Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2013.09.06 0 0 1016

Jojok! -szépen jojojojojjjj...jajjgassatok vagy hallga te tarhahhh...
 Boldog zsidó Ujévet, Happy Rosh Hashanah-t hossánah hossánah...a leg GAZ DOG -GOD OK? -NAK NAK NAK ...
 Hogy miért ide irok Boldog zsidó Ujévet...mert nekik van a legtöbbközük...na mi a külömbség a zsidók meg nem zsidó GAZ DOG -GOG -OK KÖZÖTT??? - zerintem semmi...azért irom néha...a mi zsidóink, akik most is végeredmennyekbe magyar zsidók lennének, mert ollan hogy zsidó -katólik -anglikán -pelikán stbb vallás ok...minden vallás VILÁG -EGYEDURALOMRA...cócerint ha voltál kzötük akkor tudod, hogy CSAK 1 DZSIDÁS (SOFÁS) LEHET 1 CZÁRDÁBA?
 Monduk tegnap...azaz zsidóRosh Hashanah...itt ugy van a kalendáriumba allatta: NEW MOON! - ami a gazdog God ok mindenüket a Holdtól -ból kell hogy származtassák?
 Nona...nézegetem a JN1 T.V.-t s mit kivansz...itt zsidó vallásuak= minden zsidóvégül is 1 1 1--cirály lett.igéret? - szép szó de szó...dó re mi fa?...mellesleg a zsidók semmibe nem külömboznek a nem zsidóktól meg arabok meg rabok...stbbb...s amit én kivánok a magyar zsidóinknak...NA AZOK AKIK FELVETTÉK AZ UJ VALLÁST S MEG GAZ DOG X GOD OKOT, meg ők is KIVÁLASZTÓDTAK...mint rengetegen térnek át zsidóvallásra ma is...ami minden ami HIVATALOS INTZMÉNY UGY VALLÁSI MINT ÖZVEGG...STBB BUSSZUS MENNASZONÁIK...most kuapoconként -GENGENKKÉNT kik lesznek a csószök...Világ Csósz jöjj há velem s csössz...tehát ..
 MIT KIVÁN A MAGYAR OK ORSZÁGOS A ZSIDÓDNAK??? -MINT SALÁTA MAGUNKNAK...HA ELFOGADTÁTOK JÉZUST ÖRÖK GAZDAGOK VAGYTOK VELÜNK EGYÜTT..TEHÁT NEM KELL ZSIDÓZ GAZ DOG -GOD OK NÓTOK TRÖBBET...azaz nem leszel zsidó...mert nem lehet több meg nagyobb mint 1??? -ugye értitek...nem hiszem de akinek füle van hall...
  Happy birtsday to you...
  Isten birkája im jövök...kiakasztottam az aggancsom a tüske bokobo...vagy valaki...na valaki segiett volna! smirna...hossánah hossánah...Ave Hunna...(Hanna de Anna is)

Előzmény: repcsepista (1014)
repcsepista Creative Commons License 2013.09.06 0 0 1015

http://www.hogueprophecy.com/
 Keressetek kutassatok...tudakozzatok, ha csak ennyit tudtok mint e -világ fiai? -csak a bestak s reptilla (kigyó) szint stbbb...semmi képpen Isten Országába...igen igen érdekes, mert bennünk van...csak nem tudtuk eddig...be nem mentek,holott menjetek be a Mennyektekbe!?
 Johnt régen ismerem, s nagyon érdekesen látja a dolgokat...mig vissza az előbbi igazi izráelitára...le kell hogy irjam őszintén...hogy ugy jártam...mint mikor a hegyi -beszédre meg lettem hivva...s tota szabadszóllást meg csináljátok meg...csak engem hagyjatok lógva...mellesleg én is csinálnám csinálom csinálom...a mi Mennyünkbe be...mennünk má...
 ...most csak ennit...de Isten birkája, még bégetek...be be bbb...

repcsepista Creative Commons License 2013.09.06 0 0 1014

prosza 1

Menroting Creative Commons License 2013.09.03 0 0 1013

"Ézsaiás 17

Hungarian New Translation (NT-HU)

Jövendölés Arám és Izráel ellen

17 Fenyegető jövendölés Damaszkusz ellen: Damaszkusz nem lesz többé város, rom és omladék lesz.

Aróér városai elhagyottá válnak, nyájak lesznek ott, heverésznek háborítatlanul.

Nem lesz erőd Efraimban, sem királyság Damaszkuszban: egy sorsra jut Arám maradéka és Izráel fiainak dicsősége, - így szól a Seregek Ura.

Azon a napon lehanyatlik Jákób dicsősége, kövér teste lesoványodik.

Úgy lesz, mint amikor gabonát markol az arató, és karjával levágja a kalászokat. Olyan lesz, mint amikor valaki kalászt szedeget a Refáim völgyében.

Csak böngészni való marad benne, mint mikor az olajbogyót verik: két-három bogyó marad a fa koronája tetején, négy vagy öt a gyümölcsfa ágain - így szól az Úr, Izráel Istene.

Azon a napon Alkotójára tekint majd az ember, és meglátja szemével Izráel Szentjét.

Nem tekint az oltárokra, keze alkotásaira, meg sem látja, amit ujjaival csinált, a szent fákat és a tömjénező oltárokat.

Azon a napon olyanok lesznek erős városai, mint az elhagyott erdő, és mint a hegycsúcs, amelyet elhagytak az Izráel fiai elől menekülők: pusztasággá lesz.

10 Mert elfeledkeztél szabadító Istenedről, erős Kőszikládra nem gondoltál, azért ültetsz gyönyörű ültetvényt, és teletűzdeled idegen vesszőkkel.

11 Az ültetés után be is keríted, és reggelre kisarjasztatod a magvakat. De oda lesz az aratás a hervadás idején, és gyógyíthatatlan lesz a fájdalom.

12 Jaj, zúg a sok nép! Zúgásuk olyan, mint a tengerek zúgása. Morajlanak a nemzetek! Morajlásuk olyan, mint a hatalmas víz morajlása.

13 Morajlanak a nemzetek, ahogyan morajlik a nagy víz; de ha megdorgálja az Úr, elfut messzire. Mint a polyvát kergeti a szél a hegyek között, és mint az ördögszekeret a szélvihar.

14 Ha leszáll az est, rémületbe esnek, mire megvirrad, sehol sem lesznek. Ez lesz a jutalma fosztogatóinknak, ez lesz a sorsa prédálóinknak."

repcsepista Creative Commons License 2013.09.03 0 0 1012

http://www.sidroth.org/site/PageServer
 Pro profik, csak profitm, mig profitolunk addig vagyunk profit tollók, hol a tolló kocsi kicsi kics kiccc...
  Ezt az überek übere zsdót a coast to coaston hallottam...ami mindenki aki palesztint mond is, vagy gondolna...vége! - a zsdók Istene Ábrahám -Izsák -Jáccobb Istene...azt dematerizálja...na meg lesznek NUKI PUKI?
 Irtam...hogy az egész környék népeket először legyilkolják...aztán jön át ázsia -európa s talán végül amcsi??? - de az is lehetsegges, hogy amcsit tota ugy leatomozzák ...ezt megint leirtam ponotsan...hogyha USA NEM FOG ÖSSZE AZ OROSZOKKAL...ami ugyanaz kell történjen jewUSA özvegymennaszona kigyó comával...mint a volt Veres szemü szovjet bolsedó kigyó kanszukával...MINDEN USA IZRÁEL ÜBERÁLL ÉRDEKE CSAK...MEGSZÁLLÓ KATONASÁGOT KIVONNI...ha az történik ITT AZ A TÜZ...mosmtmár közelebbről tudom mi az??? -POZITIV TÖTÉS...AHOL VAN NEGATIV DE MINDEN ÖSSZHANGBA...NA NEGATIVA DIVA...UGGANÉS KÖRÖKÖRÖS ÁRRAMLÁS LÁSS LÁSS ...AMI ÖRÖK EGYFÉRJFELESÉG ÖRÖK EGYPÁR...EGYTEST LELKEK ÖRÖKKÉ ÖRVENDEZNEK MENNYEK ORSZÁGAI ITT IS...
 Nona...ez a zsdó überáll gyerek...magasan minden ami NYERSNYAKAS CICC CION COCCAS...magasan veri...mig mi..talán alkalom hogy MI A KÜLÖMBSÉG A ZSDÓK ISTENE MEG A MAGYAR OK ISTENE...NA ISTEN...ha hiszitek ha nem...a gyerek ha ténleg ugy ahogy most...figyelmeztetve lettem...tehát NEM ISTEN DE ISTEN GYEREKEI VAGYUNK...NEM AZÉRT AKARJUK HOGY...NA A ZSDÓK DIREKT MINDENT FELTÜNŐSÉG S HERGELIK A LEGMÉLLEK  FENE FEKETE NYIRKOS MÉG LIKVID LOVE...NA LÓVÉ... ne JÉZUSUNK, AKI NEM ZSDÓ, NEM NEM ZSDÓ HANEM MINDENKI AKI LÁTNI AKAR..NYISSA KI SZEMÉT S KÖVESSÜK, MI IS ŐT, HOZZUNK HAZA..MINDEN TÉVELYGŐT...ne lesz0gezni hogy vérébe fördő, meg szeges ostor hasadásos kinja a győgyulásuk...HALÁLÁBA AZ ÜDVÜK...itt nadon de nadon ütü...s itt legyen mindenkinek a hite szerint...
  Nona...előbb utóbb a ZSDÓ FINÁLÉ...bekövetkezik...s ime amit én mondok ha mondooo...
 Az arab az bigámista meg sodoma gomborás...ha szigoruan egyférjfeleség...nincs bigámia nincs arab!!! -mig a zsidók megett van minden PÉNZGYÁR -PÉNZNYOMO...MINDEN AMI SISTERRA HARRAMI HADAK KATONAGGSÁG...nincsak USA HADI KÖLTSÉG VETÉSE...MINDENKI BELEDÖGLIK IGY...TALÁN HA EGY ATOMHÁBORU...NAGYOBB ESÉLY A FENMARADÁSRA...tehát sorrenben az első 20 katona nagyhatalom költségvetése se...ami az amcsi army...ami a végét rugja lásd a SZOVHET VERES FEGGETTE BOLSEDŐ KIGYÓ KANCUKÁJA...
 NE ENGEDD HOGY A ZSIDÓ MEGKAPARCSINCSA A PÉNZNYOMÁS MEG CONTROLL LEHETŐSÉGET...BÖNJAMIN FRANCLIN: HA A ZSDÓKAT BEENGEDITEK A VEZETÉSBE...A GYEREKEITEK VILÁGRÖHLEY UTÁLAT KÖCSÖGEIK LETTEK...
 Isten barma...buuuu...
 na...ki fogjuk trágyalni...hogy OLLAN ISTEN MINT A ZSDÓISTEN SOSE VÓT, SOSE LETT...MAGA A ZSIDÓ UGYANUGY ELPÁROLOG FELSZIVÓDIK...MINT A VILÁGVERŐ VILÁG BALEKOK...NA MELIK NAGGOBBB...GI LEGNAGGOBB...MONDUK EGYENEGYENKÉNT IS...AZ ELSŐ 20 VASSÁRGOLLOBIS bibis vagy PUCK???

 csak egy pár Fuckujucku ku ku kuuu...

repcsepista Creative Commons License 2013.09.01 0 0 1011

SY RIA sir Ria brö rö hö hö hrrr...
 nadon teccetek idelityelni itty egy litty...légy? -észnél légy...
 A VERES KAFFER BIKA MEGTORPANA VALA...nincsak.. a tőzsdét lezárták...na ÁBRAHÁM HOZD A FIAD IZSÁKOT ZSÁKBA...NA ITT EGY KOSS...SZARVA A BOGANCSBA BUUU...
 Isten barma buuu...még buggooo...buuu...
 Jön má a bica f ff fff...az ora lika...nincsak vaskarika az orrába meg szarva...hukkon on on on...hUSA???

repcsepista Creative Commons License 2013.08.22 0 0 1010

Látók s akik a jövőbe bőbe akartok látni...látni? -akartok tek tök...
 Előbb egy meleg ajánlat...ugganés tegnap végig néztem: The Life of Muhammad cimü dokumentum filmeket...nagyon élveztem...s ha leforditották magyarra, az nagyon jó lenne!
 Én Mohamednek hivom...na ahogy ő, én is beleszülettem a MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖSSÉG közepibe...csak én nállam nagyobb s eggecske nem vót, lesz?
 Nagyon hallgassatok meg, mert azoknál a a a...na magyaroknál...akik MAGUKBA IS TUDUNK LÁTNI...NA ANNÁL NINCS SZERETETRE MÉLTÓBB S KEDVESEBB...jah..az első felségét Kajhdesnek hivták...ami zerintem kedves...ugganés AZ AZ EGÉSZ KÖRNYÉK...BALBILÓN -KÁLDEUS keverék vala...na persze rögtön ha valami...lásd TÖBB NEJÜSÉG FELÜTÖTTE A FEJÉT, A KIGYÓ = SÖTÉT -FAFEJ DE VAS...LÁSD NABU GONODÓZERT...s maga ha odafigyelsz...akkor rémség ma is beszélni...hogy HA NEM VAGY HÜ A CSALÁDODHOZ S BENNE FÉRJ A FELESÉGÉHEZ...na az első futamba Mohamed...igaz hogy egy idősebb asszony...de jót tett vele...mert a férjének 100 másik vala...erre már nem emlékszik...s maga a NŐ, ERKÖLCSÖS... MAGA A KÖVETŐI...MIND EGYNEJÜEK...S EZÉRT KELLETT PUCOLNIA MINDEHONNAN...na ha a kigyó felütötte a fejét...OTT VAN RÖGTÖN SODOMA GOMORA...s maga az egész embeiség rögtön meg lenne mentve...monduk ha EGY NÉP...TALLPRA TUDNA ÁLLNI...
  Nincsak...jobb...MIJEN ARABIÁRÓL BESZÉLNEK EZEK...UGY A ZSIDÓK MEG AZ ARABOK... na a zsidók ahova betették a lábukat...jött velük SODOMA GOMORA...vahhon...ÉRTITEK A MEGOLDÁST: CSAK SZIGORU EGYNEHÜ -FÉRJEK...NINCS HÁZASSÁG ELŐTT SE KIVÜL SZEXXX...NEM ÁLLATOK VAGYUNK...ANNAK ELLENÉRE...HOGY AZ ÁLLATOKAT SEM SZABAD KINOZNI...
 innennn...
 amcsiba a feketék...igy hivják őket itt..53 % a gyerkeknek...házasságon kivül...ami nem számitna ha lenne SZERETŐ HÜSÉGES ANYJAAPJA na illen nincs, nem is akarnak hallni rólla...a latinók 37%a, a fehérek 29%-a a gyerkeknek...de ha vesszük az elválást..akkor 120 ajajajajjj..feggette vonyat...
 értem, az ember??? - lásd Jézusunkat meg családját!!! - ARAMIAK??? -szogiru egynejü -férjü örök házaspárok...NA OTT LAKOZIK JÉZUS...
 ...nincsak elől IZRÁEL S MOST MINDENÜTT A ZSIZSIK...nincsak mijen hülyének vaknak kell lennünk...s meddig...
 jah...a MI ATYÁNK, JÉZUSA A SZIVÜNKBEN...a mi Atyánk ugyanugy szereti azokat a gyerekeit...akik NEM ŐT VÁLASZTOTTÁK...igen ám...de nekik is megvan hellölve a hellük...teccetek kapiska...
 NA HOGY JÖN EL JÉZUS! - HA VELÜNK VAN...cakk nitsd ki...

Chűl-Chülök Creative Commons License 2013.08.21 0 0 1009

sajátfarrrkábaharraAPÓmérgeltKÍÍÍÍgyíó?

ásPIsJásPIslákolaIskolaLájkolja?

EllopTaaKleptoPátramarrjamárabujabúja.

KábaKabbalaBlaBlaBlahonnangyünnekazanyagyalok?

SohasehonnanemsennemPEDIGtömjénömlénkönnyén.

Előzmény: repcsepista (1008)
repcsepista Creative Commons License 2013.08.21 0 0 1008

Jojojojojjjj...Jó minékünk, keresni Téged...meg egymást, akiket mig meg nem találunk, addig kell keresnünk deee...
 ...de nincs mellé duma!?
 Amit már azzal beatomoztam: Attilla bomba...hogy csak Magyar Kereszyténység vala...meg NINCS, AZAZ HA ZSIDÓ -JUDÓ -KERSZTÉNYSÉG...az millen öszvér?
  Hogy hogy jövök most is ki...na IDE MINDŐNK KIJÖTTÜNK, DE APU!? -  HOGY MEGYÜNK BEEE...A MENNYÜNKBE MENJÜNK BE? - AZ A NAD MEDVE, AZ OROSZJÁNYOK BARLANGJÁBA...
  Aminek ki kell jönni...na valahogy ki kell préseljem magamból...A LÉLEK A LÉLEKHEZ EL KELL...valahogy meg kell érintenem a lelketeket = ÖRÖK EGY JÉZUS LÉLEK TESTVÉREIMET...ami ...
 Igen érdekes, mert Jézusunk! -amit én megtettem, ti is...de itt arról van szó...hogy akik JÉZUST SOSE ISMERTÉK, SEM EMBERT: TEREMTSÜNK EMBERT??? - AMI HASONLATOSSÁGUNK S KÉPÜNK??? -ami humanoid...hogy mindenki akinek husa van állat...s mér rögzitettük hogy az ÁLLAT = AKIK ÖNMEGHASONULTAK = SODOMA GOMORÁSOK...na igaz hogy már rég lesüppedtek...na azok HOZTÁK LÉTRE A SÖTÉTÉGET = HAZUGSÁG!!! - tehát a sötétséget a János 8: 44. -Dögösök x DögAtyások hozták létre...na vahalogy beleszakitva MEGSZÁMLÁLHATATLAN ÉGI -LAKOSSÁGOKAT...amit a biblia az EGEK 1/3 LAKOSSÁGA??? - akik ezek szerint megszámlálhatalan sokasság lelkek...AKIK VELEM EGYÜTT, SEHOL SEM DEEE...JÉZUSUNK, ÓH DE JÉZUS LÁTOTT ENGEM...ÉRTEM MENNYEKBŐL LEJÖVE...s kérdelek mindenkit, vajon ŐK KERSNEK ELŐSZÖRIS IS UTOLJÁRA ELŐBB BENNÜNKET...VAGY MI ŐKET??? -TEHÁT EZEK SZERINT: VELETEK VAGYOK E -WILÁG??? - NA OLLAN NEM LÉTEZIK...HIZZ KI AZ AKI NEM LÁTJA HOGY MÉRGES KIGYÓK FAJZATJAI -FÁKZATOK MEG BESTIA DÖGÖK ŐRKÖDNEK AZ EMBERI GYEREK FELETT???
 innennn...
 ahol vagyunk, hogy Magyar Keres-ténység = KERESD AZ IGAZ JÉZUSUNKAT... UT, AZAZ KERESZTEZIK UTUNKAT EGYMÁSHOZ IS A DÖGŐRÖK, AKIK DRÁGA PÉNZEN S VÉREN VÁSÁROLTAK...nincsak az egyik hires... FELFUVALKODOTT  amcsi házaspártól kérdik, mégis mi hajtott benneteket? - hját MEGGAZDOGÁS, VAGGIS MI AZ HOGY KAPZSI TALI  JÁNYOK, ÜLNEK A TORONYBA...ARANKOSZORUBA...LÁNYOK VAGYTOK S SZÉPEK VAGYTOK...PIROS AZ ORCÁTOK...

repcsepista Creative Commons License 2013.08.21 0 0 1007

 Három bokor saláta...

 AZ ABCULLA ULTRA KISZÖGEZÉST...TEHÁT VAN OLLAN HOGY BITTA A BITTA...IGEN!!! - csak több irányból akarom megközeliteni...ami pösze hogy EGY MENNYEK ORSZÁGA BENNE MINDEN ORSZÁG VAN...S MINDEN UT CSAK ODA ÓDA...

 Régi nóta, Magyarok közt lenni...

 ...na még annyit: Atilla bomba bedobbva...ha te nem tanulsz igazhüséget MagyarIstenhez -MagyarNemzetcsalád s férj -feleség s feleség férhez...te bitta hogy kampec...hogy még van 1 dobásod...na mindenkinek van, vagy vót 1...???

Előzmény: repcsepista (1006)
repcsepista Creative Commons License 2013.08.17 0 0 1006

Jojó! -jósolj jót? -vagy semmi...köd -füst -pupu...pu?
 Ne feledjuk, ki mit keres? -azt talál...nos KELL LENNI ÖRÖK VAN -NAK nak nak...s mi van?
 Egyenlőség - Testvériség . véres ég, sz BUD (szabad) Budaság (badarság) vagy butasegg?
 Amit melegen ajánlanék...minden HIT -IRATOKAT tanulmányozni...nem elég hogy előre megvan a véleményem (előitélet) ami megvan!? - de miért, s hogyan tudunk züldágra vergődni ha ha ha...
 Zsidóizmos -Judaizmos = Eleve KIVÁLASZTOTTSÁG...tehát itt szó s gondolat INDUCZIONJA...mig minden ami CZIONIZMÓ dolgozik addig mig HEGY? - s vegyük a CZIONIZMÓKAT...ami EGY HERGYEK X HEGYEK = MINDENHEGY URALKODÓJA EGY SEGG? MELL MINDENEK FELETT...na most itt ha van Isten??? -kapacka, mert most JÖN JÖN... JÖNNEK A MAGYAROK = ÖRÖK JÉZUS EGYNEJÜFÉRJÖEK = KETTEN VANNAK EGYTESTLELKEK...ami kizárt dolog...nézzük cakk...
 SzüzanyaAtyaJézus fogalom: ÖRÖK MEGBONTHATALAN EGYSÉG!!! - AMI ÖRÖK EGYNEJÜFÉRJÖ -LÉLEKPÁROKKAL KEZDŐDIK....S AHOL A KEZDET OTT A VÉG??? -VÉGZET!? -ELVÉGEZTETETT T TT TTT...
  Vegyük a HÁMOR A KISLÁNY NAGYVALLÁST...na vicca...zsizsi minden ami...SEB -SEBEZZ -ZSEBEZ -MEGESZ...ÖRÖKRE ELMULIK MINTHA SOSE LETT VOLNA = ROSSZSEB? -MIND ÁBRA: HÁM HÁM HÁM... HIERARCHIÁSOK OK? - S MOST VEGYÜK KÜLÖN KÜLÖN KÜLLŐ...ŐKET. TE SOHA NEM LEHECC EGYENLŐ A KIVÁLASZOTT TATÁIKKAL... akir amit meg se...gondolatban sem kérdőjelezhecc...S AMI JÉZUS TESTVÉRISÉG...MAGA JÉZUSNAK VAN VALAKIJE...AKIT MINDENKINÉL JOBBAN SZERET...AMIT MEGÉRTNI NEM LEHET...HISZ EGYENLÓSÉG S JOGUSÁG ÖRÖKFÉRJFELESÉG ÖRÖK MEGBONTHATATLANSÁG NÉLKÜL NUKU...NONA EZÉRT KELLETT A NUKI PU?
 innennn...
 ...maga csak ugg simán...hallkan lassan ahogy a Cillagg menn az égen...ja meg a eke -ige -barázda zaporozsja jah? -ugg érdemes, érdemes?...
 Nona az UNALAMAST BEDOBTAM TAM TAMMM...ATTILLA BOMBA...UGGANÉS AZ HOGY EGYENLŐSÉG X TESTVÉRISÉG AZ ÖRÖK MEGBONTHATALAN FÉRJFELESÉG FÉLE FORMA S MAGA HA VAN CZINON ON ON ON...HETYEK HETYEK---KI A HETYMAN...AKI SZOKNYÁT VISEL...VAGY KAPALO OO OOO...

