pedig nem rossz védő az angol 2-t meg "neki találták ki", fekszik a stílusának ráadásul gól ellen sincs beoltva, mint néhány válogatott védőnk és támadónk
ha sikerült eltitkolni a döntéshozók elől az ősszel történt nem éppen emberbarát rendőri megoldásokat akkor talán... meg azt sem ártana eltitkolni, hogy a rendőreink totál balfaszok és egy sima bajnokinál (max 5 ezer fő) is kivonul egy teljes csorda rendőr meg lezárnak fél stadiont az egyik csapat szurkolóit meg 1-2 órára bezárják.
Végh mondjuk szerintem abszolút érthető, egyrészt szerintem ő a legjobb otthon védő kapus (de ez szubjektív), másrészt viszont ha pl. egy Balogh B. - Rodenbücher - Juhász - Pollák hátvédsor van, akkor velük össze van szokva az MTK-ból.
A játékosok is kívánják akkor ott éllegnagybaj van na talán ez az 1 hét elegendő lesz nekik is hogy rendbe rakják a dolgokat, ha nem akkor viszont télleg vége lehet a bajnokságuknak...(?)
Erről nem hallottam. Akkor egyre fokozottabb a helyzet bár még mindig úgy érzem kicsit túlzás már a válogatottnak se játszania. A szurkopló ezek után talán még jobban fog hózöngeni hogyha már meccsre sem járhat.
Miért, ennél nem tehet többet saját maga ellen egy ország, hogy a futballja biztonságát sem tudja megoldani. Szerintem mindannyian sokkal optimistábbak vagyunk, és teljes joggal, mert ha itt MO-n ilyen történne, én nem adnám meg magunknak az EB-t, inkább elsüllyednék szégyenemben...
alapvetően nem a rendőr halála miatt lett felfüggesztve a bajnokság, hanem a helyzet miatt. Gyakorlatilag mindenki, még a játékosok is támogatják a stopot, mert szerintem már ők is félnek. Az Inter játékosait ugye nem is olyan régen megtámadták a repülőtéren a saját szurkolói, ez a meccs kiemelten felügyelt volt, mégis ez történt...
Nem ez volt az első eset, egy másik helyen is történt egy halálos összecsapás Olaszországban:
"Pancalli már a hét elején kilátásba helyezte a Serie A és Serie B felfüggesztését, miután múlt vasárnap az alacsonyabb osztályú Sammartinese-Cancellese összecsapáson kitört tömegverekedésben agyonvertek egy futballmenedzsert."
Szóval ez már nem csak Szicília, ez már olaszon belüli helyzet, amit sürgősen meg kell változtatni.
Itthon már ha meccs közben vmi van (egyáltalán nem ilyen komoly mint ami ott volt) már akkor beszüntetik.Sztem nem tehetnek róla se a firenzeiek se a milánóiak se a bergamoiak, tehát ők miért ne játszhatnának. Szicilíában mindig ilyen volt a helyzet.
Márpedig ez így nem haladhat tovább, nem tehetnek úgy mintha semmi sem történt volna. Egyértelmű hogy egy alapvető büntetés az hogy leállítják a bajnokságot, mert ha nincs meccs, nincs verekedés sem. Ha simán folytatódna a bajnokság a szurkolók nem tanulnának belőle, újra és újra balhéznának. Szóval az olasz bajnokság beszünetése szvsz. szinte 100 %.
Az sztem már enyhe túlzás h a válogatott sem játszhat. Bár most lehet rájöttek ez veszélyes lehet h ha nem tudnak megrendezni 1 fordulót akkor 1 ebt h tudnának.