Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

sissi-gee 2011.03.02 Creative Commons License 2030

Ezeket a képeket azoknak küldöm, akik szeretik a kukis fekákat.

 

 

 

 

Én inkább maradnék az alábbiaknál.

 

 

 

 

Üdv.: sissi-gee

GavallAir 2011.03.01 Creative Commons License 2029

Hát megcsinálod a kis vágyainkat! :)

 

Előzmény: sissi-gee (2028)
sissi-gee 2011.03.01 Creative Commons License 2028

Köszönöm a dícséretett, jól esett. Örülök fiúk, hogy tetszett a stori, igérem lesz még. Addig is további kedvcsináló nektek és jó fröccsöntést kívánok.

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdv.: sissi-gee

del-on 2011.03.01 Creative Commons License 2027

Szia Sissi!

 

Köszi a történetet, (és a képeket) mindannyian élveztük! Azt hiszem mindenki ilyen kalandról álmodik...én többször elélveztem, amíg olvastam és néztem a képeket..

Előzmény: sissi-gee (2025)
noiro 2011.02.28 Creative Commons License 2026

:-)

Nagyon jó lett a történet Sissi! ;-)

Előzmény: sissi-gee (2025)
sissi-gee 2011.02.28 Creative Commons License 2025

 

 

Balatoni kaland 3. befejezés

 

A megalázott kurva szerepét a gyönyörű három shemale közül Juditra osztottuk.

-Oké térdelj le elénk te kis kurva, nyögte Mira. Elkapta Juditot és a hajánál fogva lerántotta a földre. Szopjál te ribanc. Szinte egyszerre tódult a szájába a másik két csaj fasza. Játékból tiltakozott még egy keveset, de aztán Mira és Andi felváltva baszni kezdték a száját. Igen, ez a legjobb kifejezés rá. Töcskölték, pofozgatták és Mira az orránál fogva, maga felé húzva szopatta. Vaskos, köpcös fasza alig fért be Judit szájába. Andi kedvesen szólt hozzám, hogy nyugodtan szopassam én is és finoman odahúzott.

-Simogasd a mellünket, mondta Mira. Dús csöcse sehogy sem fért el a kezemben akkora izgató, női húsanyag volt. Arcommal belebújtam melleibe és éreztem buja illatát. Judit a lábam közé telepedett és elkezdett engem szopni. Nagyon ügyesen csinálta, majd elspricceltem. Aztán csatlakozott hozzá a másik két csaj is. Három kurvajó sheméles csaj szopott. Mindhárman egymás mellé ereszkedtek négykézlábra, és seggüket az ég felé pucsítva felváltva szopták a faszomat.
-Nyald ki a picsánkat, most azonnal, kapta a parancsot a ribancnak kinevezett Judit. Rávette magát Miri finom, enyhén szőrikés, és Andi kopasz, szoros segglyukára. Szinte extázisba esve, megvadulva nyalta ki őket. Közben a kezem sebesen járva verte a farkukat. Nagyon élvezték a csajok Judit seggnyalását és egymással smároltak.
-Kúrjatok már meg könyörgött Judit. Mira, a háta mögé lökte Andit és elkezdett szopni engem. Kezd már, mondta Judit és Andi kemény, hegyes kis farka behatolt a segglyukába. Tetszett a látvány, dugta-dugta, húzta bele magát teljesen Judit kerek seggébe. Biztos nagyon élvezte, mert úgy felizgult, a kis geci, hogy ki kellett vennie, nehogy megint elélvezzen. Áááúúú… mondta, amikor kihúzta, és ahogy sziszegett, láttam, hogy két vékonyat megint kispriccelt, élesen megcsípve a combomat, de most sem élvezett el. Kukija most talán még formásabb lett, mint előtte volt, már nem is biztos, hogy nyernék ellene gondoltam.

Mira következett iszonyatos vastag faszát beverte Judit picsájába, de a ribanc bírta és szerette. Mi elkezdtük szopni egymást Andival. Aztán a farkamat Judit előtt vertem és szopattam őt, élvezte az új faszt és azt, hogy hátulról kúrta őt Mira.

Ekkor éreztem, hogy Andi kemény kis fasza lassan kezd belém hatolni. Először furcsa volt a szűz seggemnek, de hamar elfogadtam tőle, hogy gerjed rám és jó neki. Elkezdte lassan kefélni a seggem, majd egyre hevesebben, bevallom izgató volt. Élveztem a három faszos csajt, nagyon felizgattak, nem ellenkeztem, mindent megtettem nekik, amit kértek. Lassan mindhárman kicserélődtek a farkam és a szám között. Izgató volt az a tudat, hogy csaj létükre faszuk van és kefélnek engem, csaj létükre nagyobb a farkuk, mint nekem, és csaj létükre a segges faszukat kell leszopnom. Hagytam, hogy Andi alaposan megkeféljen mindenféle pózban. Judit keményebb falat volt, hatalmas dákója igencsak igénybe vett. Végül Mira brutális bránere már, iszonyatos vastag volt nekem. Be-be rakta, egyszer-kétszer tövig is benyomta, mert legalább nem volt túl hosszú, de érezte ő is, hogy nem ez a jó kúrás, így Judittal folytatta. A kis ribanc is megszenvedett az elején, de aztán az élvezet és a tudat, hogy egy ilyen brutális bré kúrja seggbe, egyre jobban ellazította a picsáját, kitágult és lassan befogadta az erős női hímtagot. Kértem őket, hogy én is kefélhessek velük. Andit kúrtam seggbe először, nagyon örült neki, majd a vörös Mirit. Amikor belehatoltam Miribe, előrehajolva a lába közé nyúltam, akkora duzzadt makkja volt, hogy szinte kitöltötte a kezem, jó érzés volt fogni, szorítani a feszülő, finom meleg bőrtét. Éreztem, hogy kemény és zsong benne a vér, megmarkoltam és rejszoltam neki. Alig tudtam körbefogni azt az iszonyatos vastag dög, faszát. Amelyiket keféltem, annak vertem közben a farkát. A számat, persze soha nem hagyták szabadon. Tiszta nyál és lucsok voltam a sok szopástól.

 

Juditnak olyan kerek segge volt, hogy éreztem, mindjárt eldurranok, így jó pár öröminger után meg kellett állnom. Ekkor Mira kiadta az utolsó parancsot, most már élvezzünk! Andi rám kacsintott, mögém került és megint belém furakodott hegyes faszával, lihegve a seggemben élvezett, éreztem összehúzódásait és az utánuk következő meleg ondókilövelléseit. Síkos gecije kicsit kispriccelt a kukija és a lyukam között pont rá Mirára, aki alattunk fekve engem szopott. Ettől Mira is begerjedt és elérkezettnek érezte az időt, hogy maga alá gyűrje Juditot és beleélvezzen a ribanc seggébe, azt hittem, hogy szétreped a picsája, ahogy pumpálta belé a vastag eres fasza a gecit. Amikor kivette, a köpcös, merev faszát tovább fröcskölt, most már Andi arcára, bőven köpte magából a gecit, mert tele volt rendesen. Csak bámultam irigykedve, hogy a vastag izmos bré, nagy lyuka ellenére, még hatszor-hétszer kispriccelt, miközben Judit seggéből az élvezés első négy-öt rángásának bőséges adagja folyt ki.

 

Én Andi arcára fröcsköltem. Amikor odaálltam Andi elé láttam, hogy a farka elélvezése ellenére alig lankadt, annyira fel volt izgulva, hogy majdnem teljesen merev maradt. Meglepődtem, hogy milyen sok spermát lövelltem ki, talán a különleges shemales lányok, Andi izgalmas lénye és a hosszú kéj miatt volt ennyi gecim. Ahogy nekitoccsant Andi arcának, jó része átcsapódott Mira szájára és ott szétterült a sűrű váladék. Ekkor Judit még ráköpött kettőt, Mirire, egyet az orrára, egyet pedig pont a szeme közé, aztán erőteljesen rejszolta a faszán a bőrt. Egyszer csak hátrahúzva tartotta, megfeszült a makkja és ő is elkezdett rágecizni. Az első spricc messze Mira feje fölött átrepülve Andi cicijére csapódott, a kivágódó ondó ereje erősen toccsant rajta. Ettől Andi újra begerjedt, fasza ismét megmerevedett. A felágaskodó kukija teljesen kemény lett és szagos. Lenyúlt és újra rejszolta. A Juditból kiömlő többi anyag, vastag sugárban Mira száját és arcát spriccelte tele, az utolsó erőteljes rángások ondótermése pedig a csöcseire lövelltek.

Az Andiról, Mira arcára átcsapódott gecim, ott keveredett Judit köpéseivel és geci váladékával, aztán lassan, sűrűn lefolyt a mellére és teljesen belucskozta mind a két hatalmas cicit. Erre Andi már úgy begerjedt, hogy nyüszített. Mira elé állt és még egyszer ő is ráverte. Kis faszának minden porcikája megfeszült, érezni lehetett, hogy megint úgy tele van, mintha még nem is élvezett volna el. 

Vékony egyenes sugarakat fröcskölt ki ismét. Kukija ütemesen rándult és lövellt, ezt megismételte négyszer, sok anyag jött ki a kiscsajból, ez már kissé áttetsző volt, lehetett látni, hogy nem olyan sűrű a gecije, mint az első élvezésekor. Mira arcára fröcskölődött mind és keveredve a már rajta lévő jelentős mennyiséggel, ez is lecsorgott a dudáira, ahol az egészet szétkenve, masszírozta csöcseit és szopta az előtte ágaskodó faszokat.

Ez után a rendkívüli kefélés után, hosszú ideig csak feküdtünk az ágyon és pihegtünk. Olyan volt minden, mintha már régóta ismernénk egymást, nem csak pár órája. A barátomhoz aznap már csak estére érkeztem meg, mert a nap többi részét is velük töltöttem, együtt lógtunk a parton. Mondanom sem kell, ezek után beszerveztem a barátomat is a lányokhoz, és azóta már többször is szerveztünk ilyen shemales gruppen partyt. Vége.

 

Üdv.: sissi-gee    

 

 

GavallAir 2011.02.28 Creative Commons License 2024

Tyű, most találtam erre a topicra. Hát úgy felizgultam, hogy alig bírom magam féken tartani a melóhelyen.:)

Voltam már travival, de a képek, meg a kis történetek, nagyon-nagyon izgatóak! :)

Úgyhogy nagyon jó lenne találnom egy travikát itt Szabolcsban titkos szeretőnek, vagy bárminek.

Forr a vérem a témától.:)

Szun 75 2011.02.28 Creative Commons License 2023

Sziasztok.Ahogy megigértem megosztom veletek azt az élményemet,amikor a barátnőmmel mentem el egy shemaléhoz.Mint már meséltem én már kipróbáltam de  mivel a barátnőmet nagyon érdekelte egy ilyen kaland úgy gondoltam megosztom vele is.Persze mikor előálltam az ötletemmel már gyanakodott hogy én már kipróbáltam de ennek ellenére belement.Elmentünk tehát az énáltalam már kipróbált shemaléhoz.Amikor ajtót nyitott nagyon csinos volt még a barétnőmnek Erikának is kerekedett a szeme.Már a szobába menet simogatta Era fenekét amitől nekem elkezdett duzzadni a farkam.Era lehúzta a shemale bugyiját és ekkor halkan felkiáltott.Úristen én még ekkorát nem láttam.Alig bírom megmarkolni.Elkezdte húzgálni a fitymát rajta.Ekkor a travi akit mellesleg Évának hívtak a torkába nyomta a dákóját úgyhogy Erának esélye sem volt ellenkezni.Nekem a heremasszírozás maradt.Kb 20perc cumi után telelövellte Era száját.Era ezután azon döbbent meg hogy a farok még mindig keményen állt amikor én már a látványtól elsültem.Éva hanyatt fektette Erát és tövig nyomta bele kőkemény makkját.Era könyörgött szinte hogy lövellje bele a második adagot.Hát nem kellett kétszer mondani,ahogy Éva feneke felől néztem a farkát és megfogtam a farka tövét,éreztem hogy hosszú elnyújtott adagokban ejakulált bele Erikába.Ezután kihúzta a farkát és mondta nekem hogy nyomassam meg én is Erikát úgy hogy az ő gecijével tele van a pinája.Folyt.köv.

fernando935 2011.02.23 Creative Commons License 2022

Sziasztok!

Szolnok és környékén szeretnék travi-val megismerkedni! Jelentkezz ha lézezel!

sissi-gee 2011.02.23 Creative Commons License 2021

Szia, Yoda7! Köszi a hozzászólást. Ezt a leányzót neked küldöm.

 

 

Balatoni kaland 2.

 

-És… esetleg láthatnám a ti ékszereiteket is? Kérdeztem kiszáradó torokkal.
-Neked szívesen megmutatjuk, de ha jobban szemügyre akarod venni őket, el kell jönnöd hozzánk Füredre. Lassítottam és hátranéztem. A cicik már szabadon voltak. Mindkettőjüknek szép nagy melle volt. Főleg Mirának, neki már inkább csöcsei voltak, olyan dúsak, erőshúsúak. Láttam, ahogy a csajok átnyúlnak egymás szoknyája alá, és a simogatják egymást. Erre Judit felhúzta a szoknyáját. A bugyija már rég félrecsúszott és egy méretes, nagy fasz tárult elém. Az izgalomtól eresen meredezett, lehetett vagy húsz-huszonkét centis és húzogatta rajta a bőrt. Mirának is előbukott a rövidebb, de brutálisan vastag, duzzadt, erős fasza. Elkezdte lassan hátrahúzni a makkjáról a bőrt. Ahogy szabadult ki, egyre inkább szorulva feszült és a végétől hirtelen visszacsúszott és megkönnyebbülve előbukott hatalmas makkja. Megint az orromba csapott az erős, és nagyon izgató fasz szag.

-Na mit szólsz, tetszenek a barátnőim? Kérdezte mellettem Andi és csábosan rám nézett.

Az én farkam is keményen állt már. Frankón csábító volt az a tudat, hogy ez a három csaj shemales és begerjedt rám.

-Uuuhhh…, fújtam egy nagyot, -szóhoz se jutok.

-Akkor…, ez azt jelenti, hogy eljössz?

Eközben lassan megérkeztünk Füredre. Andi visszahúzta makkjára a bőrt és próbálta elrakni a még mindig kemény formás kis kukiját.

-Ne kéresd magad, látjuk rajtad, hogy akarod, mondták hátul a lányok.
-Oké, oké, én is bírlak titeket, nyögtem ki hebegve. - Nyomás, menjünk.

Mutatták az utat, hogy hol laknak. Kisvártatva oda is értünk. Beparkoltam, majd kiszálltunk a kocsiból. Gondoltam, egy kicsit később érek a barátomhoz, ez még belefér.
-Gyere, mondta Judit, ez a bejárat, itt lakik Andi, mutatott az egyik lakóépületre. Lezártam az autót, majd sietve utánuk indultam. Beszálltunk a liftbe. Becsukódott az ajtó és Miri megnyomta a legfelső emeletre tartó gombot. A hozzám legközelebb álló Judit szájon csókolt. Hozzám dörgölődzött és éreztem hatalmas farka keménységét. Miközben Judittal smároltam mindhármukat megcsöcsöztem a liftben. Hamar felértünk, kiszálltunk és a harmadik lakásba, benyomultunk. A háló felé tartottunk, vajon hány srácot sikerült már így levenniük a lábáról, suhant át az agyamon.

Belépve a hálóba, leültem az ágyra. Ők örömmel kezdték ledobálni magukról a ruháikat.

Néztem őket, ahogy vetkőztek. Mind más volt és mind szép, gyönyörködtem bennük, három lány kukival, teljesen begerjedtem. Andi farka hegyesedett és lüktetve egyre feljebb emelkedett, ismét lecsúszott róla a bőr, szabaddá vált a makkja és újra éreztem finom szagát. A másik két lánynak is szép lassan elkezdett felállni, de be kell látni, hogy Juditéba kétszer, Miriébe legalább háromszor annyi vér kellet, hogy belenyomuljon, akkora bréjük volt.

-Kérlek, vetkőzz te is! Úgy szeretném már látni a tiédet is, biztos szép, olyan izgatott vagyok, mondta Andi és leste a farkamat. Csillogott a szeme és türelmetlenül viccelődött, hogy mi lesz már. Megilletődöttségemben még csak induló állapotban voltam. Hozzám lépett, megsimogatott és kezembe adta farkát. Ahogy megfogtam és éreztem jó kemény, melegség öntötte el a lábam közét és én is elkezdtem beindulni. Egyik kezemmel Judit faszát húzogattam, a másikkal meg Miriét markolásztam. Andi leguggolt hozzám és finoman beszopta a még csak félig kemény faszomat, közben a cicijét fogdostam. Éreztem, hogy zsiborgok, hamarosan bekeményedtem és átadtam magam az élvezetnek. Megfogtam a fejét és magamra húztam.

-Van egy ötletem, mondta mosolyogva Judit. -Mit szólnátok hozzá, hogyha összemérnénk a farkainkat, és akié a legnagyobb, az fogja kezdeni a kúrást és Mirire kacsintott. Judit imádott seggbe kúrni és ő akart kezdeni. Gondolta, hogy valószínűleg az övé lesz a legnagyobb, és nem pipálom le őt.

Az autóban látottak alapján gyorsan kiszámítottam, hogy harmadik leszek, és nekem jut Andi. Nem bántam, de azért titkon reméltem, hogy a rázós dolgokat megúszom. Meg kell vallani, kellemes csalódás volt, amikor Andi csinos kis hegyes kukiját bekaptam, most már teljesen ellazulva. Szívesen eljátszottam fiú létemre vele, annál is inkább, mert mérete ellenére ez tetszett a legjobban. Ritkán látott, igazán formás példány volt.