Előzmény: repcsepista (1005)
repcsepista Creative Commons License 2013.08.16 0 0 1005

Jojósok jósok jó sok sokk...  gogyisok gógyi sok sokk...
 Ne fogjon senki könnyelMÜen kaszát...ha má mégis kasza kő...
 Tessetek vissza pillantani a visz a pillento nem pantallo...na a visszapillantó tükörbe...ugganés van amit meg lehet látni...van ami kiveri a szeMÜnkket...ezzel azt akarom brommm...
 ITT MINDEN SÁRBÓL S SÁRRALBEKENT FELKENT MAJMOLÁS DEEE...na ezen sokat fogok sznkózni...ugganés és és sss...
 CSAK A MENNYEK ORSZÁGAI X FÉNYHONAINK VANNAK...nos ez, amit nugodtan hivhatunk UJ JUJUJUJJJJ...ÉG? -ha nem tüzzel akkor is rohadt...lassu tüzzel s viz? -jajj de messze, a kanális...Ég a Varros...
 Tröhát...ez egy foditott MAJMOLÁSA A VANNAK, AZAZ AMI VAN AZ ÖRÖKKÉ VAN, NEM VOLT MEG NEM LESSS...pösze psss...
  Vedük sorjába...KÉT ÓRIÁS SARKANKIGYÓ VALA...AZ EGYIK RUSSA A MÁSIK LÉTREHOZÓJA jewUSA...na most a zsidókkal kapicsapolás láss lácc mit lácc...
  Van egy saját szakszavam : ZSIZSI!!!  -ami valóban a HÁMOR A KISLÁNY NAGY WALLÁS OK??? - TULAJ DONÁBA MINDEN: nehéz lenne csak a zsidók a TULAJ DONOSOK -HONOSOK mindenütt e vassárgollóbis...na nemcsak felülete de üllet nyitva...hanem AMIT TEST -nek hivünk, abbabelejühet minden SZELLEM legyen fenti vagy lenti ti ti ti...HA A FENITEK AZOK MEGMENTENI -VILÁGOSITANI A SZELLEMINKET (fidezuda, minket, nem a MÜ -KET, ami ha veccük...ezek csinltak EGY NAGY SUPER -ULTRA CONPUUU...TERT ((SZÁMITÓGÉP)) S AZZAL AZ EREDETTI LÁZADÓK A LERABLOTT ÉGIEINKKEL A GÉPEKKEL = ANGYALOK szexxx...(elektromos undukakállás)  DE EZEK MÁR NEM AZ EMBER = JÉZUSUNK SZOLGÁJA MINDENKI KI? -X MINDENEK EKK PECK... AZ ÖRÖKEGYÉGVILÁGON...hanem tota ponta FORDITOTA TOTTA!!!--TOTA O STOBABUBÁ BÁ BBB...János 8:44...
 innennn...
 ...na ami keccke történni...MONDTAM JÓSOLTAM HOGY EGY SARKANKIGYÓ MARADT = jewUSA? -AKIKKEL (MI KELL MIIKKEL) UGYANAZ FOG...NA HA NEM AZ  BEBAGZOTT VOLNA...NA MINT A VOLT MÁSIK SZUKA -RUCCCA -KANSZUKA SARKANKIGYÓVAL...
 Tröbbek közt...igenis le lesznek gyilkolva...az egész ARAB RABNÉPEK, de ugganaz menn...az egészre mire pire...csak szukajérce meg CINGEK CINGE BOLHA AZ INGÉBE...GEBE AZ GEBE...ZSEBE...NA ERSZÉNYE? - LETT MINDEN... klo á káká kol ááá...kákákkk...

repcsepista Creative Commons License 2013.08.07 0 0 1003

Jojósok -jósok -gógyisok,  gógyi (gagyi) sok? -sokk? -látók...mit láttok...tok tek tök...
 A NAGY KÉP...meg N O P Q a nagyatorku...torokhangon on on on...
 Ha azt mondom...ez? - a kezdettől fogva NEM igy van... mit értettek alatta...mit láttok, a tokokon (con) kivül...az nem -e (sarvar) minden sárbevonatos fityil a bakterhácc hu hu huuuu... jön a vonat...cc hh hhh... elment? -na elment a repülő is prrrr....üres az ámmolás...
 Amit most pinálunk... azt én gyerkkorom óta gyakorlom: látni akarom látni akarom látni akarom ...s amit most BELE PROGRAMOZTAM... na magadtul is rájösz... először mindent Édesanyám kivülről megtanittatott...szószerint otthon (hon?)  magolásnak mondtuk...tehát mindent ami JHÁZI FELADAT bemagoltam...addig nem mozdulhattam az asztaltól... ami érdekes lett...hogy akkor is be tudtam magolni...mikor az eszem (gondolataim) másfelé van??? - amit főleg IMA KÖZBEN...figyeljél meg...mert csak kirteln viccketni kezd a a a...na most mi van...de bitta hogy tudsz ugy imádkozni...hogy közbe szexxre (porno) gondolsz...stbbb tbccc...ami hosszu de hosszu ut...DE VLÉGÜL IS...EZT KIS BIRKÁT TOTA LEHETNE IDOMI (idom) MI? -TANI TANI TANTA??? -SŐT BEPROGRAMOZNI...na most jönne hogy AKAROM TUDNI...s most az ÁLOM EMBERCSILKÓ FELÉBREDT...mikor szundikálsz...de közbe is lehet...bittos hallottad...na egy tota meglepetés...mikor a feleségem szült...elment a viz...TOTA ŐRÜLT LETTEM...S ABCA ULTRA ÉDESAPÁM HANGJÁT HALLOTTAM: NYUGOD GOD? -APU A TE HAN GOD? -NUGODJ LE FIAM...na máskor is hallottam...mikor EGY HIRHEDT GENG RÁNK SZÁLLT...na ha MEGTUDOD MAGAD NYUGTATNI...pl. később a tekóbe meg gimibe...ha durván beszélt hozzám a tanár...nem tudtam megszóllani...egyszerüen képtelen voltam...ami ma is bosszant...hogy lehet valaki illen gátlásos...stoba? ---nincsak...főleg ha ha ha...lélek keresné a lelket...közbeee...
 innennn...
 ...amit akarok hogy megértsünk...na valamellik este...egy ollan gyerek volt a coast to coaston hogy...AZ IMÁT LEHET MÉRNI... igen ám...de az az AKARAT ERŐNK???...s kérdi: egy humanoid képpes felemelmi 500 kgrmot? -nem, de emelővel...s erőkarral...de ki az EMELŐ???-emel Ő? -vagy le emel (fáraszt) allád nnn... 
 nugi...meg mig...egymást szeressük keressük (cerress) meg tani tani tanta...ugyanis ITT MINDEN SODOM -GOMORA A GÖBÖGÖN TRÖBBET...s amit tudnod ke...beléd verik, vernek???
 Az Isten...nem ver bottal...de malma... s alma? -szava. s sava?

Előzmény: repcsepista (1002)
repcsepista Creative Commons License 2013.08.06 0 0 1002

Jósok, jojósok jót láss..ne csak nééé... mint bornyu az uj kapura?
 Jobban szeretlek téged...mint te engemet...megértése...
 Miután irtam hogy a feleségem nem birja tovább a starpát...monduk én magam nem vagyok magammal tisztába...hogy ténleg LELKI BUZERÁLLÁS IS LENNE??? - de hogy félelem irtózatosan megnövekszik bennem is...MERT ASSZON, OMBRE...mondom a fiaimnak UJJÁ KELL SZÜLETNETEK...ami nélkül ténleg NINCS!!! -SEMMI???
 Szóval egész nap nayaggattam a feleségem...s most a vacsorát késziti...na mi az az Ujjá születés..a széken öltem az asztalnál...a feleségem...önkivültebe esik...Istenem meghalok...pösze mondogattam NEM HALLGATOK EL NEM HALLGATOK EL...na odaugrott hozzám...a széken ültem... az itteni pondszámités szerint 230 pond vagyok...100 Kigrmon +...na ugy mint...ahogy a The Cronicles of Riddck filmen a félholt fél élő mangroz vezér...megfogta a homlokomnál a fejemet...tenyérrel s felemelt a székről...EZ A TESTEM MEGSZÜNT...NINCS HANEM AZT AZ ERŐT??? - AMI LELEKMENK HIVUNK, FOGTA MEG...pörsze én a besődnek beszélek, az igazi kis feleseggemnek...szóval VALAMI OLLAN TÖRTÉNT...amit nem tudtam volna...ma is lehet hogy csak képzelem...ellenben a feleségem is...valami történt vele is...először is nem beszéltük...ha mégis akkor nagyon ollan kedvesen...hogy ami történt...AZ NEM TÖRTÉNT...tehát nem is...szóval nem vettünk rólla tudomást...de mindaketten tudtuk...valami ollan törént amit nem tudunk magunknak se...megmagyarázni...na az ezt követő éjjel... leirtam a mi is ufok vagyunk! -tópiban...hogy iganis nagyon szeret a feleségem...sőttt...na ő EZZEL SZERET MÉG...
 Nona...a KULCS...HOGY MEGÉRTHESSÜNK MINDENT...DE ELŐBB TUDNUK -ISMERNI KELL MAGUNKAT...ami EGY SULYTALAN HATALMAS -VÉGTELEN ERŐVEL RENDELKEZŐ ISTENSÉG!!!-AZ A LELKÜNK...NA AZ OKKOR IS ERŐS MEG HATALMAS HA NEM TUDUNK RÓLLA...VAGY BEFOGTÁK A SZEMÜNKET...A SÜTÉTSÉGG LÉRRE HOZÓI -TERMNTŐI???
 Nincsak...ez közbe jött...mert EGYMÁST SZERESSÉTEK...DE UGY AHOGY ÉN...NA AHOZ UJJÁ KELL SZÜLETNÜNK...AZAZ AKARNI KELL...S AZ AZ AKARAT ERŐ ...MÁR HA HA HA...
 innennn...
 itt megint be kell lőjjek egy..mostan esetet a sámánunkkal...mert ITT A KEZEM JÉZUS, FOGD MEG...ami addig...neki is mondtam...mig nem a szivedből...ami vagy...vagy soha...napján vásárnap de nap...sose látta...
 ...türelem...van időnk, mig Jézus...velünk van, velünk van? - ereje segél...fut tőllem gond s bánalom...örvend a kebelem...érzed?
  Na az előbbihe...Jézus akár hogyha ki lehet mondani...maga a szó segit -gyógyit...na ha hiszed ha nem...másnapra jobb lett...s amivel meggőztem...menjünk vissza oda...hogy csak magyar a magyar...most mindenki had mondana...amit akar...mit akar a magyar agyar? -tehát...ha  ki lehet mondani azt a nevet...Jézus ki nevet végül is...? -mertmindenkinek jó ha süt a Nap? -süss fe nap...na a felhókön tul...

