Keresés

Részletes keresés

1atya Creative Commons License 2001.10.25 0 0 355
Tisztelt Hozzászóló!
A kép alatt, második sorban lévő "beöntési technikák" engem érdekelne részletesebben is.
Előzmény: ritakoala (354)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.25 0 0 354
Most irok egy nem off topic hozzaszolast. A regi sztorikert csak mocskolast kaptam. Elegem volt belöle. De talan mas is irhatna olyat ami nem OFF



beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....beöntési technikák,....

Előzmény: acid562 (353)
acid562 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 353
Mostmar vegleg OFFtopic an ONtopic?
Azokat a sztorikat jobban szerettem...
Előzmény: ritakoala (352)


ritakoala Creative Commons License 2001.10.24 0 0 352

BÖGYÖRÖFALVI TISZTELETES UR



AZT ÁLMODJA HOGY BÜNBÁNATOT GYAKOROL
----------------------------------------------------------------------------------------
.
.
NAGYMAMIKA



ARRA KESZÜL HOGY MEGLÁTOGATJA BÖGYÖRÖFALVI TISZTELETES URAT

.
.----------------------------------------------------------------------------------------

PRICHEAD ALFONZ, A SZERELMEM



ÉPPEN JUHÁSZTOVABBKÉPZÉSEN GYAKOROL

marita Creative Commons License 2001.10.24 0 0 351
Csodálatos volt Rita. Zseni vagy
Előzmény: ritakoala (350)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.24 0 0 350
A mult vasárnap ebeéd utan elmentem a templomba. Eppen Lorettoi Litánia volt. Mar eppen azon gondolkodtam mit fogok csinalni, ha vege lesz a litanianak de nem jutott eszembe semmi. Bögyöröfalvi tisztelendö ur többször is ramnezett, de nem mondott semmit. Pedig jo lett volna, ha a sekrestyében megsimogatná kivülröl a lelkemet. Azota sokat gondolkodtam rajta, milyen jo ez a simogatas.
A templom elött Alfonz vart ram. Olyan bizsongást ereztem, hogy majdnem kibicsaklott a lelkem.
A litanian Bögyöröfalvi tisztelendö ur konyorgott hogy jojjon el a Szentlelek, de nem jott el. Alfonz viszont eljött.
-Mar vartalak te nyeszlett pulya. Olyan szepen mondta mintha igaz lenne.
Az igazsag az volt hogy a kocsmaba indult, de megtudta, hogy odabent van a Falu Elso Legenye a fütykössel es Alfonz nem mert bemenni, hátha megint feldagad a képe.
-El akarok veled menni a az alvegre a rekettyésbe.
-Jaj de jo, mondom. meg ugyse lattam rekettyet.
Alfonz vigyorogva mondta, hogy hozott nekem csokoladedrazset es ha nem sokat ellenkezek es azt csinyálom amit parancsol akkor megkapom. Meg azt mondta mast is akar nekem adni, de azt most még nem mutathatja meg, csak ha már nem lát bennünket senki.
Gondoltam biztos olyan piros nyalokát, amit a boltban arulnak, de miert nem lehet megmutatni. Alfonz nagyon szepen udvarolt nekem. Olyanokat mondott, hogy "A róka rágja meg a májadat". Meg hogy "ugy kivanlak, mint abrakot a lo". Finom ember ez az Alfonz. De minek kell a rekettyesbe menni. Marinkanak se ott szokta adni a drazset.
Ekkor megjelent Marinka. Hogy a bánat telepedjen a tekintetére. A szürke lovukat vezette a Szellöt.
Alfonz elkezdett dadogni, hogy majd jövo vasarnap megyunk a rekettyesbe, meg ilyeneket.
-Szervusz Marinka, mondok, Alfonzzal megyunk a rekettyesbe, gyere el velünk te is. Alfonz vett drazset, majd ketten megesszuk es te is megnezheted amit Alfonz mutatni akar.
