Keresés

Részletes keresés

totelcamp Creative Commons License 2000.10.30 0 0 411
alt+0231

Força Barça

Előzmény: Jordi Culé (410)
Jordi Culé Creative Commons License 2000.10.30 0 0 410
Sziasztok, akkor a bemutatkozással kezdem.
1989-94 között Barcelonában éltem, rendszeresen látogathattam kedvenc csapatom mérkőzéseit. Ez ugye a Cruyff-féle Barcelona volt, a kilencvenes évek legjobb klubcsapata, Zubizarreta, Ferrer, Koeman, Sergi, Guardiola, Bakero, Amor, Laudrup, Sztojcskov, Romario, Txiki Begiristain. (+ Busquets, Eusebio, Goycoechea, Nadal, Witcshge) Ez gondolom megmagyarázza, hogy miért drukkolok azóta is ennek a csapatnak.

A mostani helyzetről:
- Játékosállomány: Sajnos, még mindig a hülye van Gaal vásárlásainak eredményeit nyögjük, bár legalább a Bogarde-tól sikerült megszabadulni. Kapus-fronton viszont uiszonyú nagy baromságot követtünk el a nyáron, amikor Hesp és Vitor baia helyett ezt a bundesfrizurás francia majmot vásároltuk meg. Komolyan mondom, ilyen durva potyagólokat utoljára a Zubi tudott beszedni. Guardiola sérülése nagyon érzékenyen érinti az egész játékunkat, bár a Xavi egyre jobban pótolja. Hátvédsor rendben van, támadósorunk szintén (különösen, ha Kluivert felépül), egyedül a Petit-tel és a Simao-gyerekkel nem tudok megbarátkozni, nekik szerintem nincs helyük a kezdő tizenegyben.
- Edző: Egyrészt nem hiszek abban, hogy nagy csapatnak 'nagy' edzőre lenne szüksége, másrészt ez a Serra Ferrer sem tűnik azért a legjobb megoldásnak. Egy kis időt azért még adjunk neki, utána esetleg el lehetne gondolkozni az utódlás kérdésén. Cruyff sajnos addig biztos nem jön vissza, amíg gaspart az elnök.
- Közeljövő: A Bajnokságban még nem történt semmi, ez a hét végi eredmény is csak azt bizonyította, hogy tök felesleges volt a Madrid ellen annyira strapálnunk magunkat. A BL-ben viszont egyetlen egy lehetőségünk van a továbbjutásra, ez pedig valószínűleg nem tetszik a smucig Gaspartnak: lefizetni a Milant. Győzelemért fizetni nem bunda, példa volt már rá számos, nekünk sincs miért szégyenkeznünk. Egyébként én arról sem vagyok meggyőződve, hogy a Milan csak úgy magától nem veri meg a Leedset (pláne, ha a bizonyítani akaró tartalékokat játszatják).

Egyenlőre ennyi.
ui: hogy az istenbe lehet ilyen kis farkincás C betűt produkálni????????

totelcamp Creative Commons License 2000.10.30 0 0 409
A második körböl már úgyhiszem nem lehet indulni az UEFA-ban. Ekkora szerencsénk azért nincs.
Előzmény: acsi (408)
acsi Creative Commons License 2000.10.30 0 0 408
Adam!

A 'fan'-ség nem azt jelenti, hogy kritika nélkül elfogadsz mindent ami a csapatnál történik és mész fejjel a falnak. Lásd be végre, hogy ez a Dutruel egy gyenge kapus, legalábbis most gyenge formában van. Lepkézik még néhányat és annyira elveszíti az önbizalmát, hogy az az egész karrierjét tönkreteheti. Ez viszont Senor Ferrer felelőssége, néhány meccsre le kéne ültetnie a padra.
Én a csillagot is lehoznám az égről a Vörösökért, ennek ellenére nem vagyok hajlandó Monsieur Houllier seggét nyalni.
Azt hiszem Axl véleményével tudok igazán azonosulni, ő látja a hibákat is és a megoldási javaslatai is tetszenek.

