Harmadik pont. Magyarország alkotmányos monarchia lesz, hogy a Magyar Kupa elnevezése ennek köszönhetően Royal Cup lehessen! (alternatív megoldásként a Mattheus Cup elnevezés is szóba jöhet)
Negyedik pont. Az összes Stars League-ben és 1. Class-ban szereplő játékos művésznevet kap, és a mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvében, valamint a sajtóban is ezzel a névvel szerepel. Például Sebők "The Porshe" Vilmos, Horváth "Gambler" Gyula, Karkusz "The Greek" Anasztáz...
Ötödik pont. Az edzők is különféle neveket kapnának. Például Verebes "The Magus" József, Garami "Sleepwalker" József, Tornyi "Forty Million" Barna...
Nézd, annyira a következő 10 évben nem lesz jó az NB2, hogy a Szuper Liga ne lenne vicc tárgya. Márpedig ami gyakori vicc tárgya, az aligha vonza a szponzorokat, gondolom én.
Egyébként akár lehetne Galaktikusok Ligája is az NB2, ha a megnevezésen múlnak a szponzorok, az NB1 meg Bajnokcsapatok Magyarországi Ligája is pl. :)
A lehetséges szponzorok miatt nevezném igy őket, meg a jövőben reményeink szerint azzá válnának. A mai helyzetben a Falábúak, illetve a Kutyaütők ligája
értem. hiszen olyan helyeken, mint Kazincbarcika vagy Baktalórántháza, csak a legnagyobbak hullajtanak pontot.
1999/2000-ben a Videoton _38_ meccsen csak 5 ponttal többet vesztett a másodosztályban, mint amennyit az FTC most _15_ meccs után. Valahogy mégsem verte kenterbe utána az NB1-et.
Csak tele voltunk U21-es és 19-es válogatottakkal.
Pl. a vb-n járt U21-ből mindössze Komlósi, Zováth, Füzi Ákos volt állandó kezdő és BVSC-s, és azt hiszem a kapus Varga is kerettag volt.
Igaz, Füzi már Zuglóba is Győrből jött. A BVSC utánpótlása mindig is a jók között volt, a labdarúgó-szakosztály ma meg már tisztán utánpótlás-nevelő.
Csak egy csapat azokból, akik vagy BVSC-s nevelésűek, vagy egész fiatalon kerültek oda:
Varga Z. (ZTE) - Gelbmann (vhol Ausztriában), Komlósi (DVSC), Pomper (Honvéd), Füzi Á. (Újpest) - Rósa D. (Wolverhampton), Zováth (Paks), Polonkai (REAC), Szilágyi (? Finnországban volt)/Sinkó (Vác) - Bükszegi (Nea Szalamina?), Csordás (? Azt hiszem Kecskemét, és ő onnan is jött a KTE-től)
A többségük játszott is a kiesés előtti 97/98-as szezonban. Azt a csapatot pl. én sokkal jobban szerettem az ezüstérmesnél, pont a BVSC-hez kötődő játékosok miatt.
A reacról még csak annyit, hogy az elődje a volán is úgy működött, hogy a csapat gerince kiöregedőfélben álló játékosok voltak, illetve más csapatban be nem férő fiatalabbak. Bene is a volánban vezetett le. Félreértés ne essék, én se jósolok nagy jövőt a reacnak.
Akárcsak a tatabányának, a sopronnak vagy a paksnak sem.
Az előbbi csapatnak régen még nagyon jó utánpótlása volt. A 70-es 80-as években szinte ugyanazzal a csapattal álltak ki. Amikor még bányászcsapat volt. Most meg kameruniakra épül a csapatuk, akik nem hiszem, hogy tatabányán fogják befejezni a pályafutásukat.
Sopronban a kaotikus helyzet önmagáért beszél.
Pakson nincs stadion se, néző se nagyon, meg utánpótlás sem. Ott részben visszavonulás küszöbén álló labdarúgok vannak, részben meg szekszárdiak és újvárosiak.
A vácot meg azért nem sorolom ide, mert ők már most ki fognak esni.
Ha 10 csapatos lenne jövőre a bajnokság, akkor meg merném kockáztatni, hogy nem így állna a tabella. Szvsz a győr, a sopron a meg honvéd többet tud, mint amilyen teljesítményt mutattak. Egy paks vagy egy tatabánya nem lennének képesek megmaradni egy 10 csapatos elsőosztályban.
"Premier Liga: Szuper Liga:" Az ilyen nagy nevű elnevezések csak a nevetségessé tételére adnak okot. Szóval bőven jó az NB1, NB2 elnevezés. Mondjuk új név szerencsés volna, tekintve, hogy ezek is már lejáratódtak, de akkor is valami szimpla egyszerű név kéne, ami nem lesz első kimondásakor is (meg onnantól folyamatosan) köznevetség és vicc tárgya. pl. országos bajnokság 1 (OB1), vagy valami hasonló
a BVSC-nek igenis volt utánpótlása. A maiak közül pl. Komlósi, Polonkai, Illyés Dani vagy Vermes Krisztián is tőlük került ki. De ha utánanéznénk, lenne még vagy féltucat játékos.