Keresés

Részletes keresés

putyuci Creative Commons License 2011.07.02 0 0 246

Február végén tévedtem ide, akkor vettem észre, hogy egy sárgás-opálos megvastagodott rész van a nagyujjam körmén, kb.1/5-én.

A neten tájékozódva lettem biztos abban hogy ez a körömgomba egyik fajtája lehet és az itt olvasottak hatására kezdtem el Betadin-nal ecsetelni.

Aztán valaki mondta, hogy a Betadin minden olyasmit kiöl, amire a szervezetnek szüksége lehet (hasznos baktériumokat is), így áttértem a Canesten oldatra. A csúnya részt lereszeltem, levékonyítottam, olyan rövidre vágtam amennyire csak bírtam ( a nyomán nem volt körmöm, rettenetesen nézett ki), a levághatatlan rész alatt lendszeresen kikapartam, ezáltal alulról is vékonyítottam a beteg részt.  A rácseppentés után körben megemelgettem a körmömet, körben a körömágyat is, hogy mindenhova befolyhasson a Canesten. Naponta kétszer cseppentettem és kb. hetente kapargattam, reszeltem. Májusban már biztos voltam abban, hogy gyógyul, nem csak a szemem káprázik és most június végén már ugyanolyan, mint az egészséges körmöm, tehát visszanőtt rendesen.

Azt hallottam, hogy ugyanúgy, mint minden nyavalya, az elgombásodásnak is lelki okai vannak: élősködés zavar bennünket. Lehet, hogy valaki más élősködik rajtunk, de lehet, hogy mi másokon. Na, én ezt a nyomasztást is megszüntettem, szüntetem magam körül. Szóval jól vagyok.

 

Liliomtánc Creative Commons License 2011.07.01 0 0 245

Teafaolajat kezdtem használni. Mintha beválna....

Liliomtánc Creative Commons License 2011.06.29 0 0 244

(A másik - hasonló - topikba is "odatettem magam...biztos, ami biztos)

 

Végső elkeseredésemben gondoltam azt, hogy "közvéleményt-kutatok".Hátha akad ember, aki (lassan már mindegy, hogy mit), aki szól/na a témához-bajomhoz.Kicsit (talán) megnyugtatónak érezném, hogy akad még hozzám hasonló...netán olyan is, akikivergődött ilyesmi helyzetből.

