Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46948

A mi felelősségünk annyi, hogy a minimum havi 2000pont csoportforgalom(gsv) és a 100pont saját vásárlásunk(psv) meglegyen, abból minimum 50pont adr-rel.

Természetesen arra törekszünk, hogy a "min2000pont" automatikusan történjen meg, a vevők önállóan, maguktól vásárolják le.

Ha ez megvan, lehet lábat lógatni. 

 

Előzmény: Mityu (46946)
Replay Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46947

Menj már a francra a hülyeségeiddel. Le van írva a hivatalos mérlegbe, hogy disztributori jutalék, erre fel jössz azzal, hogy aki hallja, annak fel kell tűnni. Minek, a különbségnek? Nincs ott különbség, oda van írva. Beszéld meg akkor a cégeddel, hogy nekik is tűnjön már fel és írjanak mást a mérlegükbe. 

Előzmény: Törölt nick (46945)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46946

"Azokra a feltételekre, amiket majdnem minden ilyen cégnél le vannak fektetve, FLP-nél Nemzetközi üzletpolitika néven fut. :)"

 

Ja, csak úgy mondtál valamit.

Nem, nem csak úgy mondtam valamit. :D

A csoportforgalom után járó kifizetések feltételei igen részletesen le vannak fektetve. Ergo zafír Manager sem kap jutalékot akkor, ha az adott szinten leírtakat nem teljesíti. :D

Előzmény: Törölt nick (46944)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46945

Igen.

Disztribútori jutalék az is, amit akkor kapsz, ha az alsóvonalad minden terméket maga ad el és az is, ha a vevői vásárolják a cégtől.

Mindkettőt lehet csinálni. Mi azonban az utóbbira koncentrálunk, mert a kettő között elég komoly különbség van.

 

És ennek a szóhasználatban is fel kell tűnni annak, aki hallja.

 

Előzmény: Replay (46943)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46944

"Csoportforgalom után járó jutalék. Ha feltételrendszer van kötve a kifizetés, akkor ez sem sorolható jogdíj fogalma alá. Akárhogy is szeretnéd!"

 

Már mondtam(nem láttad?), hogy nem jó rá a jogdíj kifejezés. És nem is "szeretném" hogy jó legyen rá.

Nekem aztán mindegy mi a neve, de különböztessük meg attól a jövedelemtől, amihez személyesen kell eladnom valamit.

Mert itt a vásárlások nélkülem jönnek létre.

 

Már ha érted a különbséget.

 

"Azokra a feltételekre, amiket majdnem minden ilyen cégnél le vannak fektetve, FLP-nél Nemzetközi üzletpolitika néven fut. :)"

 

Ja, csak úgy mondtál valamit.

 

"Ha az rendkívül fontos, hogy az egyébként nem feltétlen koorekt magasz szintű "vezetőt" mindig szépnek, jónak és koronázandónak állítsuk be..."

 

??

Előzmény: Mityu (46941)
Replay Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46943

Disztribútori jutalék. így szerepel a Nuskin mérlegben.

Előzmény: Törölt nick (46938)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46942


Abban a pillanatban, hogy feltételeket kell teljesíteni egy bonus vagy jutalék kifizetéséhez már nem tekinthető passzív jövedelemnek. Mivel aktív közreműködés nélkül a feltétel(ek) rendszer(e) nem teljesíthető: :D

 

 

A feltétel nélküli alapjövedelm topikban ugyanezt prezentálják az agyhalottak. :-DDDD

 

Egyre-másra sorolják, hogy mihez kéne kötni a "feltétel nélküli" alapjövedelmet... :-DDDD

Előzmény: Mityu (46941)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46941

"Azért valahogy illő lenne megkülönböztetni attól a bonusztól és jutaléktól, ami disztribútori, személyes adás-vétel után kap valaki, nem?