Erre Alfonz a fejemet szerelmesen egy fához veregette, es mondta, hogy annyi eszem sincs mint Marinka lovanak, es az összes drazset Marinka kapja mert ilyen eszetlen vagyok.
Marinka mondta menjek veluk es sutyiban nekem is ad par szem drazset. Eppen viszi a lovat hágatni, jo lenne ha mindketten elkisernenk.
Alfonz nem mondott olyan szepeket Marinkanak mint nekem. Azt mondta neki, hogy a "Bikát vezesse az anyjára", meghogy a "Fasz csapja tarkón".
Szomoruan mentünk a községi Csödöristállo felé.
A csödörös röhögve fogadott bennunket.
-Mi van Alfonz, sok neked ez a ket lany. De ne busulj mindjart hozom a legjobb csödört, az elintezi öket helyetted.
Mindenki röhögött, csak én nem tudtam, hogy mi a fenét.
Az udvaron volt egy palánk ahoz vezették Marinka lovat, valaggal a palánk felé. Ez a deszkapalánk alacsonyabb volt mint Szellö valaga.
Marinka fogta a kötöféket, Alfonz vigyorgott én meg unatkoztam.
Ekkor a csödörös odavezetett egy másik lovat a palánk másik oldalára. Ennek a lonak a hasárol logott le olyan mint a körzeti polic gumibotja. Csak nem ezt akarja Alfonz kölcsönkérni, hogy megzupálja vele a Falu Elso legényét.
Ekkor a Szello akkorat rugott hátra, hogy csak ugy döngott a palank. Kicsit megijedtem de Alfonz batoritoan csöcsöreszni kezdett.
Ekkor a csödör megtáltosodott és át akarta ugrani a Szellot, de nem sukerült neki es megállt Szello hátán. Szegeny Szellonek ugy rogyadoztak a labai mint Ragyas Kukac Toninak szokott mikor be van rugva.
A gumibot meg elakadt a palánkban. Lehet hogy azért nem tudta átugrani a Szellot. Az is lehet, hogy szálka ment bele, mert szegány állat nagyot nyeritett. Erre a csödöros elkapta a gumibotot és bepasszintotta Szello valagába. Szegeny Szello, mi van ha eppen most jon rá a hasmenés es be van dugaszolva.
Alfonz mesélte, hogy a csödörost ugy is hivják, hogy lóf*sz igazgató, es ez vezetö beosztás.
Külonben rendes ember, nem firkál a falra es nem fingik a nulláslisztbe.
Nem nagyon értettem ezt a sok hülyeséget, de majd jövö vasárnap megkerdezem a Bögyöröfalvi tisztelendö urat. Az mindent tud, nagyon tanult ember.
Mi a fenenek jottem en ide, ahol kinozzak a lovakat. Ez a hulye Alfonz meg csak tapogat meg vigyorog mint rohadt tök a kukoricában.
Azutan mikor a csödör rájott, hogy nem tud átmászni a Szellon, hátrafelé lemászott rola.
Amikor huzta ki a gumibotszerüséget, a Szello hasa egészen behorpadt, akkora vákuumot csinált. Meg olyan cuppanós hangja volt mint amikor a gumicsizmát kihuzzuk a sárbol.
Erre Alfonz kerdezte hogy tetszett e a lobaszás? Mondtam hogy kicsit furcsa mert meg nem lattam ilyent, de nem is tudom mi a fenenek kell ezt csinalni.
Alfonz megsugta, hogy majd mi is csinalunk ilyent a rekettyesben.
-Nekunk nincs lovunk mondom, de majd kölcsönkérem a Szellot.
-Dehogyis te kelekotya, mondta Alfonz, majd en leszen a csödör, azutan majd beteszem neked amim van.
Alfonztol kerdeztem miert kell ehez a rekettyesbe menni? Lehet, hogy ott nincs is ilyen palánk. Biztos a drazset akarja átadni. De miert kell ezzel ennyit tökölödni? Majd odaállok a palankhoz. Kicsit magas, de majd ágaskodok.
Ekkor Alfonz azt kérdezte nem e szokott fájni a fejem? Mert biztos hogy agylágyulasom van. De azt csak a rekettyésben lehet meggyogyitani.
