Keresés

Részletes keresés

azul Creative Commons License 2007.01.14 0 0 377
Szerintem mindent nem lehet az agyra kenni, és ugyan vicces, de néha tényleg ő okolható egyes betegségekért és hatnak rá a vegyszerek, ennek ellenére. Azt se felejtsd el, hogy ha Isten teremtette a világot, akkor ezt nem csak az emberrel tette, hanem minden mással is, amit használ, ami árt neki és ami meggyógyíthatja és ezek nem mindegyike fér el az emberi koponyában.
Előzmény: krezidiesel (367)
kheiron Creative Commons License 2007.01.14 0 0 376
Az ilyet ott kell hagyni, és elvinni a kártyádat máshoz.
Előzmény: Törölt nick (373)
kheiron Creative Commons License 2007.01.14 0 0 375
Nekem azt tanították az egyetemen a neves és kevésbé neves tanáraim, hogy mindig a beteget kell gyógyítani, és nem a betegséget.

Az, hogy ezt a kollégáim közül számosan nem jegyezték meg, sajnálatos.

Az, hogy a gyógyításra szabott körülményeink miatt sokan nem veszik a fáradságot az egyén megismerésére, és arra, hogy a terápiát az egyén igényeinek megfelelően állítsa be, szintén az.

A javasokkal semmi gond nem volt az ő idejükben. De az ő idejük elmúlt. A szemléletük itt van (ld. előbb), de az a tudás, amit ők tudtak, a ma orvosi tudásának csak egy apró szelete. Az a "blikkdiagnózis", amiből pl. az íriszdiagnoszták élnek, egy közepes tudású és csekély tapasztalatú orvos számára annyira rutin, hogy már nem is tudatosul az így megszerzett információ.
Előzmény: Törölt nick (372)
kheiron Creative Commons License 2007.01.14 0 0 374
:-), akkor most jó a kerék, vagy nem? Ha te élsz, és nem mozdul, akkor valami difi kell, hogy legyen, és nem a mérővel.... (tudtommal gyakorlatilag a kézmeleget "méri", szóval nagy eséllyel hideg a kezed).

A helyzet mindenütt ugyanolyan - ha úgy vesszük, mindenütt tökéletes, ha úgy vesszük, mindenütt nagyon rossz.
Előzmény: krezidiesel (371)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.14 0 0 373
Háziorvos, Budapest környéki településről.
Öreg, 60 feletti nő, nem tud semmit, órákat kell várni hogy sorra kerülj, mert pletykál és elbeszélget mindenkivel, és NEKED KELL MEGMONDANOD, HOGY MILYEN GYÓGYSZERT ÍRJON FEL!!!
Ha azt mondod, hogy fáj a fejed, kiír egy hétre. Bármi bajod van, táppénz. Semmi kivizsgálás, semmi szakértelem, csak kuruzslás (és pletykálás).
Köszönöm, de ebből nem kérek... (Ha már lehet választani.)
Előzmény: krezidiesel (371)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.14 0 0 372
"A mai orvos, és különösen a pszichiáter következetesen megtagadja igaz elődjét a középkorból, az egyszerű és lenézett javasasszonyt, kuruzslót. Ehelyett az ókori görög orvosoktól származtatja magát, és észrevétlenül átsiklik a kínos középkor felett... Az orvosi szakma nagy árat fizetett ezért. Azzal, hogy korunk orvosa megtagadta gyökereit - azaz gyakorlatilag azzal azonosul, akik elnyomták az elődeit-, többé nem szerény, de önálló gyógyító, aki csak elgondolkodva fogadja a társadalmi tekintélyre épülő dogmákat, inkább az állam szolgalelkű vazellusává degradálódik...
A mai orvostudomány hivatalos történetében a javasasszonyok és a kuruzslók kitagadása fontos mozzanata annak a végzetes átalakulásnak, amelynek során az orvos vállalkozó szellemű, független egyénből hivatalnoklelkű alkalmazottá vált."
Előzmény: kheiron (370)
krezidiesel Creative Commons License 2007.01.14 0 0 371

Nem csak Lenkei irt könyvet az egészségügyről, és olvastam azokat a könyveket is amiből ollózott... De két orvos is van a családban, a hugom és a férje is doki. Jókat szoktunk beszélgetni az egészségügy visszáságairól. Egy a ciki: Norvégiában élnek és dolgoznak. Ott se más a helyzet....

