Keresés

Részletes keresés

mzsf Creative Commons License 2007.12.19 0 0 174
sziasztok! nagyon szeretek szaunázni, korábban mindig ruhában csináltam, de Visegrádon ki tudtam próbálni természetesen. Ég és föld!! szeretnék Debrecenben is így szaunázni, ha tudtok, segítsetek! szűkszavú vagyok, mert mobilról netezek, bocs!
BAZS Creative Commons License 2007.12.18 0 0 173

A nők szeretnek kacérkodni, ezt remélem többen sem érezzük bajnak :-) Gondolom ezt sokszor s ebben a sztoriban is érezhetted te is... 

Ezek után szeretik a kis intim titkokat, tovább szövögetni álmaikban... és beszélni a "talán" vagy "lehetséges" verziókról. Barátnőink ezért is komoly  pletyitársaink. :-))

Az említett hölgy pasija lehet, rögtön féltékeny volna rá, ha elmondaná a tényeket. Esetleg elküldené őt... Féltjük elveszíteni ugyanis a hozzánk kötődő lényeket.

 

Persze ettől még lehet ffi barátunk is akivel efféle titkokat megosztunk, sőt, tapasztalatom szerint sokkal praktikusabb tanácsaik vannak az ellenkező nemű barátoknak. :-)

De akihez érzelem fűz, az nehezen avatható be, főleg ha nem egy mai modernebb felfogású világban, országban él akkor különösen sok tabu lehet körülötte még álmaiban is.  :-((

 

Én így gondolom.

 

S ebben erősít meg egy valós történet napjaimból,  amikor is évek óta gyermektelen házaspár ismerősömről kiderült, hogy válnak. A ffii kiborulva újságolta, hogy képzeld el, van vkije  a nejemnek.. én meg csodálkoztam, miért oly baj ez, hiszen ő már évek óta köztudottan félrelép. No, de  ő a feleségem! Ezt nem gondoltam róla! Ezt nem lehet elviselni, nem tudok vele tovább együtt lakni sem ezek után. -mondta

 

Azért a haverjaid barátnőjével ne kezdj ki... látod, hogy reagáltak :o)))

Előzmény: Giacomo Gianni Geronimo (172)
Giacomo Gianni Geronimo Creative Commons License 2007.12.18 0 0 172

Köszönöm az elismerő szavaidat. Tőled külön jól esik, mert ha valakire nem lehet azt mondani, hogy nem igazi nudista, akkor az te vagy.

 

Számomra a nudista helyek társadalmi-ismerkedési szempontból ugyanolyanok, mint a nem nudisták. Én azt hiszem, hogy aki felöltözve sem szokott agresszíven ismerkedni, az meztelenül se fog, sőt, egy csomó nő panaszkodik, hogy elbátortalanítja a pasikat a meztelenség. 

 

Szaunázni pedig meztelenül kell, ez alapkérdés.

 

Érdekes, amit a csajról írtál. Elmeséltem a dolgot egy barátnőmnek és pont azt mondta, szóról szóra, mint te. Két haverom ezzel szemben azt mondta, hogy hülye vagyok hogy a tűzzel játszom, mert a csajszi biztos elmeséli a pasijának, az meg megkeres majd és belém fog kötni.

 

Mesélj a férfiak számára kiismerhetetlen női lélekről, miért nem fogja elmesélni a pasijának?  

Előzmény: BAZS (169)


Geyza Creative Commons License 2007.12.17 0 0 171
Jó kis sztori!:-)
Előzmény: Giacomo Gianni Geronimo (168)
chico29 Creative Commons License 2007.12.16 0 0 170

Sziasztok!

 

Érdeklődnék hogy járt-e már valaki az új szentgotthárdi élményparkban? Az ottani szauna tesztiles, vagy olyan mint a sárvári vagy kehidakustányi?

 

Köszi előre is a választ.

 

ui: egyébként tényleg jó volt a story...:)

BAZS Creative Commons License 2007.12.15 0 0 169

Kedves sztori.

