Keresés

Részletes keresés

mash Creative Commons License 2000.11.04 0 0 436
vezetünk!!!!!
48.perc
Itep Creative Commons License 2000.11.04 0 0 435
Csak nyerni kell!!!
Előzmény: TOMBOY (434)
TOMBOY Creative Commons License 2000.11.04 0 0 434
Félidőben:Las Palmas-Barca 0-0
A Real 3-1-re, a Deportivo pedig 3-2-re szívott, itt az esély a felzárkózásra!!!!
Ja, és nem utolsó sorban a Valencia 1-0-ra kapott ki.
Itep Creative Commons License 2000.11.04 0 0 433
Kikapott a Madrid!!!Itt az esély,hogy szorosabb legyen a bajnokság!!!
Axl Creative Commons License 2000.11.03 0 0 432
Úgy látszik, fellendült a topic, amíg én nem voltam gépközelben...
A kapusokról: Arnau is hibázott a Numancia góljánál, Durtruel pedig baromi magabiztosnak tűnik addig, amíg nem kap egy iszonyatos potyagólt. Tehát tényleg kell egy új kapus!
Ezt a Dudek dolgot honnan veszitek? Hol játszik most? Jól véd? Még egy légiós... Chilavertről viszont lemaradtunk. Állítom, hogy még ma is a világ (egyik) legjobbja. Közönségkedvenc, és meg lehetne venni, ha csak 1 millióval is többet fizetünk a franciáknak, mint amennyiért ők vették meg Chilát a Véleztől.
Jordi, üdv a topicban!
A csatárokról: Danit és Alfonso-t is láttam már nagyon jól játszani, de egyelőre még nem illeszkedtek bele a csapatba (milyen csapatba?).
Jardelt tényleg meg lehetne venni, de akkor mit kezdjünk Alfonsóval és Danival, akiknek ezzel semmi esélyük sem lenne. Ugyanez vonatkozik Hasselbaink-re és Shev-re is, aki mellesleg szerintem szinte megvehetetlen, de nincs is nagy formában. Alfonsot lehet, hogy csak azért vettük meg, hogy legyen kinek adni a 7-es mezt Júdás után? Így a közönség is elégedett lehetett, hiszen Perez csodagólt szerzett a jugók ellen az EB-n
Jordival viszont abban nem értek egyet, amit Simaoról írt. A fiatal portugál mindig a Barca legjobb embere volt, amikor nem ment a csapatnak. A támadásokat Sergi (aki végre kikerült a kezdőből-ne értsetek félre, nagyon szimpatikus nekem, de a formája alapján nincs helye a kezdőcsapatban) a bal oldalon elrontotta, viszont Simao oldalásol az akció mindig eljutott legalább egy beadásig. A Real ellen Xavi mellett ő volt csapat legjobbja, mint ahogy az is már meccsek óta. Szerintem Rivaldo és Kluvert, illetve Luis Enrique mellett neki kellene, hogy a legbiztosabb legyen a helye a csapatban.
Acsi, kösz a dícséretet.
Axl
totelcamp Creative Commons License 2000.11.03 0 0 431
Kinek kell még egy Hesp? Király Gabit!!! Én úgy tudom, hogy Kubala László ott van a Barcelona managementjében. Akkor miért nem intézkedik be, hogy végre egy újabb magyar focizzon/védjen a világ legjobb csapatában?
Előzmény: MCsaba_d (430)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.11.02 0 0 430
A legújabb hírek szerint a befuccsolt Dutruel helyére Dudeket környékezi a Barca 10 M dollárért!
Egyre nagyobb a káosz, sajnos igazam volt, mikor azt írtam, hogy Gaspar nem hoz változást a Nunez korszak után.
totelcamp Creative Commons License 2000.11.02 0 0 429
Először is egy kész csatárra lenne szükségünk. Vagyis lett volna. Saviola egy kivételes tehetség és már a miénk. Szerintem azért az Argentin bajnokság gyengébb, mint a Spanyol, azért ott könnyebb gólokat lőnni. Tavasszal majd mindenre fény derül, de addig is elkéne egy Jardel-féle lesipuskás.
Előzmény: __Tibi (428)
__Tibi Creative Commons License 2000.11.02 0 0 428
Szeretem a Barcát, de nincs még egy olyan játékos a világon akit annyira gyűlölnék, mint a gyilkos Kluivert.
Emberileg egy nagy nulla.