Több, mint két hónapja "küzdök" a lábgombával.:(
Még soha az életben (51 éves leszek) ilyen makacs valamit nem tapasztaltam.Először természetesen a házi "praktikákat" és a gyógyszertárban recept nélkül kaphatószereket próbáltam ki. Ám a viszketés annyira erősnek bizonyult/bizonyul, hogy kénytelen voltam bőrgyógyász szakorvost felkeresni. Kisebesedett-gennyeseddett addigra a lábam. (lábujjak közei)A lényeg: háromszor-négyszer visszamenegettem (már saját magamat szégyellve), hogy miért is nemakarok én rendbejönni a kapott kenőcsöktől-ecsetelőktől-piruláktól.A viszketés oly erős mértékű, hogy legszívesebben szétkaparnám kínomban a falat.Ez kb.tíz hete tart. :(Természetesen néha-néha egy-két napos nyugvó szünetekkel. Olyankor az ember mindig bízik, hogy: na! majdez a dolog hatni fog. Aztán...ismét jön minden elölről.Látványilag: bedagadnak a lábujjaim, közöttük és alul sebek keletkeznek a dörgöléstől (is),tulajdonképpen a patám elülső részét kéne amputálni, az remélhetőleg megoldaná a problémát.Nagyon el vagyok keseredve és kezdek kikészülni.Az alapvető higiéniával tisztában vagyok... a zoknikkal, papucsokkal, törölközési és fertőtlenítési eljárásokkal szintúgy. Múlt héten újfent kaptam tanácsot benn a munkahelyemen (gyermekkórház)- szakorvostól.Mikor hazaértem sebesre vakartam magam a pemecsetőanyagtól, amivel bekent.De két nap múlva mégis visszamentem kontrollra, mert így beszéltük. Akkor ő is felírt tablettákat,mint az előző (területileg illetékes) bőrgyógyász. Három és fél nap következett, ami reménnyelkecsegtetett, hisz nyugvó állapotba került. Kezdtem újból bízni, mint már annyiszor.Tegnap este óta visszatért...:( Most épp áztatom egy lavorban Neomagnollal. Van, hogy úgy vélem"árt" a víz, pl. amikor három napig nem érte...akkor hagyott alább a vakaródzásom.Teljesen el vagyok keseredve. Óriási viszketési ingerem szinte senki nem hiszi el és minimum kettő szakorvos főorvos azt mondta, hogy ez igenis lábgomba. Ugyanis egy idő után kezdett gyanússá válni....netán mégsem az?! Az őrület határait rugdosom...Néha - éjszakai fennléteimkor - már a jósok-látók-médiumok bűvkörén filózok az elborult elmémmellábdörzsölgetés és az utána érzett óriási égő hatás eredményeképpen.
Arról nem is beszélve, hogy eddig mennyi pénzt elköltöttem a "gyógyulásomra".:((no oké, az ecet és a citrom és a domestos volt a legolcsóbb, bár érni azok sem értek semmit hosszabb távon)
Köszönöm, hogy végigolvastatok. (ha pedig felbukkanna néhány sorstárs, azért igen hálás volnék)Jelenleg szabin vagyok még hat napig. Én marha! Azt hittem, hogy ezidő alatt végre kikúrálom magam s nem kell szenvednem (emiatt) a melóhelyemen. Igen tudom, hinni máshol kel...:(


Törölt nick Creative Commons License 2011.06.26 0 0 243

Hát, én írtam is azt hiszem, hogy már pedig én nem fogok erre is ki tudja meddig bogyót szedni! :)

Ha nem szedik le, akkor letépem saját magamnak, vezek vmi természetes gombaölő löttyöt és kenegetem tovább azzal.

Csak hát persze itt nagy a szám, h letépem saját magamnak :), de azért jobb lenne, ha bőrgyógyász tenné meg.

Egyébként én most csak úgy tudok elaludni tőle, hogy ventivel fújom a lábamra ezerrel a hideget, ami nem túl jó ötlet tudom,

de legalább, hogy a hideg megy rá nem fáj. :(

Párom mondta, hogy igen, mert a hideget utálják a gombák, na és azon gondolkodtam, hogy mi van, ha jegelném???
Elpusztulnának vajon?

Most ez lehet viccesen hangzik, de csak egy kósza ötlet! :)))

Előzmény: Törölt nick (238)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.25 0 0 242

Kérésedre a tonikum neve Alveo 26 féle gyógynövényből állították össze .Újra megnéztem a fotódat. Bátran ajánlom. Ha nem jutsz hozzá irj erre az e-mail cimre zsoka.alveo@gmail.com

Árakat is megfogod kapni

Előzmény: BCNorad2 (241)
BCNorad2 Creative Commons License 2011.06.25 0 0 241

Ezek alapján akkor nem valószínű, hogy ez a szer nálam hatásos lenne...

Ugyanis a székletemmel nem nagyon van probléma, szoktam nézegetni is, mostanság már kevésbé formások, nem jön ki a tengeralattjáró, csiga vagy lepény, csak átlagos kábel egyszer kicsit sötétebb, egyszer világosabb.

Napi 1 vagy kétnaponta 1.

Böfögés meg a szénsavas dolgok után természetes.

(Nem kötöszködésből: megértem, hogy nem forgalmazod a cuccot, de ha másfél évig ittad, akkor csak tudod a nevét és mivel gondolom meg is vetted, úgy az árát is...)

Ebben az esetben nálam mi lehet a gond?

Korábban képeket is mellékeltem, gondolom láttad, ha már a 7. oldalig elolvastad a dolgokat...