-Rendben mondták szinte mindhárman egyszerre. Andi és Miri mosolyogva néztek Juditra, aki már izgatottan várta, hogy kezdődjön a játék. Kisvártatva mind a négyen a hatalmas ágyon ültünk körben, és a farkainkat méricskéltük. A hálóban kegyetlenül izgató fasz szag terjengett a négy fasztól. Andi jól felverte a faszát, bízva benne, hogy megelőzhet és nem ő lesz az utolsó. Látszott rajta, hogy szeret rejszolni, ügyesen épp a határig verte, hirtelen leállt, és szisszent egyet. Éppen csak egy vékony éleset priccelt ki, de az egészen az arcáig fellőtt. Úúúhhh… nyögtem megint, de nagy örömömre nem jött ki több belőle. Mira aki mellette markolászta irtózatos dákóját, gyorsan Andi arcához hajolt és lenyalta a kis spermacsíkot. Andi cerkája tehát már full kemény volt. Mértünk. Egymásmellé bújva és összeraktuk amink van. Kevéssel ugyan, de azért én nyertem, Andi kedvesen mosolygott…

Mira és Judit hatalmas fasszal rendelkeztek, itt nem volt esélyem. Judit egyértelműen győzött, neki volt a legnagyobb dákója. Egyenes, hosszú és nagyon nagy. Tövében erősebb, de azért végig méretes. Felfelé kunkorodó, hegyes makkú, a makk közepéig visszahúzódó bőrrel. Mira csak hosszúságban lett második, a vastagságot illetően fölényesen mindenki előtt nyert. Ilyen dög faszt még életemben nem láttam, iszonyú vastag volt neki. Hatalmas gesztenye méretű makkal. Nem igazán a hossza, inkább az átmérője volt brutális. Húsos, eres, a benne lévő vértől úgy feszült, hogy szinte szét akart durranni. De amije Andinak volt, az engem is meglepett. Inkább kuki volt, de kemény, felfelé ágaskodó, enyhén felfelé ívelő. Ellentmondást nem tűrően, feszesen állt igazán tetszett. Jó szagú, tökéletes alakú kukijának, arányai, makkjának szép formája és ívei teljesen lenyűgözött. Rózsaszínű makkjának duzzadtsága és a visszahúzódó fitymájának bőre és kapcsolódása a gáthoz szabályos és izgató volt. Mondhatom, Andi jó kis shemale csaj volt. Középtermetű, helyes, barnaszemű, vidám és kedves volt, mindig viccelt. Finom, meleg bőre, vékony dereka és kerek segge izgatott. Igazi, saját cicijei formásak és felfelé csúcsosodóak voltak, nagy mellbimbókkal. Jó alakú, olyan lány, akit azt hiszem, mindenki szívesen elfogadna állandó barátnőnek is. Folyt. köv.

 

 

 

Üdv.: sissi-gee    

 

Yoda7 2011.02.23 Creative Commons License 2020

sissi-gee örülök, hogy felráztad ezt a topikot! Jók a történeteid.Régen volt egy olyan oldal amin volt fenn pár hasonló történet mint a tied!

Előzmény: sissi-gee (2017)
megas24 2011.02.22 Creative Commons License 2019
Kláric 2011.02.21 Creative Commons License 2018

Várom a folytatást!

Előzmény: sissi-gee (2017)
sissi-gee 2011.02.21 Creative Commons License 2017

A noiro korábbi bejegyzése nyomán, férfibőrbe bújtam és barátom segítségével eljátszottam a gondolattal, hogy milyen is lehet egy fiúnak, aki titokban gerjed a shemales csajokra, ere veri a faszát, amikor csak tudja. Bújja az ide kapcsolódó képi anyagokat, szemezget belőlük mikor, melyikre élvezzen és egyszer véletlenül az élet, úgy hozza, hogy bele is botlik, de nem egybe, hanem mindjárt háromba. De jó nektek fiúk, biztos kurvajó érzés lehet ere rejszolni, vagy egy shemales csajt jól megkúrni, leszopni és leszopatni. Nyugi, nem vagyok irigy.

 

Balatoni kaland 1.

Egy verőfényes tavaszi szombat délelőtt történt, hogy egy barátomat indultam meglátogatni, aki a Balaton mellett Köveskálon lakik. Látogatásomat meglepetésnek szántam, nem voltam időhöz kötve. Bepakoltam a kocsimba, a lejátszóba bedobtam a kedvenc cédémet és útnak indultam. A jó időben ráérősen mentem, sütkéreztem a kocsiban vezetés közben, örültem a ragyogó napsütésnek.
Veszprémet elhagyva három stoppos csajt láttam meg az út szélén. Színesen, könnyen voltak öltözve, napbarnított testük a nyár jó érzésével töltött el. Régi szokásom, hogy felveszem a stopposokat, mivel diákkoromban én is sokat stoppoltam és mindig nagyon örültem, ha felvettek. Ahogy közelítettem feléjük, intettem nekik, hogy megállok, jöjjenek. Félrekanyarodtam, majd megálltam. Pár másodperc múlva ők is odaértek. Leengedtem az ablakot és behajolt hármuk közül a barna hajú, egy sugárzótekintetű, kedves arcú lány.
-Szia, köszöntött. A hangja erotikusan csengő volt. No, csak gondoltam nevetve, lehet, hogy társaságom lesz? Majd rögtön elhessegettem a gondolatot, hogy ilyen szerencsém úgysem lehet.

-Elvinnél minket a Balcsira? Füredre megyünk.

-Persze, én is arra tartok, gyertek, szálljatok be. Szólt a barátnőinek, hogy okés a helyzet és beszálltak. Ő mellém ült, a másik két lány hátra. Figyeltem őket beszállás közben. Mindhárman szoknyában és divatos felsőben voltak. Csinosak és jókedvűek voltak, a barna, aki mellém ült helyes, jó alakú, a másik kettő inkább csöcsös, főleg a vörös. Bemutatkoztunk egymásnak. A barnát Andinak, a szőkét Juditnak, a vöröset pedig Mirának hívták.

 

Az elkövetkező percekben a hangszórókból zümmögő zenét hallgattuk és társalogtunk, hogy honnét hová tartanak, az időjárásról, mindenféle dolgokról. Majd ismét csöndben lettünk.

Pár perc múlva Andi törte meg a csöndet. Ekkor már megfigyeltem, hogy mindig engem néz, amikor pedig a visszapillantó tükörbe néztem, Mira és Judit szemeztek velem. Lehet, hogy csak képzelődök? De, Andi meggyőzött arról, hogy jól figyeltem meg a helyzetet.
-Tetszel nekem, súgta erotikusan.
-Micsoda? Kérdeztem vissza bambán.
-Igen, jól hallottad, tetszel nekem, és legfőképpen őneki, mutatott a szoknyája felé. Odapillantottam és láttam, a kis sárga virágos szoknyácskája alól kihegyesedett valami. Jobban megnéztem és meghökkentem a látványtól. A szoknyája alól egy formás kuki ágaskodott ki. Kisarasznyi, de keményen felfelé meredező és jó formájú. Úgy feszült, hogy a makkjáról már kissé hátracsúszott a fitymája és a lyukból épp egy nagy csillogó kéjcsepp, bukott ki. A jó szagú, áttetsző folyadék szétterült, a makk hegyén. A síkos váladéktól még hátrébb csúszott róla a bőr és teljesen kilátszott szép, formás, közepes méretű, rózsaszínű makkja. Ahogy ezt megláttam, a női faszillat elérte az orromat. A látvány és a szag együttes hatásától erős izgalom hasított belém. Anyám, ez egy shemale! Szinte éreztem, mondtam magamban. Rögtön a neten látottak ugrottak be, amikor shemales oldalakon nézelődök. Ez a csajos faszság kurvára felizgat. Gyakran verem a faszom ilyen oldalakra. Élvezem látni, hogy egy csinos csajnak kukija van és rejszol. Jót élvez, és amikor kiveri a faszát, bőven fröcsköl belőle a geci.

 

Zavartan szólaltam meg.

-Mi, mi…, az ott neked dadogtam, csak nem egy…?

-De az. Nekem ilyen van, nem puncim. Nem bánom, mert jól működik. Szeretem, és gyakran használom is. Mindezt mosolyogva, kedvesen, olyan csábítóan és olyan izgatóan mondta, hogy azt hittem ott rögtön elélvezek.

-Azt látom! De hogy merted felfedni magad?

-Hááát… sokat segített, hogy a visszapillantó tükrödön egy shemales lány képe lóg. A mellein látszik, hogy igazi, jó csajszi, de aki ismeri, tudja, hogy ő egy pluszos lány. Szóval kukija van, mint nekem. Meg nagyon bejössz nekem és szerintem a barátnőimnek, is igaz csajok?
-Igen, igen, jött kórusban a válasz.
-És ti lányok, ti is…? De ekkor már láttam a tükörben, hogy bólogatnak mindketten és kuncognak. Folyt. köv.

 

 

Üdv.: sissi-gee

Kláric 2011.02.21 Creative Commons License 2016

Hmmm, hát valóban csinosak...

 

Érdekes!

eleven84 2011.02.21 Creative Commons License 2015
Az elso kep nagyon bejon,en is benne lennek egy laza bi kapcsiban ;)
Előzmény: del-on (2014)
del-on 2011.02.21 Creative Commons License 2014

Én már annyira be vagyok indulva a képek láttán, hogy simán belemennék egy bi kalandba egy szexin beöltözött vékony nőies fiúval..pedig imádom a pinát! :-)

egdun 2011.02.21 Creative Commons License 2013

Afrikaans8 2011.02.18 Creative Commons License 2011

A sok pöcsös "lány" láttán eszembe jutnak iskolás éveim, amikor a 80-as évek közepén (5-6. osztályos lehettem akkor) egyik osztálytársam friss élményéről számolt be. Mint később kiderült, a Foxy Lady 6. című nyugatnémet pornófilmben (Teresa Orlowski jegyzi) látott egy-két olyan jelenetet, amiben "fasza volt a nőnek". Persze nehezen hittük neki, csak évek múlva bizonyosodtam meg róla, hogy a barátom nem lódított, egyébként az említett leányzó (?) egy kreol bőrű, sötét hajú szépség volt, és valami olyat mondanak a filmben, hogy "Jean-Pierre tudja, mi a jó - csak az nem értem, miért nem szólt nekem". Ugyanis a bugyi lekerülése után derült csak ki a turpisság. Ugyanez a barátom mesélte később, hogy a nagypapája egy bulvárlapban valami hermafroditát szúrt ki, és biztos nem értette a dolgot, mert tollal bekarikázta a micsodáját... :D

duriel 2011.02.18 Creative Commons License 2010

megas24 2011.02.17 Creative Commons License 2009

Sissi-gee,ez egy kurva jo oldal!itt megtalalod majdnem az osszes shemale lanyt A-tol ZS-ig! :) nezd meg!fasza kis oldal!  http://shemalestardb.com/

megas24 2011.02.17 Creative Commons License 2008
megas24 2011.02.17 Creative Commons License 2007

Sissie-gee! sajnalom,de nem publikusak a baratnom kepei...talan majd egyszer valahogy sikerul majd megtekintened oket! :)

eleven84 2011.02.17 Creative Commons License 2006

szia,szerintem te kevered lettit lolitával,letti nem hirdet arcal.ma reggel felugrottam lettihez,agyaég hogy milyen jó volt!csak rá gondolok már áll a farkam.ti is jobban teszitek ha felkeresitek a hazai (csajokat)mert nagyon jók!ja és mégvalamai Marylin nagyon el van tünve pedig ő is oltári volt szilikon mindenütt arcplasztika,dög nagyon!!!

most csak ezt a videót találtan róla de van a videán is róla!iszonyat jó!

Előzmény: fernando935 (2000)
noiro 2011.02.17 Creative Commons License 2005
Sissi-gee, nyugodtan színezd ki a történetet, mi csak örülni fogunk neki(hogy őszinte legyek, kicsit vártam, hátha azt a történetet szándékozod átírni)!Szóval hajrá! ;-) Már most várom!
u.i.:nagyon izgató képeket raksz fel!A rövid-hosszú farok/nőies-pasis vélekedésedhez:nézz utána neten a Long Mint nevű csajszinak.Na őneki jó nagy van és nagyon baba!!Múltkor láttam róla egy videót, ahol a saját farkával képes volt saját magát izgatni análisan.Nem vicc, az tényleg a saját farka volt.:)
Előzmény: sissi-gee (1994)
sissi-gee 2011.02.17 Creative Commons License 2004

Szia, megas24!

 

Sajnos nem tudok olyan biztonságos e-mailt adni, ahol ne keltene meglepetést a kedvesed. Keverd össze a képeit, más sorozatokkal és úgy tedd fel. Biztosan felismerem őt.

 

A felrakott képeid tetszenek, de nagyon kicsik.

 

Ezeket a képeket neked küldöm.

 

 

Üdv.: sissi-gee

Előzmény: megas24 (1998)
sissi-gee 2011.02.17 Creative Commons License 2003

Szia, Vizih Ulla!

Nem.

Kicsit szkeptikusnak tűnsz, talán a neved miatt, de azért köszi a hozzászólást és örülök, hogy tetszettek a képek.

Van, akinek az is kell.

 

 

 

Üdv.: sissi-gee    

Előzmény: Törölt nick (1995)
eleven84 2011.02.16 Creative Commons License 2002

szia,detti jó nagyon kedves,odafigyel rád jó a farka is!

Letti bomba!életemben nem szívtak még úgy le!!!!a teste is bomba!

Detti egy kicsit túl magas,de állati jó cuccokban van,csizma meg minden,szét nyalogattam.már áll is afarkam rá!:)

Előzmény: fernando935 (2000)
fernando935 2011.02.16 Creative Commons License 2001

Szia Megas24, kezdő vagyok még shemale lányok téren, de nagyon izgatnak. ha szépen megkérlek nekem is elküldenéd a barátnőd képeit, hagy lássak egy igazi hús vér shemale lányt..nagyon hálás lennék...itt a címem: ano1935@freemail.hu

Előzmény: megas24 (1992)
fernando935 2011.02.16 Creative Commons License 2000

Szia! szeretnék érdeklődni hogy Detty Miller milyen volt...tervezem hozzá elmenni..illetve Lettinek szép az arca..nagyon kíváncsi vagyok rá..a teste jó!...

Előzmény: eleven84 (1997)
megas24 2011.02.16 Creative Commons License 1999

cowboys@c2.hu-ra irhatsz mail-t. :) puszi! :*

megas24 2011.02.16 Creative Commons License 1998

Sissi-gee,sajnos nem publikus a baratnom kepe! :) de ha gondolod,e-mailben elkuldhetek rola nehany fotot.szerintem neked iszonyuan tetszene! ;) szoke haj,vehony testalkat,formas kis cicik,es egy szep,de nem tul nagy fantasztikus farok! :) Imadnad! ha gondolod irj egy mail-t,es kuldunk neked nehany kepet...

eleven84 2011.02.16 Creative Commons License 1997

szia!én már majdnem a fele csajjal voltam akik itthon megtalálhatóak!travik.hu ról szedtem őket!az egyikkel még szeretői kapcsolatban is voltam.utoljára detti millernél voltam.de a legjobb mélytorkozást Letti csinálja,igaz akkor még heni néven hirdetett!

Előzmény: Törölt nick (1813)
eleven84 2011.02.16 Creative Commons License 1996

a 4. kép nagyon ott van!szivesen kezelésbe venném!

Előzmény: sissi-gee (1994)
sissi-gee 2011.02.16 Creative Commons License 1994

Ez a gyönyörűség múltkor lemaradt.

 

 

Szum 75, köszi a képeket, jók, hátha még a lányok arca is látszana, biztosan helyesek.

 

noiro, úgy látszik a pasik szoktatják rá a csajokat az ilyen elvetemültségekre, disznók vagytok! De azért, kurva jó! Megtaláltam a történetedet, képzeld, épp ezt tervezem kiszínezni, ha neked nem fáj? A csiklóm köszöni a puszit. Ma én is masztiztam egy gyorsat, erre. http://www.xhamster.com/movies/38076/cute_thai_shemale_squirting.html

 

 

megas24, szerintem a gyönyörű shemale lány barátnőd, ahogy néztem az általad feldobott képeket, jó ízlésről árulkodik, biztos sokaknak tetszene, megmutatod nekünk? Csak, ha nem lesz gond belőle, (otthon, család, barátok, stb.).

 

Apropó shemale lányok, nekem a kisebb cerkák csajosabbak, a nagyobbak meg olyan fiúsak. Valahogy úgy képzelem, hogy egy kisebb formás kuki inkább lányos, a vastag, nagy és nem sorolom tovább fasz pedig pasis, férfias. Szerintem ebben az esetben nem ciki, ha a kisebb cerkája van egy leányzónak.

 

Ez csajos.

 

 

 

Talán az általam látottak alapján mondhatom, hogy természetesebbnek tűnik számomra (már amennyire ez az egész izé természetes), ha egy csinos csajszinak, formás, jó alakú, klassz kukija van. A túl nagy dákónál és brénél (tisztelet annak a shemales csajnak, akinek a nőies alakja mellett frankón nagy fasza van), néha kilóg a férfiláb, főleg ha szőrős, meg a kéz is fura, ha nem kecses és így elvész az igazán nőies megjelenés. Mert, hát ennek a kettőségnek így kéne kapcsolódni, csinos női megjelenés, helyes arc, saját mellek és egy diszkrét formás, szép kuki, ami jól működik, sok gecivel ez ettől izgalmas, de lehet, hogy csak a nő beszél belőlem, és el vagyok tévedve. Amúgy is össze-vissza zavarodik az ember az ilyen lányok láttán, de arról nem tehetek, hogy megfertőződtem a barátom által, és én is gerjedek a shemale (shemales) lányokra. Ez belülről jön, bezsongsz és kész, nem lehet tenni ellene, csak elfojtani, letagadni lehet.