Van Egely féle vitalitás mérőm. (pontosabban az asszonynak vettem mert boszorkány:-D) Asszerint halott vagyok, meg sem mozdul. Ha megpörgetem (finoman fújva) és odateszem a kezem, mint ami megakad, úgy megáll. Ezt már az ezzel kapcsolatos fórumokba is beirtam.. A kerék jó, másnak forog mint az állat.

 

Előzmény: kheiron (369)
kheiron Creative Commons License 2007.01.14 0 0 370
Ha az ember egy LÉLEK-el rendelkező LÉNY, akkor miért képzeljük hogy LELKETLEN VEGYSZEREKKEL meg lehet gyógyitani.

Szerintem végy egy Egely-féle vitalitásmérőt, és azzal kezdd el diagnosztizálni magad, majd menj egy egy auramasszőrhöz, ha vakbélgyulladásod van. :-)
Előzmény: krezidiesel (367)
kheiron Creative Commons License 2007.01.14 0 0 369
Az egészségügyről elég elolvasni azokat a könyveket, amiket az orvosok irnak róla.

Azokat is olvasod, amiket nem a saját magánbizniszük építése céljából írnak? :-)))))
Előzmény: krezidiesel (367)
kheiron Creative Commons License 2007.01.14 0 0 368
Azaz? :-)
Előzmény: líí (349)
krezidiesel Creative Commons License 2007.01.14 0 0 367

Az egészségügyről elég elolvasni azokat a könyveket, amiket az orvosok irnak róla.

Kora gyermekkorom óta finoman szólva nem szivelem a dokikat, aztán ez az élményem csak erősödött az évek folytán, úgyhogy a www.ezvankiado.hu könyvei csak végképp megerősitettek abban a hitemben, hogy orvoshoz soha...

Segitség nélkül is meg tudok patkolni, azzal az eltéréssel, hogy méltósággal.

Ha  dokik karmai közé kerülsz, először is megkopasztanak (az ingyenes eü ellátás keretein belül), aztán szénné aláznak, megkinoznak, hitegetnek, majd végül úgyis megpatkolsz. Volt "szerencsém" családtagjaim hasonszőrű élményeit végignézni.

Most a fiamon a sor, mert az anyja(és Ő is ) agyhalott és nem hiszi el, hogy az az út amin most jár az a temetőbe visz, nagyon rövid úton.

Kérdés:

ha az emberi agy képes minden sejtünk, szervünk működését irányitani,akkor miért képzeljük, hogy a betegségeinkért nem az agyunk felelős, hogy azokat nem az irányitja?

Ha az ember egy LÉLEK-el rendelkező LÉNY, akkor miért képzeljük hogy LELKETLEN VEGYSZEREKKEL meg lehet gyógyitani.

Én ateista vagyok.(szarok bele van e isten vagy nincs)

De mégse képzelem, hogy ez igy működne.

Milyen szinten istentelen az aki gyógyszerrel (vegyszerrel)  akarja gyógyitani Isten teremtményét (állitólag azok vagyunk :-D), egy lélekkel rendelkező LÉNYT!

A magyar egy különleges nyelv. Ha érted, azt is érted (értitek) amit leirtam.

Előzmény: Törölt nick (364)
TZiky Creative Commons License 2007.01.14 0 0 366
"Ha nem teszünk különbséget egyetlen ételünkben se, csak azon az alapon, hogy kivánjuk, vagy nem" és a többi viszonyulásunkban sem, illetve szolgaian követünk másokat, akik csakis a saját viszonyulásaikból és mások utánzásából állítják össze a maguk igazát, akkor valóban sötétben fogunk tapogatózni, és folyton beütjük a fejünket a falba."
Ha te módszered nem a saját viszonyulásaidból állt össze, akkor kénytelen voltál másokat utánozni. Ha a módszered a saját viszonyulásaidból és mások utánzásából állt össze, akkor számomra nem alkalmazható, ugyanis a tőled idézett állítás alapján akkor valóban sötétben fogok tapogatózni és folyton beütöm a fejem a falba.

Üdv:
TZiky:-))
Előzmény: Stoner (356)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 365
Pedig ha tudnád...
Előzmény: Érett Gyümölcs (363)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 364
Pedig érdemes hozzászólni, csak kerülni kell a kötekedést. :)
Elég mélyen leás az író, és nagyon jól összefoglalja a lényeget.
Én most a "Hogyan jutottunk idáig" résznél tartok.
Ha mindent leírnék ide, amit írt az orvosokról, asszem örökre kitiltanának, az orvosok meg beperelnének. :D
Előzmény: laricsev (359)
Érett Gyümölcs Creative Commons License 2007.01.13 0 0 363

Jajj, ez fájt!!!! De nagyon!