 

Előzmény: Törölt nick (240)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.24 -1 0 240

Három hónap után vettem észre, hogy kezd rendeződni a dolog még igen kicsi jelét adta ,de aki ebben szenved az minden részletet észrevesz  .Olvasd el  236 bejegyzést. Másfél évig ittam a folyadékot mire teljesen kitisztultam. Miről lehet észre venni, hogy a bélflórával valami nincs rendben? Heti -egy két széklet, Vagy naponta ötször -hatszor . Haspuffadás, erőss böfögés étkezés után, ez mind nagyon kellemetlen / lehetne még folytatni/

Ezeket a tüneteket a bélben elszaporodó élesztőgombáknak tulajdonítják candidiázisként  vagy candidiasis ként tartják nyílván.A bélben rengeteg gomba féle létezik, jó és rosszak. És most már tudom magamról, hogy nem az a lényeg az egész gyógyszeres gombaölésnek, hogy irtjuk a gombákat, hanem a gyógyszerrel elnyomják az egész betegséget, ami előbb utóbb újra felszinre tör.

 

26 féle gyógynövény keveréke  Még egyszer, nem forgalmazom a terméket, Zsóka e-mal cimét szivesen megadom Kertessetek meg, Aki igazán szeretne gyógyúlni az megtalál.

Előzmény: BCNorad2 (239)
BCNorad2 Creative Commons License 2011.06.24 0 0 239

Szia!

 

Hogy jöttél rá, hogy belül nem vagy rendben?

Elárulnád a "csodatévő" folyadék nevét?

Meg kicsit bővebben, hogy mit tartalmaz, mennyi pontosan az ára, mennyi szükséges belőle, hogy elmúljanak ezek a dolgok és természetesen mennyi idő(4 hónap alatt szép eredmények = megszűnt?)...

 

Köszi előre is!

Előzmény: Törölt nick (236)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.23 0 0 238

Most délután végig olvastam a fórumot ,hetedik oldalig jutottam és megdöbbentett,hogy mindenki írásában azt vettem ki, hogy csak a gyógyszer, és más  semmi. Sőt volt egy olyan érzésem ,hogy szinte tanácsoljuk egymásnak mit vegyenek be mi használ.Tágitani kellene tudatunkat.Annyira egyszerű a dolog. Nem nagyon olvastam arról,hogy esetlegesen valaki próbált vólna gyógynövényhez folyamodni / na nem több zacskóból összekeverni, hanem több éves kutatómunka alapján összeállított/  amit ami végűl is a gócot takarítja ki,és rendezi át a nem oda valót kilöki ürítésen keresztűl, és milyen bűzt tudnak bent csinálni ezek a gombák.Igaz hosszabb folyamat mint a tabletta szedése de szélesebb körben is hat.Gondolkozzatok el .

Előzmény: Törölt nick (237)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.23 0 0 237

Szia!

 

Teljesen egyett értek! Én magam is valószínűnek tartom, hogy azért nem tudom kikezelni a gombát, mert gondjaim voltak a bélflórámmal pár éve, utána én természetes kiegészítőkkel elvileg rendbe tettem, de újra tömni kezdtek antibiotikumokkal, és azt már nem utó kezeltem csak gyógyszertári kiegészítőkkel pl. normaflore-ral, ami meg kevés.
Én nem igazán akarnék 6 évig szenvedni vele, már csak a fájdalom miatt sem, ezt a két évet is kissé sokkalom!
Egyébként nekem a fejbőröm is beteg - szintén gomba -, arra a bőrgyógyászomtól kaptam hajpakolást, ami által rengeteget javult, de még azért mindig nem az igazi.
Viszont nem nagyon értem, hogy laborok szerint a vérképemmel minden rendben volt legutoljára is - kb. februárban -, és ha a fejbőröm rohamosan javul, akkor a lábamon miért nem???

