Keresés

Részletes keresés

mr-t-karoly Creative Commons License 2017.12.12 0 0 840

Hello mindenkinek! Sajnos én is ebben a szerencsétlen helyzeteben szenvedek nekem a Tantratanárnőhöz lennének kérdéseim. Remélem ezekkel a válaszokkal kicsit jobban megértem a helyzetemet. Szóval. Az hogy miként szabályozom magam tehát, hogy meddig bírom ki mennyiben függ "egyéb" okotól. Elmondom mire gondolok. Alapvetően sajnos nagyon gyorsan elmegyek ami azt eredményezi hogy sajnos nagyon izgulok meg aggódok egy-egy aktus előtt. azonban voltak olyan esetek, amikor lesz.rtam az egészet (bocsánat a kifejezésért) és bírtam sokáig. sokszor hasonló van a maszturbálással is. Előfordul az hogy fél, vagy háromnegyed óráig is csinálom. De az is megtörtént már hogy annak ellenére, hogy előző nap sokáig bírtam másnap néhány perc alatt elértem azt a helyzetet, hogy nemsokára elmegyek. Tehát a kérdésem az hogy a Tanárnő szerint a lelkiállapot, stressz mennyiben befolyásolja ezt az egészet? Illetve azon lehet-e doglozni? Köszönöm a válaszát!

HerbertvonKarajan Creative Commons License 2017.12.11 0 0 838

hadd lobogjon a szivárvány zászló...is

Előzmény: tommy_vegas (837)
tommy_vegas Creative Commons License 2017.12.11 0 0 837

Azt hittem a Tantratanárnő NŐ, erre kiderül, hogy férfi :D :D



TANTRATANÁRN Creative Commons License 2017.12.10 0 0 836

Az átlagos korai magömlés  kezelésében segíthetnek a különféle szerek pár évig is, alkalmi találkák esetén.

Mi viszont naponta szexelünk, orgazmus kontrollal a kimerültség megelőzésére és a korai magömlés (nekem a korai orgazmusom és a vágytalanság, libidó csökkenés) megakadályozására.

Én is dőzsöltem eleinte az orgazmusokban, és igen voltam kiégett állapotban is, 9 hónapig erősítettem magam szexel és masztival, orgazmus kontrollal, mire visszanyertem a napi vágyamat

A férfiak nagy bánata, hogy pár évnyi rendszeres, napi szintű szex után ritkul az együttlétek száma a nő részéről, visszautasítások sokasodnak.

Így jártam én is, kimerültem, de tudtam, hogy szeretem a szexes izgalmakat, hiányzott a testem kéje és elkezdtem feledzeni magam az

orgazmus közeli állapotok forró áradásának egyre intenzívebb sorozataival.

Oké, aki még nem próbálta soha a többszöri megállást, az elképzelni sem tudja, hogy mennyivel nagyobbat lehet élvezni, zsibbadósat.

Megértem, hogy sokan szkeptikusak, hiszen a használható technikája nem közismert, talán soha nem is lesz egy kaptafa-művelet korai magömlés ellen, hiszen mindenki másképpen kalibrálta el magát gyerekkorától fogva, ezért külön maszturbálási-receptúrát kell használni mindenkinek, a kiindulási állapotához (részleges potencia-energiája és reflexrendszere) mérten, később a javuláshoz képes változik a művelet.

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2017.11.28 0 0 830

akineknemmegy -nek válaszoltam, nem neked,

de majd igyekszem észben tartani, hogy ne zavarjam meg a magatehetetlen ködben való lebegését, senki pornószínészt utánzó képességek utáni vágyában történő álmodozását.

 

 

 

 

 

Előzmény: maybenexttime (828)
maybenexttime Creative Commons License 2017.11.28 0 0 829

Így már világos minden, ugye? :D
Erről beszélek, a ködről és a meséről.

