Keresés

Részletes keresés

jagd-terrier Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3744

Szia, Tökmag :-)

 

Olvasd el a 3656-os hozzászólásomat (enddav-nak írtam a fórumba), ott találsz infot a Kék barlanghoz jutásról. Ajánlom, isteni élmény, és helyben szerveztök. Ha van még kérdésed, írj.

Üdv: a kis jagd-terrier :-)

Aciga Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3743

Szia!

Ajánlottad a Jaz beach-et. Azért ha valaki ott akar tartósan maradni, jól nézze meg részleteiben a mellékelt képet, mert ha WC-re fog menni, ez fogja fogadni... a bűze már 5 méterről érezhető volt... A partszakasz valóban szép, de a rengeteg embertől szinte alig látni belőle valamit.

 

Előzmény: bckm (3740)
Aciga Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3742

Szia!

Kíváncsian vártam, Te milyen tapasztalatokkal fogsz hazatérni. Én ugyan nem írtam le, de Te leírtad helyettem is... sajnos Canjban én is ugyanezeket tapasztaltam és bármennyire szép ország, akadt üröm is az örömben ezek miatt. Én is Ulcinjban láttam a legnagyobb tömeget, a mellékelt fotón jól látható. Az óvárosból olyan gyönyörű volt a kilátás a tengerre, hogy kárpótolt mindenért...

Ulcinj, városi strand

 

 

Előzmény: crnagora (3733)
Plüsi Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3741

SZIASZTOK CRNAGORA,  TKIBI!

De örülök, hogy itt vagytok! Crnagora, jó, hogy azért jutott a jó időből nektek is. Úgy értelmezem, amit írtál, hogy Canjban rosszabb volt a helyzet, mint júniusban, amikor mi voltunk. Most még csak lapokat tudok itt nézegetni, mert úgy meghót a gépem, de remélem, hogy 1-2 napon belül már tudok mélt küldeni és fogadni is. Megkereslek priviben, ha nem bánod.

Tkibi, nagyon örülök, hogy tetszett Ulcinj, nekem is pont azért jött be annyira, amiket leírtál.

bckm Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3740
Sziasztok!

Ma hajnalban értünk haza Montenegróból. Szeretnék megosztani veletek egy-két ott tapasztalt dolgot: Apartmant helyben, főszezonban szinte képtelenség szerezni, hacsak nem az ember osztozik a háziakkal a konyhán, hűtőn és a fürdőn. Mi az utazáson kívül még egy éjszakát kénytelenek voltunk kocsiban tölteni mert nem találtunk megfelelő apartmant. Annak ellenére hogy a helyiek mindenben nagyon segítőkészek voltak. Többen is körbe telefonálták ismerőseiket hátha náluk még van szabad hely.

Budva elég zsúfolt város, a strandjáról nem is beszélve, ahol az emberek egymás nyakán fekszenek. A víz pedig olyan koszos és undorító a felszínén úszkáló különbféle szeméttől…

Esti tengerparti sétára csak azok induljanak akik szeretik a szoros test kontaktust embertársaikkal, mert a bazársorok és szórakozási lehetőségek miatt itt is egymást tapossák az emberek. Aki Budva környékén akar strandolni annak a Jaz-öblöt ajánlanám. A víz és a part egyaránt tiszta és kellemes.

Petrovác sokkal nyugodtabb város. Bár itt sem lehet leejteni egy gombostűt sem a strandokon. Mi a nagyobbik strand bal csücskében találtunk egy kiépített teraszt, Ponta a neve, egy kis alagúton át lehet megközelíteni. Nekünk ez tetszett.

Esti sétára itt már bátrabban lehet vállalkozni mert ugyan itt is van tömeg, de közel sem akkora mint a budvai partokon. Canjba háromszor voltunk: először, utoljára és soha többé. Parkolás: na ezt át kell élni… minden nap mikor mozdulsz a kocsival. Herceg Noviban pl. egyszerűen nem tudtunk leparkolni. ( nem Smart-al voltunk) Ja… legfontosabb eszköz a közlekedésben a duda.

Ha valaki Montenegróban jár semmiképpen ne hagyja ki a Rijeka Crnojevica-t. Az út kissé rögös és hosszú felfelé, akkor érsz oda amikor azt mondod hogy most már vissza kéne fordulni, de a látvány mindenért kárpótol.

