Keresés

Részletes keresés

Minora Creative Commons License 2012.07.13 0 0 20947

Sziasztok!

Évek óta vannak macskáim, de most jött el azaz idő amikor végre megvalósíthattam az álmom és egy Maine Coon kölyökkel gyarapodott a család:)

Én nem adok neki külön vitamint, de a többi macskámnak sem kellett adnom soha mégis eléggé hosszú életűek voltak és állatorvost sem sokszor láttunk. A száraz tápokban benne van minden vitamin ami kell nekik. Igaz én a Royal Kitten táppal etetem (ettől függetlenül a másiké az mindíg finomabb, abba is bele kell enni) és ahogy észrevettem a többféle alutasakosból is kezd kialakulni az ízlése a jobb minőségű kaják felé, mint Iams, Royal, Hills, Félix, Anomonda Rafiné. Ha jutalmazni akarom akkor macska ropit adok neki, a másik macskám csak a Grimpet sajtos golyókat eszi meg a többit nem, de két macskának nincs egyforma ízlése az biztos:)) Még szőroldót nem adok neki, a kölyök bundája nem hullik, fésülgetem kétnaponta, már csak azért is hogy szokja ezt a műveletet is, hosszú szőrű macskaként lesz benne része sokszor. A hónalj résznél tud gubancolódni a szőre, no meg a gatyájára igen érzékeny, mivel félti a kialakulóban lévő férfiasságát:)) Már 4 hónapos múlt, még várok az ivartalanítással és 8 hónaposan akarom dokihoz vinni, általában akkor kezdenek jelölgetni, meg a doki szerint sem kell megvárni az ivarérettséget ezzel. Nyolc hónap alatt kellően kifejlődnek a jellegzetes kandúros vonások, utána meg már csak növekednie kell majd hogy szééép nagy kandúr váljon belőle, de ahogy olvastam meg a tenyésztő is elmondta, a teljes kifejlettségüket 3 éves korukra érik el.

 

Előzmény: Maryennn (20912)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20946

Az én cicám, ha nem vagyok itthon, akkor befekszik az ágy alá és ott alszik. Van hogy reggeltől estig itthon hagyom és csak alszik....szerintem ilyenkor el van keseredve. :(

Nem is rosszalkodik olyankor, mert nem találtam semmit szétszórva szerencsére. Esetleg a játékaival játszhat, de más nyomot nem találtam. Lehet, hogy azért közbe keres, hogy itthon vagyok-e...gondolom biztos sír is, de mikor hazajövök, mindig az ágy alól bújik elő. És olyankor csak mondja, mondja a magáét. :) Dorombol és bújik hozzám. :)

Legelső alkalommal, mikor itthon hagytam egyedül, én is végig izgultam az egész napot, de kellemes meglepetés volt, mikor haza értem.

 

Na majd megpróbálom ezt az ölbe rakós dolgot, hátha tényleg ott marad. :)

Én Gimpet Malt Soft pasztát adok neki, heti egyszer 5 cm csíkot, mivel még kiscica. Elvileg az van ráírva, hogy naponta lehet 5 cm csíkot, de kiscicánál úgy tudom, hogy elég a heti egy.

Én kezdetektől fogva adom neki....a tenyésztő is mondta, hogy jó ha adok neki.

Szerintem te is nyugodtan adjál Benjinek.

Füvet én nem vettem, mert szerintem ez is elég.

 

Ja azt nem is írtam, hogy tényleg minden hova követ, mint egy kiskutya....pl. ha készülődök a fürdőbe, akkor mindig ott van velem. :) Elfekszik és vár türelmesen.

Előzmény: Brigi211 (20944)
cleo86 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20945

Annyit veszek észere rajta, hogy kicsit nyugisabb. Hangsúlyozom, hogy kicsit :)
Anno hajnalban úgy ébresztett hogy ráfeküdt a fejemre, most már csak szövegel, de ha nem kelek fel abbahagyja kb fél óra után.

