Keresés

Részletes keresés

Brigih Creative Commons License 2012.07.28 0 0 1757

Kedves Zsuzska86! :)

Köszi szépen :) Már volt egy műtétem 5 éve.. a bokáimat műtötték és nekem a mai napig érzékeny.. vagyis nem szeretem ha más nyúl hozzá.. :/ :)

 

Kedves Szecsili! :)

Én szórakoznék, de az orvosom múlt évben mondta, hogy fontos lenne a műtét, mert egy időn belül el kezdene kopni a bütyköm és még jobban fájna mint szokott( mivel 1-2 éve napi szinten sokszor, sokáig fájt :/ ). Így hát belementem. Bütyköm azért van, mert örököltem! :) Csak nekem sokkal de sokkal nagyobb, mint anyuéknak. :D

 

Puszi Nektek! :)

(Remélem nem baj, hogy idekapcsolódtam, a műtétem előtt olvasgattam a tapasztalatokat és gondoltam én is majd írok ! :) )

szecsili Creative Commons License 2012.07.28 0 0 1756

Szia Zsuzska!

Hogy vagy? Már egész jól megyek én is, bár egyelőre szandálban, de már kisebben. Egyszer este felvettem egy könnyű kondi cipőmet, de nem volt olyan jó benne, vissza is cseréltem a szandira, de a hegeim is szépülnek, még a lábfejem szine nem olyan, mint a másik, de alakul. Találtál jobb munkát? hogy vagy? Üdv, szia!

Előzmény: zsuzska86 (1754)
szecsili Creative Commons License 2012.07.28 0 0 1755

Szia Brigih!

Én azt hittem, hogy hülyéskedsz itt a nyári szünetben kicsit szórakozol. Hogy lehet, hogy ilyen fiatalon legyen valakinek bütyke? Üdvözöllek szia!

Előzmény: Brigih (1753)
zsuzska86 Creative Commons License 2012.07.27 0 0 1754

Szia.

 

Hát elég fiatalon lettél túl rajta. Ott lehetsz szerintem a suli kezdéskor, csak sántikálva és nem biztos hogy félcipőben. Azért kell vagy 8hét szerintem a rendes gyógyuláshoz, sőt! Nekem a hegem a mai napig érzékeny, ami miatt a félcipő még most is nyomja, és engem március végén műtöttek. De te lehet szerencsésebb leszel. :)

Előzmény: Brigih (1753)
Brigih Creative Commons License 2012.07.27 0 0 1753

Sziasztok! :)

15 éves vagyok és kedden estem túl a bütyökműtéten. Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek iskolakezdésre meg tudok javulni, vagy kicsi rá az esély? :)

 

zsuzska86 Creative Commons License 2012.07.27 0 0 1752

Kedves Etti83!

 

Ez teljesen normális, nekem is furcsa színekben pompázott egy jó darabig. És a bokám is ducibb volt a megszokottnál. Szóval türelem és jegelés. :) Meg a kék-lila helyeket kenheted is feketenadálytővel majd idővel szerintem. Ha nem lesz már rajta kötés, mert addig kicsit macerás.

 

Én is itt vagyok, csak nem volt mozgás. :) Biztos aki teheti nyaral. :)

Előzmény: Etti83 (1751)
Etti83 Creative Commons License 2012.07.27 0 0 1751

Kedves Szecsili,

nagyon köszönöm a bíztatást, és a megnyugtató szavakat!

üdv Etti83

szecsili Creative Commons License 2012.07.26 0 0 1750

Etti83!

Még az jutott most eszembe, hogy lehet, hogy volt ilyen nekem is, de annyira be volt kötve (és azt mondta a doki, hogy ne nyúljak a kötéshez, mert nem tudom úgy megcsinálni, ahogy ő) a lábam 3 hétig csak a kötéscserénél láttam kicsit és varratszedés után még egy hétig rajta volt a kötés. Először majdnem térdig volt a pólya, aztán a bokám fölött elég szorosan. Lényeg, hogy nem is láttam akkor a lábam szinét. Szerintem ha kis is látszik Neked, ne törödj vele, ha nem fáj, csak tartsd be az utasításokat. Szia!