Tehát milyen "jutalék" az, ami nem abból jön létre, amit én adok el személyesen, hanem a vevő saját vásárlása után jár nekünk?

Mert a kettő között óriási a különbség."



Csoportforgalom után járó jutalék. Ha feltételrendszer van kötve a kifizetés, akkor ez sem sorolható jogdíj fogalma alá. Akárhogy is szeretnéd! :D

Pont ezért szajkóztam a jogdíj kifizetésének a lényegét, de még látom mindig nem igazán érted. Akkor sem, ha leírod, hogy de.

Ha értenéd akkor látnád egyértelműen a fő különbséget. S nem kérdeznéd meg sokadszorra, dehogyakkormégismi? :D

Abban a pillanatban, hogy feltételeket kell teljesíteni egy bonus vagy jutalék kifizetéséhez már nem tekinthető passzív jövedelemnek. Mivel aktív közreműködés nélkül a feltétel(ek) rendszer(e) nem teljesíthető: :D

A jogdíjnál a kifizetés alpját szolgáló feltételt a mű létrehozásával teljesítette a szerzői jog tulajdonosa. Ez alapozza meg a jogdíjra jogosultságot, annak kifizetésének alapját. :D

Ergo nem kell a meglévő két album mellé egy harmadikat létrehozni, hogy a meglévő két album után járó jogdíj kifizetésre kerüljön. :D

Az MLM cégek bonuszrendszerében feltételek sora van meghatározva, kezdve a minimum vásárlással, személyes forgalommal... :D

""Ha megnézem a magasabb szintű bonusz feltételeit ott is meg vannak határozva azok a feltételek, amik teljesítése esetén lesz jogosult az illető a kifizetésre. Ergo nincs láblógatás, has süttetés..."

 

Mire gondolsz pontosan?"


Azokra a feltételekre, amiket majdnem minden ilyen cégnél le vannak fektetve, FLP-nél Nemzetközi üzletpolitika néven fut. :)

"És akkor nem jön majd a "jajjaházastársjogviszonynemszabadmegkötiaztis" mellett a "jajj azt is megköti a cég, hogy ki írhat róla, amit akar?"

Merugye' valami kifogás mindig kell.."

Ha az rendkívül fontos, hogy az egyébként nem feltétlen koorekt magasz szintű "vezetőt" mindig szépnek, jónak és koronázandónak állítsuk be... :O :D

Előzmény: Törölt nick (46940)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46940

"Bonuszkifizetés, vagy jutalék."

 

Azért valahogy illő lenne megkülönböztetni attól a bonusztól és jutaléktól, ami disztribútori, személyes adás-vétel után kap valaki, nem?

Tehát milyen "jutalék" az, ami nem abból jön létre, amit én adok el személyesen, hanem a vevő saját vásárlása után jár nekünk?

Mert a kettő között óriási a különbség.

 

"Ha megnézem a magasabb szintű bonusz feltételeit ott is meg vannak határozva azok a feltételek, amik teljesítése esetén lesz jogosult az illető a kifizetésre. Ergo nincs láblógatás, has süttetés..."

 

Mire gondolsz pontosan?

 

"Valamilyen szinten fel. Ahogy le tudja fektetni azokat az alapelveket is, hogy milyen etikai kivánalmai vannak arról, hogy ki mikor hol miért és mennyit ír az adott cégről."

 

És akkor nem jön majd a "jajjaházastársjogviszonynemszabadmegkötiaztis" mellett a "jajj azt is megköti a cég, hogy ki írhat róla, amit akar?"

Merugye' valami kifogás mindig kell..

Előzmény: Mityu (46939)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46939

""Egyébként még mindig érdekel (komolyan mondom, tényleg), milyen elnevezéssel illetnéd azt a bevételt, amit szerinted nem hívható passzív jövedelemnek, mert a kifizetésének feltétele a kemény harmincezer forintos saját fogyasztás.""