Szerintem is max. cserecsatárnak jó Alfonso és Dani.
Van még egy jó csatár, ez pedig Saviola, aki jövőre már a Barca játékosa lesz, ha jól tudom.
Az argentín bajnokság már eldőlt, talán már az idén el lehetett volna hozni.
Többször láttam játszani, káprázatos focista.
Kicsit Romariora hasonlít. Bár még ő is beférne 34 évesen.

Előzmény: totelcamp (427)
totelcamp Creative Commons License 2000.11.02 0 0 427
Egy zsáknyi helyzetünk volt. Nem adsz-kapsz. A foci márcsak ilyen. Amit mondtam, azt megmondtam: nincs Kluiverten kívül nromális Barca-szintű csatárunk. Ha Rivaldo nem rúg több gólt, mint az ellenfél, akkor rendre betlizzük a meccseinket. Sajnos az a nagy helyzet, hogy Alfonso és Dani csak cserecsatárok, nekünk meccset, meccseket eldöntő csatárokra van szükségünk. A mai fociban én 3 ilyent ismerek (akiknek a helyzetkihasználásuk 80% felett van):
1. Mario Jardel
2. Shevcsenko
3. Jimmy-Floyd Hasselbaink
Hasselbainket a Chelsea bagóért vitte el az Atleticoból. Bagó... Overmars és Petitért kb. ugyanennyit fizettünk...és mit kezdjünk velük?
Előzmény: Jordi Culé (426)
Jordi Culé Creative Commons License 2000.11.02 0 0 426
Az 1-1 tényleg ciki. Én sem küldeném el a Serra-Ferrert. totelcamp, az nem érv, hogy ha nem jutunk tovább a BL-ben akkor ki kell rúgni. Ott, ugye, nem rajtunk múlik a dolog, ezek szerint akkor kell kirúgni, ha a Leeds ikszel Milánban?????
A meccset nem láttam, csak az összefoglalót az Estudio Estadióban. SOk helyzetünk volt, egy egyértelmű tizenegyest nem adtak meg a javunkra, amit viszont igen, az meg csak Alfonso műesése volt. A Numancia két támadásából egyszer betalált. A gól a Dutruel helyett védő Arnau hibájából született, mivel a kapus egy távoli szabadrugást nagyjából az ötös vonaláig ütött csak ki. Itt szögezném le, hogy egy edzőnek az idény elején el KELL döntenie, hogy melyik kapusát fogja játszatni, utána pedig ha törik, ha szakad, őt kell beraknia a kezdő tizenegybe. A közismerten bolond kapusoknak ugyanis semmire nincs jobban szüksége, mint a bizalomra, és annál semmi sem károsabb, mint ha attól kell rettegnie, hogy ha hibázik, legközelebb a kispadra kerül.
Legalább a Madrid nagyobbat szopott.... Sovány vigasz. Ja, és az a hat pont semmi. Még el sem kezdődött a bajnokság.

Jordi Culé
ui.: Szóval akkor nem tudjátok, hogy hol lehet Sport 1 műsort szerezni a neten? Lesz a hétvégén Barcelona-meccs közvetítés?

totelcamp Creative Commons License 2000.11.02 0 0 425
6 pont?
És legközelebb már mennyi lesz? Az edzőnek mennie kell!!!
Előzmény: ADAM17 (424)
ADAM17 Creative Commons License 2000.11.02 0 0 424
HAJRA BARCA!!!!

BARCA-Numancia 1-1(0-0)

G:RIVALDO (11-es), () - 89.perc

Hat ezt tenyleg nem kellett volna, sajnos, nem talaltuk az utat a Numancia kapujaba, pedig illett volna megszorni oket. ARNAU vegre eselyt kapott, ennek orulok.
No es azert vezettunk egy tizivel a 90. percig, jo lett volna kiszenvedni akar csak egy 1-0-s gyozelmet..
Azert jegyezzuk meg azt is (bar egy gyenge jatekos gyozelemmel tobbre mennenk a vegelszamolasnal), hogy vegig folenyben voltunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, csak epp kimaradtak.
Az egyik honlapon a mezony legjobbja a Numancia kapusa volt. Valoszinuleg csak egy akciogol hianyzott a gorcsoldashoz. Van meg lehetoseg javitani!GYERUNK, BARCA!!!!

En termeszetesen tovabbra is bizalommal lennek FERRER irant. Nem vagyok az a "rossz meccs -> feher kendo" habitusu drukker.