Előzmény: Longdickman (823)
maybenexttime Creative Commons License 2017.11.28 0 0 828

Pedig mintha anno  légkalapácsról pont te írtad volna, hogy "undorító ürítés". No de mindegy, nyilván neked van igazad4 :)

Még van egy kicsi hátra a 30-hoz, a mesékben pedig nem hiszek. Épp emiatt vagyok (leszek) bizalmatlan veled, az energia áramlásos hókusz-pókusz, stb. nem az én műfajom, de nyilván ezt már te is észrevetted. Pjöersze, erre jöhetsz a több ezer "halott farokkal", a rengeteg meggyógyított pácienseddel. Erre én meg jövök azzal, hogy rosszlányokon nem nehéz értékelést hamisítani, jöhetek azzal, hogy hol vannak a gyógyult betegek (hm, érdekes lesz, ha épp most, a közeljövőben tűnik majd fel valaki...) továbbá azzal, hogy lehet, hogy következtetéseket vonsz le a vendégeid alapján az egész férfitársadalom nemi életéről, a gond az, hogy a mintád még midnig reprezentatív  tekintve, hogy eleve a "betegekből" (rossz szó, bocsánat miatta, nem jut eszembe más) következtetsz.

 

De efelett ellehet siklani.

 

Amit viszont nem értek: miért foglalkozol velem? Mindketten tudjuk, hogy ez már régen nem a segítségnyújtásról szól - ha egyáltalán valaha is ez olt a téma. Ez pusztán csak hatalomgyakorlás, az egész arról szól, hogy ráerőltesd a működő vagy nem működő módszeredet mindenkire. Kérdés nélkül. Miért? Mi értelme, elfogadtatod magad mindenkivel, ha már eleve sokan elfogadtak, elfogadták a módszered, és eleve rengeteg emberen segítesz. Tényleg ennyire várod a Nobel-díjat? (Bocs, de azt így sem, úgy sem fogod megkapni.)

Ha segíteni akartál volna nekem, segítsez. Anno leírtam, hogy nem érdekel a tantra. Az érdekel, hogy bírjam x ideig. erre elzavartál. Mondhatod, hogy a kettő egy és ugyanaz, de ezzel ismételten ellentmondásba kerülsz saját magaddal. Így ugyanis pont a szerepedet, segítést tagadod meg. Ami nem baj, de akkor célszerű az elején tisztáznod: csak másodsorban megy támogatás, leginkább azt várod a pácienseidtől, hogy fejet hajtsanak.

Előzmény: TANTRATANÁRN (821)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2017.11.24 0 0 824

A LeHaMaSzáFe önmagában nem segítség, mert a módszertana, a betanulása különböző állapotoktól függ, amúgy két erős fizikai és egy szellemi korrekció  (és még ezeket is kombináljuk) van összegyúrva, rettentően hatásos.

A beavatási folyamat, az edzés módszertana sokszor hónapokig, súlyos esetben több évig is eltarthat, fokozatos javulás mellett, valójában a test gyógyulásának idejéig, hiszen a legjobb állapotokban történő lépcsőztetést (az aktusban történő energia-vezetési folyamat) is csak akkor lehet megérteni a szabályrendszert, ha érezhető a testben az energia áramoltatás technikája.

 

 

Előzmény: Longdickman (823)
Longdickman Creative Commons License 2017.11.22 0 0 823

Kedves Tantratanárnő!

Elárulja mi az a "LeHaMaSzáFe korrekció"?

Előzmény: TANTRATANÁRN (822)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2017.11.22 0 1 822

Kedves Srácok!

 

Ha azt szeretnétek, hogy a férfiasságotok minél hosszabb ideig, életetek végéig tartsa magát, akkor nagyon sokszor 50X-(30X-szuper erős potenciával) kellene orgazmus közelben lennetek, mielőtt elélveztek, ha ez kevesebb, akkor a testetek nem töltődik energiával kellően, és lassan, apránként a potencia csökkenni fog.