Előzmény: repcsepista (1001)
repcsepista Creative Commons License 2013.08.06 0 0 1001

Jósok! -duruzsoljunk vagy kuruzs láss...
 Kuruzsolás? -duruzsolás...vahalogy...na a fiaim...semmit de semmit nem értek...mellesleg...ki az a bátor és merész...ki ellenállni kész, kinek nincsennek vágyai... Haza vágyom, én az Atyai Házunkba...NA BURÁNKBA...Napruha ki ruház...

 TAMBURRÁZZUNK...Stongólla...szól a csa csa ccc...
 Először is...Küld el Atyánk lelkedet...akkor el nem tévedek...Tölsd be szivün Szent Lelkeddel...hogy a felső C-t. -érhessük el...
 UJJÁ KELL ISMÉT SZÜLETNETEK FÉNYEMBŐL (VÉREM?)  ami nélkül ...egyáltalán nem tudjuk mit beszélünk főleg pinálunk...igy NEM VÁROK SEM TAPPSRA...s egyáltalán ha vahalol mégis ollan barátokra (tok tokó, de át ok átok) máris az egekbe ugra bugra bu bu booo...
 Az én tapasznyaltom...hogy EGYMÁST SZERESSÉTEK...KERESSÉTEK...S MIKOR ISMÉT UJBÓL...Ha össze jó, az egész nyáj...Nap váltja fel az éjszakát...Tehát amit itt keresünk...Jó minékünk, keresni téged...
 A sámánunknak...na egy uj vallás alapitó előljáró...s ha ezt a dumát...azaz ha NEM A SZERETET AZ ELSŐ...ami hallgas...kuss...ha nem...most is hivná a rendősséget...s képzeljétek el...40 éve barátok...s mondani egy héten legalább 2 szer találkozunk...hircsere...meg megpróbálom...hogy most ismét...na ugyanabba a bajba esett...az én tapasztalatom...hogy ha valahogy...beszélhetek előtte Jézus... csak a név...s ERŐNEK EREJÉVEL...közbe minden taktikát ami honnan ismeri a gyerek...közel 70 éves... mert JÉZUS = SZERETET MEG BÉKE...na amért nem engedte hogy elmondhassam amit én KORA GYEREKKOROM ÓTA TAPASZTALOK...ha nem születtem volna A MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖSSÉGBE...Édesapám lett elhivva -megbizva...miután a háborut elvesztettük..Édesapámat...megszöktették a MAGAS RANGU MAGYAR TESTVÉREI KÖZÖSSÉG TISZTEK...hogy a MAGYAR TESTVÉREI KÖZÖSSÉGET UJJÁ SZERVEZZE...ami majdnem sikerült...s ez volt az egyik oka hogy 56 -tot kirobbantották!!!
  Nodon fidezuda...mert okosabbaknek meg erőszakosabbaknak kell legyetek mint e -világ filukái akik szépfilukák ugi...
  Hod egg kicsit nadobb körités...mert ÉRTENÜNK KELL AZ IDŐK SZAVÁT...HÁN ÓRA??? -meg az Isten szavát vagy sava???
 Kicike friss lapukat akartam volna...de még annit...A FELESÉGEMNEK IDŐNKÉNT MONDOM. JOBBAN SZERETLEK TÉGED, MINT TE ENGEMET...pedigla engemet...csak szeretni lehhh...heheheheee...
 Hogy miért mondom...??? - me... nagyonis KULCS FONTOSSÁGU HOGY...UGY SZERESSÉTEK = KERESSÉTEK EGYMÁST...MINT ÉN BENNETEK...
 innennn...nugi...inkább értsük meg...de kétség hozzá ne fér...csak a Szent Lélek aki megvilágositja az elménket...ami valóság...igazi SZEMÉLY...MENNYEI KÜLDÖTT...HIZZ... SZENT = KÜLDÖTT...
 Sziv küldi sziveknek szivesen... a Szent Lelket ne üzzük el, E -világerba vissza ne térj...

Előzmény: repcsepista (1000)
repcsepista Creative Commons License 2013.08.04 0 0 1000

Jósok jó sok pupu...ne fogjon senki könnelme...
 ...ha nem tudsz mást...mint amit belédvertek...belédvertek?
 ...Ollan dolgokank voltam kitéve...ami LERÁNTOTT S LERÁNT MA IS mint Dugovics Titus magával a Török zászlóst a feneketlen méllaseggg...
 Monduk...te megtudtad volna azt pinlni...amihez SZIKLAKŐ HIT KELL...mint ahogy akik képesek... mire képes? --nincsak Nándor -Fehérvár...ami csak szimpla Withe House??? - na Nándor...eddig mindenki kiigazitott...csak Fehérvár...ugganés a SODOMA -GORMORÁSOK MINDENT GOROMBÁZNAK X TORZITANAK...
  Hogy mi történt a klamatyó...azt nem hiszitek el mert én ssss...de előbb... Van egy barátom akit közel 40 éve ismerek...akik halálosan ELLENEM VAN...S MINDEN AMIT...na főleg amit hiszek meg most a tetteimmel...ahogy lézengek támasztom allá...mint ha NEMTUDNÁM A FELESÉGEM MEG GYERKEIINKET MEG MOST TESTVÉREIMET AKIKET JÉZUSUNK ÁLTAK NEKÜNK ADOTT ISTENI SZÜLEINK. FÉNYMAMAATYÁNK...akkor nemirnék...nyugi...amiért irok mert AKIK ÉRZITEK AZT A SZERETET TETT ETET BENÜNKET...NŐNE AZ  A SZERETET...AMIT AZ ÉJJEL...SOHA DE SOHA NEM HAGYLAK EL BENNETEKET...nincsak...mintha a MAGYAR OK = JÉZUS OK TESTVÉREI KÖZÖSSÉGÜNK: ÖRÖK JÉZUSCSALÁD TESTVÉRISÉG VAGYUNK...SOHA NEM HAGYJUK EL EGYMÁST...SOHA SOHA SOHA...DEEE...MI ATYÁNK A MENNYEKBEN...ADD HOGY EZ VALÓSÁG LEHESSEN EBBE A A A...NEM  LÉTEZÉS ÉS ÉS ÉS...ADDIG ...na ezt megint...borzalom volt...kikerülni  a MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖSSÉG NUMERÓ MER Ő? -UNŐ TISZTESSE...ÉDESAPÁM VALA..AKI CSAK NINCS MÁS...TE VAGY MOSMÁR AZ UNIÓ...NAAA...
 Ne legyetek rosszul...meg nem beszélek mellé...hanem ÉRZED HOGY AZ HOGY JÉZUS SZERET BENNÜNKET _VELETEK VAGYOK E VILÁG??? -VÉGEZETE...TEHÁT mit traccsolnak ezek...
 Na a barátunk: a SZERETET AZ...hogy elhalgatod Jézust...aki csak egy olan mint a többi...hogy jól érezzük magunkat = szeretetbbb...HALLGATNI KELL...S NEM SZABAD KÖZEL SE...AMI SOSE VÓTSOSE LESZ...HOGY LÉLEK PÁRBA...MERT CSAK ISTEN VAN...AZT KELL SZERETNI...STBBB...
 innennn...
 az első? -minden léleknek keresni  kell a LÉLEK PÁRJÁJÁJJJJ...NINCS LÉLEK FOGALMA SE..CSAK LÉLEK -PÁRBA AMI ELEVE CSAK AZ VAN...NINCS MÁS!!! -MOST A LÉLEK PÁROK A LÉLEK PÁROKAT PÁRTÁBA ISMÉT = PÁRTUS (10tusa) ORSZÁG OK-BAAA...
 ami kiborit...ezért zártak ki a a a...NA EGY AMCSI SZÜLETÉSÜ GYEREKKEL CSINÁLTUK VOLNA MEG...AKINÉL LELKESEBB GYEREKET AZÓTA SE TALÁLTAM...remélem hogy vagytok...mert ami késik nem nyu nyu nunyuuu...
 jah...ma is rendőrt hivna rám...ha ezt dumálnám...mint ahogy dumáltam s azért...egyedül maradt tt ttt...
 mellecsleg...nem meredek...hizz nézzétek meg...minden ami ITTENI INTÉZMENNESIT SIT SITTETT ÉS ÉS ÉS...BIGÁMI- PEDOFELLA -POLIGÁMI S SODOMA GOMORA NÓTA...NINCSAK CSAK A ZSIDÓ ISTEN OLDAL...MOST UGGANAZ AZ ARAB OLDAL...MI LESZ ENNEK A VÉGE...amit mindenkinek akinek SZEM??? -SZILVA...???

Előzmény: repcsepista (999)
repcsepista Creative Commons License 2013.08.02 0 0 999

