Keresés

Részletes keresés

figyelő Creative Commons License 2008.09.19 0 0 80

Előre mentegeted a nácikat?

Hozzá kell szoknotok, hogy mások is megjelenhetnek az utcán, mégpedig a ti engedélyetek nélkül.

Előzmény: ZSOTYESZ (-)
Szul Creative Commons License 2008.09.19 0 0 79

kiismertük őket rég

:))

Előzmény: vimee (76)
méregkeverő Creative Commons License 2008.09.19 0 0 78

"akik minket fasiszta meg erőszakos jelzővel illetnek"

Ezeket te hogyan neveznéd?

Vagy velük vállalsz azonosságot?

Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 77

az se zavarja őket hogy budapest parádé vagy egy sima szombat este után is ugyanúgy bűzlik a város a húgytól

Tudod, egyik retorikai pillérjük, a "nem szabad általánosítani" - egyébként általános - panelje.

Tehát eszerint van jó, tolerálandó  húgy és fujj, gusztustalan húgy.... :) 

Előzmény: Szul (72)
vimee Creative Commons License 2008.09.19 0 0 76
70.  :)
Előzmény: Szul (72)
MGperY Creative Commons License 2008.09.19 0 0 75
hiánypótló topik :DDDD
Előzmény: ZSOTYESZ (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 74

Persze, tudom, de egyszerűen mindig rácsodálkozom, hogy az ostobaság milyen embertorzóvá képes egyeseket lealacsonyítani és nem tudom megállni, hogy ne reagáljak.

Ráadásul rájöttem, hogy pont ezek azok - akik minket fasiszta meg erőszakos jelzővel illetnek és amikor a kontextus megkívánja előjönnek a nagy tolaráns jelszavakkal - akik először lőnének eleven emberre, ha úgy hozná a sors.

Bizony, erős szavak, de hosszas velük folytatott polémiák után jól kiismertem őket és erre a következtetésre jutottam.

Előzmény: vimee (70)
Szul Creative Commons License 2008.09.19 0 0 73

HAHAHHAHAHA

öröm???!!!

te azt itt szerzed????!!!!

szegényke

Előzmény: Derek (71)
Szul Creative Commons License 2008.09.19 0 0 72

szerintem hagyd őket

biztos valami veserendellenségük van

ennyi érvük maradt

az se zavarja őket hogy budapest parádé vagy egy sima szombat este után is ugyanúgy bűzlik a város a húgytól

a számokat, gazdasági folyamatokat meg úgyse értik

és valószínűleg úgyis minimálbérért zsebbe írogatnak...

Előzmény: Törölt nick (68)
Derek Creative Commons License 2008.09.19 0 0 71
Na akkor legalabb van egy kis orom az eletedben
Előzmény: Szul (65)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 69

/év

Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 68

Amúgy hogyan kéne minősítenem egy olyan aminósavszármazékot akinek egy köztéren való akárhány hugyozás nagyobb probbléma mint egy ország teljes és visszavonhatatlannak tűnő TOTÁLIS eladósítása úgy, hogy közben - konjunktúra idején - a GDP 1 %-ra padlózza magát (tehát esély sincs a GDP növekedésből származtatható részleges kilábalásra*).

Ugye az elmebeteg jelző az minimum kijár egy ilyen toprongynak ?

* Aki nem tudná: a GDP 1 %-os növekménye kb 100-200 mrd közötti bevétel az államnak, tehát ha ezek a nyomorultak nem padlózták volna le 1%-ra a gazdaságot és mondjuk 6 % lett volna a GDP akkor az állam bevétele kb 500-1000 milliárddal lett volna nagyobb.

vimee Creative Commons License 2008.09.19 0 0 67

Igen komam, kb 10 %-al....:(((((((

NEM koszonjuk.

Es mi a lofaxot kaptunk erte nagyokos ?

Te vagya az a fajta ember, akinek ha 100 %-ra emelnek az adojat,

akkor is dalolva osztana az eszt...1950-es evek emblematikus fajtaja....

Előzmény: méregkeverő (61)
méregkeverő Creative Commons License 2008.09.19 0 0 66

Nem én kezdtem panaszkodni....

:-)))

(Én csak számoltam...)

Előzmény: Szul (63)
Szul Creative Commons License 2008.09.19 0 0 65

Jol van , persze en is hulye vagyok

mélyen egyetértek veled

Előzmény: Derek (64)
Derek Creative Commons License 2008.09.19 0 0 64
Jol van , persze en is hulye vagyok ,hogy ilyen baromsagokra reagalok, mint amiket te irsz.Es meg par okor itt mint ez a Zsotyesz.
Előzmény: Szul (58)
Szul Creative Commons License 2008.09.19 0 0 63
te tényleg egy irigy szerencsétlen vagy
Előzmény: méregkeverő (61)
ex_lx Creative Commons License 2008.09.19 0 0 62
"Vagy nekem - azért mert nem 70 nettóból élek - nem szabad említést tennem arról, hogy egy elbaltázott gazdaságpolitika és hazugságáradat miatt csökkent a jövedelmem ?"

