Keresés

Részletes keresés

C50 4509 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 9
A helyzet nem egy habostorta, mert továbbra is önfentartók vagyunk. A művház viszont sokminden másban támogat minket. Most pl. kaptunk egy TV-t használatra.  Ez egy intézményi háttér. Így pl. nem kell a cégbíróságon bejegyeztetni magunkat...
Előzmény: vasutTOM (7)
szegecsszámláló Creative Commons License 2006.09.29 0 0 8

Szervusztok, a győri Gyermekek Háza vasútmodellező klubja nevében jelentkezem.

Tamás, az ötletet nagyon jónak tartom, egyelőre idő hiányában annyi hozzáfűzni valóm lenne h. fel kellene vetetni a topicot a fórumok közé a vasutmodellezes.lap.hu-n ill. a vasut.lap.hu-n a szélesebb nyilvánosság érdekében, továbbá javasolnám a honlappal rendelkező kluboknak hogy az oldalaikon linkeljék be ezt a topicot. 

 

Észrevételekkel tehát később jelentkezem, hirdetném továbbá a győrieknek, hogy idén októbertől a klubnapjaink a szokásos időben péntek 15.30-19.30 -ig lesznek a győri Gyermekek Házában, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Üdvözlettel:

 

Szegecsszámláló

(alias Bulkai Lajos)

Előzmény: vasutTOM (-)
vasutTOM Creative Commons License 2006.09.29 0 0 7
Jó nektek, hogy van egy ilyen műv. házatok. Mi meg a vasútnak fizetünk bérleti díjat a helyiségért. Na de azét az igazsághoz hozzátartozik, hogy kaptunk kedvezményt is.
Előzmény: C50 4509 (6)
C50 4509 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 6
Gyakorlatilag egymás mellett működünk. Nem egyesültünk, két klubja van a Művháznak.
Előzmény: vasutTOM (5)
vasutTOM Creative Commons License 2006.09.29 0 0 5
Egyesültetek a Harmathi Pistáékkal? Vagy már eleve így kezdtétek? Bocs, de erre most nem emlékszem!
Előzmény: C50 4509 (4)
C50 4509 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 4

Jóestét mindenkinek!

 

PÉCS III. jelentkezik.

 

"A PÉCSI GYORS" Vasútmodellező klub még megvan, nyilván sajtóhiba miatt maradt ki a MAVOE által készített, küldött címlistából.

 

Új nevünk 2006. 01. 01.-től:

 

VOKE Vasutas Művelődési Ház Pécs

"A PÉCSI GYORS" Vasútmodellező klub

Előzmény: vasutTOM (-)
imika Creative Commons License 2006.09.29 0 0 2

Sziasztok!

Ha ráértek látogassatok el hozzánk!

http://www.evvk.hu  

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 0
0
Előzmény: vasutTOM (-)
vasutTOM Creative Commons License 2006.09.29 0 0 topiknyitó

Ezt a topikot azért hoztam létre, mint ahogy az ismertetőben is benne van, klubvezetők és klubtagok itt elmondhassák vélemlnyeiket, ötleteiket a klubbal, kiállításokkal, modulokkal és még számos egyéb dolgokkal kapcsolatban, amit eddig csak egy-egy klubtalálkozón lehetett. Természetesen nyitott a topik mindenki számára. Gondolom minden klubvezető ill. klubtag szívesen fogadja az építő jellegű ötleteket, vagy az esetleges kritikákat.

A balatonfüredi kiállítással kapcsolatban rengeteg észrevétel merült fel, amit a résztvevő klubok esetleg csak egy találkozón tudnának megbeszélni. Már napok óta ezen találkozó esedékességével fárasztjuk néhányan a különböző topikokat olvasókat.

Most itt van ez a topik. Ide lehet írni a témával kapcsolatban. Itt tényleg lehetőség van arra, hogy mindenki elmondja ötletét, javaslatát. Itt nem vágnak a szavába és nem lehet probléma, hogy nem jól halotta a hozzászólót.

Tisztlet Klubvezető társak! Várom a mielőbbi jelentkezéseteket itt. Beszéljük meg így nyílvánosan a gondokat, problémákat. Találjunk rájuk közös megoldást.

De szintén itt várom a modul terepasztalokkal kapcsolatos problémákat is. A pár éve kidolgozott szabvány kezdi értelmét veszteni. Mindenki az egyéni ötleteit próbálja megvalósítani. A későbbi összeállítási problémákat megelőzendő, beszéljük meg az ötleteket.

De várok javaslatokat a klubok jobb együttműködése érdekében. Egyre több klub alakul az országban. Több köztük (véleményem szerint) egy kicsit zárkózott, magának való. Próbáljuk jobban megismerni egymást. Az ismeretségek esetleg egy-egy kiállítás rendezésében, színesítésében lehetnek előnyösek. Szerintem nem tesz jót a Magyar vasútmodellezőknek, ha a klubok között esetleg ellentétek vannak. Mindekinek az az érdeke, hogy a kiállításain ne ugyan azok a modellek legyenek minden alkalommal, mert esetleg nem tud megegyezni egy másik klubbal, vagy netalán nem is ismerik egymás munkáit.

 

Tehát várom a klubok vezetőit, tagjait és minden érdeklődőt! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!