Keresés

Részletes keresés

hegyilány Creative Commons License 2008.03.14 0 0 111

Sziasztok,

 

hát itt történt egy s más tegnap óta. Valahogy jó lenne sorra venni a dolgokat...

 

Tisztázzuk: nem vagyok misszionárus :-D , még csak nem is akarok senkit sem rávenni arra, hogy szexeljen, hanem CSAK arra, hogy ne beszéljen valamiről úgy, mint egy eleve rossz dolog, merthogy undorító, hogy ki sem próbálta.

 

Nagyon gáznak tartom, hogy Gesztenye nem tudja megkülönböztetni, mikor szivaják és mikor nem. Az a "kérésem", hogy ide IS másolja be a kitöltött kérdőívét szivatás volt, és 24 évesen nem látta meg. Ez is mutatja a lelki felépítését. Mindenki tudjon róla, mert ő az egyetlen tökéletes, egyébként erre utaló pár sora volt már nemrégiben is, amikor ezt mondta, idézem: "Akit valóban érdekel az esetem és még nem tud róla, vagy csak keveset, az olvasson vissza és igyekezzen megérteni." Lehet nem fontos tudni rólad, Gesztenye. Lehet, még a különcségedben is túl apró vagy ahhoz, hogy fontosnak tartsanak...

 

Már többen mondjuk, ismétlem, bántó szándék nélül, hogy szakemberhez kéne forduljon. Sőt, egyre többen. És azt is, hogy előbb-utóbb úgyis rájön, hogy nem a jó utat választotta, de akkor késő lesz. Az álláspontját hogy nem kívánja a szexet, elfogadnám, amennyiben a kielégülést sem keresné.

 

Ugyancsak Gesztenyének mondom, hogy szerintem az ittlevők közül rajta kívül mindenki kipróbálta a páros szexet, sőt, többnyire azt űzzük, és kapcsolatba kerültünk mások testváladékával, és még mindnyájan élünk. :-D tehát a váladékok nem halálosak, egészséges partnerek esetében betegséget sem okoznak, sem kiütést, sem emésztőrendszeri panaszokat. És amint kifejtettem/kifejtettük, megfelelő védekezés mellett a gyerek sem kötelező tartozéka egy heteroszexuális kapcsolatnak.

 

Don Quijote: az én szememet is PONTOSAN az szúrja, ami a Tiedet: a kijelentései nem helytállóak, sőt, megalapozatlanok, mégis annyira meg van győződve az igazukról, hogy egyszerűen bunkónak tart MINDENKIT, aki másképp meri látni és állítani.

 

Továbbá: 12 éves korban olyan kérdésekben, amelyek a személyiség későbbi állapotára vonatkoznak, mint például a szexualitás, az ember nem hozhat meg életreszóló döntést.

 

Igen, szélmalomharc. De attól még szeretném a magam hülye agyában egyenesbe hozni ezt az egészet. Meg akarom érteni, és még mindig nem sikerül...

 

Na, így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha később lesz még valami, akkor írok.

Don Quijote Da LA Mancha Creative Commons License 2008.03.14 0 0 110

Gesztenye,

 

Az is érdekelne hogy mikor van a születésnapod. Lehet hogy ez is sokat elárulna rólad.

 

Ha kényszerből ki kéne próbálnom a szexet bárkivel, vagy akár egy barátommal, rettentően izgulnék, sőt remegnék, félnék, nagyon tartozkódnék, sőt ha tehetném, akkor el is mennék, menekülnék onnan és egy kisebb közepes lelki sebet szereznék, nagyon megviselne. Ismerem magamat.

 

Tudod, azt hiszem megint rossz úton jársz. Természetesen ez a szüzek szorongása ami azt mutatja hogy tele vagy fóbiákkal. Már eleve úgy indulsz neki hogy lelki sebet fogsz magadnak szerezni. Ha egy olyan partnerral jössz össze aki megérti ezt és nem azért van ott hogy most jól megb....szon, akkor azért egy másik kép is ki tud alakulni. Egy szerető kedves fiú aki azért van ott hogy neked jó legyen és csak olyan ritmusban halad ahogy neked a legjobb. De ehez tapasztalat kell.

Szóval szerintem ahogy már más is irta hogy nem te választottad szingliséget az választott téged mert olyan vagy amilyen és ezt akarod elfogadtatni.

Már én is irtam hogy klinikai eset vagy és még mindig fenntartom, de nem a rossz értelmében, hanem a fóbiáid miatt. Minden kijelentésed azt támasztja alá hogy valami nem stimmel nálad és hegyilány is ezért sajnál és akar segiteni, meg mindenki aki hozzászólt. Lehet hogy én is. De nem akarlak megváltoztatni, nem itéllek el, mert nincs miért, és nem akarok mást csak gondolatokat cserélni.

Ezért vagyok itt.

Előzmény: Törölt nick (97)
Don Quijote Da LA Mancha Creative Commons License 2008.03.14 0 0 109
Igazad van pihe6, csak arra válaszol amire akar illetve amivel csak a maga véleményét védi.
Előzmény: pihe6 (103)


Don Quijote Da LA Mancha Creative Commons License 2008.03.14 0 0 108

Már én is irtam neki hogy normális körülmények között azért az ember megfürdik szex előtt, mert úgye gesztenye elég tisztaságmániás.