Talán miattad, aki úgy írtál róla, hogy még olvasni is bizsergető volt. Lám, mit tesznek a szavak, mennyire tudsz (el)csábítani bárhol is, jellemző egyéniségedre. S ha van kellő vibrálás a résztvevők között, természetesen bármi is lehetséges. Függetlenül attól, hol vagyunk, intelligens és nem tolakodó módon lehet ismerkedni nudista helyeken is, nemcsak ruhában. :-) Sokan sajnos, nem ezt vallják.

 

Kívánom, továbra is terjeszd a kellően szabad keretek között, akár így is, hogy szaunázni pedig ruha nélkül az igazi. Úgy gondolom, a barna kis leányzó se hagyja ezt szó nélkül, de tuti nem a férjének, hanem a barátnőjének fog csak mesélni az esetről. :-) 

Előzmény: Giacomo Gianni Geronimo (168)
Giacomo Gianni Geronimo Creative Commons License 2007.11.28 0 0 168

Újabb szaunaélmény, nagyon enyhén erotikus:

 

Néhány hete járok egy új edzőterembe, ahol felfedeztem, hogy szauna is van. Az edzőterem teljesen más, mint a többi ilyen intézmény, nem bunkó testépítő férfiak uralják, hanem nyolcvan százalékban fiatal csajszik. Nem tudom, hogy miért, valószínűleg a környező munkahelyeken sok az adminisztrátor és a titkárnő.

 

A szauna "természetesen" fürdőruhás vagy törölközőbe burkoltan vehető igénybe, legalábbis ez a szokás. A múlt héten elég későn, zárás előtt fél órával végeztem a napi sporttal, addigra már senki nem volt, ezért ruháimat az öltözőben hagytam és egy szál kisméretű törölközővel átmentem szaunázni. Titkon azon ábrándoztam, hogy a húsz körüli recepciós csaj munkaideje lejártával beugrik, természtesen fürdőruha nélkül, de sajnos semmi ilyesmi nem történt, de nagyszerűt szaunáztam tök egyedül, végül már zuhanyozni is meztelenül mentem ki, senki se volt ott.

 

Két nappal később kicsit korábban voltam ott és amikor végeztem a sporttal és mentem szaunázni, pont jött ki egy csaj, fürdőruha nélkül, de olyan törölközőbe csavarva, ami pont a szeméremajkaktól a mellbimbókig ért. Kizárt dolognak tartom, hogy bent úgy ücsörgött volna, hogy az végig szorosan rá van csavarva, mert nagyon kényelmetlen lett volna. De a csaj éppen jött ki, elszalasztottam.

 

Más nem volt ott, de már az edzőteremben se nagyon, úgyhogy megint felkészültem az egyedül szaunázásra. Már éppen nagyon el voltam merülve, amikor nyílik az ajtó és bejön egy huszonöt-harminc körüli, nagyon csinos barna csajszi. Amikor még nem láttam, ki jön, ösztönösen az ágyékomra terítettem a törölközőt, úgyhogy mire belépett, azt hihette, hogy én így voltam egyedül is. Annyit persze biztos látott, hogy nincsen rajtam fürdőgatya. Ő persze konzervatív, egyrészes úszódresszben volt. 

 

Köszönés nélkül leült velem szembe, de sokszor nézett rám és nem kerülte a pillantásomat, tehát láttam, hogy idő kérdése és lehet beszélgetni. Egy perc múlva megszólított angolul (mert hogy külföldi volt), hogy mit szólnék hozzá, ha öntenénk egy kis vizet a kövekre. Mivel ő fölülre ült, én meg épp akkor alul ültem, szolgálatkészen felpattantam és megoldottam a dolgot. A törölköző persze a padon maradt. Amikor visszafordultam, hogy elég-e a gőz, a csajszi csak bámulta a farkamat. Egyáltalán nem számított erre. Utóbb kiderült, hogy olyan országból jött, ahol egyáltalán nem divat a nudizmus és nő meztelen férfit csak szex közben lát. Olyan volt a reakciója, mint egy tizenéves magyar lánynak. Még el is pirult.