 

Ez már pasis!

 

 

 

 

De nézzük csak fordítva, egy kurvajó izmos pasi, férfias arcal és puncival. Áú, na ezt ne! Ugye?

 

Én inkább ezt szeretem.

http://www.ashemaletube.com/videos/3185/small-tits-tgirl-enjoys-dick-stroking-.html

http://www.ashemaletube.com/videos/4836/naked-shemale-amateur-masturbation.html

 

Elkészültem a megkezdett történet végével, épp fel akartam tölteni a befejezést, amikor láttam, hogy többeknek tetszett. Na, de na! Ez már rajongás a shemales téma iránt. Ezért magamba szálltam és még egy kicsit felturbóztam, hogy jól szórakozzatok és csak ki azzal a gecivel, ha tényleg jó… 

 

Strandon 4. befejezés

..Együtt nyomtak le maguk elé, hogy most én szopjam őket. Furcsa volt Zoli izmos, vastag farka mellett egy csinos lány kisebb kukiját a számba venni. Mindenesetre, amíg Zoli cicizte Renit, addig én szoptam őket hevesen. Meredt a két fasz egymás mellett, a kicsi, és a nagy, teljesen beindultam. Kértem Zolit, hogy dugjon meg. Ő szétfeszítette a pinámat és belém tolta vastag bránerét. Amikor már megfelelően kitágultam és puncim élvezte Zolit, megsimogattam Renit, jelezve, hogy ha ő is szeretné, én várom, hogy kúrjon seggbe. Felcsillant a szeme, egyesen meredező cerkájával mögém került és belém hatolt. Hát mit mondjak, kellemesebb egy ilyen csinos női cerkát befogadni a hátsómba, mint egy ordenáré hatalmas brét.

A puncimban jó helyen van a nagy is, ott nincs gond, az oda való. Keményen tekergette bennem a kis faszát a shemales, miközben átölelt és csöcsörészett.

 

Aztán cseréltünk Reni jött az én picsámba, Zoli pedig az ő seggét baszta. Hatalmas faszával nekinyomult Reninek, a kiscsaj meg nekem lökődve csak nyüszített és nyögött, úgy baszott engem. Nem lettem volna a helyében, de úgy láttam, a kezdeti fájdalma után kurvára élvezte már. Szerintem ekkora faszt életében még csak nem is látott, nem hogy a seggébe érezte volna. Azt hiszem, megemlegeti hogy meghívott minket. Lehúztam magam Reniről, és szopatni kezdtem őt. Csillogó, gesztenyebarna haját kissé megtépve húztam arcát szaftos pinámba, ő pedig meleg nyelvével belém nyalt és mozgolódott bennem. Zoli, Reni mögül előrenyúlva verte akaratos, hetyke kis faszát, miközben szűk segglyukában teljesen felcukkolódott, ezért szét kellett válniuk. Láttam, ahogy az eres, vastag faszát elnyelő seggből kihátrál, és a lyuk a tágulás enyhülésével megkönnyebbülve azonnal összehúzódik.

Zoli kibukott fasza felcsapódott és a kis shemales csajszitól begerjedve izgalmában egy geci köpetet lőtt ki pont bele a bámuló arcomba. Hirtelen összerezzentem, na én bamba, ez rám jött, futott át az agyamon a gondolat, de mire észbe kaptam Reni már az arcomról nyalta Zoli ondóját. Nem jött ki sok, csak egy kövér csík. Zoli kissé lehiggadva folytatta a seggbe baszást, én meg óvatosan, nehogy Reni elélvezzen elkezdtem szopni őt. Már jócskán szoptam, amikor éreztem, hogy vagány kis fasza, már totál felizgult és fröcskölni akar, így hát kiengedtem a számból és figyeltem élvezését. Vékonyakat, erőseket és sokat fröccsentett. Az első kettő a fejem fölött átrepült és Zoli izmos mellkasára vágódott. A többi kilövellés az arcomba csapódott, olyan erősen ürült ki Reniből, hogy megcsípett, aztán lecsobogott a melleimre.

Zoli sem bírta már tovább. Vastag faszát láttam összerándulni és a kis shemales érezhette segglyukában a belé ömlő forró spremáját. Kicibálva belőle a faszát megragadta Renit és maga elé rántva arcára és hajára lőtte a többi gecijét, amibe még én is beleköptem néhányszor. És Reniből ekkor még mindig fröcskölt az ondó egészen fel a puncimig és a combomra.

A Zoliból kiömlő sűrű geci a nyálammal keveredett Reni arcán, aki tűrte és szerette, hogy alázzuk. Még tovább verte a faszát, már nem lövellt, csak cseppekben jött belőle az anyag.

A középső ujjammal erősen dörzsöltem a csiklómat, teljesen vörös lett és kiduzzadt, a másik kezemmel pedig belepancsoltam Reni arcába. A rajta lévő bőséges geci termést tapicskoltam. A látvány olyan bizarr és gerjesztő volt, hogy ahogy tovább rejszoltam a csiklómat, élesen hasított belém megint a kéj és újra kielégültem. Orgazmusomat fokozta a friss, meleg, síkos ondóváladék tapintása, ahogy gyömöszöltem helyes kis pofiját és ettől a kéjtől élvezésem közben egy kicsit ráejakuláltam Reni arcára. Kicsit elszégyeltem magam a köpések miatt, és ettől a végső túlzástól, de olyan kimerítően jól esett. Az egész cuccos, gecistől, pina léstől, nyálastól lefolyt a mellére és onnan csöpögött rá a még mindig meredező faszára. Csupa geci lett mindene. Pihegve mosolyogtunk egymásra és mindhárman jókedvűen indultunk tovább ebédelni egy jót. Itt a vége, fuss el véle.

 

 

Üdv.: sissi-gee    

 

 

Kláric 2011.02.15 Creative Commons License 1993

Gratulálok, jó kis történet!

Előzmény: sissi-gee (1988)
megas24 2011.02.15 Creative Commons License 1992

szia Sissi-gee! eddig allati a sztorid! :) koszi a kepeket is!nagyon jok! en kb egy eve ismertem meg a mostani baratnomet,aki valodi shemale lany.egy igazi gyonyoruseg! :)egyszeruen imadom Ot!ha erdekell,hogy nez ki,szivesen kuldok neked rola par kepet e-mailben.ja,es videot is,ahogy dugunk...mert videot is csinaltunk mar. :p csok Sissi! :*

noiro 2011.02.15 Creative Commons License 1991
Szia sissi-gee!Nagyon nagyon izgató a történeted!Kurvára tetszik!Csak így tovább, már várom a folytatást!
Izgató, hogy nemcsak az én barátnőm gerjed a faszos csajokra, hanem Te is(nálunk én szoktattam rá őt)! ;-)
Egyébként ha 'visszalapozol' pár oldalt, elolvashatod az én történetemet is, még anno 2008 őszén(október, ha jól emlékszem)írtam.Abban is van hasonló autós jelenet. :-)
Baráti üdv és puszi a nagy csiklódra! ;-p
noiro
Előzmény: sissi-gee (1988)
Szun 75 2011.02.15 Creative Commons License 1990

Szia sissi-gee én is elolvastam a történetedet és olyannyira izgató volt hogy az erős merevedésemnek nem tudtam gátat szabni és kifolyattam a gecimet.Köszi folytasd még.Küldök egy pár csinos képet

del-on 2011.02.14 Creative Commons License 1989

Szia sissi-gee!

 

Köszi a képeket! A történeted is jó volt, kétszer is kispriccelt a geci belőlem, ahogy néztem és olvastam!! Remélem folytatod!!!!

Előzmény: sissi-gee (1977)
sissi-gee 2011.02.14 Creative Commons License 1988

Jaj, nagyon örülök, megas24, hogy tetszett a sztorim, jól esett a biztatás, küldök neked néhány szép képet és természetesen a folytatást.

 

 

Köszi a linket, tényleg nagyon jó lányok vannak itt, ez például tetszett.

http://www.ashemaletube.com/videos/2542/solo-asian-shemale-cumshot.html

 

Korábban itt olvastam egy történetet, kicsit kiszínezem legközelebb, de most jöjjön a folytatás.

 

A strandon 3.

Az előző napi rendhagyó strandolásunk után, másnap is gyönyörű napunk volt. Kellemes meleg és tiszta kék ég fogadott minket, és ahogy megbeszéltük Renivel nem szóltam semmit titkáról. A barátomnak csak annyit mondtam, hogy tegnap a strandon egy ismerősömmel összefutottam és meghívott minket ebédelni. Zoli sportos, jóképű srác, jó nagy, vastag farokkal, gondoltam ez meg az én meglepetésem lesz. Találkozásunkkor Reni csinos kis nyári ruhában volt, mellei diszkréten kipakolva, jó lábai és feszes combjai igazán kívánatos lánynak mutatták. Láttam Zolin, hogy neki is bejön a csaj és felajánlottam, hogy menjünk a mi autónkkal, és üljön Reni előre ő mellé. Már javában úton voltunk, zsongató lágy zene szólt az autóban, egyszer csak Reni sóhajtott egyet, kicsit nyávogósan. Zoli rápillantott Renire. Mi az, kérdezte, aztán lejjebb nézett és látta mi az. Azt látta, amit én mögüle, Reni szoknyácskája alól kikandikál egy merev kuki. Zoli zavarában a visszapillantó tükörben kérdőn rám nézett, de mi csak kuncogtunk. Reni megfogta Zoli kezét, és finoman melleihez húzta, hogy érezze a feszes kerek cicik igaziak és ő nőből van. Ettől talán még jobban zavarban volt. Meglepődöttségében lassított és ámulva nézte Reni ágaskodó faszát, amiről már félig lecsúszott a bőr izgalmában.

 

Tudom, hogy Zoli imádja az kukis lányokat, gyakran kiveri a farkát ilyen képekre és filmekre. Ez amolyan kis meglepetés neki, had örüljön, meg én is. Teljesen be tud indulni rejszolás közben. Szoktam nézni őt, és ettől én is felizgulok. Először nem értettem az egészet, hogy egyáltalán vannak olyan lányok, akiknek kukijuk van. Aztán meg azt, hogy teljesen jól működik nekik, ki tudják verni, sőt van olyan lány is, akinek bőséges adag geci lövell ki a pöcséből. Szóval bámulja, hogy verik a faszukat és kispriccelnek ő meg rejszol. Női agyamnak felfoghatatlan, hogy létezik ez, de bevallom izgalmas látni, begerjedek, ha egy csinos csaj kiveri a faszát és gecit lövell. Zoli szerint egyszerű az egész, a nőies szépséget ki kell egészíteni ezzel az apró pozitív testi hibával. Nekem igazán az ázsiai szép arcú, helyes lányok, saját mellel, nem nagy és világos színű kukival jönnek be. Tök furi, de tőlük lány létemre én is bizsergek, megduzzad a puncimnál és teljesen benedvesedek, úgy látszik én is faszmániás lettem, eltanultam.

 

Na, vissza a sztorihoz.

Közben megláttam, hogy Reniből kifolyt egy nagy kéjcsepp, ami szétterült a makkján és ettől már teljesen visszacsúszott róla a bőr. Formás fasza, és duzzadt, szép makkja ma is felizgatott. Puncim elkezdett megduzzadni, zsibogva lökődött a vér a csiklómba, és éreztem a merevedés izgalmát. Zoli orrába is beszivároghatott az erős női fasz szag, mert krákogott egyet és utána nyelt egy nagyot.

-Na, mit szólsz…, tetszik? Kérdezte Reni.

-Nekem igen! Vágtam közbe gyorsan. Zoli is hümmögött valami olyasmit, hogy úúúhhh…, anyám.

-Mi legyen? Kérdzte Reni.

-Álljunk meg, gondoljuk ki, mondtam, mert csurom nedves voltam már, meg akartam törölni egy kicsit a puncimat.

Zoli egy alkalmas helyen félreállt és leállította a motort. Kiszálltunk. Reni rám nézett, szemével csábosan engedélyt kért és odalépett Zoli elé. Leguggolt, gyorsan, ügyesen kibontotta Zoli nadrágját és előteremtette a farkát, ami igencsak nagyra nőtt a kocsiban történtektől. Alig fért el a kezében, a súlyától először kifordult Reni kezéből, aki láthatóan megdöbbent, és kicsúszott a száján egy, húúú…, bazdmeg. Ahogy vizsgálgatta Zoli iszonyatos bránerét, kissé ijedten visszanézett rám, nem számított ekkora méretes faszra. Mi is megdöbbentünk rajta, amikor megmutatta, hogy mije van, így most mi kuncogtunk. Felhúzta Zoli faszról a bőrt, alatta már csupa lucsok volt a makkja. Próbálta beletömni a szájába, de talán az egy harmadát sikerült neki bekapnia. Ez is izgalomba hozta őt, mert a fasza mereven felfelé ágaskodva nyújtózkodott ki szoknyája alól. Szopta a jó faszt, közben néha meg-megállt és verte egy kicsit. Hozzájuk léptem, és odanyomtam Reni szája elé a puncimat. Jó mélyen belenyalt és lefetyelte, teljesen lucskos lett a szája és az arca. Felállt Zoli mellé, kiszabadították a melleimet és csöcsöztek. Folyt. köv.

 

 

 

Üdv.: sissi-gee

 

 

Szun 75 2011.02.14 Creative Commons License 1987

Nagyon jó és élvez is

Előzmény: Törölt nick (1813)
Szun 75 2011.02.14 Creative Commons License 1986

igen és szeretem látni az erest amikor kemény.

Előzmény: jason1 (1982)
Szun 75 2011.02.14 Creative Commons License 1985

Eznem kamu,igazán lövellnek  és kitömik a punádat

Előzmény: sissi-gee (1964)
Szun 75 2011.02.14 Creative Commons License 1984

Szziasztok,én most kerültem erre az oldalra,de nagyon örülök,hogy létezik,mert nekem is vannak ilyen jellegű élményeim és azt kell,hogy mondjam nem egy akármilyen elhanyagolható látvány egy ilyet megtapasztalni.Hát akkor elmesélném az első ilyen kalandomat.Dőljetek hátra,a többit rátok bízom!Előre bocsájtom,hogy van barátnőm de attól függetlenül ez a kérdés mindig izgatott.Úgy kezdődött,hogy egy szexhirdetésben találtam egy travi lányt aki a kép alpján nagyon megtetszett.Felhívtam és már a hangja is nagyon kellemes volt ezért úgy gondoltam,hogy titokban találkozom vele lesz ami lesz alapon.Amikor ajtót nyitott még jobban nézett ki mint a hirdetési fotón.Bementünk a szobába leültünk,megkínált egy üdítővel ,én mondtam neki,hogy valami komolyabb kéne, nekem,mert még ebben a témában elég gátlásos vagyok.Semmi gond azt mondta,úgyhogy egy jéghideg wiskyvel tért vissza,amit lehúztam.Megbeszéltük,hogy első alkalommal én csak annyit szertnék,hogy kézzel simogassuk egymást.Azt mondta,hogy minden úgy lesz ahogy én akarom.Hát ezután ő közelebb húzódott,mellém ült és el kezdett simogatni.A farkam egyre inkább nem tudott ellenállni a kísértésnek.Hanyatt fektetett és semmi mást nem csinált csak a heréimet messzírozta amitől olyan kemény lett a farkam,hogy azt hittem szétrobban,amiben nem tévedtem,mert kb.fél perc után olyat lövelltem,hogy telibevertem az arcomat.Az érdekesség az volt,hogy a farkam ezután sem lankadt le hanem merev maradt.Azt mondta szabadítsam ki a kis lomposát a bugyiból.Hát kedves barátaim én olyan farokkal szembesültem mint még sosem.Egy 19cm-es farok meredezett velem szemben,ami még hagyján de olyan vastag volt,hogy nem bírtam átmarkolni.Hatalmas feszes makk,eres fityma,laza,lógós here jellemezte a kukit,ami fallosznak is nevezhető volt.Mire észbe kaptam a mandulámat csiklandozta.Majd meg fulladtam.Legalább 20 percig fulldokoltam amikor is szökőkútként engedte a torkomba a gecijét.Én eddig azt hittem sokat lövellek.Hát most megtanultam mi a sok,és azt is,hogy mi a sokk.Lenyeltem mert más választásom nem volt.Iszonyú erővel húzott magára.De  az még a legmerészebb álmaimat is felülmúlta:hogy ezek után az én 16cm-es a barátnőm által eddig lőcsnek hitt fütyim minden izgatás nélkül kilövellt másodszor is.Teljesen le voltam döbbenve az egészen,főleg úgy,hogy az ő (én általam csak kukinak hívott)fegyver még mindig merdezett.KIMERÜLTEM!Legszivesebben aludtam volna egyet.Azt mondta igyak még egy wiskyt és ha úgy érzem jöjjek el máskor is.Mondtam neki,hogy van egy barátnőm akivel ezt szivesen kipróbálnám.Azt mondta,hogy ő mindenre nyitott és a csajomat is felhúzná.Hát kedves barátaim ez is teljesült,de csak a következő blogomban írom meg az élményeimet,vagy a döbbenetemet?Ha kíváncsiak vagytok jelezzétek!

jason1 2011.02.13 Creative Commons License 1982

Egy kérdés mindenkihez:  van köztetek aki bisex?

jason1 2011.02.13 Creative Commons License 1981

wow, csak ámulok és bámulok annyi ott a látnivaló  ;)

kár hogy nem lehet vhol kézzelfoghatóvá tenni őket, az volna a tuti........

