Keresés

Részletes keresés

mspoker Creative Commons License 2013.07.15 0 0 4148

Szia!

15dínár, az kb.2500 Ft,2 év alatt ingyenes, gyerek féláras :-) Medúza nincs, illetve szinte semmi élővilág (férjem bánatára-búvárkodott , de egy kisebb szürke halrajon kívül semmit nem látott) :-) Nem tudom mennyi idős gyerkőccel mentek,de mindegy is,mert minden korosztály számára szupi. A gyerekmedence kb .3éves kortól jó mélység ügyileg, de a normál medence bababarátabb, az én mélynövésű 2évesemnek ideális volt az eleje( fokozatosan mélyülő) kb térdig  ért neki.Animátorok nagyon jó fejek,bárinkább csak franciául beszélnek, készüljetek, a szálloda 80%-a francia, de nagyon rendes voltmindenki, pozitívan csalódtam bennük,illetve elég sok arab van (ez meg jó jel,mert helyiek is szeretik ezt a szállodát). Van egy miniklub, 2kisházzal, mászókával, csúszdákkal,hintákkal, illetve egy belső rész,óriás negyedelővel, csocsóval, legóval, rajzolási lehetőséggel (ha sikerül, teszek róla képet). Baba etetőszékek vannak, a rácsos ágy az én 2 évesemnek felejtős volt,mert elég kicsi a rács, és egy láblendítéssel kint volt belőle, otthon még nem tud kimászni belőle :P Mire vagy még kíváncsi?

Előzmény: denmar (4146)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.15 0 0 4147

Szia!

 

Húúú és háááá....... Nagyon elégedett vagyok a nyaralásotokkal...:D Mély megnyugvással tölt el a szobák tisztasága. A tengerpartról lentebb én is olvastam, hogy a szabadstrand a legszebb. Jöhet a hínár.

Nem mellesleg nagyon helyesek vagytok családilag!:) A fényképeknek külön örülök, mert a médianyagok megtekintése:) után endorfin hullámok töltöttek el.:) A mór típusú szálloda bitang jól néz ki, nyaraló kamerájából is! 

Örülök, hogy az étkezés is bőséges  volt, már előre koplalhatok...:( 

Nagyon köszi a beszámolót, jó, hogy ilyen nyaralásnak nézünk elébe. Mi majd csak augusztus 8- án megyünk. További szép nyarat mindenkinek, Djerbán vagy azonkívül!

Előzmény: mspoker (4144)
denmar Creative Commons License 2013.07.14 0 0 4146

Szia! Nagyon örülök, hogy írtál! és hogy nagyon tetszett! Mi is a Club Diana Rimelt néztük ki! :) Mi is gyerkőccel mennénk. Ha volna időd írhatnál még a szállodáról. A krokodilfarm azt írtad 15dinár az forinban mennyi? Folyamatosan nézem a Quaestor u iroda akcíós utjait ebbe a szállodába, remélem össze fog jönni az út nekünk is! Ja, ... medúza ügyben mi újság? Előre is köszönöm a válaszod! Szia és szép napot!

Előzmény: mspoker (4144)
mspoker Creative Commons License 2013.07.12 0 0 4145
Előzmény: Törölt nick (4141)
mspoker Creative Commons License 2013.07.12 0 0 4144

Sziasztok!Ígértem beszámolót...szóval tegnap érkeztünk meg a Club Diana Rimel-ből...és fantasztikus volt! Szuper ,családoknak is tökéletes,de minden korosztály képviseltette magát. A szobák maximálisan tiszták,ez igaz a személyzetre is.A tengerpartot takarították...de őszintén megvallva engem nem zavart volna a hínár,hisz az is hozzá tartozik a tengerhez.A parttól kb. 100m-re volt a helyi szabadstrand,ami leírhatatlanul szép,már-már karibi jellegű.A szálloda partján valaki korábban negatívumként említette a kavicsos részt,ezt úgy kell elképzelni,hogy kb. egy 50cm sávban aprókavicsos,egy nagyobb lépéssel ki lehet kerülni.Az ételek változatosak,és finomak,mindenki találhat megfelelőt.A kroki farmot nem érdemes kihagyni,kb.5perc taxival,15 dinár 3 jegy (kroki farm,skanzen,múzeum- egymás mellett vannak).Ìgy hirtelen ennyi,de bármi kérdés van,szívesen válaszolok.