Előzmény: szecsili (1749)
szecsili Creative Commons License 2012.07.26 0 0 1749

Kedves Etti83!

Úgy látszik mostanában én nézek be ide a legtöbbet. Akikkel elkezdtem levelezni szerintem már felépültek és nem nézegetnek ide. Én még azért be-benézek. Szóval szerintem ne aggódj. Hallottam, már ilyent, hogy van akinek kék-zöld is lesz. Nekem ugyan nem volt ilyen, viszont a mütét utáni 7. hétben vagyok és még most is megdagad a lábfejem, kissé a bokám is, de napról-napra kevésbé és ha pihentetem akkor lemegy a daganat. Tehát a bokaduzzanatért szerintem ne aggódj. Bár megértelek, ilyenkor nagyon rossz, ha nem éri el az ember az orvosát, mivel ilyenben még nem volt részed Neked sem, nem tudhatod, hogy mi a normális, illetve velejárója. Én sem tudtam eddig, de mondom hallottam már mástól ilyent. Biztos szépen el fog múlni majd. Nekem is mütötték a második ujjamat is egyébként. Kívánok mielőbbi felépülést, pihenj azért most még elég sokat! Üdv! Szia! :)  

Előzmény: Etti83 (1748)
Etti83 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 1748

Kedves Mindenki,

én még új vagyok, és múlt pénteken műtötték a bütykömet, illetve a 2. lábujjabat. Mindent úgy csinálok ahogy az orvos mondta, jegelem, és polcolom, de azért terhelem is. Tegnap vettem észre 5 nappal a műtét után, hogy a bokám kicsit be van dagadva, és kék-zöld. Ez másnál is előfordult? Persze az orvos szabin van és jövő szerdára van ellenőrzésre időpontom, de tanács kéne, mert kicsit aggaszt. Előre is kőszöm a segítséget. Etti83

szecsili Creative Commons License 2012.07.19 0 0 1747

Szia H.Katica!

Köszönöm, hogy írtál, kiváncsi voltam, mit mond az orvos.

Hát nem is tudom mit mondjak nem tudom melyik verziónak örültél volna. Valóban, én is ezért érzem ezt a 6 hetet szükségesnek, mert nekem is drót meg csavar van benne. Te még biztos fiatal vagy, talán majd ha a gyerekek nagyok, illetve önállóak lesznek, akkor nem érzed úgy, hogy nincs rá ennyi időd. Én is csak most érzem úgy, hogy belefért az életembe. Bár szerencsére kellemetlennek is csak az utóbbi időben kezdtem érezni. Nekem is meg kellett már mostanában nagyon választanom a megfelelő lábbelit. Egyébként maga a mütét nem vészes, mert nem érezni semmit, inkább türelem kell hozzá, amíg utána felépül az ember. Ez elég nehezen ment nekem is, de most már egyre jobb. 

Én is örültem, hogy találkoztam Veled, kívánom, hogy jól legyél, jó egészséget és szép napokat kívánok! (Mindezek ellenére is!) Szia! <3 :)

 

Előzmény: H.Katica (1746)
H.Katica Creative Commons License 2012.07.18 0 0 1746

Kedves Szecsili!

Hát ma voltam Bp.-en orvosnál. Nem kell azon gondolkodnom mi legyen a családdal, ha megműtenek, mert nem fognak! A lábam csak úgy lehetne helyrehozni, ha a ferde nagylábujam mesterségesen eltörik, lemezzel és csavarokkal rögzítik.Ennek gyógyulása 6-8 hét, és a teljesgyógyulásig újabb kb 6 hét. Így marad a gyógycipő, a talpbetétek.  Örültem a "beszélgetésnek" ! Kati

Előzmény: szecsili (1745)
szecsili Creative Commons License 2012.07.14 0 0 1745

Szia H.Katica!