Nem tudom hallottátok-e, hogy a Milan BL-keretében jogosulatlanul szerepelt egy brazil kapus és ezért akár ki is zárhatják őket. Ekkora mázlitok is csak nektek lehet. De akkor mi lesz az LFC - FCB UEFA-meccsel? Vagy kiestek a második kőrben?

Bye:
Acsi

Előzmény: acsi (398)
totelcamp Creative Commons License 2000.10.30 0 0 407
Nyáron még a Toldóról volt szó, és engem is meglepett, hogy ezután Dutruelt vették meg.
Potyagól a Milan ellen, később benne volt a másikban is. Ha hiszitek, ha nem de láttam a másik gólnál, hogy rosszul állt fel a sorfal, előtte mondtam már, hogy ezt a Milan úgy beb...sza, mint a szél a WCajtót.
Leeds ellen, hogy hol állt?
És akkor most, Mallorcán?
Már a múltkor mondtam, hogy igazolunk, igazolunk, de csak félsztár, féljó játékosokat ilyen pl.:
Alfonso, helyette, ha hozták volna Jardelt? Hát Jardel mennyivel jobb? Vagy Ronaldinhot? Egy Jardel egymaga képes meccseket eldönteni, Ronaldinho szintúgy. Overmars... Mióta csere, kérdem én? Petit? ... Ők jók a francia és a holland válogatottban, ahol a többi 10 focizik helyettük. De itt nekik is alkotni kellene, csakhogy arra már nem elég jók.
Előzmény: Axl (406)
Axl Creative Commons License 2000.10.30 0 0 406
Huszabi, több dologban is igazad van:
Tehát szerintem sem az a baj, ha egy csapat összevásárolt játékosokból áll, hanem ha nem hagyják összeszokni őket. A Depor nem hasonlítható a Valenciához abból a szempontból, hogy hány spanyol játszik meghatározó szerepet a csapaton belül.
Amit a játékosok adás-vételéről írtál, az sem hülység. Akisebb kluboknál próbálják másolni a Barca és a Real elnökválasztási kampányát. A Benfic jelöltje pl. Jardelt ígér. Ez így nem hangzik rosszul, de ha az lesz, mint nálunk, akkor Jardel-t (Gaspart Ronaldo-t ígért...) sosem veszik meg, helyette 4-5 középszerű játékost hoznak a klubhoz, akik semmire sem jók. Persze nálunk ez nem pont így néz ki, tulajdonképp jól igazoltunk, és ha még Figo is maradt volna... De akkor nem lenne egy ilyen zseniálian tehtséges jobbszélsőnk a kezdőcsapatban, mint Simao. Idővel jobb lesz, mint Figo.
A kapusokról:annyi jó és még jobb kapus sínylődik kiscsapatokban, akiket könnyen meg lehetne szerezni, ráadásul fillérekért.
A Barcának tényleg nem volt Zubi óta jó kapusa, lásd Hesp, aki miután visszment a Sittardba, a legtöbb gólt kapat a holland bajnokságban.
A Real ellen akkora volt a tét és olyan fenomenális a hangulat, hogy ha adtál akár 1 jó passzt, azért 120000 ember tapsolt és ordított neked. Ez azért nagyon meg tudja növelni az ember önbizalmát.
Sergit és Dutruelt a cserepadra!
Előzmény: huszabi (404)
Itep Creative Commons License 2000.10.29 0 0 405
Igazad van,csak hát a csapatépítéshez türelem és ido kéne,amivel a Barca szurkolóserege nem áll jól!!!
Előzmény: Axl (403)
huszabi Creative Commons License 2000.10.29 0 0 404
DE akkor a Real ellen miért tudtak úgy játszani,mint az ördögök?

Egyébként az egy vicc,hogy a Barcának Zubi óta nincs egy normális kapusa,vagy ha van (Baia)akkor elzavarják.

Meg is érdemlik a sorsukat.

Abban van az igazság,amit a Valenciáról írtál,de lehetne példa a La Coruna is.

Ez az egész játékospiac néhány nagyzási hóbortban szenvedő idióta klubelnök kisded játéka.