 

 

Előzmény: gerkán (1979)
gerkán 2011.02.13 Creative Commons License 1979

ajánlok egy oldalt nektek,nézzétek meg

http://fetish.pornbb.org/transsexual-shemale-videos-f12.html

megas24 2011.02.10 Creative Commons License 1978

szia Sissi-gee!isteni a torteneted! :) nagyon izgato! alig varom a folytatast! ugy vettem eszre teged nagyon izgat,amikor egy shemale lany elelvez.ezt a videot neked ajanlom!it lathatsz jo nehany szepseget,mikozben hatalmasat elvez! ;) jo szorakozast!   http://www.ashemaletube.com/videos/13206/burning-shemales-cum.html

sissi-gee 2011.02.10 Creative Commons License 1977

Szia, del-on, neked küldöm ezt a három képet. Ö már le húzta... Jó élvezést.

 

 

...A többieknek pedig a történet második részét.

 

A strandon 2.

...Láttam, hogy élvezi és egyre nő neki, egyszer csak sóhajtott egy mélyet, és hirtelen kifordult a farka szűk bugyijából. Kirugózott és elkezdett felállni ott meredezett előttem egy formás, nem túl nagy női fasz. Hirtelen körülnéztem zavaromban, mit láthatnak ebből a többiek, de senki nem törődött velünk, egy félreeső fa alatt feküdtünk. Visszafordultam és láttam, hogy Reni megsimogatja a melleit, és csábítóan rám mosolyog.

-Mit szólsz, tetszik? Kérdezte. Hebegtem valamit, hogy igen és önkéntelenül tovább simogattam a hasát a bugyija széléig. Izgatott a látvány, éreztem, hogy kezdek beindulni.

Finoman hozzáértem farkához, ami ettől rándult egyet, megfogtam érezem, hogy melegen küktet. Ő is egyre izgatottabb lett, ágaskodó faszáról kissé visszacsúszott a bőr és kuki lyukában megjelent egy csillogó kéjcsepp, kifolyt és szétterült a sikamlós váladék. Ettől már egészen hátracsúszott a fitymája és teljesen előbukott alóla duzzadt rózsaszínű makkja. Orromba csapott erős női fasz szaga. Megsimogatta a farkát, húzott rajta néhányat, lefeszítette és hagyta visszacsapódni, most már keményen meredt felfelé. Lágyan beletúrt nagy szőke hajamba és óvatosan meghúzta a farka felé a fejemet. Egy pillanatra megálltunk, tétováztunk. Aztán határozottan a faszára húzott és éreztem, hogy kemény kukija a szám széléhez ér, majd behatol a számba, minden porcikája feszül és élvezi, hogy szopat. Jól beszoptam neki, teljesen tövig, megforgattam a nyelvemet körülötte és összeszorítottam a számban a nyelvem és a szájpadlásom között. Felemeltem a fejem, összenéztünk, nem szóltunk semmit. Rejszoltam neki, miközben csöcsörészett. Feszes, meleg farka szinte szét akart robbanni. Ahogy vertem neki úgy felizgult, hogy le kellett fognia a kezem. Épp visszahúzva tartottam rajta a bőrt, amikor nyüszítve felszisszent, és éreztem, hogy közel kerültünk a kispricceléshez. Egy hegyes kemény spricc kitört belőle és erősen az arcomba csapott. -Áááúúú…, de megcsípett, mondtam és éreztem, ahogy folyik le a számhoz a meleg geci. Nevettünk. Reni felült és egy falánk mozdulattal lenyalta rólam az ondócsíkot. Én is körbenyaltam a számat, nyelvünk összeért és éreztem ondójának fanyar zselés ízét.  Ettől teljesen beindultam és csupa lucsok lettem, a combomon vékony csíkban leszaladt a puncilé. Megtöröltem a cerkáját, átemeltem az egyik combomat rajta és finoman beleültem. Belém siklott kemény, hegyes kis faszával és úgy kúrt, hogy álmomban nem gondoltam volna, hogy egy shemales csaj így tud dugni. Teljesen ráhajoltam, hogy amikor belém hatol, jól megfeszüljön farka és hagytam, hogy basszon.

A nyakát csókolgattam, éreztem izgató illatát. Csupa lucsok voltam, a pinalevem teljesen tocsogott alattam. Önfeledten smároltunk, egyszer csak hirtelen belém nyílalt az édes, szurkáló öröminger és éreztem, hogy erőteljes orgazmusaim vannak. Beleremegtem újra, meg újra és a zsibogó kéjtől teljesen kielégültem. Hátraültem a combjára, megragadtam női faszát és elkezdtem, verni. Kő kemény és vörös lett a farka, az erek kidudorodtak rajta, a makkja spriccelésre készen meredt felém.

Reni felemelte az arcát, hogy lássa a kifröcskölését. Egyszer csak összecsücsörítette a száját és leköpött. Megdöbbentem, de ugyanakkor élveztem is. Először a csöcsömre és utána az arcomba csapódtak köpései. A meleg nyála megalázóan terült szét rajtam. Dühödten vertem neki és közben hisztis lettem. Hirtelen elemi erővel kilövellt. Az első három spricc az arcomba csapódott és összekeveredett a köpésével, ettől újra átfutott puncimon a kéj. Erőteljesen rejszoltam tovább, hogy a benne lévő teljes geci váladék kiürüljön. Látni akartam mennyi van benne. Még vagy nyolcszor kispriccelt vékony hosszúakat. Szanaszét fröcskölte ki magából, a sok gecit. Meghökkentő mennyiségű sperma tört ki belőle, a legtöbbet nagy csöcseimre lövellte beterítve az egészet, miközben mocskos öröm bujkált bennünk.

A jó élvezés után megbeszéltük Renivel, hogy holnap is találkozunk és, ha van kedvem, hívjam a barátomat is, de semmit ne szóljak neki arról, hogy ő shemales csajszi.  Folyt. köv.

 

 

Üdv: sissi-gee

del-on 2011.02.09 Creative Commons License 1976

..úh , de baba csajok! Főleg az első  tetszik...felhúznám a bőrt a farkán ..lazán elkezdeném neki szopni, aztán nagyon megdugnám. ajajaj, már megint ki kell vernem a farkam , mert eldurran..

Előzmény: sissi-gee (1973)
megas24 2011.02.09 Creative Commons License 1975

állati zsir videó! nézzétek meg! :) http://xhamster.com/movies/465607/areeya_cums_2_times.html

megas24 2011.02.08 Creative Commons License 1974

sissi-gee 2011.02.08 Creative Commons License 1973

Sziasztok, Mindenkinek!

 

Egy kis bemelegítés:

 

 

Ezt figyuzzátok. Mondjuk ő Reni,

 

  

 

ő pedig Judit.

 

 

 

A strandon

 

Reni jó csaj volt. Középtermetű, helyes arcú, egészséges, szép testű, kerek mellű és kellemes megjelenésű lány. Szívesen emlékszem vissza arra a nyárra, amikor először találkoztunk. Nagy volt a hőség és a Balaton partján a vízben hűsöltünk. Már ott észrevettem csábos mozgását és tekintetünk többször is találkozott. Épp a vízből jött ki és napsütötte bőrén csillogott a víz. Sűrű gesztenyebarna hajából kicsavarta a vizet és hanyatt feküdt a törülközőjén. Lány létemre kedvelem a csinos, jó csajokat, volt is már néhány kalandom nővel. Kis idő elteltével felült és körülnézett, tekintetünk megint összefutott. Könnyedén intet, hogy menjek oda. Elfogadtam a hívást, és feltűnés nélkül leléptem a társaságomból.

-Szia, mondta Reninek hívnak, bekennéd a hátam?

-Én is, szia, Judit vagyok, és szívesen bekenlek. Átadta a krémet és hátradőlt.

-A hátadat? Kérdeztem.

-Igen majd azt is. Selymes bőre fénylett a napsütésben és a melegtől egyenletes barnaságán megjelent izzadtsága. Ahogy elkezdtem bekenni a hasát, éreztem meleg testének hőjét. Óvatosan a ciciét is körbekentem.

-Levegyem? Kérdezte.

-Hát, persze, ha nem zavar hogy látlak, vedd. Gyorsan megszabadult tőle és rám mosolyogva ismét hanyatt dőlt.

Formás, kerek, felfelé hegyesedő mellei voltak, elég nagy mellbimbókkal. Nekem inkább csöcseim vannak, ezért is izgalmas számomra az ilyen fiatalos cici. Ahogy hozzáértem éreztem, hogy feszes, kemény cicik. Jó érzés volt megérinteni, és finoman megmasszírozni őket. Aztán lapos hasát simogatta kezem és egyre lejjebb értem, amikor feltűnt, hogy a bikinije alatt valami megmozdult. Nem akartam hinni a szememnek és visszahőköltem. Jobban megvizsgálva a dolgot bizony úgy tűnt, hogy itt valami furcsaság van készülőben. Kis bugyijában erősen dudorodott valami, óvatosan és kíváncsian tovább kentem testét most már egész közel a bikini széle mellet a combja felé haladtam.

Hallottam már úgynevezett shemales lányokról, akiknek kukijuk van, és a barátom mutatott is már képeket és videókat ilyen csajokról, de élőben még nem volt szerencsém egyhez sem.

Combjait erőssebben kentem be, nőies vonalait megszemlélve és jó húsát megmarkolva. Összezárt combjainak belső oldalát is kezelésbe vettem. Nem lehet nagy kukija, ha nem vettem észre semmit, gondoltam, meg aztán ilyen kis fürdőruciban nem is férne el. De azért kúrvára izgatott a dolog és tovább simogattam... Folyt. köv.

 

Üdv: sissi-gee

 

jason1 2011.02.07 Creative Commons License 1972

 

 

 

megas24 2011.02.04 Creative Commons License 1971
megas24 2011.02.04 Creative Commons License 1970

sziasztok!reg jartam itt!

sissi-gee 2011.02.03 Creative Commons License 1969

Kedves vagy Duriel, de én a barátommal nagyon jól érzem magam és hűséges típus vagyok.

Kárpótásként küldök neked egy kis csemegét, fogadd szeretettel és jó önkielégítést kívánok neked.

 

 

 

 

 

 

Üdv: sissi-gee

duriel 2011.02.02 Creative Commons License 1968

Szia sissi-gee. Neked küldöm ezt két videó linket. És jó masztizást rájuk. Én 35 éves fiú vagyok és rendszeresen szoktam verni a farkam ilyen travi lányokra. Nagyon felizgatnak és be tudok indulni.Nagyon vágyom rá hogy egyszer kipróbáljam egy travival Ezek nem kamuk ezek valódi tökös csajok. igaz vannak kamu fotók de azokat elég könnyű felismerni. Szivesen szopkodnám a szép nagy csiklód  nagyon izgat a gondolat. A barátoddal biztos nem csináltaok még olyat hogy te egy felcsatolható szerszámmal megkeféted, de ha vannak ilyen titkos vágyaid, velem kipróbálhatod.

 

pusz. duriel

 

Előzmény: sissi-gee (1964)
duriel 2011.02.02 Creative Commons License 1967
Előzmény: sissi-gee (1964)
gemin001 2011.02.01 Creative Commons License 1966

A 1941-, 1943- és 1945-ös hozzászolásban levő szépség nevét esetleg tudja valaki?

sissi-gee 2011.01.31 Creative Commons License 1965

sissi-gee 2011.01.31 Creative Commons License 1964

Szia, Mindenkinek! Új vagyok itt.

A barátommal normális, hetero beállítottságúak vagyunk. Nekem szép, szabályos puncim van, de a csiklóm nagyobb az átlagosnál, rendesen is nagy, de ha felizgulók 1,5 centire kilóg a fedőbőre alól.

Maszturbálás közben sokszor fantáziálok arról, hogy kukim van és olyan lányoktól áll fel, akiknek szintén kukijuk van, és egymásét verjük. Lehet, hogy bennem is van ilyen hajlam, de soha nem gondoltam, hogy ez valóban létezhet. Amikor először láttam ilyen, ma már tudom shemales lányokat, akiknek rendesen kukijuk van teljesen kiakadtam, lihegtem az izgalomtól. A döbbenet mellet kurvára ingerelt is. Élvezem a nőies szépségüket és a kukijuk változatos formáját. Jó érzés látni, hogy egy csinos csaj kiveri a faszát, jót élvez és még sok gecije is van, tudom ez igen ritka, főleg amellett, hogy jó nő saját mellekkel.

Imádok maszturbálni, és közben nézni, hogy a barátom veri magának. Szerintem szép farka van, és jól esik közben szopni is. Jó sokáig veretem vele, így a hosszabb izgalomtól többet spriccel, és nagyobbat élvez. A hasamra és a mellemre szokta fröccskölni a gecijét, ha jó formában van teljesen összespriccel, csak úgy tocsogok a sok anyagtól.

Lány létemre amúgy is faszmániás vagyok, de az ilyen csajos faszságokra aztán igazán kurvára gerjedek, pillanatok alatt megduzzadok és benedvesedek. Én béna vagyok a gépezéshez, ezért mindig a pasimat nyaggatom, hogy keressen nekem kukis csajokat, akik rejszolnak, akár képen, de még jobb, ha videón, mert nagyon ingerel a látvány, és erre az érdekességre izgulok fel igazán.

Némelyik ázsiai lány kifejezetten csinos és rendkívül helyes, általában nincs sok gecijük, bár néhánynak még az is van bőven, na az ilyen igen nagy kincs felénk. A farkuk látványa izgat, főleg amikor kispriccelik a gecit a kukijuk.

De szerintetek ez frankó, ilyen tényleg van? Jó csajok szép kukival és igazi mellekkel? Ez nem csak valami átbaszás?

 

jason1 2011.01.28 Creative Commons License 1963

KKream 2011.01.19 Creative Commons License 1962

Sziasztok

 

Indítottam egy blogot remélem sikerül valami érdekeset kihozni belőle

kimberkream.wordpress.com

 

Pusza

honbandi 2010.12.31 Creative Commons License 1961

Szia!

Kicsit kapkodtam, most potolom a cimet

Kubandi@vipmail.hu

Előzmény: honbandi (1960)
honbandi 2010.12.31 Creative Commons License 1960

 Szia      xactenergie.  


Megteszed, hogy  felveszel mail-ra, ha elárulod a szorakozó helyet?

Köszi  Bandi

Törölt nick 2010.12.28 Creative Commons License 1959

Van itt borsodi travi?

duriel 2010.12.25 Creative Commons License 1958

http://xhamster.com/movies/513763/houston.html

 

Ezt nézzétek meg ez ezsméletlen jó travi

honbandi 2010.12.24 Creative Commons License 1957

Az is jó. Igazából az általad látogatott helyre vagyok kiváncsi. Köszi .

Előzmény: xactenergie (1956)
xactenergie 2010.12.23 Creative Commons License 1956

Hogy érted hogy vegyelek fel mailre?

Előzmény: honbandi (1955)
honbandi 2010.12.22 Creative Commons License 1955

Szia xactenergie!  Engem is izgat a dolog.Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban, melyik helyen jártál?

Tudom ez nem a reklám helye, lágyszi ird körül. Ha felveszel mail-ra megköszönöm. kubandikukacvipmail.hu Üdv Bandi

Előzmény: xactenergie (1954)
xactenergie 2010.12.21 Creative Commons License 1954

Hétvégén volt szerencsém egy hasonló "lányhoz". Összefutottam egy transzvesztitával egy szórakozóhelyen, először lánynak hittem. Utána derült ki hogy más van a bugyiban mint gondoltam. :) Természetesen belevágtam a kalandba, elvégre nem minden nap lehet az ember egy tökös csajjal :) meg mivel már rendesen be voltam indulva mikor kiderült hogy farka van, hogy nem igazán zavar...sőőt

duriel 2010.12.19 Creative Commons License 1953
duriel 2010.12.19 Creative Commons License 1952

Ahogy mondod del-on. Én is majd megőrülök a vágytól hogy összejöjjek egy travicsajjal.

Előzmény: del-on (1950)
duriel 2010.12.19 Creative Commons License 1951

del-on 2010.12.19 Creative Commons License 1950

Gyönyörű a kis csaj, elképesztően izgató, hogy még farka is van..!  Nekem is ki kellett vernem erre..nem bírtam ki. Irtó jó lehet egy ilyen travicsajjal szexelni, megdugni, leszopni..ajajajj..

Előzmény: T-Gata (1949)
T-Gata 2010.12.14 Creative Commons License 1949

 

 

 

BanditAndris 2010.12.13 Creative Commons License 1948

Lehet buzizni!! De aki itt buzizik, az miért is van itt? Talán mert téged is foglalkoztat milyen egy tökös csaj! Ismerd be magadnak! Akárhogy is de bevállalnék egy ilyen csajt! Le nem szopnám, de jól megraknám az biztos! Van köztük igazán dögös is. Aki simán odaver némelyik "gyári" csajnak!!

duriel 2010.12.07 Creative Commons License 1947
duriel 2010.12.02 Creative Commons License 1946

http://www.ashemaletube.com/videos/11719/shemale-selfsuck-on-cam.html

 

Sajnos én nem vagyok ennyire hajlékony. Pedig kipróbálnám

duriel 2010.11.27 Creative Commons License 1945

duriel 2010.11.26 Creative Commons License 1944

duriel 2010.11.26 Creative Commons License 1943

Shemale rajongó 2010.11.22 Creative Commons License 1942

fúhh de dögös, de eltudnék vele játszadozni:)

Előzmény: reurie (1941)
reurie 2010.11.22 Creative Commons License 1941

_Iron_Man_ 2010.11.21 Creative Commons License 1940

sziasztok

nagyon izgatnak a shemale csajok.békés megyében vannak ilyen csajok?

duriel 2010.11.21 Creative Commons License 1939

Erre ki kellett hogy verjem a farkam. Nagyon izgató a kis Vivian

Előzmény: duriel (1938)
duriel 2010.11.21 Creative Commons License 1938
kiz226 2010.11.15 Creative Commons License 1937

Előzmény: kiz226 (1936)
kiz226 2010.11.15 Creative Commons License 1936

Nekem most ő az aki bejön

duriel 2010.11.07 Creative Commons License 1935

Kinyalnám a fincsi kis segglukát is

Előzmény: reurie (1934)
reurie 2010.11.04 Creative Commons License 1934

jason1 2010.10.28 Creative Commons License 1933
A kis guggolós már kapná is! ;)
Előzmény: Yoda7 (1932)
Yoda7 2010.10.26 Creative Commons License 1932
skater 2 2010.10.24 Creative Commons License 1931
duriel 2010.10.07 Creative Commons License 1930
Aki videóra veszi utána biztos jól leszopja. Már a gondolat is izgató
Előzmény: egdun (1929)
egdun 2010.10.06 Creative Commons License 1929
JohnnyJR. 2010.10.06 Creative Commons License 1928
Sziasztok.