A Skadari tavon hajókázni 8 EUR-ért lehet. Sok madárra ne számítsatok, viszont fürdeni lehet csónakázás közben. A víz kellemes és tiszta!

A Tara kanyon is nagyon szép. Bár itt közel sincsenek felkészülve a turistafogadásra. Ha emléktárgyat akartok venni inkább próbálkozzatok az ottani étteremben és ne a trafikban!!

A helyi emberek mindenhol nagyon segítőkészek, bár nem mindenki beszél idegen nyelveket.

A legtöbben angolul tudnak, de akadnak olyanok is akik beszélik a német nyelvet. A térképet csak sacc/kb vegyétek figyelembe. Egy honfitársunk akitől útbaigazítást kértünk azt mondta hogy: ”szerintem emlékezetből készült.” Igaza van. Sok csodás helyen jártunk még most ezek jutottak eszembe. Ne riasszanak meg senkit a negatívumok ide el kell menni, ezt látni kell, meg kell tapasztalni. Mindenkit csak bíztatni tudok erre. De valóban nem szabad elfelejteni hogy ez még a balkán. Az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy 10 év múlva csak kullogni fogunk utánuk.

Ha bárkinek bármiben tudok még segíteni nyugodtan írjon szívesen teszem.

 

Ui.: Ez már a harmadik verzio amit leírtam az első kettő egyszerűen eltűnt,( persze hogy nem mentettem) Lehet hogy azok is felkerülnek előbb-utóbb.  

tkibi Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3739

Sziasztok!

Én is jelentkezem beszámolóval.  Nagyon örülünk, hogy elmentünk Montenegróba, jó választás volt.

Utazás: Ho-on keresztül mentünk Letenyétől 11 óra alatt Zelenikán voltunk rövid dubrovniki megállóval.  Csaba bácsi kempingjében 2 napot, Ulcinjban egy hetet töltöttünk. Itt az Albatros hotelban laktunk félpanziós ellátással. A szálloda teljesen rendben volt: klima, tv, minibár a szobában, naponta takarítás, tiszta törülköző + kedves recepciósok, pincérek, jó kaja. Mindenki hajlandó volt  szóbaállni velünk angolul vagy németül is - benn a városban is simán elboldogultunk e két nyelvvel.

Nekünk Ulcinj nagyon tetszett. Először megrémített a hatalmas embertömeg, de az óváros hangulata, a keleties zene, az emberek kedvessége hamar feledtetett minden ellenérzést. Érdekes, izgalmas a város azért is, mert teljesen más arca van nappal és este. Igazából este él és lüktet. Hihetetlen hatása van, egyszerűen magával ragad.

A szállodához közel találtunk egy csendes sziklás partszakaszt, ott standoltunk. A víz meleg volt és tiszta. Igaz napágyakat, napernyőt béreltünk itt is, de a napi 4 eurót megérte. A városi strandon hatalmas embertömeg volt mindig. A Velika Plaza gigantikus mérete sem vonzott bennünket, pedig nagyon jó éttermek is vannak ott.                                                                                                   i

A városban folyamatosan takarítottak, igaz, állandóan slaggal is locsolták az utakat a homokos strand miatt, de igyekeztek rendben tartani.

A városi éttermek jók, nem drágák.

Időjárás: egy esős nap kivételével szuper volt.

Negatívum: rossz volt látni a sok kolduló nőt és gyerekeket - ez a város szomorú arca. Sokszor megrendültem, hogy pár hetes csecsemővel kint ülnek az út porában...

 

A környéken csavarogtunk, nagyon tetszett Stari Bar, a 2000 évesnek tartott olajfa   hihetetlen hatású. Körülnéztünk másutt is, bolyongtunk belső utakon, kisebb településeken, ahol mindenütt kedves mosolyú, segítőkész emberekkel találkoztunk. Olyan volt. mintha visszamentünk volna az időben "pár tíz évet".

A tengerparti út és települések nagy része pedig egyszerűen csodálatos volt ( Kotor, Perast, stb.)

Élveztük a Montenegróben töltött idő minden percét...