Axl Creative Commons License 2000.10.29 0 0 403
Az egy dolog, hogy kikaptunk.
De ami most már tényleg bosszant:
a csapat és Serra Ferrer ugyanazokat a hibákat követi el meccsről meccsre.
Miért nem Arnau véd? Mindkét gól akkora kapushiba volt, mint egy ház. Aztán jött Sergi, és ahelyett, hogy segített volna, elősegítette Eto és Ibagaza góljait is.
Dutruel egyszerűen béna, nem elég magabiztos. Igazolják le Király Gabit, ha Arnau és Reina sem megfelelő.
Sergi rosszabbul játszik, mint valaha. NÁLA JELENLEG MINDENKI JOBB A CSAPATBAN, MIÉRT NEM JÁTSZIK HELYETTE MÁS??? De la Pena nem az igazi irányítóként, és az összes támadásunk 1, azaz egy emberre épül:a fiatal Simao Sabrosára.
Serra Ferrert ezután nagy valószínűséggel menesztik. Nem is tudom, de aki ennyire rossz támadójátékot gyakoroltat, nem lehet jó edző. Minden támadás a széleken fut, ha a bal oldalon, Sergi elrontja, ha a jobb oldalon, akkor Simao révén eljut egy beadásig, és ennyi. Kluivert nagyon hiányzik.
Rivaldot a Mallorca védői leradírozták a pályáról. No comment...
És még valami: nyáron mindenki azért sírt, hogy mi lesz a csapattal, ha csupa (fél)sztárjátékost vásárolunk, akik nem ismerik egymás játékát. Látjátok: a csapat egyik fele sérült: Guardiola, Zenden, Kluivert, Overmars. Most éppen. Mind húzóemberek.
Nézzétek modjuk meg a Valenciát: Didier-n kívül egy sztárt sem igazoltak, Mendietát és Kily-t is ők tették nagy játékossá. Miben rejlik az erejük?? Az összeszokottságban.
TEHÁT BARCELONÁBAN IS CSAPATOT KELL ÉPÍTENI.
Ebből a szempontból viszont nem lenne előnyös Serra Ferrer távozása.
Itep Creative Commons License 2000.10.29 0 0 402
Kikapott a Barca a Mallorcatól 2-0-ra!!!Tényleg válság van!!!
Itep Creative Commons License 2000.10.28 0 0 401
Jó lenne,ha továbbjutna a Barca!!!De,ha a Milan a cseresorát fogja szerepeltetni,akkor kevés az esély!!!Erre lásd a leedsi meccset,ahol az angol csapat gyozött 1-0-ra,és akkor még nem is jutott tovább a Milan!!!Azért,ne legyen igazam...
U-boat Creative Commons License 2000.10.27 0 0 400
400 és Real Madrid
TOMBOY Creative Commons License 2000.10.27 0 0 399
HAJRÁÁÁÁÁMILAAAAAAAAAAAN és BARCELONAAAAAAAAA

Remélem a Milan kiüti a Leedset hogy ti is továbbjöhessetek.Meg amúgy is rühellem az angolokat.

acsi Creative Commons License 2000.10.27 0 0 398
Hi Adam17!

Na ebben megegyezhetünk, nektek is nekünk is az lenne a legjobb ha Michael maradna vörös.
Én elkezdek lobbizni nálunk te meg nálatok, OK?
Arra nem válaszoltál, mit keresett Petit Abelardo mellett?
Az tetszik, hogy ha kiestek akkor még marad nektek az UEFA-kupa. Szép is lenne egy Liverpool - Barcelona döntő. Mit szólsz hozzá?

Bye:
Acsi

Előzmény: ADAM17 (397)
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.27 0 0 397
HAJRA BARCA!!!

Kola, kosz az infokat!
Kar, hogy nincs nalunk TVC, TMC a kabelen.
A Tve tudtommal nem ad meccset, azt se tudom, osszafoglalot ad-e meg, gondolom, igen.
Tenyleg, tudja valaki?

