Keresés

Részletes keresés

cooldoc Creative Commons License 2007.04.07 0 0 321
OFF
És mi az a "Való Világ"? És egyáltalán, lehet- e nálunk celebrity-ről beszélni? Szánalmas, hogy a kereskedelmi Tv-kben feltűnt kretének és kétes figurák sztárrá nemesülnek. Sztár egy Jack Nicholson, Egy Robert De Noiro, egy Tom Hanks, egy Merryl Streep, meg egy Abramovics. Vagy Beckham, Ronaldo, Rooney etc.
De ezek?? Ugyan...
Kis magyar ugar.
ON
Ne hagyjatok fel a reménnyel, a sorozat egyre jobb lesz!
Előzmény: Anorek szia! (319)
Anorek szia! Creative Commons License 2007.04.07 0 0 320

Soha nem gondoltam volna,hogy rá tudok kattanni egy sorozatra. És ráadásul egyszerre kettőre is. A 4400-at már letöltöttem, a Hősöket viszont a tv2 tempójában nézem. Nekem a mostani rész elég unalmas volt, de a jövő heti előzetesből az derül ki, hogy az kárpótolni fog mindenért. Engem is az a kérdés foglalkoztat, hogy vajon lesznek -e "jó" hősök illetve "rosszak". És ha vannak "rosszak", akkor a NY elleni merénylethez vajon lesz-e közük?

Imádom a japán szálat benne, hihetetlen jó figurák mind2en. De az idegesítő, hogy a magyar felirat ugrál a képernyőn, mindig máshol bukkan fel a következő. Nem tudok az olvasásra koncentrálni, mert mindig tippelek, hogy hol lesz majd a köv... :)

Anorek szia! Creative Commons License 2007.04.07 0 0 319

Majka a Való Világ 1.szériájának nagy győztese, annak ellenére is, hogy nem ő nyerte meg a fődíjat.(2.helyezett) Azóta rappel, műsort vezet és celebrity(?) lett...

 

Előzmény: cooldoc (318)
cooldoc Creative Commons License 2007.04.07 0 0 318
Who the bloody fuck is Majka? Lajka kutyáról hallottam, Ő űrutazó volt.
Előzmény: Ijász (314)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.07 0 0 317
Esetleg .... amikor megszólalt? :))))
Előzmény: Törölt nick (316)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.07 0 0 316
És a hangutánzásos dolog mikor derülT ki?
Előzmény: sonrig (315)
sonrig Creative Commons License 2007.04.07 0 0 315
Persze, Díelről kiderült, hogy különleges képességei vannak, úgy mint:
-Át tudja rendezni a molekula szerkezetét, így gyakorlatilag át tud menni a falakon, stb.
-Remekül utánozza Szójör hangját

Majkáról, az Ózdi Rapperről még nem derült ki sámli.
Előzmény: Candy Perfume Girl (312)
Ijász Creative Commons License 2007.04.07 0 0 314

"Segítek: Micah = Majka."

 

Na itt jön elő a hiányos bulvár-műveltségem, az ózdi rapperről nem asszociáltam Majkára. Mondjuk ettől nem fogok sikítva világgá rohanni :)

Előzmény: Törölt nick (309)
cooldoc Creative Commons License 2007.04.06 0 0 313
Nem spoilereezek, nem rontom örömötöket. Csak info: sorozatos (private) trackeren ma 00.00-tól hétfő 00.00-ig FREE LEECH - akit érrint.
sazaiasztok!
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.06 0 0 312

Semmi gond, én vágom, ki kicsoda Nálad és persze nagyon röhögök. :-) Főleg, amikor elképzelem, hogy Dzsesszből előjön a "politikus férfiakkal kefélek és maffiózókat tépek szét" énje. :D

 

De az kiderült ám, hogy Díel szuperember-e vagy sem.

Előzmény: sonrig (303)
sonrig Creative Commons License 2007.04.06 0 0 311
De, igazad van, én példáűul állandóan a csajokra gondolok :))))
Előzmény: Törölt nick (310)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.06 0 0 310
Hé, lehet hogy te átkapocsolnál az L-re, de néha a csajokra is kell gondolni, nem? ;-)
Előzmény: sonrig (303)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.06 0 0 309
Segítek: Micah = Majka.

De nekem is kellett gondolkozni egy darabig, pedig a lost-topikon már volt alkalmam edződni sonrig hsz-eihez:)))
Előzmény: Ijász (308)
Ijász Creative Commons License 2007.04.06 0 0 308

Szerintem elég kevesen tudnak követni, nem mindenki van otthon ezekben a témákban :)

És ki az a szobatiszta Ózdirapper?

