Keresés

Részletes keresés

Barsony Creative Commons License 2003.06.10 0 0 43
Ez azért nem semmi...
Szerintem feljelentéssel nem mégy már semmire, csak saját magadnak szerzel bosszúságot.
Ott, akkor a kasszánál kellett volna kiverni a balhét. Határozottan addig nem tágítani, míg nem adják neked azon az áron oda, ami a prosiban szerepelt. Ha nem, akkor nem viszed el és azonnal sztornozni a számlát. Hidd el, a sok vevő előtt nekik lett volna a legkínosabb.Te pedig elmentél volna máshová vásárolni.
Ettől függetlenül én írnék egy mailt vagy bármit a vevőszolgálatuknak,marketing osztálynak,vagy akárhová...mit tudom én..
Egy kicsit körbehisztizném a dolgot, hiszen Te vagy a Vevő és Ők vannak Teérted, nem pedig fordítva!
üdv,Bársony
Előzmény: NaNe (41)
sz Creative Commons License 2003.06.10 0 0 42
jelentsd, hajrá.
Előzmény: NaNe (41)
NaNe Creative Commons License 2003.06.10 0 0 41
Az Auchan legújabb dobása:
Találtam a katalógusukban egy hintaágyat 21 eFt-ért. Gondoltam, annyit megér a dolog, hogy a fater legalább egy jót szunyókálhasson a kertecskénkben, ha meglátogat bennünket.
Be is fűtöttem az asszonyt a beruházásra. Nem kis rohangálás után sikerült szerezni egy darabot (Mivel az Auchanban nincsenek elárusítók, vagy nem elegen, úgy kell beüvöltözni a raktárba, hogy dugja már ki valaki a fejét)
No, szóval kihozták a hintaágyat két darabban: külön a vázat, külön a párna részt. A fizetéskor derült ki, hogy a két alkatrész két külön cikkszámon, és természetesen két külön áron szerepel. Így a hintaágy 21 eFt helyett valójában majd harmincezer forintba kerül. A reklámújságban viszont teljesen egyértelműen az összeszerelt hintaágy mellé 21 ezer forint van írva.
.
vigyázni kell a reklám újságjaikkal, mert ok esetben nem az a termék szerepel a fényképen, mint amiről valójában szó van. Gondolkodom rajta, hogy feljelentem az áruházat a fogyasztók szándékos félrevezetése miatt.
NaNe
Beebite Creative Commons License 2003.05.11 0 0 40
Ha egybe veszed a karajt, nem lesz benne tarja elrejtve. Sőt még a szűzpecsenye is benne lesz. Otthon meg felszeleteled.

Egyébként nem 0 Auchan topic van már, süllyesztőbe vele.

