Keresés

Részletes keresés

Én, a Gyula, meg az Oti Creative Commons License 2019.09.17 0 0 19950

Pedig hidd el, így volt, meg tudom különböztetni a saját fantáziálásomat a velem megtörtént egyetlen hármas gabalyodástól. Azt, hogy az előző jelentkezővel valóban ez volt-e a baj, nem tudom, ők így mondták, lehet, hogy más volt a gond és ezt csak kamuzták, nem tudom. Mielőtt felengedtek volna a lakásukra, többször találkoztunk élőben, hosszasan megbeszéltünk többször is mindent. Az utolsó alkalommal a neje is jelen volt, rábolíntott a dologra (tetszettem neki), és tőlem is megkérdezték, hogy szimpatikus-e a hölgy. Én bólintottam, hogy igen. Kicsit feszélyezett a bisztró, ahova beültünk a körúton, meg amúgy sem vagyok ilyen szituációhoz szokva.

 

De talán pont az ilyen életszerűtlen furcsa helyzetektől vált az egész hiányzóvá és vágyottá.

 

Ja, és a 'szuperprodukció' szóért jár a piros pont. A könyvem októberben jelenik meg az Ulpius Háznál 'Hárman párban' címmel.

Előzmény: Rolexfan (19949)
Rolexfan Creative Commons License 2019.09.17 -4 2 19949

Én speciel sokat fantáziálok arról...

 

Hát igen erről van szó. Erős a fantáziád. Abszolút nem életszerű, hogy saját lakásba beengednek egy idegent. Ha pl. a te szuper produkciódat megelőző erőszakos embert odajárna zaklatni őket.. nem mindenkit könnyű elküldeni.

Én, a Gyula, meg az Oti Creative Commons License 2019.09.17 0 0 19948

Nekem nem volt fura dolog, én nem tudnék idegen kégliben kéjelegni. Izgató, ha a nőt a saját lakásán kaparinthatom meg, ahol ő 'otthon' van, érted? Nekik meg kényelmesebb volt, idős létükre nyilván nem akartak kóricálni motelekbe, meg mittudomén hová. Az, hogy más lakók milyen szemmel nézik azt, hogy hozzájuk mindenféle idegen járkál fel, nem tudom, zavarja-e őket (belvárosi bérházban laknak), de ez legyen az ő dolguk.

 

Ha láttam volna, hogy a férjet zavarja az, ahogy a neje a velem való szexelésre reagál, akkor én is visszaléptem volna, de nem zavarta. Ő mondta el, hogy miket szeret dugás közben. (Fogjam, sőt, markoljam meg a fenekét, hogy lehetek keményebb a behatolással is egy bizonyos határig, stb.)

 

Én speciel sokat fantáziálok arról, hogy a páromat ketten dugjuk, de nyilván ez élesben máshogy venné ki magát, ha összejönne, de úgysem fog, mert ő nagyon prűd, és ez nem is baj, ez megmarad fantáziának. (Azért legbelül örülnék, ha lenne egy hasonló házaspár, akivel időnként összebújhatnék.)

Előzmény: Rolexfan (19947)


Rolexfan Creative Commons License 2019.09.17 -3 0 19947

Hogy mutatkozott mg a féltékenység? Állítólag - ezt a nő mondta - piszkálta őt megjegyzésekkel. Aztán volt pár alkalom, amikor lett volna kégli (mert nem náluk voltuk együtt, ez is fura nekem az itteni élményekben, hogy a pár magához lakásra hív embert..) aztán a haver először igent mondott, de rosszkedvűen, aztán nem jöttek. De tökre megértem őt. Nem túl jó azt nézni, hogy más dugja azt, akiért te dolgozol, akinek mindent megteszel. Lehet a gondolat izgató, de végig néznii az már más dolog.