Jósok de jó sok, hol vagtok vagy semmi ködbe mentek...jöttök?
 A klamatyó megtörtént...s amit akarok elibetek tárni ni  ni ni...Édesapám  szokott tanitgatni hogy az Ördög a levegőbe van...s pont rád van vágyódása...megkivánt vala?
 Nona...kezdem ujbó ujbó ...na uj, értitek az ujjamba van...hogy UJJÁ KELL SZÜETNÜNK...s amit most tapasznyaltam...a leirtózatosabb ellenséged a saját férjed -feleséged s házanéped... ami ugyjön ki...EZT NE BESZÉLD S NEM AKAROK BESZÉLNI...HALLGASS...NE BÁNTS...na a barátnőnek ismét rákja vala...S ISTENEM NEM NEM NEEE...na rá kell menni tiszta vegetára...aztán amit NEM TÓDHATTAM HO HO HOHOHOHOHOOOO.... HIT -REMÉNY - JÉZUSCSALÁD SZERETET...ami most ha van Őrdög...akkor azzal találtam a feleségembe szembe...ugyanis A GONDOLATUNK TUNK A TUNKA MEGTISZTITÁSA...amira...
  Több látomásom vala...s ime a néne...elvált...s most boldog férjet talált...deee... nadpornos a a a...na ITT MIÉRT BÁNTOM...ŐT...ami láttam hogy a BETEGSÉG AZ BE LETT AZ ILLETŐ TEGEZVE -CSIPPEZVE...osztán az hanGOD: na Gospodi Pomiloj...na befogta a feleségem a fülét...én meg azértis elmondom amit akarok monbdani...na kapóra is jött...mert MJOST MEGINT FELUJJULT HOGY NE BESZÉLD EZTETA HÜLLESÉGED...senki nem kivánzsi rá s rád...főleg a hanGOD harsogó mint egy pusztuj Vazulé...ha jah...fülembe forró olmot önthetnek de azért se hallgatok el...amit akarok rok rok reketyeee... be fetyele... na most a fiam hazagyütt a munkából...na ugy mint én...rögtön Édesapámnak estem pestem...ha Édeanyámmal veszkedtek...de ez nem az...hanem AZÉRTIS ELMONDOM...több ok van... MEG AKAROM NEKED MUTATNI... S ITT igy MOSTMÁR MEGTUDOK BIRKÓZNI AZ ÖRDÖGGEL...de ha vagytok... vagy semmi...ködbe körbe vettek bennünket...
 Nincsak most ÉGENI KEZD LEBEGVE A LEVEGŐ KÖRÖTTEM S MAGA A A A...MIÉRT GYÜTTÉL KÖZZÉNK LEBŐGENAZSIDA... a fiam miért nem válsz el...na ezt az ördög mondta benned...s miért nem csinálsz puszi családot...na azt csinálom a JÉZUS CSALÁDOM...de toszta kötekedés meg öreg bluzer vagy...miért nem ... aminek semmi köze...
 Azért csak megmondtam...ugganés MI AZ A SZERETET...MIT BESZÉLSZ...ami NEM KÖNNYÜ...NINCSAK A SZERETTEIDET ÁTVINNI A TÜZÖN = KRÁTEREK S LÁVA FOLLADÉKA HULLADÉKA BENNE ÉGŐ ÖRDÖGÖK...AZTÁN A MÉLYVIZ...ALLÁ MERITKEZÉS ÉS ÉS ÉS...
 NA A BENSŐM BESZÉLNE A BENSŐ EMBERREL HA HA HA...ami ha MATE RIA DE CSAK MATERIALIZÁRDIZMOS...nincsak mindenki aki most olvasol...monduk ha  LE SZÁLLT A REZGÉSED A MATARIA SZINTRE...MÁR CSAK HA VAN VALAKI AKI SEGBERUGDOS...MEG ACCIDE A KEZEDET...FELEMEL : TALLPRA TE MARTA...MÁRIA A JOBBIKAT VÁLASZTOTTA...
 Szcóval...HA MÁR VALAKI FEL AKAR EMELNI NI NI NI...Katica bogárka, repül fel az égre...NA A LÉLEK MÁR VERGŐDIK...s tota teljesen más...amit mondok...ha lentrőlmegmarkolták... na biza...csak akarnák...mert ITT VAN EGY...REZZGŐ NYÁLFA...
 Házunk előtt házunk előtt...igaz nádfedeles kis kunho, de e -wilágért nem adom... van magas eperfa...tele erperrel...
 Der di da...ne dideregj...Ida, AMI GONDOLNI SE LEHET...HOGY MINDEN A FELESÉG S FÉRJ EGYSÉG (GG) GEL KEZDŐDIK...s amit nem engednek...na most irtóra támadni fognak a latrok -hinmringyók s nigámi x poligamicsák... SoDoma x GomMóra rák rákhell s rákfene...szunyogok zümm zumm zzz...
 innennn...
 ...na folltatom onnan, ahol abba hagytam...tudod hogy MINDEN BENNED IS BENNED VAN...CSAK MAGADHO HO HOOO... KELL NYULNI...
 ---amit más a másik tópikban lelőttem. ISMÉT EGY TEST LÉLEK PÁROK LESZNEK CSAK...S ARRA MEN A JÁTÉK... HANCZUR...ROZI hancurozzz... LACI FERI SÁRA...

repcsepista Creative Commons License 2013.07.29 0 0 998

A  E - VilágDráma dramatika Dami fgDáma utolsó rongyrázása lássa...
 Nagyon komoly jóslatokról jósolnék...ami csak akkor ha 1000 %-ba bitta...bitta a bitta... ??? . majd meglátta...mondja a vak varjucska?
  Amit nagyon szeretnék letom pit - ni ni ni ni... Ninine...na nem pusztula el... mert népe megtért... mint Santa Pit népe... beadta (nrm tutta s eltört volna na...) derekát... hason tuszó mászás... szárnyát -lábát... mék hatyám haneee...szeme puck, fülibe forro olom...
 CIRÁLY! - TE TETTED TETETTED EZT?
  Tegnap a sámánunkkal beszéltem... aki a zsidókról miért nem beszélnek... ami vahalogy ugy nézne ki... az Isten soha senki nem látta, s nem beszélhet rólla??? -hellen hellzetben az Istenesitett... nép??? -ami rögtön... ime a TURPI PI PI PPP...
 Vennük elő a magyar ok józan paraszt kenyort...popázzunk...közbe tegyünk fe magunknak krdskt: ténleg csak KÉT ISTENKÉP LENNE??? -amit ha most magyar agy! ---agyj választ...ami rögtön: VAN ISTEN!- s azonnal  ISTEN A MAGYAR OK -NAK ATYÁNK! - DE MI ATYÁNK S ANYÁNK...amira már nem...ollan hogy ANYA ISTEN NONCSE!!! - s erre bedobbtam (vicc) rögtön férfi hormonnal kezeltetnélek...na a TEST (táplálék) FOGYATÉKOSSÁGA KIHAT AZ ELMÉRE...MONDOM ÉN, DE KÉRDEM: KIHAT??? -na a sámánunk másképpen tudja...amira itt a MAGYAR JÓZANPARASZT ÉSZ? - s ismét feltettem a krdst: van -Atya Mama nélkül???
 Közel 40 éve...minden 7 végen meg közbe is...a munka szabja meg...ezzel a gyerekkel együtt vagyunk, vagyis A MAGYAR ÜGYÉRT... s itt őszinte kell legyek...ami szétvágott bennünket... MONDUK MINDENNÉL FONTOSABB...nekem hogy őszintén, teljes erőnkből -szivünkből keressük hogy ISMÉT EGYEK LEHESSÜNK...aminek a legnagyobb akadálya lenne... A MAGYAR OK ISTENE: ESKÜ ESKÜ ESS KÜ...csak a fejünkre neee...na majd mi...a fejünkre esünk ess ess sss...
 innennn...
 ...hogy mi az a biztos... jóslat JÓ S LÁT??? -na akik ki meritek nyitni a cipást...na együtt lássunk...lássuk hogy MIT DUGOTT VOLNA EL...A MI FÉNYSZÜZANYÁNK + FÉNYATYÁNK + FÉNYJÉZUSUNK A MENNYEKBE...HA NEM A SZEMÜNK FÉNYE...VAGY FÉNYVESZTÉS ÉS ÉS ÉS...na pösze a sötétbe meg ha nem nyitottad ki...de VAN SZEM- E???
 ...szóval, maradjunk abba...hogy ha VAN ATYA, NA NEKÜNK AZ ISTEN AZ ATYÁNK...AKKOR...MÉGEGGZER: VAN OLYAN ATYA? -AKINEK NEM LETT VOLNA MAMA, DE ITT SZÜZMAMA AMIT LEHETETLEN A BENSŐ SZEM -E? -NÉLKÜL MEGLÁTNI NI NI NI...

repcsepista Creative Commons License 2013.07.17 0 0 997

Hééé....Joé, jojo! -egy kicc profán (pofázás de nem ráesés) próphécia szia szija szija...lánok filukák...piros az orcátok...
 Tregnap előtt voltam kint egy emergeci hiváson, na a tömegház (getto) parkirozó  bejárójára parkotlam...s a gettős gyerek letörte  a szeleptümlőmet...ami este...kb. 4 óra ráadás...mert nem volt nálam pótkerék stbbb...
 Itt ud mondák raccial teentshon vagy feszültség, mert aki megölte Trayvon Martint az african -american ( nincsak, itt erőszakos fondorlatos RACCE ÖLVASZTÁS...UGGANAZ MINT A VOLT BOLSEOO...RTHADT ONION VALA...ami előszor a magyar ok? -kiirtása CCC...eltüntetése lett volna Volna! Smirna! votty...rotty...) G.Zimmerman, apja nyemec anyja züdamerican...de fehérnek adta be a News Média...mellesleg a News Média...vallagszarta a Mérgeskigyó -ffajzatok s fenevadbestia dögjeik kezébe...na persze MINDEN PÉNZGYÁR S ÁLTALA PÉNZKONTROLLA TOTA PÉNZISTEN IMÁDAT DIKTATURA MINT SOHA...na mondjuk ha Sodoma Gomora már 2000 évvel ezelőtt rég elsppedt vala...képzeljük el...na de illen ninccc...de van, sőttt...
  Mellesleg tartozom egy tucat...Cico bolondja...bőcsei bő csője... herpák...jegyzetekkel na ezek kefeteszek...nincsak mikor Sodoma Gomora már 2000 évvel ezelőtt is, rég elsülledt volna...na erre haparnak...s giggazok?
 Fidelitek az SS mennőket (manökenek)  -tudjátok hogy 80 %kuku a kiválasztott törzsgyökeresek...haj de comálom az anósom...nona ki kéne becCélni...hogy...ezek akik a Mérges kigyó fajok s fákzatok s fenevad bestia dögjeikkel...na ezek addig bestiálkodnak mig...
 Maradjink abba...bő gatya...hogy majd...amit most hogy hellen pillanyatba...na egy gicsit nagyobb letta a tapló...szóval KÖNNEN LEHETSÉGES HOGY EGY ROBBANÁS LENNE MEG LESZ...ami történik amcsi fekete meg fehér...na a fehér oldalon van a mexikói is...hogy a feketék rosszabbak lennének a többinél...s Barack...
 Baracknak ABCULLA ULTRA MEG KELLET T VOLNA MARADNIA...minden amcsi katonát...ez amcsi népek érdeke legelőbb...ugganés a MÉRGES KIGYÓ FAJ -FAKZATOK S FENEVAD BESTIA DÖGJEIK...nincsak azok OSZTNAK MEG BENNÜNKET...tehát hellen pinnyalatban...minden eszközzel...MERT HA MEGÉRTENÉK EGYMÁST...ugganés a feketék addig ming Barack...aztán esetleg ha egy szőke EL -nőcskét (nőstént) választnak...na az is kaccka...de mégis ha egy himringyó -ringyót...na azok...maga Barack...ami még hátra...az amcsi feketék meg Izráel U.K. juka JewUSA??? -na Turopina ma vicca zsidók oda...palesztinok...na amit izráel meg hjordania meg cözeép kelet...Pease... in the middle East...sose napján mekkába...babass...(a szaududik keverk a legjobban s zart)
  Látjátok amit bögyögök? -na a feketéket...mellesleg...talán ők azok..akik...na itt ugganaz az az amcsi fehér vagy bárki...aki Jézus meg Contitution on on on...s ami történik...minden izráel überállosok (Barack???) kezében...szóval egenest vaditás x vakitás...

