Keresés

Részletes keresés

bethsabé Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2219

Kedves Tamás!

 

OFF: Köszönöm a válaszodat. Nem mindegy, hogy fordítasz, vagy érted is amit írsz. Különösképpen nem érdekel, hogy te mit csinálsz, de az írásaidat kötekedésnek véltem. Ezért fontosnak tartottam megnézni, hogy hogyan is állsz Isten szavával. Amúgy mindenki számára nyílvános minden. Ugye, ezt te is tudod?

 

 

Üdv.

 

 

Előzmény: Kátai Tamás (2218)
Kátai Tamás Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2218

Megtisztelve érzem magam, hogy kutakodsz utánam.

Kérdésedre válaszolva másfél évig bibliamagyarázatokat fordítottam.

Előzmény: bethsabé (2216)
bethsabé Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2217

Kedves Rozálka!

 

 

-Ez Isten parancsa. Az igaz imádóknak ezt figyelembe kell venni!

 

3 Mózes: 19.

-Ne menjetek ígézőkhöz, és a jövendőmondókat ne tudakozzátok, hogy magatokat azokkal megfertőztessétek. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

(Részlet abból, amit belinkeltél:)

  

"Az első üzenet az Isteni Atyától: eljött Számomra az az idő, amikor visszakövetelem dicsőséges Királyságomat – az Ùj Paradicsom 1000 évig fog tartani 

2011, jun.25, szombat,; 16:00 

 

A látnoknő megjegyzése: amikor röviddel azelőtt, hogy ezt az üzenetet kaptam, éppen az irgalmasság Rózsafüzérét imádkoztam el, akkor hirtelen a Szentlélek jelezte nekem, hogy mindjárt egy üzenetet fogok Istentől, az Atyától kapni. Az idegfeszültségtől reszkedtem. Aztán feltettem a kérdést: Kinek a Nevében jöttél? A válasz a következő volt:

  

Szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében jöttem, aki az emberiség Megváltója. Én vagyok az Isteni Atya és első ízben szólok most hozzád. Kiválasztott leányom, ma azért szólok hozzád, hogy az emberiséget arról a szeretetről tájékoztassam, amelyet mindenki iránt érzek.""""

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-Ne menjetek ígézőkhöz, és a jövendőmondókat ne tudakozzátok, hogy magatokat azokkal megfertőztessétek. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.

 

 

-A mesékből már felnőttem. Tisztellek téged, de amiket írsz, az számomra nem Istentől van.

 

1 Timótheus:4:7

 

"A szentségtelen és vénasszonyos meséket pedig eltávoztasd. Hanem gyakorold magadat a kegyességre:"

 

1 Péter:5:8-9

 

Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen:

 Akinek álljatok ellen, erősek lévén a hitben, tudva, hogy a világban lévő atyafiságotokon ugyanazok a szenvedések telnek be.

 

 

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (2211)
bethsabé Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2216

Kedves Tamás!

 

 

-Őszinte választ szeretnék tőled kapni. Olvastad a Bibliát? Bár nem kötelező olvasni. Én sem tudom pl., hogy ez mi.

 

Metal Hammer H

 

 

Üdv.

Előzmény: Kátai Tamás (2214)
bethsabé Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2215

Kedves 1000év!

 

 

-Magyarország csak egy példa volt amit írtam a sok közül. Azt hiszem, hogy ezt akkor megis említettem. Ne Magyarországon lovagoljatok, hanem az egész világot figyelni kell. Lásd most Görögországot. Görögországnak is teljesítenie kell a követelményeket, ha akarja, ha nem.

 

(Ez pedig történelem, jelen és jövő.)

 

Jelenések Könyve:17

 

Király is hét van; az öte elesett, és az egyik van, a másik még el nem jött; és mikor eljő, kevés ideig kell annak megmaradni.

A fenevad pedig, amely vala és nincs, az maga a nyolcadik, és a hét közül való; és a veszedelemre megy.

 

 

(A fenevad, a hét közül való. Ki az napjainkban? Nem nehéz rájönni.)

 

 

"A tíz szarv pedig, amelyet láttál, tíz király, olyanok, akik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal.

Ezeknek egy a szándékuk; erejöket és hatalmokat is a fenevadnak adják.

Ezek a Bárány ellen viaskodnak, és a Bárány meggyőzi őket, mert uraknak Ura és királyoknak Királya; és az ő vele való hivatalosok és választottak és hívek is.

