Keresés

Részletes keresés

ZseboG. Creative Commons License 2011.06.18 0 0 17297

Megvagyok Tesó! :)

Tegnap megjöttünk a "nyaralásból/pihenésből", este meg koncerteztünk. Gyorsan elment ez a hét :(

Minden napra jutott legalább egy szál jóságos füstrúd és persze rum. Érződik rajta a 11 év! Zamatos és erős :)

Bár szerda északától sok sört kellett innom orvosi rendelvényre, mert volt egy vesegörcsöm, de nagyon nem ellenkeztem :)

A Cohiba mellettt úgy érzem a Montecristok lesznek még nagy kedvenceim.

Amik mentek: Cohiba Siglo I, Montecristo Edmundo, Montecristo No.3, Palmar Arriba Churchill, valami ajándékba kapott hondurasi corona.

 

Viszont ami csalódás volt az a szentendrei "éjszakai" élet :( du 18-19h után szinte semmi sem volt nyitva. Kedd este 2130kor egy talponállós kocsmából szinte kizavartak, hogy zárnának.

Így a többi napon kénytelen voltam hozott anyagot fogyasztani a Dunaparton.

 

A lényeg, hogy jóléreztük magunkat és sikerült kicsit elvonatkoztatni a munkától :)

 

Előzmény: Vedado (17296)
Vedado Creative Commons License 2011.06.18 0 0 17296

Jó reggelt Amigos!

 

Szép c.t. szivarjaitól mentes nap virradt ránk ismét ami a kellő áhitattal történő szivarozási szokásaim mit sem változtatja. Sőt!  Ma találkozom Torcedor Barátommal és valami jóféle gyarmatáru nyakára hágunk, majd egy kicsit később ezt ismétlem a Rómain is.  Tegnap futkosós napom volt, de meglestem a lábáttört Leo Barátunkat. Szegény Amigo nincs éppen jó hangulatban, de kitartás azért van benne! Hajrá! A tegnapi nap történéséhez tartozik még egy jóságos Peterson esti elpattintása is.  Valahogy ráállt nagyon az Ízlésem erre a Belicosora!

 

No, de hová tűnt ismét Damon Hill Barátunk? Jelentkezz Esplendidok nagy kedvelője!

 

Szép napot Nektek!  Hajrá Zoli!

 

Ui.:  már azt is kitaláltam mi lesz, ha véletlenűl még is csak kapok ajándékba c.t.-s szivart.  Ingyen Zoltán Barátunk rendelkezésére bocsájtom őket!  Már a gondolat is megnyugtat, hogy lesz esetleg olyan helyzet amikor Zolin múlik mi legyen velük!

Vedado Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17295

Szia Pepin de La Vega!

 

Na látod Uram, ez a spongyánál kizárt, nincs csúszka meg izé.  Viccet félre téve, én a saját szakmámban nem vagyok elájulva az olasz ipari termékek közép kategóriájától. Semmivel sem jobbak sokszor mint a KÍnai.  ( tisztelet a kivételnek!) Nos, ha ezt átültetjük humidorra...?

 

Pepin Bácsinak meg jó utat, szép időt és sok finom szÍnivalót!

 

Hasta Manana!

 

Ui.:  Éljen és virágozzék a megbonthatatlan Zoltán Barátunk!!

Előzmény: Pepin (17293)
szaggato Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17294

Szia Koma!

 

Akkor megnyugodtam, hogy Te is túl vagy a napi 'betevőn'. :D

Sajna a Bricket elb_sztam vágáskor, és kénytelen voltam törött wrapperrel végigszíni'. De mégy így is megérte! Isteni ez a rudazat! A mailt olvastam, már reagáltam is rá!

 

üdv:sz!

Előzmény: Vedado (17291)
Pepin Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17293

Egy kellemetlen meglepetés. Írtam is, hogy két hónapja vettem egy Adorini humidort. Aztán vagy az időjárás, vagy a humidiff/humidor minősége miatt, de úgy tartja a 72%-ot, hogy két hónapja nemhogy vizet nem raktam bele, de a párásító rései is le vannak zárva.