 

Egyébként még nem tudtak továbbra sem időpontot adni - csak nagyon távolit -, úgyhogy marad a sürgösségi bőrgyógyászat! :(

Előzmény: Törölt nick (236)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.22 0 0 236

Sziasztok ! Én már hál istennek túl vagyok, ezeken a gomba fertőzéseken. Három körmömet vették le , és nem győztem a laborba járni májfunkció vizsgálatra.Körömlevétel után ugyanúgy begombásodott, és ráadásúl rücskösen nőtt ki az új köröm. Tehát nesze neked fogd meg jól. Hat évig szenvedtem vele. Kb három éve egy vendégségben, szóbakerűlt ez a dolog, megnyugodtam nem csak engem érint Egy belgyógyász orvos is volt köztünk ,és tehát a lényeg ami lényeg. Ha a beleid, a bélflórád nincs rendben, annyi gyógyszerrel mérgezheted magad amennyivel csak akarod .Ehted az Orungal kenheted lakkal ,stiffel,nem változik semmi,csak még jobban a bélflórákat rakod tönkre. Ajánlottak egy folyadékot, akkor nemrég kerűlt az országban Ára Elég borsos volt, De azóta több kedvezményt is lehet igénybe venni Ez teljes egészébe rendbe rakta a bélflórámat Négy hónap után már gyönyörű eredményeket láttam. Máj funkcióm gyönyörű, teljesen rendbe rakott. Igaz az a mondás, a halál a belekben lakozik.Ha nem vagy belülről rendben , akkor keletkeznak a hasonló gondok.

Apropo .Az erősen korpás fejbőröm is megszünt. A korpa is egy gombás fertőzés végeredményben, ha utánna olvasol

 

Nem forgalmazom a terméket, de ha valakit érdekel szivesen megadom a hölgy e-mail cimét

Szamona

gabcsi028 Creative Commons License 2011.06.21 0 0 235

Én nem régen vettem észre h valószínűleg gombás a lábam nagy ujján a köröm. Megvastagodott és kicsit elszíneződött a tetején, halvány sárgás színűre egy kis ponton. Elmentem bőrgyógyászhoz, aki rá sem nézett, meg sem vizsgálta, hogy a többi körmöm érintett-e, vagy csak az amit én sejtek. Nem küldött el semmilyen vizsgálatra sem. Nekem a KITONAIL körömlakkot írta fel, napi 1x-i ecsetelésre. Még nem váltottam ki. Van esetleg valakinek ezzel az ecsetelővel valamilyen tapasztalata???? Mert itt a fórumon szinte mindenhol a Loceryl lakkot olvasom, h azt alkalmazták sokan közületek. Tudom, h a gyógyszeres kezelés a végső esetben megoldás, így azon még nem gondolkodtam. Kipróbálom előtte ezt a lakkot. De olvastam h ajánlatos fertőtleníteni a cipőket is formaldehiddel. Azt mégis hogy?

Remélem elég lesz az ecsetelés is, mert fiatal vagyok még, nem akarom az egész életem a gombával leélni. Tartok attól, h mivel nekem nagyon izzadós a lábam (téle, nyáron), kénytelen leszek folyamatos kezelést alkalmazni és a színes lakkokat elfelejteni. Vagy esetleg ti mit tapasztaltatok, a kezelések után mennyi időre lehet teljesen elfelejteni a gombát????

kadarcsaba Creative Commons License 2011.06.19 0 0 234

Szia!

 

 

 

A Canespro-val sikerült egészen tőből leszedni a körmöt kb. 3-4 hét kenés után. A köröm ellágyul mint a bőr és ki lehet húzni vagy vágni. Csak attól félek, hogy nem fog normális köröm nőni a helyére. inkább köröm nélkül mint csúnya vastag sárgás kényelmetlen körömmel.

Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 233

Szia! Értem. És amíg a bogyókat szedted rá, és leesett magától, utána a leesés után mi volt?

Ha magától esik le, nem kell kötés, vagy mit kell egyáltalán utána csinálni?