Tipikusan a ló túlsó oldalára való átesés.

Ezzel az erővel minden káros. Térj át a fotoszintézisre. :-)

Előzmény: líí (362)
líí Creative Commons License 2007.01.13 0 0 362
Hát én hiányolom is, hogy nem írják rá a cigarettához hasonlóan a csokira is, hogy ártalmas. Kicsit elgondolkozhatnának a kedves nagymamák.:-)
Előzmény: laricsev (359)
líí Creative Commons License 2007.01.13 0 0 361

Nem tisztulási tünetekre gondoltam, hanem pl. életveszélyes allergiás rohamokra.

 

A fokozatosság egyébként tényleg fontos. méregtelenítésnél vigyázni kell, hogy ne terheljük meg túlságosan a méregtelenítő szerveket, mert esetleg maradandó károsodást is okozhatunk.

Előzmény: Stoner (360)
Stoner Creative Commons License 2007.01.13 0 0 360
Az lehet az átállás fokozatosságának az egyik indoka, hogy ne hirtelen erősödjön az immunrendszer. Pl a "tisztulások", hasmenés, láz, váladékok, megterhelhetik az egyébként is beteg szervezetet.
Előzmény: líí (358)
laricsev Creative Commons License 2007.01.13 0 0 359

Én olvastam kb. 2 hónapja.

Azóta tudom, hogy a cukor drog, és nem eszem semmilyen cukor tartalmú dolgot.

 

Egyébként hónapok óta olvasom ezt és az ehhez hasonló topikokat, de az ezeken folyó "műsor" miatt nem szóltam hozzá.

 

 

Előzmény: Törölt nick (335)
líí Creative Commons License 2007.01.13 0 0 358

Ismét csak az ismeretségi körömet tudom felhozni példának: két lupusos ismerősöm is azáltal jött helyre, hogy ERŐSÍTENI kezdte az immunrendszerét. (méregtelenítéssel, talpmasszázzsal, stb.)

 

De tisztában vagyok vele,  léteznek olyan erőteljes immunreakciók, hogy sürgős orvosi beavatkozásra van szükség.

Előzmény: Stoner (357)
Stoner Creative Commons License 2007.01.13 0 0 357

Aztán vannak, akik azt mondják, hogy a "kis állatoknak adható a tej, de, ha egy időn túl nem adjuk, allergiát vált ki." Vagy: " A gyerek ki fogja nőni az allergiát." Mit is nő ki így? Olyan ételt, ami egy ideig jó, aztán később is azt akarom, hogy jó legyen?

Minden információ, valamilyen szerepet tölt be az életünkben. Amíg kisgyermekek vagyunk, addig az anyatej, éspedig a saját anya, emlőből szopott teje az egyedüli, vagy elsődleges táplálékunk. Később át kell váltanunk a számunra genetikusan és ősi alkalmazkodásunkkal megszabott ételeink fogyasztására. Miből tudhtajuk meg azt, hogy mik is ezek?

Amik nem okoznak semmifélfe ellenkezést és ugyanolyan könnyen fel tudjuk őket dolgozni és be tudjuk építeni, mint az anyatejet. Nem tornáztatni kell az immunrendszerünket, kvázi minél több antigénnel kell megismertetnünk, hanem éppen a legmegfelelőbbet, a gyümölcsöt és a fiss zöldet kell adnunk. Erre egy kis szervezet, ami semmi mást nem kapott, mint egészséges (!) anyatejet, kedvezően fog reagálni. Fontos az a bizonyos egészséges anyatej. Egészségesen táplálkozó anyának a teje. Éppen egy kisgyermeken és kisgyermektől tudjuk megtanulni, mi is az ember valódi táplékválasztéka. Addig, amíg ezek a tényezők nincsenek együtt jelen, tehát az anya nem él egészségesen, de a másik szülő is számít a hajlamot fokozó faktorok miatt, addig nem hivatkozhatunk arra, hogy a kisbaba TBC-vel, vagy allergiával született, ne adj Isten infarktussal, ezért nem számít, hogy mit adunk neki később.

Azt senki sem vizsgálta, hogy ezek a vészesen jelentkező esetek, mennyire gyakran fordulnak elő kábítószerező, rosszul táplálkozó, illetve önmagukra és gyermekeikre okosan figyelő, egészséges, növényi ételeken, nyers növényi ételeken élő családokban?

