Keresés

Részletes keresés

karesz4 Creative Commons License 2000.10.08 0 0 293
Üdv Mindenkinek!

Salas!

Bocs! Meg Mindenkinek, akit esetleg bántottak a mondataim...

MCsaba!
Nem fogok eltávozni, mert egyrészt a várost magát nagyon szeretem, másrészt meg, amióta nincs ott az a sok fapapucsos, egészen megkedveltem a Csapatot... Persze számomra akkor is a Real az első Spanyolországban! De ettől még mindent szeretek ami spanyol, vagy legalább katalán...Egyszerűen beleszerettem abba az országba... Deez már eléggé offtopic, csak azért írtam le, hogy értsd, miért is nem megyek el innen...

Üdv:

Karesz

Itep Creative Commons License 2000.10.07 0 0 292
Neki is jobb lenne,ha egy nagyobb csapatba szerzodne,hisz a Liverpoolnál azért többet érdemel!!!De a vörösök idén a bajnoki címre törnek,és ha ez sikerül elérniük,akkor meghatározó csapattá válhatnának!!!Azt ugye mondanom se kell,hogy mindezt Owennel képzelik el.Tehát addig,amíg ezt a tervüket nem kell feladniuk nem adják el Owent.Ez beletelhet egy szezonba.Tehát idén a Barcanak már nincs erre sok esélye.Ha meg a bajnoki cím megszerzése sikerülne,akkor lehet,hogy Owen se vágyódna úgy el...
Előzmény: Axl (291)
Axl Creative Commons License 2000.10.07 0 0 291
Itep!
Miből gondolod, hogy a Liverpool nem adja Owent? Ez olyasmi lenne, mintha a Depor megtartotta volna Rivaldot. A Liverpool nincs benne a legszűkebb európai futballelitben, legalábbis most nem. Nekik is jobb, ha Owenért ennyit kapnak ma, mert ha marad, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy eltűnik a süllyesztőben.
Egyébként Dietmar Hamann azt nyilatkozta, hogy jobb lenne Michaelnek, ha elmenne Spanyolországba vagy Olaszországba játszani. Így szélesíthetné látókörét, tapasztalatot szerezne. Ha elmenne, akkor lehetne igazán nagy játékos belőle. Erre reagálva Owen azt mondta, hogy Ő SEM AKAR A LIVERPOOLBAN MEGÖREGEDNI.
Itep Creative Commons License 2000.10.06 0 0 290
Michael Owent semmi pénzért nem fogja a Liverpool eladni!!!A következo évtized nagy sztárját,akiért 5 év múlva dupla,ha nem tripla annyit kaphatnak,mint a lent említett összeg???SOHA!!!De SZVSZ fölösleges is.Inkább Alfonsonak kéne több lehetoséget adni!!!Az o helyzetkihasználása kituno,lásd Eb!!!Kluiverttel pedig a világ egyik legjobb támadókettosét alkothatja!!!
Axl Creative Commons License 2000.10.06 0 0 289
Na végre! Megélénkült a topic forgalma!