Előzmény: Én, a Gyula, meg az Oti (19946)
Én, a Gyula, meg az Oti Creative Commons License 2019.09.17 0 0 19946

Nem az, de nyilván te tudod. Megvan az összes beszélgetésünk elmentve, fura visszahalgatni a férjet, ahogy mesél a nejéről a telefonban.

 

Ja, van valami ilyesmi érzés a dologban, egyfajta üresség, de nekem inkább maga a dolog hiányzik, nem maga a nő. Nem éreztem iránta semmit, de jó dolog volt birtokolni a testét és használni, imádta azt, hogy határozottan de érzékien megdugom a szűk punciját. Az idős nők egészen máshogy élvezik a szexet, máshogy rezonálnak, más hangokat adnak, de nyilván csak én találom ki a dolgot.

 

Szerintem a férj már nem tud úgy teljesíteni, a nő meg iszonyú halvérű, úgy bukott rá a farkamra, hogy csak na. Szerintem emiatt szorulnak harmadik személyre. Kvázi jobb így, mint ha a nej titokban bukna mindenféle brére.

 

Ez a pár jól bejáratott módon működött, nem ma kezdték, nem ez volt az első alkalmuk. El is mesélték az előző jelentkezőt, a pali nagyon durva volt, túlságosan alázta a nőt a szexben, és ez nekik nem jött be. Tanult, értelmiségi házaspárról lévén szó inkább valami szenszibilisebb típust kerestek, nem egy ilyen kétlábon járó exkavátort.

 

Hogy mutatkozott meg nálatok a féltékenység? A férj minden áron részt akart venni a szexben, és olyankor nem találkozhattatok, amikor ő nem ért rá?

 

Mi kamusok milyen jól el tudunk beszélgetni...

Előzmény: Rolexfan (19945)
Rolexfan Creative Commons License 2019.09.17 -4 2 19945

Lehet, hogy hajhásszák a kamut, de azért mert itt, ebben a topikban tényleg sok a kamu. A te leírt élményed is az szerintem. Az ilyen odaadom a nejem dolgok nem olyan rózsaszínűek, az életben mint páran itt a fantáziájukat elengedve leírják. Én a legjobb barátom feleségéhez jutottam így hozzá kb. tíz alkalommal. A barátom kezdeményezte az egészet, de olyan féltékenység lett belőle, hogy csak na. Legutóbb azt írta nekem a nő: Nem lesz többet ilyen. Ő nem fogja sohase bevallani, hogy félt engem, én meg nem fogom azt mondani előtte, hogy lenne kedvem a 3-ashoz.

Az érdekes az egészben, hogy az ember egy ilyen "ajándék kapcsolat" után is úgy érzi magát, mintha elhagyta volna valaki.

Előzmény: Én, a Gyula, meg az Oti (19944)
Én, a Gyula, meg az Oti Creative Commons License 2019.09.17 0 0 19944

Pedig igaz, a te egyéni szocproblémád, ha nem hiszed el. Szép bőre volt, minimális ráncokkal. Féltem is előtte, hogy 60 évesen milyen lesz a hölgypartner, és nagyon szép teste volt. Sok feleannyi idős nő megirigyelné, komolyan mondom.

 

Kicsit túlzásba viszitek a kamuhajhászást.

Előzmény: Törölt nick (19943)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.17 -3 1 19943

A bőre sima volt és fehér, selymes.


Na, itt hagytam abba az olvasást. Majd este, lefekvés előtt megkérem anyut, hogy olvassa fel nekem.

Előzmény: Én, a Gyula, meg az Oti (19939)
Kiváncsiy Creative Commons License 2019.09.14 -1 0 19940

Sziasztok bocsi de hogy jutottatok el idáig hogy lefeküdjön más pasival is!!! Szeretném látni én is ahogy más farkától élvez vagy hogy közösen dugjam meg más pasival!!! Egyébként nagyon szeret szexelni mihelyt van egy kis idő már szeretkezünk is sőt használunk segédeszközöket az ő örömére dildó vibrátor sok féle van itthon kicsi nagy minden féle!! Ezekből is a nagyokat szereti!!! 