Én még ott tartok hogy felkelek, mert akkor hamarabb tudok aludni tovább :D

 

A lábamat még mindig játékszernek veszi. Ha véletlen éjszaka kicsúszik a takaró alól, akkor van hogy arra ébredek, mintha megszúrták volna tűvel (Kevin megtalálta a kilógó részt :) )

 

Legyek vadászata megy tűzön-vízen keresztül, de csak elérhető magasságokig merészkedik. Mióta meleg van, a szekrény tetejét elkerüli. Valószínű ott még melegebb van.

 

Dorombolni nagyon tud, de az ölembe nem igazán jön fel, inkább csak elém vagy mellém fekszik, ül, és akkor lehet őt imádni :)

Előzmény: Maryennn (20937)
Brigi211 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20944

Benji még a kábeleket,és a függönyöket egyelőre békén hagyja.Én is nagyon féltem őt,úgy csináltam,hogy az első héten végig itthon tudjak lenni vele,de szombaton már el kell mennem itthonról.Ki leszek készülve idegileg,hogy mire jövök haza... de gondolom ezen mindenki átesik.

 

Jó lenne ha mi is kitolnánk a kelést 6-7-re(Benjike előtt is ekkor keltünk),mert így eléggé hulla vagyok. De én akartam ezt magamnak. :-)))

 

Egyből érdemes szőroldót és/vagy füvet adni neki? Nagyon sokat mosakszik,de nem tudom,hogy már elkezdjem-e.Eddig még nem volt semmi gond.

 

Próbáld meg ha mélyen alszik,magadra rakni,hátha ott ragad! :-D Legalább az illúzió megvan,hogy ölbecica. :-D

Előzmény: Maryennn (20941)
Jaffa5 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20943

Sehogy.

 

Magától csinálja.

 

IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM, annyira cuki.

 

 

Előzmény: Maryennn (20942)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20942

Nagyon okos cica! :)

Na ez az, amit az én cicám még nem csinál. :(

Cipeli a labdákat, de nekem nem hozza oda, hiába hívom...inkább ott hagyja és megvárja, míg elmegyek érte, aztán megint guríthatom neki. :(

Hogy tanítottad meg erre?

Előzmény: Jaffa5 (20939)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20941

Megnyugodtam, hogy nem csak az én cicám ilyen rossz gyerek. :)

Amúgy az elején minket is hajnali 5 körül ébresztett, aztán most már sikerült 6-7 órára kitolni. De volt már olyan is, hogy 9-ig hagyott aludni, ami nagy szó. :) Persze akkor is 6-7 óra körül próbálkozott, csak egy idő után feladta és inkább evett tápot. :)

Reggel mindig húsit kap és akkor azért könyörög, de táp mindig van előtte.

Valahol olvastam, hogy ha akkor kelek fel neki, amikor ő akarja, akkor mindig úgy lesz...aztán bevetettem azt a módszert, hogy nem kelek fel neki egyből hajnalok hajnalán és egy idő után tényleg feladja a próbálkozást és így ő is később kel. Vagy lehet, hogy ő most is hajnalba kel, csak akkor még nem ébreszt minket. :)

 

Este Semir is borogat mindent össze vissza, akkor nagyon beindul.

Mi is már egy csomó mindent elpakoltunk....sőt a vezetékeket is el kell dugdosni, mert előszeretettel rágná. A függönyről nem is beszélve... :)

Az én lábam is már tele van karmolásokkal. :(

 

Az nem probléma, ha játékos marad később is....csak ne rohangáljon fel alá a lakásban és ne borítson le mindent. Van mikor követem, mert annyira féltem, hogy valami baja lesz. :(

 

Igen, Semir is nagyon ragaszkodó. Sokszor jön napközben is hízelegni, sokat dorombol, hempereg mellettem. Ha elmegyünk itthonról, akkor hallom, hogy sír. :( De hát sajnos, nem lehetünk mindig vele, hozzá kell szoknia.

Az tényleg nagy szó, hogy ha 15 percig rajtad feküdt. Nálam ilyen még nem volt! :)

Megkérdezhetem, hogy te melyik tenyésztőtől hoztad a cicád?

Előzmény: Brigi211 (20938)
Brigi211 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20940

Tündéri. :-) Még hogy a macska buta állat! Megmutatnám azoknak ezt a videót,akik ezt gondolják. :-)

Előzmény: Jaffa5 (20939)
Jaffa5 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20939

Jaffikám is egy a aportírozó cica.  :-)

 

 

 

A házi bajnokságunkon ő nyert.  :-D  :-D  Igaz, csak két induló volt.