Egy kis esti csemege,szerintem nagyon jó.

she
she2
she3
she4
she5
she6
duriel 2010.10.06 Creative Commons License 1927
ő már döfi
duriel 2010.10.06 Creative Commons License 1926
Azok a képek nagyon kiábránditóak
Előzmény: T-Gata (1925)
T-Gata 2010.10.04 Creative Commons License 1925

Rémgagyik! Nincs helyük ezen az oldalon! Akárcsak a fasiszta Csabinak!

Előzmény: Törölt nick (1900)
T-Gata 2010.10.04 Creative Commons License 1924

 

          Agatha Ketenllyn

Lady Trianus 2010.10.04 Creative Commons License 1923
Teljesen igazad van :D
Előzmény: solozo (1917)
xactenergie 2010.10.04 Creative Commons License 1922
Sziasztok!
Tudnátok nekem küldeni vagy mutatni ilyen szextörténeteket?
Nagyon megköszönném! :)

xactenergie@citromail.hu
+Csaba+ 2010.10.03 Creative Commons License 1920
Duriel! Nem tehetsz róla, biológiai folyamat? Na jó ezt elnézem neked.
duriel 2010.10.03 Creative Commons License 1919
solozo 2010.10.02 Creative Commons License 1917
De azért csak idetaláltál te is, aranyom:-))
Előbb recskáztál egyet a pöcsös lányokra, aztán buzizol, te szánalmas pöcs:-))))))))))))))))
Előzmény: +Csaba+ (1913)
duriel 2010.10.02 Creative Commons License 1916
Igen fiú vagyok és vonzódom a travi pöcsös csajokhoz is meg a lányokhoz is. És akkor mi van én se tehetek róla ez egy biológiai folyamat. ez van
Előzmény: +Csaba+ (1915)
+Csaba+ 2010.10.02 Creative Commons License 1915
Láttam a descedbe, h fiú vagy, egyébként ezek a pöcsös lányok nem tehetnek arról, h azok viszont milyen perverz aki ilyenre bukik ha fiú ha lány?!
duriel 2010.10.02 Creative Commons License 1914
És milyen példát fog látni a gyereked ha ilyen alpári módon viselkedsz? És milyen jogon buzizol itt meg köcsögözöl? Láttál itt néhány pöcsös csajt és te egyböl arra következtettél hogy itt mindenki meleg. Meg miböl gondolod azt hogy én fiú vagyok?
Előzmény: +Csaba+ (1913)
+Csaba+ 2010.10.01 Creative Commons License 1913
Milyen példát fog látni a gyerekem ha buzikat, lát az utcán és a meleg felvonulást?
Szopnál faszt mi te kis köcsög?!

Természet ellenes férgek!!!!!
duriel 2010.10.01 Creative Commons License 1912
duriel 2010.10.01 Creative Commons License 1911
Tudud mindenki magábol indul ki. Azért néztél be erre a fórumra hogy ezt megird? Ha nem érdekel ez a téma akkor húzz innen a retkesbe
Előzmény: +Csaba+ (1910)
+Csaba+ 2010.09.30 Creative Commons License 1910
MOCSKOS BUZIK, MOCSKOS BUZIK!!!
duriel 2010.09.14 Creative Commons License 1909
http://xhamster.com/movies/437949/tgirl_lesbians_miatara.html
duriel 2010.09.12 Creative Commons License 1908
nub 2010.09.06 Creative Commons License 1903
hát nekem se jönnek be az orias müfityik.De tény,hogy egy normál méretü nagyon izgato,bár sose volt még részem benne de rengetekszer vertem már ki ilyen videokra
ÁgiLaca 2010.09.06 Creative Commons License 1901

Nem tudom ki hogy van ezzel a dologgal, de nekem nem jönnek be ezek az óriás műfütyis képek.

 

Engem a 14-18 cm hossz 2-4 cm átmérőjű valódi fügyik izgatnak fel.

Ez az amivel lehet is valamit kezdeni, és nem csak himbálni mint egy gumibotot.

Előzmény: Törölt nick (1900)
duriel 2010.09.04 Creative Commons License 1893
Bárcsak bekaphatnám valameiknek a farkát
duriel 2010.08.30 Creative Commons License 1892
duriel 2010.08.30 Creative Commons License 1891
Engem mindig nagyon felizgat. ő sierra
duriel 2010.08.29 Creative Commons License 1890
Ezek montázsok
Előzmény: Törölt nick (1887)
Tonozuba 2010.08.25 Creative Commons License 1885
A travik.hu-n található Petrababa nevű hölgyről van vkinek infoja hogy milyen?
ÁgiLaca 2010.08.23 Creative Commons License 1882

Travival még nem probáltam de már nem is fogom valószínűleg, mert házasságban élek. (és nem kacsintok ki)

 

Viszont néha be szoktam öltözni. Ilyenkor tangát, melltartót, harisnyát, ruhát is szoktam felvenni. Cipőm nincs és ezt sajnos elkuncsuzni sem tudok mert 44 es a lábam :( Szinte mindenből csak egy-kettő van nem nagy a választék de szeretem. Na jó tangából meg harisnyából jut minden napra és azt néha szoktam is hordani hétköznap is.

 

Amugy ha szabad lennék biztos bekapnék egy két lompost meg be is engedném hátulról.

Előzmény: Törölt nick (1879)
Törölt nick 2010.08.18 Creative Commons License 1879
Te már próbáltad travival a szexet?  (Esetleg Te  nem szoktál női rucikat felvenni?) Szerintem irtó izgi lehet...
Előzmény: ÁgiLaca (1809)
skater 2 2010.08.15 Creative Commons License 1878
skater 2 2010.08.14 Creative Commons License 1877
http://www.shemantics.com/ws74/wsekk/jj14/index.shtml?1136929&tour=random
skater 2 2010.08.14 Creative Commons License 1876
Valaki tudj hogy őt hogy hívják
Dferr 2010.08.12 Creative Commons License 1875

gyönyörű sorozat.

kicsit retrós,de jó. :)

Yoda7 2010.07.31 Creative Commons License 1871
http://shemale-porn-galls.com/galls/baileyjay/sunset_sex_with_my_neighbour_flash/?nats=MTgwMjo0OjQ1,0,0,0,4127
Yoda7 2010.07.31 Creative Commons License 1870
duriel 2010.07.31 Creative Commons License 1869
A linkek miért lettek törölve?
herkules123q 2010.07.28 Creative Commons License 1868
sziasztok. nem látom a képeket. mi lett elállitva? vajon.
Törölt nick 2010.07.27 Creative Commons License 1867
Engem is irtóra beindítanak ezek a képek és ezek a csajok...ha van olyan lányos fiatal vékony fiú, aki szívesen érzi magát lánynak (és be is öltözik) és van kedve otthon együtt nézni ezeket a videókat, jelentkezzen! Én egy 30-as sportos ffi vagyok..iseikon@citromail.hu
duriel 2010.07.21 Creative Commons License 1823
duriel 2010.07.21 Creative Commons License 1822
Bármelyik leápolhatna engem is.
jason1 2010.07.20 Creative Commons License 1821
Felülről a 4. képen lévő engem is megcumiztathatna, bombázó, na és persze a nagy kedvencem is Bailey Jay! nyam nyam :P
Előzmény: duriel (1817)
duriel 2010.07.20 Creative Commons License 1820
duriel 2010.07.19 Creative Commons License 1819
http://xhamster.com/movies/353563/hung_brunette_fucks_a_guy.html
duriel 2010.07.19 Creative Commons License 1818
duriel 2010.07.18 Creative Commons License 1817
Törölt nick 2010.07.17 Creative Commons License 1816
Nagyon kivánatossak a képek, jókat, lehet rájuk, masztizni, mert nagyon izgatóak.
Törölt nick 2010.07.16 Creative Commons License 1814
...ez aztán az izgató picsa!!!
Törölt nick 2010.07.16 Creative Commons License 1813
Próbálta már valaki travilánnyal?? Engem nagyon izgat  milyen lehet, szívesen ki is próbálnám csak kicsit félek a betegségektől...egy csaj, akinek farka van..úúúúhhh
nemtom24 2010.07.15 Creative Commons License 1812
majdnem mind photoshoppolt. kár feltölteni
Előzmény: oldboy43 (1801)
nemtom24 2010.07.15 Creative Commons License 1811
2 max 3 kép kivételével photoshoppolt mind. kár ilyet feltölteni.
Előzmény: oldboy43 (1801)
nemtom24 2010.07.15 Creative Commons License 1810
Király volt, végignéztem!!!!!
Előzmény: oldboy43 (1799)
ÁgiLaca 2010.07.15 Creative Commons License 1809
Örülök hogy segíthettem :)
Előzmény: Törölt nick (1808)
Törölt nick 2010.07.14 Creative Commons License 1808
Tényleg óriási élmény, kipróbáltam!!!!! Egyszerűen őrjítő, amikor a szám előtt van a kőkemény farkam, irtóra szerettem volna vadul leszopni magam, de én sem értem el odáig...de így is jó volt, a sok forró geci spriccelt a számba, az arcomra..fantasztikus volt, le is nyeltem mindet!!! Kipróbálnám egy travival is!!!
Éjjeles 2010.07.14 Creative Commons License 1807
Természetesen ahogy ÁgiLaca írta úgy.Gyertya állás és addig verni amíg el nem élvezel. Na megyek is kedvem támadt hozzá!
Előzmény: Törölt nick (1805)
ÁgiLaca 2010.07.14 Creative Commons License 1806

Már én is kóstoltam és nekem bejött.

 

Legelőször csak az izére voltam kiváncsi ugyhogy jött a kispohár és a kézinunka.

Aztán ovszerbe élveztem, felfújtam kicsit nyaligattam és kiharaptam igy spicceltem a számba.

 

A profik hanyat fekszenek és vagy a fejüket hajtják a dákóra vagy a dákót emelik (olyan bukfenc szerüen) a fejük felé. a rugalmasak be is tudják igy kapni maguknak Hát én nem vagyok ennnyire hajlékony.

 

Az én módszerem hogy hanyatfekszem és a lábamat a falnak teszem és lépegetek felfelé emelem a derekam. GYERTYA állásés csak a kezed szabadon marad mivel a fal támaszt és igy az egész szerszám felém kerül.

 

Probáld ki különleges látvány és érzés.

Előzmény: Törölt nick (1803)
Törölt nick 2010.07.13 Creative Commons License 1805
És hogy csináltad hogy bele tudj spriccelni a gecivel a szádba?
Éjjeles 2010.07.13 Creative Commons License 1804
Természetesen és nagyon izgató élmény,csak ajánlani tudom!
Előzmény: Törölt nick (1803)
Törölt nick 2010.07.13 Creative Commons License 1803
Gyönyörűek és nagyon izgatóak ezek a csajok!!!! Főleg az tetszik, amikor saját szájukba engedik a gecit....én is kipróbálnám, milyen lehet a saját gecimet a számba spriccelni..kipróbálta már valaki??

oldboy43 2010.07.13 Creative Commons License 1801
oldboy43 2010.07.13 Creative Commons License 1800
oldboy43 2010.07.09 Creative Commons License 1799
Egy jó kis összeállítás
http://xhamster.com/movies/327305/longest_shemale_cumpilation_ever_-_by_tlh.html
oldboy43 2010.07.01 Creative Commons License 1798
<a href="http://www.extremetube.com/video/tranny-vs-tranny?utm_source=pornhub&utm_medium=shemale_traffic_trade&utm_campaign=pornhub_shemale" target="_blank"></a>
oldboy43 2010.07.01 Creative Commons License 1797
Néhány film:

oldboy43 2010.07.01 Creative Commons License 1796
oldboy43 2010.07.01 Creative Commons License 1795
Néhány szépség:

nemtom24 2010.06.30 Creative Commons License 1794

Nagyon szép....: Dana Brasil lehet, bár csak a linkben látam a nevet

 

nemtom24 2010.06.30 Creative Commons License 1793

 

Yoda7 2010.06.20 Creative Commons License 1792
Sajnos Ő még "szűz", de olyan videót találsz a neten róla, ahol Ő dug másik shemalet!
nemtom24 2010.06.16 Creative Commons License 1791
Előzmény: jason1 (1790)
jason1 2010.06.15 Creative Commons License 1790
Sziasztok! Nem tud vki Bailey Jay-től olyan videókat, ahol dugják, vagy ő akciózik vkit? Hálásan megköszönném, nagy kedvencem! ;) Olyat már láttam párat, ahol masztizik, de igazi akciózósat még nem! HELP!  :D
nemtom24 2010.06.15 Creative Commons License 1789

Renata Davilla

 

nemtom24 2010.06.15 Creative Commons License 1788

Allana Ribeiro

 

nub 2010.06.11 Creative Commons License 1787
nagyon jik a képek szét duranok tölül ,nagyon kiprobálnám ulter@citromail.hu
nemtom24 2010.06.11 Creative Commons License 1786

Andreia de Oliveira

 

nmets2 2010.06.11 Creative Commons License 1785
ez szép béby.
nemtom24 2010.06.11 Creative Commons License 1784
Yoda7 2010.06.06 Creative Commons License 1783
Morgan Bailey most az egyik legszebb és legtehetségesebb, szerintem!
Yoda7 2010.06.06 Creative Commons License 1782
oldboy43 2010.06.05 Creative Commons License 1781
Bosszantó, hogy nem tudok egy klikkelhető linket feltölteni!
Mit csinálok rosszul?
oldboy43 2010.06.05 Creative Commons License 1780
oldboy43 2010.06.05 Creative Commons License 1779
<a href="http://www.pornhub.com/got_porn?yes=shemale-shemale-bangs-a-girl-50556&utm_source=exxtra9&utm_medium=exxtra9&utm_campaign=exxtra9" target="_blank"></a>
oldboy43 2010.06.05 Creative Commons License 1778

hi
oldboy43 2010.06.05 Creative Commons License 1777
oldboy43 2010.06.05 Creative Commons License 1776
hi
mégegyfiú 2010.06.01 Creative Commons License 1770

Szia.Nekem is nagyon tetszett.

Szeretnék hasonló szituációba kerülni.Izgat a dolog nagyon.

Előzmény: TS.Sasha (1769)
TS.Sasha 2010.05.28 Creative Commons License 1769
Sziasztok!
uj vagyok....
ezt olvassátok :

http://blogol.hu/comment.php?log=1148777

nekem nagyon tetszett (:
oldboy43 2010.05.27 Creative Commons License 1768
Feladom, se képet, se linket nem tudok feltölteni.
oldboy43 2010.05.27 Creative Commons License 1767
<a href="http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn" target="_blank"></a><a href="http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn" target="_blank"></a><a href="http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn" target="_blank"></a><a href="http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn" target="_blank"></a><a href="http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn" target="_blank"></a><a href="http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn" target="_blank"></a><a href="http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn" target="_blank"></a><a href="http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn" target="_blank"></a>
oldboy43 2010.05.27 Creative Commons License 1766
http://www.alphaporno.com/videos/hot-tranny-pulls-it-out-and-wanks-her-cock/?promoid=awn
oldboy43 2010.05.27 Creative Commons License 1765
Hi!
iaramo 2010.05.22 Creative Commons License 1764
nub 2010.05.21 Creative Commons License 1763
sziasztok nagyon jo képek van fen teljesen kikészülök tölük.Edig csak növel voltam de egy ideje foglalkoztat a dolod rengetek ijyen videot nézek.Szivesen kiprobálnám de ha ott lennék ki tudja ulter@citromail.hu
nemtom24 2010.05.21 Creative Commons License 1762
nemtom24 2010.05.20 Creative Commons License 1761

:D

Ott a neve a címben...sorry

Előzmény: nemtom24 (1760)
nemtom24 2010.05.20 Creative Commons License 1760
nemtom24 2010.05.20 Creative Commons License 1759

Köszi a videókat!