Elköszöntem Marinkátol, mondtam neki hogy nyugodtan hazamehet, mert nincs szükség rá a rekettyésben.
Erre Marinka elkezdte a székely kesergöt hogy miért szülte öt az anyja.
Alfonz megdicsérte Marinkát, hogy milyen igaza van.
Szerencsére Marinka eltünt mint Petöfi a rozsban. En meg végre egyedül maradtam szép szerelmemmel. Mindtam is neki, olyan mintha a menyországba mennénk.
Alfonz megnyugtatott, hogy tenyleg oda megyünk. En azt hittem a rekettyésbe, de nem akartam meghazudtolni, mikor olyan kedveseket mond.
Amikor a rekettye jol eltakart bennunket akkor leültünk a füre. Elötte persze megnéztem nincs e itt kecskedrazsé, mert ha abba ülök akkor Nagyika megpofoz.
Alfonz mondta, hogy feküdjek le és hunyjam be a szememet. Mondtam neki, hogy nem vagyok álmos. De azt igrte, hogy mutat valamit es sehol semmi.
-Mindjart mutatok, itt van a nadrágomban, de te is mutasd meg mi van a szoknyad alatt.
-Ott a bugyim van, mondtam, ma vettem tisztat, mert a Nagyi azt mondta, templomba csak tiszta bugyiban lehet menni.
Alfonz nem akarta elhinni, hogy tiszta ezert felhajtotta a szoknyamat. azt mondta, ami neki van azt csak a bugyi alá lehet betenni. Mutassam meg mi van alatta.
Mondtam, hogy a pisilöm, de miért érdekli, neki is van.
Erre Alfonz letolta a gatyájat es megmutatta mi van benne. Nagyon meglepett. Ez is olyan volt mint a polic gumibotja, csak kisebb. A vége meg olyan szinü volt mint az égnek amikor Gyergyószentmiklós felöl kél a nap.
Azt mondta neki azert van ilyen, hogy betegye az enyémbe. Ennek ez a rendje és modja. De ne sokat obegassak mert akkor nem kapoK drazsét.
Nem ellenkeztem, levetettem a bugyimat. Nekem nincs olyan mint Alfonznak, de ha mar erre kiváncsi nézze azt ami nincs. De nem sokaig nézte, mert mondta hogy rakjam szet a labaimat, mert csak ugy tudja betenni.
En széttettem, aztan Alfonz letérdelt es azt mondta, elöször kicsit fáj amikor belöki, de aztán jön a menyország. Ilyenkor sikitani szoktak.
Lehet hogy mások sikitanak, de Alfonz akkorat orditott, mint a Kormos bika mikor megvadul.
Igaz nem a menyország jött hanem a nagymami, aki a botjával hatalmasakat huzott Alfonz pucér valagára. De honnan tudta, hogy elöször fáj?
Alfonz el akart szaladni, de felbukfencezett, mert letolt gatyával nem lehet szaladni.
Szegénynek nem volt szerencséje, mint kurvának a jámbor élethez. Nagyika iszonyian elverte. Ugy nezett ki a segge mint nemrég az orcája.
Végre sikerült elmenekülnie. Ekkor Nagyika velem kezdett el orditozni.
-Te szégyentelen lotyo, meg ilyeneket mondott, aztan elzavart Bögyöröfalvi tisztelendö urhoz meggyonni a vétkemet.
Ugy mentem a paplak fele mint Krisztus Urunk a Golgotán. Jézus legalább a kinzás utan a menyországba került, nem ugy mint én. Ugy volt hogy oda kerülok de féluton jött a Nagyi es kivalagászta Alfozot, aki jot akart.
Az a hülye Marinka árult el bennünket.
Bögyöröfalvi tisztelendö ur szigoruan kikérdezett és mondta hogy ha nem engedelmeskedek az ö parancsának akkor a pokolba kerülök, mert ö kepviseli az Urat.
Nagyon megijedtem es igertem, hogy engedelmes leszek az egyháznak.
Rámparancsolt, mutassam meg mit csináltunk.De nem kell a földre feküdnöm az ágyon is megmutathatom.