 

A merevedés nem az, amikor feláll kőkeményre,

hanem amikor ki is tartja 1-1,5-2 órán keresztül,

ilyenkor 10-15 mp-es pihenőkben (LeHaMaSzáFe korrekcióval úgy 50X) nem ejtheti vissza a feszességét egyáltalán, így a pihenőkben a lány izgalma nem esik vissza és újra tudtok 30-50-et lökni lépcsőzetesen.

 

Kell ez az erősségű libidó (ez a megfelelő energia felszabadulás: extra cukorégetés, ezért melegszik szex közben a testünk, belázasodunk), hogy a pénisz működése megfelelő legyen egy életen át.

 

Ezeket a paramétereket nem én találtam ki, hanem kb 5000 emberrel 11 év alatt kísérleteztük, fejlesztettük ki. Ez pont olyan, mint a KRESZ, azt sem az emberek találták ki, hanem a gépjárművek változatossága, az emberek közlekedése, a környezeti körülmények szerint adódó logikus rendszer ki lett kísérletezve.

 

 

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2017.11.22 0 0 821

Azzal a módszerrel tudtál volna légkalapács lenni, amit leírtam, mivel az agyadba gyerekként nem a légkalapácsos módszert képezted ki, hanem minél előbb és minél gyorsabban szórakozzunk az orgazmussal-t. Ott rontottad el, azt viszont csak türelmesen, hosszú munkával lehet kiiktatni a fejedből.

A tuti megoldás a Rui Shen oil, de ettől végképp impotenssé válsz, legalább szólok előre, amennyiben nincs energia töltésed, azaz nagyon sok orgazmus közeli állapotod.

 

Hány éves is vagy? 30? Még hiszel a mesékben, hogy létezik varázspálca a farkadra?

Vannak akik direkt szopatják magukat egy életen át és csak elsuhannak az évek, amíg teljesen ki nem merülnek és megkeseredett impotenssé nem válnak.

Kapcsolataik megszürkülnek, a nő visszautasítja őket, válás, válás, és újra válás.

Mi már tudjuk, hogy a nőknek is tantrázniuk kell, hogy ne merüljenek ki, hogy kívánják a szexet, tehát a nőt sem lehet eszetlenül kielégíteni (nimfók más).

Előzmény: akineknemmegy (814)
akineknemmegy Creative Commons License 2017.11.17 0 0 816

Egy: blablablablabla...
Kettő: nem azt írtam, hogy egyiknek sincs gyógyítóhatása. Ahogy azt sem, hogy mindenható csodaszernek állítják be magukat.
Három: erre mondják, hogy az orvos külön állatfaj.

Négy: nem mondtam, hogy nem kell lecserélni adott készítményeket. 

Öt: persze, hogy véded a gyógyszergyártókat. Nem sz@runk oda, ahol eszünk, ugyebár.

Hat: "nem ártani elv" XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD

Hét: blablablablablablabla...

Előzmény: Törölt nick (815)
akineknemmegy Creative Commons License 2017.11.17 0 0 814

Tudtam, hogy megint felbukkansz.

 

A gond az az, hogy senki sem kíváncsi rád. A kuruzslásodra meg végképp.

Ahogy korábban írtam: nem akarok úgy "szexelni" ahogy te szeretnéd. Nem, az nem számít annak, hogy x ideig x/10 időre megáll valaki - erre minden kretén képes, kis odafigyeléssel (talán:)) még én is. Majd ha olyan opciót ajánlasz, amikor valaki min. fél óráig egy légkalapács szintjén tud teljesíteni, majd beszélhetünk (nyugi, nem fogunk).

 

Ja, hogy ez "undorító", meg "ürítés", meg olyan szex, amit tisztelt TT nem szeret? Szívás.

 

Szóval köszönöm, de nem kell drukkolni, még mindig nem érdekelsz és nem érdekel a sarlatánságod.