Ezek nagyon extrém példák, de biztosan létezők, sajnos. Ugyanilyen extrém még ma, ha egy házaspár egészsges étkezésű jó ideje, mikor kisbabájuk születik, akit ugyanúgy természetesen fognak táplálni. Elsősorban a szellemi bizonytalanság miatt, gyakran ez mégse történik meg. De ebben szerepe lehet a külvilág stupid és erőszakos voltának is.

Az se bizonyos, hogy az autoimmunbetegség, amiben rengeteg a bizonytalanság és az egyéni megjelenés, éppen az immunerősítéstől lesz még súlyosabb.

 Ebben az esetben, meg kell vizsgálni az egész betegségfolyamatot, nem csak egy adott szeletét, mert abból nem vonhatunk le valóságos következtetéseket. Úgy tapasztalom, hogy a külvilág, elsősorban a külső természet jobban befolyásolja a betegségemet, mint az, hogy éppen mit eszem abból, amit egyébként is ehetnék. De nem vagyok abban se biztos, hogy, ha elkezdeném olyan ételekkel gyengíteni az immunrendszeremet, amiket korábban ettem, vajon jobb lenne-e annál, mint amilyen most. Csak azt tapasztalom, hogy valamerre elmozdul. Vagyis története, lefolyása van. Nem pedig csak progresszívitása. Vannak tényezők, amik erősíthetik az imunrendszert, de egyúttal a szervezet ésszerűbb és egyszerűbb működéséhez is elvezetnek: vannak az immunrendszernek olyan lényeges elemei, mint az emésztőrendszer, ezen belül a belek. Ezeknek az egészségét évekig tartó türelmes munkával lehet közelítőleg tökéletesebbé tenni, hiszen ezek kérosodnak a legjobban attól, hogy helytelenül étkezünk, és helytelenül tápláltak minket kiskorunkban  is. Amikor ezek a funkciók több energiát kapnak, önmagukat kezdik helyreállítani. Az emésztőrendszer stabiltása és maximális, jó hatásfoka lassanként helyreállíthatja a hibás genetikai szerkezetünket, vagy, talán más pályára állítja az eddigi betegségokozó folyamatokat.

Bizonyos tréningek, mint a mozgás, a hőhatások, levegő, napfény, víz, befolyásolhatják ezeket a hibás reakciókat, ezért pl. nyáron másként érzem magam, kevésbé zavaróak a tünetek, míg télen, holott most nagyon enyhe volt a tél, erősebben és kiszámíthatatlanabbul törnek rám, mint máskor.

A korábbi tünetekhez viszonyítva, viszont elhanyagolhatóak, legfeljebb kényelmetlenek, mint kriminálisak.

Azt tapasztalom, hogy télen a meleg, nyáron a hideg segít abban, hogy a tüneteket enyhítsem. Ebből egyenesen következik, hogy az ideális az édeni 20-25 °C lenne!

Vagyis: nagyrészt annak "köszönhetjük" ezt a betegséget (is), hogy az Édenből kitaszított(uk magunkat)ak minket.

 Ott jelen volt az ideális klíma, a szabad természet, és az édeni ételek.

Előzmény: TZiky (353)
Stoner Creative Commons License 2007.01.13 0 0 356

Aztán vannak olyan módszerek, melyek bizonyos folyamatokat megváltoztathatnak. De, csak akkor tudnak teljes hatékonysággal működni, ha egyébként, minden zavaró tényezőt, ami nem genetikusan meghatározott válaszokat vált ki az immunrendszerből, kiiktatunk. Ide tartozhatnak azok a válaszok is, amelyeket életünk során tanult az immunrendszerünk. Mindez akkor lehet a legáttekinthetőbb, ha tényleg nem avatkoztunk be úgy a testi viszonyulásaink ősi rendszerébe, mint azt a mesterséges ételek és ruházat, drogok és drogszerű anyagok teszik. Ehhez a munkahelyi-iskolai-családi-utcai stressz, csak ráadás. A végletekig manipulált és megzavart immunrendszer ezek után kiszámíthatatlan reakciókat, vagy teljes képtelenséget mutat.

Amikor azt mondja valaki: "Azt én nem tudnám elviselni, hogy ne igyak tejet, hiszen én az annyira szeretem."