Előzmény: Törölt nick (4141)
PortaNigra Creative Commons License 2013.06.30 0 0 4143

Tudja valaki hogy most mennyibe kerül a sziget körüli kalozhajo tura, es mi van benne?

mspoker Creative Commons License 2013.06.28 0 0 4142

Én is beleszerettem, pedig pont az lett volna a cél idén, hogy ne tegyem, mert ultra last-ba akartunk menni, hogy 3 nappal indulás előtt be az irodába, és mindegy hova, csak olcsó legyen :P De szuper lesz, érzem :-)

Előzmény: Törölt nick (4141)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.28 0 0 4141

Szia!

 

Itt az indexen a 9. oldalon 3883. hsztől visszafelé és kicsit előre :D a Diana-ról folyik a diskurzus. Igaz, már 3 évvel ezelőtti tapasztalat. Az előbb olvastam kicsit vissza. Sajnos a Dinos Skanes Beachet nem takarították, ez biztos:( A szobák is repedezett csempék, stb, amit nem szeretünk:( Akkor még kisebb gyerkőcökkel mentünk, azért választottuk. Az El mouradi hálózat egyiptomi 5* szállodájában a tolattbe ami felül befolyt, alul oldalt ki. Most már vicces, de akkor nem volt az. Nagyyobb bajunk nem történt.....:DD

Mindegy, jó lesz, mert jónak kell lennie.

 

Láttad ezt a videót? Én beleszerettem, repedt csempe (fazék, hínár, vagy szél"özön"), na.

 

Előzmény: mspoker (4139)
PortaNigra Creative Commons License 2013.06.28 0 0 4140

Sziasztok, korabban mar voltunk Tuneziaban Port el Kantaouiban az Abou Sofiane hotelben, ami nagyon jo volt. Most djerbara vagyunk kivancsiak, ezert foglaltam Augusztus 22-töl egy hetre az El mouradi Djerba Menzelben Bungalowt, all ink lletasban. Olvastam a hozzaszolasokat, es ennek tudataban most mar ugy erzem, jo valasztas volt, szep nyaralasunk lesz iden is. Esetleg utazik valaki szinten ebben az idöben Djerbara?:)

a Tunisair -ral kapcsolatban szeretnek infot, mi  a tapasztalat, megbizhatoak, az ellatas ok?

köszönöm elöre a valaszokat.

mspoker Creative Commons License 2013.06.28 0 0 4139

Szerintem 2 tényezőtől függ a tengerpart...elsősorban, hogy épp mennyire szeles az idő, más részről, hogy takarítják e. Mi 2xvoltunk Skanes-ben a Thallassa Village-ben, ott is hínáros volt, de reggelre nyoma sem volt, takarították minden nap. A szoba meg szerintem csak jobb lehet mint a Dino-ban, mi most gondolkodtunk abban, az ára miatt, de a holidaycheck-en nagyon rossz értékelést kaptak. Bár a szoba kérdés is nézőpont kérdése, lényegében sok időt nem töltünk ott, mert vagy medencézünk, vagy tengerparton vagyunk, jó nyilván ne álljon a kosz, de törött csempe, vagy elszineződés engem nem szokott zavarni :-) 

Előzmény: Törölt nick (4138)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.27 0 0 4138

Szia!

 

Nagyon köszönöm előre is utólag is, de ma már lefoglaltuk, előleg befizetve. A Hollidaychecken a németeknek jó? Akkor minden jó, mert ők aztán faxnisak, csak bírják őket elviselni:)

Én inkább magyar oldalakon nézelődtem véleményügyben, a szobákat kifogásolják leginkább, illetve a tengerpartot. (hínár, stb.)