Ez még persze nem baj. Csakhogy nemsokára elutazok és úgy gondoltam, csak cseppentek bele pár csepp vizet, hiszen ennél még a kaktuszunk is többet iszik. És nem tudtam. Mind a két pöcök úgy beragadt, hogy hiába feszegettem csavarhúzóval, de nem tudtam kinyitni. Végül szétszereltem, és akkor láttam, hogy az elméletileg oldalra csúszó fémlap úgy összetapadt az álló fémlappal, hogy csavarhúzóval is alig tudtam szétfeszíteni. Utána persze csúszott rendesen - de elég lehangoló látni az összekarcolt aranyszínű lemezeket.

Pulsartom3 Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17292

Köszönöm :)

 

Vedado Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17291

Hola Amigo mio!

 

Éppen emlegettelek az imént! Figyu, küldök mailt.

 

Neeeem fogsz meg!  Az imént pattant egy jáó 5Vegas Gold Churchill.  Aúúúú, de jáó vót!

 

Saludos Tesó!

Előzmény: szaggato (17289)
Vedado Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17290

Szia Koma!

 

Annyit tudsz tenni, hogy a penészes szivart kiveszed, azt a részt levágod és elszÍjod, ha a fejénél penészes, kivele.

A többi szivart átteszed másik humidorba, vagy nylon zacsiba és a humidorod kitörlöd alaposan propylenglykolos desztillált vÍzzel ( arány 1:1) és hagyod kissé kiszáradni, majd megismétled, végül ismét beteszed a szintén kitakarÍtott humidifit és órát amit előzőleg bekalibrálsz. ( ha nem digitális) A mikor megfelelő %-on van meget bele a szivar ismét.  Röviden ennyi.  ( vagy megkérdezed Szaggi Bácsit, de akkor kösd föl a gatyád mert tudományos lesz, de én ezért (is) kedvelem!)

 

Adiós!

Előzmény: Pulsartom3 (17288)
szaggato Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17289

szia Pulsartom3!

 

Ha beteszel egy hűtő ventillátort (pl 2*2 cm) egy 12V-os állítható feszültségű adapterrel meghajtva (mondjuk 5-6V is bőven elég) egy időzítőre kötve, az megoldja a problémát.

 

Vagy Vedado egyik ismerőse tud készíteni elemmel hajtott szellőztető rendszert, ha jól tudom.

 

Jut eszembe! Vedado koma! Sajna melóba temetkezés van, de mindjárt tartok egy drága jó Brick House-nyi szünetet! :) Közben gondolok majd rátok! :)

 

Üdv: szaggato!

Előzmény: Pulsartom3 (17288)
Pulsartom3 Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17288

Urak!

Ma a humidif-hez legközelebb lévő szivaron láttam zöld penészt.Azonnal letöröltem, de mit tegyek a humidorral, illetve a szivarokkal?A páratartalom csak 68% volt, de a kb 5mm-re lévő szivarnak gondolom több jutott.

Vedado Creative Commons License 2011.06.16 0 0 17287

Jó reggelt Szivar Funok!

 

Most mi van? Mindenki sárvédőt cserél?  Azt Írtam már, hogy a c.t.-s szivarokat akkor sem veszek ha már csak ők lesznek a egyedül az országban kereskedők?  Éljen Zoli!!!

 

Adiós!

Vedado Creative Commons License 2011.06.15 0 0 17286

Szia Mucus Bácsi!

 

Óóóóóóóhhhh!  Pedig nagyon jáó vót az a pálesz amit Kegyed itatott velünk!  ( na ezért késtünk! )  Volt neki ereje, de a zamata elfeledtette, hisz nem volt karcos.  Jáó vót az!

 

Don Herczeg! ( de furcsa Így ha értelmezzük!)

 

Javaslatod nagyon is jó és most, hogy megyünk Záhonyba úgy is lesz több óra és akkor jut időd (időnk) többekre is, mert egy ilyen bulinál kivédhetetlen az általad emlÍtett hiány érzet.

 

Gonzo80!

 

Amigo, annyit megtettem, hogy Leonak küldtem e-mailt az üzeneted megtekintésére, de a többi már igazán rajta múlik. Van amit nem tudhatsz, hogy miért is húzódik az ember fia vissza ezért ne vedd magadra, nem rólad szól.