BARCA-Real 2-0(1-0)
G:L.ENRIQUE (ki mas?), SIMAO SABROSA

Ehhez nem kell kommentar, raadasul minden forrasbol ugy hallani (itt is), hogy lehetett volna tobb is, meg akkor is, ha az elejen a madridiaknak is volt asszem egy nagy helyzetuk. Ilyen folenyben jatszani es 2 gollal siman verni a Realt tobb, mint csodalatos!!! HURRA!!!
Egyebkent nem GABRI jott be cserekent, hanem GERARD.
Es egy kapufat SIMAO is lott, ugye?
Azert remelem, hogy DE LA PENA es a tobbi hianyzo is kap majd lehetoseget.

stansfield!
Azert a Valenciat is lehagyjuk majd, ugye nem gond? : )

-min. 6 hazai-

Es 6 spanyol a kezdoben! Igaz, a vegen csak 5 maradt, es csak a legvegen lett par percre ujra 6 a letszam. Azert majdnem tokeletes.

Leeds-BARCA 1-1(1-0)
G:(),RIVALDO

Ha jol erzekeltem, sokkal jobbak voltunk, itt is vegig folenyben voltunk. Kaptunk egy nagyon idetlen golt, amiben DUTRI megint benne volt sajnos, talan ARNAUNAK is kene adni lehetoseget, persze a francia is biztosan belejon.
Az esti osszefoglalo elott csak az eredmenyt tudtam, ez onmagaban is roppant bosszanto volt, hat meg utana latni, hogy a 94. percig szenvedtunk az egyenlitesert, pedig golokkal jobbak voltunk a Leedsnel...Egy vereseggel nem juthattunk volna tovabb a BL-ben, de igy igen

Itep!
Van esely(ahogy totelcamp is mondta pl.), hisz a Milan siman megverheti a Leedset, mi meg persze hogy nyerunk a Besi ellen.
Csak igy juthatunk tovabb, de ez siman meglehet!
Ez nem mazli, realitas!
(ha a birok csalnanak, es megse jonne ossze, az uefa meg akkor is meglehetne, ahhoz az x is eleg)

En is olvastam a sztorit, hogy egy Real-drukker az utcan unnepelte a BARCA kieseset, s ekozben a szmoszed BARCA-drukkertol megtudta, hogy nem estunk ki. Erre a realos lelotte a szomszedot. Hat ez nem hogy nem normalis, de erre szavakat se lehet talalni. Ha forditva tortent volna, ugyanezt mondanam... :(

-min. 6 hazai-

Eleinte 6, kesobb 7 spanyol a palyan, ez igen.

acsi

Acsi, acsi.
En is remelem, hogy nem jon ide Owen, akit amugy jo jatekosnak tartok, es meg szimpatikus is.
Csak epp jelenleg az osszes nalunk levo csatar jobb, mint o. Rovid nevsor a 396. hozzaszolasban.
DUTRUEL nincs a legjobb passzban, de ha belejon, nem megy at labda a golvonalunkon, s mellesleg most is vannak mar jo vedesei termeszetesen, ALFONSO zsenialis, FERRER pedig nagyszeru edzo.

Gento

Igen, KLUIVERT kovetett mar el hibakat, ettol meg o is, RIVALDO is es mindegyik mas BARCA-jatekos is zsenialis, ezt pl. a Real is megtapasztalhatta nemreg. Ha 7 spanyol jatekos van a Real kezdojeben, az tenyleg jo, es ezert minden elismeresem. (az is igaz mondjuk, hogy volt mar ott is tobb kulfoldi, mint hazai, es ha jovoheten 3 spanyol kezdene, az ellen se tehetnel semmit)

HAJRA BARCA!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.27 0 0 396
BARCA!!!!!!!!!!!!!!!

Par korabbi hozzaszolashoz csak annyit, hogy COCU is nagy, RIVALDO is termeszetesen. DUTRUEL kovet el tole szokatlan hibakat (pl. Milan), de mar sok jot is mutatott, talan meg ido kell neki, hogy kivulrol ismerje a vedok gondolatait, osszeszokjon. Persze ARNAU is kivalo.

Tyler

Hat csakazertis mondom : )
KLUIVERTEN kivul itt van
ALFONSO (mar bizonyitott is joparszor)
DANI (nagyon jo)
jatszhat elol ugye plusz
OVERMARS (irto jo)
RIVALDO (lattuk)
NANO (ha beteszik, villog)
,...