Hogy aztán mi történt azt most nem árulhatom el a néniknek, es a bácsiknak mert a gyónasi titok kötelez. Majd ha a tiszteletes ur belém veri, de nem azt amit ti vártok, hanem a Hitet, Remenyt és szeretetet.

chupili Creative Commons License 2001.10.24 0 0 349
Ejnye bejnye.......ezt nevezem????minek???annak!!!
Előzmény: Bubódoctor (348)
Bubódoctor Creative Commons License 2001.10.23 0 0 348
Hát orvosi szempontból nagyon tanulságosak a képek. A történet pedig zseniálatias. Én is várom a folytatást, mint a többiek.
Előzmény: ritakoala (346)
Locadia Creative Commons License 2001.10.23 0 0 347
Garatulálok Rita! Én nem találok szavakat, olyan jó. Ekkora hülyeséget régen olvastam. (ezt dícséretnek szántam.) Ne hagyd abba a történetet!!!Folytasd, ha lehet.
Előzmény: ritakoala (342)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.23 0 0 346
BURATINO BERCI



ÉPPEN BEMELEGIT AZ UJABB REISZOLÁSHOZ.

----------------------------------------------------------------------------------------
.
.
FALU ELSÖ LEGÉNYE



MOST KICSIT SZÉGYENLÖS. CSAK AKKOR MER SZEMÉTKEDNI HA TÖBBEN VANNAK. OLYAN MINT AZ ELLEZZÉKI FÉRGEK A TOPICON

Etus Creative Commons License 2001.10.23 0 0 345
Szerintem is szuper.
Etus
Előzmény: marita (344)
marita Creative Commons License 2001.10.23 0 0 344
Fantasztikus vagy Rita. Nagyon jo lenne ha folytatnád. Az "Indul a bakterház" ota nem olvastam ilyen haláli jo humort
Előzmény: ritakoala (342)
colibri Creative Commons License 2001.10.23 0 0 343
ó!
Előzmény: ritakoala (342)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.23 0 0 342
FISTES GÁZSI



ÉPPEN BEMELEGIT AZ UJABB GYEREKCSINÁLÁSHOZ.

----------------------------------------------------------------------------------------
.
.
BERNADETT A KIS LIBAPÁSZTORLÁNYKA A GYERGYOI HAVASOKBOL



LÁTHATO HOGY MÉG ÁRTATLAN, HAMVAS, ÜDE ÉS KIVÁNATOS

ritakoala Creative Commons License 2001.10.22 0 0 341
KENDERMAGOS BALACSKó ZITA



Bögyöröfalvi tiszteletes ur látogatása utan.

ritakoala Creative Commons License 2001.10.22 0 0 340
Szentatya!
Az altalam emlitett kolostor Manly varosreszben van, gyonyoru tengerparton. Romai katolikus. Itt specialis angyalcsinalas tortent nem abortusz mar megszuletett baby-ket gyilkoltak meg es temettek el a viragoskertben. Egy fiatal apaca, aki meg nem volt eleg hivo, nem fogadta az aldast, hanem kipakolt a rendorsegen. Termeszetesen öt rugták ki a rendböl.
Engem eddig meg csak most kb 3 harom honapja operaltak a szivemmel. Valoszinü a baratnöm halála hozta ki ezt a lappango bajt. Ez volt az elso operaciom.
Egyebkent szuletesemtol kezdve egyfolytaban lany vagyok, de mar nem sokaig mert Karacsonykor ferjhez megyek.
MO-on soha nem voltam korhazban es Rokust azert irtam mert csak erre emlekszem .
Erdelyben se jartam es libapasztorlanyt se lattam soha.
Latod Szentatya, ha az ember baromsagot ir azon senki nem lepodik meg.
A Himnusz atirasakor nagyobb tiltakozast vartam.