Előzmény: szkati (39)
szkati Creative Commons License 2003.05.10 0 0 39
Ma kinyitottam egy Auchanban vásárolt 12 szeletes karajcsomagot. A tetején gyönyörű, zsirmentes , szép szelet karajok voltak, alul pedig másik 6 szelet csupa zsír, átmenet a tarja és karaj közötti szeletek, amiket eszem ágában sem lett volna megvenni, ha tudom, hogy ez van a csomagban.
Disznó dolognak tartom! Ezek az átverések. Így el lehet passzolni az egyébként kutyának sem kellő dolgokat karaj árban.
Ti mit tapasztaltatok? Ilyen disznó ez az Auchan? A franciák ha tudnák örülnének ennek? Biztosan! Élelmeseknek áll a világ. De mit adok holnap karaj helyett az éhes családomnak?
Laja73 Creative Commons License 2002.09.28 0 0 38
Jól le kell alázni az ilyet, lehetőleg amikor jó sokan hallják a beosztottak közül. Utána megfenyegetni, hogy munkaügyi pert akasztasz a nyakába, ha ezért kirúg. Gondolom amúgy sem keresi ott halálra magát senki, az önbecsülés vagy mi többet ér.
noidea Creative Commons License 2002.09.28 0 0 37
Nézz át az Éredekvédő fórum "Hová ne menj dolgozni" c. topicjába, ott találsz társakat :-)
Előzmény: auchankaka (35)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.28 0 0 36
De miért nem cégen belül lépsz fel ellene?
Előzmény: auchankaka (35)
auchankaka Creative Commons License 2002.09.28 0 0 35
Mindenek előtt megnevezem a Budaörsi Auchan egyik leginkább demoralizáló személyét: Simon Juditot, aki mint pénztár manager, a munkaköri teendőit a beosztottjainak folyamatos frusztrálásával végzi, ezzel egyre inkább eltántorítva még azon munkásokat is, akik esetleg szívesen végeznék a saját feladatukat.
Csak hogy egy kicsit konkretizáljam a mondanivalóm, kifejtem, hogy miért is látom én SIMON JUDIT viselkedését jogtalannak, sőt már-már felháborítónak. Nem egyszer fordult már elő, hogy saját beosztottjait magas lóról kezelve, embert meg nem illető stílusban teremtette le, ezzel megalázva őket. SIMON JUDIT a Budaörsi Auchan egyik leghirhedtebb pénztár managere az ott dolgozó pénztárosok körében. Ezt leghatásosabban azzal lehet bizonyítani, hogy ha a pénztár-hostesseket (akik ugyebár közvetlen kapcsolatban vannak a vevőkkel) megkérdeznénk, és ha - a megtorlástól meg nem ijedve - őszintén válaszolnának, akkor százból százan hasonlóan vélekednének SIMON JUDIT-ról.
Kérdezem én, hol van az előírva, hogy a beosztottat meg kell alázni, ha esetlegesen elkövet egy apró hibát ? Hol oktatják úgy ki a managereket, hogy azok a beosztottjaikat megfélemlítsék ? Miért van ilyen "munkaerőre" szüksége egy multinacionális cégnek ? Egy negatív, demoralizáló manager miért ér többet egy cégnek száz beosztott lelkesebb munkájánál ?

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 34
Teljesen egyetertek. Valaki, aki nem biztos a tudasaban, vagy lovese sincs a temahoz ugyanugy betanithato az alapfeladatokra, anelkul, hogy kerdezoskodne. Regi modszer, a multik is ezt alkalmazzak... (Mellesleg, ha az ember rakerdez a HR-osuknal, hogy mire valok a tesztjeik, mit is mernek, meg se tudjak mondani... tudniillik mar oket is ugy valogattak ki, hogy jo robot legyen beloluk.. de nem az intelligensebb fajtabol.. a kozep - vagy inkabb a felsovezetoi szintek alatt legalabbis igy van)

Ja, auchan.. anyukam most jelentkezett a budaorsibe.. ket diploma, nyelvvizsgak, szakmai tapasztalat etc.. szo nelkul elhajtottak...

Hol vagyunk meg Angliatol, ahol az oneletrajzba bele sem szabad irni, hany eves az ember (Adalek: anyu marha fiatalnak nez ki... meg csak nem is oszul, rancok alig + TOTAL UP TO DATE

Előzmény: Törölt nick (28)
Vad Creative Commons License 2002.07.02 0 0 33
a gatya már megvan...

én pl azt is utálom, ha egy telefonon megbeszélt (üzleti) találkozóra elmegyek a francba, és én vagyok ott egyedül.

meg ha az általam kezdeményezett, (időpontra már lefixált) akció előtti legutolsó egyeztetésen telefonon derül ki, hogy bocs, mégsem enyém a meló

egyelőre ezt tanuljuk egymástól, feltételezem, hogy a kapitalista verseny ősképe magyarhonban a szopatás.

Előzmény: Csülök (32)
Csülök Creative Commons License 2002.07.02 0 0 32
Normális országban egy ilyen kikötésért a gatyájukat kifizethetnék kártérítésként. Hol vagyunk mi még ettől...
Vad Creative Commons License 2002.07.02 0 0 31
akkor én nagyker vagyok, és sörben utazom :)
Előzmény: Gombócartúrné (30)
Gombócartúrné Creative Commons License 2002.07.01 0 0 30
A kereskedelem nálam is ennyiben merül ki... csak én zsömlét veszek :)

Előzmény: Spinderella (27)
shop Creative Commons License 2002.07.01 0 0 29
Koba 2, A Profi:

A bátorságotokhoz csak gratulálni tudok. Három percre lakom az egyik Auchantól, és 10-re a konkurenciájuktól. Majd mostantól az utóbbiba megyek.