A másik meg, már feltalálták a gumi óvszert ahogy a neve is mondja Óvszer a betegségek ellen és jó a testnedveket is távoltartani ha nem akarod mondjuk felhizlalni a hasadat 9-10 hónapra, meg hogy ne nyúlkáljál bele, ne szaladjon a torkodra meg hasonlók.

Nekem ezek csak kifogások.

 

Előzmény: Vicky6 (104)
Don Quijote Da LA Mancha Creative Commons License 2008.03.14 0 0 107

Szia hegyilány,

 

Tudod akkor tudsz valakin segite ha Ő is akarja. Na most a gesztenye nem akarja hogy segitsünk rajta. Igy ez csak egy szélmalomharc.

A másik meg ha úgy gondolod hogy valakin segitesz mert Te úgy gondolod, meg még millió más is, hogy jót cselekszel még nem biztos hogy az illetőnek is jó.

Az én szememet az szúrja, hogy olyan kijelentései vannak amik nem állják meg a helyüket, magyarán tők hülyék és ezt mi nem értjük és próbáljuk kitalálni az inditóokát. Mert ugye mindenhez kell egy indittatás. Anélkül nem megy.

Szal, hogy van az hogy egy 12 éves lány kijelenti hogy pedig most ő szingli lesz egy életen át? . 

Pont akkor amikor a hormonok beindulnak meg egyebek. Nekem ez nem stimmel. Az egyetlen általa elmondott rossz a rossz apai kapcsolat. De nem volt eröszak csak veszekedés. Ettől még valaki nem lesz egy életen át szingli és szüz.

Előzmény: hegyilány (91)
naolaoh Creative Commons License 2008.03.14 0 0 106
A többieknek üzenem, hogy ne akarjátok őt megnem érteni. Miért? Ő ilyen Neki Így van jól. Úgy is kitart az elvei mellett, akkor is, ha a világot a fejetetejére állítjátok is. Ő egy aranyos makacs. Bár csak ismerhetném.
naolaoh Creative Commons License 2008.03.14 0 0 105
Csúcs vagy gesztenye nő! Mindenkinek válaszolsz. Egyre jobbnan díjazlak!! Ilyen nővel már régen találkoztam. Én már nem kérdezek erről a témáról tőled, Egyszerűen így tetszel nekem ahogy vagy. A többieken már csak mosolygok, hogy annyira meg akarnak téríteni a szerintük normális útra. Ok. Én elismerlek, és megértelek. Számomra ebben a témában tovább no comment. Azért írj nekem! nagyon birom a stílusod, és a kitartásod. Puszi!!!
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 104
Köszönöm az őszinte válaszodat. Én sokáig nem is voltam biztos benne, hogy tényleg a G-pontomat találtam meg, csak egyszerűen más volt, mint addig...
Nem azt írtam, hogy kétségbeesett vagy önmagaddal, hanem hogy próbálod megértetni és elfogadtatni az életmódodat másokkal. Mindenki erre vágyik. Akik persze "normális" szexuális életet élnek (ami a te szemedben nem normális) , azoknak ez jóval könnyebb nyilvánvaló okokból.
Aztán azt írod, hogy "A sima érintéstől nem undorodok, de ha izzadt, vagy koszos, büdös akkor persze igen." Én ebben a mondatodban azt látom, hogy talán mégiscsak van remény, hiszen ne gondold azt, hogy akik nem csak magukkal élnek szexuális életet, azok mind koszosak, büdösek, stb. Mi többiek is zuhanyzunk (gyakran a zuhany alatt szeretkezünk), tisztálkodunk, nem maradunk izzadtak, nem hagyjuk itt-ott-amott magunkon kívül belül a szex közben vagy végén előforduló nedveket, szóval ez nem lehet kizáró ok.. :)
Az, hogy nem szeretnél gyermeket szülni, a saját döntésed és ha így gondolod, mint ahogy leírtad, akkor azt hiszem, neked tényleg nem is kellene szülnöd, mert szegény gyermek sínylené meg az anyja felfogását. Remélem, ezért most nem haragudtál meg, de ha ennyi felelősséget nem érzed úgy, hogy fel tudnál vállalni, akkor azzal csak annak az a meg nem születő gyermek nyer!! Egyébként nagyon sok házaspár, pár, élettárs él gyermek nélkül, a párkapcsolatnak nem feltétele, sem pedig okvetlen következménye a gyermekvállalás.
Arra meg, hogy nem akarsz olyan veszekedős családot, azt tudom mondani, hogy senki nem akar. Nehogy azt hidd, hogy akinek családja van, az azért van, illetve azért vállalták, mert imádnak veszekedni. (ugyanez érvényes a párkapcsolatokra is) Az életben akkor is vannak konfliktusok, ha nem élsz párkapcsolatban és nincs gyermeked. Ha viszont a munkahelyeden, baráti körödben vagy akárhol konfliktus van, el tudod képzelni milyen jó érzés, mikor hazamész és megoszthatod mindezt valakivel aki meghallgat és megért? És mikor az a kisgyerek odahúzódik az öledbe és egy mosolyával meg tud vigasztalni és abban a percben sokkal kisebb gondnak tűnik az a bizonyos konfliktus? De gyerektől függetlenül is istenem, de jól tud esni, mikor fáradtan hazaesel a munkából és a kedvesed megmasszíroz és közben beszélgettek!! Mindez a külső konfliktusok nélkül is jólesik persze. :) A lényeg az, hogy az ember a saját családjának hibáiból tanul és tudja, hogy mi az, amit a leendő családjában máshogy szeretne csinálni és máshogy is csinál pont azért, mert nem szeretne olyat, amiben felnőtt. Akiknek családjuk van, nem azért van, mert mindegyikőjük tökéletes mintacsaládban nőtt fel... sőt...
Azt is írod, hogy "Ha kényszerből ki kéne próbálnom a szexet bárkivel, vagy akár egy barátommal, rettentően izgulnék, sőt remegnék, félnék, nagyon tartózkodnék, sőt ha tehetném, akkor el is mennék, menekülnék onnan és egy kisebb közepes lelki sebet szereznék, nagyon megviselne."
Én ebből azt veszem ki, hogy bár kellemetlen lenne számodra, ha KÉNYSZERBŐL kellene kipróbálnod a páros szexet, mégsem zárkózol el kategorikusan előle. Természetesen senki nem kényszeríthet, szabad ember vagy, egy szabad országban élünk, legalábbis annyira szabadban, hogy mindenki saját maga döntheti el a szexuális hovatartozását és felfogását.
Hidd el, nekem nem érdekem, hogy rábeszéljelek, mint ahogy itt a fórumon senkinek sem, hiszen mindannyiónknak megvan a saját szexuális életünk és mindenkinek olyan, amilyet kialakított magának a saját igényeinek megfelelően. Mindössze azt próbáljuk megérteni, hogy annak ellenére, hogy ismeretlen számodra a páros szex, mégis ennyire taszít, illetve elhatárolódsz tőle. Szóval csak azt értsd meg, hogy nem nekem(nekünk) tennél szívességet vele, hidd el, boldog párkapcsolatban élek egy olyan férfival, akit nekem teremtett az ég és csodálatos és változatos a szexuális életünk is, mindössze itt arról próbálunk meggyőzni, hogy ne vess el olyat, amit EGYSZER SEM próbáltál.
Én tiszteletben tartom, hogy taszít téged sokminden (nedvek, közelség, miegymás) és jól megvagy te így magadban, mert ezt szoktad meg és ezzel vagy boldog, legalábbis azt hiszed, de mivel nem úgy vettem ki a szavaidból, hogy teljesen elzárkóznál előle, én a helyedben egyszer, valamikor, egy őrült pillanatomban azért csak kipróbálnám.... :)
Előzmény: Törölt nick (97)
pihe6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 103