Ezt az erdelyi sületlenséget meg nem kritizalta senki. Egyebkent az emigraciban is csak a hülyeseget fogadjak el es azt szajkozzak evtizedekig.
A vallasod nagyon tetszik, kulonosen, hogy mar eletedben szentte avattak.
Udvozlettel Vadas Rita

Előzmény: 1atya (339)
1atya Creative Commons License 2001.10.22 0 0 339
Hovatartozásom: Universal Life Church, Modesto, California U.S.A. 96-ban volt a szentté avatásom, megható ünnepség volt. Jézust próbáljuk követni, egyuttal ezt tanitjuk is.
Kérdezed bünösök-e, az atya és az apáca leányanyák.
Minden normális ember azt mondja erre, hogy persze. /Ha katolikusok voltak persze./ Én sem magyaráznám ki a dolgot, ha nekem kellene itélni mint illetékes püspök: valószinüleg elengedném őket a rend kötelékéből, éljék gyarló emberi életüket tovább úgy, mint a többi polgár.
Az angyalcsinálás nálam az abortuszt jelenti. Ha bűn következménye a fogantatás, akkor a lány kérhet ilyet. Az abortuszt önmagában nem itélem el, de nem is tekintem a születésszabályozás fő eszközének. Valami mazochista rend lehetett avval együtt, ha bizonyitékokat is adtak maguk ellen.
Utólag könnyü okoskodni, és az ragadja az első követ, aki még nem vétkezett...
Apropos: Téged mikor operáltak? Én a Rókusban a Hütl professzor ismertem: ő csak úgy nem hagyott heréket. / félbe.
A pásztorlány maradjon kelekótya, de tanulja meg: nem szabad mindent...
Az emberek nincsenek elég belátással.
Ha egy bolond belátja, hogy ő bolond, akkor --meggyógyult.
Atya pedig csak egy van.
Én pedig csak 1 Atya vagyok.

Előzmény: ritakoala (338)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.21 0 0 338
Szentatya!
Végul is mi törtenjen a libapásztorlannyal? Teljesen tanacstalan vagyok. Megint helytelenül hasznalom a magyar szavakat? Teherbe esést nem irtam, hanem áldott állapotot, megejtést, megarnyékozást.
Az áldott állapotról jut eszembe egy történet.
Sydney-ben (Manly) van egy nagy apácakolostor. Az 50-es években egy pap járt oda gyontatni és áldast osztani. Az áldástol az apácák egy része "áldott állapotba" került.
Késöbb a virágoskertböl 11 anyalkát exhumáltak.
Pedig az atya biztos nem használt randa szavakat. Ö a tettek embere volt.
Szerinted az atya bünos volt e vagy sem? A fogantatás nem bün. De ha az atya nem fogantat akkor az apácaknak sem jutott volna eszükbe az angyalcsinálás. Végsö soron az apácak se bünösek.
Mindent meg lehet magyarázni.
Szoval, végül is mi a fenét csináljak ezzel a kelekótya pásztorlánnyal. Már belezavarodtam az erdélyi hülyeségbe. Legszivesebben elkuldeném hozzád lelki gyakorlatra, de nem tudom melyik egyházközseghez tartozol.
Addig is a kislány kézcsókját küldi a tisztelendö Atyának és azt kérdez: Atya csak egy van?
Pissoffsky Huba Szameg-Töhötöm
Előzmény: 1atya (337)
1atya Creative Commons License 2001.10.19 0 0 337
Igazán elfoglalt vagyok, de ha ragaszkodtok hozzá, - hozzátok el azt a pásztorlányt.

/a rend kedvéért: mindenki hisz Istenben. Kedves Lapaloma csak arról tájékoztatott minket, hogy hogyan vall jelenleg hitbéli dolgokról. Pl ha én és ugye a pásztorlány, az a fogantatás se lenne bűn, - mert semmi közünk Mardukhoz. És nem teherbe esne, hanem áldott állapotba kerülne, ha magyarok lennénk. Persze vannak olyan népek is, ahol a lányt felbasszák, meg úgy marad./

Előzmény: lapaloma (335)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.19 0 0 336
SZAMÁRBÖGETÖ SZEKERES AMBRUS



Távoli rokona Osama Bin elvtársnak.