 

Ismeri valaki? Videó róla?

http://www.heshesurprise.com/trat09_bbc/sample.html

Előzmény: tozsi3 (1758)
tozsi3 2010.05.18 Creative Commons License 1758
Előzmény: megas24 (1757)
megas24 2010.05.18 Creative Commons License 1757
Jhoanny Wilker.tud valaki rola valahol videot?
indian66 2010.05.16 Creative Commons License 1756

 

 

 szexik vagytok ha ugy látod jonak irj vagy hivj ez lenne a leg jobb csao 0036706066193

Előzmény: Törölt nick (1751)
indian66 2010.05.16 Creative Commons License 1755

 

 sziasztok össze tudna hozni valaki eggy dögös pöcsös csajszival  meg köszönném0036706066193 tell -en hivjatok

nemtom24 2010.05.13 Creative Commons License 1749
nemtom24 2010.05.13 Creative Commons License 1748
heidfeld6 2010.05.11 Creative Commons License 1747
Egy shemale-lel való szexelés mennyibe kerül?
Kíváncsi vagyok, mert minden álmom az, hogy egy shemale-lel szexelhessek.
noiro 2010.05.11 Creative Commons License 1746

domino/isabelle-kitty/liberty harkness/alessandra leite
noiro 2010.05.11 Creative Commons License 1745


kiyara és natalia coxxx
nemtom24 2010.05.05 Creative Commons License 1740
nemtom24 2010.05.04 Creative Commons License 1739

Gyönyörű:

nemtom24 2010.05.04 Creative Commons License 1738
nemtom24 2010.05.04 Creative Commons License 1737
nemtom24 2010.05.04 Creative Commons License 1736

Egyik kedvencem:

nemtom24 2010.05.04 Creative Commons License 1735
nemtom24 2010.05.04 Creative Commons License 1734
Kellemes...
jason1 2010.05.02 Creative Commons License 1733
Eszméletlenül sexi, és hívogató! Mi a száma?  ;)
Előzmény: reurie (1729)
nemtom24 2010.04.28 Creative Commons License 1732
Képes voltál ezért regisztrálni, hogy "okosan" rendreutasítsd a fórumozókat...?? :DD A szexi képek topikjain belüli topikokban is vannak a képmegosztó hozzászólásokon kívül más jellegűek is. A jelenlevő néhány állandó hozzászólót és engem mint a topik létrehozóját sem zavarja azthiszem ha néhányat itt is próbálnak ismerkedni a topik témájába vágóan ezzel is életben tartva azt. Megértésedet köszönöm! :)
Előzmény: Peter-Peter (1722)
duriel 2010.04.28 Creative Commons License 1731
nmets2 2010.04.26 Creative Commons License 1730
Kis aranyos...
reurie 2010.04.24 Creative Commons License 1729
reurie 2010.04.24 Creative Commons License 1728
gyönyörű
bipar38 2010.04.14 Creative Commons License 1723

Hűha ezt a cica babát tudnám élvezni! Állok is tőle!

Előzmény: Peter-Peter (1722)
Peter-Peter 2010.04.13 Creative Commons License 1722

Ha egy mód van rá, akkor a Szexi képek topikba képeket tegyetek, - és ne párkereső hirdetéseket, még úgy se  offtopik linkeket!

 

 

Pl:

 

 

 

 

 

 

Előzmény: bipar38 (1721)
Lowhangers 2010.04.02 Creative Commons License 1714

Ha valakit érdekel:

Van elég sok jó minőségű shemale anyagom, HD felbontású ( 1280x720 wmv ) filmek, és egy jó csomó kép is. Összesen több, mint 30 giga, vagy 8 DVD-nyi anyag.

Nemrég ideköltözött a barátnőm, és nem szeretném, ha véletlenül rátalálna a lemezekre, eldugni nem nagyon tudom, kidobni viszont sajnálnám.

Ha esetleg valaki úgy gondolja, akkor megbeszélünk rá valamit, és elviheti.

 

bipar38 2010.03.30 Creative Commons License 1713

Nejem teljesen beindult és kaptam egy prosztata masszázst és az enyém is el fröccsent!

Előzmény: valaki007 (1709)
nmets2 2010.03.30 Creative Commons License 1712
sziasztok van errefelé vékony szőrtelen hosszú hajú travicicus?
ha vagy szivesen megismernélek közelebbről.....
irj ide desmarquet@gmail.com
SR24bi 2010.03.29 Creative Commons License 1711
Sziasztok szlovakiabol vagyok ismerkednek pöcsös lányokkal Komárom-Esztergom megyében ha létezel irj nekem.....
jason1 2010.03.29 Creative Commons License 1710
Rárántottam én is! ;)
Előzmény: nemtom24 (1700)
valaki007 2010.03.29 Creative Commons License 1709
Nos, ilyenekkel elképzelném! :P :)

http://xhamster.com/movies/44233/shemale_brunette.html

http://xhamster.com/movies/43205/shemale_brunette.html
lala33 2010.03.28 Creative Commons License 1708
Én ahogy nézegetem ezeket a lányos fiukat egy jutott az eszenbe mivolna akkor
ha bekerülné egy ilyen teremtmény a korházba hová sorolnák őket a női osztályra
vagy a férfi osztályra ez itt a kérdés.
duriel 2010.03.27 Creative Commons License 1707
szia. ő vanilla. igazán farokállitó http://www.trannytube.net/video/sexy-shemale-vanilla-WiPKo0iohoY.html
Előzmény: iloveshemales (1706)
iloveshemales 2010.03.27 Creative Commons License 1706
http://www.shemale-list.com/video/bobstgirls/vanila/
iloveshemales 2010.03.27 Creative Commons License 1705
neki tudja valaki a nevét?
bipar38 2010.03.27 Creative Commons License 1704
Ez isteni volt, fel keményedtemrá rendesen!
Előzmény: nemtom24 (1700)
lala33 2010.03.26 Creative Commons License 1703
dr sztk osztom a véleményedet iszonyú kiváncsi volnék egy ilyen tünemémyre
eltudnék vele szorakozni
Előzmény: dr.sztk (33)
lala33 2010.03.26 Creative Commons License 1702
énis szivesen segitenék neki kiverni!!!
Előzmény: Törölt nick (1218)
duriel 2010.03.26 Creative Commons License 1701
Nagyon passzol a zene alá. naon jó
Előzmény: nemtom24 (1700)
nemtom24 2010.03.26 Creative Commons License 1700
lala33 2010.03.26 Creative Commons License 1699
Ilyetmég nem láttam az életembe gyönyörű ha valaki tud ilyet jelezze kibróbálnám
izgatóak nagyon ere a cimre:raczlaszlo59@citromail.hu
Előzmény: laci_17 (64)
t-fan18 2010.03.25 Creative Commons License 1698
sziasztok most regisztráltam üdv mindenkinek, és mindjárt lenne is 1 kérdésem:
Tud valaki letöltős oldalakat főleg fizetőset ahonnan szép travi videókat tölthetek le.
Mert ez http://www.bestporn.xoo.hu/ megszünt. Előre is köszi.
bipar38 2010.03.24 Creative Commons License 1697
Szívesen répáznék vele közösen!
Előzmény: nemtom24 (1696)
nemtom24 2010.03.24 Creative Commons License 1696

Sajnos ez a csaj itt nem veri ki de nagyon szép...

 

http://xhamster.com/movies/139132/black_shemale_natasha_2.html

nemtom24 2010.03.24 Creative Commons License 1695
Erre nem csodálom, hogy kiverted...:) Legszivesebben én is azt tenném...!
Előzmény: bipar38 (1692)
bipar38 2010.03.24 Creative Commons License 1694
Igen dumcsizunk
Előzmény: jason1 (1693)
jason1 2010.03.23 Creative Commons License 1693
Akkor dumcsizunk priviben?
Előzmény: bipar38 (1692)
bipar38 2010.03.23 Creative Commons License 1692
bipar38 2010.03.23 Creative Commons License 1691
Na erre ki kellett vernem! ( http://xhamster.com/movies/270261/shemale_creamed_cock_frottage_cumpilation.html

bipar38 2010.03.23 Creative Commons License 1690
Szia jason1! Mi is szeretünk játszani!
Előzmény: jason1 (1681)
nemtom24 2010.03.23 Creative Commons License 1689
iaramo 2010.03.22 Creative Commons License 1688

 

Nagyon szép kis farok, élvezet nézni! 

Előzmény: nemtom24 (1687)
nemtom24 2010.03.22 Creative Commons License 1687
nemtom24 2010.03.22 Creative Commons License 1686
Ez tényleg nagyon király!
Előzmény: duriel (1685)
duriel 2010.03.20 Creative Commons License 1685
http://xhamster.com/movies/312110/rabeche_2.html bombasztikus ez a csaj
duriel 2010.03.20 Creative Commons License 1684
megas24 2010.03.19 Creative Commons License 1683
Sziasztok!meg tudná valaki mondani,hogy ki ez a gyönyörűség?légyszi,légyszi a nevét!! :)
duriel 2010.03.19 Creative Commons License 1682
Helo ddaz. Hasonló cipőbe járunk mert én is szegedi vagyok. Én is pöcsös lánnyal ismerkednék szegedröl és környékéröl
Előzmény: ddaz (1680)
jason1 2010.03.18 Creative Commons License 1681
Nagyon ott van a drága! ;) Veletek nem lehet játszani? ;)
Előzmény: bipar38 (1675)
ddaz 2010.03.16 Creative Commons License 1680
hyhy!!!
Ismerkednék pöcsös lányokkal szeged és környékéről!
Alkalmi kapcsolat de lehet több is!Én 22 éves kaonás
jellemű srác vok!Írjatok és megadom az e-mail címem!
duriel 2010.03.15 Creative Commons License 1677
Nagyon izgató a lány. Rá is rántottam. bárcsak egyszer összehozna a sors ilxen travival. De egy perverz csaj is leápolhatna felcsatolhatóval.
Előzmény: bipar38 (1675)
bipar38 2010.03.15 Creative Commons License 1676
Senki nem jár erre?
bipar38 2010.03.12 Creative Commons License 1675

http://xhamster.com/movies/87682/big_booty_shemale.html

 

szívesen játszanék vele isteni lány, szép fütyivel!

bipar38 2010.03.12 Creative Commons License 1674
Msn cím: bipar_38@hotmail.com
bipar38 2010.03.05 Creative Commons License 1673
Mail cím: bipar38@freemail.hu  erősen bi. párt is várunk,
bipar38 2010.03.04 Creative Commons License 1672
Mindkét részről biszex házaspár vagyunk és shemale tipusu barátnőt szeretnénk találni házibarátnak (nőnek) Szigethalom a lakhelyünk.
valaki007 2010.03.04 Creative Commons License 1671
Szép kis csaj! Vinném.. :))

http://fhg.shemale.asia/sma/144_Nicol_tyhak/index.php?id=1200262
heidfeld6 2010.03.01 Creative Commons License 1670
Ha gondolod, akkor küldjél e-mailt és akkor beszélgetünk.
E-mail: tegabi@vipmail.hu
Előzmény: Tangás007 (1669)
Tangás007 2010.03.01 Creative Commons License 1669
Szia!

Én szívesen átöltöznék veled mert én is imádok nőnek öltözni!
Közelebb vagyok mint hinnéd tőled 10km-re vagyok!
Helyem is van!
Én 24 éves vagyok!

Szia!
Előzmény: heidfeld6 (1668)
heidfeld6 2010.02.28 Creative Commons License 1668
Sziasztok! Én egy 19 éves srác vagyok. Néha be öltözök nőnek, de mostanában nem volt lehetőségem az átöltözésre, pedig nagyon szeretnék nőnek öltözni, vagy ha egyszer lehetőség lesz rá akár átoperáltatni magam nőnek. Aki szeretne velem megismerkedni vagy esetleg Budapesttől 10-60 km-re lakik(Turán lakom), akkor esetleg egy közös átöltözést is szeretnék majd. Lányok, travik, shemale-k jelentkezését várom elsősorban vagy olyanok jelentkezését, akik esetleg közel állnak az átoperáláshoz.
skater 2 2010.02.23 Creative Commons License 1667
http://www.empornium.us/details.php?cat=20&id=358474
Előzmény: hetero85 (1597)
megas24 2010.02.20 Creative Commons License 1666
ki ez a lany?tudja valaki?
levevte 2010.02.19 Creative Commons License 1665
dehogy, biztos megérti hisz neki nincs az amit a szádba vehetsz
Előzmény: jani250 (1658)
ÁgiLaca 2010.02.18 Creative Commons License 1664

Szerintem igen. De attól még jó lehet a Travival. Ezt elsősorban neked kell feldolgozni. Aztán a párodnak ha kiderül.(de miért derülne ki?)

Előzmény: jani250 (1658)
tozsi3 2010.02.17 Creative Commons License 1663
Nikita
Előzmény: megas24 (1662)
megas24 2010.02.16 Creative Commons License 1662
ki ez a lany?
megas24 2010.02.16 Creative Commons License 1661
http://www.freeshemale.ws/ts1082w/9buckshemalesex-sp1.html valaki tudja,hogy ki O a videon?
megas24 2010.02.15 Creative Commons License 1660
http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewkey=7261192bd29531e7ee67
megas24 2010.02.15 Creative Commons License 1659
nem tudom.gondolom en is attol sult el,de tenyleg elvezhette!van meg ilyen hasonlo video,majd megkeresem a linket! :)
jani250 2010.02.15 Creative Commons License 1658
Sziasztok!ki próbálnám a szexet egytrevival,de van barátnőm.Szerintetek ez megcsalás lenne?
valaki007 2010.02.15 Creative Commons License 1657
A csajszika elég izgató!

Egyébként azért élvezett el, mert gondolom a prosztata igen csak masszírozva volt, igaz? :)
Előzmény: megas24 (1654)
milfmaniac 2010.02.12 Creative Commons License 1656
[IMG]http://www.imagebam.com/image/ee762d41612698[/IMG]


Hivatalos oldal:
megas24 2010.02.11 Creative Commons License 1655
valki tud meg ilyent,vagy hasonlot?
megas24 2010.02.11 Creative Commons License 1654
itt van egy masik is! http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewkey=2da8c74f80376fecb2c0
megas24 2010.02.11 Creative Commons License 1653
kurva jo video,nezzetek meg! :)
megas24 2010.02.11 Creative Commons License 1652
http://video.xnxx.com/video300416/shemale_hands_free_orgasm_hot_
megas24 2010.02.11 Creative Commons License 1651
a videoban szereplo szepseg Allanah Star.
andikacsak20 2010.02.11 Creative Commons License 1650
én vagyok
vogelfd 2010.02.10 Creative Commons License 1649

http://www.world-clip.com/gallerys2007/shem2805/index.html

 

Rá tudnátok mondani egy nevet? (A videókban szereplőre.)

andikacsak20 2010.02.08 Creative Commons License 1648
ÉN vagyok!
andikacsak20 2010.02.08 Creative Commons License 1647
Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni,hogy Shemale lehessek.
Csak egy gondom van,hogy nincs pénzem rá. ha sikerül feltennék a végén képeket az átalakulás után.
Élérhetőségem: e-mail:. andikacsak20@hotmail.com
Előzmény: t-fan (1089)
megas24 2010.02.06 Creative Commons License 1646
Jhoanny-t is imadom! :) sajnos rola sincs filmem... :(
megas24 2010.02.06 Creative Commons License 1645
Jhoanny Wilker
megas24 2010.02.06 Creative Commons License 1644
koszi az utobbi linket!ezt meg nem ismertem!allati jo oldal! :D
duriel 2010.02.06 Creative Commons License 1643
van hogy többször rá kell kattintani egy videóra mert valamikor más linket ad be nem a videót
Előzmény: duriel (1642)
duriel 2010.02.06 Creative Commons License 1642
http://www.1trannytube.com/ itt meg van egy csomó videó. vannak hosszúak rövidek
Előzmény: megas24 (1639)
duriel 2010.02.06 Creative Commons License 1641
http://fetish.pornbb.org/viewtopic.php?t=978280&highlight=
Előzmény: megas24 (1639)
duriel 2010.02.06 Creative Commons License 1640
ez nem rapidshare de ugyan úgy mukodik.
Előzmény: megas24 (1639)
megas24 2010.02.05 Creative Commons License 1639
Esetleg tole tud valaki filmet,vagy videot?
megas24 2010.02.05 Creative Commons License 1638
Luana Varella
valaki007 2010.02.05 Creative Commons License 1637
uhh baszki ő aztán odaver! ki is rántottam... :D

Ilyennel el is képzelném :)
Előzmény: duriel (1629)
megas24 2010.01.30 Creative Commons License 1636
hat nem gyonyoru? :)
megas24 2010.01.30 Creative Commons License 1635
isabelle Frasao
megas24 2010.01.30 Creative Commons License 1634
hat nekem tok mindegy mit kennek ra...ha sarat,akkor meg azt is lenyalom rola! :D Isabelle Frasao a kedvencem!imadom Ot!egy istenno! :) a legszebb shemale akit valaha lattam...es a legszebb No is! :)
duriel 2010.01.29 Creative Commons License 1633
Jó az izlésed. te hogy csinálnád vele? én tejszinhabot kennék rá és lenyalogatnám róla
Előzmény: megas24 (1632)
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1632
O a kedvencem.esetleg tud valaki valami hosszabb videot tole?
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1631
Isabelle Frasao
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1630
koszi szepen! :) ismeros volt,csak nem ugrott be!
duriel 2010.01.29 Creative Commons License 1629
http://gallys.onlytgirls.com/photos/milena_bittencourt_163/?nats=MjIyMjoyOjE
Előzmény: megas24 (1622)
duriel 2010.01.29 Creative Commons License 1628
na megvan ö milena_bittencourt
Előzmény: megas24 (1622)
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1627
ez utobbi a jo link!
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1626
http://www.trannysexqueen.net/tranny09232kl/trans29_1.html
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1625
http://www.trannysexqueen.net%2Ftranny09232kl%2Ftrans29_1.html
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1624
duriel 2010.01.29 Creative Commons License 1623
szia. nézd meg a linket a szövegmezöbe általában oda van irva. Vagy rakd be a linket ide és utánanézek
Előzmény: megas24 (1622)
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1622
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1621
megas24 2010.01.29 Creative Commons License 1620
sziasztok.en uj vagyok itt.meg tudnatok mondani,hogy ki ez a lany?
duriel 2010.01.29 Creative Commons License 1619
az ő neve lara szivesen furujáznék neki
bi.balika 2010.01.28 Creative Commons License 1618
Sziasztok.Női rucis,passzív fiú,fúkat keres.
bi.balika 2010.01.27 Creative Commons License 1617

 

   Sziasztok.Női fehérneműs,női rucis passzív fiú vagyok.Fiúk,írjatok.