Owen: nagyon jó, szeintem tehetségesebb, mint Kluivert, de sok jobb helyre lehetne fektetni a pénzt. De ettől még nagyon örülnék neki. Megvehetnénk Cannavarot és Nestát vagy Zidane-t vagy Thuram-ot... De a Barca folytatja a harcot Aimarért, Saviolával pedig, akiben Gaspart egy lehetséges Figo-utódot lát, már régebben előszerződést kötöttünk.
Edző: én továbbra is Ferrer mellett vagyok, Cuper a lehetséges utód, de csak a következő éveben, hiszen Gaspart azt mondta, Serra Ferrer az idén marad. Lippivel megszakadtak tárgyalások. Úgy tűnik, a Barca tényleg nem posztra igazol. Van rengeteg csatárunk, de csak 4 (gólképes) védőnk+Puyol, aki lelkes, de béna (még). Owen helyére pedig van már egy világklasszis spílerünk. Az ára vicces. Ennek ellenére nem lenne olyan rossz vétel.
Totelcamp, üdv a topicban, írj máskor is.
Jardel?
Igazad van. De Owen fiatalabb, még nagyon nagy jövő áll előtte. Igaz ez Saviolára is, de ő csak 24 millió dollár. Szóval ennyi pénzből inkább vehetnénk egy Jardelt meg egy-két igazán jó védőt.
Petit pedig szerintem csak addig fog játszani, amíg Guardiola vissza nem tér. Akkor de la Pena átmegy a jobb olalra, és Gerard kiszorul a csapatból. Legalábbis szerintem ez lenne az ideális. Kluivert-Owen csatárkettős. Hasonlí egy kicsit a Crespo-C. Lopez és a Vieri Ronaldo duókra.
Michaellel egy baj lehet: eddig a Liverpoolban ő volt a sztár, most lesz egy-két jobb nála (ha leigazoljuk, legalábbis kezdetben...). Ezt nem tudom, hogy tudja majd elviselni...

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.06 0 0 288
BARCA!!!

Legelebb

acsi
Remelem, marad nalatok Owen, akit mellesleg nagyrabecsulokkk.

Axl

Hat lattam a Mboma goljat, tenyleg nem volt csunya.

PETIT es DUTRUEL Kamerun elleni jatekarol pedig szivesen meghallgatnam valaki velemenyet, aki latta az egesz meccset.

Lippi jo edzo, Fergusont nem nagyon birom, amugy is furcsa lenne ot idekepzelni, persze tudom, barmi megtortenhet. De en mindenkepp biznek FERRERBEN. A fajo veresegek ellenere egyelore minden fronton ott vagyunk meg a tuz kozeleben, es alig kezdodott meg el a szezon.
En nagyon bizom benne, hogy az eredmenyek es a jo jatek mindenkit meggyoznek majd arrol, hogy FERRER jo valasztas volt.

PETIT-ben is bizom valtozatlanul, ha meg nem is illeszkedett be, eljohet meg az o ideje. ALFONSO-val nekem semmi gondom, szerez meg o sok oromet nekunk. DE LA PENA es GERARD pedig szerintem mar eleg erett jatekosok, de 1-2 evet biztos nem kell rajuk varni. Az mas kerdes, hogy most hogy megy nekik (nem tudom).
Szerintem RIVALDO, KLUIVERT, OVERMARS, DANI, ALFONSO es a tobbiek melle mar semmi szukseg Owenre vagy Jardelre. Oket kell osszerakni es formaba hozni. Akkor pedig tarolunk.

Nekem mar igy is tul nagy volt a joves-menes, de ha meg Owen is hozzajon, az mar tenyleg az Mcsaba altal emlitett esznelkuliseg hatarat surolna. Most bedobtak egy nagy nevet nagy loveval, de remelem, ez csak a reklam miatt van, hogy forogjon a klub neve. Azt a csepp kis osszegnek jo helye van nalunk, fel lehet hasznalni talan okosabban is, most a meglevo keret mar emlitett osszecsiszolasan kene munkalkodni az itt levo elsorangu tamadokkal.

HAJRA BARCA!!!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.06 0 0 287
totel!

Gaspar Nunez embere, semmi lényegi változás nem történt vele, csak kicsit át lett festve a cégtábla, de minden marad a régiben.
Ezt jól mutatja az elnökválsztás utáni jövés-menés, Nunez csinálta ezt, hiszen minden adás-vétel pénzmozgással jár, és azon lehet keresni, illetve el lehet adni a csapatot, hogy történik valami.
Cruyffnál tudatos csapatépítés volt, mindig posztra igazolt, és állandó harcban volt Nunezzel, mert ellenezte a sztárok észnélküli mozgatását.
Most ugyanez van, Gaspar lecserélte a félcsapatot, most bedobta Owen nevét, ezzel próbálja menteni amit lehet.
Szóval Cruyff ezért nem akar semmi szerepet vállalni a jelenlegi Barcaban.