 

Saludos Komák!

Előzmény: mucus65 (17285)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.15 0 0 17285

Szevasz Vedado Komám,

A stelázsit nem látogatom, nyáron eléggé mostohagyermekként van kezelve a barackpálinka. Túl meleg van a pálinkázáshoz. Ilyenkor szivar mellé egy kis kubai rum, nem szivar mellé egy csipetnyi Unicum. Kerülöm a metéltek anyagi támogatását, de Zwack úr javára legyen mondva, ami jó, az jaóóóóóóóóóó.

Lassan viszont a nyakára hágok az eleinte vastagon fikázott HC Anejo Especialnak. Beszerzés után kell néznem.

Előzmény: Vedado (17282)
Herczegti66 Creative Commons License 2011.06.14 0 0 17284

Üdv Fiúk!

 

Ma számítógép elé kerültem, - jól esett a szombati füstölgés. Akikkel nem sikerült beszélgetni, elnézést, ígérem, bepótoljuk a következő alkalommal. Én nagyon örülnék neki! A hétvégén sikerül 4 szivart is az örök vadászmezőkre küldeni, s kifejezetten jól esett. Általában egy nap egy szivar volt az átlag, de ez most így jött össze, kifejezetten kellemesen.

 

Egyéb dolgokra most nem térek ki, engem is meglepett (szombaton), nem ezért jöttünk össze és a szivarozás élvezete, hangulata sem erről szól számomra, és nagyon bízom benne nagyon, hogy jól kanyarodnak végül a dolgok. Drukkolok!

 

Rudi, ez remek ötlet volt, örültem neki!

Srácok, ősszel újra....!

 

üdv

HT

Vedado Creative Commons License 2011.06.14 0 0 17283

Szia Gonzo 80

 

Ez sajnos nem megy, de nem vettem tolakodásnak. Nem is értem, hogy mi is történhet veled a Vakeron ha regisztrálsz? Kb. úgy 2 perc és 0 forint.

 

Üdv!

Előzmény: gonzo80 (17281)
Vedado Creative Commons License 2011.06.14 0 0 17282

Hola Don Mucus!

 

Tesókám mi vót az a bizonyos átnedvesedés? Nem bÍrsz Te magaddal már látom! Munka közben szivar, majd valami átnedvesedés (?) is vót! Tulajdonképpen nem rossz meló ez. Hol egy kis szivar, hol egy kis kamaty. Tudsz élni Amigo!

 

Én ma nedvesedés helyett egy Pink Floyd- Petersonnal- bajlódtam, hála Jó Istennek ez is tartott vagy 90 percet. Úgy döntöttem, hogy ezt én nagyon szeretem és igazat is adok magamnak. Hát ha egyszer JÁÓ! 

 

Mond csak Tesókám, mik a hÍrek barack és társai között a stelázsinál?

 

Adiós Komám!

Előzmény: mucus65 (17280)
gonzo80 Creative Commons License 2011.06.14 0 0 17281

Szia Vedado!

 

Bocsánat, hogy csak így ismeretlenül rádtörök, de Leobuda árújával kapcsolatban szeretném a segítségedet kérni. Miszerint a Vatera kihagyásával hozzá tudnék jutni finomságos portékái közül néhány darabra? Eddigi forrásom elapadni látszik, a nyár pedig már itt van és én csak a fogamat szívhatom! Nagyon hálás lennék, ha mondjuk a mail címemet megadnád neki vagy ilyesmi, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot. Természetesen ha csak a Vakeren keresztül megy azt is megoldom, csak próbálkozom, hátha megúszhatom a regisztrációt! Remélem kérésemet nem vetted tolakodásnak. Segítséged előre is köszönöm!

Üdvözlettel:Gonzo

juhaszadamgo@gmail.com

mucus65 Creative Commons License 2011.06.14 0 0 17280

Vedado ugyan tudja, de ma rásunyiztam munkaidőben egy Mx2-re. Ez joóóó vóóót.

Lehet az előző még nem volt átnedvesedve, vagy csak nem sodorták elég sűrűre.