Előzmény: Brigi211 (20938)
Brigi211 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20938

Mintha Benjiről írtál volna jellemzést. :-))))) Ugyanezeket csinálja!!!!Komolyan mondom. Benji 5 napja van itt,de már nem jó gyerek. :-D Minket hajnal 5-kor ébreszt,hogy éhes,dorombolással kezdi és pusziosztással,és ha látja,hogy semmi eredménye a bájolgásnak,akkor támadja a karunkat,fejünket,lábunkat. Elég kellemetlen,de felkészültem rá,hogy ilyen is lehet.Hát be is jött.:-D

 

Szerencsére eddig nincs hasmenése az alutasakostól,sőt az a kedvence.Bár igyekszem neki minél kevesebbet adni,mert úgy hallottam,nem a legjobb sokszor ezzel etetni. Amióta itt van nem volt hasmenése,sem szorulása.

 

Hajnalban mikor felébred eszik,és utána 1 órán keresztül rohangászik a lakásban,utána ebédig alvás,utána estig alvás....és este nagyon bedurvul! Nagyon vigyázni kell,mert borogat mindent,bár igyekeztünk mindent elpakolni,ami árthat neki.

 

A lábam tiszta seb már tőle,nem tudom mi lesz itt még. :-) Én azt hallottam,hogy valamelyest megkomolyodnak ivartalanítás után,de az MC-k nagyon játékosak felnőtt korukban is,csak azért szerintem picit visszafogottabban.

 

Nálunk ő az egyedüli ,és nem is fog találkozni más állatokkal. Gondolkoztam,hogy örökbe fogadok mellé valahonnan egy hasonló korabeli kiscicát,de jobb,hogy nem tettem,mert szeretném ő neki a lehető legjobb ellátást megadni,és amúgy is annyira élvezi,hogy az egész lakás az ő birodalma.

 

Semir is nagyon ragaszkodó? Benji hihetetlenül.Szerintem azt hiszi én vagyok a 'mami'. Álmában a hasamra fektettem és 15!!! percig ott  maradt,ez nála rekord.

 

Én sem tanítottam neki az apportírozást,csak mikor a szájában volt hívtam és odahozta,ma eddig kétszer.De szerintem nem lesz ez mindig így,majd még kipróbálom.:-) Biztos meglehet rá egyébként tanítani!

 

Tied sokat dorombol?

Előzmény: Maryennn (20936)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20937

Nagyon szép a cicusod! :)

És most hogy betöltötte az 1 évet, komolyodott valamit?

Nagyon remélem, hogy az enyém majd megkomolyodik, ha átlépi a kamasz kort, mert nagyon szeleburdi.

Előzmény: cleo86 (20935)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20936

Nagyon édes a cicusod! :) Az enyém is nehezen viseli már ezt a meleget.

Vagy az ágy alatt fekszik (mert ott padló van és gondolom hűvős neki) vagy a fürdőszobába terül el. :) Tegnap már belemerészkedett a fürdőkádba, ami egy picit még vizes is volt és szépen össze is vizezte magát. Kijönni meg alig tudott, mert csúszkált a lába, de élvezte, hogy csúszik, mert mikor kivettem a fürdőkádból, a fürdőszobába futkosott össze vissza. :) A kanyarokat kicsit nehezen vette be. :)

 

Alutasakost én nem nagyon adok neki, mert hasmenése lesz tőle. :( Pedig abból is Royal Canin-t vettem. Néha egy nagyon picit keverek a húsi közé, attól még különösebb baja nem lesz. De tisztán és nagyobb mennyiségben nem tudom neki adni, pedig nagyon imádja.

A te cicusodnak nincsen hasmenése az alutasakostól?