Csak, mert gondolom, ha leesett, azzal még nem kerültél gyógyult állapotba.

Egyébként még nem kaptam időpontot, holnap újra telefonálok nekik, és addig hisztizek, míg nem fogadnak.

Viszont most vhogy az újboli ecetes-víz sem vállik már be...,azaz korábban legalább nem volt fájdalmas tőle,

most meg még jobban fáj, mint előtte, és csak két nap telt ugye el!

Előzmény: psychogirl11 (232)
psychogirl11 Creative Commons License 2011.06.13 0 0 232

Szia!

 

Azt pontosan nem tudom, hogy meddig kell kötést hordani. Nekem azt mondta a Bőrgyógyász, hogy nem tudod a lábamat terhelni rendesen, nem tudok cipőt húzni és kötést kell viselni. Mivel a bal lábamra egyébként sem tudtam ráállni részleges bokaszalagszakadás miatt (a jobbról akarták leszedni a körmöm), ezért Én megmondtam neki, hogy biztos nem fogok leszedetni, mert akkor nem tudtam volna megmozdulni sem, dolgozni meg pláne. Úgyhogy ennél jobban nem részletezte.

Előzmény: Törölt nick (231)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.11 0 0 231

Szia! Köszönöm a válaszod! Én fix, hogy nem szedek bogyókat, főleg, ha várhatóak mellékhatások is!

Ha a doki addig nem hajlandó leszedni, akkor leszedem saját magam:), de tök feleslegesnek érzem, hogy még heteket áldozzak bogyók szedésére, a pénzről nem is beszélve. Egyébként, azért is tiltakozom a bogyók ellen, mert sajnos más ügyekből kifolyólag is agyon tömtek minden szarral és utólag kiderült, hogy tök feleslegesen, csoda hogy még egyben vannak a szerveim, és kutya bajuk!

Szerintem, legalábbis remélem, ha meglátja a lábaimat, akkor nem fog akadékoskodni, és leszedi, akár képet is mutathanék róla, de szerintem ezekkel sajnos már kár kísérletezni! :(

Kötést meddig kell viselni, tehát mit jelent, hogy elég sokáig? Lehet vele közlekedni pl. munkába járni stb.?
Lehet ez hülye kérdés, de totál tapasztalatlan vagyok ilyesmikben!

Előzmény: psychogirl11 (230)
psychogirl11 Creative Commons License 2011.06.11 0 0 230

Szia!

 

A bőrgyógyász Nekem is azt mondta, hogy vetessem le a körmöm, de Én több okból nem mentem bele. Egyébként injekciót adnak, ami állítólag egy kicsit kellemetlen, s utána már nem érzel semmit, ha minden igaz. Kötést kell viselni elég sokáig, s nem tudsz cipőt húzni.

Ha leszedik, akkor már célzottan tudod kezelni a gombát. Akkor van értelme kenőccsel kenni, meg ezekkel az ecsetelőkkel.

Nekem több orvos is azt mondta, hogy csak pénzkidobás külsőleg kezelni amíg a köröm nem esik le, mert a gombás köröm annyira megvan vastagodva, hogy a gombáig nem igazán ér el semmi.

De szerintem ameddig nem szedsz gyógyszert, addig nem igazán fogja leszedni neked egy orvos sem, mert először mindig gyógyszeres kezeléssel próbálkoznak. Én is beszedtem már három doboz Orungal-t, a bal lábamról már leesett a körmöm, a jobbon semmi javulás nem látszott, s akkor mondta a bőrgyógyász, hogy jó, akkor vetessem le. Erre kb. 2 hét múlva leesett magától. Szóval szerintem igaz, hogy drága a gyógyszer (az Orungal 7000 Ft) és vannak mellékhatásai, de az Én esetemben szerintem az segített a legtöbbet. S az igazat megvallva ezek a recept nélkül kapható dolgok se olcsók. Ahogy az előző hozzászólásomban írtam, Én többször elmentem vérvételre, s semmi károsat nem észleltek idáig.