Előzmény: welovesex01 (19915)
Én, a Gyula, meg az Oti Creative Commons License 2019.09.13 -1 10 19939

Sziasztok! Gondoltam, megírom a másik oldalát a dolognak. Sokáig izgatta a fantáziámat, milyen lenne becsatlakozni egy házaspárhoz. Én átlagos családos pasiként abszolút tapasztalatlan voltam ilyen téren, sokáig keresgéltem, de folyton elutasító választ kaptam. Nem haragudtam, de kicsit rosszul esett, mert annyira nem vagyok rút, vagy visszataszító, vagy ilyesmi. Olyan vagyok, akivel ha megvan az első személyes találkozás, akkor le tudom venni a hölgyet a lábáról a szövegemmel. Nem nagyzózom, de szeretek humorizálni, ugratni, de bókolni is tudok, ha látom, hogy vevő rá a partner. Szóval...

 

Szóval hosszú évek sikertelensége után (több helyen is próbálkoztam pedig) sikerült egy 60-as házaspárral megismerkednem. Többször is kértek személyes találkozót telefonon is beszéltünk nem egyszer, hogy mi a tervem az asszonnyal, elmondta a férj (ő náluk a szervező), hogy a neje mit szeret, mindezt telefonba, nem győztem ilyenkor semleges területre sietni, jöttek a kemény részletek. :) Az asszony szereti a faszt, de nagyon (rendesen gurgulázva, habzó szájjal mélytorkozott, amit előtte nem ismertem, és őszintén szólva kicsit viszolyogtam tőle, mert nem túl bizalomgerjesztő látvány, még ha érzésre nem is volt rossz nekem), gumit nem szeretik, lehet tömni-nyalni rendesen (még egyszer mondom, 60-as párról van szó), beleélvezni, vagy a testére, az arcára, akár a szájába is, imádja a spermát.

Egy-egy ilyen beszélgetés után teljesen eláztam alul, félő volt, hogy átüt a cucc a nadrágomon is.

 

Aztán az utolsó személyes találkozót követően (ekkor már a feleség is jelen volt), meghívtak a lakásukra. Gyönyörűen berendezett, antik bútorokkal zsúfolt belvárosi lakásuk van Bp-en, nagy belmagasság, stukkók, faragott-lakkozott fehér ajtók, régi polgári család lakása lehetett, eszméletlen szép, tele virágokkal, festményekkel meg minden. Leültünk a nappaliban, megkínáltak egy kávével, elcsevegtünk a férjjel úgy 10 percet, aztán megjelent a felesége egy köntösben és beinvitált a hálóba. Kezem-lábam remegett, mentem utána. Ő ledobta a köntöst és ott állt előttem meztelenül. Szép teste volt, a korához képest jó formában, szép, vékony alakkal. A bőre sima volt és fehér, selymes. Levetkőztünk és körbefogtuk. Én a mellét szopogattam (kicsi melle volt, de annál érzékibb), addig a férje jól kinyalta, aztán cseréltünk, megszopatta az asszonyt, én addig megnyelveztem a csiklóját, majd a farkammal belemásztam a hüvelyébe...

Életemben nem tapasztaltam ilyen szűk puncit, pedig annó fiatal csajom is volt, szűz is, de konkrétan szorított a hüvelye, annyira szűk volt. Nagyon élveztem. Símogattam a combját, a hasát, ahogy dolgoztam benne, tetszett neki. Utána átadtam a férjének, és kaptam cserébe egy mélytorkos ápolást (ami kicsit fura látvány volt). Utána elkaptam kutyapózban hátulról, fogtam erősen a fenekét, időnként ráhajolva jól megekeféltem a pináját, nyögött rendesen. Addig közben szopta a férje farkát, szóval nem unatkozott. A végén elfeküdtem hanyatt, még torkozott egy darabig, de mivel így nem tudtam elmenni, ezért kivertem a végén magamnak, de közben miután a férje is végzett egy kis ungabungát követően, még utoljára jól kinyaltam a punciját, attól jól megkeményedtem. Nagyon tetszett neki, azt mondta, hogy szuperül nyalok.