Előzmény: totelcamp (286)
totelcamp Creative Commons License 2000.10.06 0 0 286
Szerintem még egy vesztes mérkőzés és Lorenzo Serra Ferrer röppen. A megoldás Fergusson vagy Cruyff lenne. Fergusson középszerű játékosokból egy elég jó csapatot verbuvált. Maximum, ha 3 sztárjátékosa van (Beckham, Giggs, Barthez) és ebből hozott ki egy BL győztes csapatot. Szép teljesítmény, de a Barcanál könnyebb lenne a munkája: jó játékosokból jó csapatot.

Cruyff meg nem jön. Pedig már Nunez sincs, aki miatt eddig mellőzte a Barcát.

Adjunk még egy esélyt Ferrernek mivel akármilyen rosszak is az eredmények, a kidolgozott helyzetek alapján még két meccset megnyerhettünk volna. + Bilbaoban a bíró húzott el minket éz is azt bizonyítja, hogy csak a szerencsével állunk hadilábon. Ha ezután a Fortuna szerencseasszony is mellénk áll, akkor jaj neked real és Európa.

Csöpi

acsi Creative Commons License 2000.10.06 0 0 285
Barca!

El a kezekkel Owenről !!!!

Egy Pool-fan

Előzmény: totelcamp (283)
Romero Creative Commons License 2000.10.06 0 0 284
Üdv minden Barca-drukkernek, Axl-nek meg pláne.

Nagyon röviden szólnék csak hozzá az itt folyó vitákhoz, konkrétan Sera Ferrerre gondolok.
O.K., nagy edző spanyol bajnoki tapasztalatokkal,de: Ez bizony édeskevés. Jöjjenek csak először az eredmények, utána lehet majd holmi bizalomról beszélni. Azok viszont k**vára nem jönnek. Mikor Van Gaal már egy éve nálunk volt, és a csapat kétszer kikapott egymás után a bajnokságban, már mindenki el akarta küldeni. Most meg mindenki bizalomról, meg arról beszél, hogy jó munkához idő kell. Lehet, hogy Nunez "kicsit" akaratos volt, de az biztos, hogy "Noname" edzőt nem hivottt volna, Lippit meg pláne nem. Lehet, hogy elküldte Ronaldót, Stoichkovot, Cruyyfot, és folytathatnám még a sort, de nem igazán emlékszem, hogy mikor is voltunk utoljára 9-ek a bajnokságban. és állt úgy a szénánk a BL-ben, hogy két idegenbeli meccsen kell hogy kiharcolja a csapat a továbbjutást (hisz a Besiktast csak megütjük otthon-?-).
Egy szó mint száz: Profi csapathoz profi vezetőség, profi elnök, és profi edző kell. A játékosokkal nincs gond, bár Alfonso pl. szerintem semmit sem csinált még, Petit meg kifejezetten hiba volt elhozni. Overmars viszont még második Figo is lehet. De la Pena, Gerard...várjunk még 1-2 évet, és meglátjuk.
Na Pá!
totelcamp Creative Commons License 2000.10.06 0 0 283
A spanyol Barcelona labdarúgócsapata 183,2 millió márkát ajánlott Michael Owenért, az angol Liverpool 20 éves játékosáért.
Hát helyzetkihasználási szempontból jobb, mint Alfonso, Dani. Mint játékos gyengébb, mint Kluivert. Az ára horribilis. Nem adnák ennyit érte, az tuti. Jardel a negyede, de jobb.
Mindenesetre október 23-igy ki kell valamit találni, mert ha a -jóisten megmentsen tőle- ránkszakad az ég (realszarmadrid), akkor a Ferrernek mennie kell. Ez legyen a kissebb gond, de hol marad akkor a büszkeségünk?

Egyszerűen ha máskor nem, de akkor majd győznünk kell. Owennel vagy nélküle mindegy.
más.
Szerintem jövőre de lehet még előbb új edzője lesz a Barcának Fergusson személyében. Fiúk túl sokat cikkezik a Barcaról azonkívül meg még a szezon előtt azt nyilatkozta, hogy a szezon végén feláll a MU kispadjáról.
És akkor hova menne, ha nem a világ legjobb csapatához? Hozzánk.