 

 

Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.11 0 0 229

Egyébként még csak annyit, hogy a doki szerint az akkoriban vett kínaiaknál vásárolt cipőm okozhatta a gombásodást! :(

Na azóta sem veszek olyan cipőt, főleg hogy előtte valóban nem voltak ilyen gondjaim sose!

Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.11 0 0 228

Sziasztok!

 

Én több, mint 2 éve küzdök körömgombával.

Először mindkét lábamon végig gombás volt minden ujjam, aztán kezelések hatására már csak a két nagylábujjamon maradtak meg.
Szóltam a házi dokimnak, aki mellesleg bőrgyógyász, ő csak annyit közölt, hogy majd leesik magától.

Hát azóta is várom, hogy leessen, de csak a jobb lábamról esett le, és csak félig.

Mostanában minden reggel arra ébredek, hogyha be van takarva - takaró alatt - a jobb lábam is, akkor piszkosul fáj, gondolom a meleg hatására, mivel amint kiveszem a takaró alól elmúlik. Már ötletem sincs, hogy mivel kezeljem.
Az eddigi módszereim: Lamisil, Canesten, CanestenPro, Betadin, ecetesvíz, ecetes+sós víz, ecetes+sós+foghagymásvíz, Graifuit csepp / ezt most lehet nem jól írtam :) /, Ezüst-kolloid, és még jó pár gyógyszertárban vásárolható recept nélküli készítmény aminek most nem jutnak eszembe a nevei.

Jelenleg visszatértem az ecetes+sós vízre, az volt eddig a leghatásosabb, és ha nem is múlik el tőle, legalább nem fáj reggelente, de már teljesen kétségbe vagyok esve, mert lassan 3. éve lesz, hogy emiatt nem tudok nyáron se usziba, se strandra menni. Persze leszarhatnám, de eszembe sincs másokat megfertőzni, vagy akár még inkább kitenni magamat újabb-plussz fertőzésnek.

Elvileg jövőhéten újra elmegyek vele a dokihoz, de már tele a tököm az egésszel, egy részt már összeszámolni sem tudom, hogy mennyit költöttem gyógyszerekre, másrészt bogyókat sem szívesen szednék. Én már azon agyalok erőteljesen, hogy leszedetem..., és úgy kellene tovább kezelni! Szerintetek ez mennyire jó ötlet? Esetleg tud valaki a leszedésre valami kíméletesebb módszer?

 

Előre is köszönöm a válaszokat!

 

Ú.i.: egyébként nem tudom, de körmeim alatt ugye már benőtt valami zöldes-feketés zselés anyag, ha a körmömet leszedetem, akkor azzal mit lehet kezdeni, hogy az is lejöjjön?

psychogirl11 Creative Commons License 2011.06.11 0 0 227

Sziasztok! Én is küzdök a körömgombával, de úgy néz ki, hogy sikerül megszabadulnom tőle :) Én februárban menten el bőrgyógyászhoz. Először a bal lábamon jelent meg, természetesen a nagylábujjam körmém. Mivel fekete folt volt rajta, előszőr azt hittem, hogy belerúgtam valamibe, de mikor nem kezdett lenőni, akkor már gyanús volt, hogy másról van szó. Akkor meg pláne, mikor a jobb lábamon is megjelent. Szóval Én február óta 4 doboz Orungal-t szedtem be, s májusban kb. 3 hetes eltéréssel mindkét körmöm leesett és elkezdett nőni az új köröm, ami már egészséges. A Loceryl-t nekem is felírta az orvos, de kb. 2x tudtam használni, mert miután leesett a körmöm, már feleslegessé vált. Megérte kiadni több mint 3000 Ft-ot... Mióta leesett a körmöm, azóta Canesten krémmel kenem. Szóval bíztató az eredmény. Persze a gyógyszer mellett Én is kísérleteztem sok mindennel. Kentem a körmöm almaecettel, próbáltam a Bioptron lámpát. S az utóbbi időben pedig grapefruit cseppet is szedek, de azt csak belsőleg alkalmazom, a körmömre nem kenem. A háziorvosom tanácsára már 2x is voltam vérvételen, 3 doboz Orungal egyáltalán nem károsította a májamat az eredmények szerint. Majd 1 hónap múlva megint megyek, remélem akkor is jók lesznek az eredményeim. :)