 

 

-Nagyon látható az egész világon, hogy kik azok az országok akik a birodalmukat majd a "fenevadnak" adják. Az is, hogy miért.

 

Hagyd a Biblia szóról -szóra való elemzését. Figyeld a világot ezzel egyetemben. Akkor majd megérted.

  

 

Üdv.

Előzmény: 1000év (2212)
Kátai Tamás Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2214

Igen, és a Jelenések könyve is konkrétan Magyarország, esetleg Kelet-Európa helyzetét vízionálja.

Előzmény: 1000év (2213)
1000év Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2213

Igen, ez az únió is csak azóta van benne a Bibliában egyesek szerint, amióta Magyarország tagja ennek a szervezetnek.

Előzmény: Kátai Tamás (2208)
1000év Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2212

Kedves Betshabé

 

Szoktam követni nagyvonalakban amit írsz. Az én írásaimat sem kell nagyon komolyan venni.

 

A Biblia 3 fenevadról ír.

 

Mélységből feljövő fenevad. Jel.11:7.

 

Tengerből feljövő fenevad. Jel.13:1-10.

 

Földből feljövő fenevad. Jel.13:11-18.

 

A 666, a név és a többi amit leírtál az csak a 2-ik, vagyis a tengerből feljövő fenevadra vonatkozik.

Előzmény: bethsabé (2210)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.28 0 0 2211
bethsabé Creative Commons License 2011.06.28 0 0 2210

Kedves 1000év!

 

-Örülök neki, hogy megint öszefutottunk . Szoktál figyelni az írásaimra, ha netalán írok? Vagy talán véletlen, hogy most ide írtál? Nem kell komolyan venned amit írok. Ez az én magán véleményem. Amúgy figyelem a világ eseményeit. Nekem így jön le.

 

 

 

-A "vadállat" földi és emberi kormányzatot jelent. Mint ahogyan a hatos szám kevesebb a hetesnél, a 666-os szám is a 6-os számnak harmadik fokozata. Találó név a világ hatalmas méretű politikai rendszerére, amely nyomorúságosan messze van Istentől.

Vagyis attól, hogy irányításában megfeleljen Isten tökéletességre vonatkozó irányadó mértékének. A világ politikai vadállata 666-os számnév alatt uralkodik a világon. Ezt te is láthatod.

 

Üdv.

Haralamos Creative Commons License 2011.06.28 0 0 2209

A Hungár naptár szerint prolongálva 200 évvel.)

Kátai Tamás Creative Commons License 2011.06.28 0 0 2208

"A fenevad a politikai nagyhatalmak"

Vagy ami éppen nem szimpatikus.

Előzmény: 1000év (2207)
1000év Creative Commons License 2011.06.27 0 0 2207

Kedves Betshabé.

 

Mi vagy ki a fenevad? Mi a bélyege? Mi a neve? Mi a nevének a száma?  Tudniillik ha figyelmesen elolvasod a fenevad csak egy van. nem fenevadak bélyegeiről, nem fenevadak neveinek számairól, nem fenevadak neveiről van szó. A Biblia egy fenevadról beszél.

Előzmény: bethsabé (2206)
bethsabé Creative Commons License 2011.06.24 0 0 2206

Kedves Tamás!

 

 

-Amit írok, az csak egy hozzászólás, vagy vélemény nyílvánítás az adott topok címével kapcsolatban. A világvégét, vagy e világi rendszer bukását senki sem tudja előre megmondani. Mint mindenki, én is leírom a véleményemet, észrevételeimet. De az biztos, hogy egyszer ez a nap is eljön. Vannak jelek, amiből az éber emberek következtetni tudnak erre. Világvége, vagy e világi rendszer összeomlásának témájában nekem a Biblia a mérvadó. Sok minden beteljesedett már a történelem során, amit a Biblia megjövendölt.

 

A sok közül ez is.

Prédikátor:8:9

"Mindezt láttam, és megfigyeltem minden dolgot, amely történik a nap alatt, oly időben, amelyben uralkodik az ember az emberen maga kárára."

 

Kérdezed: Akkor az Európai Unió a Fenevad?

 

A bibliában a politikai nagyhatalmak jelképesen vannak leírva: Fenevad, vadállat, vadállat képmása.

-Többek között az UNIÓ is az.

 

Jelenések:13:16

 

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma."