lapaloma Creative Commons License 2001.10.18 0 0 335
Rita, azért ha lehet azt szeretnénk, ha a tisztelendo ur ejtené teherbe a pásztorlányt. UFO-ban nem hiszünk, meg a szeplötelen fogantatásban sem.
Előzmény: ritakoala (334)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.16 0 0 334
Nagyon nehezet kérsz tölem. Sajnos kifogyok a hülyeségböl és nincs utánpotlás. Nem jarok a Magyar Klubba es igy nem tudok tobb hülyeséget begyüjteni a tarsolyba.
Hogy ki fogja megárnyékozni a libapásztorlányt, ezt még én se tudom. Tekintettel arra, hogy falrengetö hülyeségekböl áll a törtenet, igy a szeplötelen fogantatás lehetöségével is számolni kell.
Egy ártatlan és tisztalelkü libapásztorlánykát csak úgy orvul, nekifutásbol teherbe ejteni, azért mégse lenne sportszerü játék. Azt hiszem ezzel mindenki egyetért.
Kacérkodom a gondolattal, hogy elöször a lányka nagymamáját kéne meghágatni Szamárbögetö Ambrussal. Amikor Ambrus be van rugva és a szénakazal tövében összetéveszti a Nagyikát a jószágigazgató ángyikájával. A Nagyi az elsö menettöl még nem kerülne áldott állapotba csak ugy érezné és apasági pert inditana Hunorka ellen.
Lehet, hogy beleviszek S. Spielberg stilust is. Most olvasok egy könyvet az UFO-krol. Lehetséges, hogy leszáll egy UFO a libalegelöre és a pilota tévedésböl a Fistes cigányt ejti teherbe, miután a tisztelendö urat már seggbetrafálta lézerrel. Hülye tévedésekböl szokott a legjobb történet kialakulni.
Ebben a könyvben olvastam olyat is, hogy Jézus Krisztus UFO pilóta volt. Azért tudott csak ugy ukk-mukk-fukk felmenni a mennybe.
Lehet, hogy a pilota égi üzenetet hoz Bögyörökedvelö tiszteletes Urnak a fönökétöl és öt kéri meg, hogy végezze el a leányka gyümölcsoltását. (Hü de marha lirai volt)
Egy biztos: Buratino gyereket meghagyjuk a Marok-Mariskánál, ahogy mifelénk nevezik a kézihajtányt. Szoval akik rászavaztak, sajnos vesztésre állnak.
Hallottam meg olyan lehetöséget is hogy a Szögedi lány attól is teherbe esik, ha erösen ránéznek. Bocsássatok meg nekem szegedi lányok. Ezt én is ugy hallottam.
Hogy az erdélyi magyarságtudatot se felejtsük el, elkepzelhetö, hogy "Kárpát szent bércéröl" idevetödik egy kódorgó turulmadár és az is csinál valamit, mint régen az ösmagyaroknál, amikor Emesével álmában pajzánkodott. Most Ragyás Kukac Marinkát hágná meg mialatt székely kesergöket énekel. Alfonz pedig bánatában beáll a 32-es huszárokhoz forgalmistának.
Lehet, hogy a mitologiabol átveszek egy kentaur-t. Szamárbögetö Ambrus egyik csödörének az elejét ki lehetne cserélni Ragyás Kukac Tónival.
Igen, rengeteg variácio lehetséges. Böven van választék. Szegény kis libapásztor lányka, ha tudná mi vár rá? Már elöre sajnálom.
Legszivesebben népszavazást irnák ki mint a NATO tagságra annakidején.
Előzmény: lapaloma (333)
lapaloma Creative Commons License 2001.10.15 0 0 333
Aranyos Rituci!
Kérlek ne hagyd abba. Legalább addig ne amig a libapásztorlányt teherbe ejtik. Itt már fogadásokat kötöttünk ki fogja megejteni.
Én a tisztelendöre szavaztam. A "Bozsóki Szüzmária" áldjon meg, nagyon várjuk a folytatást.
Előzmény: ritakoala (327)
Buratínó Creative Commons License 2001.10.15 0 0 332
Hol vagy, drága? Annyira hiányzol!
Előzmény: ritakoala (329)
Etus Creative Commons License 2001.10.14 0 0 331
Ez jó volt. Gratulálok hozzá: Etus
Előzmény: ritakoala (327)
Buratínó Creative Commons License 2001.10.12 0 0 330
Imádlak, Rita. Kívánlak.
Előzmény: ritakoala (329)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.11 0 0 329
Hova lett az ellenzék? Szivrepesve várom ezeket a férgeket. Remélem megtaláltam a megfelelö hangot, amit már csak finomitani kell.
Buratino, kicsi bögyöllö mókusom hol vagy? Rita néni nagyon vár. A Te kedvedert irtam át a Himnuszt. Majd irok neked altatodalt, is jo lesz? Addig is idd meg a tejecsket amit anyucika melegit es álmodjal arrol hogy Rita neni jot akar neked.
Pá Kicsi Féreg
colibri Creative Commons License 2001.10.10 0 0 328
Kösz a folytatást. Nagyon jó.
Üdv.: colibri
Előzmény: ritakoala (327)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.08 0 0 327
Azért egy folytatás még van.

