Keresés

Részletes keresés

Vedado Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17277

Szia Gabi Papa!

 

Nos, hát én is Így voltam a dologgal és Veletek!  Figyeld meg, hogy végül mindenki jószÍvvel gondol már MOST vissza a bulira ( kivétel szegény Zola, de majd teszünk az érdekében! ) mi lesz még 1-2 hónap múlva?  Már most várom a Záhonyi bulinkat!

 

Ma elpattintottam Mucuskánk MX2-jét, de baromi jó volt ez is!!  Pedig nem dÍcsérte agyon éppen, pedig szenzációs volt számomra. Talán ez a szép a dologban! A más-más Ízlés, de Így van ez jól.

 

Annyit én is mondanék, hogy még máshol is megnézem a vásárlás elött  a szivart, hogy ki a forgalmazó, importőr és ha az a CT már teszem is vissza az biztos!! Egy fillért sem táplálok nekik ezek után!! Az összes szivaros Barátomnak elmesélem mi és hogy történt az is biztos!!

 

Saludos Tesó!

Előzmény: ZseboG. (17276)
ZseboG. Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17276

Én is nagyon jóléreztem magam és örülök, hogy a nicknevek mellé már arcot, embert is tudok társítani!

Én eddig relatíve sokat vásároltam a CT-nél, de most, hogy már ismerem a vezetőséget és a hozzállásukat engem végleg elveszítettek. Sajnálom az ott dolgozó képzett és szívvel-lélekkel dolgozó szivaros "társaimat". Innentől marad a Pólus és a Mammut...

Z-t nagyon sajnálom, még mielőtt megismertem volna köztetek már korábban is a tudása és a mögötte rejlő ember miatt jártam a Plázába szivarokat vásárolni...

Remélem nagyon rövid időn belül megtalálja a helyét és legközelebb már egy sikeresebb, boldogabb emberként láthatjuk viszont.

 

A lényeg: Mindenkinek köszönöm, hogy ott lehettem és megismerhettelek titeket!

 

Vedado Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17275

Szia Mucus Amigo!!!!

 

Ahogy azt már Írtam és hidd el komolyan is gondolom, hogy szervezni nem volt oly nagy durranás, bár ahogy emlÍtetted a szúnyoghálóra nem gondoltunk, de hát ki gondolta volna, hogy valakit azért csesztet a főnöke mert lobbyzik az érdekében, gondolok itt a saját választékukra. Szerintem azt gondolta, hogy ott mi kereskedni jöttünk és nem cserélni, de éppen ő nem tudja, hogy az tiltott?  Vagy csak szimplán, irÍgy Z. népszerüségére amit a szakmai tudásával érdemelt NAGYON ki tőlünk.

 

Peti szenzációs Pacák, én nagyon kedvelem és nem is féltem ebben az ügyben. Ő tuti megoldja!

 

A humidorodról: a glykolos vÍzzel alaposan kitörlöd belül az utolsó szegletét is és hagyod kicsit kiszáradni, majd csak a difit rakod be és másnap beleszaggintasz, mi az ábra, ha nem jó ismételd meg.

Vagy: ez bonyolultabb, ózonnal kell kicsit bombázni, viszont ez tökéletes. Ne is kérdezd, hogy van ez, mert a rádióban hallottam, az minden penetrát megszüntet, akkor éppen a döglött patkány szagot tüntette el a manus egy fodrászatban 2 nap alatt.  Kicsiben hogy van....?!

 

Szép napot Tesókám!

 

 

 

Előzmény: mucus65 (17272)
szaggato Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17274

Szia mucus!

 

Rendben, várom a teszt eredményt! :)

Egyébként, csak csatlakozni tudok a hozzászólásod minden egyes pontjához!!!!

 

Üdv:sz!

Előzmény: mucus65 (17272)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17273

Csaa Szaggato,

Én mint említettem tisztuló repülésen vagyok, még nem teszteltem az Olivát. Ha eljutok odáig, mindenképpen beszámolok róla.

Előzmény: szaggato (17271)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17272

Szasztok Fijúk!

Először is én is szeretném kifejezni köszönetemet elsősorban Vedado barátunknak, hogy össszehozta ezt az igazán kiváló élményeket adó találkozót.