 

Amikor visszaültem, nem tettem magamra a törölközőt, sőt, kényelmesen hátradöltem, úgyhogy onnan, ahol ült mindenre tökéletes belátása volt. Megkérdeztem, hogy ugye nem zavarja a meztelenség, erre ő, hogy öt napja van Magyarországon, és még nem ismeri az itteni szokásokat. Én felvilágosítottam, hogy lehet ugyan fürdőruhában lenni, semmi nem tiltja, de nem javallott, mert nem egészséges és nem is illik. Láttam rajta, hogy kicsit elszégyellte magát és többször köbenézve (mintha lenne ott valaki más is) nagyon nehezen leeresztette a fürdőruháját a derekáig, de onnan tovább nem merte. Megkönyörültem rajta, és mondtam, hogy mivel nincs törölközője, alul nyugodtan magán tarthatja, engem nem zavar. Még hálás is volt. Én meg nagyon-nagyon drukkoltam, hogy ne jöjjön be senki más, mert ez a csaj hihetetlen botrányt csinált volna, ha ott helyben rájön, hogy hülyét csináltam belőle a szokásokat illetően.

 

Mellét persze azonnal két kézzel eltakarta, de ahogy beszélgetni kezdtünk, egyre fesztelenebbül viselkedett. Én nagyon régóta nudizom és a dolog szexuálisan nem szokott izgatni, de ez a romlatlan, szégyenlős csajszi, ahogy takargatta melleit (többnyire csak a bimbókat tudta, mert szép nagy mellei voltak), és közben nagyon óvatosan, lopva nézegette a farkamat, nem tagadom, izgatni kezdett. Persze az elején az ember nem merevedik meg, csak megnő minden. Tudtam, hogy baj lesz, ezért mondtam, hogy nekem szükségem van egy hideg zuhanyra. Ezt persze a szauna is indokolhatta, szerintem ő nem is gondolt másra. Viszont megkért, hogy mutassam meg neki, hol a zuhany, mert az öltöző zuhanyához az egész edzőtermen ál kellett volna vonulnia, utána meg vizesen vissza.

 

Mivel én se csavartam magamra a törölközőt, ő is félmeztelenül, de szigorúan mellei előtt karba tett kézzel jött ki. A zuhany a szauna hátsó oldalán volt, de úgy kialakítva, hogy ha jobbról kerülted, ott is két fülke, ha balról, akkor ott is, de a kettő között nincs átjárás. Biztos azért épült így, mert annakidején a két szunafülke közül az egyik a férfi, másik a női lehetett, mára az egyik infra, a másik normál szauna.  Persze a dolog gondolom úgy működik, amikor sokan vannak, hogy az egyiket a nők, a másikat a férfiak használják, de aki nem tudja, hogy van egy másik zuhany is, az magától nem gondolna rá. A csajszi tehát jött velem az egyik zuhanyhoz (amire azt hitte, hogy az egyetlen).

 

Láttam a meglepetést az arcán, amikor meglátta, hogy nem fülkék vannak, hanem egyetlen kétszemélyes kabin, függöny nélkül, kinti fogasokkal. Kezemmel jeleztem, hogy menjen előre. Ő azt hitte, úgy gondolom, hogy zuhanyozzon ő először, én addig megvárom arrébb, én meg persze úgy gondoltam, hogy válasszon ő, melyik oldalon akar zuhanyozni :DD. Gyorsan lekapta a fürdőruháját és bement a távolabbi csap alá, amikor és szépen, nyugodtan elkezdtem zuhanyozni a közelebbi alatt. Persze a csaj először eszméletlenül zavarban volt és próbált a fal felé fordulni, én pedig csevegtem vele, mintha mindez a világ legtermészetesebb dolga lenne és semmit se látnék a zavarából. Úgy válaszolgatott, hogy arccal felém fordult, felsőteste is felém csavarodott, de melleit a kezével továbbra is gondosan takarta. Mindenesetre láttam rajta, hogy egyre jobban tetszik is neki az együtt meztelenkedés egy vadidegen pasival. 