Csöpi

totelcamp Creative Commons License 2000.10.06 0 0 282
Most meg azt írja a barcaonline, hogy Gaspart azt nyilatkozta, hogy ő nem telefonált Lippinek.
Fiúk. A Barca csak hullámvölgyben van, sose felejtsétek el, hogy mi vagyunk a világon a legjobbak. A leg-leg-legjobbak.
Volna néhyány megállapításom nekem is:
Eddig a drukkerkocsmába nem írtam, általában a yahoo fcbarcelonaclubjába szoktam írogatni. Szval az a meglatasom, hogy:
PETIT: nem a Barcaba valo. Csak nézzétek meg, összevissza futkározik a pályán, és ezt nemcsak én látom így. Amikor a Barcelona hivatalos honlapján elemezték az összes Besiktas ellen játszó játékost, ezt írták Petit neve mellé:
mindhárom gólban benne volt, összevissza futkosott a pályán.
GERARD: idő kell neki. Egy tehetség, nem a posztján játszik.
OVERMARS: jó, de játszott már ennél 70%-al jobban is. (holland válogatott, arsenal)
DE LA PEňA: ha visszatér Luis Enrique és Guardiola, akkor nem lesz helye a csapatban. Guardiola jelenleg a legnagyobb veszteség a Barcanak.
ALFONSO: nem kap elég lehetőséget, de szerintem nem kellett volna leszerződtetni. Mindenesetre gólokat nem tudná ő sem szórni.

Én egyet nemértek. Ilyen Alfonso helyett miért nem lehetett volna elhozni Mario Jardelt a Portóból. Szerintem nagyobb ora senkinek sincs a gólra, mint Jardelnek. En nem tudom hány százalék lehet a helyzetkihasználása, de a Barcában jelenleg épp ez a hiba. Kismillió helyzet, gol meg alig. Ott a Milan elleni meccs. Tuti gólhelyzete volt Rivaldonak, kettő Kluivertnek, Luis Enriquenak. Ez csak 4-2.

Blau grana al vent,
un crit valent...

Előzmény: Itep (281)
Itep Creative Commons License 2000.10.05 0 0 281
Nem értem miért kéne Lippit idehívni!!!Én személy szerint óriási edzonek tartom,aki senkikbol óriási játékost bír csinálni.De!!!Az Internél -csakúgy,mint a Barcanál- már adva van egy nagyon eros,világszínvonalú keret.És itt bebizonyosodott,hogy Lippi egy ilyen csapatból nem túl sok jót bír kihozni,bár szerintem még korai volt a menesztése,mert idén megmutatta volna!!!De Serra Ferrernek is meg kell adni a bizalmat!!!Ha edzok csak jönnek-mennek,akkor az nem tesz jót a csapatnak!!!Bízzunk benne,és talán a bizalommal együtt az eredmények is jönni fognak!!!
Axl Creative Commons License 2000.10.05 0 0 280
Salas és karesz4!
Szerintem ezt a vitát itt be kéne fejezni. Ez a dolog már nem a fociról és nem Maradonáról szól.
Salas tényleg túllőtt a célon, és karesz4 is éppen azokat a tulajdonságokat említi erényként, amiket ő is semmibe vesz. Szóval ezt jobb lenne most abbahagyni. Egyébként én szívesen olvasom karesz4 írásait, ha nem Maradonáról szólnak, és nem mocskolja sem a Barcásokat, sem a csapatot... Fogadjátok meg ADAM17 javaslatait.
ADAM!
A Franciao.-Kamerun meccset ugyan nemláttam, de összefoglalót igen, hát Mboma góljáért érdemes volt megnézni. Engem azért a sok francia sérült ellenére is meglepett az eredmény.
Tényleg ügyes ez a kameruni válogatott.
Azt mondod, Petit jó volt. Na, ha Cocunek mindenáron védekező középpályást kell játszani, akkor miért nem játszik a francia helyette?
MOST VAN VALAMI, AMI NAGYON NEM TETSZIK A BARCÁBAN!
Ahogy azt már megírtam, Gaspart kb. egy 5 napja azt nyilatkozta, hogy továbbra is bízik Serra Ferrerben. Mára pedig a világ összes sportújságában megjelent, hogy a Barca érdeklődik Lippi iránt. A barca-online-on azt olvastam, hogy telefonon meg is keresték. Ezt a sunyiságot nem bírom a Realban sem, most ne legyen a kedvenc csapatom is ilyen!
BARCA!