Jót ettünk, ittunk, pippantottunk, beszélgettünk, de elsősorban emberi kapcsolatokat épitettünk.

Kiváló figurákat ismertem meg Bennetek, és így köszönet mindenkinek, akivel csak szót tudtam váltani.

Még egy külön köszönet Peti barátunknak a sok ajándékért, ami úgyszintén megannyi örömet okozott.

Még egy üzenet egy kedves olvasónknak, a kedves cigartoweres hölgynek, aki mondjuk finoman szólva hívatlanul vetődött (vetődött?) asztalunkhoz:

Tessék mondani: mi volt az exkollégája bűne?

Mert, ha már csak az indokot kereste a válásra, akkor értem.

De, ha ott, és akkor talált okot, akkor jelzem árnyékra vetődött. Semmi olyan nem történt, ami ezt a lépést indokoltá tehette volna.

Mindenesetre Önt is sajnálom, mert egy igen tehetséges, hozzáértő kollégáját veszítette el, akit nehéz lesz pótolnia.

Ez a fajta viselkedés elsősorban Önt minősítette, és én ezen nem is regnálnék tovább.

 

Egyébként meg némiképpen tisztulnom kell, mert még a szúnyogok is elkerülnek, olyan kipárolgásom van.

Vedado Barátom!

Javasoltál vmit az útihumidorom bűztelenítésére.

Csak vhogy nem emléxem mit.

Ráfrissítenél?

szaggato Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17271

Kedves cserepartnerem!

 

Remélem hasonló elégedettséggel hagyod kialudni Te is az oliva G maduro-t, mint Én a mai reggelit követő jegeskávé kíséretében elszívott MX2 robustot. Számomra erősségét tekintve egy mild-medium kategóriát képviselt ez a darab. Egy nagyon enyhe fekete bors fuvallattal, bő, hideg füsttel, és egy csipet cédrus aromával. Ezúton is köszönöm a cserét. Bízom benne, hogy Te is elégedett leszel!

 

Üdv:szaggato!

Vedado Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17270

Buenas Tardes Don Pepin Garcia del Tokaj!

 

Drága Barátom! Nagy kő esett le a szÍvemről bejegyzésed olvasása közben, mert, hogy azt már jeleztem is Neked, a Veled cserélt Padillával én igen jól jártam hisz az bizony nagyon Ízlett!! No igen ám, de onnantól meg izgultam, de piszkosúl, hogy Neked Ízlik-e amit én adtam érte?? Nekem az is tutti volt, de most nem én szÍvom majd. Örömömre akkor ezek szerint elmondható, hogy itt senki sem járt rosszúl és ez a fő!

 

Próbáltam már pár Don Pepin szivart, de nekem is ez volt eddÍg a legkellemesebb változat. Ő egyébként ha utánna néztél láttad biztos, hogy nagy népszerűségnek örvend, hát úgy tűnik nem véletlenűl. U.S.A-ban nagy star és pont Torcedor Amigo hÍvta rá föl a figyelmem, hogy az Ő fia Jaime Garcia aki szintén eltanulta a jóságot a papától.

 

A lényeg, hogy még sok változatát tudjuk földerÍteni!   Azért ahogy olvastam, ma tényleg jó napod volt Pepin Bácsi, de legyen is még sok!

 

Hasta manana!

 

Ui.: az a Szamorodni nagyon rendben kellett legyen ennyi idősen! Erre már az ott élő Testvérem is csettintene.

Előzmény: Pepin (17269)
Pepin Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17269

Először pár szó a mai napomról. Kora délben kimentünk nejemmel és a fiammal evezni pár órát a Kis-Dunára, majd itthon összedobtunk egy spagettit, felbontva hozzá a születésnapomra kapott egri bikavért. A főfogás után diótorta jött, mivel a fiamnak meg pár napja volt a névnapja. Ehhez egy 1993-as tokaji szamorodnit bontottunk. (Anyóspajtás költöztetése során bukott ki a bárszekrényéből, nem is tudott róla, hogy ilyesmit őrizgettek.) Félóra pihenés után kitöltöttem magamnak a maradék tokajit és kiültem a teraszra a Don Pepin Le Bijoue Petit Robusto maduróval.