   E-mail: balika79@freemail.hu.

kiprobalnam25 2010.01.26 Creative Commons License 1616
szia Tangás jó lenne megismerkedni.
fernando935 2010.01.25 Creative Commons License 1614
Szia! Tangás007!

Én is szívesen megismerkednék veled!

Az e-mail címem: ano1935@freemail.hu! Írj és dumcsizunk!
jonny24 2010.01.25 Creative Commons License 1613
Sya az emil cimmem jonny23@mailbox.hu és az msn is ez írj v vegyél fel sya
Előzmény: Tangás007 (1612)
jonny24 2010.01.25 Creative Commons License 1611
Helló shemalével vagy travival ismerkednék . Nagyon szeretnék egyett meg ismerni és meg kapni ha van vki akkor írjon pusy
reurie 2010.01.21 Creative Commons License 1610
duriel 2010.01.17 Creative Commons License 1608
és ő hogy tetszik? Most találtam a képeit. szerintem nagyon izgató a kicsi. szivesen leápolnám
Előzmény: smlover (1607)
smlover 2010.01.16 Creative Commons License 1607
Szúrnám a púzóját! :)))
Előzmény: duriel (1603)
noiro 2010.01.16 Creative Commons License 1606
helló!

ennek a videónak a legvégén feltűnik pár másodpercre a shemale csajszi plusz a két csajszi:

http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewkey=b9e9ad2eb32a475b0fc1
Előzmény: vogelfd (1604)
tozsi3 2010.01.12 Creative Commons License 1605
Claudia Polansky
Előzmény: vogelfd (1604)
vogelfd 2010.01.12 Creative Commons License 1604

Meg tudnátok mondani, hogyő kicsoda?

 

http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewkey=9a48f1edb88443bd1e86

 

Továbbá keresek egy videót, amiben két csaj szop egy szexi shemale-t (sajnos csak egyszer láttam valami ingyenes site-on és azóta sem találom, de hátha valakinek ismerős). A shemale egy kanapén ül és közben a kamerába néz (és a két csaj is néha-néha).

duriel 2010.01.09 Creative Commons License 1603
Marcela
duriel 2010.01.09 Creative Commons License 1602
izgató a kicsi tényleg. Elég vastag farka van és fiús teste. elmennék vele.
Előzmény: valaki007 (1601)
valaki007 2010.01.04 Creative Commons License 1601
Itt csemegézhettek: http://board.freeones.com/showthread.php?t=317921

Ez is nagyon szép!

http://yesshemales.com/Galleries/Brazilian_Shemales_Club/gallery_pics/angel_star_a/tslist.html

Ennek még a lábát, talpát is kényeztetném! :D
jason1 2010.01.03 Creative Commons License 1600
Szia! Hidd el már leírta volna! ;)
Előzmény: fernando935 (1598)
nagyon szeretem.... 2010.01.02 Creative Commons License 1599
Üdv minden ide járónak!
Eddig csak olvastam a topicot.
Segítséget kérnék. Melyik shemale lányt érdemes Budapesten meglátogatni? Igazi, arcra, kézre is lányosat keresek.
Tud valaki valamit Jasmine-ről? (http://budapestnight.eu/adatlap2/pe05019jasmine.html) Álomszép, de az arca olyan, mintha valami animáció lenne.
És lenne pár hülye kérdésem. Ezek a lányok az arcszőrzetükkel mit csinálnak? Mitől van az, hogy a válluk nőiesen keskeny, a csípőjük meg széles?
Köszönöm, ha segít valaki.
fernando935 2010.01.01 Creative Commons License 1598
Sziasztok!

Volt már valaki TsAshley nevű hölgyeménynél??

ezen a linken megnézheted: (http://www.travik.hu/transzvesztita/TsAshley.html)

Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre!

Köszi
hetero85 2009.12.30 Creative Commons License 1597
Kerestem Ana Mancini videókat, de sehol nem találtam. Valaki tudna segíteni?
tozsi3 2009.12.29 Creative Commons License 1596
Angel Star
Előzmény: valaki007 (1595)
valaki007 2009.12.29 Creative Commons License 1595
Ez a csajszi nagyon üt!!!


http://www.massivegalleries.com/pics/t/ts/nec/ws/ans/01/index.html?nats=MTAwMjMwOTo0ODoyMQ,0,0,0,Nem tudja valaki a nevét?
valaki007 2009.12.23 Creative Commons License 1594
Nagyon szép csaj! :)

http://redtube.com/20206
valaki007 2009.12.17 Creative Commons License 1593
huuu ez az egyik kedvencem! :)

http://www.tube8.com/shemale/gorgeous-shemale-miriany-fucked/139933/

valaki007 2009.12.14 Creative Commons License 1592
http://www.trannypornsite.com/910tran008nov13afg/tran07page.html

Kurva jó nő! Nézzétek meg! :)
valaki007 2009.12.13 Creative Commons License 1591
Hm... ő már jobban hasonlít hozzá... de ugyanúgy adnám mindkettőnek! :)

Minden esetre köszi! :)
Előzmény: duriel (1590)
duriel 2009.12.13 Creative Commons License 1590
http://www.lb-porn.com/free-pictures/only-tgirls/alessandra-ribeiro/
duriel 2009.12.13 Creative Commons License 1589
duriel 2009.12.13 Creative Commons License 1588
Lehet hogy egy másik Alessandra Ribeiro lehet hogy ő
Előzmény: valaki007 (1581)
valaki007 2009.12.13 Creative Commons License 1587
Köszönöm! :)
Előzmény: duriel (1584)
duriel 2009.12.12 Creative Commons License 1586
ő tőle jó volna oltást kapni. orba szájba
duriel 2009.12.12 Creative Commons License 1585
bocsi de a linket nem tudtam másként berakni valamiért
duriel 2009.12.12 Creative Commons License 1584
http://movies.askjolene.com/play/1/235B70FC522187FEB58132B335AAB5DD/latina-tranny-anita-rik-strips-down-to-reveal-her-sexy-body
Előzmény: valaki007 (1581)
duriel 2009.12.12 Creative Commons License 1583
Előzmény: valaki007 (1581)
duriel 2009.12.12 Creative Commons License 1582
szerintem ő Anita rik. itt egy másik videó róla
Előzmény: valaki007 (1581)
valaki007 2009.12.12 Creative Commons License 1581
Ez a csaj elképesztően szép és vadító!

http://www.trannytube.com/media/5511/Latina_tranny_sex/

Majd nézzétek meg! ;)

Nem tudjátok véletlenül, hogy hívják?
duriel 2009.12.11 Creative Commons License 1580
mia isabella esméletlenül izgató ruciban
duriel 2009.12.11 Creative Commons License 1579
Mia isabella eszméletlen izgató ruciban
idkd 2009.12.08 Creative Commons License 1578
Köszi szépen!
Előzmény: Shemalepic (1575)
Shemalepic 2009.12.08 Creative Commons License 1577
Név: Fabiola Rocha

Az általad linkelt jelenet, ebből a filmből származik! Nem volt nehéz kinyomozni, mivel a link címében szerepelt a film neve és a jelenet száma is. :D ("tgirl_assjam_scene4")
A Google a Ti barátotok is!

Egyéb videó: Fabiola Rocha e Amigo

;)
Előzmény: nikeman89 (1576)
nikeman89 2009.12.07 Creative Commons License 1576
Sziasztok!!


Hogy hívják ezt a lányt?
http://platinumfetish.com/hosted_galleries2/shemalechaser/photo/tgirl_assjam_scene4_tgp2/?nats=MTQ5NzQ3ODo0Ojg
Shemalepic 2009.12.07 Creative Commons License 1575
Név: Donne Mancate

Full video: link

;-)
Előzmény: idkd (1574)
idkd 2009.12.07 Creative Commons License 1574
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy az ebben a videóban: http://www.spank69.com/media/885/Perfect_Italian_Shemale_Double_Teamed_M27/ szereplő lány kicsoda?
valaki007 2009.12.06 Creative Commons License 1573
Ezt nézzétek meg!

Nagyon tuti! :)

http://www.trannytube.com/media/5511/Latina_tranny_sex/

trannytub-en meg sok ilyen nyalánkság van! :)
iloveshemales 2009.12.04 Creative Commons License 1572


Isteni feneke van!
XXXCage 2009.12.04 Creative Commons License 1571
Nem, elég ha egy jó arányt tartasz.
Előzmény: jason1 (1570)
jason1 2009.12.03 Creative Commons License 1570

Csaóó!

 

Mond csak a pornbay-en feltölteni is kell?

Előzmény: XXXCage (1534)
hetero85 2009.12.03 Creative Commons License 1569
Köszi! Tényleg gyönyörű a csaj. Majd ha ilyenek hirdetnek itthon, akkor elmegyek az egyikhez. Addig meg álmodozok róla:).
Előzmény: egdun (1566)
valaki007 2009.12.03 Creative Commons License 1568
Áhh baszki ez nagyon szép!!!

Lábai is tetszenek! :) hm... kiélném rajta a lábfetishizmusomat! :P
Előzmény: egdun (1566)
jason1 2009.12.02 Creative Commons License 1567

klassz kis "dög" :)

Kösz a képeket és a kisvideót, van tőle valami akciósod is?

Előzmény: egdun (1566)
egdun 2009.12.01 Creative Commons License 1566
Előzmény: hetero85 (1565)
hetero85 2009.12.01 Creative Commons License 1565
A videa.hu-n van egy film, "Dögös szöszi extrával" a címe. Nem tudja valaki, hogy ki az a csaj? A legszebb shemale, akit eddig láttam!
duriel 2009.12.01 Creative Commons License 1564
jason1 2009.11.30 Creative Commons License 1563
duriel 2009.11.30 Creative Commons License 1562
igen szerintem is. latexban és harisnyanadrágban a legizgatóbbak
Előzmény: iloveshemales (1561)
iloveshemales 2009.11.29 Creative Commons License 1561
a shemale-k nagyon izgatóak főleg latexben
duriel 2009.11.25 Creative Commons License 1560
XXXCage 2009.11.19 Creative Commons License 1559
Előzmény: Galapagos the Kid (1558)
Galapagos the Kid 2009.11.17 Creative Commons License 1558
Valaki nem tud olyan oldalt amiről sok Harley Quinnes filmet lehet leszedni?
Galapagos the Kid 2009.11.17 Creative Commons License 1557
Szevasztok new user :D
t-fan 2009.11.08 Creative Commons License 1556
XXXCage 2009.11.03 Creative Commons License 1555
Nyitva a regisztráció, akit érdekel igyekezzen, mert tegnap nyitották meg 500 fő erejéig.
Előzmény: XXXCage (1530)
jason1 2009.11.01 Creative Commons License 1554

A kis Harley már csak úgy dúródik is lefelé a letöltéssel! ;)

 

Figyi, van akciós filmje is, ahol pl. játszik egy szép fasszal?

Előzmény: XXXCage (1534)
t-fan 2009.10.31 Creative Commons License 1553
Bizony, hogy érdekes lehet! : ))
Előzmény: valaki007 (1550)
duriel 2009.10.31 Creative Commons License 1552
Köszi a linkeket kajmar.
kajmar 2009.10.30 Creative Commons License 1551
nagyon szívesen

hát ja, van mit tölteni:)
valaki007 2009.10.29 Creative Commons License 1550
Azért érdekes lehet mesterséges puncit megdugni! :)
Előzmény: t-fan (1545)
valaki007 2009.10.29 Creative Commons License 1549
áhhh ez nagyon jók! Köszönjük szépen! :)
Előzmény: kajmar (1547)
jason1 2009.10.29 Creative Commons License 1548
Háhá regeltem és már töltök is ezerrel! :D
kajmar 2009.10.29 Creative Commons License 1547
sziasztok

már egy jóideje olvasgatom a topikot és hát mit mondjak? elég izgatóak a shemaleek
lentebb olvastam a kérdést hogy honnan lehet filmeket leszedni
én innen szoktam:

http://fetish.pornbb.org/viewforum.php?f=12&sid=0acf5808bfcd325ca261d98d73da2ca6

http://www.foro-erotico.com.ar/forumdisplay.php?f=10

http://www.puretna.com/browse.php?search=&gen=24&incldead=&exc=2

http://www.empornium.us/browse.php?search=&cat=20&incldead=0

http://pornolab.net/forum/viewforum.php?f=1680

csak be kelle másolni a címsorba a linkeket, regelni és tölteni

ja és teljes filmek vannak!!!
jason1 2009.10.28 Creative Commons License 1546

Kösz szépen!

 

Nagyon ott van a csajszi! ;)

Előzmény: valaki007 (1540)
t-fan 2009.10.28 Creative Commons License 1545
duriel 2009.10.28 Creative Commons License 1544
duriel 2009.10.28 Creative Commons License 1543
Hát nem tudom de izgi látvány. Szép nagy szopni való farka van. Én azért a fotóst nagyon irigylem ő biztos élvezi a munkályát. Afotózás után biztos jól leszopja a modelt. Én biztos azt tenném.
Előzmény: valaki007 (1539)
jayculter 2009.10.27 Creative Commons License 1542
Csak nézzétek meg ezeket a csajokat, akiknek a képeit velem együtt ti is ámulattal bámuljátok. Most meg lehetne játszani igazán, aki akar menjen fel a travik.hu oldalra és a szexpartnereknél válasszon! Ezt teszem én is ha közületek jelentkezik még valaki aki szintén hajlandó lenne erre a szextúrára. Jelentkezz. Válassz te is magadnak , választok én is , kijelöljük a dátumot, lebeszéljuk a travi-val és felmegyünk döngetni.
jayculter 2009.10.27 Creative Commons License 1541
jay vagyok. imádom a shemale lányokat. a tervem: felmegyek budapestre és travi -shemale
nővel fogok szexelni.egyedül nem szeretnék menni, hátha átbasszák az embert.
 kellene valaki, aki szívesen jönne még velem , hogy ő is basszon/szopjon, amit csak
szeretne a travi csajjal. A travik.hu oldalról választottam, ezen keresztül fogok baszni
Szóval ha közületek kedves makktársak lenne kedve valakinek, hogy megismerjük egymást
és egy megbeszélt alkalommal felmenjünk együtt, az kérem irjon nekem:
jayculter@citromail.hu . Kérlek valaki akinek szintén ez minden vágya jelentkezzen -
teljesítsük be a vágyunkat!
valaki007 2009.10.27 Creative Commons License 1540
Én találtam egy kis videót róla... nagyon szép kiscsaj... :) Meg szép nőies hangja is van... szal 100% szexy!

Ezt majd illeszd be valamilyen lejátszó programba... pl. Media Playerbe
http://www.grooby.com/promo/harleyqu...2_promo640.wmv

Meg itt van egy "testvér" oldal, ahol találtam:)
http://forum.transladyboy.com/showthread.php?t=2812
Előzmény: jason1 (1532)
valaki007 2009.10.27 Creative Commons License 1539
Én azt nem tudom, hogy lehet ennyire hátrahajtani a farkat? Nekem tuti kitörne.. :D
Előzmény: duriel (1538)
duriel 2009.10.27 Creative Commons License 1538
walkiria_drumond
duriel 2009.10.27 Creative Commons License 1537
pont tegnap volt nyitva a reg én még épp tudtam regelni, mert ma már le van zárva sajna.
jason1 2009.10.26 Creative Commons License 1536
Köszi! :D

Azt nem tudom leszedni!
Előzmény: reurie (1535)
reurie 2009.10.26 Creative Commons License 1535

Van fennt Harley Quinn videó, nem rossz:-)

 

 

XXXCage 2009.10.25 Creative Commons License 1534
Próbálj rányomni a sign up -ra, ha van free reg akkor enged regisztrálni.
Előzmény: jason1 (1532)
XXXCage 2009.10.25 Creative Commons License 1533
Mert kell meghívó, néha nyitva az oldal, és meghívó nélkül is lehet regizni. Nem tudom mi alapján adják a meghívót... még nem néztem utána. Én még nem kaptam, pedig nem olyan rossz az arányom....
Előzmény: jason1 (1532)
jason1 2009.10.25 Creative Commons License 1532

Sziasztok! Meglestem ezt az oldalt, amit ide raktatok fel, de nem tudtam róla szedni sajna :( pedig lenne mit. /pornbay/

Harley Quinn-ről nincs valakinek valamilye filmre gondolok?