De ez príma volt. Vedado szerint koporsószög erősségű, én még csak sárgát sem köptem tőle. Igazán a felétől tele volt vele a szám. Akárhová mozgattam a nyelvem, mindenhol éreztem a tömény aromákat. Igaz nem tököltem vele másfél órát ( illet volna, de hát munkaidőben...). Most is jólesne valami, de ebből lesz a függőség, úgyhogy nem!

Vedado Creative Commons License 2011.06.14 0 0 17279

Szia Mucus Papa!

 

Gratulálok a Nejednél elért sikerért, pedig valóban megkűzdöttünk egy hét répa megvonásért.  Lám-lám! Ők sincsenek fábúl.

 

Adj a piszok cseregyerekek fejének, még a végén elfonnyadnak.  Ma még nemtudom mi lesz elfüstizve, de ha más nem a régi Vietnami papucsom.

 

Hajrá Szivartársak! Éljen Z!

Előzmény: mucus65 (17278)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.14 0 0 17278

Örülök, hogy ízlett az Mx2. Én sem nagyon fikáztam, de nekem annyi volt vele a bajom, hogy túl nagy volt a huzata. Egyébként meg remek íze volt.

Már elmúlt a hamutartószagú kipárolgásom is, úgyhogy az asszony is magáraengedett tegnap.

Lassan időszerű az egyik cserejószág szélnak eresztése.

Előzmény: Vedado (17277)
Vedado Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17277

Szia Gabi Papa!

 

Nos, hát én is Így voltam a dologgal és Veletek!  Figyeld meg, hogy végül mindenki jószÍvvel gondol már MOST vissza a bulira ( kivétel szegény Zola, de majd teszünk az érdekében! ) mi lesz még 1-2 hónap múlva?  Már most várom a Záhonyi bulinkat!

 

Ma elpattintottam Mucuskánk MX2-jét, de baromi jó volt ez is!!  Pedig nem dÍcsérte agyon éppen, pedig szenzációs volt számomra. Talán ez a szép a dologban! A más-más Ízlés, de Így van ez jól.

 

Annyit én is mondanék, hogy még máshol is megnézem a vásárlás elött  a szivart, hogy ki a forgalmazó, importőr és ha az a CT már teszem is vissza az biztos!! Egy fillért sem táplálok nekik ezek után!! Az összes szivaros Barátomnak elmesélem mi és hogy történt az is biztos!!

 

Saludos Tesó!

Előzmény: ZseboG. (17276)
ZseboG. Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17276

Én is nagyon jóléreztem magam és örülök, hogy a nicknevek mellé már arcot, embert is tudok társítani!

Én eddig relatíve sokat vásároltam a CT-nél, de most, hogy már ismerem a vezetőséget és a hozzállásukat engem végleg elveszítettek. Sajnálom az ott dolgozó képzett és szívvel-lélekkel dolgozó szivaros "társaimat". Innentől marad a Pólus és a Mammut...

Z-t nagyon sajnálom, még mielőtt megismertem volna köztetek már korábban is a tudása és a mögötte rejlő ember miatt jártam a Plázába szivarokat vásárolni...

Remélem nagyon rövid időn belül megtalálja a helyét és legközelebb már egy sikeresebb, boldogabb emberként láthatjuk viszont.

 

A lényeg: Mindenkinek köszönöm, hogy ott lehettem és megismerhettelek titeket!

 

Vedado Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17275

Szia Mucus Amigo!!!!

 

Ahogy azt már Írtam és hidd el komolyan is gondolom, hogy szervezni nem volt oly nagy durranás, bár ahogy emlÍtetted a szúnyoghálóra nem gondoltunk, de hát ki gondolta volna, hogy valakit azért csesztet a főnöke mert lobbyzik az érdekében, gondolok itt a saját választékukra. Szerintem azt gondolta, hogy ott mi kereskedni jöttünk és nem cserélni, de éppen ő nem tudja, hogy az tiltott?  Vagy csak szimplán, irÍgy Z. népszerüségére amit a szakmai tudásával érdemelt NAGYON ki tőlünk.

 

Peti szenzációs Pacák, én nagyon kedvelem és nem is féltem ebben az ügyben. Ő tuti megoldja!

 

A humidorodról: a glykolos vÍzzel alaposan kitörlöd belül az utolsó szegletét is és hagyod kicsit kiszáradni, majd csak a difit rakod be és másnap beleszaggintasz, mi az ábra, ha nem jó ismételd meg.