Hát akkor tényleg el tudom képzelni, hogy nem olyan egyszerű. A gyerekek miatt az első napokban mindenképpen segítségre lenne szükséged. Érdekelne, hogy mit mond az orvos. Ha nem veszed zokon, írjál majd róla, hogy ő mit javasolt. Szép további hétvégét!

Előzmény: H.Katica (1744)
H.Katica Creative Commons License 2012.07.14 0 0 1744

Szia Szecsili!

Nem vetted el a kedvem, eddig is sokat vacilláltam. Tudod 3 gyerek mellett és munka mellett nehezen szánja rá magát az ember. Egyébként szerdán megyek Pestre vizsgálatra. Vannak olyan műtétek amikben tájékozott vagyok, ebben nagon nem.

További szép napot!

Előzmény: szecsili (1743)
szecsili Creative Commons License 2012.07.14 0 0 1743

Szia H.Katica!

Nem akartalak lebeszélni! Szerintem konzultálj orvossal. Lehet, hogy jobb akkor mikor még kicsi, lehet, hogy azt mondja, hogy várj. Ha kicsi a beavatkozás és fiatal vagy, lehet, hogy hamarabb is felépülsz. Én már nem vagyok olyan fiatal, de én is anyukámtól örökeltem. Ő szegény 82 évig elkinlódott vele, nem mütette meg, de én úgy voltam vele, hogy talán jobb lesz így. Egyelőre jónak látom, remélem, hogy majd, ha teljesen rendbe jövök a mütét után akkor tényleg azt mondhatom, hogy megérte. Ezt főleg használhatóság szempontjából értem, meg hogy ne fájjon. Szerintem beszélj orvossal is a döntésed meghozatala előtt! Üdv. :)

Előzmény: H.Katica (1742)
H.Katica Creative Commons License 2012.07.13 0 0 1742

Szia Szecsili!

Köszönöm a választ! Annyira nem fáj a lábam, de anyukámét látva nem szeretném ha az enyém is olyan lenne. A bal lábamon már kifejezetten látható és borsónyi cystám is van. Sajnos ez a helyzetem. (6 hét nagyon sok, annyit sajnos nem biztos hogy rá tudok szánni)

Még egyszer nagyon köszönöm!

Előzmény: szecsili (1741)
szecsili Creative Commons License 2012.07.12 0 0 1741

Szia H.Katica!

Én azt javasolnám Neked, hogy ha zavar, mert nem szép, vagy már sokat fáj is, csak akkor vágj bele. Én ma léptem bele a 6. hétbe a mütét után. Ugyan én nem járok el dolgozni, de mondjuk most érzem úgy hogy már bevállalnám. Tehát szerintem 6 hét mindenképpen kell. Van akinek sietni kell visszamenni munkába, hallottam, hogy már 4. hét után ment, de szerintem igazán biztos kell rá minimum 6 hét, de úgy hallom van aki két hónapig is otthon van ezzel. Persze függ attól is, hogy milyen a munkád, és pontosan milyen mütét lesz. Csak sima bütyök, vagy esetleg más is. Nekem speciel a második ujjamat is műtötték, mert kalapácsujj lett kicsit. Tehát ez elég sok mindentől függ. Alkati kérdés is, van aki hamarabb felépül és van aki lasabban. Függ a kortól is szerintem. Én gyorsan szerettem volna felépülni, de ennél hamarabb nem nagyon éreztem, hogy hosszabb útra menjek itthonról. Persze autóval vitt a férjem azért fontos dolgok miatt elbicegtem,  de magamtól most indulnék el. Most is még duzzad, főleg ha sokat terhelem, de azért kell is terhelni. Meglévő lábbeliket még nem tudok rá felvenni, csak állítható pántos szandált például, ezért jobb mindenképpen nyáron belevágni. Tehát sok mindentől fűgg, hogy mikor lehet munkába állni, elég egyedi ez. Ennyit tudtam így hirtelen írni, ha segített örülök neki, ha van kérdésed kérdezz. Én győri vagyok, nem tudok a magánklinikához hozzászólni, engem itt műtöttek a kórházban, de ha valaki még olvassa budapesti, biztos válaszol Neked az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Üdv!

