Gyurcsány Ferenc holnap beszédet mond a chartás összejövetelen. Pont az őszödi évfordulón merészkedik az utcára. Melegek és romák mögé bújva próbálja legitimizálni magát.
Persze, tudom, de egyszerűen mindig rácsodálkozom, hogy az ostobaság milyen embertorzóvá képes egyeseket lealacsonyítani és nem tudom megállni, hogy ne reagáljak.
Ráadásul rájöttem, hogy pont ezek azok - akik minket fasiszta meg erőszakos jelzővel illetnek és amikor a kontextus megkívánja előjönnek a nagy tolaráns jelszavakkal - akik először lőnének eleven emberre, ha úgy hozná a sors.
Bizony, erős szavak, de hosszas velük folytatott polémiák után jól kiismertem őket és erre a következtetésre jutottam.
Amúgy hogyan kéne minősítenem egy olyan aminósavszármazékot akinek egy köztéren való akárhány hugyozás nagyobb probbléma mint egy ország teljes és visszavonhatatlannak tűnő TOTÁLIS eladósítása úgy, hogy közben - konjunktúra idején - a GDP 1 %-ra padlózza magát (tehát esély sincs a GDP növekedésből származtatható részleges kilábalásra*).
Ugye az elmebeteg jelző az minimum kijár egy ilyen toprongynak ?
* Aki nem tudná: a GDP 1 %-os növekménye kb 100-200 mrd közötti bevétel az államnak, tehát ha ezek a nyomorultak nem padlózták volna le 1%-ra a gazdaságot és mondjuk 6 % lett volna a GDP akkor az állam bevétele kb 500-1000 milliárddal lett volna nagyobb.
"Vagy nekem - azért mert nem 70 nettóból élek - nem szabad említést tennem arról, hogy egy elbaltázott gazdaságpolitika és hazugságáradat miatt csökkent a jövedelmem ?"
Szabad, persze, hogy szabad. De mindenképpen érdemes volna tanulmányoznod a Hortobágy domborzati és vízrajzi térképét.
Néhányan biztosan hugyoztak. És ? Az nem összehugyozás.
Ad3.
A húgy egy igen viszkózus anyag, egy közepes 1 órás esőtől TELJESEN ELTŰNIK ÉS HÍRE HAMVA SEM MARAD.
Ad4.
Gyurcsány elkúrásának végterméke - a 17 000 milliárdos adósságállomány fele őt terheli - nem tűnik el olyan gyorsan mint az a pár vizeletminta amit a tüntetők adtak le a kossuth-téri bokrokban.
Akkor neked fogalmad nincs a szelsobalrol. Nem kene mar ennyi hulyeseget osszehordani. Gy meg csak halvanyrozsaszinunek is alig mondhato nemhogy szelsobalnak.
MO-on meg a Munkaspart se nevezheto szelsobalnak , kadarnosztalgiazo idos emberek aki orulnek hogyha jo az emesztesuk de eszuk agaban nincs a barrikadra menni.Majus 1-en meghallgatjak Thurmert oszt annyi
Gyurslág tehetséges szélhámos. Addig mesterkedett míg végül csak sikerült megveretni az ellenzéket. Egy kis csihi-puhi megint nem ártana nekik, hátha további pár hónap hatalmat jelent. Egy rendkivűli állapot meg egyenesen kívánatos volna, bár ez inkább 2010-ben vona jó. Ám ezt is jól elő kell készíteni. (ne fáradjatok, tudom, összeesküvés elmélet)
Azt írod, kit adóztasson, ha nem engem. Ja, ezzel egyet is értek.
Viszont ez a pénz is egy állampolgár zsebéből került ki amiatt mert ő elkúrta.
Én ezzel a pénzzel is jobban élhetnék, ha nem kúrta volna el. A szolidaritási adó pont azt a polgári felé hajló réteget sújtja akik eddig is eltartották ezt az országot - pont olyanokat mint én.
Vagy nekem - azért mert nem 70 nettóból élek - nem szabad említést tennem arról, hogy egy elbaltázott gazdaságpolitika és hazugságáradat miatt csökkent a jövedelmem ?
Mindemellett mégegyszer: nembánnám, ha ezalatt akét év alatt a pénzem nem felesleges völgyhidakba, Hankok ingatlanpanamára meg egy elkúrás miatt feldagadt adósságállomány extra kamatokkal terhelt finanszírozására ment volna, hanem mondjuk a magyar KKV-khoz juttott volna akik a foglalkoztatás 70-80 %-át adják.