 

A zuhany két oldalán folyékonyszapan-automaták vannak, és pont látta, hogy az enyém kifogyott. Megkértem, hogy adjon egy kicsit a saját oldalán lévőből. Ezt vagy úgy lehetett volna megoldani, hogy átmegyek, vagy ő csorgat a kezébe és átadja. Az utóbbit választotta, de ahogy odaadta, felém kellett fordulnia egy kicsit és választania kellett, hogy a szabad kezével mit takar el. A punciját választotta, de azt így is láttam egy pillanatra, hogy nagyon dús, göndör, fekete szőre van odalenn. Az ilyen korú, ilyen csinos magyar nők szinte mind borotválják magukat, ez a csajszi viszont szerintem soha se próbálta ki. Viszont a mellei így szabadon maradtak. Itt lett biztos, hogy élvezi a dolgot, mert egyáltalán nem sietett vele és közben lopva lenézett a melleire, hogy milyennek láthatom én őket. Nos, szépek voltak. Enyhén teltek és ahhoz képest egyáltalán nem megereszkedettek, Magyarországon szokatlanul nagy, teljesen sötét bimbóudvarokkal. Ilyeneket csak roma csajszikon láttam eddig. A lány egyébként enyhén telt, természetes kreol bőrű volt, összhatását tekintve nagyon is szép.

 

Amikor mentünk vissza a szaunába, visszavette derékig a fürdőruháját, csak a folyosón takarta el kezeivel a melleit (ott se volt senki), a szaunakabinban gond nélkül leeresztette a kezeit és fesztelenül csevegett. Egy idő után nekem elég volt a szauna és mondtam, hogy megyek. Elmentem előtte zuhanyozni és beálltam a belső zuhany alá, mert ott volt szappan. Már szerintem az egész komplexumban csak mi ketten voltunk, meg a recepciós csaj. Gondolkoztam rajta, hogy könnyítek magamon, de ezt azért mégse, mert hátha mégis jön valaki. A fal felé fordultam, és engedtem magamra az egyre melegebb vizet. A csobogástól semmit se hallottam. Egyszer csak valaki megveregette a vállamat. Majd összeestem az ijedtségtől. A csaj állt ott a másik csap alatt, teljesen meztelenül, nem takargatva magát sehol. Nagyon élvezte, hogy megijesztett. Tulajdonképpen csak szappant akart kérni, merthogy neki ugye nincs :DD. Engedtem egy kicsit a kezembe és rá akartam kenni a vállára, de azt nem engedte, hanem a kezét nyújtotta érte. Tovább beszélgettünk, ő pedig minden szégyen nélkül, szinte provokatíve habosította fel a szappant sűrű, göndör szőrzetén. A dolog annyira felizgatott, hogy azt már szerintem ő is észre kellett, hogy vegye. Megkérdeztem, hogy megmossam-e a hátát, de azt mondta, hogy azt csak a barátjának engedi. Akkor gondolom, nem csak azt.

 

Tehát nem akart tőlem semmit, csak incselkedett, saját hatását méregette, de hát úgy kell nekem, én kezdtem.

etyien Creative Commons License 2007.09.11 0 0 167

Sziasztok!

Ha már tcs is dicsérte, talán tényleg érdemes megnéznetek!

A nyári szünet után, szeptember 13-ától újra naturista szaunaestek a Hotel Orientalban! Minden csütörtökön 1/2 6-tól 1/2 9-ig változatlan árakon miénk a hely!Folytatódnak a nagysikerű szaunaprogramok (itt megtapasztalhatod, hogyan is kell szaunázni), kényeztetheted magad a pezsgőfürdőben, és szakképzett masszőr gyúrja át megfáradt izmaidat!
A belépéshez előzetes jelentkezés szükséges!
Hotel Orinetal, XIII. Fáy u. 61., a Vasas pályánál (kínai piaccal szemben)
SZAUNA, GŐZFÜRDŐ, JACUZZI, MASSZÁZS, KONDITEREM
Jelentkezés telefonon: 30/942-1231 Györgyi, e-mail: pisti@navke.hu
Belépődíj: 1.500.-Ft/fő
masszázs: 2.000.-Ft/félóra

üdv

tcs969 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 166

Sziasztok!