 

-Annak az országnak aki belép az UNIÓ-ba teljesítenie kell az UNIÓ elvárásait. Az olyan ország mint a miénk, aki nem önfenntartó ország, muszály volt csatlakoznia az UNIÓ-ba, és az UNIÓ elvárásait betartani. Társadalmilag és gazdaságilag is függőségben lesznek azok az országok, akik belépnek. Az EU-tagság sok előny mellett számos feladattal is jár. A tagállamoknak a tagságból eredő kötelezettségeiket teljesíteni kell.  Hozzá kell járulni az EU költségvetéséhez, át kell venni az elfogadott irányelveket, és végre kell hajtani a közösen elfogadott rendeleteket. Az UNIÓ által meghatározott mennyiségű termékeket lehet külföldre eladni stb. Nem adhatsz el annyit, amennyit szeretnél, mert meg van a kezed kötve az UNIÓ által. (termékkvóta). Amennyiben egy tagállam nem tartja be a kötelezettségeit, szerződésszegési (ún. kötelezettségszegési) eljárás indulhat ellene, amelynek a végén a tagállamot átalányösszeg és kényszerítő bírság fizetésére is kötelezhetik.

 

 -Tehát a "Fenevad" (vadállat) a 666-os számnév alatt uralkodik a világon, miközben a nagy politikai, vallási és kereskedelmi rendszerek gondoskodnak arról, hogy kiszolgáltatottá tegyék az emberiséget.

 

Prédikátor:8:9

"Mindezt láttam, és megfigyeltem minden dolgot, amely történik a nap alatt, oly időben, amelyben uralkodik az ember az emberen maga kárára."

 

Üdv.

Előzmény: Kátai Tamás (2200)
fairi1 Creative Commons License 2011.06.24 0 0 2205

Egyetértek!

Nehéz témáról nehéz termékenyen beszélni. Mondjuk az élőbeszédnek is meg vanak akorlátai,mert egy bizonytalan állításodnak nem tudsz utánanézni vagy forrást találni. Emiatt ott is sokszor kialakulhat egymás mellett elbeszélés. Mivel az ellenérveket sokszor idő sincs átgondolni. Írásban történő válasz órákig is iródhat, mivel nem LIVE. Bárhogy nézzük mindkét eszmecsere formának meg van maga korlátai. Élőben az interaktivitás, irásban gondolkodási idő,és az utánajárás ha vmiben nem vagy biztos (igaz ezt sokan nem használják ki és képesek baromságokat leírni, amelyt egy kis google kereséssel kivédhettek volna).

Neked is jó utat, és minden jót!

Előzmény: nézzatükörbe (2201)
újélett Creative Commons License 2011.06.24 0 0 2204

Észre fogod venni ha valami történik, én nem beszélhetek . 

Szép napocskát!:)

 

Ezt csak érdekességképpen :)

 

Földrengés és cunamiriadó Alaszkában

A 7,4-es erősségű rengés központja a Csendes-óceánban lévő Atka szigetnél volt. Fél perccel később jött az utórengés. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: Törölt nick (2203)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.24 0 0 2203

Ahha jóvan... a szinapszisaidban azér gondololm már megtörtént a naaaagy vááááltozás... ugyi?

Előzmény: újélett (2199)
Kátai Tamás Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2202

Ez szép volt.

Előzmény: nézzatükörbe (2201)
nézzatükörbe Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2201

Kedves fairi1!

Mindkettőnknek világos, hogy a köztünk lévő különbségek annál inkább bizonyosságot nyernek, minél jobban belemegyünk a dolgok belsejébe.

Ezért is írtam Neked, hogy egyes témáknál nem célszerű így véleményt cserélnünk, mert el fogunk beszélni egymás mellett, ha Te is és én is más-más szemszögből szemléljük ugyanazt.

Az ilyenforma "írásbeliség" ehhez nem megfelelő.

Teljesen másként gondolunk olyan dolgokat, amikre alapozódnak a véleményeink és amik meghatározzák hiteinket.

Egy fórum nem megfelelő ahhoz, hogy egymástól ennyire elkülönült alapállású emberek, mint pl. Te és én, mélységekbe merüljünk.

Amit "élőben" egy kellemes és könnyed beszélgetéssel megvilágítanánk egymásnak és érthetővé válna, miért nem leszünk azonos véleményen filozófiai, hit, s az élet témákban, azt ezzel az eszközzel (fórum) soha nem lennénk képesek elérni, miközben egy fölösleges

virtuális árok mélyülne közénk.

