Keresés

Részletes keresés

ivettee Creative Commons License 2007.10.05 0 0 22955
Kedves Gabor!
Kerek szepen egy tablazatot.
utolso mens. aug 20
judyta.meister(@)gmail.com
A nemregen emlitett szulesi utmutatot hol lehet megtalalni?
koszonom
Mikolt Creative Commons License 2007.10.05 0 0 22954
igen, vigyed.
Előzmény: aranyanyu (22952)
Mikolt Creative Commons License 2007.10.05 0 0 22953
80 mg C vitamint kell enni terhessegben naponta. ha huzamosabb ideig szedsz 1000 mg felett, hazavagod konnyen a vesedek, veseko problemak jelentkezhetnek, magzatnal ugyszinten. nem gyakori, de inkabb allj le a C vitaminnal.
Előzmény: Elvira70 (22945)
aranyanyu Creative Commons License 2007.10.05 0 0 22952
Sziasztok!
Gábor, Mikolt!
SOS kérdésem lenne: 26 év, második terhesség, 28. hét, az első babánknak meg kellett születnie a 23. héten (nem írnám le az okát, mert nem tartozik a kérdéshez). Tegnap kullancsot találtam magamban, 2004-ben kezeltek Lyme-kórral.Van valami teendőm most?Elvigyem bevizsgáltatni ezt a szemétláda kullancsot? :-(
Nagyon köszi előre is!
Dr. Laufer Gabor Creative Commons License 2007.10.05 0 0 22951
Kedves Bböbe,

31 vagyok, két szép egészséges gyerekkel, 0 vetélés, 0 probléma.
Az első gyerek születése után nem használtam hormon alapú fogamzásgátlást, viszont sokáig szoptattam, és csak bő 7 hónappal a szülés után jelentkezett először a mensesem.
A második lányka október végén született, tehát 11 hónapos, még aktívan szoptatok. Most a depo provera injekció mellett döntöttem, eddig minden rendben is volt, de szeptember elején, és most (28 nappal később) egyértelműen megjött. Úgy, ahogy szokott, eleven piros vérrel, és nem csak valami maszatolás, hanem 4-5 napig.
Az utolsó injekciót augusztus 8-án kaptam.
Mi lehet ez? Ilyen hiperaktív a szervezetem? Az elég gáz lenne, mert az Ember nem akar harmadik gyereket :)
A gyógyszert én váltottam ki, a szemem előtt szívták fecskendőbe, és gyakorlott kezek szúrták belém, összecserélésről szó sem lehet.


Szoptatas kozben minden variacio lehetseges. Ugyan szoptatas es Depo Provera csokkenteni kellene a menses valoszinuseget, de mondom, az is lehetseges. Az hogy megjon, nem automatikusan jelenti azt, hogy nem mukodik a Depo Provera, de az adott korulmenyek kozott "valami gyanus". Tehat amig az ottani orvosod nem ad egy mas magyarazatatot, talan jo otlet lenne mashogy is vedekezni.

Gabor
------------------------------
Kedves Cipra32,

32 éves vagyok. Van egy 20 hónapos kislányom. Az előző terhesség során semmilyen panaszom nem volt a 40 hét alatt.
Most 6 hetes terhes vagyok és eddig nagyszerűen éreztem magamat. Tegnap este terhesvitamint vettem be (GRAVIDA) és ma reggel nagyon rosszul lettem. A fejemet nem bírtam megmozdítani, mert forgott velem a világ, többször is epét hánytam, semmit nem bírtam enni és inni. Délutánra már sokkal jobban lettem. Szerinted ez lehetett a terhesvitamintól? Az első babával semmilyen vitamint nem szedtem - kivéve a szokásos folsavat.


A terhessegi vitaminok neha okozhatnak gyomor irritaciot. Ugyanakkor lehet hogy az egesznek semmi koze nem volt a vitaminhoz. Sajnos csak ugy lehet eldonteni, ha varsz 2-3 napot, megint beveszed. Ha ugyanez lesz, hat a vitamin, es akkor szolj az orvosodnak. Mindenesetre ne vedd be ures gyomorra.