Most csütörtökön voltam először(DE NEM UTOLJÁRA) az Orientál Hotel naturista szauna rendezvényén.

Mindenkinek ajánlani tudom,aki normális helyet,s normális felfogású szaunapartnerek társaságát keresi!

Üdv Mindenkinek!

Csabi

hazaspar 1 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 165
Sikerült pár éve összejönnöm egy oszták házaspárral,általábaan hétvégeken jártam hozzájuk,néha szerda-csütörtökön is náluk voltam.Télen rendszeresen mentem velük egy közeli fürdőbe szaunázni,itt már az öltöző is közös,és a törölközöjét csak azértviszi mindenki,hogy arra ül.
pontee Creative Commons License 2007.04.12 0 0 164
a hataron tul... Ausztriaban szerintem nincsen olyan szauna ahol furdoruhaba lennenek az emberek. Kiveve a sipalyaknal a magyarokat. :))
Előzmény: Giacomo Gianni Geronimo (161)
gyonyor69 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 163

Sziasztok!

 

Tud valaki Pesten jó nudista helyet?

Vagy szaunát?

Köszönöm a segítséget és némi infót.

 

Gyönyör69

The EMPEROR Creative Commons License 2007.02.11 0 0 162
Érdekes ez a szauna-dolog:
Én Sopronban voltam,az 1ik hotelben,2 fülke volt,az 1ik ajtaján tábla,hogy "Belépés csak fürdőruhában", a másikon meg látszólag üres papír,amikor bementünk (abban épp nem volt senki), láttam,hogy befordítva ez a tábla: "belépés csak fürdőruha nélkül". Több se kellett,kifordítottuk,hogy látni lehessen kívülről,aztán benn levettük a ruhát. Érdekes módon akik páran bejöttek ezután,teljesen természetesnek vették,rajtuk se volt semmi,és senki nem volt kiakadva rajta... Ha meg esetleg valahol nincs 2 fülke,akkor ha nincs senki,akkor sincs rajtam semmi,ha meg valaki jön,hát a megfelelő helyre ráhajtom a törölközőt... Kulturáltan szerintem simán megoldható a dolog,és senki nem utál senkit,és nem kell extra helyeket keresni,bárhol működhet.
Giacomo Gianni Geronimo Creative Commons License 2007.01.15 0 0 161

Logikus.

 

Egy okkal több, hogy nem szabadna engedni a fürdőruhás szaunázást.

 

Egyébként jó két éve, hogy utoljára körkép volt a ndista szaunákról. Nekem az az érzésem, mintha most egy picit több lenne.

 

Etyien mondott egyet, de az csak egy egyesület bejelentkezéses magánszaunája, ráadásul tényleg nem olcsón.

 

Olyan szaunák hol vannak, ahol az ember nem kibéreli, hanem odamegy, jegyet vesz, levetkőzik és beül szaunázni, úgy, hogy a többiek is meztelenül vannak, férfiak és nők vegyesen?

Előzmény: kilenctizenegy (160)
kilenctizenegy Creative Commons License 2007.01.14 0 0 160

"A végén az átöltözéskor hölgykísérőm be a női fülkébe, pont akkor érne oda egy huszonéves szőke csaj. Konstatálja, hogy a fülke foglalt és szekrényeknél, a férfiak között szép lassan levetkőzik a teljesen meztelenre, minden szégyenérzet nélkül, majd megkeresi neonzöld úszódresszét és belebújik, irány a szauna."

