egy éve megspórolok napi 78 forintot.

Hajrá ASE!

Előzmény: belfera (493)
belfera Creative Commons License 2001.11.12 0 0 493
rostas!
Természetesen én is tudom, hogy van néhány bunkó a körmendi táborban (ahogy mindegyik szurkolótáborban), az ő megengedhetetlen és botrányos viselkedésüket teljes mértékben elítélem. Ezeket emelje ki a rendőrség/biztonsági szolgálat, és kapjanak egy kis ejnye-bejnyét.
VISZONT az elfogadhatatlan számomra, hogy azért, mert néhányan esetleg beszólnak a secusoknak (ami szerintem semmiképp nem minősül hiv. szem. elleni erőszaknak)gumibottal kiverjenek 100 másik - amúgy csapatát végig lelkesen buzdító - szurkolót a csarnokból.
A régebben látottakról én is leírtam a véleményem a Körmend honlapján, ajánlom figyelmedbe, van benne kritika bőven a körmendi szurkolással kapcsolatban.

A "Körmend vége" tábla egyáltalán nem számít durva sértésnek, mint ahogy pl. az integetés sem. De ha ez egy klub fizetett alkalmazottjától jön, akkor már elfogadhatatlan. Szerinted mi lenne a szurkolók reakciója, ha mondjuk Fodor Sanyi odaállna egy győztes meccs után az ellenfél tábora elé, és elkezdene integetni. Gondolom némi öniróniával vennék a lapot, és megtapsolnák (legalábbis szerinted).

Azt hiszem a félbeszakadt kupavisszavágót túlságosan is fehérvári szemüvegben nézted. Az a meccs ugyanis dr. Vígh arroganciája és hozzá nem értése miatt szakadt félbe. Röviden a tények:
Patonay megkapja 2. technikaiját, és elhagyja a termet, vagyis kimegy az öltözőfolyosóra. Vígh szerint az még a terem része, ezért szeretné, ha Patonay onnan is elmenne, de mivel a körmendi mester erre nem hajlandó, ezért Vígh spori némi szóváltás után lefújja a meccset.
Hibák:
1. Vígh sem játékvezetőtársával, sem pedig a zsűriasztallal nem egyeztett, mielőtt meghozta súlyos, Magyarországon szerintem példátlan döntését.
2. Mint 2. számú játékvezető le sem fújhatta volna a meccset, ehhez ugyanis csak az 1. számú sporinak van joga.
3. A FIBA egyik fő alapelve, hogy a mérkőzéseket minden lehetséges esetben be kell fejezni (úgy látszik ezt az alapelvet Vígh nem ismerte). Görögországban előfordult már, hogy a nézők székeket(!!!) dobáltak a pályára, és mégsem szakadt félbe a meccs. A játékvezetők kiüríttették a termet, és befejezték a mérkőzést.
Víghnek csak annyi dolga lett volna, hogy amíg Putesz nem hagyja el a termet, addig nem engedi, hogy folytatódjon a meccs. De nem, ő meg akarta mutatni, hogy egy kisvárosi iskolaigazgató nem packázhat egy doktorral. Meg is kapta ezért jól megérdemelt fél éves eltiltását.
Tehát aki azt állítja, hogy az a mérkőzés a közönség miatt szakadt félbe - akik a lefújás után valóban beözönlöttek a pályára -, az nem ismeri a kosárlabda szabályait, vagy nem látta a meccset, és csak az inkorrekt DunaTv/NemzetiSport híradásokból tájékozódott.

Az NS mai számában ismét korrekt cikk jelent meg a hétvégi rangadókról: szépen megkérdezték Fodor Petit és Sutyit, de talán elfelejtették, hogy nem egymással játszottak a csapataik, ugyanis Patonay és Miljkovics véleményére nem voltak kíváncsiak.
Pedig ez nem a Tolnai Népújság, vagy a Somogyi Hírlap, ez egy(állítólag) független, országos sportnapilap.
Ez szerintem inkább egyoldalú, mint az ha egy 100 körmendivel együtt felpofozott ügyvezető számonkéri a rendezői brutalitást.