Olyan témában találkoztunk, ami a köztünk lévő különbségeket és azok megérthetetlenségét domborítja ki, miközben lehet, hogy más témában "egymás kezét fogva" örülnénk egy esetleges azonosságunkból fakadóan.

Ilyen az élet, így jártunk.

Szerintem kár lenne ezek után erőltetni a kettőnk között fölmerült témák és azok fogalmainak a mélységi bizonygatását, mivel Te is és én is más utakon járunk.

Én továbbra is mindent úgy gondolok, ahogy leírtam, mert teljességgel bizonyos vagyok benne.

Te szintén a tiédben.

Hiába vetsz föl újabb kérdéseket.

Ha nem tudod, nem érted, hogy én honnan nézem, és miért látom teljesen másként, és miért vagyok abban tökéletesen biztos, - és viszont - minden leírt szóért kár.

Ez az "átka" az ilyenforma " ismeretlen "beszélgetésnek", ha a témát illetően nem hasonszőrűvel hoz bennünket össze a net...  :(

Pedig ki tudja, hogy ha pl. egy gasztroblogon, vagy máshol találkozunk, lehet, hogy már a "Föld középpontjáig" jutottunk volna, mert hasonlóan szeretjük és készítjük a kecskesajtot, vagy a kunsági birkapörit és ezért baromi jól és közel éreznénk a másikat és ott mások lennének azok, akik mindenáron az ő ízvilágukat akarnák nekünk a szánkba rágni, holott mi azt nem szeretjük...

 

Teljesen más értékrendek alapján élünk, tapasztalunk.

Mindenki a saját maga által megélt szerint véleményez.

Mi is így vagyunk, és nem szabad odáig jutni, hogy a másikat bármivel is megvádoljuk, mert nem értjük.

Az a lényeg, hogy mindannyian azon az úton és úgy haladunk, amit választottunk magunknak.

Te is ezt teszed és én is.

Útjaink másfelé vezetnek és egyikről a másikra átlátni se nagyon lehet.

Átkiabálni meg fölösleges és fárasztó is.

Külön utakon nem lehetünk sohasem egymás utitársa.

Én azt kívánom Neked, hogy a választott utadon  járók között találj olyan utitársakat, akik megerősítenek, vagy ha éppen arra lenne szükséged, akkor megingatnak.

Én egyikhez sem vagyok megfelelő, mert nem ugyanott jár a lábunk.

Kívánok hozzá hosszú életet és sok-sok tapasztalást!

Jó utat!

és köszi, hogy beszéltünk.

Szia!

 

Előzmény: fairi1 (2195)
Kátai Tamás Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2200

Akkor az Európai Unió a Fenevad?

Előzmény: bethsabé (2197)
újélett Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2199

Igen, köszi.     Kánikula ma is van :S     

Előzmény: Törölt nick (2196)
újélett Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2198

Köszi a fáradságos munkát ,hosszú soraiddal megtisztelsz.:)

János apostol  elég közel áll hozzám.. :)

 A többit nem kommentálnám, a sorryt pedig csak azért írom ide mert valószínű azt az egyetlen mondatomat félreértelmezve írhattam. :)

 

Előzmény: bethsabé (2197)
bethsabé Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2197

Kedves újélett!

 

 

OFF: Több mint valószínű, hogy elgondolkodtatott téged ez a pár sorom, talán jobban is, mint az előző érveléseim, ami a topik címével volt kapcsolatban. Meglátásom szerint azokat egyáltalán nem tudtad értelmezni, (felfogni). Sőt nem is akartad, mert azt gondoltad, hogy itt mindenki olyan gondolkodásmóddal rendelkezik mint te. Feltételezem, hogy vannak még az országban komolyabb gondolkodású emberek is, akik odafigyelnek a Biblia mondanivalójára. Amikor pedig valaki a Bibliából ír, idéz, másol, akkor nem írják oda neki válaszul, idézlek:

 

újélettválasz | megnéz | könyvjelző 2011.06.21 19:47:28 © (2185)

Milyen sokan vannak, akik fáradságos munkával ideírnak, aztán mindenki lesz@rja... :( :)

 

