Az elmúlt egy évben Kerkez vagy nincs ott a válogatottban, mert éppen bedagadt a nagymamájának a lábujja vagy oltásra kell vinni a kiskutyát, vagy éppen tiszteletét teszi, de pocsékul játszik.
Milos! Vagy vedd megtiszteltetésnek a címeres mezt és állj ki mellette tűzön-vízen át (ahogyan ezt Király Gábortól Szoboszlai Dominikig sok olyan játékos megtette, akiknek a térdéig sem érsz) vagy legyél egyenes jellemű, és ha nem akarsz küzdeni érte, akkor mondd le a válogatottságot (ahogyan ezt Huszti Szabolcs tette).
Ez a bohóckodás azonban nem folytatódhat tovább. A Liverpoolnak pedig azt tanácsolom, hogy nézze meg jobban, mire költi a pénzét, mert selyemfiúkkal nem fog messzire jutni.
Játékosaink jelentős része középszerű melós, Sallain, Szoboszlain, és talán Orbánon kívül nincs kimagasló képességű játékosunk. Sok alapjátékosunk kiöregedőben. évről évre kevesebb a csatasorba állítható új válogatott minőség.
hihetetlen, mennyire be vagyunk oltva a góllövés ellen.
kapusposzt.... nem is mondok semmit.
lehet jön egy pár keserves év megint, illetve, nem nagyon látom, miért ne jönne.
”Elanga úgy futotta le a bal oldalunkat hogy közben az öltőzőbe is beugrott telefonálni.
Az a vak aki nem látja, 3-4 góllal is jobbak voltak,”
Ha jól emlékszem, akkor a svéd baloldal az első 5-6 percben 4x kapitulált és csak a szerencsének és a hosszúkolbásznak köszönhető, hogy nem lőttünk legalább kettőt!
Minden bizonnyal vak vagyok, de nem voltak jobbak, csak szerencsésebbek!
Számtalan Cassandra-díjas jós megnyilatkozott itt már a magyar válogatott jövőbeli szereplését illetőleg. Helyes. Nincs felelősség, nincs számonkérés!
De visszalapozva a topikot, nemigen találtam olyan hsz-t, amiben a tudós jós elismerte volna, hog ez egyszer tévedett! Talán mert ide csak tévedhetetlenek írnak!
Számomra a focit nézni nem kötelesség, a stadkó látogatása meg pláne nem az. Ha kikapunk, az nem tragédia, persze ha épp a Lakatlan Szigetek válogatottjától, az kissé lehangol.
Persze ha a bohócliga sztárcsapatai zakóznak, azt le….m, mert hogy egy szlávfeka amatőr vegyes mit játszikázik, ahhoz semmi közöm. És nem is érdekel. Csak az a szégyen, ha mindezt egy dicső múltú klub mezében és nevében teszik! Na az a fájdalmas!
A tegnapi meccset sem éltem meg tragédiaként, mert csak egy felkészülési meccs volt. És szerintem a svédek is csak ugyanazt a szintet hozták, csak egyesek képesek voltak eltalálni a kaput. Már egy ideje nincs centerünk.
Ja és a svéd hosszúkolbász elérte a sarkokat! Mert azért kapott egy–két lövést is.
A jobboldal jól muzsikált, a Kisdárdai had szokja, és nem a nokedli miatt, de ilyekor lenne célszerű új kapust/kapusokat kipróbálni! Hogy pedig esetleg dühöngtek és szégyenkeztek? Az jó és helyes! Mert az tudja hogy mikor és mit hibázott! Aki meg erre nem képes, az marad a középszer. Vagy az sem, csak egy nagyképű senki, akit elkell felejteni!
Szóval a játék és az eredmény miatt nem vagyok csalódott.
Most kell zakózni és a tétmeccseken pedig majd nyerni! Szerintem.
Ja és a Mestert sem kellene b..ni! Szerintem araszolgatunk előre!
Mindig megmosolyogtat, amikor valaki szakmai alapon akar vitatkozni ezzel a bohóccal. Neki a bulvár a szintje, a séró, a tetkó, meg a 20 évvel ezelőtti statisztika.
Sem Pécsi, sem Yaakobishvili nincs még ott, hogy akár kezdjen is, Dibusz pedig már nincs ott, teljesen logikus lett volna Tóth játszatása. A többire ment a +1. Érthetetlen, miért nem kísérletezik ezeken a meccseken Rossi.