Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Jobban át kellett volna gondolni ezt a hozzászólást! Nem ásni, fát vágni akarunk egy bicskával! :-)
A svájci bicska műanyag markolata (nekem is van), egy csúszós .... anyag mégis sokan megelégedéssel használják! Mindegy, lehet okoskodni, ócsárolni! Én jó szándékkal írtam be ide, hogy van egy ilyen lehetősség, hogy olcsón, 40% kedvezménnyel vásároljon valaki ilyen kést, (de ezen kívül még van több típus) ha megtetszik. Nem kötelező a vásárlás, semmi érdekem nem fűződik hozzá, de egy biztos ez volt az utolsó beírásom ide ilyen témával kapcsolatban!
Nem tudom értelmezni ezt a mosolyt, vettem ilyen kést 2.390Ft-ba került, ennyi pénzért ajándék!
Ha a kezedben tartod utálna írj róla véleményt! Semmi gond vele, ár-érték arányban verhetetlen!!!
A Balla bicska nem kapható, a Facebookon láttam a napokban, 6.000Ft-ért üzletben vette valaki és jelezte, hogy ott van még eladó. Sokan keresnek ilyen kést, de nehezen beszerezhető, nem gyártják. Volt a kezemben ilyen bicska és nem közelítette meg ennek a Baladeonak minősségét! A Boznánszky bicskával kapcsolatban, nem értem honnan vetted ezt a téves információt, de nekem olyan bicskám van tőle, szénacélból, csiszolt agancs markolattal, szénacél pengével, réz paklival, ami Kocsis bicska minőség. Hibát nem találtam rajta! A többivel kapcsolatban nincs tapasztalatom, hallomásból meg nem szeretnék ítélkezni!
Szerintem igazából soha nem kell elvágni ezeket a hosszú csöves csontokat. Ha mindenáron egyenletes kockák kellenek az ételbe, akkor félig puhán lefejtem róla a húst és akkor kockázom. (Ludaskásánál teljesen lehetséges, hiszen a hús sokat puhul magában, mielőtt a rizzsel találkozna.) De nem arra tart minket a kérdező, hogy kritizáljuk a főzési szokásait...
Igen, gusztusé. Van, aki tudja vágni a kakascsontot úgy, hogy gusztusos étel legyen belőle, én nem tartozok közéjük. Fiatal koromból a menzai robbantott csirkék nem tartoznak a legnagyszerűbb gasztronómiai élményeim közé. Egyszer ettem egy nagyszerű, kerek hús szeletet, középen a velőscsont karika, mintha lézerrel vágták volna, arra akkor azt mondták, hogy fagyottan, szalagfűrésszel vágják. Elismerésem annak, aki a friss csirke csontjait el tudja vágni szilánkmentesen, biztos azt is meg lehet csinálni, én nem tudom, hogy kell.
Mert nem főzöl olyat. Például egy ötkilós kakasból nem igazán praktikus úgy pörköltet főzni, hogy csak az ízületeknél bontod. Persze gusztus dolga. :-)
A technika-tanár, aki annak idején azt mondta neked, hogy fiacskám, tőled soha a büdös életbe nem fogunk látni tisztességesen összerakott munkadarabot? :)