Én meg elkezdem magyarázni, hogy miért nem szabad (de lehet) tejet és társait inni-enni. Nem vagyunk egy platformon (jó kis rendszerszöveg). Ő az érzelmeit, én az észbelit használom viszonyulásaimban. Számomra öröm, ha észreveszek valamit, ami nem felel meg nekem, mert tudom, hogy ezután könnyebb lesz kiigazodnom a világban. Egy dologgal többet tudok. Az ingeri-ízbeli örömök helyett észbeli, szellemi örömöket helyettesítek be.

A kusza gondolkodás, ami a rendszer tudataként jelenik meg, azt mondja: "Ha szeretem, akkor a lelkemnek kell. Ami a lelkemnek jó, az a testemnek is jó.."

Elkezdenek érveket gyűjteni annak igazolására, miért kell továbbra is azt a helytelen információt magukévá tenni. Ebben én csak zavaró tényező vagyok, mert megmondom. Vagyis: jelzek valamit. Könnyebb engem támadni, mint meggondolni azt, amit mondok. Az igazság nagyon is szubjeltív fogalom. Bizonyos helyzetekben ugyanazt igaz, míg másokban az ellentéte az. Mondhatjuk, hogy mindenkinek saját igazsága van. Minél zártabbak vagyunk, annál kevesebb "oldószert" kaphatunk másoktól, saját befagyott, megkövesedett igazságaink feloldására. Valaki azt is elmondta (aki a neurolangvisztika szakértője), hogy az objektív igazság se a valóság megfelelője. Hiszen minden objetív torzan adja vissza azt. Ezért a sok személyes igazság egyezése még nem jelenti feltétlenül a valóság leírását. Miben lehetünk teljesen biztosak? Abban, hogy semmi sem biztos.

A viszonyulások állandóan változnak, ahogyan minden változik körülöttünk.

Ehhez mindenkinek meg kellene tanulni a tesztelés eme körbleri módját, hogy lassanként (pár év alatt) közel kerüljön személyes valóságához. Végre megtudja, ki is ő tulajdonképpen?

 Milyen segítségek jöhetnek szóba?

Minden, ami a különbségek felismerésére utal. Ilyen pl. a sokat szidott és elutasított vércsoportos diéta. De ennél is a használat módja, ami eltérő az olyan gondolkodású emberekétől, akik szóról-szóra vesznek mindent. Minden tudós a maga igazságvilágában él és dolgozik.

Bizonyos szinteket kell elkülönítenünk, hogy átlássuk ezt a szövevényt.

Ha nem teszünk különbséget egyetlen ételünkben se, csak azon az alapon, hogy kivánjuk, vagy nem" és a többi viszonyulásunkban sem, illetve szolgaian követünk másokat, akik csakis a saját viszonyulásaikból és mások utánzásából állítják össze a maguk igazát, akkor valóban sötétben fogunk tapogatózni, és folyton beütjük a fejünket a falba.

Előzmény: TZiky (353)
Stoner Creative Commons License 2007.01.13 0 0 355

Szia TZiky:

Remélem, nem leszek ciki!

Régen hallottam ezt a szlenget. Még gyerek fejjel, mikor beatnik voltam.

Itt már alig merem említeni, hogy az immunerősítésbe mi minden beletartozik. Azt csak néhány éve tudják a tudósok, hogy sressz is gyengíti az immunrendszert. De vajon, mikor lép be ez a tényező gyengítő faktorként? Az állatok állandóan rettegnek, mégse lesznek még ettől betegek. Viszont, ha bezárják őket, hamarosan legyengülnek, elkapja őket "valami". És meghalnak. Mi mindannyian ketrecben élünk. Minket így kell "kezelni". Minél tágabbra feszítjük a ketrec vasrácsait, annál erősebbek leszünk, és annál kevésbé tud bennünket bármilyen betegség elkapni. Az egyik topicban, amibe még írok, valaki, az itteniek közül, azt mondta: " csak nem hiszed azt, hogy minden betegséget a helytelen táplálkozás okoz?" vagy lyesmi.

Egyesek úgy vélik, hogy a ketrecen kívül teljesen egészségesek lennénk. Lehet, hogy igen, de egy hosszabb-rövidebb láncon kell a ketrecünket magunk után vonszolnunk... Ez az a bizonyos...tiltott gyümölcs-effektus. Hiába mondom, hogy sokkal több minden tiltott, mint hisszük, ezt nagyon nehéz elfogadni. Azt sugalmazza a  konzum-világ, hogy mindent tégy magadévá! Minden eladó és meg is kell venned, aztán magadba gyömöszölni. Csupán a befogadás aktusa, ami élvezetet okoz; az, amit befogadtunk, nem számít, mit is tesz velünk. Csupán ezen múlik a jólétünk: El kell fogadnunk, hogy létezik számunkra egy megengedett és egy tiltott világ!