 

Az én cicám az első egy-két hétben nagyon jó gyerek volt. :) Gondolom, amíg meg nem szokta teljesen az új helyet. Aztán fokozatosan egyre felszabadultabb lett és most meg már nagyon szeret rosszalkodni. Általában reggel és este vannak kirohanásai. :) Akkor össze vissza futkos a lakásban, de már annyira, hogy sokszor látom, liheg és lóg a nyelve. De nem érdekli, mert folytatja tovább a rohangálást és a játékot. Olyankor bármi az útjába van, minden játék. Ez pl. a virágok szempontjából nem túl jó dolog és az sem a legjobb, mikor felfut a székre, onnan meg egyenest az asztalra. Mikor meglát, akkor meg egyből rohan le az asztalról. :) Próbálkoztam a víz spriccelős dologgal, hogy az asztalról leszoktassam, de úgy veszem észre, hogy annál inkább csinálja, hogy engem idegesítsen.

Valakinek valami ötlete nincsen az asztalról való leszoktatáshoz???

Van cicabútorja is, azon meg úgy mászik fel, mint egy kismajom. :)

Reggel 6-7 óra körül szokott ébreszteni, hogy ő éhes....jön dorombolva, bújik hozzám, simogatja a mancsával az arcomat és van mikor már az orromat is elkezdi csipkedni. :) Gondolja, ha más nem hatásos az ébresztésre, akkor a csipkedés tuti módszer. :)

Reggeli evés után van egy kis rohangálás+játék, ha elfáradt lepihen és napközben csak alszik, este pedig teljes gőzzel neki áll megint futkosni, rosszalkodni és játszani.

Remélem, hogy ez normális és nem csak nálam van ilyen futkosás.

Láttam írtad, hogy a tiéd is szereti gyilkolni a lábatokat....hát az enyém is előszeretettel csinálja...addig nincs semmi gond, amíg a lábunk a takaró alatt van. Viszont ilyen melegbe, elviselhetetlen betakarózva aludni és akkor a csupasz lábunk a célpont. :(

Szeret beszélgetni is...mikor éppen nem talál senkit, akkor elkezd nyávogni, hogy merre vagyunk, ilyenkor ha szólunk neki, akkor nincs már semmi gond.

WC-zés előtt az enyém is szokott nyávogni. :)

Az ölembe nekem sem szokott feküdni, talán egyszer volt olyan, hogy oda feküdt, de többet nem. Azt írják is a fajtáról, hogy nem olyan típus, amelyik ölbe szeret feküdni.

 

Nagyon sok játékot vettem neki én is, de az egyik kedvence a tollas pálca. Az bármikor jöhet, soha nem tudja megunni. :) Már 3 db-ot ki is végzett.

Labdákkal is szeret játszani, de azokat egy idő után megunja és ott hagyja. Viszont cipelni az enyém is szokta, de nekem sose hozza oda. :(

Pár napja adtam neki egy papír galacsint, na azzal több órán keresztül játszott. Hogy ez eddig miért nem jutott nekem eszembe..... :)

Cipeli a játékokat, de nekem semmit nem hoz oda. :(

Valakinek valami ötlete arra, hogyan lehetne megtanítani, hogy a labdát hozza oda nekem?

 

TV-t is szokott nézni, legjobban az Animal Planetet szereti. :) Rendesen lefekszik az ágyra, vagy oda ül a TV-vel szembe és onnan nézi.

A legnagyobb kihívás számomra egy westie-vel való összeszoktatás volt (tesómék kutyusával), mivel elég sokat jönnek hozzánk és a kutyus is mindig velük tart, így nem volt más választás. A kutya sosem volt együtt cicával és már 4 éves. :(

Legelső alkalommal a cicám nagyon durván morgott. Én ilyen morgást még sosem hallottam, pedig volt már macskám. Nagyon meglepődtem, hogy ilyen hangja is van.

A kutya erre persze ugatással felelt.

A szoktatás úgy történt, hogy a cicám hordozóba volt, a kutya pedig szabadon. Az első alkalom nehéz volt, mert a cicám csak morgott a kutya meg ugatott.

A második találkozásnál már 10 perc után mind a kettő abbahagyta és csak voltak.

A harmadik találkozásnál (mivel láttuk, hogy a kutya játszani akar már vele), kiengedtük a cicát a hordozóból, a kutya persze pórázon volt és így ismerkedtek. Szerintem, viszonylag hamar ment az össze szoktatás.

