Keresés

Részletes keresés

Ágibági Creative Commons License 2004.02.06 0 0 12
Sziasztok!

Ma volt a harmadik száraz éjszakánk!! Ez egyszerűen hihetetlen!!! :o)))

Gyűlnek az arany-csillagok szépen sorban, Ati fiamm pedig rettentő boldog és büszke.

Előzmény: bronco (11)
bronco Creative Commons License 2004.02.05 0 0 11
Ágibági! Látom haladtok, csak így tovább. :-)Ragasztgatjátok a csillagokat? Örül neki?
Ágibági Creative Commons License 2004.02.05 0 0 10
Sziasztok!

Szia Tamara! jaj de jó, hogy írtál!!!! Mi van Veletek? Úgy örülnék, ha írnál!! A címem most már inkább az agsarandi@mol.hu.

Szia Kispapa! Nos, 5 napja használjuk, és a tapasztalataink annyira csodásak, hogy egyszerűen el sem merem hinni. Általában kétszer pisilt be Ati egy éjszaka (kivétel, mikor 3-4 szer :o((( ).
Mióta ezt a szerkentyűt használjuk, már két totál száraz éjjelünk volt (ilyen az eltelt közel 6 év alatt max. egyszer ha előfordult), másik kettőn pedig csak éppen egy pár csepp csurgott a gatyába.
Ez egészen hihetetlen eredmény, én el sem tudom hinni. Próbálom hűteni magam, hogy persze, mert most lázas és éberebben alszik, persze, mert ez, persze mert az - de közben azért reménykedek, hogy ez a kütyü végre meghozta a várt megoldást.
Három hónapig mindenképpen használni kell, akár bepisil még, akár nem, utána féláron tovább tudjuk adni. (Az eredeti ára sajnos 20ezer forint - de persze az ember már bármit kifizetne, csak oldódjon meg végre ez a dolog)

Egyébként a következő linken is találhatsz róla tapasztalatokat : http://www.nlc.hu/forumkifejt.php?id=18&forumid=22879&PHPSESSID=1a9018cca2d62cda6647d35d95df684f (bocsánat, már teljesen elfelejtettem linkelni, kopizd be magadnak légy szíves)

Üdv Mindenkinek!

Ági

Előzmény: tamara (8)
1kispapa Creative Commons License 2004.02.05 0 0 9
szia Áibági!

írjál még a tapasztalataidról, minket is érdekelne. Nejemnek pszichológus a "csuri királykisasszonyos" történetet ajánlotta és néha be is jön. (egy mese a bepisilős királylányról, akit emiatt csúfolnak a barátai)

lehet, hogy nekünk is ez a csengő kellene, mert most majdnem minden reggel megy a mosógép ...

Előzmény: Ágibági (7)
tamara Creative Commons License 2004.02.05 0 0 8
Szia Ágibági!

Drukkolok a nagyfiúnak!!!! (meg nektek)

szia, tamara (akiről már rég hallottál)

Előzmény: Ágibági (7)
Ágibági Creative Commons License 2004.02.01 0 0 7
Felébred ő a csengőre, azzal nincs semmi baj, csak azzal volt, hogy a csengő túl későn szólalt meg, hiszen túl sok ruharétegnek kellett átnedvesednie ahhoz, hogy a pisi a kívülre tett berregőt beindítsa.

De tök jó, hogy írtad, hogy Ti is kívülre tettétek, így már látom, hogy jó úton vagyunk... :o)

Előzmény: bronco (6)
bronco Creative Commons License 2004.02.01 0 0 6
Belül volt neki is, esetleg egy nagyon vékonyka anyagot oda lehet varrni, ami hamar átnedvesedik. Nálunk is eltelt pár nap, mire sikerült és utána is még használta, amíg meg nem szokta, hogy ki kell menni. Esetleg ha valaki ott aludna és a csengetésre felkeltené? Suli előtt szokott le ő is, úgyhogy ne adjátok fel!!!
Ágibági Creative Commons License 2004.01.31 0 0 5
Igen, ez a mai a második éjszaka. Eddig még nem csengetett :o)))

Emlékeztek konkrét részletekre? Vagy utána tudsz járni esetleg? PL. hogy mennyi idő múlva hatott, elég volt-e néhány csepp pisi a csengő megszólalásához vagy szinte teljes bepisilés kellett már hozzá, stb... Nekem ui. most az az aggályom, hogy ha gatyán kívülre tesszük a felvarrható zsebecskét, akkor azért már nem elég pár csepp ahhoz, hogy ez a dupla-tripla anyag átnedvesedjen és megszólaltassa a csengőt. A tegnapi éjjel ennek bizonyítékát is adta, úgyhogy ma belülre tettük. Szegény kiskölyköm, képzelem, hogy nem lehet túl kéyelmes, de hát jobbat már nem tudtunk kitalálni...

Á.