Gabor
----------------------------------
Kedves Vali4419,

Már régebben írtam, és nem akartam ismételni, de most nézem, hogy bizony elég régen volt.
Akkor most összeollózom:
63 éves nő vagyok.
Évek óta szenvedek húgycső, illetve hólyaggyulladással. A tükrözésnél megállapították, hogy a hólyag nyálkahártyáján, több helyen bevérzés látható.
Volt gomba, illetve baktérium tenyésztés is. Mind negatív, nőgyógyászati eredmény is negatív.
Nagyon gyakran kell pisilnem, illetve nagy fájdalmaim vannak. Hasogató, égő, érzés szinte állandóan. Ülni, járni, alig tudok.
Már a gyulladáscsökkentők sem használnak. Próbálkoztam homeopátiás szerekkel, illetve gyógyteákkal, eredménytelenül.
A tükrözés eredménye: nyálkahártyája diffusz, hiperaemiás, elülső falon 3 helyen bevérzés látható.
Ez volt 2005 08 hóban.
Volt baktérium tenyészet, negatív. Gyógyszerek: Ditropann, Nolicin.
A panaszok maradtak, hol ++, hol +++ vizelettel.
Kaptam rengeteg gyulladáscsökkentőket, eredménytelenül.
Nőgyógyászati vizsgálat negatív.
Coch direct vizsgálat negatív
Localis lidocainos-steroidos gentamicines öblítés hetente 1-szer, 6 alkalommal
Volt CT vizsgálat, kórosat nem mutatott.
A fenti sorozat megismételve kétszer 2007 január és február hónapban.
Semmi változás.
Jelenleg CIPLOX-500 tablettát szedek, saját kérésemre, hogy próbáljuk meg a hoszzú antibiotikumos kúrát. Már 1 doboz elfogyott, de semmi javulás. Ülni, járni nagyon nehéz, szúró, égető a fájdalom.
Mikor megkérdezetem a kezelőorvost , széttárta kezét.
A fiam találta ezt az oldalt, minden információ, tanács fontos lehet.
Tudom, hogy ez nem kimondottan nőgyógyászeti probléma, de urológus fórumot nem találtunk.
Megvárom a CT-t, és utána nézek ennek a keresztes vizelet dolognak is.
Hogy mi a kérdés? Vajon merre kellene még elindulnom? Milyen lehetőségek vannak még?


Nem tudok segiteni. Ez teljesen kimondottan egy urologiai problema. Egy ilyen makacs hogyagproblemarol nekem egy ugynevezett "interstitial cystitis" jut eszembe. Nehez lenne elmagyarazni, talan emlitsd meg a kovetkezo urologusnak.
Ja igen, ne vesztegesd az idod akarmilyen csaladi, korzet, altalanos orvossal, meg hokusz-pokusz medicinaval. Keressel egy jonevu urologust. Es a ++ meg +++ nem jelent semmit amig nem tudod megmondani hogy MI volt ++ vagy +++ (lehet vér, feherje, bakterium, cukor, tobb mas).

Gabor
------------------------------------
Kedves bicho87,

Már irtam 1x ide neked a problémámrol, a gyogyszerrel voltak gondjaim (közti vérzés). Most ott tartok, hogy augusztus 28án vettem be az utolsó szemet belőle, utána megjött a megvonásos. Majd vártam, nem kezdtem el ujabb adagot. Szeptemberben nem volt közti vérzés, szerencsére, néha egy-egy kisebb medence táji nyilallástol eltekintve nem volt semmi panaszom. Multhéten szombaton kellett volna papirszerüen megjönnie a mensesemnek. De nem volt semmi. Aztán most szerdán jelentkezett barna folyás...ami alvadt vérre emlékeztet. Ma is volt. Ez lenne a mensesem? A menses előtt nekem mindig érzékenyebb volt a mellem, meg a derekam is fájt és kijött pár pattanás is. Ezek most is megvoltak. Védekeztük mindig, igy a terhesség kizárható. A kérdésem tehát az lenne, hogy ez a barnázás betudhato a rendes havi vérzésnek?

Eloszor is: a terhesseg SOHA nem zarhato ki, amig van mehed es petefeszkeid es szexualisan aktiv vagy. Elso felesegem edesanyja 54 eves koraban, 9 evvel az allitolagos klimax utan esett teherbe (szerecsere elvetelt).
Legelso lepes: terhesseg teszt.