Előzmény: H.Katica (1740)
H.Katica Creative Commons License 2012.07.12 0 0 1740

Sziasztok!

Én még új vagyok, de örülök hogy megtaláltalak benneteket! Én is műtétre készülök, de nem tudom hogy bele merjek-e vágni. Bpestre készülök egy magánklinikára az V.ker.-be. Van valakinek infója róla? Mennyi idő után lehet újból munkába állni? Köszi  ha valaki válaszol!

szecsili Creative Commons License 2012.07.11 0 0 1739

Szia Zsuzska86!

Örülök, hogy jól vagy! Egyébként én is napról-napra jobban vagyok. A járásom is egyre jobb, a duzzanat is mintha csökkene, de azért még nem jó a régi szandálom. Mindenesetre bízom benne, hogy egyszercsak jó lesz rám. Én is szoktam körzéseket végezni és - mivel nem mondta a doki - azért finoman a lábujjaimat is mozgatom, és ez is napról napra javul. Reméljük így is folytatódik. Ahogy elnézem most a másik lábamat, arra is ráférne a mütét, de egyelőre várok vele. Örülök, hogy írtál, üdv, szia!

Előzmény: zsuzska86 (1738)
zsuzska86 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 1738

Szia Szecsili!

 

Szerintem nem későn estek le a varrok, érzik ők hogy mikor jönnek le. Nekem is folyamatosan jöttek fel, és segítettem rajtuk mert elég csúnyán nézett ki úgy, hogy jönne is meg nem is. Színe nekem még most is eltérő a másiktól olykor, még nem állt helyre a vérkeringés. Én is körömvirággal kenegetem, még mindig, amíg szép nem lesz teljesen, még piros, de már halványodik. Szerintem 5.héten még normális hogy érzéketlenebb de nem vagyok orvos, csak tapasztalatból tudom mondani, szépen sajnos nem sebesen gyógyul, nekem a bütyök helyénél még most is már érzés ha megtapintom, úgyhogy nincs baj. :)

Nem érzek nyomást, lehet szokatlan volt neki a terhelés, most hogy dolgozok azért igénybe van véve, nem csak itthon teszek-veszek, és így megszokta. Kell neki a folyamatos terhelés szerintem. Már abszolút nem bicegek, nem is tudom mikortól nem, arra emlékszem hogy május végén már szépen mentem. Az két hónap műtét után volt, lehet hogy hamarabb de erre a biztos dátumra emlékszem. :) Azért oda kellett figyelnem hogy ne bicegjek, inkább lassabban de menjek rendesen, csak kicsit megszoktam.

Én eleinte mikor kikerültek a varratok, lábfejkörzést csináltam, ezt csak úgy saját "szórakoztatásomra" , forgattam ide-oda. Később már csináltam én is amit itt is korábban írtak, lábujjak megfeszítése, fel le, ezt jó sokszor kell. Most is csinálom, ártani nem árt. Meg még mindig húzodik egy kicsit nekem azért próbálom nyújtani. Ha az orvos azt mondta hogy szól, akkor biztosan fog szólni. Arra emlékszem, mikor kontrollon voltam pont abban az időben mint ahol most te tartasz, 5.héten, mondta az orvos, hogy feszítgessem, le-fel, és próbáljak lábujjhegyre állni. Na utóbbi még mindig nem megy úgy ahogy a másikkal, de hát ez van. Próbálkozok. :)

Neked is jó gyógyulást, és jó pihenést. Holnaptól már kicsit enyhül az idő. :)

Előzmény: szecsili (1736)
szecsili Creative Commons License 2012.07.10 0 0 1737

Zsuzska86!