-min. 6 hazai-

6, majd 7 spanyol, ez jo.

HAJRA BARCA!!!

-----
6 pont az elso hely.

totelcamp Creative Commons License 2000.11.02 0 0 423
Barcelona-Numancia 1-1. Ilyeneket miért csinálunk? A 89. percben kaptuk az egyenlítő gólt. Ez az X azt jelenti, hogy ha nem jutunk tovább a BL-ben, akkor Ferrer mehet. Nem adnák neki több lehetőséget, még így sem, hogy a Madrid odahaza kapott ki a Mallorcától 2-0-ra. De a Numanciával ixelni csak mi tudunk. Azt az egy gólt Rivaldo lőtte 11-ből.
TOMBOY Creative Commons License 2000.11.01 0 0 422
A lényeg hogy vezet a csapat!
A játékot majd utána megbeszéljük.
__Tibi Creative Commons License 2000.11.01 0 0 421
Tiziből, lerántották Alfonsot. Elég gyenge az eddigi játék.
Előzmény: TOMBOY (420)
TOMBOY Creative Commons License 2000.11.01 0 0 420
VEZETÜNK!!!!
Az 54.-ben 1-0-ra.
TOMBOY Creative Commons License 2000.11.01 0 0 419
Barca-Numancia félidőben 0-0.
Jordi Culé Creative Commons License 2000.10.31 0 0 418
Azért engem a Casillas nem zavarna.....

Nem tudjátok, hol lehet a neten a Sport 1 műsorát megnézni?

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.31 0 0 417
BARCA!!!

ARNAU A KIRALY!!!
Nem Casillas.

BL

Ha nem kapunk ki a Besiktastol, mar tuti az UEFA, de termeszetesen az a legvaloszinubb, hogy nyerunk es nyilvanvaloan(!) nyer a Milan is, igy pedig irany a BL!!!

Bajnoksag

4 ponttal vagyunk az 1. Valencia mogott, es 2-vel a 2. hely mogott. Ez szinte semmi!

------------
Szerdan 21.00-kor BARCA-Numancia,
hetvegen pedig Las Palmas-BARCA

Cel a 6 pont!!!

BARCA!!!!!!!

Jordi Culé Creative Commons License 2000.10.31 0 0 416
Lehet, hogy megoldódnak a kapus-problémáink, mert a Marca megint felreppentette azt a hírt, amely szerint a Barcelona jól megveszi azt a Casillast, akinek épp mostanában kellene szerződést újítania a Madriddal. Casillas nem hajlandó nyilatkozni.

Jordi

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.31 0 0 415
HAJRA BARCA!!!

Mallorca-BARCA 2-0(1-0)

Szomoru vereseg Mallorcan. Amint masok is irtak mar, es az ujsagokban is olvashattuk, 2 cunya vedelmi hiba utan kaptunk 2 golt. XAVI, SERGI es DUTRUEL a fo ludasok, de azert nem logatnam fel oket : ) /egyebkent nem emlekszem, melyik ujsagot olvastam, de az ujsagiro vagy realos vagy szimplan nagyarcu, de a lenyege az volt a cikkenek, hogy fikazzuk minden lehetseges oldalrol a BARCAT, en legalabbis ezt vettem ki belole - mellesleg egyre rendszeresebbek az ilyen hangvetelu cikkek, es most nem a BARCARA vonatkozoan mondom, hanem alt. brrrrrrrrrr/
DUTRUEL helyett en is lehetoseget adnek ARNAUNAK egy idore biztosan. Persze lehet, hogy pszichofogas FERRER reszerol, hogy majd igy formaba jon, de hat mikor jut szohoz ARNAU, ha nem most...uj kapus nem kell
SERGI formajat nem ismerem, de ot ismerve nemigen kerul hosszabb hullamvolgybe. Ha persze tenyleg olyan rossz formaban van (amiben ketelkedem, meg ha kovet is el hibat, mint mindenki), akkor persze lehet ot is pihentetni.
A serultek nelkul is eleg jo ez a csapat es veluk meg inkabb az lesz. Meg semmi tragikus nem tortent, bar en is minden meccsen gyozelmet szeretnek. Bizom FERRERBEN, nagyon szeretnem, ha maradna, ennel azert tobb idot erdemel mindenkepp. Vagy aztan az uj edzovel nem nyerunk 5 meccset zsinorban, es megint kezdunk uj edzot keresgelni ? :(
Axl, abban mindenkepp egyetertunk, hogy nem kene szemelycserekkel felforgatni a csapatot, ebbol a keretbol kell osszerakni oket, de ezt mar mondtam asszem.