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 279
HAJRA BARCA!!!

Axl

Hat nagyjabol egyetertunk, igaz, en ugy fogalmaznek, hogy lehet, hogy van nala jobb formaban levo jatekos, akit helyette szerepeltetnek. Csak hat en jelenleg tenyleg nem tudom, hogy szemelyre lebontva ki milyen formaban van.

Remelem, Ferguson azt is mondta, hogy ok nyerik a BL-t, mert akkor nyugodt vagyok : )
Esetleg a MU nyeri az olasz kupat is iden : )

BARCA!!!

En a francia-kameruni meccsnek csak az elejet neztem tegnap, addig PETIT jo volt, kb. ennyi.
Aki vegig latta, mit latott?

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 278
HAJRA BARCA!!!

Eddig tobbnyire neman szemleltem a Maradona-vitat. Most azonban en is szolok 1-2 szot.
Azaz nem is annyira a vitahoz, hanem a stilushoz.
A 2 fo(?) vitapartnerrol.

Salas asszem tullott a celon, es csunyan szolt Karesz4-hez (fokent 1 szo emelkedik ki a megfogalmazasban, bar korabban is elofordult mar tulloves), ami nem illo, s amit nem erdemelt ki. Ezuton is kerem, hogy tartozkodjon ettol, ha lehet.

Karesz4 csunyasagban nem lott ennyire tul a celon, de ha visszaolvassa sajat hozzaszolasait, akkor talan o is ugy gondolja majd, hogy a stilusa helyenkent nem volt helyenvalo, mondhatnam serto es ingerlo volt, talan Salast is emiatt ragadtak el az indulatai, meg ha ez nem is mentseg. Raadasul ha figyelmesen elolvassuk eme hozzaszolasokat, kiderul, hogy Karesz4 nem csak Maradonat, ill. Salast tamadta visszafogottabban agressziv modon, hanem kozvetve vagy kozvetlen modon meg sokakat. Talan ezt se kene folytatni.

Elore is kosz megerteseteket!

Egyebkent nem vagyok senki, hogy eloirjak nektek barmit, en csak elmondtam a velemenyemet es javaslataimat. Abszolut nem kerem (nem is kerhetem) senkitol, hogy tavozzon a topicbol, viszont szerintem nem lenne rossz otlet, hogyha nyitnatok egy topicot Maradonarol (akit en nem kedvelek kulonosebben, viszont elismerem focinagysagat), mert ez a tema rajtatok kivul sokakat erdekelhet, es a BARCA-topicon kivuli emberek is elmondhatjak a velemenyuket (persze ott se kene fikazni se egymast, se a jatekost).
Mert azt talan meg karesz4 is elismeri, hogy a szoban forgo jatekos azok koze tartozik, akiket a legtobben ismernek, es akikrol rengetegen beszelnek mindmaig. Persze ebben a topicban nyilvan mindket fel meg tobb ellenvelemennyel talalkozhatna, de ez nem lehet gond.

Es ezt halalkomolyan nem azert mondtam, hogy barki mellozze e topicot a Maradona-topic javara.