 

Mit mondjak, gyönyörű befejezése volt a gasztronómiai kalandnak. A szivar először szegfűszeges ízt mutatott. Nekem nagyanyám konyhaszekrényének illata jutott róla eszembe, ahová a süteményeket szokta dugni a lelkes unokák szorgos kutatásai elől. Egy centivel később a szegfűszeg átadta a helyét a szegfűborsnak, majd nem sokkal később a tiszta feketebors íze elsöpört mindent. A szivar közepétől földes, kávés ízek jöttek, de néha váratlanul vissza-visszajött a szegfűbors is. Gyakorlatilag ez a hullámzó ízvilág maradt meg addig, amíg a szivar vége a körmömre nem égett. Nagyon kellemes darab volt, megkockáztatom, az egyik legjobb szivar, amellyel életemben találkoztam. (De mennyien várnak még a kipróbálásra!) Annyira koncentráltam az ízére, hogy még a borba sem kóstoltam bele, ne zavarjon.

Egy biztos, innentől ha a nickemről van szó, már nem ragaszkodom kizárólag Hrabal bácsikájához - a nick egyben lehet tisztelgés Don Jose "Pepin" Garcia művészete előtt is.

 

Előzmény: Vedado (17261)
Vedado Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17268

Jó estét Szaggi Bá!

 

Nyugi Tesó, szÍvesen adtam, viszont Sógoroddal elfelejtettem " bótóni" abból a téglaház nevü rudazatból. No ez már Így marad, ha csak nem lesz ismét addÍg! ( basszus, pedig volt nálom jó kis Tueros)

 

Nékünk még kalandos utunk volt visszafelé a csucsuzóhoz, de végül azt is összehoztuk nagy nehezen. Igen érdekesen alakult a reggel. Ahoz szoktam, hogy arany kis madárkák csivitelésére ébredek otthon, de a mai hajnalban örvös mackók hangja riasztott és a madárkák is mélabúsan szálltak messze e nemes zajok végett.

Még szerencse, hogy hajnali ébredő vagyok, Így még időben hesegettem el a zajra gyűlt vadászokat házunk küszöbéről, tehát vérontás nélkűl vidáman ébredezhettek Barátaink és még nem is sejtették, hogy életveszélyben voltunk!  Hát Így történt, vagy hasonlóan.... ( nem mindenki tud oly halkan és nesz nélkül aludni mint én!)

 

A szombati nap valóban még tökéletes is lehetett volna, de majd máskor....

 

Köszönni nincs mit Koma, én csak igyekeztem a helyet megoldani, hogy ne valami rozzant krimóban kössünk ki, az érdem a Tietek, hogy hittétek és eljöttetek. Azért azt remélem, hogy a következő alkalommal még több szivar fun teszi tiszteletét.

 

Hajrá hétvége! Legyetek jók ha tudtok!   Saludos!

Előzmény: szaggato (17267)
szaggato Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17267
Sziasztok!

Köszönjük, hogy ott lehettünk! Az említett kellemetlenségtől eltekintve minden kiváló volt. Vedado báttya' jól mondja. Ma már szervezgettem valamicskét a következővel kapcsolatban. Az említett helyen, az említett apartmanban úgy néz ki működhet a dolog, csak az időpontot kell minél hamarabb tisztázni. A többit privátban megírom holnap az érintetteknek.

Mégegyszer kösz mindent! Vedado koma Te külön leköteleztél! Nem felejtem el a következő találkozón viszonozni!

Üdv: szaggi!

Előzmény: Vedado (17266)
Vedado Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17266

Hola Amigo mio!

 

Szép napot Tesókám!  Továbbá minden érdekeltnek!

 

No, hát örülök, hogy mindenki rendben hazaért, remélem Peti is!  Azt gondolom, hogy a kellemetlen syrének hazárdjátékát leszámÍtva nagyon hasznos és kellemes napot töltöttünk el ott és Szaggato Bácsiék máris szervezik az őszi akciót.  ( vagy nem? )

 

Azt gondolom, hogy tanúlva a szombati közjátékból ki kell találnunk valamit az illetéktelen behatolók ellen Így konkrét dolgokat ne Írjatok a Fórumra, van egy kolléga aki majd segÍt a megoldást megtalálni.