Előzmény: TANTRATANÁRN (806)
akineknemmegy Creative Commons License 2017.11.17 0 0 813

Ez elég nagy öngól.
Gondolom arról nem szeretnél bezsélni, hogy a tesztelt, bevizsgált, állítólag biztos hatásmechanizmussal rendelkező gyógyszereket azért kell lecserélni másra/másokra, mert adott betegség esetén - ahogy a népi bölcsesség mondja- sz@rt sem érnek. Ja és nem, nem kizálórag az ezzel kapcsolatos gyógyszerekre gondolok, hanem általánosságban beszélek - és hozzáteszem, hogy ebben a témában is volt csalódásom.
Az meg, hogy profitmaximalizálásról írsz, nevetséges. Szegény, jótékony, áldott lelkű gyógyszergyártókra a világtörténelem során még soha, véletlenül sem vetült a kapzsiság árnya, ugye?

Előzmény: Törölt nick (812)
premature Creative Commons License 2017.11.14 0 0 810

Dapoxetine tartalmú patikaszert.

Pl. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/priligy_30_mg_filmtabletta/57054

vagy bátmely más dapoxetine generikumot.

Nem drágább,de legalább tudod, hogy mit veszel be s ha hat mitől ( dapoxetine).

Előzmény: Balu1200 (809)
Balu1200 Creative Commons License 2017.11.13 0 0 809

Premature. Te mitt ajànlasz he ez nem jó.

premature Creative Commons License 2017.11.13 0 1 808

Én használtam.Úgy sz@r ahogy van. Csak az vegye , akinek van kidobni való pénze.

Előzmény: Balu1200 (807)
Balu1200 Creative Commons License 2017.11.13 0 1 807

Sziasztok. Natural Power for men ki használta már vélemény róla. Haszálat már valaki.

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2017.11.12 -1 0 806

Drukkolok neked, már kezded érteni!

 

Amit még mindig próbálsz elkerülni, az az orgazmus közeli állapot irányítása, kontrollja, átélése. Lehetetlen enélkül a potenciavesztést megúszni!

 

- A testedben érzel egy hirtelen melegség-forróság áramlásának felgyorsulását

(lassú érintés 1 mp fel 1 mp le mellett, 2 mp-es érintések,

edzés zsírral, margarinnal, vajjal, vazelinnel stb.)

- ekkor kell megállnod és nem szabad, tilos PC izmot használni, összeszorítani, az azonnali orgazmust okoz

- a has behúzás jó lenne, ha pontosan tudnád a módját, addig is próbálj meg lassan mélyen levegőzni é közben akár hangosan vagy magadban egy 3 számjegyű számot kifújáskor mondani, csökkenő sorrendben

(pl., levegő mélyen beszív, majd lassan kimond 639 közben mélyen kifúj, a következő

 levegő mélyen beszív, majd lassan kimond 638 közben mélyen kifúj, a következő

 levegő mélyen beszív, majd lassan kimond 637 közben mélyen kifúj, a következő stb)

egészen addig, amíg az izgalom érzése a fejedben, a testedben, a farkadban vissza nem hűl.

 

És jöhetnek a következő áradások szabályozásai.

 

Minél többször szabályozod annál érzéketlenebb lesz ez a start-stop technika,

a merevedés ingadozás komoly energia hiány, azt speciális szintenkénti edzéssel pótolni kellene.

 

Előzmény: akineknemmegy (804)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2017.11.12 -1 0 805

KEDVES FIATALOK!

 

NE TALÁLKOZZATOK IDEGENEKKEL, MERT SZÉP SZÓVAL, NYÁJAS TITOKZATOS SEGÍTŐKÉSZSÉGGEL BECSERKÉSZNEK TITEKET ÉS A KÍVÁNCSISÁGOTOKAT IZGATÓ TÉMÁVAL SZEXUÁLIS MOLESZTÁLÁS ÁLDOZATAIVÁ TESZNEK.

AMINEK A LELKI FELDOLGOZÁSA NAGYON NEHÉZ.