Vagy: ez bonyolultabb, ózonnal kell kicsit bombázni, viszont ez tökéletes. Ne is kérdezd, hogy van ez, mert a rádióban hallottam, az minden penetrát megszüntet, akkor éppen a döglött patkány szagot tüntette el a manus egy fodrászatban 2 nap alatt.  Kicsiben hogy van....?!

 

Szép napot Tesókám!

 

 

 

Előzmény: mucus65 (17272)
szaggato Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17274

Szia mucus!

 

Rendben, várom a teszt eredményt! :)

Egyébként, csak csatlakozni tudok a hozzászólásod minden egyes pontjához!!!!

 

Üdv:sz!

Előzmény: mucus65 (17272)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17273

Csaa Szaggato,

Én mint említettem tisztuló repülésen vagyok, még nem teszteltem az Olivát. Ha eljutok odáig, mindenképpen beszámolok róla.

Előzmény: szaggato (17271)
mucus65 Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17272

Szasztok Fijúk!

Először is én is szeretném kifejezni köszönetemet elsősorban Vedado barátunknak, hogy össszehozta ezt az igazán kiváló élményeket adó találkozót.

Jót ettünk, ittunk, pippantottunk, beszélgettünk, de elsősorban emberi kapcsolatokat épitettünk.

Kiváló figurákat ismertem meg Bennetek, és így köszönet mindenkinek, akivel csak szót tudtam váltani.

Még egy külön köszönet Peti barátunknak a sok ajándékért, ami úgyszintén megannyi örömet okozott.

Még egy üzenet egy kedves olvasónknak, a kedves cigartoweres hölgynek, aki mondjuk finoman szólva hívatlanul vetődött (vetődött?) asztalunkhoz:

Tessék mondani: mi volt az exkollégája bűne?

Mert, ha már csak az indokot kereste a válásra, akkor értem.

De, ha ott, és akkor talált okot, akkor jelzem árnyékra vetődött. Semmi olyan nem történt, ami ezt a lépést indokoltá tehette volna.

Mindenesetre Önt is sajnálom, mert egy igen tehetséges, hozzáértő kollégáját veszítette el, akit nehéz lesz pótolnia.

Ez a fajta viselkedés elsősorban Önt minősítette, és én ezen nem is regnálnék tovább.

 

Egyébként meg némiképpen tisztulnom kell, mert még a szúnyogok is elkerülnek, olyan kipárolgásom van.

Vedado Barátom!

Javasoltál vmit az útihumidorom bűztelenítésére.

Csak vhogy nem emléxem mit.

Ráfrissítenél?

szaggato Creative Commons License 2011.06.13 0 0 17271

Kedves cserepartnerem!

 

Remélem hasonló elégedettséggel hagyod kialudni Te is az oliva G maduro-t, mint Én a mai reggelit követő jegeskávé kíséretében elszívott MX2 robustot. Számomra erősségét tekintve egy mild-medium kategóriát képviselt ez a darab. Egy nagyon enyhe fekete bors fuvallattal, bő, hideg füsttel, és egy csipet cédrus aromával. Ezúton is köszönöm a cserét. Bízom benne, hogy Te is elégedett leszel!

 

Üdv:szaggato!

Vedado Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17270

Buenas Tardes Don Pepin Garcia del Tokaj!

 

Drága Barátom! Nagy kő esett le a szÍvemről bejegyzésed olvasása közben, mert, hogy azt már jeleztem is Neked, a Veled cserélt Padillával én igen jól jártam hisz az bizony nagyon Ízlett!! No igen ám, de onnantól meg izgultam, de piszkosúl, hogy Neked Ízlik-e amit én adtam érte?? Nekem az is tutti volt, de most nem én szÍvom majd. Örömömre akkor ezek szerint elmondható, hogy itt senki sem járt rosszúl és ez a fő!

 

Próbáltam már pár Don Pepin szivart, de nekem is ez volt eddÍg a legkellemesebb változat. Ő egyébként ha utánna néztél láttad biztos, hogy nagy népszerűségnek örvend, hát úgy tűnik nem véletlenűl. U.S.A-ban nagy star és pont Torcedor Amigo hÍvta rá föl a figyelmem, hogy az Ő fia Jaime Garcia aki szintén eltanulta a jóságot a papától.