Az altalad osszeallitott csapatot 11 fantasztikus jatekos alkotja, de amint te is mondtad, keves a spanyol. En legalabb 6-ot szeretnek, igy ez a 3 nekem nagyon keves lenne.

totelcamp

A te Real elleni 11-es is tetszik jatektudas alapjan, es nalad a 6 spanyol is OK. Ugyhogy ez jobban tetszik. (3 helyen hibaztal a valodihoz kepest.)

HAJRA BARCA!!!!!

totelcamp Creative Commons License 2000.10.27 0 0 395
Mit keresel itt? Ki hívott?
Barcelona - Real 2-0, ami lehetett volna 6-0-is.
Előzmény: Gento (394)
Gento Creative Commons License 2000.10.27 0 0 394
Alfonso az EB ideje alatt soha nem volt még a ti játékosotok úgyhogy nem kell vele menőzni, hiszen azt mindenki tudja, hogy ő szive még mindig lila-fehér!
A barcába tényleg nagyon jó játékosok vannak: bűnöző Kluivert aki az olaszok ellen bebizonyította, hogy milyen remek büntetővégrehajtó, + a hollandok kiegészítőemberei, egyedül Rivaldo az aki ér valamit de szerintem ő sem marad sokáig!
A legjobb játékosotok Figo volt magasan de szégyenszemre nem tudtátok megtartani, úgy fogtok vele járni mint di Stefanóval.
Raúl pedig ha figyelemmel követted volna a selejtezősorozat gólkirálya volt.
Nálunk 7! spanyoljátékos van a kezdőcsapatban, nálatok viszont már katalán alig akad, ha akad egyáltalán!

Gürcöljetek a BL továbbjutásért, mi már páholyban vagyunk!!!!

totelcamp Creative Commons License 2000.10.27 0 0 393
Ha kiesne a Barca, amire, mint mondtam 20% esélye van a Leedsnek, szamomra öröm az ürömben az volna, ha az UEFA kupában összekerülne a prágai Slaviaval. Legalább újra élőben láthatnám őket.
Nem mentegetőzés, csak egy alternatíva.
totelcamp Creative Commons License 2000.10.27 0 0 392
Nem babra megy a játák, hanem egy csomó pénzre.
Ez az egyik dolog. A másik meg az, hogy ott vannak a nézők na meg a presztizs. Igaz, hogy a nézők egy 4-4 es végeredménnyel is kiegyeznének, ugye a gólok száma miatt, de én bizakodok.
Adok a Barcának 80% esélyt.
Előzmény: Itep (391)
Itep Creative Commons License 2000.10.26 0 0 391
Marha optimisták vagytok!!!A Milan már továbbjutott,tehát nem fogja komolyan venni a meccset,a Leeds meg a lelkét is kitenné egy döntetlenért!!!Mert nekik már annyi is elég...
Axl Creative Commons License 2000.10.26 0 0 390
Hééé, Gento, ezt mégis hogy gondolod?

Ő és Martin, a nagy Real-drukkerek, akiknek van pofájuk mocskolódni a mi topicunkban, miközben simán kikaptak tőlünk a Nou Campban... No comment...
Owenrül rég nem hallottam semmit, szerintem fölösleges leigazolni valakit Kluivert posztjára, ráadásul van még 2 jó csatárunk, Alfonso és Dani.
A BL-ban mázlink lesz és továbbjutunk, a bajnokságot pedig simán nyerjük (megint).
FORZA BARCA!
U.i: Totel, ez jó volt. (TEKA)

totelcamp Creative Commons License 2000.10.26 0 0 389
Tudjátok, ki a Real szponzora? A TEKA. És tudjátok, hogy mit jelent?
LőtTEKA Reálnak.

Força Barça!