Es mivel semmit nem irsz magadrol, igy izolaltan nem lehet még csak saccolni sem hogy mi a problema.
Ha itt ott elfelejtesz bevenni egy tablettat, az mindezt kepes okozni.

Gabor
--------------------------------
Kedves Elvira70,

Utánanézten ennek a ASC-ascorbinsav dolognak és olvasom, hogy terhesség alatt pláne nem javallt a napi C-vitamin szükésgletet túllépni, mert akár magzati károsodást is okozhat. Namármost, én a nőgyógyászom javaslatára szinte a hatodik héttől kezdődően napi 1000 mg C-vitamint eszek, plusz a gyümölcsök, narancslé, Elevit. Lehet, hogy túladgoltam és ettől van ez a 4szeres érték a vérvételnél? Milyen károsodást okozhat, ha túladagoltam?

Nyilvanvaloan azert magasabb a szint, mert tul sokat szedsz. Soha nem hallottam terhessegi problemarol C vitamin tuladagolas miatt. Ez nagyon ritka kell hogy legyen.

Gabor
-------------------------------------
Kedves izza,

A kérdésem a következő lenne: peteérés idején megnő a hüvelyváladékom mennyisége, ez tudom normális, és örülök is, hogy észrevehető, mert párommal babát szeretnénk. Az "észrevehetőséggel" van problémám, a mennyisége is sok (olyannyira, hogy már zavaró, két tisztasági betét egy nap), ráadásul 5-6 napig is eltart. Nagyon kényelmetlen-kellemetlen érzés. HPV miatt negyedévente járok rákszűrésre/ hüvelyváladék vizsgálatra, nincs gombás, vagy bakteriális fertőzésem.
Mit tudok tenni, hogy enyhítsem a kellemetlenséget?
Illetve, ha lehet ilyet kérdezni, az 5-6 nap közül melyik napon a legvalószínűbb a pete érése-kiszabadulása?
pl. ebben a ciklusban szeptember 27-én jelentkezett a bal oldali petefészkem táján a szokásos "szurkálás", rá következő napon kezdődőtt az erősebb váladékozás, párommal 29-én "voltunk együtt", a váladékozás még mindig megvan, igaz már kevesebb mennyiségű.
(A ciklus kezdete szeptember 13, ált. 30 nap)
Bocs, hogy ilyen hoszú voltam, előre is köszönöm a választ.
(És igen, alig férek a bőrömbe, úgy szeretném, hogy legyen baba)


Csak hormonokkal lehet az ilyent csokkenteni, amit nyilvanvaloan nem akarsz, ha teherbe akarsz esni.
Amugy, a peteeres valoszinusege atlagosan a legnagyobb 14 napra az elozo menstruacio legelso napjatol szamitva.

Gabor
-----------------------------------------
Kedves mj13,

Tablazat elment.

Gabor
Elvira70 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22950
Na, ja - orvosi javallatra. .. Gondolom, hogy azért ilyen alacsony a ref. tartomány, mert normál esetben az ember kipisili (már bocsánat) a felesleges C vitamint. Ez a felhalmozódás okozha(ott) valami bajt a fejlődő gyerkőcben?
Előzmény: Törölt nick (22949)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22949
A referencia-tartomány alsó értéke 0, ez azt jelenti, h normál esetben vérből nem mutatható ki. Valószínűleg "kicsit" túltöltötted a raktáraidat :-)
Előzmény: Elvira70 (22945)
mj13 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22948

Kedves Gábor,

 

szeretnék kérni egy táblázatot a teve9@citromail.hu e-mail címre.

Utolsó menstr.: 2007-09-01

Előre is köszönöm.

 

izza Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22947

Kedves Gábor és Segítői!

 

A kérdésem a következő lenne: peteérés idején megnő a hüvelyváladékom mennyisége, ez tudom normális, és örülök is, hogy észrevehető, mert párommal babát szeretnénk. Az "észrevehetőséggel" van problémám, a mennyisége is sok (olyannyira, hogy már zavaró, két tisztasági betét egy nap), ráadásul 5-6 napig is eltart. Nagyon kényelmetlen-kellemetlen érzés. HPV miatt negyedévente járok rákszűrésre/ hüvelyváladék vizsgálatra, nincs gombás, vagy bakteriális fertőzésem.

Mit tudok tenni, hogy enyhítsem a kellemetlenséget?