Bonuszkifizetés, vagy jutalék. Aminek semmi köze a jogdíjszerű jövedelemhez. Mert ezt kántálták éveken át az Amway rendezvényein.

Egyszer felépítesz egy csoportot és az után életed végéig fizetnek, nos az évek alatt kiderült, hogy bizony feltételrendszer is jár a kifizetések mellé. :D Ergo nem nevezhető jogdíjszerűnek.
Hanem egyszerű jutaléknak. Az összehozott forgalom utáni kifizetések. :D

Ha megnézem a magasabb szintű bonusz feltételeit ott is meg vannak határozva azok a feltételek, amik teljesítése esetén lesz jogosult az illető a kifizetésre. Ergo nincs láblógatás, has süttetés... :D

"Egy DS cég fel tud készülni arra, hogy a disztribútorai olyan manőverekket csinálnak egymással, amiket veled csináltak meg? "majdénbeszélekameghívottaddaldenemmegyekel", stb?"

Valamilyen szinten fel. Ahogy le tudja fektetni azokat az alapelveket is, hogy milyen etikai kivánalmai vannak arról, hogy ki mikor hol miért és mennyit ír az adott cégről. :D

Előzmény: Törölt nick (46938)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46938

Ezt kérdeztem:

 

"Egyébként még mindig érdekel (komolyan mondom, tényleg), milyen elnevezéssel illetnéd azt a bevételt, amit szerinted nem hívható passzív jövedelemnek, mert a kifizetésének feltétele a kemény harmincezer forintos saját fogyasztás."

 

Akkor mégis minek lehet hívni? Mert a "jogdíj" szó nyilván nem jó rá.

 

Egy DS cég fel tud készülni arra, hogy a disztribútorai olyan manőverekket csinálnak egymással, amiket veled csináltak meg? "majdénbeszélekameghívottaddaldenemmegyekel", stb?

 

Előzmény: Mityu (46934)
Párizs73 Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46937

Ha lenne komoly üzletük akkor ott szerepeltek volna a fényképeken a többi díszvendég között. Mikóról te is írtad, hogy szétment az üzlete. Ettől függetlenül illett volna meghívni Őket, mert mégis részesei voltak a cég magyarországi történetének.

Előzmény: Mityu (46933)
Párizs73 Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46936

Tehát akkor otthagytad az egészet és hagytál veszni havonta 150.-200. ezer forintot.

Előzmény: bankvilági idegenvezető (46935)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2016.06.08 -1 0 46935

Ezek szerint nem. :)

 

De a 15-18%-is szint is szépen hozott főleg ha jól építetted fel. (150-200 ezer között)

 

Na én tényleg léptem,erre nincs időm csak nem kell feltétlen "csak" balekot és lúzert látni minden nick mögött.

Előzmény: Párizs73 (46930)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46934

Pedig a válasz is egyértelműen egyenes és konkrét volt. 

A jogdíj kifizetéseket érdekes lenne másképpen leírni. :D Most asszem ötödszörre... :D

"

"Mindegy milyen nagy tulok vagy. Ha virítod a lóvét, bevillantasz a piros ferkával, kikötői hajólánc arany a nyakadban, akkor talán spanolok veled értékrend."

 

Mindez a te környezeted írja le."

Emeljek ki neked példákat vagy itt is a szemellenzős hozzáállás működik? :D Lásd G. Attila videóit, vagy B. Miklós videóit... :D

Előzmény: Törölt nick (46932)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46933

Úgy van. Kiss Kálmán (ugye ő a volt Malévos repülőgép pilóta) is járt nálunk anno, igaz nem a mi vonalunkon ténykedett. :D Göncz (Akkoriban ugye még Farkas Enikőként) többször invitált Ausztráliába Sydneybe salátázásra... :)

Mikó visszament ügyvédnek, saját ügyvédi irodát működtet. :D


Előzmény: Párizs73 (46927)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46932

"Ennyire nem vagy tisztában a zenei, vagy a kiadói jogdíjkifizetésekkel számomra hihetetlen...