FELAJÁNLJA, HOGY MAJD MINDENT MEGMUTAT, MEGTANÍT, HOGY NE LEGYEN KORAI MAGÖMLÉSETEK.

EGYEDÜL SENKIHEZ NE MENJETEK EL!!!

CSAPDA! SAJNOS VOLT ILYEN TAPASZTALATA A KEZELTEIMNEK, ÉVEK ÓTA DEPRESSZIÓSAK, NEHÉZ MEGBIRKÓZNI A LÁTSZÓLAG ÁRTATLAN SEGÍTŐKÉSZSÉGBE BURKOLT MOLESZTÁLÁSSAL!

akineknemmegy Creative Commons License 2017.11.12 0 0 804

Ez mind szép és jó, de azért leírnám a saját esetemet.

 

Szóval: kis túlzással akármeddig tudok/tudnék maszturbálni. Értsd: elkezdem, elég gyors tempóban. Így elvagyok x ideig, ami teljesen rapszodikus, van, hogy 3 perc alatt, van, hogy 50 perc múlva érzem az "elmegyek" érzést. Ilyenkor egy kicsit lassítva, odafigyelve simán kitudom nyújtani az esetek jelentős részében tulajdonképp akármeddig - viszont előfordul erekcióvesztés. Mindezt kézzel csinálva.

 

Mindhiába. Amikor nővel voltam, ugyanúgy elmentem néhány mozdulat után. Önkielégítés során nem tör rám ilyen váratlanul a magömlés érzése, "élesben" viszont hirtelen, úgy, hogy előzetesen szinte semmit sem érzek, aztán derült égből villámcsapásként jön az érzet, ami ellen már védekezni sem tudok. A multiorgazmusos férfi című könyvben olvastam, hogy a merevedés és magömlés közötti "utat" egy 10 fokozatú skálaként mutatták be. Már nem emlékszem pontosan, de mivel a 10-es a konkrét magömlés, a célszerű az azt megelőző fokozatokban maradni, így kontrollálni a magömlést. Viszont az én gondom az, hogy annyira hirtelen jön, hogy nincs időm elkezdeni az irányítást.

 

Mostanában (hónapokkal korábban) kezdtem el művaginát használni. Kezdetben ugyanúgy jártam vele, mint élesben, talán mostanában van az, hogy úgy, ahogy, de kicsivel tovább bírom - az igazsághoz hozzátartozik, hogy a félév alatt, annyira sokszor nem használtam (a kezdeti rossz tapasztalatok miatt). Továbbá az is hátráltató, hogy a sok pofáraesés miatt már a merevedésem sem a régi - illetve ez is változó, van, hogy semmi gond vele, míg máskor félig-meddig sikerül.

 

Az azonban tényleg működik, ha közben behúzod a hasad és bent tartod a levegőt. Igaz, ez esetben csak kézi verzióban tudok eredményekről beszámolni.

 

Szóval, szerintem ha van egy mód rá, egy művaginát mindneki szerezzen be (és természetesen sikosítót). Talán jobb.

Előzmény: peter.kis2016 (801)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.12 0 0 803

És ez a kitartó gyakorlás hónapban,napban,órában mennyi véleményed szerint?

Előzmény: peter.kis2016 (801)
peter.kis2016 Creative Commons License 2017.11.12 0 0 801

Hello,
Fiatal srac vagzok, 26 eves, sajnos nem volt sok szexualis tapasztalatom eddigi eletem soran. Onkielegites soran nagyon hamar a csucsra jutattam magam, ami korai magomleshez vezetett.  Nehany kudarcos egyutlet utan elkezdtem kezembe venni a dolgokat.

 

Amit csinalok:
Onkielegites soran nem nezek szexualis tartalmu dolgokat. /Alabb meg kifejtem/

Mindig hasznalok sikositot (pl paraffin olaj vagy mas sikosito, mindegy csak a valos helyzetet imitaljad minel jobbal.).