Illetve, ha lehet ilyet kérdezni, az 5-6 nap közül melyik napon a legvalószínűbb a pete érése-kiszabadulása?

 

pl. ebben a ciklusban szeptember 27-én jelentkezett a bal oldali petefészkem táján a szokásos "szurkálás", rá következő napon kezdődőtt az erősebb váladékozás, párommal 29-én "voltunk együtt", a váladékozás még mindig megvan, igaz már kevesebb mennyiségű.

(A ciklus kezdete szeptember 13, ált. 30 nap)

 

Bocs, hogy ilyen hoszú voltam, előre is köszönöm a választ.

 

(És igen, alig férek a bőrömbe, úgy szeretném, hogy legyen baba)

Elvira70 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22946
Kedves Gábor, és Segítők. Utánanézten ennek a ASC-ascorbinsav dolognak és olvasom, hogy terhesség alatt pláne nem javallt a napi C-vitamin szükésgletet túllépni, mert akár magzati károsodást is okozhat. Namármost, én a nőgyógyászom javaslatára szinte  a hatodik héttől kezdődően napi 1000 mg C-vitamint eszek, plusz a gyümölcsök, narancslé, Elevit. Lehet, hogy túladgoltam és ettől van ez a 4szeres érték a vérvételnél? Milyen károsodást okozhat, ha túladagoltam? E.
Elvira70 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22945

Kedves Gábor, köszönöm a táblázatot, megkaptam.

 

Más. Milyen összefüggés va a terhesség és az "ASC ascorbinsav"-szint megemelkedése között? Egyáltalán mi is ez túl azon, hogy a C-vitaminnal hozható összefüggésbe? A referencia tartomány 0,000-0,100 g/l, nálam az eredmény 0,40 g/l, azaz 4szeres. 

Bicho87 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22944

Kedves Gábor!!

 

Már irtam 1x ide neked a problémámrol, a gyogyszerrel voltak gondjaim (közti vérzés). Most ott tartok, hogy augusztus 28án vettem be az utolsó szemet belőle, utána megjött a megvonásos. Majd vártam, nem kezdtem el ujabb adagot. Szeptemberben nem volt közti vérzés, szerencsére, néha egy-egy kisebb medence táji nyilallástol eltekintve nem volt semmi panaszom. Multhéten szombaton kellett volna papirszerüen megjönnie a mensesemnek. De nem volt semmi. Aztán most szerdán jelentkezett barna folyás...ami alvadt vérre emlékeztet. Ma is volt. Ez lenne a mensesem? A menses előtt nekem mindig érzékenyebb volt a mellem, meg a derekam is fájt és kijött pár pattanás is. Ezek most is megvoltak. Védekeztük mindig, igy a terhesség kizárható. A kérdésem tehát az lenne, hogy ez a barnázás betudhato a rendes havi vérzésnek?

válaszod előre is köszönöm.

 

Üdv.

Bicho  

Vali4419 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22943

Kedvs Gábor

 

Már régebben írtam,  és nem akartam ismételni, de most nézem, hogy bizony elég régen volt.

 

Akkor most összeollózom:

 

63 éves nő vagyok.

Évek óta szenvedek húgycső, illetve hólyaggyulladással. A tükrözésnél megállapították, hogy a hólyag nyálkahártyáján, több helyen bevérzés látható.

Volt gomba, illetve baktérium tenyésztés is. Mind negatív, nőgyógyászati eredmény is negatív.

Nagyon gyakran kell pisilnem, illetve nagy fájdalmaim vannak. Hasogató, égő, érzés szinte állandóan. Ülni, járni, alig tudok.

Már a gyulladáscsökkentők sem használnak. Próbálkoztam homeopátiás szerekkel, illetve gyógyteákkal, eredménytelenül.

 

A tükrözés eredménye: nyálkahártyája diffusz, hiperaemiás, elülső falon 3 helyen bevérzés látható.

Ez volt 2005 08 hóban.

Volt baktérium tenyészet, negatív. Gyógyszerek: Ditropann, Nolicin.

A panaszok maradtak, hol ++, hol +++ vizelettel.

 

Kaptam rengeteg gyulladáscsökkentőket, eredménytelenül.

Nőgyógyászati vizsgálat negatív.