 

Tisztában vagyok vele, de nem ez volt a kérdés (ami elég egyenes és konkrét volt, ugye).

 

"Érdekes gyerekkorod lehetett. Annyira mondjuk nem érdekel hol szocializálódtál"

 

Minden kapcsolat érdekkapcsolat. Szerintem kevered a kihasználással, visszaéléssel.

 

"Mindegy milyen nagy tulok vagy. Ha virítod a lóvét, bevillantasz a piros ferkával, kikötői hajólánc arany a nyakadban, akkor talán spanolok veled értékrend."

 

Mindez a te környezeted írja le.

 

Előzmény: Mityu (46910)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46931
Előzmény: ásítósmacska (46926)
Párizs73 Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46930

Azt írod, hogy 21%-os szint és havi 200. ezer forint. Ezek szerint minden hónapban meg volt az ezüst szint?

Előzmény: bankvilági idegenvezető (46928)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46929

Mégis írod a sokadik fingszeletelő hsz-t. :D 

Sokadszorra írod le, hogy nem akarsz ezzel többet foglalkozni... :D 

Akkor most mi van? :D


Előzmény: bankvilági idegenvezető (46924)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46928

A 21%-os szint és a havi 200 ezer pénz talán nem volt lótúró de tény,hogy itt kiszálltam ezen a ponton.

Előzmény: Párizs73 (46921)
Párizs73 Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46927

Azért hazudott mert Wolf Andreát nem vette észre a fényképen? Azonban hol van Mikó Attila, hol van Kiss Kálmán,  hol van a Göncz házaspár ? stb

Előzmény: bankvilági idegenvezető (46920)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46926

Mormogi7 2005.04.19            0 0 4288

 


Vigyázz!!!!! Ez a topik egy légypapír. Ez itt az álomtolvajok topikja.

Előzmény: ásítósmacska (46922)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46925

Ráadásul hazudozásai? Mi ez a többes szám? :D Hazugságvizsgáló is berreg ott, vagy mi? :D Nem csak a ki mennyi időt tölt a fórumon időmérés pereg? :D :D

Előzmény: Mityu (46923)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46924

Feltett egy kérdés,illik rá válaszolni.  Több időt erre a fingreszelésre nem akarok szánni.

Előzmény: Mityu (46919)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46923

Vicces amikor valaki egy tévedést hazudozásnak állít be. Ez meg vajon milyen ketrec? :D :D

Mégis válaszolsz, tehát pont nem szarod le... :D :D

Előzmény: bankvilági idegenvezető (46920)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46922

A légypapírozó Mormogi77 volt, az az agyhalott zepteres...... :-DDDD

Előzmény: bankvilági idegenvezető (46915)
Párizs73 Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46921

Ennek részemről semmi köze nincs a provokációhoz. Téged érint érzékenyen a dolog, lásd a  múltkori kitörésedet. Igen, tény, hogy az elmúlt 25. évben lelkesedve tömegek beléptek az amwaybe és nagyképűen kérkedtek, hogy smaragdok vagy gyémántok lesznek, aztán  nem értek el lótúrót sem. Nem egyedi eset, Nem te vagy az egyetlen.

Előzmény: bankvilági idegenvezető (46917)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2016.06.08 -2 0 46920

Vicces amikor valaki a hazudozásai után megpróbál támadni.  Te ez nem a harci kutya ketrec....nem vérre megy. :)

 

Pont leszaarom mit csinálsz,amúgy akinek nem inge.....   (s pont nem is neked szántam)

Előzmény: Mityu (46916)
Mityu Creative Commons License 2016.06.08 0 0 46919

"Provokálhatsz de nem túlzottan érdekel a dolog."

Még is itt írogatsz... :D 


Előzmény: bankvilági idegenvezető (46917)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!