Jó pihenést mindenkinek a 3 hetes szünetre, és sok sikert a válogatottnak!
Hajrá Körmend!

kaposvari Creative Commons License 2001.11.12 0 0 492
:-)) Én ott voltam, te nem, mégis (azt hiszed) tudod mi történt.
Üdv
Papírtigris
Előzmény: wendriner úr (491)
wendriner úr Creative Commons License 2001.11.12 0 0 491
azert ha egy kosarlabda klubot mukodteto kft ugyvezetojet megpofozzak a technikai vezetovel egyetemben, talan panaszkodhat egy kicsit. en ugyan nem voltam ott, de amint latom, Te sem, kis papirtigris. komolyan kepzeled azt, hogy egy securitis jogosan meguthet valakit amiatt, mert elkuldik az anyjaba? korlatolt vagy.
Előzmény: kaposvari (488)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.12 0 0 490
Jogos. Miért a legtöbbször a körmendiekkel van gond? Ezen még nem akaródzott nekik elgondolkozni egyszer sem. Talán mert nekik van a legkevésbé tolerálhatóan viselkedő szurkolótábora.
Előzmény: Törölt nick (489)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.12 0 0 488
A vereség miatt nyilván feldühödött Fodor Sándornak ennyi maradt a meccs után, hogy tiltakozhasson és hallassa a hangját. (Ha már a bírókat inkább nekünk lenne jogunk szidni). A körmendi "szurkolók" pedig jobban teszik ha lapítanak mint szar a fűben ugyanis idén vezették be, hogy a secusok elleni erőszak is hivatalos személy elleni erőszak. Abszolút szurkolópárti vagyok, de ha lekurvaanyázod a secust, akkor már hadd legyen joga jól pofán vágni, ha érted mire gondolok.
Az az érzésem, hogy nem lesz túllihegve ez az ügy a hivatalos szerveknél.
Előzmény: belfera (487)
belfera Creative Commons License 2001.11.12 0 0 487
A Marc-Körmend vezetése ma hivatalos levélben tiltakozik a szurkolói elleni brutális rendezõi és rendõri fellépés miatt.

Fodor Sándor a csapatot mûködtetõ Kft. ügyvezetõje ma hivatalos levélben tiltakozik a Kaposvári Városi Rendõrfõkapitányság vezetõjénél a csapat szurkolóit ért indokolatlan rendõri brutalitás miatt. Ugyancsak hivatalos levélben teszi szóvá a Hivatásos Alszövetség és a Versenybíróság elnökénél a rendezés hiányosságait, illetve a rendezésért felelõs Brill Security túlkapásait. A Játékvezetõ Bizottság elnökét pedig arra kéri, hogy minden Magyarországon játszó játékos hasonló elbírálásban részesüljön és ne vezessék be indokolatlanul a harmadik játékvezetõs rendszert, ugyanis a szombati mérkõzésen kipontozódott Ivkovics ezt a szerepet töltötte be, annak ellenére, hogy játékvezetõi papírral nem rendelkezik. Ebben az esetben viszont ki kellett volna állítani az oldalvonal melletti produkcióért.

Ennyit arról, hogy "a körmendi kemények lökdösődtek a biztonságiakkal".

kaposvari Creative Commons License 2001.11.12 0 0 486
Úgy legyen.
Előzmény: Fishtax (485)
Fishtax Creative Commons License 2001.11.12 0 0 485
Én biztosan kint leszek! :-) Nézd, bármennyire is utálatos tény, de mégiscsak Bp a főváros, talán a 2 millió emberből válogatott meccsre itt is összejön annyi néző, mint bármelyik kosaras fellegvárban. Annak ellenére, hogy kevés bp-i csapat van, itt is sokan szeretik a kosárlabdát, ráadásul sokan vagyunk vidékiek is, akik hétközben itt laknak, tanulnak, dolgoznak, legalább mi is látunk vmit. És arról se feledkezz meg, hogy a női NB1-es mezőnyben van két fővárosi csapat is (a BSE nem is a legkutyaütőbb!), szóval legalább egy pici alapja van a dolognak.

fish

Előzmény: kaposvari (483)
bz_ Creative Commons License 2001.11.12 0 0 484
A Magyar Rádió pécsi stúdiója mondta valamelyik reggel, hogy a magyar-finn női meccs a fővárosban lesz, a magyar-szlovén pedig Pécsett. Azt nem mondták, hogy ők honnan tudják, és abban a híradásban a férfimeccsekről se volt szó.

Hajrá magyarok!

Hajrá PÉCS!!!

Előzmény: Fishtax (482)
kaposvari Creative Commons License 2001.11.12 0 0 483
Budapesten, nagyszerű. A magyar kosárlabda fellegvárában. Siránkoznak, hogy nincs náluk minőségi kosárlabda, gondolom ezért lesz ott a meccs. Remélem többen lesznek kinn mint a MAFC meccseken.
Előzmény: Fishtax (482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!