 

A végén letusoltam, felöltöztem, még beszélgettünk vagy fél órát, aztán elköszöntem és mentem a dolgomra. Nagyon izgató volt az egész, pedig vagy 20 év volt köztünk, mégis úgy éreztem, hogy működik ez a dolog közünk. Utána még egyszer összejöttünk, hasonlóan jól telt a dolog, de még oldottabban, feszélytelenebbül tudtunk szexelni. Sajnos utána családi tragédiák miatt képtelen voltam ilyesmire ráhangolódni, hetekre eltűntem (mondjuk jelezhettem volna nekik, most már bánom), és emiatt dobtak. Nem volt lehetőségem elmagyarázni, hogy miért tűntem el. Ez van, azért az emlékek megmaradnak.

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.09 0 0 19936

Sziasztok! Barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, a kezdetekben távkapcsolat volt így facebookon beszélgettünk mindig. Nagy a szerelem, jó a szex, mindent megtudunk beszélni tabuk nélkül. Volt egy beszélgetésünk mikor elmeséltük egymásnak a legjobb szex élményünket (chatben). Az ő története nagyon felizgatott, kértem tőle, hogy legyen minél részletesebben én pedig közben maszturbáltam ahogy olvastam majd a végén hatalmasat élveztem. Azóta összeköltöztünk, többször is beleolvastam egy beszélgetésébe ahol évekkel ezelőtt sexchatelt egy sráccal és arra vertem ki. Nagyon izgat. Sokszor fantáziálok, hogy megnézném, hogyan szexel egy másik fiúval, de teljesen kizárt, hogy belemenne. Meg lehet ott már nekem se tetszene... 

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.09 -1 3 19935

Röviden; ha már lettél volna nővel, tudnád hogy a pina nem olyan mint a pamutzokni, nem fog nagyméretű farkaktól kitágulni. Egyébként meg teljesen normális ha szex centrikus, állandóan dugni akaró fiatal lányokról ábrándozol.

Előzmény: Runaway0 (19927)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.09 0 0 19934

Én azt nem értem, miért vannak ők együtt...? Mi tartja egyben ezt a kapcsolatot? 

Előzmény: Sárkány_BG (19933)
Sárkány_BG Creative Commons License 2019.09.09 -1 4 19933

Elhiheted, hogy minden számít!

Nem csak a méret és a technika, hanem minden apróság is!

Pl. ha Ő a szőrtelen testet szereti Te pedig szőrös vagy! Ha a steril pasikat kedveli, Te meg izzadt hónaljjal és büdös lábbal mész rendszeresen haza! Ha a jól öltözött hapsikért rajong, de Te mindig topis vagy! Még az is számít ha az étkezési szokásotok más! Még az is számít, ha Ő rajong egy bizonyos pózér, te viszont nem vagy hajlandó rá! Az is számít ha neki kéne valami szexuális kiegészítő amit jelzett is neked, de nem voltár rá vevő!

De persze az is lehet, hogy tényleg a méret számít neki! ...

Előzmény: Runaway0 (19930)
fotóraverő Creative Commons License 2019.09.09 0 1 19932

Háááát......... Elég sanyarú lehet az életed.