 

Számomra tök egyértelmű a lány magatartása. Bizonyára nem először volt ott és tudta, hogy a szauna fürdőruhás, az öltöző viszont közös és jellegénél fogva meztelen. A lány biztosan nem szégyenlős, mert akkor megvárta volna, míg a te nőd végez a fülkében, ezzel szemben kint átöltözött, de a szaunába egyetlen nőként teljesen érthető módon nem ment be meztelenül fürdőnadrágos férfiak közé. Ahhoz már komoly exhibicionizmus kellene egy nő részéről. Ráadásul a legtöbb nő sokkal jobban néz ki egy neonzöld fürdőruhában mint meztelenül vagy egy törölközőbe csavarva tetőtől talpig, és ha valami, akkor ez szempont egy huszonéves nőnél.

 

Ez a lány akkor szaunázna meztelenül, ha ez előírás lenne, ahogy nyugaton az. 

Előzmény: Giacomo Gianni Geronimo (153)
vitéz Matschkássy Izidor Creative Commons License 2007.01.10 0 0 159
Drága. Sokba kerül. Nem olcsó. Borsos áru a szaunát is tartalmazó jegy. Nem szegényembernek való. Jól megkérik az árát. Vastagon fog a ceruzájuk. Meg hasonlók.
Előzmény: Nerve (150)
etyien Creative Commons License 2007.01.10 0 0 158
Csütörtökönként naturista szaunázás Angyalföldön, a Hotel Orientalban este 1/2 6-tól 1/2 9-ig, előzetes bejelentkezés alapján.
Cím: XIII. Fáy u. 61., a Vasas pályánál (kínai piaccal szemben)
SZAUNA, GÖZFÜRDÖ, JACUZZI, MASSZÁZS, KONDITEREM, mindezt ruhátlanul veheted igénybe! Általában 10-15 fő közötti a részvétel, nagyon kellemes a hely, október óta járunk ide!
Jelentkezés telefonon: 30/942-1231 Györgyi, illetve e-mailben: kertesz.istvan@navke.hu
Belépödíj: 1.500.-Ft/fö
masszázs: 2.000.-Ft/félóra
B 53 Creative Commons License 2007.01.10 0 0 157

Sőt van, ahol ez a kötelező. Kb. 20 éve, Szombathelyen körbe kellett járnom a várost, hogy télen fürdőruhát vegyek, mert nem engedtek be, pedig  végül tök egyedül voltam.

Előzmény: B 53 (156)
B 53 Creative Commons License 2007.01.10 0 0 156
Szerintem, jó magyar szokás szerint, nekünk nem volt jó úgy, ahogy volt, ezért az elsőkbe ruhában kellett menni, és sokakban ez rögzült.
Előzmény: Giacomo Gianni Geronimo (155)
Giacomo Gianni Geronimo Creative Commons License 2007.01.10 0 0 155

Ez nekem is tök nyilvánvaló, de nagyon sokaknak nem.

 

Szerintetek miért van az, hogy Magyarország szinte az egyetlen a világon, ahol evidens módon minden honpolgár fürdőruhában szaunázik, amíg ez nem lesz tilos?

Előzmény: B 53 (154)
B 53 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 154
Mert, hogy a szaunát alapvetően meztelenül szokás használni.
Előzmény: Giacomo Gianni Geronimo (153)
Giacomo Gianni Geronimo Creative Commons License 2007.01.08 0 0 153

Ha már újjáéledt a topik:

 

Tavaly Komáromban voltam egy hölggyel. Mivel alapvetően a szlovák oldalon volt dolgunk, az ottani fürdő szaunáját akartuk először kipróbálni, de az délután kettőtől csak nőknek volt fenntartva, azelőtt vegyes lett volna. Mivel már kettő múlt és együtt akartunak szaunázni, átmentünk a magyar oldalra. A szauna a tájékoztató ábrák szerint nudista, de a gyakorlatban 100%-ban fürdőruhás, bent iszonyú zsúfoltság és túlzott hőség, túlzott gőz. Egy pasira rászóltak, hogy nincs papucsa. Kiváncsi vagyok, mit szóltak volna, ha gatyája nincs.