Nemrég elhatároztam, hogy gyöngyösbokrétába kötöm a hülyeséget. Egész jól megy. Lassan belejövök mint cigány gyerek a lopásba.

A minap amikor legeltettem a kislibákat erre járt a Fistes Gázsi, aki vályogvetö volt az alvégen de többnyire nem csinált semmit. Legalábbis világos nappal nem. Éjjeli örjáraton nagyon szorgalmasan gyüjtött mindent ami mozditható volt. Ezenkivül mondtak, hogy szorgalmasan csinálja a gyerekeket.
Nem értem miert szidják, amikor még éjjel is dolgozik. Meg ennyi mindenhez ért. Igazi ezermester, pedig csak a gyerekcsinálás a tanult szakmája.
Alfonz kihajtja a bürgéket, aztán nem csinál semmit. Még gyereket se. Majd megkérdezem töle tudja e hogyan kell. Lehet hogy nem gondolt rá, hogy Fistes Gázsival kéne csináltatni. Vagy a legnagyobb fiával Topictanyai Buratino Bercivel. Lehet hogy az is elleste már a gyerekcsinálás mesterségét az apjátol. Azt mondjak a mesterségek apárol fiura szállnak. Legalábbis igy faluhelyen. Topictanyai Buratino Berci egy kicsit ütödöttnek látszik, de ez nem jelent semmit. A falu bikája se valami okos, megis tud bornyút csinálni.
Eddig ugy tudtam, hogy a gyereket a gólya hozza. Most meg aszongyák a Fistes Gázsi csinálja. A fene igazodik el. Nem vagyok tisztában vele, mint Buratino Berci a szaros gatyájával.
Bögyöröfalvi tisztelendö úr meg azt mondta, hogy porból lettünk. Egyszer valaki még azt a hülyeséget is mondta, hogy a majomtol származunk. Buratino Berci biztos mert hasonlit a makimajom valagára, de Alfonzot biztos, hogy Isten teremtette a saját képmásara, azért ollan szép ember.
Igy elmélkedtem amikor odaért Fistes Gázsi.
-Adj'isten Fistes bácsi. mondok, Hogy megy a gyerekcsinálás? Ugye már nem ollan fáraszto, mert az a szép nagyfiu a Buratino Berci sokat segit.
-A jó kereszt ángyikádat segit te bolond gádzsó pulya. mondta Gazsi. Berci csak Marok-Mariskát tud játszani, ha egyedül van.
Nem ismertem a Marok Mariskát. Biztos mostanában költöztek ide a Regátból.
-Akkor nehéz lehet. Mégis hány lei-t szokott kapni mikor készen van a munka?
-Majd megmondom, de elébb megcsöcsörészlek.
Azutan elkezdett tapogatni, ott ahol tegnap Bögyöröfalvi tisztelendö úr. Kivülröl tapogatta a lelkemet.
-Mondtam, hogy nincs pénzem, meg azt is, hogy mindketten a pokolba fogunk kerulni mert ez bün.
Erre Fistes Gázsi azt mondta, az jo lesz mert ott is meg fog csöcsörészni. Kigombolta a pruszlikomat es a mejjemet tapogatta.
-Ezt hijjak csöcsörészésnek? kérdeztem. Elég nagy hülyeség, de ha Gazsi bácsinak jo, akkor csinalja. Én még ráérek. Hanem ott gyün Alfonz.
Erre Fistes Gázsi ugy elszaladt, mint tavaly, mikor az erdész seggbelötte sóval.
Alfonz megint igen huszárosan rakta a lábait.
-Alfonz lelkem, hát kendet megint seggberugra valaki? A minap is erröl énekelt. Miért megy lelkem ollan kapuba, ahol mindig csak seggberugjak. Üljön mán le osztan folytassa a csöcsörészés amit Fistes Gázsi abbahagyott.
Alfonz erre ugy vigyorgott, mint a hittankönyvben az a szamár, amin Krisztus Urunk bevonult Jeruzsálemba.
Alfonz igen keservesen ült le, de azt mondta, nem a seggberugástol van, hanem tegnap Bogyoszlói paprikát akart enni, de csak az apró macskaf*szú paprika volt otthon es most olyan mintha parázson ülne. Azt hiszem Dózsa György is ilyen csálésan ült a tüzes trónon mint Alfonz.
Amikor Alfonz mar nem fájditotta a seggét, elkezdett csöcsörészni. Éppen olyan hülyén mint az a Fistes cigány. Már nagyon untam, ekkor Alfonz a szoknyám alá nyult. Mondtam neki, hogy ott nem lehet csöcsörészni, de ekkor megbizsongott a seggem. Meglepett, mert én nem ettem macskaf*szú paprikát. Mégis olyan melegség jarta át az also részemet, hogy majdnem felurottam. Alfonz rögtön azt kerdezte, amit a Hirosimai polgármester az atombomba után:
-Mi a lóf*sz volt ez?
Ekkor láttuk, hogy jön Hunorka hajtja a birkákat. Alfonz abbahagyta a csöcsörészést.
Hunorka mondta, hogy megkergült egy bürge, es egesz délután forgott, mint bíró f*szán a cserebogár. Az orosz nénié a birka.
-Az a néni tényleg orosz? kerdeztem
-Az anyja volt orosz, mondta Alfonz, Ugy hivták a faluban, hogy Pinájá Nyikorogna.
Hazafelé menet Alfonz danolt nekem a fülembe hogyaszongya:
Én vagyok a csongorádi kisbéres.
Sárga csizmám a pökéstöl de fényes,
Ráütök a Riska tehén farára. Oszt
Szeretettel gondolok a babámra