HAJRA BARCA!!!!!!!!!!!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.05 0 0 277
Karesz!
Tudod, az ember olyan, hogy ha valamit szeret, akkor elfogult iránta (ugyanez van, ha utál valamit).
A szurkoló duplán ilyen, ezt Te is tudod, hiszen szintén szurkoló vagy.
Épp elég baj nekünk, hogy a Barca gyötrődik, látjuk mi is, hogy gondok vannak, nem kell még jobban döfködni a kést. Nem hiszem, hogy ez Neked jó.
Az pedig egyéni sajátosság, hogy ki, hogy viseli a nehéz napokat. nekünk nincs tamponunk, tehát nehezen, de van, aki még nehezebben.
Azt hiszem, mindenkinek jobb lesz, ha tényleg elmész innen.
Egyébként - ezt nemcsak Neked mondom - nem értem, hogy miért jó másokat fikázni. Épp elég játékost, klubot utálok, de egy topicba nem mentem be azért, hogy fikázzak. Lehet, hogy én vagyok a hülye?
karesz4 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 276
Üdv Mindenkinek!

Salas!

Hogy Te milyen toleráns vagy! És milyen változatos az érvkészleted! Ez igen! Sőt! A szókincsed!!! Hm. Utolérhetetlen! A bírálatot pedi fantasztikusan jól tűröd! Mit mondjak Rólad? mit is mondhatnék? Remélem nem a szurkolói minősítenek egy csapatot, mert akkor a Barca például nagy bajban van! Azt szeretem, bennetek egyszerűbb lelkekben, hogy ha rádöbbentek állításotok tarthatatlanságára, akkor kitör belőletek (mint most Belőled)az alpári mocskolódás... Inkább elüldöznétek azt, aki megpróbál szembesíteni a tényekkel, mintsem, hogy szembenézzetek vele, de legalább elgondolkodva megpróbálnátok cáfolni... Azt már nem is említem, hogy végiggondolva a dolgot, netán beismernéd, hogy esetleg Te tévedtél, vagy csak elfogult vagy és kötődsz hozzájuk, akár vakon. A te IQ-d ezt nem teszi lehetővé... A jelzőid pedig sohasem fognak zavarni... Az oktalan, alaptalan jelzők nem azt minősítik, akire mondják, hanem azt, aki mondja... Persze tudom, hogy szavaim számodra csak falra hányt borsót érnek, de én ezt népnevelésnek tekintem... Hátha mégis Rád ragad belőle valami... ki tudja?
És persze benem nincs harag, gondolom elragadtak az indulataid... Semmi gond!

Üdv:

Karesz

Axl Creative Commons License 2000.10.04 0 0 275
ADAM!
Egyetértek veled mindenben, még abban is, hogy Cocu képes jó teljesítmányt nyújtani. Én csak azt mondom, hogy nála jobb játékosok ülnek a kispadon. Tényleg egész jól igazoltunk, de még mindig nincs csapatunk.Ahhoz idő kell. Hogy az egyik osztálytársam szavaival éljek, összevásárolt világsztárok. Sir Alex Ferguson azt mondta, hogy nekünk a legerősebb a világon a játékoskeretünk, de nem jutunk be a BL-ben a legjobb 4-be. Dehogynem.
BARCA!
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 274
HAJRA BARCA!!!

Depor-BARCA 2-0(-0)

Szomoru, de tullepunk rajta, es a kov. meccs megnyeresevel elindulunk felfele.

-min. 6 hazai-

Mindossze 3 spanyol kezdett, es ez edeskeves.
Jo pont, hogy a cserepadon asszem csak spanyol volt, ossz 7! De ez nem mentseg. Bar igy legalabb a vegere mar 4, majd 5 spanyol jatszott. Ami azert meg mindig nem eleg.

HAJRA BARCA!!!

Meg mindig csak 4 pont tavolsagra van az 1. hely!!! (A Bajnokok Ligajaban is csak 3, ami 3 meccs alatt is siman ledolgozhato.)

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 273
HAJRA BARCA!!!

folytatnam..