 

Másnap délelőtt már csak az összehasonlítás kedvéért is átmentünk a szlovákiai fürdőbe, a "vegyes" időben.  Már az öltöző is más volt. Nincs férfi és női, csak szekrények és összesen két öltözőfülke, egy a férfiaknak, egy a nőknek. Mindkettő üres volt, az öltözőben csak férfiak, úgyhogy olyan volt, mint bármelyik férfi öltöző.  (A velem lévő hölgy tekintettel a felborult arányokra igénybe vette a női öltözőfülkét és törölközőbe bugyolálva lépett ki a meztelen pasik közé, akiket cseppet sem zavart a jelenléte, gondolom, ez így volt megszokott.) A szauna kisebb volt, jóval kevesebb emberrel. Gyakorlatilag csak férfiak voltak, fele gatyás, fele törölközős, senki sem meztelen. A csobbanóban és a tusolóban már igen. Fél óra alatt egy nő jött arra, az is fürdőruhában.

 

A végén az átöltözéskor hölgykísérőm be a női fülkébe, pont akkor érne oda egy huszonéves szőke csaj. Konstatálja, hogy a fülke foglalt és szekrényeknél, a férfiak között szép lassan levetkőzik a teljesen meztelenre, minden szégyenérzet nélkül, majd megkeresi neonzöld úszódresszét és belebújik, irány a szauna.

 

Tehát ez alapján összefoglalva Magyarországon az emberek szégyenlősek, ezért a szaunát felöltözve használják, míg Szlovákiában az emberek nem szégyenlősek de a szaunát ennek ellenére felöltözve használják. :-D

Giacomo Gianni Geronimo Creative Commons License 2007.01.08 0 0 152

Másodszora sem sikerült eltalálni, de legalább tudjuk, hogy nem kehida-kutyán voltál. :-D

 

Helyesen: Kehidakustány

Előzmény: Nerve (151)
Nerve Creative Commons License 2007.01.05 0 0 151
Az előző hozzászólásban elgépeltem a városka nevét: Kehidakustyán a helyes név.
Nerve Creative Commons License 2007.01.05 0 0 150
Idén a szilvesztert Kehidakutyánon töltöttük barátaimmal, és mivel ott van egy elég jó fürdő azt is kipróbáltuk. A bejárat után egy tábla figyelmeztet arra, hogy 2006. december 1-jétől megváltozott a szaunázási rend, bevezették a meztelen szaunázást. Majd egy pár mondatos tájékoztató szöveg, hogy miért egészséges meztelenül szaunázni. Mi nem próbáltuk ki a dolgot, de gondoltam megosztom veletek ha már erről szól a topic.
navke Creative Commons License 2006.11.11 0 0 149
Nos... az idén ismét ott leszünk, dec. 2-án. Van kivel jönnöd? :-)
Előzmény: nagyalexis13 (146)
navke Creative Commons License 2005.12.09 0 0 148

Szia,

 

ezek szerint ott voltal te is? Voltunk tobb mint 240-en, remelem nem erezted magad tarstalanul... :-)

Előzmény: nagyalexis13 (146)
ujfelhasznalo Creative Commons License 2005.12.03 0 0 147

Sziasztok.

Az új esztergomi élményfürdő szaunájáról mit tudtok?

nagyalexis13 Creative Commons License 2005.11.28 0 0 146

 

 

    Sziasztok Emberek !

  Úgy látszik teljesen elnéptelenedett ez a topik is, de hátha netán nem teljesen

reménytelen a dolog. Nos : csuszis  NUDI buli lesz december 2-án Debrecenben. Ehhez keresek társat kelet- MO-ról.  A személy lehet fiu , lány ,alkat , kor mellékes .Hansúlyozottan NEM SZEXRE  SZÓL   A  FELHÍVÁS ! ! !! Én harmincas srác vagyok. A további részleteket majd érdeklődés esetén.

navke Creative Commons License 2005.09.20 0 0 145

Köszi... most vettem észre, hogy nem volt jó a link. Jó későn, mi? :-)

Legközelebb ilyesmi okt. 15-én várható... de az egy szülinappal egybekötött program lesz.

Előzmény: oszibá (142)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!