Nyaraltunk már Tunéziában, Monastirban a Skanes Beachben (4* Dino clubos), sajnos a tengerpart ott is katasztrofális volt:(

Mindenesetre reménykedjünk:) Kellemes nyaralást az egész családnak, várom a beszámolót!:)

Előzmény: mspoker (4137)
mspoker Creative Commons License 2013.06.26 0 0 4137

Szia! 

Mi jövő héten ( 07.04) megyünk a Diana-ba, a 2éves kisfiunkkal,amint megjövünk ígérem írok beszámolót, de lényegében itt ha jól vettem ki, arra a megállapításra jutottak a többiek ( ezért is döntöttünk emellett a szálloda mellett), hogy ár/érték arányban a legjobb. Remélem így lesz, de a Holidaycheck.de-n is jó véleménnyel vannak a németek :-)

Előzmény: Törölt nick (4135)
kalapacsk Creative Commons License 2013.06.26 0 0 4136

Szia kissmoncsi79!

 

Nagyon nagyon köszönöm neked a hasznos és kimerítő leírást!

 

Örülök, hogy jól telt, és hogy ilyen rugalmas a személyzet...

Jó hír hogy nem volt poci gond :) a piacon meg gondolkoztam, de így már biztos vagyok, hogy nem megyünk ki, inkább csinálunk vmi kellemeset...

 

A borravaló tanácsot megfogadjuk!

Remélem jó szobát kapunk, sok külföldi fórumot olvastam, ahol azt mondták, hogy ne menzelbe menj, a főépületbe kérd a szobát...de ezek szerint a bungik is jók...

olyan sok mindent írtál, hogy most egy kérdésem sincs :) nagyon várjuk már...

ha addig már nem írok, akkor utána jelentkezem mi mit tapasztaltunk...

és még1x köszi!

 

Előzmény: kissmoncsi79 (4131)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.26 0 0 4135

Sziasztok!

 

Szeretném kérni a véleményeteket a djerbai Hotel Club Diana Rimmel- ről. Még nem foglaltuk le, előreláthatólag augusztusban  utaznánk. Természetesen mindenki máshogy éli meg, mások az elvárások, stb. A személyes tapasztalatok megosztását megköszönném, jöhet hideg meleg.

Köszi!

kissmoncsi79 Creative Commons License 2013.06.25 0 0 4134

Kedves Sándor Zsolt

 

Sajna nem tudom, hogy a 4fős elhelyezés esetén mi a helyzet.

A bungaló biztos, hogy csendesebb, de nagy zaj nincs a főépület körül sem :-) ott inkább azzal volt a bajom, hogy 1/2 órákat labirintus szerű helyen kell felmenni a szobákba, míg ugye a bungi esetében a szép kerten át hazasétálok :-)

Wifi a recepció közelében van, sokan használták, nem tudom milyen erősségű :-)

A krokodilfarm nagyon közel van, taxi pár dínárért elvisz, belépő árát nem tudom :-)

Van valamilyen hajóút a környékre 40-50 dínár / fő körüli árra emlékszem.

Mi nem nagyon mentünk fakultatívra, punnyadtunk :-)

Az idegenvezető ad érkezéskor egy fakultatívos papírt, azon vannak 1/2 napos városnéző körutak is kb 30-40 dínár körül.

Egyéb kérdésre szívesen válaszolok :-)

Előzmény: Sándor Zsolt (4133)
Sándor Zsolt Creative Commons License 2013.06.24 0 0 4133

Szia Kissmoncsi79! Mi most 27-én indulunk Djerbára a Menzelbe 2felnőtt-2gyermek.Szerinted hova kérjem a szobát főépület vagy bungalló? A gyerekek még kicsik és nem szeretnénk zajt stb! Tudod esetleg a krokodil farm hol van,és mennyi a belépő? Merre érdemes elmenni a szigeten? Hajókirándulás? Van valahol wifi a szállodában? Köszönöm a segítséget: Sándor Zsolt

mspoker Creative Commons License 2013.06.24 0 0 4132

Szia!