totelcamp Creative Commons License 2000.10.26 0 0 388
Ha már tetlegessé fejul, az már nekem se tetszik. Amíg szóban fikázzák egymást, az még elmegy, mert azért azt is kell, de hogy megölte azért mert Barca drukker ... ebből baj lesz.
msrj Creative Commons License 2000.10.26 0 0 387
Mit szóltok hozzá, hogy egy Reál szurkoló lelőtte a szomszédját, aki Barca drukker volt? Szerintem ez már nem normális. Nehogy elkezdődjön egy háború a két tábor között, mert nem lenne jó vége.
totelcamp Creative Commons License 2000.10.26 0 0 386
"Isten velünk, ki ellenünk?"
Szerinted a Leeds megérdemelné a továbbjutást? Az angol foci legalább 20 éve csak szenved. Ez az előrerúgott majd elfejelt labdák kora már rég elmúlt.
Mi inkább megérdemeljük a továbbjutást, támadófoci és látványosség nameg a jövő.
Ezt ott fent is tudják, ne aggódj. Továbbjutunk.
Egy kis offtopic: mit szóltok hozzá, hogy a fradisok kifütyülték a magyar himnuszt tegnap?
Előzmény: Itep (385)
Itep Creative Commons License 2000.10.25 0 0 385
Most már csak mázlival lehet továbbjutni!!!Talán egy Milan gyozelem és Besiktas vereség!!!
acsi Creative Commons License 2000.10.25 0 0 384
Hi Barcasok!

Én egy Liverpoolos vagyok és csak azért merek FCB topicra írni, mert Owen körül szimatoltok. Hát megvallom elkéne most nektek egy ilyen gólvágó, mert Kluivert nélkül nem sokra mentek; és ha nincs Rivaldó .... De ezt ti pontosan tudjátok. Szóval inkább fizessétek neki azt a pénzt, amit a mi Michaelünkre szántok. Ő ugyanis nem eladó. És ne panaszkodjatok, hogy nincs spanyol a csapatban; mert aki van (vmi Alfonso) az is olyan gyenge, hogy a Kispest-fakóba sem férne be; menne inkább fagyit mérni (ha értitek mire gondolok). Nemtom ezt a Dutruelt honnan szedtétek, oda való Bagaméri mellé. És itt van senor Ferrer; hogy lehet Petit belső védőként játszatni, mikor de Boer meg Reitziger ott ül a kispadon. Szerintem életében nem fejelt még labdába és meg is lett a következménye. Ezzel nem Petit akarom lehúzni, egyszerűen csak nem oda való. Szóval imátkozzatok, hogy Sevcsenkó megtegye nektek azt a szívességet, hogy fejeljen néhányat a Leedsnek.

Kedves Gentó!
Igaz, hogy Owen sem cseresznyézik egy tálból Beckhammel; de ilyen genyó hangvételű levelet nincs jogod írni!! Ti is megéritek a pénzeteket. Maccán is csak keresni akartok. Ingyen elviszitek tőlünk és aztán jó pénzért eladni azután, hogy olyan gólt lőtt a Valenciának, amilyet lőtt a tavalyi BL döntőn. Hánynom kell...

Na pá. Jövőre találkozunk a BL-ben

Előzmény: Gento (381)
totelcamp Creative Commons License 2000.10.25 0 0 383
Kivel vagytok nagyra, a júdással?
Vagy azzal a gyügével, aki a franciák ellen kihagyta a 11-est, és kiejtette a spanyolokat?
Vagy az alkoholista edzőtökkel?
Vagy a tobbmilliós adósságotokkal?
Vagy a muszályból eladott tréningpályátokkal?
Macmananman nem játszhat, és miért? Mert nem tudnák kifizetni neki a meccsprémiumát.

Milyen útszéli cigánygyerek? 1999-ben a világ legjobb focistája volt. Nektek mikor volt ilyen?
Utóbbi idoben, Ronaldo, Sztoicskov, Romario mind a mienk volt.
A spanyol csapat a Barcelona nélkül nem ment volna túl a csoportmeccsaeken sem. Lásd útolsó perc a Jugók ellen: Guadiola passz, Alfonso gól.
Aztán meg raulkisasszony kipottyantott bennunket.

Ha nektek ez a szoveg tetszik, ám legyen, állok elébe.
Amúgy nem én kaptam ki a hét végén....

Előzmény: Gento (381)
Martin Vazquez Creative Commons License 2000.10.25 0 0 382
Remélem szombaton rendesen kiörültétek magatokat katalányok! Mert csupán ennyi jut nektek! Tegnap már a közeletekben sétált a kaszás a BL-ben, de egyelőre megmenekültetek. Nembaj, majd a Milan és Leeds egy laza döntetlennel kiejti szaros bandátokat!
Előzmény: Gento (381)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!