-min. 6 hazai-

6, majd 7 spanyol focizott nalunk, ennek orulok.

acsi

PETIT inkabb belso vedo, mint REIZIGER
Egyebkent en nem tudom, hol a legjobb, de sok oladalu jatekosnak tartom, jo lehet a vedelemben, ill. a kozeppalyan szinte barhol.
A Liverpool-BARCA donto 2 okbol nem tetszene. Itt az elso a mervado: a BARCANAK tovabb kell jutnia a BL-ben. A 2. ok, hogy bar a semlegesek kozul szimpi a Pool, de az uefaban mas befutoim vannak. Szerintem en is szoktam kritizalni, csak max. nem nevezem senkinek a jatekosokat, ill. nem kivanom oket a pokolba, mert elkovetnek durva hibakat, es ismerve tudasukat, ilyenkor is bizom bennuk. En ezt nem nevezem seggnyalasnak, de lehet annak is, ha vki ugy akarja. Pl. DUTRUEL rossz formajat en is tobbszor alatamasztottam mar.

totelcamp

Szerintem semmi szukseg Jardelre vagy Ronaldinhora.
ALFONSO igazan jo volt eddig is, es ha belejon, meg jobb lesz. Alapbol jobb, mint Jardel.
OVERMARS sokat serult, PETIT nem illeszkedett meg be, de mar igy is volt jo meccse (vki itt is dicserte)

TOMBOY

Kosz a biztatast! (Azert ne ruhelld az angolokat!)

Dida?

Nem kene kizarni oket. Nyerjenek, es nyerjunk mi is, az a legjobb! (a 2. korbol termeszetesen nem lehet uefazni)

BARCA!!!!!!!!!!!

totelcamp Creative Commons License 2000.10.31 0 0 414
Sirály!!! Barcelonás operátorlogóm van a Nokiámon! Én csináltam, de szerintem sirály.
Megcsináltam a Barcelónajelvényt és mellé egyik oldalról: Forza, a másikról Barca. Ezt látni kéne.
totelcamp Creative Commons License 2000.10.30 0 0 413
Kedves Gento!

Ha már annyira írhatnékod van, akkor, ha megkérhetlek, frissítsed légyszives a saját topicotokat, ott ugyanis egy ideje megállt az idő. Mallorcán volt a kisiklás, Nou Campban egy hete a zakó. A Bajnoki cím már foglalt, de az utána következő 19 még kiadó.

Előzmény: Gento (412)
Gento Creative Commons License 2000.10.30 0 0 412
KÖSZI BARCA!

Nyertem a tipmixen rajtatok egy majdnem 10000 forintot ezért Dutruelnek örökké hálás leszek!

Más. Ilyenek vagytok ha nyer a csapat magasztoljátok őket az égig, ha veszt már mindenkit szídtok. Mi nem szídtuk a REÁLt az elbukott rangadó után sem, mert tudjuk hogy csak véletlen kisiklás volt.

/A végeredmény lehetett volna 3-0 is mert a biró nem adott meg egy szabályos Mallorca gólt!/

ULTRASSUR REAL MADRID!!!!!

totelcamp Creative Commons License 2000.10.30 0 0 411
alt+0231

Força Barça

Előzmény: Jordi Culé (410)
Jordi Culé Creative Commons License 2000.10.30 0 0 410
Sziasztok, akkor a bemutatkozással kezdem.
1989-94 között Barcelonában éltem, rendszeresen látogathattam kedvenc csapatom mérkőzéseit. Ez ugye a Cruyff-féle Barcelona volt, a kilencvenes évek legjobb klubcsapata, Zubizarreta, Ferrer, Koeman, Sergi, Guardiola, Bakero, Amor, Laudrup, Sztojcskov, Romario, Txiki Begiristain. (+ Busquets, Eusebio, Goycoechea, Nadal, Witcshge) Ez gondolom megmagyarázza, hogy miért drukkolok azóta is ennek a csapatnak.