Szabad, persze, hogy szabad. De mindenképpen érdemes volna tanulmányoznod a Hortobágy domborzati és vízrajzi térképét.
Előzmény: Törölt nick (49)
méregkeverő Creative Commons License 2008.09.19 0 0 61

De, úgye, rosszabbul éltek, mint 4 éve?

:-)))

Előzmény: vimee (53)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 60

Nem volt kötelező összehugyozni a Kossuth teret.

Ad1

Nem hugyozták össze.

Ad2

Néhányan biztosan hugyoztak. És ? Az nem összehugyozás.

Ad3.

A húgy egy igen viszkózus anyag, egy közepes 1 órás esőtől TELJESEN ELTŰNIK ÉS HÍRE HAMVA SEM MARAD.

Ad4.

Gyurcsány elkúrásának végterméke - a 17 000 milliárdos adósságállomány fele őt terheli - nem tűnik el olyan gyorsan mint az a pár vizeletminta amit a tüntetők adtak le a kossuth-téri bokrokban.

Előzmény: Törölt nick (41)
méregkeverő Creative Commons License 2008.09.19 0 0 59
~1,100,000
Előzmény: Törölt nick (56)
Szul Creative Commons License 2008.09.19 0 0 58

2006-ban kiugrott a nyuszi a zsákból

aki képes a Párt érdekeit minden szinten az ország és adófizetők elé helyezni az csak szélsőséges lehet

gyurcsány annyi negatív precedenst teremtett hogy 4 miép abszolut többséges ciklus se lenne rá képes...

Előzmény: Derek (55)
SEPTEMBERIVS Creative Commons License 2008.09.19 0 0 57

"Nem volt kötelező összehugyozni a Kossuth teret."

Na ja. Mint tudjuk Budapest nagyon jólé ellátott nyilvános WC-kel.

Azokról mi a véleményed, akik az országházban végzik a kis és nagy(!) dolgukat? :)

Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 56
Megnéztem pontosabban: 20 000 -er a veszteségem, mert feltűnt, hogy 1.3 millát jelöltél meg fizetésnek, annyim meg nincs...
Előzmény: méregkeverő (48)
Derek Creative Commons License 2008.09.19 0 0 55

Akkor neked fogalmad nincs a szelsobalrol. Nem kene mar ennyi hulyeseget osszehordani. Gy meg csak halvanyrozsaszinunek is alig mondhato nemhogy szelsobalnak.

MO-on meg a Munkaspart se nevezheto szelsobalnak , kadarnosztalgiazo idos emberek aki orulnek hogyha jo az emesztesuk de eszuk agaban nincs a barrikadra menni.Majus 1-en meghallgatjak Thurmert oszt annyi

Előzmény: Szul (50)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 54

Bocsánat, utánaszámoltam: nem 30 000 hanem 20 000 a nettó amit a szolidaritási adó visz el átlagosan.

Csak a pontosság kedvéért, nem akarom Gyurcsányt olyan összegekért felelőssé tenni, amiről nem is tehet... :)

Szul Creative Commons License 2008.09.19 0 0 52

azér mert nektek csak dumálnak az öngondoskodásról nem kell egyből irigykedni arra aki meg is valósítja...

Előzmény: méregkeverő (48)
őszkaján Creative Commons License 2008.09.19 0 0 51
 Gyurslág tehetséges szélhámos. Addig mesterkedett míg végül csak sikerült megveretni az ellenzéket. Egy kis csihi-puhi megint nem ártana nekik, hátha további pár hónap hatalmat jelent. Egy rendkivűli állapot meg egyenesen kívánatos volna, bár ez inkább 2010-ben vona jó. Ám ezt is jól elő kell készíteni. (ne fáradjatok, tudom, összeesküvés elmélet)
Előzmény: torrente22 (16)
Szul Creative Commons License 2008.09.19 0 0 50

azér legutóbb a Dózsa Gy. téren is volt egy-két ökölharcra kész szélsőbalos

mert nevezzük nevén a dolgokat amihez gyurcsánynak köze van a az szélsőbaloldali

ezt a felülről építkező, szektás mozgalmat ő találta ki vagy zsoltika, vagy dessewfy vagy a kormanyszovivo.hu-s daróczi

Előzmény: Derek (42)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 49

Így van. Csak példának említettem.

Azt írod, kit adóztasson, ha nem engem. Ja, ezzel egyet is értek.

Viszont ez a pénz is egy állampolgár zsebéből került ki amiatt mert ő elkúrta.

Én ezzel a pénzzel is jobban élhetnék, ha nem kúrta volna el. A szolidaritási adó pont azt a polgári felé hajló réteget sújtja akik eddig is eltartották ezt az országot - pont olyanokat mint én.

Vagy nekem - azért mert nem 70 nettóból élek - nem szabad említést tennem arról, hogy egy elbaltázott gazdaságpolitika és hazugságáradat miatt csökkent a jövedelmem ?

Mindemellett mégegyszer: nembánnám, ha ezalatt akét év alatt a pénzem nem felesleges völgyhidakba, Hankok ingatlanpanamára meg egy elkúrás miatt feldagadt adósságállomány extra kamatokkal terhelt finanszírozására ment volna, hanem mondjuk a magyar KKV-khoz juttott volna akik a foglalkoztatás 70-80 %-át adják. 

Előzmény: Törölt nick (35)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!