"Pihe6!
Mondtam, hogy a fantáziálásaimat 1-2 napon belül elfelejtem, mert félig tudat alatt zajlik és számomra ez a rész örök tabu, azt is mondtam korábban, hogy miért és ezek nem ürügyek. Azért mert egy tabutlan fórumon vagyunk az nem azt jelenti, hogy itt nem lehet egy tabu se és mindent muszáj elmondani, pláne ha nen emlékszem rá. A másik oka meg az, hogy néha bolond, álomszerű ilyen-olyan fantáziálásaim vannak, ennél többet nem tudok mondani és nincs semmilyen kényes pontom. És igen nem kívánok se embert, se állatot szexuálisan."

 

figyi gesztenye megint nem válaszoltál látod,ha az nem tabu hogy hogyan találod-keresed meg a G-pontodat és hetente hányszor önkielégítesz,nem értem az h miről fantáziálsz miért tabu.....???az teljesen mindegy h hány napon belül felejted el.
gondolom vannak visszatérő fantáziáid. szóval az egész ügyben amit itt leírsz ez az egy kényes pont van ami nem stimmel,komolyan ha azt írnád h igen engem a piros kockás teritők izgatnak fel akkor azt mondanám ok gesztenye élj akkor kockás teritőkkel.hajrá.persze így is a te dolgod.csak épp nem hiteles.