Szoval FERRER 3-2-3-2-t reklamozott.
Egyebkent a 4-2-2-2-ben, ami allitolag a Milan ellen volt, nincsenek szelso tamadok?
Egyebkent nekem mindegy, milyen formatumban jatszunk, csak nyerjunk. En a 4-4-2-t szeretem talan a leginkabb, de azerty egyaltalan nem ragaszkodom hozza, FERRERT pedig tartom annyira nagy edzonek, hogy eldontheti maga, mi a jo, ill. ha ugy erzi, ujithat is.
Az eredmenyek nekem is csalodasok eddig, de azert meg nem csalodtam senkiben es nem irok le senkit. Bele fogunk lendulni!

Nem kell senkit elkuldeni, se PETIT-t, se FERRERT.
DE LA PENA mar elozo barcas korszakaban is kegyetlen jo volt, ha o elkezd ugy igzaibol focizni, akkor iranyit, golt lo es amit csak akartok!
OVERMARS nagyon ugyes, osztom.
GERARD is belevalo, formaba fog o is jonni, ha most meg gyengebb is, ahogy mondjatok. Es akkor irto hasznos es eredmenyes lesz.
DUTRUEL, ALFONSO igen jok.
PETIT is kivalo, be kell illeszkednie. De ot GUARDIOLA helyere hoztuk egyaltalan??? Szerintem nem is ot kell potolnia.
COCU nem egyenletesen rossz, hanem egyenletesen jo.

Szoval nyugalom es turelem, nem dolt ossze a vilag es nem vagyunk olyan rosszak szerintem mar most se, mint az eredmenyek alapjan azt a madridiak szeretnek hinni.
A Depor elleni meccset egy megpattano nyomorek loves dontotte el.

HAJRA BARCA!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 272
HAJRA BARCA!!!

Hat a 3 kicsi tenyleg jol jonne. Az olimpian is jol nyomta a PUYOL, XAVI, GABRI trio! Ezzel egyutt en nem fosztanam meg oket a valogatott szereples lehetosegetol!
FERRER 3-2-3-2-t igert jovetelekor.

..................folytkov

Salas Creative Commons License 2000.10.03 0 0 271
karesz4!

Azt tanácsolom kisfiam, hogy azonnal fejezd be itt a mocskolódást és tünj el ebből a topicból örökre!

Foglalkozz a bajor parasztjaiddal, s ízlelgesd a BL-beli és a bajnoki vereséget.

Vagy csinálj bármit, de innen húzz el a gecibe.

Forza Barca!

karesz4 Creative Commons License 2000.10.03 0 0 270
Üdv Mindenkinek!

Látom, még javában gondolkodtok... Rátok fér! A jelzett pontot elolvastam újra. Ugyan nem tudomminek, hiszen semmi köze nem volt ahhoz, amit én leírtam... Talán tutyi-mutyi védelemnek rúgott egy góltól válik valaki isteni focistává??? Meddig égetitek még Magatokat annak a szerencsétlennek a védelmével?
Egyébként mi ez a gyászos szereplés mostanság?

Üdv:

Karesz

Axl Creative Commons License 2000.10.03 0 0 269
Ahogy ez várható volt, Gaspart azt nyilatkozta, hogy továbbra is bízik Serra Ferrerben, annak ellenére, hogy a Barca egyelőre igen gyengén szerepel mind a BL-ben, mind a bajnokságban.
Axl Creative Commons License 2000.10.02 0 0 268
BARCA!

Nem láttam a meccset, csak az eredmény alakulását figyeltem, ezután pedig úgy gondoltam, megvárom a ti kommentárjaitokat. A gólokat Donato és Diego Tristan lőtték.