Előzmény: Runaway0 (19930)
Runaway0 Creative Commons License 2019.09.08 0 0 19930
Igazából nem zavar, de nem is akar bevonni, sőt abszolút hallani se akar arról, hogy bevonjon. De nem értem kajak ennyire számít a méret meg a technika?
Milos123 Creative Commons License 2019.09.08 0 0 19929

tetszik,,,,,

Előzmény: welovesex01 (19915)
Runaway0 Creative Commons License 2019.09.08 0 0 19927
Sziasztok! Jópár éve együtt élek a párommal, aki 27 éves csaj. Igazából lehet nem tagadom ellaposodott közöttünk a szex, de egyébként nagyon jól elvagyunk és mindent megbeszélünk. A bnőm viszont sajnos nagyon szexcentrikus, állandóan csak dugna. És bizony ezeken a netes társkeresőkön állandóan fent van és talizik srácokkal. Tőlem kb egy jó 10 évvel fiatalabb fiúkkal. Elviszik, meg dugják aztán mintha mi sem történt volna jön haza. Nos az sem tagadható hiszen elmondja, hogy ezeknek a fiatal 22,25 éves srácoknak akikkel ő talizott hatalmas méretük van, és sajnos ezt én is tapasztalom, mert már nagyon ki van tágulva a bnőm. Szerintetek ez normális? Az hogy eljár minden héten többször dugatni magát és az, hogy ennyire kitágult? Normális emberek válaszát várom, mert valós kérdést és valós esetet tettem fel, csak nem értek már lassan semmihez sem.
Anonimus93 Creative Commons License 2019.09.07 -1 0 19922

Szia én szivessen megnézek mèg pár kèpet :)

Előzmény: welovesex01 (19915)
Pestaa Creative Commons License 2019.09.06 0 1 19921
Ez szerintem nem praktika! De ilyen alapon minden kicsit ittas nő bevállaná a többest? Ezt azért te sem gondolod. Ott már meg volt a kiváncsiság a hölgyben, és ez csak az ellazulást segítette.
Előzmény: Rolexfan (19918)
kswkk Creative Commons License 2019.09.06 0 0 19920

JÓnak néz ki :D tetszetős 

Előzmény: welovesex01 (19915)
Rolexfan Creative Commons License 2019.09.06 -3 1 19918

Valaki itt alább praktikákat kérdezett. A barátom feleségénél az alkohol volt hatásos. Félreértés ne legyen, abszolut nem alkoholista, tejesen normális nő, de egy két pohár rozé bor lazává, vidámmá teszi. Nála ez működött.

medve táp Creative Commons License 2019.09.06 -1 1 19917

FIGYELEM!
A társkereső hsz. és gazdája azonnali hatállyal felnégyeltetik. 

!

Előzmény: friend2000 (19916)
welovesex01 Creative Commons License 2019.09.05 0 34 19915

Sziasztok!

Még újak vagyunk itt. Párom a szexpartnerével, immáron gumi nélkül :) Ha tetszik nektek a kép, még csináltam azon a délelőtt párat...

welovesex01 Creative Commons License 2019.09.05 0 0 19914

Sziasztok!

Még újak vagyunk itt. Párom a szexpartnerével, immáron gumi nélkül :) Ha tetszik nektek a kép, még csináltam azon a délelőtt párat...

Múltam Creative Commons License 2019.09.04 -1 4 19913

Nem a férfiak primitívek, hanem Te!

Előzmény: premature (19906)
medve táp Creative Commons License 2019.09.03 -3 1 19911

FIGYELEM!
A társkereső hsz. és gazdája azonnali hatállyal felnégyeltetik. 

Előzmény: Mark.99 (19910)
doitsweet Creative Commons License 2019.09.03 0 0 19909
https://www.facebook.com/100000826386020/posts/2380185672018956/?sfnsn=mo&s=100001464991903&vh=e
szex feleseg Creative Commons License 2019.09.02 0 3 19907
Én nagyon szertem ha elöttem kényeztetik a páromat es szerncsére volt pár ilynben részem és szertném még :)
premature Creative Commons License 2019.09.01 -4 3 19906

A témához hozzá sem lővök,de az utolsó mondatod tuti bingóóóó!

Mi férfiak sokkal primitívebbek vagyunk.

Kaja, pia, pina( vagy egyéb más lyuk...) döglés!

Osztjónapot!

Előzmény: Pestaa (19896)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!