Még azt felejtettem el megkérdezni, hogy Te tornáztattad-e és hogyan? Nekem azt mondta a doki, hogy maj ő szól, hogy mikor és hogyan, de valahogy azt érzem, hogy most is kellene vele valamit csinálni, hogy visszajöjjön minden az ujjamba. Nekem ráadásul az első kettő ujjamról van szó, mert a második kicsit kalapács volt, azt is műtötte. Írj! Üdv! :)

Előzmény: zsuzska86 (1735)
szecsili Creative Commons License 2012.07.10 0 0 1736

Szia Zsuzska86!

Éppen arról írsz, ami engem érdekel, de láttam, hogy nem igen látogat mostanában ide senki, ezért nem kérdeztem. Mostanra estek le a varrok, szerintem jó sokáig tartott. Már szebb esztétikailag ezáltal a lábam, csak a szine még eltér a másiktól. Meg persze dagad meg dagadtabb, mint a másik.Mivel kenegeted?  Én körömvirág krémet vettem, szerinted ez jó, vagy van jobb is. Amúgy hiába terhelhetem az egész talpamat, az eleje nem ér le rendesen még a talajra, illetve kicsit érzéketlenebb. Te ezzel hogy voltál?  Még nem tudok szépen úgy menni, mint régen. 5. hétben vagyok, ez természetes szerinted? A nyomást most is érzed? Hát igen ez a meleg embert próbáló. Jó hogy már nincs kötés, bár eddig azért géz, meg egy vékony rövid zokni volt rajtam a krémezés meg a heg miatt is. Ezek szerint jó sokáig kell kenegetni. Neked már a lábad szine olyan mint régen, ennek nagyon örülök. A majdnem tökéletesen mit értesz? Már úgy jársz, hogy nem venni észre a "bicegést"? Örülök, hogy írtál, szép nyarat, és teljes gyógyulást! Szia! :)

 

Előzmény: zsuzska86 (1735)
zsuzska86 Creative Commons License 2012.07.09 0 0 1735

Sziasztok!

 

Gondoltam írok. Hogy megy a gyógyulás szecsili ilyen nagy melegben? Rég jelentkeztél. Én úgy érzem, hogy már majdnem tökéletes a lábam, mondjuk már ideje. Már nem is annyira érzékeny a hegem sem, kenegetem szorgalmasan.:)

Majd írjál pár sort.

zsuzska86 Creative Commons License 2012.07.01 0 0 1734

Hát én nem tudom mi nyomja de valami nem jó, de ha úgy van ahogy írtad, lehetne kicsit fejlettebb a technika. De nem panaszkodom, jó idő van nem kell idő félcipő. :) És mikor meg kelleni fog már jó lesz a lábam. :D

Előzmény: kodi87 (1733)
kodi87 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 1733

Az mitől függ, hogy a csavart mikor szedi ki az orvos??? Én még arról nem is hallottam, hogy valakinek bent hagyják! Jesszus, ilyen is van???

Nekem a jobból is 3 hónap után szedte ki a doki és most mikor voltam a 6 hetes kontrollon most is mondta, hogy augusztusban kiveszi, jelentkezzek be a sebészeten.

A műtét előtt amúgy én is reggelizhettem :) Igaz engem nem altattak, csak érzéstelenítő injekciókat kaptam.

 

zsuzska86: A jobb lábamnál a csavart nekem is nyomta a cipő. De most a bal lábamnál egyáltalán nem, nem is lehet érezni, kitapintani, hogy hol van. Mondtam is a dokinak :) Erre az volt a válasza, hogy most már van olyan műszere, amivel elsüllyeszti a csavart a csontban, de februárban még nem volt (azért szerezte be, mert sok beteg panaszkodott arra, hogy a kiálló csavar miatt nem igen tud zárt cipőt hordani). Valószínűleg a te dokidnak sem volt ilyen műszere és ezért nyomja annyira a csavart a cipő :(:(

 

dulszy: Örülök, hogy ilyen jól vagy! :) A túrázás szerintem simán menni fog!! :) És gratulálok a lányodnak a sikeres érettségihez! :)

 

Gyógyulást Mindenkinek és élvezzétek a jó időt! :):):)

 

Sziasztok :)

kodi87 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 1732

Szia! :)

 

Kicsit le vagyok maradva, nem sok időm volt fórumot olvasgatni :) De most pótolom... :):)

 

Örülök, hogy végre megszabadultál a kötéstől!!! ;) Most már tényleg jobb lesz! Akkor valszeg azért nem kellett neked a torna, mert viszonylag hamar használhatod a teljes lábfejed. Én az elején ugye nem használhattam, igaz a tornát még most is csinálom (ha eszembe jut :D).