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.01 0 0 28
Azzal sosem foglakoznak, csak eldöntik, hogy ez meg az biztosan így meg úgy viselkedne. Ezek a drága pénzeken kiokoskodott módszerek, amelyek a döntéseket hozzák a vezetők helyett, ennyit tudnak.
Amúgy vélhetőleg azért óvakodnak a magas végzettségűektől, mert
-ők maguknak is csak faiskolájuk van, félnek, hogy kiderül a butaságuk;
-azokat nehezebb megalázni, nomeg esetleg visszaaláznak egy komolyat;
-nyilván több lehetpségük akad, hamarabb odébbállnak, persze azért, mert köcsögösködnek velük.
Előzmény: Spinderella (27)
Spinderella Creative Commons License 2002.07.01 0 0 27
Hehehe, ez jó:)) Minél képzetlenebb vagy, és végzettséged minél messzebb esik a kereskedelemtől, annál nagyobb esélyed van, hogy felvesznek az Auchan-ba pénztárosnak. Pazar logika, nem? :))))

Komolyra fordítva: bevallom, nem értek a kereskedelemhez, én bemegyek, megveszem a kenyeret és kijövök. Az érthető, ha spórolási okokból pályakezdőket vesznek fel,(ez a pályakezdőknek is jó) de az nem, hogy akinek direkt ilyen irányú végzettsége van, azt le se bagózzák, aki meg világbanki informatikus, abból pénztáros lesz. Ez az én józan paraszti eszemnek már magas.:) Idősebbik leányzó addig se jutott el, hogy egyáltalán szóba álljanak vele, nemhogy a fizetési igényét és családi/gyermekvállalási terveit boncolgatták volna.

Üdv,
Spin

Előzmény: Gombócartúrné (26)
Gombócartúrné Creative Commons License 2002.07.01 0 0 26
Se kutyám, se macskám az auchan...
de ezt minden cég így csinálná...
Egyrészt a friss érettségivel rendelkezőnél kisebb az esély rá, hogy maholnap férjhez megy, és szülni fog, mint egy érettebb leánynál, másrészt a friss érettségisnek kevesebb fizut kell adni, mint egy jól képzett diplomásnak...
Előzmény: Spinderella (25)
Spinderella Creative Commons License 2002.07.01 0 0 25
Az Auchan tényleg érdekes dolgokat művel, közvetve tapasztalom. Két unokatestvérem (lányok, édestestvérek) jelentkezett a szeptemberben nyíló egyik üzletbe, valahol Csepel közelében, mindkettő más munkakörbe. A fiatalabbik lány éppen most érettségizett, informatikai jellegű iskolában. Az idősebbik felsőfokú kereskedelmi végezettséggel rendelkezik és három nyelven beszél.
Akartok találgatni, hogy kit hívtak be és vettek fel kettejük közül? Úgy van: a fiatalabbikat. A jól képzett huszonévest még egy válaszlevére sem méltatták.

Üdv,
Spin

asdf_ Creative Commons License 2002.07.01 0 0 24
Na ezaz, ez volt magas nekem is ;) Hogy csak a fiuk...
Jahh es azert az se volt semmi, hogy ott ugy mukodott a kajaszunet, hogy mindenkinek egyszerre kellett kajalni menni, a 20 perc kajaszunet utan jo hogy ki nem rugdostak a kajaldabol, es amikor kajalni mentunk, meg melo vegeztevel is mindenkinek at kellett menni a csipogoskapun, es mindenkinek ki kellett rakni utana a zsebeit az asztalra, es vegigtapiztak mindenkit. Tehat napi ket motozas. Azert Cora (neha motoztak csak) vagy Tesco (piros gomb -veletlenszam-generator- megnyom, ha dudal akkor felremegyunk) modszer egy pottyet humanusabb...
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 23
Be van fogva a haja hátul. De láttam én úgy is (nem is régen), hogy kibontott hajjal volt, ami belógótt az orgona elé, ahogy ráhajolt a hangszerre.
Előzmény: Punknown Terrorist (22)
Punknown Terrorist Creative Commons License 2002.06.28 0 0 22