Előzmény: sonrig (307)
sonrig Creative Commons License 2007.04.06 0 0 307
Politikusok Gyöngyének kisöcsikéje, Kék szemű feka lány hapsija, Rory hapsija, x-menből Vadóc férfimegfelelője (képességmásoló), tudjátok na...Dzsessz :)
langalétacsaj Creative Commons License 2007.04.06 0 0 306
sztem Peter.... vagy nem? elég érdekes... XD
Előzmény: cooldoc (304)
sonrig Creative Commons License 2007.04.06 0 0 305
A választ a Gilmore Girlsben leled, Dzsessz a nyálasképű ápoló, aki rá van kattanva a kék szemű fekákra. Pedig Gilmore Girlsben még Roryval ment a nagy lámúr, utáltam is érte rendesen.
Előzmény: cooldoc (304)
cooldoc Creative Commons License 2007.04.06 0 0 304
Ki lenne "Dzsesz" a Te kódolásodban? Nem tudtam megfejteni, pedig mind a 18 részt láttam...
Előzmény: sonrig (303)
sonrig Creative Commons License 2007.04.06 0 0 303
A rész kérdése:
Hová tűnt Dagizsernyák és Politikusok Gyöngye?

A rész vatdafakk pillanata:
Őzike gonosz! Na de ő vajon tud erről?

Ja, meg rájöttem, hogy Klermackónak valószínűleg nem lehetnek túl szép mellei, de ez most már tényleg érdekel, országomat (esetleg egy korty sört) azért, hogy megkeresse a pléhboj.
Mijis volt még:DíEl szimpi, de ha ő is szuperember, akkor Ózdirappernek is lehetnek különleges képességei a szobatisztaságon kívül is...Hűdeizgi.
Niki-ikiN ígéretesen alakul, biztos lesznek majd jó kis hasadások...Amúgy tök szupi lenne ha összefutnának már Dzsesszel, kíváncsi vagyok, hogy akkor Dzsesszből is kitörne-e "politikus férfiakkal kefélek és maffiózókat tépek szét" énje. Külön szaft lenne, hogy a bátyja a politikus férfi :))) (Fasza kis gay-pornó?Fúj. Lehet, hogy átkapcsolnék inkább az L-re, már a 6 feet under is +feküdte néha a gyomromat...).
De messze a jövő hét csütörtök, pláne, hogy nem is leszek Agyarországon, 2 hgét múlva hétfőn tudom csak megtekinteni a következőt (ami remélem pörgősebb lesz, mint a tegnapi ásítózós)
pancer1 Creative Commons License 2007.04.06 0 0 302

3x06

Hát nem volt a legpörgösebb, nyújtották a dolgokat nagyon mint egy messzikói sorozatban :-)...

A japán komikusduo már a harmadik rész óta (ha jól számolom) igyekszik New Yorkba megmenteni a várost de még mindig nem értek ki a parkolóból.

A két festőemberke rájött hogy hiányzik egy kép de ennek megkeresése a következő részben kezdődik, a rákövetkezőben pedig meg is találják, az azt követőben pedig megfejtik hol van a pomponlány és az időközben végre megérkező Hiro+Andoval végre elindulnak megmenteni.... :-)

 

New Yorkban nem történt más lényeges, leszámítva a Mohindert megfigyelő vékony kislányról kiderültek. Ha jól emlékszem amikor az ál-szerelőtől megszerezte a pizstolyt, ez fel is tüt többeknek, hogy nagyon gyorsan reagált arra a helyzetre...

 

Hiányzott Petrelli bátyó, kár mert nagy karakter szivessen látnám a kavarásait.

Nem volt Parker közrendőr, de nem is hiányzott.

 

Nikki/Ikkin képessége úgy tünik nem egy jótevő képesség, ellentétben a többiekével hanem a Sötét Oldalé. Lehet hogy a Hirók közt is lesznek ellenérekelt oldalak? Mindenesetre ezzel meg van a lehetőség teremtve.

Már ha túléli a beleibe belenyúlást.

 

DLnek ezek szerint a képessége hogy átmegy a dologokon? Mert ha igen akkor egy kérdés. Amikor éppen átmegy akkor a sejtjei valószinüleg úgy rendeződnek átt hogy nem ütköznek a börtönfal anyagának molekuláival. Vagyis DL testének nincsen éppen 'tömege' ami nekivágódhat a másik testnek a börtönfalnak.(?) (mint egy ütközésnél) Ha igy van, akkor a Nikki gyomrába benyúláskor a beleiben sem tehetett nagy kárt mert ott bent más lehetett a keze sejtjeinek a szerkezete, nem lehetett ereje a rombolásra. ( ?.)