 

Mindenkinek kitartást kívánok, mert sajnos tényleg nem egyszerű megszabadulni a körömgombától, bár a fórumot olvasva úgy érzem, Én még a szerencsések közé tartozom.:)

 

 

bmari60 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 226

Sziasztok! Nekem is volt kb. 2 éve gombás körmöm,igaz hamar észrevettem és  elég hamar meggyógyult. Én a Locerylt használtam (nem olcsó) a bőrgyógyász írta fel.  Heti egy alkalommal a leírt utasitás szerint kezeltem a körmöm,és kb 4 hónap alatt meggyógyult. Én cukorbeteg is vagyok és nagyon megijedtem,de szerencsém volt. 

Előzmény: Dodda (224)
Gox Creative Commons License 2011.04.29 0 0 225

Szia!

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Most a Betadinnal kezelgetem napont egyszer. Fontos a napi rendszeresség és a reszelgetés is. Nem sokára lesz friss körömvirág, még annak a forrázatát szeretném kipróbálni. Szerintem is életünk végéig kezelgethetjük, de úgy tünik, hogy a Betadin látványosan hatásos.

Előzmény: Dodda (224)
Dodda Creative Commons License 2011.04.27 0 0 224

Sziasztok!

Kb 2éve egy bácsi rálépett a lábamra a buszon, egy évig kék volt a körmöm utána, viszont kb egy éve megjelent rajta egy

kis sárga folt, eleinte sajnos nem vettem észre, nem is foglalkoztam vele, mára azonban már elharapódzott a helyzet.

Utána néztem a lehtséges kezeléseknek, már egy hónapja kezelem. Kiöntöttem egy körömlakkomat, abba tömény ecetet töltöttem, és belepaszíroztam egy gerezd fokhagymát. Ezzel ecsetelem a körmöm 3szor-5ször egy nap.

Lefényképeztem a kezelés elején, és most, egy hónappal később, de nem igazán tudom felmérni, hogy javult-e.

Nem tudom, hogy a körömágyon ami nő friss köröm az fehér és beteg, vagy rózsaszín és egészséges..

Mostanában már fáj is, erősen lüktet.. Valaki segítsen.. : (

Ha valaki megadná az e-mail címét privátban, elküldeném neki a képeket, hátha többet meg tud róluk állapítni.

 

Várom a hasznos tanácsokat, és talán a csodát ?

 

D. 

safrane36 Creative Commons License 2011.04.20 0 0 223

Sziasztok!  Valóban hat a Betadin, én is itt olvastam és kiprobáltam, még mindig használom, fontos a napi rendszeresség! A Canesprot is jónak találom. Igaz attol félek a kezeléseket amit elkezdünk sosem hagyhatjuk abba.

sajnosezvan Creative Commons License 2011.04.16 0 0 222

szia

 

A dupla árat arra értettem hogy mire kifizetném a kezelést meg a vonat jegy árát vagy akár ha kocsival megyek az se olcsó én pestől 200km-re lakok.

Nekem is megérne ha helyben lenne de így rengeteg..és nem engedhetem meg magamnak.

Előzmény: pintuska (221)
pintuska Creative Commons License 2011.04.13 0 0 221

Szia!

 

A nem pestieknek dupla áron van a lézeres kezelés? mit értesz ez alatt? mert én nem vagyok pesti,de a honlapon meghírdetett árat kérték tőlem is! amúgy én is drágának találtam,de nekem megér ennyit,hogy ne kelljen szégyelnem a lábamat,és nyugodtan felvehessek papucsokat nyáron+ párkapcsolatban is elég gáz! szinte az összes patikában kapható gombaellenes készítmény nagyon drága,a gyógyszerek 6-7 ezer Ft-ba kerülnek,szóval alig drágább!