Az onkielegites 40 percig tart a szamomra (vagy tobb), es csak ezutan engedem magamnak a magomlest.
Onkielegites soran valamilyen nem szexualis tartalmu videot, filmet nezek (pl kedvenc film stb) ami segit, hogy ne a magomlesen parazzak, elviszi a gondolataimat. Kesobb meg lehet probalni szexualis tartalmu videot nezni is, de nem azert hogy jobban felizgulj, hanem azert hogy tanulj meg elvonatkoztatni, vagyis
ha vagykelto dolgokat latsz akkor se menj el. Tehat beteszel egy videot es teljesen megprobalsz elvonatkoztatni. Ezt akkor ajanlom, amikor mar ugy erzed, hogy jol megy a dolog. Fokent nem pornot ajanlok, vannak nagyon vagany ilyen keleti szexualis masszazs (Yoni, Lingam) filmek, ahol gyonyoru nok vannak tehat lehet szimulalni a valos korulmenyt, de megse egy hard core porno. De csak kizarolag azert nezz ilyet, hogy megtanulj elvonatkoztatni NE azert hogy a csucsra jussal!
Onkielegites soran probald meg minel jobban a noi vaginat imitalni a kezeddel, csofogassal es valtozatosan joban es kevesbe szoritva csinalni.

A lenyeg az hogy barmilyen nehez fokent a legelejen, ne hagyd magadnak hogy ejakulalj, lassits ajj le teljesen es nehany masodperc mulva folytasd. Akarhanyszor a negyven percen belul. Legyel turelmes magaddal!! Amit meg csinalhatsz amikor kozel kerulsz, probald meg teljesen behuzni a hasad es nehany masodpercig nem
venni levegot, illetve a herezacskot a herekkel egyutt ovatosan lefele huzni. Az elejen nem fog konnyen menni, sokszor! meg kell allni.
En nagyon sokat szoktam masszirozni a makkomat is. Vagyis nemcsak az ismert mozdulatot vegzem, hanem a makkomat sikositos kezzel masszirozom.
Kicsit olyan ez mint a futas. Ha sokaig nem sportolsz es el vagy hizva, es nekifogsz szaladni az elso szaz meter utan azt hiszed nem birod tovabb. Szep lassan eljutsz a ketszaz meterhez majd az egy kilometerhez majd a maratonhoz. Tehat turelmesen kell gyakoroloni mert megeri.
Ami meg nagyon sokat segit beteszek egy filmet (nem szex tartalmu), es kozben onkielegitest vegzek, igy sokkal konnyebb a gyakorlas mert, a gondolataidat egy ido utan a film fogja uralni es nem a magomles koruli para. En ugy gondolom, hogy ez segit, amiota ezt csinalom volt mar sikeres egyutletem.
Egy kis gondolkodas modbeli valtas is kell szerintem, vagyis amikor az ember az egyuttletre gondol akkor ne a sajat orgazmusa jusson az eszebe, hanem az hogy hogy tud orgazmust nyujtani. Illetve az hogy hogyan tekint a noi testre. Ha meglatsz egy jo not, ne egybol az legyen a gondolatod hogy eldurransz hanem az hogy
milyen jo lenne ot kielegiteni! Ha meglatsz valami izgato dolgot probalj ugy gondolni ra, hogy ne izgasson fel, hiszen egyutlet soran manualis izgatas nagyon sok lesz, igy nem kell raerosits a gondolatoddal. Amikor az elejen onkielegitest vegzel akkor ne parazz, hogy lassan all fel addig csinald masszirozd amig felall
(szex tartalmu videok kepek nelkul). Egyutlet soran szinten ne parazz azon ha nehezebben all fel, hiszen ha idegeskedsz akkor a kontrol kicsuszik a
"kezed" kozul es eldurransz. Hagyd hogy masszirozza lassan a partnered, hagyd hogy allitsa fel. Nem szegyen ha tul gyors megkerheted, hogy csinalja lasabban, vagy alljon le picit stb. Amikor te csinalod (pl misszionarius pozba) akkor nalad van a kontrol. Volt olyan, hogy ereztem, hogy megyek el, ovatosan
kivettem es elkezdtem izgatni a peniszemmel a csiklojat, ezzel megnyugodtam majd folytattam a behatolast.