 

 

Babri75 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3738
Szia Bea! Elhoztam ami a szállással kapcsolatos névjegykártyán van: Az apartman neve: Vila Varajic, A tulaj: Radinko Rajo Varajic, Telefon: +38/169/024-954 Montenegro, Mainski put bb Budva (Ez van a kártyán) Ez a pasas csak szerbül tud, de aki intézte nekünk az tud magyarul is. Őt Ljubisának hívják: Telefonszáma: +38/169/858-121. A négy ágyas apartman, amiben voltunk 55 Euro (+4 EUro adó), de nekünk 50 Euroért +4 Euroért adták oda. Tehát naponta a 4 főnek 54 Euro volt. A ház 4 emeletes, minden emeleten van 4 szoba, két db 4 ágyas és 2 db 3 ágyas (a három ágyas emlékeim szerint 40 EURO volt). Arra nem emlékszem, hogy volt-e 2 ágyas. Ez a szállás kb. 10-15 perc séta a partról, tehát nincs annyira közel, fönt van a hegyen. Volt vízkorlátozás is, délutánonként, esténként palackból fürödtünk:)
Előzmény: T.Bea (3708)
Tökmag01 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3737

Szia:)

 

Hááát ez nem volt egy kitörő-lelkesedéssel teli beszámoló, de azért remélem minden rendben volt.

 

Mi most megyünk először (23-án indulunk) és nem foglaltunk szállást....most már izgulunk (legalábbis én).

 

Nagyon sok infót gyűjtöttem innen de méééég mindíg jól jönne egy-két dolog...olyan helyet találunk ahol nincs túlzsúfolt part? Nem szeretjük a túl nyüzsit, abból van elég a mindennapokban...pihenni szeretnénk, kirándulni.

 

Amit nem szeretnénk kihagyni: Ostorog, Lovcen, kotori-öböl, Skadári-tó, a Durmitorba fel szeretnénk menni...Mit ajánlanál még amit tutira ne hagyjunk ki elsőre?

 

A kék-barlanghoz el lehet  jutni úgy is hogy nem szervezett (nagy) hajóval hanem inkább helyi-kis motorossal?

 

Adán csak naturista strand van vagy van olyan része is ahol lehet fürdőruciban is fürödni?

 

ááá...az az említett fincsi török kávénak van neve? Vagy csak ennyi? (egy étlapon láttam rengeteg kávé félét itt a neten, de ott így nem találtam rá...

 

Személybiztosítást milyet kössünk?

 

Előre is köszi:)

Előzmény: crnagora (3735)
szivi30 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3736
Sziasztok! Én tegnap érkeztem haza Montenegroból, Barból. Mindenkit csak lebeszélni tudok, hogy Barba utazzon. Az oda vezető út nagyon rossz, mi 300 km-t 6,5 óra alatt tudtunk megtenni. Mindenütt rendőr, 50 km/óra sebességel tudsz csak haladni Belgrád után. Belgrádban megbüntettek minket a rendőrök, az 50.000 Ft bírságot sikerült lealkudnunk 4.000 Ft-ra. A tengerpart Barban nagyon zsúfolt, köves és moszatos. A szállásunk a tengerpartról kb. 1 km-re volt a hegyoldalon. Kocsival közlekedni életveszélyes. A városban semmi élet, pár összeeszkábált butiksor van. Az étel ital nagyon olcsó. Ulcinjban és Sutomoreban is voltunk a tengerparton, az már sokkal jobb volt. Viszont kevés szálloda van közvetlen a parton, ezért ha valaki oda megy akkor készüljön fel, hogy naponta pár km-t kell gyalogolni. Napágyat és napernyőt 5 euróért lehet bérelni. Egy szóval soha többet nem megyek Montenegroba nyaralni, balkán maradt.
crnagora Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3735

 

IV.

 

Az időjárásra sem panaszkodhatunk. Nem volt kánikula.  Éjszaka sokat esett, nappal jó volt idő. A tenger nagyon meleg volt. A sétahajózáskor volt esős időnk, meg egy vasárnap délután, de akkor meg 3 méteres hullámokban lehetett fürödni. Egyébként ilyent még sosem próbáltam, nagyon jó volt.

 

A hazafelé utunk ugyanaz volt mint odafelé is. Szép napos meleg időben jöttünk, gond nem volt. Gyönyörködtünk a tájban.