Remélem még olvasod a fórumot. Mi holnap fizetnénk be a Dianába, csak nagyon kiváncsi lennék a sok-sok vizi és normál játékra...sehol nem találok képet róluk. Nincs esetleg privát képed róluk. 2 éves kisfiammal megyünk, előre is köszönöm! Esetleg arról tud valaki pici infót,hogy július elején milyen az időjárás?Köszi mindenkinek!!!!

Előzmény: erika06 (4066)
kissmoncsi79 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 4131

 

Kedves kalapacsk.

 

Sajnos már meg is érkeztünk.

Az idő szuper volt. reggel 8-kor már 30C, de nagyon erős a nap és így sokkal többnek érezni, volt egy pici szellő, de ez kellett is.

A tenger isteni meleg volt, én nem bírom a hideg vizet, és ez nem is volt az, simán belesétáltunk mindenféle elővizezgetés nélkül, volt olyan nap mikor szinte "rotyogott a víz olyan meleg volt :-)

Mi itthon standard bungit fizettünk be. Amikor megérkeztünk raktunk 10 eurot a bejelentkező papírba és mondtuk, hogy szép tengerre nézőt kérünk. Így is lett A/4 bungit kaptunk óriási terasszal, két irányba nézhettük a tengert, közel volt a főépület-tengerpart-medence de mégis csendes.

Hozzá kell tenni ehhez az is kellett, hogy amikor megérkeztünk nem voltak sokan és volt jó szoba, mert akarhat Ő jó szobát adni ha már nincsen:)

Szerintem ez egész jó szoba volt amit kaptunk mert ugye standard árba nem kaphatjuk meg a legjobbat.  Tiszta volt, normális volt a fürdőszoba is.

Napról napra többen érkeztek és ez érezhető is volt.

A medencék tengervizesek 29C, nagyon jók ezek is. Körülöttük rengeteg napágy.

Reggeli: 6:30-9:00,  ebéd: 12:30-14:00, (előre be lehet jelenzkezni a Neptun étterembe, itt grilleznek a parton, egész jó) (+a medence melletti Calypso étterembe lehet ebédelni, nem kellett bejelentkezni, de ott kell lenni 12:30-ra, az all inclusive keretén belül van egy étlap amiről lehet választani előét+főét+dessz, felszolgálják, ez is egész jó, + lehet fizetős étlapról tengeri herkentyűket rendelni), 15:00-17:00 a medencénél két helyen sütnek óriás palacsintát, 16:00-17:00 a Calypso étteremnél sütnek pizzát, vacsi: 18:30-21:00,  22:00tól sütnek pizzát a főétterembe.

Amit hiányoltam a fagyi, csak kajáknál van a főétterembe, vagy fizetős jégkrém.

A kaják egész jók "európaiasak" sültek, köretek, isteni desszertek, stb, egyik nap volt Tunéziai est, akkor picit nehezebb volt kedvünkre valót találni de nem maradtunk éhesek :-)

Lekopogom meglepő módon poci gond sem volt, persze figyeltünk a kajákra, no ice :-) az ebédnél és vacsinál adnak 1,5l palackos vizet amit felvihetsz a szobádba, + a lenti bárban este tudsz kérni elvitelre. Gondolom ez is egyfajta megelőzés ha a turista nem venné meg a palackos vizet. 

Bár szinte mindíg van valahol nyitva, de a közvetlen tengerparti bárban nincs alkohol :-)

Sör-üdítő- rövidek + tea+ kávégép mindenhol van. Ki mit szeretne:-)

Tengerpart körülöleli az egész szállodát, de a legjobb part a fehérhomokos-pálmafás hosszú part. Gyönyörű itt a víz és a part. Itt már reggel 7kor foglaltunk napágyat mert később már nem lesz.

Ha a szállodából mész ki balkéz felé lesz. Türcsik 20dínár kaucióért (tv távirányító 20 dínár kaució) a recepció melletti kis helységben kell venni egy kártyát, (ez a pénzváltó hely is)  és a medence végénél lévő kis faházban lehet kiváltani vele a türcsit, + minden nap cserélheted.