 

Szerintem a kitarto gyakolras meghozza a gyumolcset.

 

Tapasztalat egy lannyal valo egyutlet soran nem muszaj a behatolassal kezdeni, eljuttathatod a csucsra kezzel is (ingerelve a csiklot es a G pontot), majd ha
mar volt orgazmusa akkor johet a behatolas, igy rajtad is kisebb lesz a nyomas, mivel a csajnak mar volt egy orgazmusa! Illetve szex elott nagyon izgasd fel a csajt (elojatek nagyon nagyon fontos) es ne! pedig magadat huzd fel. Itt fontos hogy iranyitsd a te gondolataidat. Ne azon jarjon az eszed hogy milyen szep no, milyen szep a teste stb, hanem azon hogy hogy tudod ot felizgatni jobban. Itt is legy turelmes.  Ha jol felizgatod akkor hamarabb er el a csaj a csucsra, es te is szokod a szitut vele.
Meg akkor is ha nehez probalj meg nyugodt lenni ne parazz, gondolj arra, hogy jo lesz biztasd magad, es ha  veletlenul nem ugy sul el akkor ne hibaztasd magad, probald ujra es menni fog (Mondd meg hogy ha uj partnerrel vagy az elso nem mindig megy szuperul, de ne kerits nagy feneket neki). Gyakorlasok utan az elso egyutlet
nekem sem volt jo, nagyon hamar elmentem (ahogy behatoltam) :( de aztan erot vettem magamon es a tobbi jol ment. A tobbi alatt ertem az egyutlettel azonos napot is de teljesen mas napot is amikor meg nem volt orgazmusom az adott napon es sikeres volt a behatolas!
Gondolatilag felizgattam magam, mar ugy mentem hozza, hogy vegig azon  jart az eszem, hogy mit fogok csinalni es alig vartam. Ez rossz! Menj ugy oda hogy nem gondolsz erre iranyitsd a gondolatod mas dologra, es akkor nem ugy ersz oda hogy annyira fel vagy izgulva hogy eldurransz! Amikor levekozik akkor se izgasd magad agyilag, hogy milyen jol nez ki, vonatkoztass teljesen el!
Onnantol ha megy egydul sokaig az onkielegites mar a tobbi a gondolkodasmod, hiszen kepes vagy egyedul kontrolalni  tehat mar csak a gondolatodat kell megtanuld iranyitani!). A masodik es a harmadik egyutlet mar nagyon jo sikerult! Ez egy szemelyes tapasztalat, remelem masnak segit!

Sok sikert mindenkinek!

Lerros Creative Commons License 2017.11.12 0 0 800
Balu1200 Creative Commons License 2017.11.11 0 0 798

Kamagràt vennék.

ED54 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 796

értem,h új vagy ezért kérlek nézd meg az adatlapom ugyanis az én email címem -ellentétben a tieddel - publikus

ergo

te ismerheted az enyémet, tehát írj nyugodtan

köszönöm

Előzmény: laci366 (795)
laci366 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 795

szia még uj vagyok itt  ha tudnál segiteni kérnék egy email cimet és irok neked privát köszi 

Előzmény: ED54 (794)
ED54 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 794

Idézet az adatlapodról

 

Nick:laci366

 

Email:nem publikus ( ellentétben az én adatlapomon írottakkal)

Így nehéz...

 

 

 

Előzmény: laci366 (793)
laci366 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 793

szia engem érdekel

laci366 Creative Commons License 2017.11.08 0 0 791

ki probálta már  a priligy nevü gyógyszert vélemények ?? esetleg valakinek 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!