 

A szappanopera vonalat erősítette Claire "vér szerinti" szüleinek látogatása. 

Az egész Claire és (nevelő)szülei jelenetekról, (nevelő)aput Clairemackó kitünteti Bátorság érdemrenddel mert nem félt amikor a vérszerinti szülök meglátogatták kicsilányát, meg a sütigyártás, de még az előző részekbeni sulibulis problémák.

Mint egy szirupos-rózsaszin tinilánysorozat...brrr még szerencse hogy igen eltúlozzák a gesztusaikat és ettöl olyan paródiaszerüvé és elviselhetővé vállnak a jeleneteik..:-) 

marcilu Creative Commons License 2007.04.06 0 0 301
Claire szülei szerintem is tutira színészfélék voltak, mikor beszélgetett velük, még csak gyanítottam, mikor meg apuka kikísérte őket, már egész biztosnak tűnt. Tényleg, most nekem úgy tűnt, hogy Claire-t leginkább szeretné kihagyni ebből az egészből. Mármint tudja, hogy van a képessége, de őt szeretné kihagyni a játszámból. Végülis 16 év nevelés után megvan az esélye annak, hogy megszerette a kiscsajt, nem?

Nikinél szintén én sem tudtam eddig eldönteni, hogy jó vagy rossz figura, de nekem ez az epizód sem billentette a mérleget semmilyen irányba. Végülis csak súlyos gengsztereket öldösött eddig (legalábbis amiről tudunk), most meg naná, hogy megtámadta a férjét, nem viselkedett vele túl barátságosan. Szóval még nem döntöttem el, mit kezdjek vele.
Előzmény: Mr_Fusion (300)
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.04.06 0 0 300

Azért Niki karaktere érdekes fordulatot vett, akár még az is kinéz belőle, hogy a kezdeti látszattal ellentétben ő valójában a "gonoszok" táborát gyarapítja (majd) az alteregója miatt, a tisztes családanya szerep valójában csak álca. Elvégre már most is eléggé kénytelen azt tenni, amit "Ikin" akar, nem ő dönti el, mikor vált át rá, hanem fordítva.

 

Azt jól vettem le, hogy Claire(?) (egyébként vajon miért kell ezt a csajt agyonsminkelni, ránézésre mintha több vakolat lenne rajta, mint az összes többi női szereplőn együttvéve, pedig ő a legfiatalabb) "bio-szüleinek" valójában semmi közük hozzá, csak apuci által felbérelt akárkik voltak?

Előzmény: Törölt nick (298)
marcilu Creative Commons License 2007.04.06 0 0 299
Viszont az előzetes! Ahogy elnéztem, jövő héten bőven lesz esemény, ami majd kárpótol az eheti viszonylagos lassúbbságért.

Nagy szomorúságomra Nathan egyáltalán nem szerepelt, és még Isaacből sem kaptunk túl sokat. Amit meg kaptunk, az ráadásul rossz jövőt ígért. Kinéz neki is egy memóriatörlés, bár ez legyen a legrosszabb, ami történik vele...

Mr. Bennettől továbbra is kiráz a hideg, és most már a csaj, aki Mohindert figyelte, is csatlakozott a hozzá (amilyen kis cuki feje van, olyan visszataszító volt, mikor megérkezett Isaachez). Tényleg sokkal szívesebben nézném Nathant! :)
Előzmény: Törölt nick (298)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.05 0 0 298
Azért ez a mai nem annyira volt jó...
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.05 0 0 297
MA ESTE ISMÉT!!!
Le ne maradjon senki, aki nem akar :)))
vadi87 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 296
!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!














ott a pont:)
Előzmény: setenke (295)
setenke Creative Commons License 2007.04.03 0 0 295

Szerintem nem kellett, hogy Isaac a közelében legyen. Egyszer találkoztak és az pont elég volt.

Pirelli Péter egy ilyen heroes-replikátor lehet. :)

Előzmény: vadi87 (292)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 294
Talán az a jelenet lehetett, amikor az egyik ház tetején veszekedett Peter a bátyjával és közben felemelkedett a földről.
Előzmény: marcilu (293)
marcilu Creative Commons License 2007.04.03 0 0 293
Na igen, ezen én is elgondolkodtam... Valaki tudja, mennyi idő telhetett el aközött, hogy találkozott Isaac-kel, és megrajzolta a pálcikaembereket? Lehet, hogy van valami átmenet. Vagy majd később kiderül.
(Mit is rajzolt akkor egész pontosan?)
vadi87 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 292
én ezt nem vitatom, így történt, de attól még Isaac nem volt a _közelében_, amikor Peter rajzolt
Előzmény: pancer1 (291)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!