Azt mondják: Ki mondja meg, mi a jó és mi nem? Erich Körbler óta, vagy még a korábbi radiesztéták óta ez már nem kérdés. Lajos Atya is ingával tett különbséget jó és rossz között.
Tehát ez ma már nem filozófiai, hanem fizikai kérdés, vagy bio-pshicho-fizikai.

 Valami neurolangvisztika. Az idegek nyelve. De a kül- és belvilág felfogására. Ezt minden élőlény alkalmazza, de nem minden esetben. Az állatok is jobban szeretik az elsődleges érzékszerveiket használni. Ezért tudják őket gyakran más állatok zsákmányukká tenni. Valahogyan, mi emberek, magasan kvalifikált tudatunk révén még finomabb rezgésszintekre is rá tudunk hangolódni. Persze, ezek  olyanok mint a kámfor, mint a gondolat: nem lehetünk bennük teljesen biztosak. Ezért nevezzük mágiának. Mert nem mindenki számára elérhetők, és nem mindig. Különleges állapotok, helyzetek, válságállapotok, amik beindíthatják egyes embereknél. Vagy szellemi életet élőknél, egyes speciális érdeklődésű embereknél, felfokozott képzeletű embereknél, neurotikusoknál, egyes lelkibetegségeknél. Vagy olyan egészségeseknél, akik csupán ezt a hamis világot nem fogadják el és őket az illúziókból összehányt világ betegnek tartja. Vannak a "látók", akik különösen érzékenyek és lelki szemeikkel valóságosan is látnak.

Egyszóval: vannak köztünk, akik tudják.

Előzmény: TZiky (353)
líí Creative Commons License 2007.01.13 0 0 354

Ráadásul immunsupressorokat adnak. De ettől még nem gyógyulnak.

 

Kérdezd csak meg Stonert, neki is vmi autoimmunizéje volt. 

 

Előzmény: TZiky (353)
TZiky Creative Commons License 2007.01.12 0 0 353
"Még a hivatalos orvoslás is elismeri, hogy pl. az immunrendszer erősítése minden betegség gyógyulását elősegíti."
Szerintem pedig a hivatalos orvoslás véleménye az, hogy az immunrendszer erősítése kifejezetten káros az autoimmun betegségek esetében.

Üdv:
TZiky:-))
Előzmény: líí (339)
líí Creative Commons License 2007.01.12 0 0 352

A természetgyógyászat az öngyógyító mechanizmusokat aktiválja. 

 

Ezt meglehet tenni a szervezet tehermentesítésével, az immunrendszer támogatásával, vagy különféle ingerek alkalmazásával.

 

 

Előzmény: Wild_Bear (351)
Prucika Creative Commons License 2007.01.12 0 0 350

Ja,de nem erre gondoltam.

Sokan kevesebbet sem engedhetnek meg maguknak.

De vannak létfontosságú és luxus kategóriás dolgok.Szerintem amiről beszélünk,az utóbbiba tartozik.

Ráadásul nem is vagyok meggyőződve róla,h. hatékony.Szóval,én jól elvagyok nélküle.

Pár éve én is jártam Kőbányán egy karitatív(ráadásul nagyon jó!) természetgyógyásznál. Tudom,h. léteznekk ilyenek,de ők a tudásukat adják, nem valamit akarnak eladni.

Előzmény: líí (348)
líí Creative Commons License 2007.01.12 0 0 349

Hát akkor sajna, az egyik természetgyógyászati alapelvvel nem értesz egyet.

 

 

Előzmény: kheiron (341)
líí Creative Commons License 2007.01.12 0 0 348

Nem, nem áldozott le. Én is ismerek olyan természetgyógyász orvost, aki pl. hajléktalanokat ingyér gyógyítgat. De akinek van hajléka, azt leszedi rendesen.

 

És tudod 600.000 az 600.000. Nem sokan engedhetnek meg maguknak egy ilyen beruházást tisztán karitatív célokból.

 

 

Előzmény: Prucika (344)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.12 0 0 347
Nem rossz. Köszi, el fogom olvasni. :)
Előzmény: líí (337)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!