Romero, üdv a topicban! Végre még egy új Barca-drukker.
Szóval amikor kinevezték Serra Ferrert, mindenki azt hitte, ez csak ideiglenes dolog. Amikor pedig kijelentették, hogy marad, senki nem lepődött igazán meg.És nem is az igazolásokat rontottuk el. Hiszen 5 olyan játékost vettünk, aki alapembere lehet a csapatnak + Petit, aki világ-, és Európa-bajnokként helyettesíthetné Guardiolát.Ha tudna irányítani.
Leírom az általam eddig tapasztaltakat velük kapcsoltban.
DE LA PENA-Először azt hittem, ő pótolja esetleg Figót a középpályán. Jól játszik, gyors, jól kezeli a labdát, megtalálta a helyét, de nem az az irányító-vezéregyéniség. Igaz, ez eddig sem volt. Ráadásul fiatal még.
OVERMARS-Szerintem az egyik legjobb igazolás. Szerintem nagyon ügyes itt is, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint nincs jó formában (?).
GERARD-Igaz, fiatal még, sokat fejlődhet, de én csalódtam benne. A Milan ellen pl. katasztrófálisan játszott. De ő az, aki még nem találta meg a helyét a csapatban, ráadásul Serra Ferrer nem a számára legkedvezőbb poszton játszatja.
DUTRUEL-Jó kapus, nem ő tehet a gólokról.
ALFONSO-Felfoghatatlan, hogy miért nem játszik. Amikor beállt, jó volt eddig.
PETIT-Nem rossz, felülmúlta várakozásaimat. De nem tudja pótolni az irányító-védekező Guardiolát.
SERRA FERRER-Mindig gondjai vannak a csapattal. A kulcsjátlkosok (Guardiola, Luis E., Rivaldo, Kluivert)elég sérülékenyek, de volt már kényszerpihenőn Petit, Overmars, Dani, Abelardo, Reiziger és Zenden is. Ilyen körülmények közt nagyon nehéz jól dolgozni. A játékosok dicsérik, szeretnek vele dolgozni, megvédik, ha támadják őt az újságírók. Épp ezért elzavarni hülyeség lenne.
Viszont vannak buta hibái. Legalábbis egy biztos. Ez a gyenge 2 védekező középpályásos (Cocu és Gerard) játék. Gerardnak nem ez a helye, Cocu pedig lehet, hogy megbízhatóan játszik, de ha valaki egyenletesen rossz teljesítményt nyújt, én azt nem nevezném megbízhatónak.
Most kiadtam magamból minden haragomat. Gratula Gabrinak, aki 4-et rúgott az Olimpián. Xavi pedig azt hiszem, egyet. Rivaldo, Dani és Zenden még mindig sérült. A brazilt Gabri helyettesíti majd.

Romero Creative Commons License 2000.10.02 0 0 267
Hát emberek, a tegnapi meccs bizony elég gáz volt. És hát az elmúlt hetek többi meccsével összevetve sem áll valami fényesen a zászlónk. Jó, jó, lehet, hogy nehéz meccsek voltak, és hogy végülis belefér a szezonba 1-1 vereség idegenben pl. a Bilbaotól, meg a Deportól, de azért a Milan, meg a Besiktas meccs is ott volt.
Eddig azt hittem Gaspart úr profi csapatot fog összehozni, és reméltem, hogy Van Gaal, és Figo távozása sem töri össze a csapatot. O.K., jött egy Overmars, egy Petit-őt ugye már akarják is elküldeni-, ...meg egy Sera Ferrer. Lehet, hogy profi -és pláne SPANYOL- edző, de Van Gaal után egy Világszinvonalú tréner kellett volna. És ez nem tűnik annak. Tegnap már azt mondták a CNN-en, hogy bizony a vezetőség már gondolkodik egy másik edző szerződtetésén. Hát, türelmes embernek tartom magam, és tudom, hogy a türelem rózsát terem, meg ilyenek, és pláne, hogy nem lehet egy világverő csapatot összehozni pár hét alatt, de akkor is. És jön a Milan idegenben...
Itep Creative Commons License 2000.10.01 0 0 266
Újabb zakó!!!Ezúttal:Deportivo La Coruna 2 Barcelona 0
Itep Creative Commons License 2000.10.01 0 0 265
SZVSZ is nyer a Barca,de csak nehezen 1 góllal,méghozzá 2-1-re!!!
Előzmény: Axl (264)
Axl Creative Commons License 2000.10.01 0 0 264
Barca-Deportivo ???
Mit tippeltek?
Szerintem 3-1 ide.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!