 

Bővebbet még később.....

 

Mucus, az még később lesz, még sok találkozót szeretnék keresztűl pöffenteni veled. AddÍg húzd meg a róka farkát oszt ki vele!!

 

 

Saludos Amigos!

 

 

 

 

Előzmény: mucus65 (17265)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17265

CSááá Mindenkinek!

Tudatom, hogy hazaértem. Most még éppen megdögeni készülök. Majd emlékezzetek rám jó szívvel.

ZseboG. Creative Commons License 2011.06.11 0 0 17264

Reggelt???

 

Nem bírsz aludni? :) Én ekkortájt néztem meg az órámat és fordultam a másik felemre... :D

Kíváncsi leszek, hogy fogok tudni parkolni, mert egyik nap amikor motorral arra jártam jó sokan voltak :(

Előzmény: Vedado (17263)
Vedado Creative Commons License 2011.06.11 0 0 17263

Jó reggelt az ébredőknek!!

 

Nos, hát felvirradt a mi napunk!  Nem maradt más hátra mint hogy nagyon szép napot és jó utat kÍvánjak Nektek egy reményeim szerinti oldott hangulatu és egyben tartalmas beszélgetés közbeni pöffentéshez.

 

Saludos Amigos!

 

Ui.: már becsomagoltam Feró nektek küldött Suvenyirkuját is!

Pepin Creative Commons License 2011.06.11 0 0 17262

Tökéletes.

Előzmény: Vedado (17261)
Vedado Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17261

Hola Don Pepin!

 

Viszek egy csodálatos maduro Robustot, ( nincs is más méretem) ez a jelenlegi kedvencem, igen finom!

Nekem legalább is! Tipikus Nicaraguai Ízvilág, de nagyon jó keverék és Full erős!

 

Saludos!

Előzmény: Pepin (17260)
Pepin Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17260

Szervusz!

 

1 van belőle, de szívesen elcserélem, mert több is volt, csak már elfogytak. Szégyen gyalázat, de például Don Pepint még nem kóstoltam. Ha tudsz hozni egyet, akkor áll az alku.

Előzmény: Vedado (17259)
Vedado Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17259

Szia Pepin!

 

Abból a Padillából, ha gondolod cserélnék egy db.-ot valamire, már ha cserére is hozol.  A Miami szériából már szÍvtam, no az Isteni volt!!

 

Az imént, hogy ráhangolódjak a holnapi eseményekre egy C. BHK 56-ossal bajlódtam vagy 2 órán át, de nem nagyon bánom.  Igen jáó vót!!

 

Most meg már indÍtom a készülődést-csomagolást, mert nálam az nem egyszerü dolog és hosszan is tart mivel még egy páran Budakalászt is be kell vegyük elötte, hogy időben az Evezősben legyünk. Ott meg kipakol, berámol, stb...

 

Adiós!

Előzmény: Pepin (17258)
Pepin Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17258

Kiöltözni én se nagyon terveztem, mivel számomra egyedül a bringa jöhet szóba közlekedési eszközként. Két szivart viszek, egy Beck torpedót, meg egy Padilla maduro churchillt. Az előbbi nekem is új, még nem kóstoltam, a másodikban meg reménykedek, mert egyszer már találnom kell belőle kellemes példányt is.

ZseboG. Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17257

Ha nem muszály, akkor én sem fogok kiöltözni. Nem a ruhán múlik, hogy milyen ember van alatta!

Rövidnaci, póló, papucs a részemről is :)

Én egy Palmar arriba Crurchill-t és talán egy Quinteirot (remélem jól írtam) fogok vinni. A nemesebb darabjaimat a jövő heti "nyaralásomra" tartogatom :)

Előzmény: mucus65 (17252)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17256

Egyetértek. Valóban, nem biztos, hogy ami nekem nem ízlik, az attól szar. Hiszen, ha az lenne, akkor nem gyártanák, mert nem lehetne eladni.

Előzmény: Vedado (17254)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17255

Hi!

 

Nem volt rajtam frak a szalagtűzőm óta, azt amit ott hordtam, viszont igencsak "kinőttem" már:)

Nem tudom mit vigyek, van 2 Churchillem, abból minden bizonnyal viszek egyet, meg talán egy Siglo I-et vagy egy El Rey del Mundo Lunch Club-ot. Cserére "csak" Brick House robustom van.