Előzmény: Törölt nick (97)
Diótörő Creative Commons License 2008.03.13 0 0 102
Amúgy szerintem ez egyáltalán nem ritka dolog, csak így,forumban leírva talán szokatlan.Én ismertem egy hapsit, aki annyit elárult, hogy sohasem volt nővel.Arra viszont nem volt hajlandó válaszolni, hogy miért nem.Sok pasi van, aki valamilyen korai kudarc miatt csak magának intézi a témát és persze sose alapít családot.Vagy kicsinek érzi a farkát,vagy fél a kudarctól és nem is próbálkozik.Ugyanígy rengeteg nő is él szűzen, vagy csak néhány rossz próbálkozáson van csak túl.
Azért én gesztenye helyében elmennék egy szakemberhez,mert ha ezt 50 éves korában teszi meg,akkor már semmi sem hozható vissza.Így az esélyt megadva magának,ha azután sem változik az álláspontja, akkor legyen úgy,ahogy akarja.
Egyébként lehet férfival együttélni gyermekáldás nélkül is.Sőt még gyakori szex nélkül is.
Amúgy a szövege alapján értelmes ember lehet, de hogy 12 éves korában hogyan fogad meg valaki ilyesmit, azt nem értem.Mert ha rossz a családi légkör, sokan éppen amiatt fogadják meg, hogy majd az enyém nem ilyen lesz.
Kockásboxer Creative Commons License 2008.03.13 0 0 101
Csendbe maradva elkulogok:))).
Kanis Creative Commons License 2008.03.13 0 0 100
Mert ez a topik azért jött létre, hogy éppen erről a témáról győzködje egymást néhány olyan ember, akik számára van valami, ami fontos, és még fonttsabb a másik ember véleménye. Mert ugyan hegyilány és Gesztenye nő vitája a legmarkánsabb, de mindegyik vitázni jött ide át egy másik topikból.
Előzmény: Kockásboxer (98)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 99
Nem tudom, honnan jött ez a gondolatod, de még csak véletlenül sem jutott ilyen az eszembe. Ha esetleg poénnak szántad, akkor rossz poén volt. Sajnos vannak ilyen jellegű tapasztalataim is, úgyhogy még a feltételezést is kikérem magamnak, hogy bárkinek is ehhez akárcsak hasonlót is kívánjak. Ilyen áron senkit nem akarok meggyőzni az egészséges szexualitásról, nem mellékesen pedig ez elég távol állna attól...
Előzmény: extraclass (93)
Kockásboxer Creative Commons License 2008.03.13 0 0 98

Gyerekek ti  mért akarjátok meggyőzni egymást?Szerintem ez mindenkinek a magán úgye.Ki kivel ki nélkül és mért úgy?Van ki kivel és van ki nem.

 

 

TOLERANCIA!

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 97
Vicky6!
Úgy találtam meg a G pontomat, hogy a neten több helyen kutattam, hogy hol lehet megtalálni általában, plusz próbáltam magamon stb. De még nem volt ebből orgazmusom. Ha gondolod keresgélj te is, vagy keress róla rajzolt képeket, melyen odanyílazzák mi micsoda és hol. Nem értetted félre a vízben lévő ügyet. Tévedsz, egyáltalán nem vagyok kétségbeesett önmagammal és nem küzdök saját magam ellen és nincs mit elfojatanom, már mindent kiadtam, kitárgyaltam. A sima érintéstől nem undorodok, de ha izzadt, vagy koszos, büdös akkor persze igen. Az hogy a medence vízében mások is keverednek tudom jól, ezért sem árt az uszoda, strand utáni zuhanyzás, mely mindezt lemossa. Igen jól látod, nekem nincs bajom magammal, így szeretném és nem tölt el elégedetlenség. Még ha nem is lesz teljes az életem szex nélkül, nekem az a lényeg, hogy valamilyen életem van. Tudom jól, hogy a szex jobb, de már sokszor leírtam, hogy a bizonyos nedvek, a betegségek és a gyermekszületés és annak a következményeinek a lehetőségei miatt nem, plusz épp elég lesz önmagamért felelősséget vállalnom, nem szeretnék olyasmi családot mint amilyenben élek, hogy sok veszekedés, ilyen-olyan teher. És ezt is mondtam sokszor, hogy a gyermeket nem lehet eldobni, ha ráuntam mint egy régi játékot. Soha senkit nem kértem még és nem is fogok arra, hogy azonosuljon ezzel. Nekem a maszti bőven elég, nem kell jobb, nem érdekel, ha kihagyom, én nem bánom, az se érdekel, ha az emberiség fele kipusztul, akkor se fogok. Legfeljebb ha 10-20 ember lenne a Földön talán akkor, de még akkor is jól átgondolnám. Jaja, nem minden párkapcsolat jó és vannak párkapcsolatok, melyben nincs oráils, vagy anális szex, ez ízléstől és személyiségtől függ. Most azért, mert szexelnek a párok nem azt jelenti, hogy minden ízben, pózban, módban csinálják, hanem megvannak a maguk értékrendejei és ízlései a dologhoz. Hegyilány és senki semmit nem fog nálam etéren elérni, ez 100%-ban tuti. Nem segítségért, nem panaszkodni jöttem, hanem mesélni az összefüggéseimet a témával kapcsolatban. Ha majd kérek segítséget, akkor lehet adni, addig köszi, de nem. Ha kényszerből ki kéne próbálnom a szexet bárkivel, vagy akár egy barátommal, rettentően izgulnék, sőt remegnék, félnék, nagyon tartozkódnék, sőt ha tehetném, akkor el is mennék, menekülnék onnan és egy kisebb közepes lelki sebet szereznék, nagyon megviselne. Ismerem magamat. De szerencsére ilyen nincs. Örülök, hogy nincs törvénybe iktatva. Tuti, hogy hegyilány bevezetné törvényként ahogy elnézem. Na igen ez meg a másik, hogy a szexnél nem kerülhetőek el a váladékok és a már sokszor említett kockázatok: betegségek, nem kívánt gyermek (védekezésnél is), testnedvek, sperma, meg a többi, uh,... Szóval nem, a szexet, a családot és a nagy felelősséget (amitől nem lehet csak úgy megszabadulni bárhogy, bármikor) nem nekem találták ki, még a biológia sem. Igen jobb lenne ezzel hagyni engem, nem kell semmiféle szoktatás, semmi értelme. Ráadásul nincsenek és nem is lesznek veletek személyi kapcsolataink, így aztán főleg lehetetlen.