 

A lényeg, hogy még sok változatát tudjuk földerÍteni!   Azért ahogy olvastam, ma tényleg jó napod volt Pepin Bácsi, de legyen is még sok!

 

Hasta manana!

 

Ui.: az a Szamorodni nagyon rendben kellett legyen ennyi idősen! Erre már az ott élő Testvérem is csettintene.

Előzmény: Pepin (17269)
Pepin Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17269

Először pár szó a mai napomról. Kora délben kimentünk nejemmel és a fiammal evezni pár órát a Kis-Dunára, majd itthon összedobtunk egy spagettit, felbontva hozzá a születésnapomra kapott egri bikavért. A főfogás után diótorta jött, mivel a fiamnak meg pár napja volt a névnapja. Ehhez egy 1993-as tokaji szamorodnit bontottunk. (Anyóspajtás költöztetése során bukott ki a bárszekrényéből, nem is tudott róla, hogy ilyesmit őrizgettek.) Félóra pihenés után kitöltöttem magamnak a maradék tokajit és kiültem a teraszra a Don Pepin Le Bijoue Petit Robusto maduróval.

 

Mit mondjak, gyönyörű befejezése volt a gasztronómiai kalandnak. A szivar először szegfűszeges ízt mutatott. Nekem nagyanyám konyhaszekrényének illata jutott róla eszembe, ahová a süteményeket szokta dugni a lelkes unokák szorgos kutatásai elől. Egy centivel később a szegfűszeg átadta a helyét a szegfűborsnak, majd nem sokkal később a tiszta feketebors íze elsöpört mindent. A szivar közepétől földes, kávés ízek jöttek, de néha váratlanul vissza-visszajött a szegfűbors is. Gyakorlatilag ez a hullámzó ízvilág maradt meg addig, amíg a szivar vége a körmömre nem égett. Nagyon kellemes darab volt, megkockáztatom, az egyik legjobb szivar, amellyel életemben találkoztam. (De mennyien várnak még a kipróbálásra!) Annyira koncentráltam az ízére, hogy még a borba sem kóstoltam bele, ne zavarjon.

Egy biztos, innentől ha a nickemről van szó, már nem ragaszkodom kizárólag Hrabal bácsikájához - a nick egyben lehet tisztelgés Don Jose "Pepin" Garcia művészete előtt is.

 

Előzmény: Vedado (17261)
Vedado Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17268

Jó estét Szaggi Bá!

 

Nyugi Tesó, szÍvesen adtam, viszont Sógoroddal elfelejtettem " bótóni" abból a téglaház nevü rudazatból. No ez már Így marad, ha csak nem lesz ismét addÍg! ( basszus, pedig volt nálom jó kis Tueros)

 

Nékünk még kalandos utunk volt visszafelé a csucsuzóhoz, de végül azt is összehoztuk nagy nehezen. Igen érdekesen alakult a reggel. Ahoz szoktam, hogy arany kis madárkák csivitelésére ébredek otthon, de a mai hajnalban örvös mackók hangja riasztott és a madárkák is mélabúsan szálltak messze e nemes zajok végett.

Még szerencse, hogy hajnali ébredő vagyok, Így még időben hesegettem el a zajra gyűlt vadászokat házunk küszöbéről, tehát vérontás nélkűl vidáman ébredezhettek Barátaink és még nem is sejtették, hogy életveszélyben voltunk!  Hát Így történt, vagy hasonlóan.... ( nem mindenki tud oly halkan és nesz nélkül aludni mint én!)

 

A szombati nap valóban még tökéletes is lehetett volna, de majd máskor....

 

Köszönni nincs mit Koma, én csak igyekeztem a helyet megoldani, hogy ne valami rozzant krimóban kössünk ki, az érdem a Tietek, hogy hittétek és eljöttetek. Azért azt remélem, hogy a következő alkalommal még több szivar fun teszi tiszteletét.

 

Hajrá hétvége! Legyetek jók ha tudtok!   Saludos!

Előzmény: szaggato (17267)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!