Coch direct vizsgálat negatív

Localis lidocainos-steroidos gentamicines öblítés hetente 1-szer, 6 alkalommal

 

Volt CT vizsgálat, kórosat nem mutatott.

 

A fenti sorozat megismételve kétszer 2007 január és február hónapban.

Semmi változás.

 

Jelenleg CIPLOX-500 tablettát szedek, saját kérésemre, hogy próbáljuk meg a hoszzú antibiotikumos kúrát. Már 1 doboz elfogyott, de semmi javulás. Ülni, járni nagyon nehéz, szúró, égető a fájdalom.

 

Mikor megkérdezetem a kezelőorvost , széttárta kezét.

A fiam találta ezt az oldalt, minden információ, tanács fontos lehet.

 

Tudom, hogy ez nem kimondottan nőgyógyászeti probléma, de urológus fórumot nem találtunk.

Megvárom a CT-t, és utána nézek ennek a keresztes vizelet dolognak is.

Hogy mi a kérdés? Vajon merre kellene még elindulnom?  Milyen lehetőségek vannak még?  

 

Köszönettel: Valéria.

 

Előzmény: Dr. Laufer Gabor (22928)
Mikolt Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22942
valoszinuleg terhessegi hanyingered van. probakeppen elhagyhatod a gravidat.
Előzmény: cipra32 (22941)
cipra32 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22941
Kedves Gábor és Kedves Segítők!

32 éves vagyok. Van egy 20 hónapos kislányom. Az előző terhesség során semmilyen panaszom nem volt a 40 hét alatt.

Most 6 hetes terhes vagyok és eddig nagyszerűen éreztem magamat. Tegnap este terhesvitamint vettem be (GRAVIDA) és ma reggel nagyon rosszul lettem.
A fejemet nem bírtam megmozdítani, mert forgott velem a világ, többször is epét hánytam, semmit nem bírtam enni és inni. Délutánra már sokkal jobban lettem.



Szerinted ez lehetett a terhesvitamintól? Az első babával semmilyen vitamint nem szedtem - kivéve a szokásos folsavat.



Köszönettel:
C.



misbit Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22940

Ma jutottam gépközelbe, és visszaolvastam a válaszaitokat, én kérdeztem a farosszzülésről, és a magnézium tabletta abbahagyásáról. Először is köszi. Bevallom vígaszt nyújt, hogy ti is úgy gondoljátok-mint ahogy én érzem, hogy a császáros szülés ilyen esetben sokkal biztonságosabb. Azért voltam kicsit megijedve, mert az orvosok mostanában  nagyon császár ellenesek. A magnéziumról csak annyit, hogy nekem sokat segített. Egyik héten nem szedtem, mert enyhe hasmenésem volt, így aztán lett összehasonlítási alapom.

Mikolt Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22938
peteeresjelzo palcikat ilyen celra nem tudsz hasznalni. gyakori a fals negativ.
Előzmény: Törölt nick (22937)
Mikolt Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22936
igen, erre szavaznek. de ha nyugtalan vagy, beszelj a dokiddal.
Előzmény: Törölt nick (22935)
Mikolt Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22934
az egy lehetseges eset, de nem torvenyszeru es kovetelheto tartozek:) van, akinek megjon mellette, van, akinek nem. neked megjon. majd kesobb elmarad.
Előzmény: Törölt nick (22933)
Mikolt Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22932
de miert gondolod, hogy nem hat? terhes vagy?
Előzmény: Törölt nick (22931)
Mikolt Creative Commons License 2007.10.04 0 0 22930
de mi a gond? novemberben megkapod a kovetkezot es kesz.
Előzmény: Törölt nick (22929)
Dr. Laufer Gabor Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22928
Kedves Bugi néni,

Köszönöm szépen a választ! Akkor nincs mese, muszáj lesz mihamarabb elmenni nőgyógyászhoz. (Eddig nem voltam túl mobilis) Első körben megyek a sajátomhoz, de ha vmi nekem nem tetszőt csinálna, akkor elárulnád légy szíves, hogy hol találom meg Dr. Turi Pétert?

Sajnos csak az otthoni cime meg telefonja van meg, amit nem adhatok ki. Budapesten praktizal, gondolom a telefonkonyvben benne van a rendelojenek a cime, telefonszama.

közben megnéztem, ő rendel a Stáhly utcában?

Most hogy irod, a név nagyon ismerosnek hangzik, azt hiszem igen.