Előzmény: bronco (4)
bronco Creative Commons License 2004.01.31 0 0 4
Úgy emlékszem 5 éves kora körül, azaz kb. 12 éve :-)) Most fogjátok kipróbálni?
Ágibági Creative Commons License 2004.01.31 0 0 3
Pontosan ez az a készülék!!! Jaj de jó!! Mikor használta ezt az öcséd, kb. mennyi ideje? És ő hány éves volt akkor?
Előzmény: bronco (2)
bronco Creative Commons License 2004.01.31 0 0 2
Sziasztok! Az öcsémnek is volt ilyen készüléke, éjszaka az alsónadrágba kellett valami fémdarabot rakni és azt ha nedvesség érte, sípolni kezdett. Erre felébredt és kiment vécére. Arra már nem emlékszem, mennyi ideig kellett használnia, mert már elég régen volt, de kb. egy hónap. Volt a csomagban arany és ezüst csillag matrica, minden reggel a táblázatba kellett ragasztani, aszerint, hogyan sikerült az éjszaka. Neki bevált.
Ágibági Creative Commons License 2004.01.31 0 0 1
Szia Tünde!

Köszönöm az idézetet! Honnan származik? Te ilyesmivel foglalkozol vagy csak véletlenül bukkantál rá?

Várom továbbra is a sorstársak jelentkezését! :o))

Á.

Előzmény: tünde.sz (0)
tünde.sz Creative Commons License 2004.01.31 0 0 0
nem ismerem a készüléket, de ebben a cikkben találtam annyi megjegyzést, ami kecsegtető lehet:

Éjszakai ágybapisilés-a gyermekurológus szemszögéből
Kivonat
A gyermekkori éjszakai ágybavizelés nagyon gyakori jelenség. A 4 éves korosztály kb. negyedében fordul elő, aztán minden gyógyszer, beavatkozás nélkül a gyermekek jelentős része "magától" meggyógyul.A gyermekeknél azokat, akik a pelenka elhagyásától mindig bepisiltek, primer (elsődleges) ágybavizelöknek nevezzük. Másoknál hosszabb-rövidebb idő után, de minimum 6 hónap ágytiszta időszak után jelentkezik újra e tünet. Ők a szekunder (másodlagos) ágybavizelők. Az éjszakai ágybavizelést számos tényező okozhatja, ezért mindenféle kezelés előtt fontos a részletes kivizsgálás, melyet gyermek-urológus, gyermek-nefrológus végez. A primer ágybavizelés eredete nem mindig tisztázható. Általában 5-6 éves kor után javasolt a kivizsgálás, mely fényt deríthet esetlegesurológiai betegségekre, vagy hajlamosító tényezőkre. Sok esetben a szülők elmondása szerint a gyermek túl mélyen alszik, azért nem ébred fel ha pisilni kell. Itt a háttérben valószínűleg az áll, hogy a nappal jól "működő" agyi kontrolléjszaka még nem működik tökéletesen. Ez nem betegség, inkább érési késés, és 5-6 éves korra általában spontán meg is szűnik. Amennyiben nem szűnik meg, esetlegesen hasznos lehet az éjszakai ébresztő készülék, mely az első csepp vizelet érzékelésekor csengővel ébreszti a gyermeket. A szekunder éjszakai bepisilés gyakran hugyúti fertőzés, esetleg lelki konfliktus következménye. ......

üdv
tünde

Előzmény: Ágibági (-)
Ágibági Creative Commons License 2004.01.31 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ati fiúnk maholnap 6 éves, de még mindig bepisil éjszakánként, sajnos többször is. Soha életében nem volt még éjszakára szobatiszta, tehát nem a kistesóktól, lelki válságtól, stb.. lett újra bepisilős. Jártunk már a nevelési tanácsadóban, homeopata dokinál, mindenféle szervi kivizsgáláson- de semmi eredménye. A nyáron eljutottunk a Bethesda kórházba is, ahol a "Száraz éjszakák - Derűs nappalok" alapítvány keretében egy elismert orvos foglalkozik az ilyen esetekkel. A doktor úr a leletek és mindenféle kimutatásaink alapján feltételezett egy diagnózist, amit kezelt is, de sajnos ez sem vezetett eredményre. Most kaptunk tőle egy újabb tippet: 20ezer forintért kapható egy amerikából importált (baromi egyszerű) készülék, ami a gatyába érkező pár csepp pisire megszólaltat egy ébresztő-csengőt, ezzel reflexet alakítva ki a a gyerekben a hólyag telítettség érzetére. Tegnap kezdtük használni, egyelőre utáljuk a hangos ébresztőket :o))) - de természetesen türelmesek vagyunk és bízunk a csodában.

Szeretnék megimerkedni olyan anyukákkal és apukákkal, akik szintén ilyen gonddal küszködnek vagy küszködtek, netán ezt a CSEPP-CSENGŐ nevű találmányt is használták már valaha.

Üdv Mindenkinek:

Ági

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!