repcsepista Creative Commons License 2013.06.28 0 0 996

J0n j0n j0nnn... már a bika f ff fff...az ora lika...
 ...hogy a gyerek el ne vesszen...a varju ne károgjon? -károgjon jön jön jön..már a bika f ff fff...az ora lika kszar kaszar kaszar...
  A NÉPPEL -NÉPEKKEL TÜZÖN VIZEN ÁT ÁT TTT...RÖGTÖN ÁTOK S ÁROK... Napon kivül kerültek...ezt mindenki TAPASZTNYALHATJA...mint ha ránkhozták az ÖLHETNÉKET...na jó Édesapám: ne egy komcsit ölj meg, hanem az egészet...mert ha egyet poluson ha mindet szolution??? -de szivesen mentemvolna Wietnamba...akkor még...mindenkit megöltem volna...NA ABCA ULTRA...SÖTÉT ÁRNYAKKAL VOLTAM KÖRBE VÉVE...akarták látni hogy hogy ölök...ami LUTUSZ...ÖLJE MEG MINDENKI MAGÁT...na oda kerültem volna...ahol a sötétség mindenbe belleeszi magát...s láttam  Benest meg a többit...akik meg akarták gyilkolni a magyar ok??? -na mig ok van lenne deee...Olyan jó Jézusunknál nálla nálla...nem is szakiszt engem el semmisem...soha többé mindörökké...
 Na fidezuda... Fiedler on the Rofff...SZERESS MINT ÉN SZERETEK BENNETEK...na pont most beszéltem a fiaimmal...,mondja az ifjabb...milyen hülye voltam...elhittem amit okádnak...nincsak mondja...Turopina élelmiszere 40 %-ban patkány méreg...s a 20 évesek már...na mosmmár azt is adagolják a kajába...hogy felájjon a farka...ami megálitja -eldugaszolja a hugyozó berendezést...s miért??? -EGEKBE VÁGÓ -HÁGÓ -HASZON NEKTEK ITT A F FF FFF...nincsak ollan SZÁMOK KERINGENEK A LEVEGŐBE...nincsak 50 000 -ezer aranybollgó tiszta aranyből kellen hogy a számoknak értéket..adjanak?
 Cóval amire fel akarom hinni a figyelmeteket...akik már...na mondjuk a mult héten irtó VESZEKEDÉSÜNK...mert ostoba bamba...azt ugy kellen csinlni mint legallább azok...NA FIGYELJÉTEK MEG...ezek mint GYÜLÖLIK A MAGYAROKAT...KI SEM MONDJÁK A NEVÜNKET...évekig zabáltam a Spotlightet, mikor minden BARBÁR -MANGOLOK -HUNOK, ÁZSIA VADJAI...
 Osztán a NYEMECEKET IS GYÜLÖLIK...maga a nyemec nép...ugyanaz mint a MAGYAR NÉP MEG AZ ANGLÓ -U.K. TRON ALLATT NÉPEK...IGEN ÁZSIA AFRIKA AMCSI AUSZTRÁL STBB...MEG A VILÁGMINDESÉG ÖRÖK NAPNÉPEK HONOSAI = ÖRÖK ÁLDOTT X ÖRÖK ISTENGYERKEK...VAGYUNK!!!
 innennn...
 foltatom...nam arról lenne szó...hogy azok a NAGY SZÓNOKOK...na mind hazabeszél...UGGANÉS ÉS ÉS-...A NÉPEK VÉRE -VEREJTÉKE...AZ A NÉP S NÉPEKÉ...TEHÁT TOTA NEMZETI VAGYON CSAK...PÉNZ??? -HA TUDOD HOGY MI AZ...ADD MÁR A TUTTUNKRA TUTUTTT...

Előzmény: repcsepista (995)
repcsepista Creative Commons License 2013.06.27 0 0 995

Ohohohooo... ho ho hooo... á mekk á mekk ááá...kiccikooo....
 A Néppel s pösze hogy elől a MAG -MAG-Y  NÉPEMMEL ÖRÖK RÉTEKEN -TÜZÖN -VIZEN HALÁL -HALL ÁLLA...POKLOK -POKLA ...S NINCS OLLAN ERŐ...MELL A NÉPÉÉRT S NÉPEKKEL NE ELEVE GŐZNE NEEE...ZZZ...ZENGVE GŐZVE ZENGVEGŐZVE ŐVELE...JÉZUSUNKKAL BITTA ÖRÖK GYŐZELEM...DE MI A A AAA...
 Aka kaka kakarrr...akakarok sugni nektek valamity...filemile van file...
 A szentnek is...MAGA FELÉ HAJLIK A KEZE...nona...itt repcsészik ...jöjj hát velem s csössz...repcspiff f ff fff...mufft...
 Mindenki MAG -MAGÁBÓL INDULHATA CSAK KI...tehát HA MAGAMAT MAGAM MEG KELL TAGADNI...AKKOR ITT??? -MINDEN ÁL S ÁLLATI??? -BO BO BOOOO...
 Cóval egy kis cécóval...nincsak...egy embert onnan ismerhecc f ff fff...hogy MINDENNEK X MINDENNEKNEK X MINDENKINEK S MINEK...VAN HATÁRA DE HÁTTT... ÁRA IS??? Nincsak. Jézus meg s lefizette az árat tt ttt...NA VAHHALLA ELTUDTUK KÉPZELNI...nona...mikor öngyilkos lettem (volna) ugyanis A SZIVROHAMAIM VISSZAJÖTTEK...s egy szivrohamba a szó szaros értelmében meghaltam tam ta ttt...de nem haltam meg...mert NEM EZ A SÁRBURA x GUNY  x GUNYA VAGYUNK...legalábbis ha értettek...főleg most is hogy az EMBERT KERESENI IS, MEG CSAK SZERETENI LEHET...S EZ ABCULDA ULTRA...na először találkoztam azokkal...akikkel megszünt volna!- smirna! -volna ha lett volna...ugganés többlud disnyót gőz? -Szóval mikor meghaltam...az annyi hogy kiléptél MINT ÁLMODBA  a porhövelyedből...AMI MI??? -piszikosul..HA VAN BUTA BÁRGYU ÁLLAT...AKKOR ANNAK IS A LEGALLJA HA HA HA...NA ÉN AZ VAGYOK RÖGTÖN...HA CSAK 1 PILLANATRA MEGFELETKEZTEM A MI MAGYAR OK JÉZUSUNKRO RO ROOO...UGGANÉS AZ A CÉL...S KIGGAZOK AZ OK A OKOKOKOOOO...
 innennn...
 ...akarok valamit megmutatni ni ni ni...amihe he he heee...szem...???

Előzmény: repcsepista (994)
repcsepista Creative Commons License 2013.06.27 0 0 994

jojo! -elő a jojojojojojjj...

 Valamit akarok egmutatni nektek...na ha szeretesz engem rpcspitta? ---akkor etessed a bránykáimat de már az enyémek is???

 Értem...na a magyar ok -okozatosoknak nem lehet máskppen a szeretetet elképzelni...mint vagy az EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG BENNE, S BENNE...ami valóság...de ha ezt ténleg megtudhatnuk az lenne az igazi NUK?

 Amit meg akarok mutatni... hogy a legbátrabbak is...na akik bloody anglishek...azok bizon egg gicsit nadon is haz beszélnek...ugganés nincs hogy a NÉP S NÉPEK BÜNÖSEK VAGY NÁCIK PINÁCIK MEG AZOK AZ IGAZI ELLENSEGGEK...texxeltek tecceni...de no na nooo...nem akarunk mindenáron férhe menni...

  Cóval ha van ollan hogy IGAZSÁG??? -akkor az benned s bennünk van...akarunk MAGYAR MADA SZABADOK LENNI??? AAA...

 IGAZSÁG???

repcsepista Creative Commons License 2013.06.25 0 0 993

Snowden snow s schnowmüvszex s schowmüsor sinházak Sin Siti -Citi s Snow Iccák tü sarokba tippel -stoppol -tipeg totyooo...
 .. e-világ??? -drama Drama Ticca a főszerepélő ciss himringyo utolsó fel vonyitás.. itt a piros ott piros...hol a cica ccc...1 cica 2cica 100... megfogta az icci picci egeret...
 Felelős MINISZTÉRUM = NÉPSZOLGA szolgálatot Budán s Pöstyénbe...mindenütt ahol NÉP S IZZADSÁGA VÉRE FRECSEGNE...
 Na ki az a buta s merev fész...ki bedültél ezeknek a HULLA RABLÓKNAK...akiknek ki ját az ELLENSEGGE???
 Ami ma láthatTalan KUROMÁNY...az egy ollan HULLA RABLÓ BANDÁK EGYVELEGE...na képzjük el..hogy mióta EZ???  a világnak csufolt valami kaka -phocs -pocsoja létezik... na a tolvajokat meg rablókat tenyésztik csak...maga  A NÉP S NÉPEK = ÁLDOZATI KECSKEBIRKÁK FELMÁSZOTT A FICCFÁRA...GOLGOTA KERESZTEKRE LETT FESZITVE...rögtön azonnala MIKOR AZ ARANYBORNYU...NA MA MÁR BULLI BIKA...JÖNN MÁR A BIKA...FU AZ ORRA LIKA...NA MIKOR PÉNZ = ISTEN??? -akkor mindki téved...MERT AKIK A PÉNZGYÁRAKAT -NYOMÁST FUTTATJÁK MEG CONTROLLA... azok ISTEN FELLETIEK VALÓBAN..na mikor a PÁS -SÁP SZISZTÉMÁKAT BEVEZETTÉK...azóta...minden NÉP S NEPI NAPI NAPINAPINAPI PAPI APÁTSÁGOK A NAKATOKBA...MINDEN NÉP S NÉPI K LETT FESZITVE!!!
  Fidelem...még az ataista ... nincsak...VAGY JÉZUST FELÁLDOZTAD...VAGY NINCS!? -SZÓVAL AKIK A HÁTTÉRBEN = TERMTŐK..PONTSAN ISMERNEK BENNÜNKET S MINDEN GONDOLAT INDUXXION S REAKCZION GONDOLAL MOZDULATAINKAT IS...
 NONA LE TAAA...MI IS AZ ÖVÉKET...SZÓVAL
 FELELŐS A NÉPNEK...IGEN A MAGYAR NÉPNEK IS... AKIK A VÉRÜNKKEL S VEREJTÉKÜNKKEL RENDELKEZNEK??? -na elég a BIDI SNOW SCOHOW -HADOBA S LÁTVÁNYOS CZIKUSZU SZUKU SZUKU...abculda ultra elszámolni Kicc Jocconak az általános oskolába is...PONTOSAN HOGY MIRE MENN ..KÖLTIK VÉRÜNKET S VEREJTÉKÜNKET...na minden más...???
 NICCAK ICCÁKKK... NEMCSAK AMI VÉRÜNK S VEREJTÉKÜNK...HANEM ABCA ULTRA MI MONDJUK MEG...HOGY MIRE...PIRE PIRE PIRE...HÁNYSZOR AKARTALAK ÖSSZEGYÜTENI BENNETEK...MINT KOTLÓS MAMA MAMA MMM...
 Értem...maga a BÜDÖS ROHADT HULLARABLÓ BAGÁZSIA ZSIVÁNYZSIGVÁSÁR CZIRKUSZU KUSZU KUSZU...tota minden népek ellenseggei...ne hogy...na azt hinnéd hogy ténleg EGYMÁS KÖZT...LENNE TITKUK KU KU KUKUUU...
 Nincsak...NEKÜNK KELLENE A GONDOLATAIKAT IS...NA VAGY AZT TESZED AMI A NÉP AKARAT.... VAGY EGGENEST MENSZ...DÉZZILLALA LEEEE...END!