 Pénzről annyi, hogy 40 dínárt (20Euro) váltottunk szét 1 dínárosokká és ezeket "szórtuk" szét takarítónak, ebéd - vacsinál a felszolgálóknak, bárban a csaposnak. Meg is lett az eredménye, pl: ha nem volt asztal a teraszon a felszolgáló kerített egyet, az ital úrjatöltéséért sosem szóltunk jött magától :-) a szobát el kellett volna hagyni délig, a takarítóval ledumáltuk az 1 órát :-) a kulcsot persze leadtuk a recepción).

A szállodában lévő suvenir shop egy rabló, Djerba poló 20 euro fix!! A szálloda előtt van egy Aldi és egy C&A :-) az Aldi be van árazva de nagyon nincs mit venni. A C&A-ban pedig pofára megy az ár, az előttem vásárlónak még alkudás előtt is más árat mondott mint nekünk :-(

Kimentünk taxival (5dinár) Midoun-ba de nem nagyon jött be az ottani stílus, rángattak-fogdostak-hülyeségeket beszéltek kosz büdös mindenfelé. (pl rámutatok egy konkrét ruhára mennyi? azt mondja 5 euro, mondja menjek be az üzletbe és ott azt mondja 40euro, az 5euro a gyerek méret belőle, de alkudjak mit ér meg, most minek kezdjek bele egy olyan alkuba hogy 5 vagy 40? :-) Hozzáteszem voltam már arab országban + törökben is de szerintem itt extra durvák voltak. 1 óra múlva vissza is mentünk a hotelbe.  A reptéren az átvilágító rész után ugyanezen termékeket euros áron meg lehet vásárolni üzleti körülmények között alkudozás nélkül, ugyanazon az áron ahová végül kilukad az alku :-)

 Voltak kint a szállodából mások is nem tudom mit sikerült vásárolniuk, gondolom nagy dolgokat nem :-)

Repülőút: Tunisair odafelé időben indulás, ellátás egy burrito féle .

Visszafelé reggel szóltak, hogy a gép 2 órával később jön értünk tehát már a szállodából is később indulunk, kaja tészta+csirkehusi, valamiért 20 percet köröztünk Pest felett, technical problem :-)

 

Egyenlőre ennyi jut eszembe, ha valami konkrét kérdés lenne szívesen válaszolok :-) 

 

Összességében csodálatos volt a nyaralás, mert ha úgy indulunk el, hogy mi márpedig nyaralunk nincs mi elrontsa, se sor, se tömeg, se árusok :-)

 

Előzmény: kalapacsk (4129)
kissmoncsi79 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 4130

Mindjárt megőrülök :-) 1 órája gépelem a kért infókat és az előnézet gomd lenyomásával minden eltünt!! Kezdem újra.

Előzmény: kalapacsk (4129)
kalapacsk Creative Commons License 2013.06.13 0 0 4129

Kedves kissmoncsi79 és edit0809!

 

Mi is pont ugyan abba a hotelbe készünk, mint ahol most Ti vagytok..-07.04-én indulunk...

Kérlek majd írjátok meg, milyen volt, hol volt a szállásotok, a főépületben vagy Menzelben, milyen volt a part, az idő, hogy bírta az érzékeny gyomrotok és ha kellett mit szedtetek, ami segített :) Várom nagyon az infókat, mert friss kommenteket nem találtam erről a helyről...Nagyon köszi! Remélem minden tuti és remek nyaralásotok van!

Előzmény: kissmoncsi79 (4127)
COOP Creative Commons License 2013.06.11 0 0 4128

Régi neve Prima Life Garden Park?

Előzmény: petra28 (4108)
kissmoncsi79 Creative Commons License 2013.06.11 0 0 4127

Sajna senki nem reagált rá, kérdeztem az irodátol is, hogy tudnak e segíteni, de nem :-(

Már első nap ki kell menni a városba ez miatt.

Jó lenne tudni hol van a környékbe patika, de sehol nem találtam rá infót.

 

Előzmény: edit0801 (4126)
edit0801 Creative Commons License 2013.06.11 0 0 4126

Szia,

Úgy olvastam, hogy kerestél akár megbontott gyógyszert. sikerült kapni? Bennünket is érdekelne, amíg nem tudunk venni.