-Hát igen. Ez a válasz magáért beszélt. Hozzászólásaidban azt írtad, hogy neked "Jézus alap". Ebből a mondatodból pedig az tűnt ki, hogy neked Jézus semmit sem jelent. Jézus nem beszélt így senkivel sem. Ha ismernéd a Bibliát részleteiben, és tudnád, hogy mi a Biblia fő témája, akkor ilyet soha nem írtál volna le. Nem azért írom most ezeket, mert ez engem nagyon szíven ütött volna. A fórumon levő vallásos írások nagy részét ismerem és tudom, hogy milyen szélsőségesen gondolkodnak az emberek Istenről, magáról a Bibliáról. Sőt vannnak olyan írások, amit nem lehet nevetés nélkül megállni, de mégsem írok rá semmilyen negatív megjegyzést csak azért, hogy jól hátbadöfjem. Egyetlen dologra szoktam reagáni, mégpedig arra, amikor szellemileg kikezdenek velem. De a legvégén majdnem  mindig elhangzik mindenkitől, hogy sorry.

 

ON: A topik címe egy kérdés. 2012-Világvége? Lehet, hogy aki megnyitotta ezt a topikot valóban megszeretett volna tudni erről a dátumról valamit. Lehet, hogy érdekelte volna őt, hogy mit mondanak erről mások is. De az is lehet, hogy egyszerűen szórakozni akart azon, hogy mit írnak vissza az emberek. Én az előzőre tettem a voksomat és bátorkodtam leírni a Biblia üzenetét és Jézus jóslatait, figyelve a mai világ politikai eseményeit is. Már csak azért is, mert a világon a Bibliát nyomtatták ki legtöbb példányban és ez az a könyv, amit Isten soha nem engedett meg, hogy elpusztítsák, hiába voltak ellene "tűzzel vassal". Ez a könyv az, aki ha olvassa rájön arra, hogy Isten által ihletett írás. (Van, aki soha nem jön rá, mert a szíve kőkemény). Próféták, apostolok  írták Isten ihletésére. Tehát, magyarul emberek írták, de mégis Isten gondolatait tartalmazzák. Különösen a Jelenések Könyve az, amit maga János apostol írt, de amikor írta Pátmosz szigetén, még maga sem érthette akkor, hogy mit ír majd le kb.2000 évvel korábban.

 

Jelenések:

"Én pedig hallám ezt, de nem értém, és mondám: Uram, mi lesz ezeknek vége?"

 

-Most olyan világban élünk, amikor Jézus és János apostol jövendölései szemmel láthatóan teljesednek. Csak egy példa a sok közül: Minden európai országnak aki az EU UNIÓ-ba belép, teljesítenie kell az  EU UNIÓ feltételeit, ha akarja, ha nem. Ha nem, akkor megvonják a pénzügyi támogatást az "engedetlen" országtól. Magyarország, ha akarja, ha nem, teljesítenie kell az  EU UNIÓ követelményeit, ha nem akar államcsődöt, hisz meg van írva a Bibliában.

 

Jelenések: 13:16-17

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

 

-Aki értelmes, ezt érti. Ha pedig a topik címével írok összhangban, akkor nem lehet a Bibliát a jelenlegi világi helyzettől szétválasztani, a "Világvégét" másképpen magyarázni, mert Jézus és János apostol jövendölései a szemünk láttára teljesednek. 

 

Üdv.

Előzmény: újélett (2190)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2196

Na vót valami 21-én...azon kívül hogy nagy kánikula?

fairi1 Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2195

"Egy ateistának lehet önmagában erkölcse, míg egy Istent hívőnek nincs rá szüksége, mert a hite eleve magába foglalja azt. ...de ez így tudom nem érthető pontosan."

 

erkölcsöt tanulja az ember,és a kulturától függ. Teljes mértékben értelmezhető Isten nélkül is. Aki csak isten miatt hajlandó erkölcsös életet az elég rossz! Tourette-szindróma még érdekesebb kérdéseket is felvet, alapvető erkölcs(önkontroll) genetikailag kódolt. Ilyen beteg nyilvánosan akaratától függetlenül káromkodik, és mindenféle hangot ad ki. genetikai hiba miatt teszi,amely örökletes. http://hu.wikipedia.org/wiki/Tourette-szindr%C3%B3ma

"felelősségnélküliség"

 

lehet nehéz szó,de ez a mondandót kulcsszava, ezen áll és bukik minden.

Miből döntöd el Te, hogy egy istenkereső felelősségteljes vagy nem?

felelősség:http://www.wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Felel%C5%91ss%C3%A9g

okozás felismerése, kb így definiálható legrövidebben ez a szó.

 

"Az élet nevű játékban bizonyos értelemben mindenki résztvesz, de bizonyos értelemben meg csak kevesen."