repcsepista Creative Commons License 2013.06.22 0 0 992

o oo ooo...jönn jönn jönn...a vonat, fityil a bakterhacc hacc hacc ccc...
 ...mi lenne ha...na  most nem ez...lenne az igazi pró fész szia szia szia...
  Nadon egzerü...mert MINDEN NYELV...HA VETTÜK A JELENTÉSÉT S ÉRTELMÉT...na miért? -hol? -hogy lett összazavarva...
 Amiket kérdek...meredek lesz...na cupa kérdéseimért...eddig minden honnan ki..amin mosz verekszek hogy a közvetlen családom feleségem s gyerkeim...ugganés MÉGIS LENNE OLLAN...HOGY CIKRA...na most mikor akarom LÁNGRA LOBBANTOM TOM TOM ATOMOZOMMMM...na ha van igazi ATOM BOMBA...AKKOR LENNI KELL IGAZIBAMBÁKNAK IS...MERT MIRA JÓ AZ AZ ATOM...AMI ÖRÖK SEMMI X SEMMI...NESZTEK...MÉGIS IJECCGECIZTEK..vagy most miért...jött rád a happárré...páré = párzás!? -na vissza hogy fész...vak fész...nincsak fej-fejsz? -fejsze...ha az agya terméke...na az agy nem termel semmit hanem az ESZ = FÉSZ???
 Kérdem...monduk E -WVILÁG KECCKEDE...NA UGG MONDJA A TEREMETŐKÉ -TŐKÉSEK...NA MA IS AZOK...szóval mielőtt E -GOLLÓBIS... lett volna...Jézus fel lett áldozva??? -mikor ha ténleg belementek E -WVILÁG KELkellTEZÓIBE...akkor láthatjuk hogy MI AZ HOGY TEREM -TŐKE X TŐKÉSEK??? -amire most nincs...idő =tőke?
 Vegyük IZRÁEL MEGHELLENIK A PORONDON Poron Don??? -ha nincs meg az ATOMARSZENA MEG MOST HA NINCS MEG A NYEMEC ÁLDOZATI BIRKA (nép)MEG SZŐKŐKECSKE...ugganés létezhetett volna IZRÁEL??? -létezhetik MINDEN PÉNZ...TŐKE IZRÁEL = EGÉSZ EGÉSZ -E EGÉSSZE LEHETSEGGES CCC...Na uge kell EGY ÁLDOZAI BIRKA ÁLLANDÓAN...mig egy SZŐKŐ KECCKE...
  Nona...vedük a nyemeceket...(betörtek)akik ma is meg vannak szállva... aztán melliket tennéd...most mellik vót a követkeccő...nona  A SZOVJET RUSSA...USA TUSZA TOSZTA...KI TOSZÁSA SZÁSA??? ...szóval szinte minden tapotta e gollóbisnak...s ami dögletes...RENDEZNI A HELLZETEKET...na ugg ahogg RUSSA vissza a LUKÁBA...UKRAJNA UKRÁNKBA...ugg eggetlen egy tapotta e -gollóbisnak...NA AMI TYÖRTYÉNIK NIK NIK KKK....hod...na a magyar ok, palestin ok...mi le vagyunk uggan irva...de mi az ami mégis...gerincünket ki eggenes sit sit sti...siti sitt? -trudod n n n...nem lehet tudni hogy nyög...de hogy nyüg meg nyügös a gyerek...na szalma csóva a vizbe...bitta nem tud kakálni...
 ÚRUQUKUK...ninca...ellenben...NA BEENGEDTÉK A KIGYÓT...meg most mi lett volna...ha nyemecek CSAK PETŐFINK: FAK FACE...(fész)FAFEJ...MAJD HA SZELLEM NAPVILÁGA...ugganis ...
 Nincsak...IZREEL A NYEMECEK NÉLKÜL...MINT ÁLDOZATI BIRKA...NA MOST A ARABOK MUZULMÁNOK ÖRÖKKÉ SZÖKŐ SZÖK...megszöksz vagy sokkeres a mokkeres... DA CSELL...KECCEGE...ZERINTAM EGG ÉS UGGNAZ A FAKTA S AKTA...AKOL...SŐT MINDEN HIEDELEM MELY ÁLDOZATos ALLAPOKRA VAN ÁLL...LITA???
 ...nem akarok csa... mint egy bot... vakkutya...ca csaho ho hooo...
 1920 Junius 20?

 Isten birkája meee...

repcsepista Creative Commons License 2013.06.20 0 0 991

Jojo! -o oo ohohohooo...Ohio? -NadKanizsa? -Szmbathell...stbbb...
 Tota hadiállapot van nállunk...amit ugy tudnék... hogy Édesapám, miért nem lépünk be a Kommunista Pártba? - te biztos nagy ember lehetnél, aki igy ud dumálni...ugyanis mennyi igaz abból...hogy Jézus él???-általa mi is? - deee...örökké o oo ohohohohohoooo...ájj! kivagytlőttek...?
  Vissza...hogy erőszkkal rákapcsoltam a fiam...na az ifjabb...most a nagyobb...abculda ultra őrjöngene...talán igy is ha látta volna...
 Bitta értitek...hogy PÉNZ NÉLKÜL??? - papi pu! -kipu? -osztán meg lett forditvaminden...plö: kenyeret!?- s munka???
 Minden vallás...na itt három s esetleg 4. ha az arabokat is beleszámitjuk...ugganés N.1. Watikán állam, N.2. Anglikán Loan Don, alma? -Loan Don pepi? -szagos? N.3. Uj JeRUSA álom a fa allattt...kérdem, maga a ŐsZsidó álom? -létezhetne e...e DUALEKT ICA nélkül??? - aztán Mecca? -4. de nulla az öreg göbögön az esélye?
 Szóval...nem fogom végig levezetni hogy...na ahogy a fiamnak fel ...tettem a kérdéseket...de ...elfordult...nem akarom hallani...nem érdekel...ezt a a a...te irtad...normális vagy...na az ujabb megggezés hogy én  AZ VAGYOK...AKI, MEG MIDNENKI...s a hang azmondja nekem: SZERESS!!! IGEN!!! AZ ELLENSÉGET??? -NA NINCS...MERT HA LENNE...AZ ÉN LENNÉK???
   Ugye elgondolkoztató...hogy ki e -wilág LEGEL ROSSÁBB EMBERE??? -emlékeztek a biblia történetre. Nabugonodózer füvet legel vala...nem tudja eldünteni...hogy züld ostoros eug léna vagy harra kira? -na nem igazi horro király??? -gyepel de ezek biza nyalizmo nakizom...
 Ime az óra? -csak ezt a ketőtt ketyegheti : sta lin sta lin...hogy jit ler jit ler...azt csak eccer vala ELRENNTEN TŐ PLÖDAKÉPA?
 Mennünk továbbb...vegyünk Skodát...
 Isten barma...beee...gyüvel...

Előzmény: repcsepista (990)
repcsepista Creative Commons License 2013.06.19 0 0 990

Jojo! -o oo ohohohohhh....
 Jár a toronóra biimmm...bammm...biimmm...bammm... kár a falióra tikk takk tikk takk ...a zsebóra azt kattogja tiki taki tiki taki...
 Bitta hallottáto...előbb a nyemecek...azt a faliórát ami azt kattogta sta lin sta lin sta lin...összetörték...aztán jöttek a felszabaditók...azért mondok felszabaditókat...mert mert ÁZSIA MÉLLE...minden...na nállunk is ugy vala...hogy ha monduk NA VEZÉNYELTEK CSHSLOVÁCIAÁBA GÁBU GÁBI BABU...ha megtagadtad rögtön főbe lőttek...a többiek előtt...tehát már nem... na mivel vót jobb...a feudalizmusba...éhen a Czirályájájájájjj... v eszed a laput pu! *Jit ler Jitt ler szétlőtték...
 Nona...no no le taaa...egg gizs érdeggeséggek...ugganés hallhatod itt a hirekbe hogy a CSU F FF FFF...StroBerry Barack Hussein Obama...oblider  obladá kakko kzza...na láttátok e wilág N.1. erős emberét...valami cipi a a a...meg a másodikat...fényesre nyalják...na minden elődük  MUNKAADÓLUK VALLAGÁ GÁ GÁ ÁÁÁ... s amit szeretnék pontosabban tundi, hogy vahhol a második NYET? - AZ ELSŐ...ugannés...zerintem az egész e -will gágon KAZÁr -ZSIDÓ BANDA URALOM VAN!!!-mihez...na egg jópá pá pá...tubababba lupááá...belekcckedtem volna... na da fidzuda, OLLAN EREJE VAN ANNAK A HÁTTÉRNEK...akik zIZRÁLE LÉTRE HOZTÁK...na most mékk cacc a keccek kecckede...neee...cak fidezuda...NONA HOGGMOST JÖTTEK IDE AZ ALIENEK...AKIK MINDENKIT ELEVE MÁR...Sichin bacó: azok mindent...ami mozog megpetéltek...ZÓVAL LEHHULLAN VALA A HULLA AZ ÉGBO BO BO BBB...
 Naccóval vagy NATO sto e to? -jah ...ugge érdekkes...hod hod...az orszok nincsennek a közös nyilás...Juh Turópinyába???
  Cóca meg eh mi có, emiatt amit most BEHIRDETTEK A HIRHEDTEK: StroBerry Barack Hussein Obama U.S.A. ARMY CSU F FF FFF...NA A KÖVETKECCÓ: MINDEN MAGAS RANGU KATONITISZTNEK AJÁNLJA HOGY TANULMÁNYOZZA A MAIN KMPT F FF FFF...nona az ujjunkon megszámolhatjuk hogy ezért...egy pár éve...kiirották volna az egész caládfádat...de csak a fa...maradt??? -ne huzbeee...
  Jézusunk kis birkája beeee....im gyüvök...

repcsepista Creative Commons License 2013.06.14 0 0 989

Á! Kivagylőttem pummm...
  Amit gyerekkoom óta akarok tudni...honnan lehet felismerni...hogy ez az én fajtám ez...sirok...siroká ká ká ká...kasztrana marad jana...
 Ime Jézus vonzalma: egyenlőség -testvériség -boldogság lenni...mert lenni??? -egymás örömére...
  Jézus: mérges kigyók fajzatjai...fallra hányt (róka) borsooo...tehát EGY TOTA VÉRSÉGI -GÉNSÉGI HIERARCHIÁS LÉNYYEL VAN DOLGUNK...van még a bibliába: sem Isten???? .sem embert ezek nem hogy láttak...hanem nincs bennük!!!
  Na...igaz hogy HUMANOID  A FORMA...DE EZEKET KÖVETI A POKOL -GYEHENA -KÁRHOZAT S ÖRÖK HALÁL...
 Nona minden kölcshatásos...igy...VAGY EGY...DE NEMZETI TOTA ÖNRENDELKEZÉS VAGY EGYSE...
 ...a kérdés itt...vajon...azoknak akik MEG AKARTÁK FORDITANI AZ IDŐT...azét nem lehetet mert nem lehet IDŐ ...IDŐ ADATOTT NÉKIK...ELŐTT???
 na ami Jézus tett...hogy TOTA GONDOLAT MEG SZABAD SZÓLLÁS...ollan hogy nemzeti titok...??? -mutass egy saját pénzzel rendelkező...azaz nemzeti (náci -názi) népet??? -na itt kever Alexunk???
 Cóval...hivatalaosan (tudva elismerve nemzetek???) ollan hogy U.S.A. sose létezett...deee...