Előzmény: kissmoncsi79 (4125)
kissmoncsi79 Creative Commons License 2013.06.11 0 0 4125

Szia

Mi most 1 hétre tudunk csak elutazni sajna :-(

Nem nagyon terveztünk fakultatívot, majd kint meglátjuk mihez lesz kedvünk.

Szerintem tuti lesz 20 fok felett :-)

Előzmény: edit0801 (4124)
edit0801 Creative Commons License 2013.06.11 0 0 4124

Szia kissmoncsi79

Örülök, hogy már vannak "ismerősök",:)  köszi a segítséget. Reméljük/remélem azért még lesz kint este is kicsit melegebb, mint 20 C.

Mennyi idre jössztök? Terveztek-e fakultatív kirándulásokat?

Előzmény: kissmoncsi79 (4122)
Évasanyi Creative Commons License 2013.06.06 0 0 4123

Sziasztok !

 

Mi is június 13-án utazunk Djerbára. Tudja valaki, hogy a tenger elég meleg-e már ahhoz, hogy lehessen benne fürödni? Köszi!

kissmoncsi79 Creative Commons License 2013.06.06 0 0 4122

Kedves edit0801

Mi is a párommal 06.13-án utazunk szintén az El mouradi Djerba Menzel szállodába. Taurus Reisen utazási irodával.

A gyógyszer neve amit keresel: Ercéfuryl 200. Kint lehet kapni. Én is pont ez ügyben nyomoztam pár napig, mert bármennyire is óvatos az ember erre biztos szüksége lesz :-) Úgy olvasgattam a krokodilfarmra 17 óra körül érdemes kimenni, ez az etetés ideje. A facebook-on bejelenzkeztem néhány tunéziai csoportba, Ők a napi kinti eseményeket osztják meg egymás között. Ott az időjárás a múlt héten 29-30 fok kötül mozgott napközben, a héten 33-34 fokokat közölnek :-)

Előzmény: edit0801 (4121)
edit0801 Creative Commons License 2013.06.03 0 0 4121

Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Június 13-tól 2 hétig "Djerbai állampolgárok leszünk", s a Djerba Menzelt néztük ki. Itt már olvastam hideged és meleget is, bár igaz nem friss infók voltak. Sokszor voltam Tunéziában s Egyiptomban is, de ez a vidék még teljesen kimaradt, úgyhogy az arab kultura, a hozzáállás, nem lesz számomra idegen. (legalábbis remélem).

 A  legfontosabb: eléggé érzékeny a gyomrunk - bár nagyon szeretjük a kinti ételeket, italokat - megelőzésre kellene valami gyógyszer, tabletta, amit a kinti gyógyszertárba meg tudunk venni, így elkerülve a későbbi szaladgálásokat. Tudom, mosatlanul nem eszünk meg semmit sem, illetve az általános higiéniai szabályokat is betartjuk nah de... :(

Nagyon érdekelne a krokodilfarm, hogy lehet eljutni, illetve mennyi a belépő, mikor érdemes menni.

 

A szállodáról van valakinek új információja gondolok itt elsősorban a tisztaságra, igényességre. eléggé sok időjárás jelentést megnéztem háát nagy a szórás. Az egyiken 44 C, míg a másikon 29C (nem mintha a 29 C baj lenne), de jó kenne kicsit melegebb. :) :)

 

Esetleg jön valaki ebben az időpontban?

Köszönöm a válaszokat előre is.

Bari8 Creative Commons License 2012.10.16 0 0 4120

Nincs autónk, így meg körülményes eljutni Schwehátra. Azért köszi.

Előzmény: Okusaba (4119)
Okusaba Creative Commons License 2012.10.16 0 0 4119

Hol vannak még a jövő nyári ajánlatok?:)

Ahogy elnéztem elég drága volt már évek óta Djerba, az idén meg eleve kicsi volt a kínálat.

Érdemes nézni az ausztriai indulásokat is.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!