 

ha van kérdés akkor kérdezzetek, ha tudom rá a választ megirom.

crnagora Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3734

 

III. Tapasztalatok:

 

Canj  nem változott pozitiv irányba az elmúlt év óta. A part azon része takaritva van ahol kibérelték , amit nem béreltek ki a csónakok előtt, az szemetes, el nem lehet képzelni, mit nem találsz ott szét dobálva.

Tavaly legalább naponta elhordták a szemetet, az idén ez nem igy volt. A konténerek mellett hegyekben állt a szemét, olyan bűzzel, hogy az förtelem. Mindennap ott jártam el előtte bevásárolni. Azóta is rossz a gyomrom.

Canjba nem megyünk többet, ezt már eldöntöttük, majd ha rendezik a dolgokat.

 

Zoranéknál sem változott semmi ) Vila Zec ) minden úgy van ahogy tavaly is volt.

A kedvesség, a vendégre odafigyelés az viszont páratlan.

 

A társaságból szinte mindenkin átment valamilyen virus, hasfájás, stb...

Tavaly ez nem volt. Sok helyen ettünk az igaz, de tavaly is és mégsem volt senki sem beteg. Hát ez van..

 

Az árak változtak, egy picit minden drágább lett, az étteremben, a gyümölcs is, a bazársor is. Azért még mindig megfizethető, vinni nem érdemes mert minden kapható.

crnagora Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3733

 

II.

 

Plüsi: Üdvözöltem a nevedben Zoranékat és mindenkit.

 

Voltunk Ulcinjban, megnéztük az óvárost, a városi strandot, jót ebédeltünk fent az óvárosban a tenger felett, eszméletlen látvány.

Eddig azt hittem, hogy Budván vannak rengetegen, de Ulcinjt látva rájöttem, hogy ez tévedés, amennyi embert ott láttunk, az nem semmi.

A város egyébként tiszta, nem szemetes. Elmentünk a nagy strandra is, eszméletlenül jól néz ki, nagyon tetszett. Egy kicsit hátborzongató, hogy a helyi újságokban szinte napi szinten olvasható mennyien halnak meg a vizben a Nagy strandon. Amikor kint van a piros zászló akkor nem szabad fürödni.

 

Sétahajózás a Jovan hajóval, a kotori kikötőből indul 10 - 18 óráig tart, az egész kotori öblöt körbe hajózza, 8 euró/ fő, a gyerekeknek ingyenes. A hajó kiköt 2 órára a nyilt tengeren, lehet yet skizni, benne van az árban. A hajón étterem is van, a kaja nagyon finom , megfizethető, az adagok óriásiak. A sétahajózást mindenkinek nagyon ajánlom.

 

Szinte mindennap átjártunk a Kraljicina plazara strandolni a kishajókkal, gyönyörű tiszta a viz a part, szemét egy szál sem. A parton étterem is van, mindent nagyon finoman készitenek. A parton 5 eur egz napernyő 2 ággyal, a napernyő 2 euró.

 

 

crnagora Creative Commons License 2006.08.18 0 0 3732

 

Sziasztok!

 

Szóval 16 án este megérkeztünk Montenegróból. Megpróbálok egy kis élménybeszámolót összeütni.

 

I. Utazás

 

4 én indultunk  volt vagy 16 C. Az útvonal Bp- Röszke- Újvidék- Belgrád-Cacak-Uzice-Nova Varos-Bijelo-Polje-Podgorica-Sozina-Canj.

 

Cacaknál útfelújitás van, majd Nova Varosnál is. Lámpával irányitják a forgalmat, köves, kavicsos, útfelmarás stb, vigyázni kell!

 

A többi szakaszon jó az út, semmi gond.

 

Hallottam, hogy a Valjevoi szakasz roszabb, azt is felújitják.

 

Elég horror utunk volt, mert az utolsó 200 km t esőben viharban tettük meg. Azt hittük sosem lesz vége. De végül reggel  7 re megérkeztünk, esős vacak volt az idő.

Délelőtt  kilenc körül kisütött a nap , mintha semmi nem történt volna.

 

Folyt. köv:

Plüsi Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3731

Sziasztok, szia Haya!

Itt vagyok megint, néhány nap után. Megdöglött a gépem, a fene tudja mi lett vele.

