Egyébként nemtudom szilvacefre levét pár éve főztem külön, ezek ilyen körök, amiket be lehet járni, az sikeres volt, igaz az alapanyag is kiváló volt. SM azt írta rá, hogy de még milyen jó lenne, ha benne lenne minden. :) Nem hiszem, hogy ez hátralépés, inkább oldalra, nagyon sima, tele virág illattal, jövőre csinálok, mert elfogy lassan, változatosságnak kiváló.
Megkérdezhetem mennyire voltál megelégedve az egylépcsős főződdel? Esetleg ha megirnád mennyiért sikerült eladni... az új árával tisztában vagyok a palinkafőzőkazán.hu oldalról, de érdekelne mennyibe megy használtan... Üdv Zoli
Amug azt irtad keszitesz bort is irsaibol. Gondolom ott par ora aztatas utan preseltel. Lopj el abbol kenezes elott egy adagot, ha nemgond a palinkatobblet borhiany, es fozd azt kulon. Ha csak a tiszta aromas izre vagysz, az fogja a legjobban hozni. Technoirsai palesz:))
Nem most fozol eloszor szolot.. Eddig volt bajod a maggal? Persze erdemes kiprobalni sokfelekeppen, de izles dolga, alapvetoen nincs a magizzel baj. Erdekes pl baracknal sokan hianyoljak, itt meg majdnemhogy rosszkent van beallitva. Egyik evben szanj ra annyit, hogy 4 fele keppen keszited ugyanazt, aztan lehet mustralni.
De, ha mindenáron ezzel akarsz izmozni, akkor valamiféle, jéggel hűtött kifagyasztócsapdában gondolkozz. Aztán, mikor visszamelegszik szobahőfokra, úgyis elszáll.
Elolvastad a linket? Az nem gyümölcs aroma, hanem egy kellemes illatú EP komponens gáz formában. Valahol le van írva szép tudományosan, de nem találom.
Fura ampullak remlenek a huto elott a paracsoben, neki allok keresni. Na nem mintha megfurnam, csak felideznem a cikket. Amugy ahogy irtam, ep elott, folyadek sehol, csak tomeny illat. Tulsagosan illekony ez az aroma, de ez a legerosebb, ezt szeretnem megmenteni.
Ennek kapcsan eszembe jutott, hogy itt olvastam egy beidezett cikket, ahol az elejen elillano finom gyumolcs illat megmentesere volt vmi fura modszere, bevezette talan paleszbe. Emlekszik esetleg erre valaki?
Nekem is szendvicstalpas van. Némi ügyességgel le lehet benne égetni a sűrű cefrét, nekem eddig egyszer sikerült a birset. Egyébként nem szokott gond lenni.
Öööö.. pálinkát.. vagy párlatot... most épp bizonytalan vagyok... ;)
Vicc nélkül: mindenfélét. És annyira nem is lettek rosszak.
Nekem az ECO sorozatból a közepes van.
Saválló, szendvics üst, réz kupola és páracső, saválló hűtőspirállal kis átfolyós hűtő. Az utóbbi szenvedés, de projekt szintjén rajta vagyok a megoldáson.
Plusz a házi, szigetelt kicsit nagyobb berendezésen is... de idén megint nem jutok el odáig...:( Bár a minőséggel úgy megbarátkoztam, hogy lehet csalódás lesz a váltás...
Arról szeretnék érdekelődni tőletek, hogy valaki próbálta e már a ezeket a szendvicstalpas főzőket?
Milyen tapasztalatok vannak a bevásárlóközpontólban is kapható edényekről?
Szeretnék elkezdeni ismerkedni a főzés fortélyaivak és ezen kis főzők közül szeretnék választani. Elsősorban az áruk tetszik, szeretnék duplafalú üstöt, de azokat árkateguriájuk miatt elsőre túlzásnak tartom. Tehát hajlok a fent említett készülékék felé, csak tartok tőle hogy nagyon csúnya leégések fogok tapasztalni és szitkozódni fogok a kvázi pénzkidobás miatt.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: