Keresés

Részletes keresés

Timike74 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24558
Hjah, azt elfelejtettem, hogy ma derült ki, hogy a volt PCO-s kolleganőm megint terhes, aki az ősszel 11 hetesen vesztette el a babáját, most 6 hetes, de már a nőgyógyászaton fekszik, vérezget, barnázik és csak petezsák van, embriót nem látnak.
A szomszéd osztályon lévő 24 éves nővérke is babás.
A harmadik mai hír: a pszichogus csaj, akinek májusban volt az esküvője, szintén terhes.
Azért a környezetem sem kímél:-)))
Timike74 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24557
Bubus!


Nekem van Clostim, Kata és KisKiss küldött anno, de nem szedtem be. Ha úgy döntessz, hogy akarod szedni, szólj és szívesen elküldön. Igaz a doboza már nincs meg, de tutira Closti.

Én beletörődtem a megváltoztathatatlanba és nem vagyok hajlandó a meten kívül bármit is beszedni. Úgy érzem, hogy engem nem csak a gólyák kerülnek el, hanem a CSODA is.
Ma reggel is láttam a mentőállomás mellett egy gólyát, tök közelről, még nézett is rám, mondtam, vedd az irányt felénk, de nem hiszem, hogy értette.
13 hónapja szedem a metet, diétázom, ennél többet nem tudok már tenni.
Remélem neked beválik, amiben hiszel!
Előzmény: Bubus78 (24550)
lökiblöki Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24556
Sziasztok!

Bubus, ha ez megnyugtatja a lelkedet, szedd be. Főleg, ha már használt. Az uh nagyon fontos mellette, nehogy cistát csináljon (de ezt úgyis tudod), legfeljebb ikrek lesznek....
azért bízom benne, hogy nem lesz rá szükséged.
kiscsirek Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24555
Ja es a legjobb: beugrottam utanna egy kicsit tornazni, nem voltam hetek ota. A dietat sem nagyon tartottam, becsuszott neha egy kis fagyi, suti.
Megmertem magam, fogytam 1.5 kilot :) En mondom, ez a metformin egy csodaszer!! :DD
kiscsirek Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24554
Sziasztok csajok!

Megjottem. Kepzeljetek, azt mondta a szuleszno aki uh-zott(itt ok csinaljak), h ugy latszik minden rendben." Kivul-belul " megnezett, mert a petefeszkek csak a huvelyin latszottak. Jol atnezett, azt mondta h a termeszetszervezetem elrendezte a vetelest, nem maradt semmi hatra, jol nez ki minden!! Eeeess a lenyeg h ugy nez ki h erik egy petecske is!!!!
Bar azt mondta h javasolni szoktak h varjanak ilyenkor 1 teljes ciklust mielott ujra probalkoznak, csak h lassak h a hormonok is visszalltak, de igazabol abbol sem lehet gaz ha most terhes lennek. De a javaslat az h varjak 1 honapot. De mondta h megerti ha azonnal probalkozni akarok, elmeletileg nem lehet gaz.
Remelem mert ugy megorultem a petenek, h rogton elmentem paromhoz, es kozoltem vele a harci helyzetet, es hosiesen bevallalta h mindent megtesz ami tole telheto h megtermekenyitsen.. :DD
mar csak azt remelem tenyleg beerik a petecskem, jovo het elejere josolta, ami kb jo is mert most vagyok a 11-dik napon.
Roviden ennyi a helyzet itt. Mondta h sajna a pcos nal gyakrabban elofordulhat a veteles de az mindenkepp nagyon jo jel h egyaltalan sikerult teherbe esni.