Nagyon-nagyon örülök, hogy minden összejött nektek. Megérdemled végre. Most már csak nagyon jó utat, gyönyörű időt, és nagyon jó pihit, szórakozást kívánok nektek. Vigyázzatok nagyon magatokra! Jó utat!

Előzmény: haya1973 (3730)
haya1973 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3730
sziasztok!
kevés idöm van csak irni
köcce mindenkinek a biztatást
7kor viszem csajocákat panziozni
(vadászgörénykéim)
aztán rongyolok vissza dolgozni
van még kb 5-6orai munkám mára
holnap meg indulanduszka montiba
mindenkinek sok jot kivánok
külön köszönet és pusszka Plüsinek
:-)
lepényhal
:-)))))))))
irni fogok montibol is


legyetek jok ha tudtok vagy rosszak ha akartok

csögörény:-)
herta Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3729
Szerbiában általában elfogadják az eurot, autópályán is, de vissza már dinárban adnak
Előzmény: ködkürt (3728)
ködkürt Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3728

Szevasztok!

 

Mi hétfőn indulunk Montenegroba, lenne egy (remélem) uccsó kérdésem. Ha a szerbeken keresztül megyünk, tudunk pl. autópályadíjat euroban fizetni, vagy váltanunk kell dínárt is? Meg úgy általában: elfogadják a szerbek az euro-t??

Fontos lenne.

Köszi.

 

köd

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3727
Ment egy emilke.
"Még a végén a reklám gyanújába keveredek."
Előzmény: T.Bea (3726)
T.Bea Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3726

Szia!

Jó kis szállás! Gyorsan mégegyszer átnéztem az útikönyvemet, hogy mit ír Sveti Stefanról. Nagyon szép hely és látnivaló is akad bőven. Viszont a címet nem találtam( lehet, hogy én vagyok béna)  csak a telefonszámot, de sajna nem igazán beszélünk túl jól angolul, ahhoz, hogy telefonon tudjunk szállást foglalni. Ha meg tudnád írni a címet, azt megköszönném.

 

Előzmény: Törölt nick (3724)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3725
Megértem bánatod,de ez nem Magyarország hibája.
Szerbiába sem léphet be vagy csak Montiba?Határon nem lehet váltani némi felárral?
Előzmény: fel4elni (3723)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3724
Ha nem találtok megfelelőt akkor vedd fel ezt a szállást is a listába.Mindössze 7 km re van Budvától. Sveti Stefan
Előzmény: T.Bea (3720)
fel4elni Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3723
Világgákiabálom az agyeldurraásom: a sokunknál magyarabb, de román állampolgár barátnőmnek vízum kell Montenegroba. És Magyarországon nem is kaphat. A követséggel beszéltem, sajnos hinnem kell nekik. Ilyen hülyeséget csak hataloméhes magukat politikusnak kinevező barmok tudnak csak kitalálni.Na ez a savanyú sz*r van a montenegronyaralási palacsintában.
Innentől fogva ti, akik voltatok/mentek már másik társaság vagytok.
Maradjatok szépek és okosak...
krump Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3722
Sajnos a hálókocsik telítettségéről, számáról nem tudok semmi konkrétat mondani (talán aki sűrűbben utazik és tud valami statisztikát...). Mi odafelé sima ülőhelyes helyfoglalással mentünk szombati napon, a mi kocsink egyáltalán nem volt tele (az ablakban éneklőket figyelve a hálókocsi sem), visszafelé pedig érkezéskor couchette jegyet vettünk, mert ülőhely már nem volt pénteki napra, ez a vonat viszont teljesen tömve volt.
De ha valóban csak a vonat beérkezésekor lehet hálójegyet venni, akkor szerintem nem kell aggódnod, főleg ha nem pénteken vagy vasárnap utazol, meg már a főszezonból is inkább kifelé megyünk.
Ha nagyon aggaszt, akkor inkább menj oda kicsit hamarabb, Szabadka kellemes kis hely, egy fél napot bőven el lehet tölteni (bár ha ott vetted a jegyet, akkor láthattad).
De ha "balkán expressz" hangulat alakul, később az is kellemes emlék marad :D
Előzmény: Tökmag01 (3721)
Tökmag01 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3721

Attól rettegek hogy mire odaérünk 1-2 óra délután  már nem lesz hálókocsijegy....van valami infód róla, tapasztalat??