Hegyilány!
Akkor itt van újra a kérdőív kitöltése mindennel együtt a másik fórumból:
"Nem élek párkapcsolatban, de nincs is rá szükségem, szűz vagyok és az is maradok. Egyszerűen nekem bőven elég a maszti által nyújtott öröm a szex helyett is (tudom, hogy a két dolog más, de akkor is így van, marad). Meg aztán még akár védekezve is sajnos esély van a nemi betegségek megkapására, még akkor is, ha nagyon igyekszünk és utálom azt, ha az egészségemet, vagy ha az életemet kell emiatt, vagy bármi más hasonló dolog miatt kockáztatnom. Ráadásul 12 éves koromban eldöntöttem, hogy szingli leszek, tudom jól, hogy kevés ilyen ember van, de mégis van. Nem is voltam szerelmes soha, de nem is akarok, én annak is nagyon örülök, ha más boldog baráti, szerelmi, nemi életes, vagy akár házassági, családi kapcsolatban él (tudom, hogy az emberek 90%-a ezt teszi), csak az a fő, hogy boldogok, kiegyensúlyozottak és egészségesek legyenek. Attól még, hogy szingli vagyok, normális és ugyanúgy egy érző ember vagyok mint ahogy bárki más. Ezek miatt vagyok szingli: nem kell se szerelem, se szex, se betegség(ek) kockázata(i), nem szeretnék férjet, nem szeretnék szülni, se gyeket nevelni, tartani, mert épp elég nagy felelősség, épp elég lesz önmagamat ellátnom, nem hogy még 2-3 családtagot is. Ráadásul a családi élet nehéz, stresszes és nem mondhatunk le róla akármikor mint egy játékról amit meguntunk. Senki ne vegye sértésnek, de én legalább minden lehetséges következményt, felelősséget jó alaposan átgondolok még mielött cselekszem. Plusz épp elegen vagyunk a világon és nem kell mindenkinek szaporodnia, nem 1-2 szinglin, vagy hasonló emberen fog múlni az emberi faj fennmaradása, így is jobban fentmaradunk mint az kéne, szerintem túl sok már így is. Makacs természet vagyok, az elhatározásom végleges hosszú évek óta és ez így is marad. Igaz a szüleim, meg talán még 1-2 ismerős reménykedik, hogy megtalálom az igazit és majd nem tudok ellenállni. Akik ezt hiszik rólam és reménykednek, azok mind hiába teszik. Nem fenyegetés, de aki kikezd velem, vagy próbál csábítani, hódítani, azt lerázom (először szépen kérve, vagy némán), nem veszem figyelembe. De szerencsére erre még sose volt példa, ráadásul nem vagyok egy szépség. Sima csak barátság az oké, de semmivel se több. Szóval ebből nem azt kell leszűrni, hogy őrült, meggondolatlan vagyok és hogy magányosan szeretném leélni az egész életemet, hanem azt kell ebből látni, hogy szingli vagyok, nehezen barátkozok és attól még, hogy egyedül fogok élni (még itthon a családdal élek) lehetnek haverjaim, barátaim a normál csak barátság keretén belül.
Kitöltöttem magamra vonatkozóan a kérdőívet:
1. Hány éves ön?
24
2. Hány éves volt amikor először maszturbált?
15
3. Milyen érzés volt, érzett-e bűntudatot?
Eleinte furcsa, kellemes volt és még nem voltam tisztában a jellemzőivel, hatásaival hosszú ideig. Az elején 1-2 alkalommal volt egy pici bűntudatom, de aztán hamar elmúlt és belejöttem.
4. Hogyan fedezte fel az önkielégítést?
Egy kedvenc kabala plüss kutyámmal pihentem egyik délután hanyatfekve amit a hasamnál fogtam, kicsit simogattam a kutyát, a hasamat és lejjebb is kicsit simogatni kezdtem magamat (ekkor jöttem rá a dologra), félretettem a plüss kutyámat és belekezdtem 1. "érdekes" kísérletembe.
5. Hogyan csinálta első alkalommal?
Kézzel csináltam és a csiklómat kezdtem el dörzsölni.
6. Milyen módszereket alkalmaz önkielégítéshez?
Csak kézzel csinálom, bár volt olyan később 1, vagy 2 alkalommal, hogy tárgyakkal is próbáltam, de az nem igazán volt sikeres, így feladtam, továbbra is maradok inkább a kézi módszernél.
7. Milyen gyakorisággal végez(-zett) önkielégítést?
Eleinte ritkán végeztem, majd 4-5 év múlva egyre gyakrabban csináltam, pl. 3-4 naponta, majd 2-3 naponta, aztán még 1-2 év múlva 2naponta, naponta egyszer. De ez mindig változó, volt úgy, hogy egy héten egyszer, vagy kétszer, vagy háromszor, ez sokmindentől függhet. Mostanában 2naponta, vagy 3naponta egyszer.
8. Volt-e már több orgazmusa egymás után (ált.-max)?