Bubus, szerintem ha az orvosod is tamogatja a dolgot, akkor ne aggodj emiatt. Ha ugy erzed h ez segitene akkor hajra!!! :)


kiskiss Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24553
Bubus!
én is valami ilyesmi miatt dilemmázok azon, hogy a closty annak idején ért e valamit vagy sem!
mert a dokimmal csináltunk egy norc.os vérzést, hogy legyen mihez igazítani a closty szedést...de miután beszedtem a clostyt, nem jött meg...
vagy nagyon lassan érett meg még így is az a pete, amit gyógyszer mellett kétlek ugyan, vagy nem használt a closty és a met segített!
ki tudja?!?! de kit érdekel ez már! itt van Tóbi és kész!
csak azért írtam, hogy tudd, hogy nem csak neked nem használt!
(vagy lehet, hogy kicsi volt a dózis! az én dokim igen óvatos!)
Előzmény: Bubus78 (24550)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24552

Bubus, az első baba elvesztése után én is türelmetlen voltam, szerintem 1-2 ciklus után elkezdtem volna clostyt, persze met mellett, hogy ne kelljen 8 hónapot várni a csodára megint... Aztán gyorsan jött a bébi, és megoldotta a dilemmát.

 

Szóval megértem a türelmetlenséget, és ha a pcos.hu-n olvasgatsz igaz történeteket, akkor látni fogod, hogy sokan stimuztak a met mellett (óvatosan, kevés hormonnal, folyamatos UH követéssel nem olyan borzasztó ez).

 

De szerintem előtte nagy hormontükröt csináltass, lehet, hogy meggyőz, hogy tökéletes minden, és nincs szükség rá.

Bubus78 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24551
Csak a Mens-t tudom én is. :o) Hívd fel őket, nincs-e üresedés! Hátha....
Előzmény: Pöttyösmacska (24545)
Bubus78 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24550
Igazából fura a dolog, mert a Hanna születése után hiába szedtem, nem működött. Szerintem nagyon vacak állapotban volt már a szervezetem, a terhesség ront rajta az tuti. Szóval akkor hiába bíztam benne, nem jött össze a baba.

Viszont mivel a met helyretett elég jól, így totál bevált. Lehet igazad van, hogy e nélkül is menne, nem tudom... Most van még két hónapja a szervezetemnek, hogy bizonyítson, mert a dokim engedélye nélkül nem szedem be, az biztos! :o)))

Lehet, hogy a placebo hatás is bejátszik, nem tudom, nem is érdekel, az a lényeg, hogy jöjjön egy babó hozzánk is! Kiskiss biztos kerülővel adja fel ezeket a gólyákat! :o))))))))) Vagy rossz címet írt! Pedig Dunakeszin többen várjuk! :o))))))))
Előzmény: Timike74 (24547)
ljucy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24549

Macsek,

 

én csak a Menset tudom ajánlani, de azt meg ugye nincs türelmed kivárni:)

Viszont a pcos-hu oldalon van orvosajánló, ott esetleg nézzél szét!

Előzmény: Pöttyösmacska (24545)
ljucy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24548

Én azt gondolom, hogy egy metes kezelés után (mellett) egy closty kúra nem gáz, hiszen talán egy lökettel többet ad, és nagyobb a valószínűsége, hogy segít, mintha önmagában szednéd, mert a pcos petefészek könnyen túlstimuzható...

 

Előzmény: Bubus78 (24543)
Timike74 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24547

Bubus!

 

Én nem piszkállak érte, mindenki maga tudja mi a jó neki.

Vagy testileg, vagy lelkileg, de kell neki.

Ha téged megnyugtat, szedd. Ha a doki is egyetért, akkor pláne.

A met és a Closty páros ezek szerint neked használ.

 

 

Nekem elég, ha van spontán pé-m, én azzal is elégedett vagyok.

Mindenki másképp éli meg a dolgokat.

Van akinek a placebo is jó:-))))))) ( akkorákat tudnak tőle aludni itt is, hogy ihajj:-))))

 

 

Előzmény: Bubus78 (24543)
Bubus78 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24546
Köszi, aranyos vagy! :o)))

Persze, hogy szedem a met-et, tudom, hogy jó nekem, sőt azt is tudom, valamikor egyszer a met segítségével is összejönne a baba.... Természetesen szedni szeretném terhesen is, sőt a szoptatás alatt is!!!!!!!!
Előzmény: kiskiss (24544)
Pöttyösmacska Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24545

Szia Kiskis!