 

A jegyeket már egy hónapja megvettük oda vissza (akkor ide be is írtam az árakat), csak a hálójegy amit aznap kell még vennünk...nem lenne jó ha már nem lenne...

 

Hány hálókocsi lehet?

 

Nahhh jóóóóó máááár most kezdek pánikolni a "balkán expressz" miatt...:))))

 

izgulok már rendesen...:)

 

Előzmény: krump (3718)
T.Bea Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3720

Szia!

 

Köszönöm a megnyugtatást! 24-én este indulunk, így a délelőtti órákra leszünk kint. Az elsődleges célpont Budva, de szeretnék mindent látni, bár félő, hogy 8-10 napba nem fér bele minden. Én is abban reménykedem, hogy akkorra már kevesebben lesznek és találunk szállást, de ha nem, akkor megnézzük azokat a szálláshelyeket, amit a kedves fórumozók ajánlottak itt.

Előzmény: Törölt nick (3712)
T.Bea Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3719

Szia!

Köszönöm a válaszod, jó kis helynek tűnik, felteszem a listámra, ha kint nem találnánk szállást. Eredetileg mi is szeptemberben mentünk volna, de egy kicsit besokalltunk a családunktól, melótól, mindentől, így indulunk már 24-én este.

Előzmény: fel4elni (3710)
krump Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3718
A vonat nekünk is 10 után nem sokkal ért be. Néhány órás késéssel mindenképp számolni kell, szóval nyolcra nem valószínű, hogy beér, inkább a 10-11 óra a reális.
Ha hárman vagy többen utaztok, mindenképp kérdezzetek rá, hogy van-e valami kedvezmény (mert van), de nem biztos, hogy szólnak (bár volt, hogy pont a szerb pénztáros hívta fel rá a figyelmünket).

Atomkecske:
Ebben a menetrendben a szerb buszok is benne vannak,visszafelé jövő 12 órással nem találkoztam, tavaly személyesen ott sem mondtak ilyet (most meg már inkább nem gyalogoltam át megint megkérdezni), de elképzelhető, hogy van (főleg ha kérdezted, és mondták).
http://www.volan.hu/menetrmezo/605.html
Mi a 10 órás buszt lekéstük, így egy 10:40-kor induló vonattal jöttünk át Szegedre, így legalább nem kellett cipekedni a vonat-busz pályaudvarok között. A vonat 161 dínárba került, igaz, jóval lassabb mint a busz, de érdekes hangulata van, érdemes kipróbálni.
Odafelé meg jó, ha van valamennyi dínár az embernél ha szerb busszal megy, bár ha látják hogy nagyon nincs, elfogadják az eurót is (kis felárral, de úgy sem több 3,50-nél).
Szabadkán az árfolyamot csak a vonat- és buszpályaudvaron néztem, ugyanannyi volt, 100 forintért 28,826 dínárt adtak, meg 7%-ot vagy ilyesmit vontak a váltásért (3 hete).
Előzmény: Tökmag01 (3717)
Tökmag01 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3717

Honnan van infód arról hogy a Bar-i vonat 11-körül jön meg Szabadkára?

Mert nekem az a gondom hogy a hálójegyet csak aznap lehet megvenni /23-án/ és Bp-ről megyünk az állomáson nekünk azt mondták hogy reggel 8-ra várható a vonat érkezése mert csak azután adnak hálójegyet ha már benn a vonat...egyáltalán nem mindegy hogy reggel 8-tól várunk ott vagy mondjuk dél-egy-órától, a kocsit úgyis 3-5-ig fel kell pakolni...meg a határt se lehet kiszámolni..

 

Jó lenne összefutnunk..:)

Üdv.,

Hel

Előzmény: Atomkecske (3711)
Tökmag01 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3716

Sziiia:)

 

Mi is 23-án megyünk...hihi...Szabadkáról vonattal...ezek szerint találkozunk...:))

Előzmény: Atomkecske (3711)
haya1973 Creative Commons License 2006.08.16 0 0 3715
igazábol tutis h egyhuzamban nem tudunk lemenni
jön barátnöm kislánya is
ö meg bizti nemtud egy popsin megülni ezer kmt
:-)
Előzmény: Törölt nick (3714)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!