Igen volt néhány olyan alkalmam mikor kétszer egymás után izgattam magamat, ilyet ritkán csinálok és nem mindig tudok, általában alkalmanként egy a jellemző.
9. Mennyi idő alatt jut el az orgazmusig (max-min)?
Általában 10-20 perc, de olyan is van néha, hogy fél óra alatt, meg olyan is, hogy 5 perc alatt, mindig változó, de úgy általában 10-15 perc.
10. Használ-e eszközt vagy csak a kezét?
Csak a kezemet használom, segédeszközt nem szoktam.
11. Milyen típusú izgatást szeret a legjobban?
A kézit, csiklósat, mivel azt ismerem a legjobban, az a megszokott, bár a hüvelyes is érdekel (pl. G pont), csak az a baj, hogy sokszor nincs türelmem hozzá és nehéz. (Próbáltam már, de nem sok eredménnyel.)
12. Mit érez orgazmus elött, közben, és után?
Elötte vágyat, közben bizonyos értelemben megtisztulást, kielégülést, feloldódást, lazítást érzek, utána megkönnyebültséget, kisebb kábaságot (bár a kábaság nem mindig) és egy kisebb mosolyteli boldogságot enyhe fáradtsággal együtt.
13. Milyen fizikai jelei vannak az orgazmusának?
Izgalom, langyos nedvesedés, a végén csípőm megemelkedése és végül ellazulás.
14. Mi a véleménye a maszturbálásról?
Teljesen normális és természetes dolog, ilyenkor az ember feszültséget vezet le, ellazul, serkentheti a vérkeringést és a szívműködést. Egyáltalán nem kell ezt szégyelni, szerintem lehetne úgy beszélni róla mint pl. egy kellemes nyaralásról, úszásról, biciklizésről, vagy arról, hogy mi történt veled aznap stb. Persze ahhoz, hogy az emberiség eljusson ehhez ahhoz idő kell, szerintem legalább 5-10 év, de sajnos az is lehet, hogy több. Ha mindig mindent magunkba folytunk, az hosszútávon nem a legjobb megoldás."
Köszi, de le tudok vonni biológiai következtetéseket, ez is lehet egyéni, ismerem magamat eléggé. Mondtam már, hogy ez nem olyan törvény, melyet mindenképp be kell tartani, különben baj történik,... az evéssel, ivással, ürítéssel teljesen más a helyzet, azok létszükségletű dolgok míg a szex nem az és a gyermeknemzés se az, pláne ha rengetegen vagyunk, nem kötelező. Részben keveredik a nedvességem a vízzel, még ha nem is teljesen. És mondtam már, hogy vízben más. De persze ez nem azt jelenti, hogy vízben akár szexelek is bárkivel, erről szó sincs. Soha nem magyaráztam senkinek, hogy milyen jó ez, meg az. Csak annyit mondtam, hogy mit csinálok max. A nyállal meg más a helyzet, az szükséges is, hogy ne száradjunk ki, plusz általában nem nyáladzok önmagamra. Az ürüléket nem látom, nem nézem, hanem kiadom és kész. Akkor és azt választok amikor amit akarok, ebbe jó lenne, ha senki nem szólna bele. Nem érdekel ha nem szexelek és ha netán később megbánom, akkor nem neked fogok panaszkodni, meg senkinek se, úgyhogy nyugodt lehetsz. Nekem az átélés elötti, illetve nélküli külső tapasztalat is bőven elég, nem kell több és az se érdekel, ha a masztinál sokkal jobb. Ha nem vágyok rá, akkor nem. Eredetileg néhányan kérdezték tőlem a G pontos ügyet az elöző fórumon, meg itt is, tehát főleg azért beszéltem róla és mindenkinek a saját ügye, hogy a témán belül miről, mennyit beszél. És a G pont is a maszti egy része, tehát simán beleillik a témába. Ha zavar, akkor ne figyelj oda. Van aki életének része a szex és van akinek nem, ezt azért nem ártana elfogadni. Én legalább senkit nem veszek rá az én életmódomra, vagy más szinglik életmódjára. Nem fogod soha az életbe elérni, hogy kipróbáljam se te, se más, úgyhogy sajnálom, de hiába reménykedsz, ha mégis ezt teszed, akkor felesleges időpocsékolás az egész. Nem fog engem senki sehogy semmilyen móddal hozzászoktatni a szexhez se lépcsőfokonként, se mélyvíz módszerrel. Pedig létezik ilyen ember, attól még ugyanúgy normális, érző ember, még ha ezt nem is fogadod el, vagy nem tetszik. Ha igazán sajnálsz és próbálsz megérteni (ami nem nagyon látszik), akkor azt tedd és ne akarj rávenni arra ami baromira nem érdekel és nem hiányzik. Hát köszi, az erőszak is marha sokat érne, kb. annyit mint amennyi a kényszeres szex, sőt még roszabb is lehet. Innentől már nem igazán hiszem el, hogy jót akarsz, meg sajnálsz, csak szórakozol velem,...