 

Az a baj, hogy a körzetim, vagy háziorvosom, vagy mostanában hogyan hívják őket divatosan mindenkit ismer a körzetében, és faterom meg anyu is nála van. Na, ha meglátja az én papíromat tuti beszélgetni akar majd velem, mert ilyen pletykás is az öreglány, és mikor szüleim váltak nagyon mellettük állt, szóval ilyen igazi jó családorvos...

 

Másik problém meg az, hogy azt sem tudom mi a rendes neve a gyógyszernek. vagyis a fedőneve :)) hogy ezt hogyan szokták kérni. szóval hamar lebuknék! :)))

 

Arra kérlek titeket lányok, hogy adjátok meg azoknak az orovosoknak a nevét, akik pestiek, és felírják leletek alapján a metet. van mindenem, uh, hormonkép, insulin terhelés minden mint a búcsúban! :)

 

Persze priviben, plíz!

 

Köszi!

Előzmény: kiskiss (24542)
kiskiss Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24544
Bubus!
az vesse rád az első követ...szokták mondani!
ha úgy érzed, hogy neked kell a closty szedd!
de szedd a met-et is!
én is szedtem egy ciklushoz clostyt...hogy attól lett e tóbi vagy csak a met...nem tudom, mert még január v. február volt - már nem is emlékszem!
és elvileg 04.03 volt az utcsó mensi első napja...hogy mitől lett a mensi...???
csak a februárban elkezdett met, vagy a closty is segített...már nem is érdekel!
Előzmény: Bubus78 (24543)
Bubus78 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24543
Timike

Remélem most a Főnököm kicsit lenyugszik, és nem nyüzsög két percenként az irodámnál, akkor le tudom írni a closty-s döntésem lényegét.

Szóval, azt tudod-tudjátok ugye, hogy nálam már működött a Hannánál a closty, tehát én nem ellenzem, nálam bevállt. Töredelmesen bevallom így utólag, hogy szedtem akkor is, mikor most terhes lettem. Lehet lehurrogni, én döntésem volt. :o) Alapvetően én bíztam benne, hogy főleg met mellett beválik és igazam is lett. Sajnos ami történt, az nem a closty hibája. Lehet, hogy türelmetlen voltam, lehet várnom kellett volna még a metre, nem tudom, de akkor úgy éreztem én belevágok. Azért nem írtam nektek meg, mert tudtam, hogy megpróbáltok lebeszélni róla, én meg nehezen meghoztam a döntést, nem akartam meginogni.

Mikor terhes lettem akartam írni róla, mert az igazsághoz hozzátartozott, de aztán jöttek a bajok és valahogy ez elmaradt. Utána meg már mindegy volt... :o(

Ezek alapján döntöttem úgy, hogy megadom a szervezetemnek és a metnek a nyarat, jó esetben lesz két ciklusom ezalatt. Ha nem jön össze a bébi, akkor szedem szeptembertől a closty-t is! Ebben most az endokrinológus is megerősített, nem szeretnék még hónapokat várni. Nagyon bízom benne, hogy újra segíteni fog és ha mettel nem is, de hozzá még a closty-val hamar terhes leszek!

Tudom, hogy most türelmetlennek tartotok, meg ellenzitek a closty-t, de annyira elegem van már mindenből, a lelkemnek is jót tesz, hogy azt tudom, hogy szeptembertől nagyobb esélyem van a babára. Természetesen a dokim szemmel tart, hogy ne cisztákat növesztgessek, de nem hiszem, hogy ilyen probléma felmerülne...

Röviden ennyi a sztori.
kiskiss Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24542
pöttyösmacska!
mi van ha egyszerűen elmész a körzetidhez! ott megmondod az asszisztensnek, hogy te csak gyógyszert íratni jöttél! met kell!
kész! nem részletezed neki!
ha nem figyel kicsit, akkor meg is írja a többi recepttel együtt, mint az öregeknek szokták...:D
Előzmény: Pöttyösmacska (24540)
ljucy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24541

Macsek,

 

köszi szépen, a határok nem kellenek!

