Na, ez szép volt. Tisztes iparos munka, de mi egyenlőre ebben bízhatunk. Ezzel a hozzáállásal lehet keresnivaló más meccseken is. Ugyanez a türelem kell a jövőben is. Várni, hogy rúgjunk gólt (mert lehet ezzel a felállással, bárhogy is vitatták többen is) és kinyíljon azzal az ellenfél, hátul pedig ugyanilyen masszív, biztonságra törekvő védekezés. Mert azért azt el ne higyjük, hogy jók vagyunk. Szép volt, tovább szerényen és jó volna ugyanezt a hozzáállást a következő itthoni meccsen is látni, a Törökök ellen. Azt meg asszem nyugodtan mondhatom, hogy a norvég meccs megvan bocsátva, de remélem a továbbiakban nem kell mindig egy vereség egy győzelemhez.
Ja és igen, a bosnyák közvetítés mindenféle magyar adót alulmúl, ezt azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük. Ennyit lekésni, rosszul ismételni talán életembe nem láttam még adót.
végre egy józan ember!!!! én is emellett vagyok!!!! szegény U-sok kikaptak -(((( de már előre leírták, hogy megnyertük a meccset és a fiúk szerintem el is hitték!!!!! na ezt nem szabadna!!!!
Természetesen örülök de el ne szálljunk ettől. Kb azt a szerénységet kell tanusítanunk, amit a norvégok mutattak mert kb annyira mi nyertük meg ezt a meccset, mint ők a szombatit.