Naolaoh!
Úgy értettem a néhai G pontommal való kísérletezést, hogy nem minden fürdésnél kutatok utána, hanem néha, tehát hetente 1, vagy 2 alkalommal.

Pihe6!
Mondtam, hogy a fantáziálásaimat 1-2 napon belül elfelejtem, mert félig tudat alatt zajlik és számomra ez a rész örök tabu, azt is mondtam korábban, hogy miért és ezek nem ürügyek. Azért mert egy tabutlan fórumon vagyunk az nem azt jelenti, hogy itt nem lehet egy tabu se és mindent muszáj elmondani, pláne ha nen emlékszem rá. A másik oka meg az, hogy néha bolond, álomszerű ilyen-olyan fantáziálásaim vannak, ennél többet nem tudok mondani és nincs semmilyen kényes pontom. És igen nem kívánok se embert, se állatot szexuálisan.

Kanis!
Ezt is már mondtam, hogy nem tartom az én világomat a legjobban, nem terjesztem, nem vagyok hittérítő sehol semmiben és semmilyen szempontból. Egyáltalán nem akarok se olyan paradicsomot, se olyan világot, melyben olyanok, vagy hasonlóak élnek mint én, ez még a legmerészebb gondolataimban, álmaimban sem jutott eszembe, nem is fog és tudom jól, hogy nem az én nézetem az egyedüli és a legjobb. Egyszerűen nem értem, hogy honnan veszed az ilyeneket,... Egyáltalán nem zavar se tudat alatt, se a tudatosan, hogy mások mit gondolnak, ki milyen boldogan, vagy boldongtalanul és hogyan él. Na persze, mindent testi látványtól undorodok, jesszusom,... Honnan találsz ki ilyeneket? Akkor soha nem néznék a másik emberre, örökké és mindenhol csak egyedül akarnék lenni szószerint, nem mennék ki az utcára, nem mennék sehova és senkihez. A pucérságtól se undorodok, de ha nyálkás, testnedves, koszos, vagy izzadt, akkor igen. A szüleim nem vittek semmit se túlzásba, bár az igaz, hogy nem neveltek nagyon szigorúan. Az ember személyisége hiába alakul ki 3 éves kora körül, az utána még fejlődik, változik és persze alakítható, módosítható bizonyos szemszögekből, vagy módokon ahogy mondtad. De amikor már nagy az ember, pl. már nagykorú, vagy idősebb, akkor már azért nem alakítható annyira. Főleg abban nem amit nem akar, nincs rá igénye. Igen azért se vállalok gyereket.

Dadogos!
Hát ja, én is már kezdem néha azt hinni, hogy hegyilány úgy fogja fel, csinálja ezt az egészet mintha egy hittérítéses küldetés lenne. Szerintem nem megérteni akar valójában (hiába mondja azt, egyáltalán nem ez látszik), hanem azt akarja, hogy minden ember szexeljen. Én legalább nem térítek senkit se arra, hogy azt tegye amit én, de még csak hasonlót se kívánok.
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 96
:-D
Előzmény: Szexofon (95)
Szexofon Creative Commons License 2008.03.13 0 0 95
nacsak mert akkor gyorsan kitalálok magamnak valami komplexust amiből kikezelhetnél :-)))
Előzmény: hegyilány (91)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 94
Pedig lehet ez lenne a megoldás :-) ...
Előzmény: extraclass (93)
extraclass Creative Commons License 2008.03.13 0 0 93

Jó, hogy nem azt mondod, erőszakolják meg...

 

 

Előzmény: Vicky6 (90)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 92

Igen, ezt úgy is mondhatjuk, hogy nagy az isten állatkertje :-))

 

Neked is puszi, holnap megbeszéljük a fejleményeket :-) és azt is, hogy ilyen esetekben a mélyvíz jobb, vagy a fokozatosság :-D

Előzmény: Vicky6 (90)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 91

Nanem... :-))) tulajdonképpen nem is tudom, miért csinálom. Sajnálom szegényt... és meg is szeretném értetni az indíttatásait. Ezt már önzőn, magamért.

Előzmény: Szexofon (89)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 90

De látod, hogy mégis van ilyen ember, bármilyen felfoghatatlan is.. A szoktatást hogy gondoltad? Hogy először csak egy kis puszika a szájra, aztán már nyelvátdugás, de csak egy pillanatig, aztán a következő lépcsőfok már a nyelves csók, stb. stb. Vagy hogy? Nem lehet, hogy inkább egyből a "mélyvíz" lenne a jó? Akkor gyorsan túlesne mindenen és nem lenne ideje elmenekülni. Vagy én nem is tudom. Lehet, hogy egyszerűen csak hagyni kéne. Végülis nem a te (és nem az én, meg senkié) feladatod, hogy elhitesd vele, hogy létezik jobb és élvezetesebb szexuális formula annál, amit ő folytat. Vagy ha sikerül és belátja, nagyon de nagyon hálás lesz Neked!! :)

 

Az utolsó mondatod a kulcsmondat. Ezért is várom annyira, hogy mit fog válaszolni pihe6 által feltett kérdésre!!

 

Most mennem kell, nem tudom, mikor leszek legközelebb! További szép napot! Puszi mindenkinek! (aki nem undorodik tőle)

Előzmény: hegyilány (88)
Szexofon Creative Commons License 2008.03.13 0 0 89

te itt valamiféle missziót végzel ?

mert akkor mindjárt jelentkeznek mások megtérítésre :-)

Előzmény: hegyilány (84)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 88

Végülis igazad van. De fokozatos szoktatással talán sikerülne :-D .

 

Egyébként nem hiszem, hogy létezik olyan ember, aki igényli a szexuális kielégülést, és ennek ellenére nem kíván meg másik személyt.