Előzmény: repcsepista (988)
repcsepista Creative Commons License 2013.06.14 0 0 988

Szárnya szárnya...Gondola gondolát szárnya nya na nnn...
 Ne ölj s ne parzánálkodj gondolatban sem...na ha valaki ezt megtanulta, az tud repülni mint a madár...s ide vágna? - Vág a pali...odavág...a 60 -s évekbe szó volt rólla...hogy 2000 -re ollan jármüvek lesznek...melleket a gondolatoddal lehet irányitani...ami mindig is volt...van! -csak keresni kell...s ahogy bögögyöm...s a látszat...na csal, s valóban KÉT KERINGŐBEN TÁNCOLUNK...de tudsz táncolni? -ja ahogy füttt...
 Mikor át akarod látni ezt s ezt eccete -arra teret...na mennünk vissza MIKOR NEMZETI PÉNZ -NEM VALA...a Magyar rok ok -nál, tudodmi az Örők szirtre épitünk pitünk pit??? - na Sana a pit-a? -Vajk? -a vajákos...s pont hallgattam David Icket ige...nagyon de nagyonis VÉR FERTŐZÉS...na okvetlen ...ja vér apucátokba...mi is ufok? -vagyunk...de előbb vagy vagy vagy...ami Alex Johnson...na itt arról van szó...hogy MI JÉZUS FÉNYE...az nélkül nincs vére...mert (nyirokér) MINDEN A SZIVVEL VAN KAPICSAPOLÁSBAN...szóval amire hogy mi az hogy NEMZETI BUM? -s fideld...mert a Nemzti pénzzel rendelkező nyemecek? -rövid 10 év allatt ollan BUMMRA TETTEK SZERT...MINT SOHA ELŐTT SE UTÁNNA EDDIG...na most hagyjunk ki mind lári flárit s főleg ugy a merge kigyók fossa...mint a patkányok váncogása lássa...ugganés szopták mondani: a számok nem tévedhetnek...de te...SZÁM??? -most figyeld a jUri Gellerteket...s főleg a kezét...meg mozgását...s lassu felvétleken...minden csalás s szemfényvesztés lenne...(na bocc ha van...na tudom hogy van egy Geller Gyuri aki felvette a zsidó vallást...nem rőlla van szó...de a Gellerhegy?)
 Sem elveni sem hozzátenni nem akarok egyetlen egy...akik keresitek az igazságot előbb mekk ke látnunk a gazságot...de Kiggazok???-na azokat...ISTENT SENKI MEKK MEKK MEKEKEEE...NEM LÁTTA...
 Szóval...A GAZDASÁGI ÖNRENDELKEZÉS NÉLKÜL...ami feltétlen KULTUR KÖRÖS...NA A VESZTÜNK VAGY ZERNCSE CSE CCC...NINCSAK KÖRPATKÓBA NEM BARKÓBA??? -MEDENCÉNK...s Kossuth lajcsi...kétséeggtelen szabadkőMüvész...na roppont érdekes...mert ...mi a MODERN SZABADKŐMRÜHESEK CÉLKITÜZÉSE...AMIT ABCULDA ULTRA MAGYAR -OK??? -VONYITÁSÁBA VISSZA AKARNÁK A CORONA ORSZAGA...ország? nem cirályság s ciróka baróka...1945ig muris mogerul murizni lehet...
 Röviden...az Uj Isten s Uj wahhabaRata...na itt van David Icke: igen vannak KIGYÓ FAJTÁJUAK S AZ UROLKODÓ RÉTEGEK...nincs ollan hogy TE NEMZETI ...NA PÖSIT VAGY...ÓH JAH...My Name is Pityu, nice to mityu...
 Nona...mese nincs hogy VAN VALAMI A VÉRBAJUNKKAL...mert ime a LÁTHATALAN KUROMÁNYOK...ha csak KIGYÓ VÉRÜ S ABBA IS A MÉRGES KIGYÓ FÁKZATOK...na most ami bestia...itt tota PATKÁNY SZINRÓMA VÉRÜSÉGRŐL VAN SZÓ...ugganis hogy nem látják a JOBBÁGYOK -PIROS POPSI CUKA JÉRCÉK...AKIK KÖZT UGYAN VANNAK KOPASZNYAKU KAPPANOK...HOGY NEMZETI PÉNZ...A TÖBBI LÁRI FÁRI...
 Jitler -Napóleon lócár...nyemec NÉP??? -nincsak ma is félfe kell beszélni hogy NEMZETI BUMM BON BON...
 Nona...van ami ...Jézus: szamarat tolláról iá iá iá...
 ...a legbátrabbak is...mell bezélhetnek mekk mekk mekk...
 NINCSAK: ABCULDA ULTRA KÖTELES VAGY ELSZÁMOLNI...NEM PÉNZÉRT VAGY...DE LELKED MEN RÁ...1 =MIND???
 krd: vahhon Kossuth SZUGGERÁCIONJA...hogy Lincoln...vagy ami ...na rögtön bizsereg a a pitta kitpitta...nincsak...vegyük az UJ SZABAD KIMÜVES...DE A MAGYAR OK RA. tudod ugye van ollan zódség okra...ráálitott SzabaKőMÜvi elvetélt-her herlélt bangdákat...NINCSAK...SANDA PIT...VISSZA...MIG Nad Ápri nagyárpinagyárpi...pi pi pi...ugganés NEMZETI PÉNZ...na a Római TAXCOLLEKTORRR...TAXIVAL...lehuzzák a Cszaros csizmát...(ki képe van a tallpán) adót fizetni ???  -ÖRÖK HALÁLOS -KÁRHOZATOS MEGBOCSTHATALAN BÜN...NA JÉZUS? Ő IS MEGFIZETTA ZETTA ZETT TTT...add meg a Cszarnak ami az övé...de nem érti senki...hogy Jézus közel azt a MAGYAR ÉDESANYA  ARÁM -HUN -MAGYAR -PÁRTUS JAZIK NYELVET BESZÉLI...NA MI A TIED, HA KI NEM HERÉLTEK...NA A LÁBOD KÖZTA CSINGILINGID???)
 ninca...U,S,A, BANGGG...MIND A MAI NAPIG ...WIDAOOO...REPREZENTA...AZTÁN CSAK ADOMÁNY LEHET...
 ...ime...nekik...vak vezeti a világtalanokat...süketek verik a vakablakot...
 ... nincsa...egyik jelenet a SANTA PITTÁS KÉT FELŐL ANGYALOS KÖZEPIBE PU, aPU? CORONA ORZOGA ZÁLOGA...KENYERET MUNKÁT...etudod képzelni...képtelen vagy... semmit se érzek...???

 Dózsa népe...

repcsepista Creative Commons License 2013.06.13 0 0 987

Jojo! -ha van...kapjunk hozzá...jojojojojjj...

 Ne ölj! -ne latorkodj...na itt csak LELKEKET LEHET MENTENI...s maga aki nem akar menekülni...azt te se büntetni s ne adjIsten...a pokolba vagy gyehenába küldöd...mer mos vinni fog magával...látod???

 Ha nem tudjuk hogy csak vagyok??? - na akiben van ÉL -LÉT -LÉ??? - az adni akarja...deee...ha nem ke...az illető...???

  Teccem teccek...vagy tecchallott...

repcsepista Creative Commons License 2013.06.12 0 0 986

Jö jö jö...már a bika...háp háp háp...jönnek a csacsá csá csá ccc...
 StroBerry Barack Huszein Obama Dáta Basszi si si sss...
 Monduk a Rukutyu Mutyu s Csarmajanku Dáta Basszik...na ami most...kivágta a tacsot...hogy Barack mindent megtudha ha ha ha...
 Ticsita vizet a kénköves trágya dombbooo...mico EGY NEMZETKÖZE -FELETTI ISTEN FELETTI BANDA -BANDÁI KEZÉBEN MA MÁRMNDEN OTT ITT...A PÉNZ -NYOMÁS S CON TOLLA...MINDEN EGY TOLL VONYÁS Vo nyiii...ninca...bennünket...a Magyar Testvéi Közösség leszármazottait...na magamon is csodálkozok...MERT NEMCSAK ITTI LÁTHATÓ ERŐK...hanem maga e Vassargollbóbis...na A MAGNESES ERÁCCSÁVAL EGYETEMBE...MI TERMTETTÜNK BENNETEKET...na cócerint voltak HIRDETŐ TÁBLÁK amcsiba, hogy nem az Isten...ha nem MI ADUNK NEKTEK ENNI...nameg levegőt...mikor pu???
 Nona...A RÉGI IV. V. GEORGA GÁRDA KÉSZENLÉTBEN...de kérdem...kit zavar hogy MINDENT TUDNAK RÓLLAD...na agondolatom is...mico kigyüttem...a N.1. oka...hogy kigyühettem hogy allá irtam...azonnal kész vagyok menni Wietnamba...AMIT AKKOR SZIVESEN...ugganés részünkről...ABCA ULTA NEMCSAK A SZOVJET SATALIN -SaTAROHttyKA...na KisZinger: ha a tyroroszok kimennek...azonnal meg kell sZállatni a matyarokat...nona ná ná nnn...
 Zzzz...mondtam valamity...ami a próféczia szia szia szia lánok srácok...piros az orcátok...popsi? -itt a piros ott a piros...
 Nona...akik IZRÁEL ELKÖTELEZETTEK...azok NEM FIZETNEK ADÓT SENKINEK...s mig izráel izráel...nem is fognak...na SEMMI NEM VÁLTOZOTT...UGGANÉS MÁR IV. GEROGA BEBUGYIZTA...
 NEW WORLD ORDER...mit akartok...
 Nincsak...monduk itt a FEDERALL RISERVE...ABCAULTRA EGY NAGY SEGG...ALLATTA SÜTKÉREZHETTEK...
 Nona...ha stroBerry Barack...nona amira menn a játék...te te te...nincsak izrael...na Jakobb...megbotlik Damaskuszu kuszu szuku...matól keccke a neved. iz -Ra -el...fideljétek...trörrr ölve vagtok...2x2 = 4 x 4...velem kislán...Szirus? -ágyba  mégy...
  Izrel te csak álmodozzz...te nadvilág te te te...habiruzzz...cRuzzz...AREMMEGENYO ZÁDERRR...DIRR DORRR...GENOZÁDEREZZZ...
 ...NINCSAK A MAGNESES MEZŐKBŐL...(SZEM) beléd...allád null...
  Értem...az amcsi meg világszarta RON PALCSI (ronpalcsik tetenus injekczion, azért) HAZAFIKAT...gyilkolják halmazra... (főleg 1948?- üres lett a polc)na HÁBORU A TERRORRRAL...de ki az ellenseggg...??? -szépen emelkednek az élelmiszer árak...aminek abca ultra...semmi oka...de a többi cuccoknak se...rá adácsu... ha ha ha...silány szar termékek...egyre szarabbb...(nő a hozomán) teli a KÓRHÁZAK s mindenki rákos lett...9/11 óta extra 6 +... milcsi  nyomorék...a hazatérő hősök előnbeee...
 ...FIDELITEK... VACSINGÁZ gáz van?-strBerry BARACK??? O O OHOHOHOHOHOOO...vicca V.Georga...SAGA...ORGIA GI  GI GABU GABU GABUUU....Saul megölte zázát...DaWidók (özvegy veszett vakbakkeccege bosszuja N.Ü NŐ L NŐCI -nőke meee... MENNASZONAI HORRR...RRRR...)  1000 s milli s billiooo...
 Az ÚR? -LOURDOG LOTROK LOTRA... CCZIONBA TROTTT...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!