 

Áááá sarut nem kaptam... :D Olyan szerencsétlen vagyok :( Igazából az a baj, hogy a második lábujjam nekem hosszabb, mint a nagylábujjam és ami méretben jó lenne saru, arról lelóg a lábujjam :D Az egy számmal nagyobb saruban meg csuszkál a lábam...úgy hogy meg vagyok lőve :( Valszeg csak sima papucs lesz a saru helyett, de abból is sok fazonnal ugyanaz a helyzet, mint a sarunál... :D De azért nem adom fel! :D

 

Én körömvirág géllel és contratubex (remélem jól írtam) géllel kenegettem a lábam :) Szerintem sokat segített! Most már csak akkor kenegetem, ha eszembe jut :D De már szépen kezd kifehéredni a heg, eddig elég piros volt.

 

További "jó" gyógyulgatást kívánok! :)

 

Szia :)

 

 

 

 

Előzmény: szecsili (1726)
zsuzska86 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 1731

Szia Szecsili!

 

Hát igen, nem is szabad arra gondolni hogy nem lesz jó. Nekem amúgy hogy válaszoljak a kérdéseidre, alapból dagi, ha sokat állok, megyek akkor meg még jobban, de csak épphogy, akkor jobban tapintható a heg, ha van rá lehetőségem mindig felrakom. De rendesen tudok vele menni, nem okos problémát, lábujjhegyre még nem nagyon tudok állni, azt is kell erőltetni, hogy jó legyen. Hát próbálkozom. :)

Bent marad a csavar, hát igen ilyen is előfordulhat, én azért remélem majd megszabadulok tőlük. :)

Köszönöm hogy írtál, próbálok türelmes lenni. :)

 

Neked kitartás. És jó pihenést, ebben a hőségben csak hűvös szobában. :)

Előzmény: szecsili (1730)
szecsili Creative Commons License 2012.06.28 0 0 1730

Szia Zsuzska! 

Nekem sem mondta a doki, hogy egyszerre kettőt mütsünk. Azt mondta, hogy 3 hónap múlva, ha gondolom jöhet a másik. Én még nem gondolom! Ha ez úgy sikerül úgy esztétikailag, mint fizikailag, csak akkor megyek jövő májusban. Tudod a mütét előtt azért tudtam használni a bal lábamat. Szeretek gyalogolni, sietni, ezek nem jelentettek problémát, csak ha fájt pihentettem. Ha a felépülés után ez nem így lesz, akkor leszek elkeseredve. De nem is akarok ilyenre gondolni. Most úgy látom minden jól alakul. A kötés nélkül tényleg jó, bár első nap, mikor a fásli is lekerült 3 hét után kicsit jobban elfáradt a lábam, mert azért az tartotta eddig, most meg a saját izmaimnak kell átvenni a szerepüket. Most már ez is jobb. Használom is meg pihentetem is, ezt mondta a doki. Este jégzselét teszek rá, hogy a duzzanat menjen le. A lábfejemet azért kenegetem, mert 3 hét alatt a bőröm is nagyon kiszáradt a kötés alatt. A varratokat meg most lámpázom. Erre azt mondta, hogy "nem árt, nem használ" de nyugodtan csináljam. Sokan ezt is dicsérik.

Szerintem ne szomorkodj, még legyél Te is türelmes, ha már fel tudtad egyáltalán venni a sport cipőt, az egy nagy lépés. Pár hónap alatt is még változhat. Egyébként teljes életet élsz már? Kell még, illetve tudod pihentetni is, ha szükséges? Csak estére dagad meg vagy alapból a műtött lábad "vastagabb"?