Köszi!

valaki007 2009.10.22 Creative Commons License 1531
Köszönöm szépen! :)
Előzmény: XXXCage (1530)
XXXCage 2009.10.22 Creative Commons License 1530
hmmm
akkor csak simán: http://www.pornbay.org/browse.php?cat=43
Előzmény: XXXCage (1529)
XXXCage 2009.10.22 Creative Commons License 1529
Torrent:<a href="http://www.pornbay.org/browse.php?cat=43" target="_blank">Pornbay</a>
Előzmény: valaki007 (1520)
reurie 2009.10.19 Creative Commons License 1528
shem 2009.10.16 Creative Commons License 1527
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni shemale lányokkal!ha van itt valaki akkor...:)szívesen venném a megkeresést!
T-Gata 2009.10.15 Creative Commons License 1526

 

 

 

 

shem 2009.10.13 Creative Commons License 1525
Köszi:) Duriel!
na pont őrájuk gondoltam mikor azt írtam-befeküdnék közéjük:)
Előzmény: duriel (1524)
duriel 2009.10.13 Creative Commons License 1524
igen ök mia és tara. Nagyon izgatóak
Előzmény: valaki007 (1521)
duriel 2009.10.13 Creative Commons License 1523
Tulajdonképen sok letöltö oldalt nem ismerek. Én mostanában a firefox downloadhelpert használom. ennek a segitségével bármelyik online videó oldalról le lehet tölteni a videókat plhttp://video.xnxx.com/tags/shemale ez egy naon jó oldal. Meg torrentről szoktam még http://btjunkie.org/. meg van egy sms letöltő oldal is. de ezt még nem használtam http://bestporn.xoo.hu/. itt rengeteg film van csak fizetős. Örükök ha valakinek valamilyen segitséget tudtam nyujtani, de szerintem sokan ismeritek ezeket.ha találok valamit megosztom veletek.
shem 2009.10.13 Creative Commons License 1522
nagyon szívesen befeküdnék két gyönyörű shemale lány közé-igen csak izgat engem ez:)
valaki007 2009.10.12 Creative Commons License 1521
Ezen jó kis előzetes videók vannak!

http://www.extremeladyboys.com/index.php?page=2

Különösen a két fekete hajú bombázót bírom! :)
valaki007 2009.10.12 Creative Commons License 1520
Szia!

Engem is ugyanúgy érdekelne, mint shem-et, ezért szeretnék Tőled kérni egy két ilyen letöltő oldalt! Ha nem lenne gond, szerintem megoszthatnád Mindenkinek! :)

Előzmény: duriel (1517)
shem 2009.10.12 Creative Commons License 1519
Szia Duriel!
Megköszönöm ha segítesz:)
Előzmény: duriel (1518)
duriel 2009.10.12 Creative Commons License 1518
duriel 2009.10.12 Creative Commons License 1517
szia. Küldök emailt neked, ott majd leirok pár dolgot
Előzmény: shem (1516)
shem 2009.10.11 Creative Commons License 1516
Hello!
valaki segíthetne nekem!nagyon tetszenek a lányok de nem találok olyan oldalt ahonnan tudnék letölteni igényes filmeket!kérlek segítsetek!
duriel 2009.10.11 Creative Commons License 1515
duriel 2009.10.11 Creative Commons License 1514
Igen hallottam. és valszeg igaz. de bármi is van a lába között szivesen eljátszadoznék vele
Előzmény: noiro (1501)
shem 2009.10.11 Creative Commons License 1513
Sziasztok!
engem link érdekelne ahonnan tudok letölteni szép filmeket !
köszi!
SheClaudia 2009.10.11 Creative Commons License 1512
csodálatos
Előzmény: Shemalepic (1490)
duriel 2009.10.10 Creative Commons License 1511
duriel 2009.10.10 Creative Commons License 1510
duriel 2009.10.10 Creative Commons License 1509
duriel 2009.10.10 Creative Commons License 1508
alessandra_leite
duriel 2009.10.10 Creative Commons License 1507
duriel 2009.10.10 Creative Commons License 1506
Szerintem nem csak a lábait kényeztetnéd hanem ami közötte van azt is. Akárcsak én
Előzmény: valaki007 (1504)
duriel 2009.10.10 Creative Commons License 1505
Hát nem semmi. Nagyon sexi és vonzó. Az ember nem is gondolná elsőre hogy fiú. Nekem nagyon tetszik. És az ahogy felvállalja magát
Előzmény: valaki007 (1500)
valaki007 2009.10.09 Creative Commons License 1504
Hmm.. ennek még a lábait is kényeztetném... főleg a talpát! :)
Előzmény: shaije (1181)
cseh68 2009.10.09 Creative Commons License 1503
Szia Melinda11! Szívesen megismerkednék Veled! Megküldöd az e-mailodat? E-mail címem: cseh68@freemail.hu
Előzmény: Törölt nick (1426)
noiro 2009.10.08 Creative Commons License 1502
noiro 2009.10.08 Creative Commons License 1501
http://www.youtube.com/watch?v=BnTO-57FTfs

erröl hallottatok?Lady Gagának kivillan valami a szoknyája alól ;-)
valaki007 2009.10.07 Creative Commons License 1500
Ohhh baszki! Nem jelennek meg a képek, pedig rendesen feltöltöttem! :(

Na mindegy, akkor adok egy linket!


http://iwiw.hu/pages/image/albums.jsp?userID=8835897


Előzmény: valaki007 (1499)
valaki007 2009.10.07 Creative Commons License 1499
Hmm.. köszönet érte! Már töltöm is! :)

Egyébként nézzétek meg ezt a csajszikát!
Full tökéletes és magyar! :)

A többit nézzétek meg iwiw-en! :)


Előzmény: Shemalepic (1496)
Gaizka2 2009.10.07 Creative Commons License 1498
Shemalepic:

Köszi szépen!:)
T-Gata 2009.10.06 Creative Commons License 1497

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shemalepic 2009.10.06 Creative Commons License 1496
/* na akkor még1x... :S


A "hölgy" becses neve: Agustina Gonzaga

Home
Youtube
Egyéb linkek


Teljes videó:

Cím: Kate, Kyara and Melina

Képsorozat
Letöltés

Előzmény: Gaizka2 (1493)
Shemalepic 2009.10.06 Creative Commons License 1495
A "hölgy" becses neve: Agustina Gonzaga

<a href="http://www.agustinagonzaga.com.ar/index.html
" target="_blank">Home</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MHQxrE92xHQ" target="_blank">Youtube</a>
<a href="http://board.freeones.com/showthread.php?t=331073" target="_blank">Egyéb linkek</a>


Teljes videó:

Cím: Kate, Kyara and Melina

<a href="http://www.xxxforfreegallery.com/picture/smhd/12/?t1/pps=paradise666" target="_blank">Képsorozat</a>

<a href="http://www.megaupload.com/?d=BS21N7QI" target="_blank">Letöltés</a>

Előzmény: Gaizka2 (1493)
cruijf 2009.10.04 Creative Commons License 1494
Szívesen csinállnám travi vagy shemale kislánnyal.
Gaizka2 2009.10.04 Creative Commons License 1493

Üdv mindenkinek!

 

 Most írok először a fórumotokba. Elejétől elolvastam az egészet, tanulságos volt. Nekem azon akadt fel a szemem, hogy az először ide írok, mind rögtön leszögezik hogy heteroszexuálisak:). És nem vonzódnak a saját nemükhöz, viszont a shemale lányok bejönnek nekik. Ezzel én is így vagyok.

 Szerintem senki számára nem lehet/lehetett könnyű ezen irányultságának (saját maga előtti) elismerése. Többek között ezért is nagyon jó ez a fórum.

 

Nos, az én kedvencem: Kate / Ludmila (mind2 néven fellelhető)

 

 

Kate

 

 

 

Lehetséges, hogy se a..

-hetero

-homo

-bi

besorolások nem megfelelőek ránk?

 

A fent említett lányról szívesen látnék még a képeket a fórumon.:)

 

Sziasztok!

T-Gata 2009.10.03 Creative Commons License 1492

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T-Gata 2009.09.24 Creative Commons License 1491
Pazar ...
Előzmény: Shemalepic (1490)
Shemalepic 2009.09.23 Creative Commons License 1490
T-Gata 2009.09.23 Creative Commons License 1489

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jason1 2009.09.22 Creative Commons License 1488

 

 

 

 

 

 

S-fun 2009.09.22 Creative Commons License 1487
Nézte valaki a travik.hu - t ?
Megéri hozzánk jönni a shemale-nek?
Ennyire nagy itt a kereslet?
Dúrva!!!
S-fun 2009.09.22 Creative Commons License 1486
Látom már régebbi a bejegyzés,de azért hozzászólnék!

A lány akit te néztél már régóta hirdeti magát,csak szeret változtatni ahogy nézem.
Itt van egy pár kép is róla.Elsőre úgy tűnik mintha nem ő lenne főleg az első képen,de pedig az.
Nekem nagy kedvencem,ha eljön az idő Ő lesz az első! :)Előzmény: t-fan (1440)
Törölt nick 2009.09.21 Creative Commons License 1485
nektek
Törölt nick 2009.09.21 Creative Commons License 1484
Imádom öket!
T-Gata 2009.09.21 Creative Commons License 1483

 

 

 

 

nforcer00 2009.09.20 Creative Commons License 1482
Huhh,őt szopnám,dugnám,Istennő!!!
T-Gata 2009.09.17 Creative Commons License 1480

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

valaki007 2009.09.08 Creative Commons License 1452
Huu ezt nézzétek!

http://galleries.shemalesexhd.com/movies/177/?t1/pps=tanatis

Három igazi tökös csaj! :)
Yoda7 2009.09.05 Creative Commons License 1447


reurie 2009.08.24 Creative Commons License 1446
szutra 2009.08.23 Creative Commons License 1445
NAgyon felkeltetted az érdeklődésemet.... ismerkedhetnénk?
Előzmény: Törölt nick (1426)
XXXCage 2009.08.22 Creative Commons License 1444
Sziasztok!

01
02
03
T-Gata 2009.08.18 Creative Commons License 1443

          Bruna Rodrigues

 

 

 

 

 

 

 

duriel 2009.08.17 Creative Commons License 1442
Biztos hogy travi a farka is dudorodik megy az arcán is látszik hogy az. Nekem tetszik szivesen leszopnám és kinyalnám
Előzmény: t-fan (1440)
heidfeld6 2009.08.16 Creative Commons License 1441
Egész biztos, hogy transsex. Mert a második képen látni a fütyijét, igaz csak kidudorodik.
Előzmény: t-fan (1440)
t-fan 2009.08.16 Creative Commons License 1440
Segitsetek már légyszi!
Ezt a csajt találtam a kellemesesten, és nem tudom eldönteni, hogy ő most transzex, vagy csak szívatásból írta a neve elé.

http://kellemesest.hu/index.php?m=lanyok&a=showGirlDetails&i=3586
t-fan 2009.08.16 Creative Commons License 1439
Srácok, ezek csak sima felcsatolható műfaszok, kicsit felturbózva, hogy anyagot is lőjjenek magukból.
Előzmény: jason1 (1438)
jason1 2009.08.16 Creative Commons License 1438
ez tuti kamu...........
Előzmény: valaki007 (1437)
valaki007 2009.08.16 Creative Commons License 1437
Sziasztok!

Én is bírom a csinos shemale-kat, viszont szeretnék valamit mutatni és választ arra, hogy ez egyáltalán igaz-e?

Nézzétek meg és várom a válaszokat:
http://www.xhamster.com/movies/186009/futanaria_-_cats_tranny_shemale.html

Szerintem ez egy kamu. Túl szép, hogy igaz legyen! :)
jason1 2009.08.12 Creative Commons License 1436
Nagyon de nagyon szívesen csókolom a kis porcikáit! :)
Előzmény: Törölt nick (1426)
reurie 2009.08.11 Creative Commons License 1435
T-Gata 2009.08.09 Creative Commons License 1434
Yoda7 2009.08.06 Creative Commons License 1433

Daniella Foxx Post-op:

 

Yoda7 2009.08.05 Creative Commons License 1432
VidiCoimbra 2009.08.04 Creative Commons License 1431
Szia Melinda11!

Ha egy magas, sportos úriemberre vágysz... ajánlom magam...:)

pusssz

(kép is van, de csak privibe...)
Törölt nick 2009.08.01 Creative Commons License 1430
szia duriel kuldesz magadrol képet italia82@postafiok.hu puszika
Előzmény: duriel (1429)
duriel 2009.08.01 Creative Commons License 1429
szia melinda11. nagyon kivánatos észbontóan sexi vagy szeretnék ismerkedni veled
Előzmény: Törölt nick (1426)
jason1 2009.07.30 Creative Commons License 1428
jason1 2009.07.30 Creative Commons License 1427
Nagy kedvencem, bár még nem láttam tőle semmi filmet, de igazán aranyos! ;)
Előzmény: T-Gata (1423)
Törölt nick 2009.07.30 Creative Commons License 1426
ez volnék én esetleg ismerkedni?
t-fan 2009.07.29 Creative Commons License 1425
t-fan 2009.07.29 Creative Commons License 1424
T-Gata 2009.07.29 Creative Commons License 1423

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

valaki007 2009.07.19 Creative Commons License 1422
Jó film volt! Köszönjük! :)
Előzmény: jonny24 (1421)
jonny24 2009.07.18 Creative Commons License 1421
jonny24 2009.07.18 Creative Commons License 1420
De jó lenne megismerkedni egy travval vagy shemaléval
névtelen fórumozó 2009.07.13 Creative Commons License 1419
miért, a többi nem az?
Előzmény: Törölt nick (1413)
valaki007 2009.07.13 Creative Commons License 1418
Ezzel a leányzóval egy fülledt házibuli keretében szívesen elfetrengenék! :D ;)

-------

Ám találtam Nektek egy jó kis magyar transzit! :)


https://sexchat.hu/mypage/Transz%C3%81lom

Előzmény: Shemalepic (1383)
aliszultan 2009.07.13 Creative Commons License 1417
Van saját fotód? :)

Itt egy elég szép "csaj":

Vanity
Előzmény: Törölt nick (1414)
hokimen 2009.07.13 Creative Commons License 1416
nem bír, mert kicsi a kép...:))
mondjuk igaza van!
Előzmény: papl4n (1238)
hokimen 2009.07.13 Creative Commons License 1415
ez nem semmi!! :))
ezek már nem travik!
ha nekem is ilyen doutone lenne....
:))))))
Előzmény: laci_17 (64)
Törölt nick 2009.07.13 Creative Commons License 1414
Még nem voltál velem egy ágyba!!!
Előzmény: Törőlt_nick (1237)
Törölt nick 2009.07.13 Creative Commons License 1413
Ez egy hormon kezelt fiú.
Előzmény: reurie (1411)
jason1 2009.07.09 Creative Commons License 1412
na ez már kinzás...........  :)
Előzmény: reurie (1411)
reurie 2009.07.08 Creative Commons License 1411
duriel 2009.07.03 Creative Commons License 1410
Köszi a videókat Mya1 aranyos vagy nagyon. Kár hogy szegeden nincsenek ilyen lányok, pedig nagyon jó lenne megismerkedni ilyen gyönyörüségekkel
Mya1 2009.07.02 Creative Commons License 1409
Mya1 2009.07.01 Creative Commons License 1408
Már rég voltam az oldalon úgyhogy tessék nektek egy videó

 

http://mya.dtsh.hu/Mariam.rar

 

 

111
VidiCoimbra 2009.06.30 Creative Commons License 1407
Köszi T-fan a linkeket, úgy érzem a bőség zavarával fogok kint küszködni, kérdés, hogy mennyire elérhetők ezek a hölgyek, ill szerintetek milyen ár körül mozognak? azért belinkelek pár képet a sztem legjobbakról, úgy gondolom, nem fogok könnyen dönteni kihez menjek először...:)
reurie 2009.06.29 Creative Commons License 1406
visitor20 2009.06.28 Creative Commons License 1405
Jó napot a topik lakóknak.

Egy olyan kérdésem lenne hogy aki ide írogat az volt-e már a való életben trans személlyel ?
Aki volt az hogy számol el magával?
Van-e kínzó bűntudat ?
Ha van barátnő-feleség az tud-e róla ?
Hetero/bi/homo ?
Az első nem lehet hisz akkor nem álmodozna/menne ilyen személyek után , a második tán a leghelytállóbb (bár a shemalekben sem a férfit keresi) , a harmadik esetén nem vonzanák a valódi nők és valszeg a trans személyek sem.
Hisz tudvalevő hogy ezek az emberek valójában férfiak (igazi nők farokkal nem léteznek) mint mi csak belül mások illetve némelyik csináltatott melleket magának , esetleg hormonokat szed.

Üdv.
t-fan 2009.06.26 Creative Commons License 1404
Előzmény: VidiCoimbra (1402)
t-fan 2009.06.26 Creative Commons License 1403
Szerintem neked erre van szükséged :
http://www.ts-dating.com/index.php?main=escortlisting&c_id=34

Jó utazást! : D
Előzmény: VidiCoimbra (1402)
VidiCoimbra 2009.06.26 Creative Commons License 1402
Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a fórumot és persze nézegetem a gyönyörű lányokat! köszönet mindenkinek az igényes és rendszeres munkáért! :) nah a lényeg: szeptembertől indulok ki fél évre Portugáliába és gondoltam szólok hátha vki itt tud vmi tippet v ötletet adni ottani shemale-ekkel kapcsolatban, ígérem én is szorgosan fogok kint keresgélni! :) jah és természetesen ha lesz kalandom azonnal leírom ide!!! addig is üdv mindenkinek!
Shemalepic 2009.06.23 Creative Commons License 1401
tozsi3 2009.06.18 Creative Commons License 1400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kopaszbela 2009.06.17 Creative Commons License 1399
Üdv !! Lehet,de a lényegen nem változtat sajn. Egy ilyennel tuti a csajom is élvezné a szexet...
Előzmény: névtelen fórumozó (1398)
névtelen fórumozó 2009.06.17 Creative Commons License 1398
Vagy legalábbis nem tudsz róla :-)
Előzmény: kopaszbela (1397)
kopaszbela 2009.06.17 Creative Commons License 1397
Hali !! Nagyon dugnék egy ilyen lánnyal,s megdugatnám vele a csajom is,kár hogy felénk nincsenek ilyenek !!!
tanga30 2009.06.15 Creative Commons License 1396
Sziasztok.
Keresek shemale lányokról filmeket. Ha valaki tud letölthető filmet shemaleről, írjon. Köszi.
ciku01 2009.06.15 Creative Commons License 1395

Ki ez a szopósszájú gyönyörűség?

Kinyalnám és leszopnám..minden vágyát teljesíteném :D

Előzmény: reurie (1393)