Gabor
-----------------------------
Kedves notte34,

35 ev, 0 gyerek, 1 sikertelen lombik ( atjarhatatlan petevezetok, endometriozis).
A teljesen veletlenul most felfedezett diabétesz inszipidusz okozhatja-e azt, hogy nem estem teherbe 35 eves koromig? A petevezetoim csak 1-2 eve atjarhatatlanok. Amikor az endoval mutottem meg atjarhatok voltak.


Teljesen veletlenul felfedezett? Az hogy lehetseges? Hiszen akinek az van az nagyon sok vizet iszik naponta. Csak eszrevetted volna. Diabetes insipidus tobb mint egy okbol lehet, azokbol van olyan ami a hypothalamus/hypophisis eredetu, es azok mas hormon problemat is okozhatnak, igy meddoseget is.

Gabor
------------------------------
Kedves Vali4419,

Mint lentebb említettem, eddig hólyaggyulladással kezeltek, de most az urológus azt mondja ez nem hólyagfájdalom, ugyanis a gát bal oldalán egy pontban nagyon erős égő, szúró, hasogató sebfájdalmat érzek. Van amikor ez kiterjed a hüvely környékére is. Amikor ez belobbosodik, 2-3 keresztes vizeletet produkál. Külsőleg semmisem tapintható. 19-én megyek CT-re, már nagyon szeretném tudni valójában mi is ez, és merre legyen a kivizsgálás!

Semmi hatteret nem irsz, igazan még csak nem is kerdezel. Olyan nincs hogy "2-3 keresztes vizelet". A vizeletvizsgalaton belul tobb teszt van, azokbol mindegyik lehet "2-3 keresztes". Olyan tipusu kerdesekre hogy "itt faj lent, mi bajom van?", sajnos nem tudunk valaszolni. Ezzel az erovel most mar vard meg a CT eredmenyet.

Gabor
adél2 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22927

Kedves Gábor!

Köszönöm szépen a táblázatot!

Mikolt Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22926
nem irod sem a korodat, sem azt, hogy milyen vizsgalatok voltak eddig, sem azt, hogy egyaltalan mirol van szo. igy nem tudok valaszolni. fogalmam sincs, mint irtal lejjebb.
Előzmény: Vali4419 (22924)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22925
Az endo önmagában is meddőséget/nehezebb teherbeesést okoz, ennek a hátterében több dolog is áll, illetve többféle magyarázat is létezik rá.
Előzmény: notte34 (22923)
Vali4419 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22924

Kedves Gábor, segítők!

 

Mint lentebb említettem, eddig hólyaggyulladással  kezeltek, de most az urológus azt

mondja ez nem hólyagfájdalom, ugyanis a gát bal oldalán egy pontban nagyon erős égő, szúró, hasogató sebfájdalmat érzek. Van amikor ez kiterjed a hüvely környékére is. Amikor ez belobbosodik, 2-3 keresztes vizeletet produkál. Külsőleg semmisem tapintható.

 

19-én megyek CT-re, már nagyon szeretném tudni valójában mi is ez, és merre legyen a kivizsgálás!

Előzmény: Vali4419 (22802)
notte34 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22923

petevezetek-atjarhatosagi mutetet csinaltak, amikor kiderult az endo. Amikor pedig az endoval mutottek, szinten megneztek. Most pedig HSG-vel derult ki, hogy nem.

Mikolt Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22922

azt honnan lehet tudni, hogy atjarhato volt? volt akkor hsg-d?

 

igy konkretan nem mondanam, hogy ez okozza.

Előzmény: notte34 (22921)
notte34 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22921

Kedves Gabor, Mikolt!

 

35 ev, 0 gyerek, 1 sikertelen lombik ( atjarhatatlan petevezetok, endometriozis).

 

A teljesen veletlenul most felfedezett diabétesz inszipidusz okozhatja-e azt, hogy nem estem teherbe 35 eves koromig? A petevezetoim csak 1-2 eve atjarhatatlanok. Amikor az endoval mutottem meg atjarhatok voltak.

 

Koszonom a valaszt

 

Notte

Bugi néni Creative Commons License 2007.10.03 0 0 22920

Gábor,

közben megnéztem, ő rendel a Stáhly utcában?

Előzmény: Bugi néni (22919)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!