Előzmény: sajnosezvan (220)
sajnosezvan Creative Commons License 2011.04.03 0 0 220

Hát én is 22 éves vagyok a lábam ujján 4 köröm fertőzött,(5éve)de nekem sajnos nincs pénzem lézeres kezelésre.

Holnap lejár a 2hét canesproval..az egyik lábujjam egész jó de a kis lábujjamon a körömágy ott is jó de ahhonnan kinő ott látom hogy vastag sárgás rész van mivel a beteg köröm dupla olyan vastag mint az átlag. Tehát nemtudom mi lesz de már annak is örülni fogok hogyha egy körmöm meggyógyul.

A lézeres kezelésről meg annyit hogy aki meg nem pesti annak még dupla áron van, felse fogom egyszerűen hogy 2011-be nem tudnak egy rendes szert csinálni ami teljesen mindenkinél elmulasztja a gombát...döbbenet...

pintuska Creative Commons License 2011.03.24 0 0 219

Aki pedig még mindig ragaszkodik az otthoni kezelgetéshez,annak tudom javasolni,h esténként fürdés után hajszárítóval szárítsa ki a körmeit,mert a gomba nem szereti a meleget,de a nedves környezetet igen!

pintuska Creative Commons License 2011.03.24 0 0 218

Sziasztok!

 

Én már két éve szenvedek a körömgombától, az egyik nagylábujjamon jelent meg! Az elmúlt két évben mindent kipróbáltam,az összes létező gyógyszert, házipraktikát(ecetes,sós áztatás,teafaolaj,grapefruit csepp, persze a hónapok csak teltek),de semmi sem használt, a gomba meg csak terjerdt! Decemberben azt mondta a bőrgyógyászom,hogy sajnos előfordul,hogy a gomba egyszerűen gyógyíthatatlan. Akkor teljesen kétségbe estem,mert még csak 22 éves vagyok,és nem akarom így leélni az életemet! Már korábban is hallottam a lézeres kezelésről,de drágállottam,de ha jobban belegondolok,amennyi pénzt én már gyógyszerekre költöttem,kb. kétszer is kikezeltethettem volna lézerrel is! Az első konzultáció után teljesen magam alatt voltam,mert az orvos lecsiszolta a gombás részt (még csak a körömágy mellett hosszanti irányba fertőzött),ami azt jelenti,h mintha kivágta volna,ami nem fájt,mert ez már elhalt köröm, de nagyon ijjesztő látvány volt! Akkor láttam,h milyen vastagon áll a gomba a köröm felszíne alatt,így már megértettem,h mért nem hat az ecet,vagy ha vmit próbálok a köröm alá cseppenteni! Most volt az első lézeres kezelésem,remélem ez tényleg hatni fog,mert ez az utolsó reményem,és nekem minden pént megér,h újra "szép" legyen a lábam, ne kelljen szégyelnem! rövidre zárva,a házi kezelés nem ér semmit,legalább kell a gyógyszer (ami nálam már korábbi gombánál hatott),akármilyen drága is! a lézer pedig májkímélő!

sajnosezvan Creative Commons License 2011.03.22 0 0 217

szia

 

Na ma megvettem a canespro és a plus a kettőt együtt 6300ft-ért, nem volt olcsó. De ha hatása lesz akkor megéri. Ma bepelenkáztam két lábujjam kicsit fura a krém állaga, keménynek mondanám a ragasztót még jobban megkell tanulni használni,de majd belejövök.

Fényképeket fogok késziteni a folyamatról hátha valakinek tudok így segíteni :)

Mindnight a fokhagymás citromos kúra is jó lenni szerinted? Vagy csak a sima fokhagyma?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!