Itt szeretnék egy felhívást tenni, miszerint ha valakinek akadna éppen otthon egy Dunhill Signed Range bármely méretben, és hajlandó megválni tőle, legyen szíves hozza magával!!!! :))) Mindenképp megegyezünk!

 

Előzmény: Vedado (17251)
Vedado Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17254

Jó reggelit Mucus Bá és a Többi szemlélődő részére!

 

Végtelenűl fontos etikai problémát vetett föl Mucus Barátunk!!

 

Annyit hozzá, hogy pont ezeket a problémákat kiküszöbölve javasolnám, ha valaki cserél és szÍvás után nem megelégedett ne a Fórumon nyomja az igét hülyesége emlékére mert az piszok egy ganyé dolog lenne. Tegye azt privátban, mert az Ízvilága mindenkinek más-más és ne rongáljunk senkit saját csereszivarunk bedőlése miatt. Persze vonatkozzon ez más egyéb két ember közötti viszony problémájára is.  Gondolnám én.

Ti hogy gondoljátok?

 

Csókoltatás Kollégák!

Előzmény: mucus65 (17252)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17253

Előző szólásom revíziója:

érkezés, sörünnep

Előzmény: Vedado (17251)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 17252

Rövidgatya, póló, papucs. Én már hordtam életemben eleget nyakkeszt. Én is gondoltam cserére, de sajnálok bármitől is megválni. Ha ízlik azért. Ha meg nem rám fogjátok kiabálni a fórumon, milyen szart adtam. Ahogy így az időt nézem, lehet a dübörgős, motoros érkzést halasztanom kell a legközelebbi találkozóra.

Még a mai melót túl kell élni, aztán nyári sörünnek lesz estére sok finomságos csapolt kóstolásával, aztán reggel meg start a találkozóra. A csere gatya gondolátát azért ne vessük el teljes mértékben!

Előzmény: Vedado (17251)
Vedado Creative Commons License 2011.06.09 0 0 17251

Jó estét Veszélyes Rokon I. !

 

Drága Úr, hát ahogy jól esik Neked! Személy szerint a frakkot javasolnám, bár én mezei gatyát húzok egy bikini felsővel, ha rossz idő lesz max. egy Keyo toppal. Azt nem tudom, hogy az asztal alatti Hölgyek milyen etikett szerint fognak hmm...eljárni?! (méret? korosztály? gomb? zippzár? )

 

Arról beszélj kérlek mit fogsz Te ott pöffenteni? Javasolnám ismét a jóféle Bambit hozzá ha Te vezetsz, ha nem akkor javasolj magad Ízlése szerint saját egészségedre. Hát egészségedre!

 

Csak jelezném, hogy én viszek 1-2 cserélni valót, ha az esetleg érint valakit. (nem gatyát!)

Esetleg egy lázer hőmérőd ha lenne Tesó.....

 

Hasta luego Amigo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (17250)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 17250

Sziasztok!

 

Ki, milyen etikett szerint öltözik fel szombaton? Én úgy vélem, hogy az alakalom megköveteli a vasalt inget. Személy szerint a nyakkendőtől sem zárkózom el, de azért nem kell túlspilázni :)

 

 

Vedado Creative Commons License 2011.06.09 0 0 17249

Hola Amigo!

 

No, hát ne is mond! Barzalmas egy dolog, bár én nagyon ritkán hozom ezt a feelinget, de az maga  a rettenet.

Azért ott megvizsgálunk némi jó löttyöt a szivarokhoz, mert hát hogy nézne az ki, hogy nem...? Hát nem?

Az időjárás lehet, hogy kedvezni fog, ha lehet hinni az időjósoknak mert eső és kánikula mentes időt Ígérnek. Jó volna!

 

Saludos!

 

Előzmény: mucus65 (17248)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.09 0 0 17248

Vedado Komám!

Hányni én csak másnap szeretek, amikor már nincs is mit, csak az inger van, meg a bendőíz.

Iszony beteg tudok lenni, úgyhogy kerülöm az ilyetén állapotokat.

Előzmény: Vedado (17247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!