Előzmény: Vicky6 (87)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 87

Nem is tudom, hogy kívánjam-e, hogy sikerüljön neked. Mert gondolj bele, sikerült meggyőznöd őt és (bár ez szerinte lehetetlen, elméleti  síkon mégiscsak gondoljunk bele, hogy) sikerül), kipróbálja..... Na ott mi lenne? Miután ő nemcsak a testi kapcsolatot utasítja el más személyekkel, hanem a testnedveket is, előttem van a szitu, amikor először tapasztalja meg a másik ember testének érintését, izzadtságát, előváladékát, nyálát, spermáját, stb.  mert ezek ugye elkerülhetetlenek egy tisztességes szeretkezés alkalmával.. (hála Istennek:) ) Ennek szerinted mi lenne a következménye? :P

Előzmény: hegyilány (84)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 86
Nem volt off, Kanis, ha azt nézzük, miért és honnan jöttünk át ide. Viszont fájón őszinte lehet annak, akit érint.
Előzmény: Kanis (85)
Kanis Creative Commons License 2008.03.13 0 0 85

Először is elnézést, hogy a vitából kimaradtam, idm nem volt rá.

Másodszor azért kérek elnézést, hogy egy kiragadott véleményedre reagálok csak.

Arra jöttem rá, Te nem a szexualitással állsz harcban, hanem a testi léttel. Mivel számodra a víz az igazi elem, abban eltűnnek a testnedvek. Úgy látom, Te a pisiddel is hadilábon állsz, hiszen az is egy testi váladék. De minden más testi váladék számodra undorító dolog.

Tudom az eddigi hsz-eidből, Te a saját világodat tartod minden világok legjobbikának, hiszen a kimoderált hsz-dből tudom, abban bízol, hogy egyszer, majd a atávoli paradicsomi időkben a Te nézeted lesz az egyedüli igaz nézet, és mindenki a testi kapcsolatokat el fogja vetni. Innen következik, tudom, Te nem is akarsz megváltozni. Nem baj, a Te dolgod. De ha mégis csak zavar a tudatod legmélyén, hogy mások másképpen gondolkoznak, és Ők boldogok, sőt, meg merem kockáztatni, boldogabbak Nálad, gondolkodj el azon, amit most állítok.

Azt hittem egy másik hsz-dből, hogy az apád viselked az eredendő oka annak, hogy Te a másik embert (férfit, és nőt), mint a szexualitás része, elutasítod, és csak a szellemi kapcsolatot tartod elviselhetőnek a magad számára. Nos, hogy minden testi megjelenéstől undorodsz, inkább arra következtetetek, hogy pici korodban túlzásba vitték a szüleid a tisztaságot, és ha bármi testi váladék a kezedre, arcodra, popsidra került, azonnal rohantak lemosni, aztán azzal próbáltak Téged szobatisztaságra nevelni, hogy "beleütötték az orrodat" abba, amit abban az időben, amikor az ember még hol szobatiszta, hol nem, magadból kiadtál.

Csak apróbetűsen írom ide, hogy az ember alapvető személyisége 3 éves koráig kialakul, onnan már csak módosítani lehet azt. És 3 éves kora alatt az embereket - azzal, hogy majd neveljük akkor, amikor beszélni tud - a legtöbb szülő végletesen elrontja.

Azt hiszem, azért is vagy annyira a gyerek szülés ellen, mert attól félsz, a gyerek is majd produkál váladékokat (magyarul bekakil, bepisil, magára hány, stb.), és majd Neked kell azt eltakarítani.

Tudom, ez itt OFF volt, de azt hiszem, a vitához hozzátartozik a mondandóm.

Előzmény: Törölt nick (59)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.13 0 0 84
Hogy mit érhetek el? Nem tudom. De remélem, azt, hogy legalább kipróbálja. És mindezt logikus és megalapozott érvekkel alátámasztva.
Előzmény: Vicky6 (82)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 83
Semmi gond, csak így ebédszünet után kicsit erős volt... Annál is inkább, mert vizuális típus vagyok.. :)) Fátylat rá!
Előzmény: hegyilány (80)
Vicky6 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 82

Elismerésre méltó a lelkesedésed és igyekezeted, hogy próbálod elérni, hogy legalább próbálja ki a jobbnál is jobbat, de hidd el, a normális szexuális életet élő párok között sem mindig könnyű elfogadtatni némely dolgot, ami szerintem (meg még jópár ember szerint) normális és belefér egy egészséges szexuális kultúrába, sőt alappillérét képezi. Ismerek olyat például, aki még az orális szexet is kerüli, amennyire lehet, pedig párkapcsolatban él és hagyományos szexuális élete van. Na most az ilyennek nem kezdem el magyarázni, hogy képzelje el, hogy milyen jó tud lenni az anális szex is, ha a megfelelő módon csinálják, mert az ilyen ember kb. állatnak, de minimum perverznek tartana. Hangsúlyozom, hogy annak ellenére, hogy párkapcsolatban él. Na ehhez képest mit gondolsz mit fogsz/tudsz elérni szegény Gesztenye nőnél, aki még magát a párkapcsolatot és az ezzel járó nem magányos szexet is elutasítja csípőből?!  De őszintén!..

Előzmény: hegyilány (78)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!