Udvaromban van egy rakás terágya
Betyárosan oda van az csenyálva.
Nagyot köpök, vakarom a fejemet. Mert
Száz kislány nem ér egy szaros tehenet.

Aztán arrol is énekelt, hogy
Csavaros a...Csavaros a...disznó f*sza, de ezt a nótát elfelejtettem.

Amikor hazaértem elujságoltam Nagyikának, hogy ma ketten is megcsöcsörésztek. Fistes Gázsi és Alfonz. Azt hittem örül neki, de két akkora pofontot kaptam, hogy majdnem elgörbült a nyakam. Nagyika orditott.
-Te szerencsétlen hülye mit csináltál. Azonnal elmegyünk Bögyöröfalvi Tisztelendöhöz és meggyónod.
-De Nagyika tegnap a Tiszteletes úr is igy csinált, csak ö azt mondta, hogy a lelkemet tapogatja. Nagyika, a te lelkedet is szokta tapogatni Bögyöröfalvi Tisztelendö amikor meggyónsz?
Nagyika leroskadt egy székre és sokáig nem kapott levegöt.
Éjjel azt álmodtam, hogy Alfonz csöcsörész. Nem sokáig, mert felébredtem, de nem Alfonz volt, hanem a nagy kanmacska feküdt a mejjemen. Megint elfelejtettem kidobni.

lapaloma Creative Commons License 2001.10.07 0 0 326
Szenzációs vagy Rita. Az egész vállalatunk várja a folytatást. Nagyon kérünk, ne hagyd abba.
Előzmény: ritakoala (321)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!