 

ÉLET-ben mindeni úgyanúgy részt vesz, de társadalomban mennyire az már más kérdés. Hol van kibúvó,seholsincs. Max ha hibernálód magad. mert különben enned kell,ételt beszerezni,vhol lakni...

Még ha kómában van akkor is bent vagy a játékban,mivel vkinek el kell látni téged,vkinek fizetnie az ellátásod.

Csak akkor van kibúvó ha van olyan képességed hogy testedet dematerializálód,és fizikai-kémiai-biológiai törvények ahol kibújsz vhogy. és "pálya" szélén ülve nézed az embereket.

ÉLET nevű játékban értelmezhetetlen kibúvó, és a pihenő is. Azzal hogy élsz több ezer milliárd baktériumnak adsz életteret,vegyünk egy triviális példát.

még istenkeresésben is akkor tudsz kibic lenni,ha nem is gondolsz rá. ha felmerül akkor csak tagadod. ha isten létét kizárod, akkor kerülsz ki ebből a "játékból" és válsz kibiccé

persze ilyen filozófikus dolgokon hogy értelmezzünk egy kártyajátékokban használatos szakszót nehéz ügy. úgy tűnik értelmezéseink közt nagyok a különbségek,én az eredeti jelentést próbálok aktualizálni. Több kevesebb sikerrel.

 

"A csecsemőhalál, a gyermeki lét stádiumai, a szellemi képességek, stb. nem mondanak ennek ellent."

de értelmezhetetlen lesz az isteni ajándék. ne kezdjed már csűrni-csavarnia dolgot.

na emiatt használom a személyes vallás, ahit helyett amit kifogásoltál.

Mondasz egy egyértelműen abszurd állítást. halvaszületett csecsemő mit kap? vagy egy abortált magzat?

utána "vallásod" szerint megcsűrőd,csavarod a mondatod,és nem visszakozol.

 

"Semmit nem zavar be."

Csak nevetségessé teszi egy gondolkozó ember számára.

5 hetesen abortált embrió megkapta "gondolkodásra és a szellemi szabadságot a döntésekhez, és hozzá a bölcsességet a felelősség vállalásához." Meg se született, csak egy sejttömeg ami lassan emberi formát kapott volna,ha nem abortálodott volna.

Kicsit menj vissza a nullpontba,és rágd át ezt az állításod.

Előzmény: nézzatükörbe (2189)
újélett Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2194

Igen, észrevettem :)

Előzmény: nazuna (2193)
nazuna Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2193

Szerintem többen is - ez egyébként egy rövid topik.

Előzmény: újélett (2192)
újélett Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2192

Kérdés: Valaki itt végigolvasta  a 71 oldalt ebben a topikban?

újélett Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2191

Ez is egy jó megközelítés... :) Végülis igaz ..

Előzmény: fairi1 (2187)
újélett Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2190

Először is sorry.

Tudod az a helyzet, hogy itt annyira szélsőségesek az emberi tulajdonságok, hogy végülis mindegy mit írsz vagy írok, a lényeg hogy te magad légy biztos benne, hogy mit érzel vagy gondolsz mert lehet azt gondolod mellbevágó amit írok vagy írnak, de az is lehet jót röhögsz rajta.  Ezt én nem tudhatom, és nem is akarom tudni, egyéni szuvenir jogod eldönteni mit jelent amit írok, és éppúgy nekem is . 

Egy biztos, aki ebben a topikban ír :"2012-világvége" az valamiért itt van. Unalomból, dühből, cinizmusból, gúnyból, törtetésből, nyereségvágyból és még sorolhatnám, mert lehetne folytatni.   Én tudom miért vagyok itt, de azt nem árulom el, viszont amit beírsz vagy bemásolsz  az folyik a csapból is, tudjuk......mindenki tudja......eljön.......eljött.....  most... tegnap.. .holnap.... .ki tudja ?  Izgalmas dolgok ezek. Vagy mégsem? :) mert lehet épp most vetted magadra. ?!   Itt sok ember elmehetne papnak, prédikálni, ha ennyire biztosak mindebben.

Hallani szeretnék valami újat, amit senkiről nem másolt senki...van olyan?

 

Reggel felkelt a nap, én pedig megvilágosodtam, elértem a 60. életévemet :)

Most kimegyek a konyhába és főzök egy jó kávét :))

Előzmény: bethsabé (2188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!