Tessék!:)

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 21
Ő volt egészen ez évig a Deep Purple orgonistája ("nyugdíjba ment"). Mindig is hosszú haja volt, utóbbi időben már teljesen megőszült. És az királyság, ahogy kinéz.
Előzmény: Punknown Terrorist (20)
Punknown Terrorist Creative Commons License 2002.06.28 0 0 20
Sajnos nem. Ki?
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 19
Azt még érteném, ha azt mondták volna, hogy mindenki vegye le a karikákat, ékszereket, mert bizonyos helyzetekben elképzelhető, hogy balesetveszélyes. De hogy csak a fiúk, azt nem vágom.
Előzmény: asdf_ (17)
Fabrik Creative Commons License 2002.06.28 0 0 18
Már nem vagyok hosszú hajú (de sokáig voltam), az ilyen viszont nagyon felháborít.

Anno volt egy tanárom, aki azt kérdezte, hogy buzi vagyok-e (persze szórakozni akart velem). Amikor megkérdeztem, hogy II. Rákóczi Ferenc, vagy Jézus buzi volt-e, lehervadt a mosoly az arcáról.

A nők lehetnek hosszú hajúak, viselhetnek nadrágot (akár kosztümben), lehet fülbevalójuk, felvehetnek rövid szoknyát tárgyalásra is (próbálnék meg rövidgatyában...), de a férfiaknál ez tiltott.

Azt hiszem a topicnyitó nyert volna egy pert a dologgal, mert semmiféle diszkriminációt nem lehet alkalmazni 2 ember között, ha nem speckó a munka (pl. anyagmozgatásra nem kötelező, sőt nem is minden esetben lehet nőt felvenni).

Előzmény: asdf_ (17)
asdf_ Creative Commons License 2002.06.28 0 0 17
En meg ugy 1-2 eve voltam ott diakmunkaskent ejszaka arut feltolteni (meg mielott vki megkerdezi, hogy diak hogy melozik ejszaka:tanitasi szunetben). En is hasonloan erdekes dolgot tapasztaltam. Az arufeltoltes ejszaka zajlott, amikor vevok mar nincsenek az eladoterben /na jo, 22-kor kezdtunk, 22-kor zarnak is, de ugy 22:20-ra fogy el a hosszus sor a penztarbol, mert zaraskor meg mindenki boszen vasarolgat ;)/. Sz'al felmentunk az eligazitoba es akkor azt mondja egy ottani csajszi, hogy ragot minneki kikopi (ez meg esetleg ertheto, nehogy veletlenul az ottani polcrol levo ragot egye az ember) es amin megdobbentem:a fiuk a fulbevalot vegyek ki. Ha ezt megertem, hogy egy vevo nelkuli eladoterben miert nem lehet egy fiun fulbevalo... (nem vagyok erintett, de akkor is eleg nagy marhasag ez). Aztan a kutyafuttaban megtartott instrualas miatt volt, aki nem tudta pontosan, hogy minden egyes dolgot, amit bevisz magaval azember, le kell matricaztatni a secu-sokkal. Egyvki eloszor volt ott, es nem vagta meg mi a rendszer, es volt egy felliteres teje. Emiatt elkezdett a secu-s cseszkodni vele, hogy oruljon, hogy most ebbol nem lesz jegyzokonyv...
Eredekes modon az egyik Cora-ban (ahol szinten meloztam) a rozsaszinre festett haju fiu kimehetett az eladoterbe, ahol meg vevok is voltak.
Ofcoz azota az Auchan kornyeket is kerulom, melougyben meg mondtam mindenkinek eszebe ne jusson oda menni...
Előzmény: Koba2 (6)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 16
"Az ész a fontos, nem a haj!"
HV Creative Commons License 2002.06.28 0 0 15
Ez máshol is probléma, én is tapasztaltam.
Kb. az esetek 10%-ában problémát jelent a hosszú haj, viszont dolgoztam már vezet? beosztásban is hosszú hajjal.
Egyszer?en sz?klát?kör?ség az oka ilyen cégeknél az ilyen negatív diszkrimináció.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 14
Tudod ki John Lord? Na, neki sem áll rosszul.
Előzmény: Punknown Terrorist (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!