A mostani helyzetről:
- Játékosállomány: Sajnos, még mindig a hülye van Gaal vásárlásainak eredményeit nyögjük, bár legalább a Bogarde-tól sikerült megszabadulni. Kapus-fronton viszont uiszonyú nagy baromságot követtünk el a nyáron, amikor Hesp és Vitor baia helyett ezt a bundesfrizurás francia majmot vásároltuk meg. Komolyan mondom, ilyen durva potyagólokat utoljára a Zubi tudott beszedni. Guardiola sérülése nagyon érzékenyen érinti az egész játékunkat, bár a Xavi egyre jobban pótolja. Hátvédsor rendben van, támadósorunk szintén (különösen, ha Kluivert felépül), egyedül a Petit-tel és a Simao-gyerekkel nem tudok megbarátkozni, nekik szerintem nincs helyük a kezdő tizenegyben.
- Edző: Egyrészt nem hiszek abban, hogy nagy csapatnak 'nagy' edzőre lenne szüksége, másrészt ez a Serra Ferrer sem tűnik azért a legjobb megoldásnak. Egy kis időt azért még adjunk neki, utána esetleg el lehetne gondolkozni az utódlás kérdésén. Cruyff sajnos addig biztos nem jön vissza, amíg gaspart az elnök.
- Közeljövő: A Bajnokságban még nem történt semmi, ez a hét végi eredmény is csak azt bizonyította, hogy tök felesleges volt a Madrid ellen annyira strapálnunk magunkat. A BL-ben viszont egyetlen egy lehetőségünk van a továbbjutásra, ez pedig valószínűleg nem tetszik a smucig Gaspartnak: lefizetni a Milant. Győzelemért fizetni nem bunda, példa volt már rá számos, nekünk sincs miért szégyenkeznünk. Egyébként én arról sem vagyok meggyőződve, hogy a Milan csak úgy magától nem veri meg a Leedset (pláne, ha a bizonyítani akaró tartalékokat játszatják).

Egyenlőre ennyi.
ui: hogy az istenbe lehet ilyen kis farkincás C betűt produkálni????????

totelcamp Creative Commons License 2000.10.30 0 0 409
A második körböl már úgyhiszem nem lehet indulni az UEFA-ban. Ekkora szerencsénk azért nincs.
Előzmény: acsi (408)
acsi Creative Commons License 2000.10.30 0 0 408
Adam!

A 'fan'-ség nem azt jelenti, hogy kritika nélkül elfogadsz mindent ami a csapatnál történik és mész fejjel a falnak. Lásd be végre, hogy ez a Dutruel egy gyenge kapus, legalábbis most gyenge formában van. Lepkézik még néhányat és annyira elveszíti az önbizalmát, hogy az az egész karrierjét tönkreteheti. Ez viszont Senor Ferrer felelőssége, néhány meccsre le kéne ültetnie a padra.
Én a csillagot is lehoznám az égről a Vörösökért, ennek ellenére nem vagyok hajlandó Monsieur Houllier seggét nyalni.
Azt hiszem Axl véleményével tudok igazán azonosulni, ő látja a hibákat is és a megoldási javaslatai is tetszenek.

Nem tudom hallottátok-e, hogy a Milan BL-keretében jogosulatlanul szerepelt egy brazil kapus és ezért akár ki is zárhatják őket. Ekkora mázlitok is csak nektek lehet. De akkor mi lesz az LFC - FCB UEFA-meccsel? Vagy kiestek a második kőrben?

Bye:
Acsi

Előzmény: acsi (398)
totelcamp Creative Commons License 2000.10.30 0 0 407
Nyáron még a Toldóról volt szó, és engem is meglepett, hogy ezután Dutruelt vették meg.
Potyagól a Milan ellen, később benne volt a másikban is. Ha hiszitek, ha nem de láttam a másik gólnál, hogy rosszul állt fel a sorfal, előtte mondtam már, hogy ezt a Milan úgy beb...sza, mint a szél a WCajtót.
Leeds ellen, hogy hol állt?
És akkor most, Mallorcán?
Már a múltkor mondtam, hogy igazolunk, igazolunk, de csak félsztár, féljó játékosokat ilyen pl.:
Alfonso, helyette, ha hozták volna Jardelt? Hát Jardel mennyivel jobb? Vagy Ronaldinhot? Egy Jardel egymaga képes meccseket eldönteni, Ronaldinho szintúgy. Overmars... Mióta csere, kérdem én? Petit? ... Ők jók a francia és a holland válogatottban, ahol a többi 10 focizik helyettük. De itt nekik is alkotni kellene, csakhogy arra már nem elég jók.
Előzmény: Axl (406)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!