Nekem szeptember 14-re kell olyan állapotban lennem, hogy zárt ciőt felvegyek, mert Szentpétervárra megyünk 6 napra és ott hűvösebb kicsitt az idő, mint itt. A doki azt mondta, hogy addigra a saját cipőmet fel tudom venni. Remélem a tapasztalata alapján mondja és hogy nálam is így alakul majd.... Most újra rákérdeztem a csavarra és azt mondta, hogy ő úgy tervezi, hogy lehet, hogy benn marad, nem veszi ki. Ezt majd még meglátjuk. Aug 20 körül megyek kontrollra, majd meglátjuk akkor mit mond.

Szóval, Te is légy türelmes szerintem, még 3 hónap nem olyan sok. Egyébként jól mükődik (a cipőtől függetlenül) a lábad, tudsz jól menni vele?

Türelmes teljes felépülést kívánok én is. Üdv! :)

Előzmény: zsuzska86 (1728)
szecsili Creative Commons License 2012.06.28 0 0 1729

Szia Dulszi!

Örülök a jó eredményednek, hírednek. Tényleg érdekes, hogy Neked reggel dagadt, nekem fordítva működik. Tudod az én mütétem teljesen helyi érzéstelenítésben volt és én sem ehettem, ihattam, érdekes módon. Ugyanakkor voltak azon a napon olyan műtöttek is, akik a mütét után mehettek is haza, nekik meg nem kellett éhgyomorra menni. Én egy éjszakát ott aludtam, egyébként ugyanolyan műtéten eltek át ők is. 

Szentpétervárra megyünk szeptember 14-én 6 napra. Ott kicsit hűvösebb lesz, mint itthon, úgyhogy nagyon remélem, hogy jó esetben a tavasszal vásárolt jó kis sportcipőmet fel tudom venni. Mindent elkövetek, ami rajtam múlik. A doki azt mondta, fel tudom venni a régi cipőimet. Legyen igaza!!!

Teljesen jó a lábad? Bicegés nélkül tudsz menni? Teljes életet élsz már vele? Nagyon örülök, ha így van és drukkolok a túrádhoz, bár azért még vigyázz vele. 

Ha ezzel a műtött lábammal meg leszek elégedve, csak akkor megyek jövő májusban. Ha nem, akkor csak ha nagyon muszáj lesz. Ez a jobb lábam, még nem annyira rossz, mint a másik volt. Gratulálok a lányodnak! Üdv!

Előzmény: dulszy (1727)
zsuzska86 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 1728

Szia.

 

Na akkor már lassan szaladni fogsz. A kötéstől való megszabadulás meg valóban felüdülést jelent, főleg most hogy jön a hőség, könnyebb lesz. Én is egyébként mindkét lábamat egyszerre akartam műttetni, de nekem nem engedték a dokik. Bevallom őszintén most már a másikat nem is nagyon szeretném, illetve majd csak évek múlva, jelenleg így gondolom. Nekem még mindig nem a régi méretű a lábam, (pedig 3! hónapja volt a műtétem) sportcipőm még nyomja sajnos, múltkor esős idő volt, félcipőbe bújtam, nem nyomta nagyon, de azért éreztem, levéve, meg még órákig fájt. Lehet a csavarok miatt nem jött helyre teljesen?! :P Sajnos nem tudom, de eléggé elszomorít ez, hiszen milyen cipőbe bújjak, ha jön a rossz idő. Most nyár van tudom, de hát csak novemberben fogják kiszedni azokat, akkor meg nincs szandis idő...

 

A varratot én sem kentem semmivel, nekem is azt mondták hogy ne kenjem. Ha lejön róla a "seb" akkor a heget kenjed szerintem, én körömvirágkrémet használok, egész és egész szépen alakul a hegem.

 

Türelmes lábadozást! :)

Előzmény: szecsili (1724)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!