Előzmény: Pöttyösmacska (24540)
Pöttyösmacska Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24540

Sziasztok Lányok!

 

Élek ám én is!

 

Jucy, a mens-ben a mértékegység: glükóz terhelés mmol/l,  insulinra mIU/l. Kell a tól-ig határ is?

 

nálam még mindig az a projekt megy, hogy találjak egy orovst aki felírja a met-et, mert nem bírom az augusztust kivárni. :)

 

Mindenkinek ezerrel durkkolok, aki ciklust kezd, vagy éppen peteérése van! :)))

 

napusza

 

 

kiskiss Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24539
Tényleg Dina!
mit szólt a család? munkahelyen tudják?
ha itt nagyon off, akkor írj a grúúúpba!
Előzmény: Bubus78 (24538)
Bubus78 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24538
Dina

Bocsi, úgy tűnik csak akartam írni, hogy gratulálok a kisfiadhoz! Kicsit feledékeny vagyok mostanában, de hiába kerestem, nem írtam neked semmit. :o)))) Szép neve lesz, nagyon tetszik nekem is!!!! Mesélj, mi volt a bejelentésnél???
kiskiss Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24537
:DD köszi!
ha tudok valamit jelzek!
Előzmény: Bubus78 (24536)
Bubus78 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24536
Köszi szépen! Fájásokat írtátok, igen! :o))) Még a végén tényleg természetes szülés lesz! ;o)

Várok minden infot, ha tudtok bármit róla! Köszi!

Jók az Ajsa videók nagyon, szoktam nézegetni, ha már nagyon elegem van mindenből. :o)))
Előzmény: kiskiss (24534)
kiskiss Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24535
kiscsirek!
várjuk az eredményt!
Előzmény: kiscsirek (24533)
kiskiss Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24534
Bubus!
este írtam katának sms-t de csak ma reggel válaszolt!
jól vannak - még egyben!
nem tudom, hogy írtuk e, hogy 80-100-as fájásai vannak!
otthon!!!! és nem is érzi! vazeee!!!
szerintem írtuk!
azt ígérte, hogy mindenképpen jelez, ha beindul valami :D
mondjuk ilyen fájások mellett örül, ha beér a kórházba mielőtt kibújik Zsombi!
:DDD
ha lesz új infó mindenképpen írok - jokeva most telepíti újra gépét!
amint tud, jön ő is!
Előzmény: Bubus78 (24531)
kiscsirek Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24533

Sziasztok csajok,

Lassan megyek uh-ra. Kicsit izgulok h mit mondanak.

(viszont a fel napnak orulok, remelem nem kell sokat varni es szabad lesz a delutanom, 5 eve nem volt ilyen :))))

Majd este megprobalok benezni vagy max holnap reggel.

bye

kollina Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24532

Sziasztok!

 

Dina, gratulálok a kisfiúhoz!

 

 

Látom szépen termeltetek, most nincs időm írni, annyi a meló. Talán már holnap jobb lesz.

Előzmény: Dina2008 (24494)
Bubus78 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24531
Csajok!

Katáról van valakinek frissebb híre? Hétfő óta nem írt, bár gondolom nem szült, arról biztosan értesít minket. Ha valaki tud róla, ossza meg velünk is légyszi, izgulok érte!!!! :o)
Timike74 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24530

Sziasztok Csajok!

 

Bekukk csak, ma eddig ( kopp-kopp:-)) lazább a napunk!

 

Bubus!

Várom a Clostival kapcsolatos infódat. Kíváncsi vagyok rá nagyon.

 

LJucy!

Szerintem olvass vissza, nemrég volt valaki a mensbe, valszeg megtalálod a hsz-ben a mértékegységet.

 

Vogii!

Merre jársz? Rég voltál nálunk.

 

 

ljucy Creative Commons License 2009.07.08 0 0 24529

Hali,

 

vki meg tudja mondani nekem a Mensben az inzulinterhelés mértékegységeit?

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!