Azóta nagyon jó barátok lettek. :)

A cicám nem hagyja békén, állandóan játszani akar vele, a kutya meg már szinte menekül előle. :)

Viszont, ha itt van nálunk a kutya, akkor a cicám nagyon jól viselkedik...nagyon leköti a figyelmét. Követi mindenhova és nem is futkos. Jó hatással van rá a kutyus. :)

cleo86 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20935

Nem semmi egy póz :)

A főtt húsos köret témát nekem most pihentetni kell, mert mióta bejött a meleg, nem hajlandóak megenni a főtt husit.
Válogatós egy társaság. Mire belövöm hogy mit adjak nekik, ami még ízlik is, addigra megváltozik ízlelésük/ízlésük.

 

 Ma egy hete (2012.07.04-én) Kevin betöltötte az 1 évet, nagykorú lett a drága :D
Sajnos pont aznap nem sikerült róla képet csinálni, de néhány nappal korábban hajlandó volt nyugton maradni egy kicsit a nagydumás :)

 

 

Előzmény: Maryennn (20931)
Brigi211 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20934

Unjuk már a meleget!

Brigi211 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20933

Jaj de édes,gyönyörű tényleg!!! :-) Én Felix juniort adok neki tasakosat(eddig a halas jön be a legjobban),tápnak RC MC Kittent,és főzök neki húst,az mellé rizs,vagy tészta.Minden nagyon ízlik neki,tegnap kapott egy kis sajtot,de fintorgott rá. :-) Köszönöm a tippet,majd kipróbálom.Mesélsz picit a cicád természetéről? Egyébként én azt tervezem,hogy 7-8 hónaposan fogom ivartalanítattni. De majd az orvosunkkal is konzultálok. Képzeld Benji ma mit csinált: dobáltam neki az alufólia galacsinját(a kedvence,pedig ötven féle játékot vettünk neki),és a szájában vissza hozta,mint egy kutyus. :-)

Előzmény: Maryennn (20931)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20932

Szerintem sem. De a szőre szép hosszú. :)

 

Megpróbálkoztam az alma körettel....az elején nem nagyon tetszett neki, de a végére már ki is nyalogatta a tálkából. :)

Majd a többi köretet is kipróbálom.

Köszönöm a segítséged! :)

Előzmény: Jaffa5 (20925)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20931

És te mivel eteted?

Ha nagyon pontosan szeretnéd lemérni, akkor én a konyhai digitális mérleggel szoktam úgy, hogy előveszek egy tároló kosarat, amibe amúgy imád belemászni és akkor azzal együtt lemérem. De szerintem egy sima karton doboz is megfelelő.

 

Mai pózolás :)

Előzmény: Brigi211 (20929)
Galahed_ Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20930

kapd fel az öledbe és állj rá a mérlegre, mi igy csináljuk :)

Előzmény: Brigi211 (20929)
Brigi211 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 20929

Köszi. :-) Amennyit eszik, ő is hamarosan olyan nagy lesz mint a Tied! :-D Már azóta nőtt szemmel láthatóan,mióta elhoztuk.Hogy a legegyszerűbb lemérni egy örökmozgó cicát? A szobamérleges nem jó,konyhamérlegem meg nincs olyan nagy méretű ami jó lenne. Mérném hetente,mert furdallja az oldalam mennyit gyarapszik.

Előzmény: Maryennn (20924)
cleo86 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20928

mármint ha egy ragadozó kapja el

Előzmény: cleo86 (20927)
cleo86 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20927

ha annyira vérzett valószínű valami eltalálta, mert ha levadásszák akkor nem úgy sebződik meg sztem

Előzmény: Jaffa5 (20926)
Jaffa5 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20926

Elképzelni sem udom, ey lélek sem volt kint sehol, macskák a teraszon . . . .

Gondoltam légpuskára is, de hát cak nem a lakópark közepén . . . . .

 

Nem tudom.

Mg kellett volna néznem milyen jellegű a sebe, lyuk van, vagy vágás, vagy ütés, de olyan rosszul lettem, tiszta vér lett tőle a kesztyű amiben felvettem, nem akartam nézegetni.

Gondoltam hátha csak elnézett valamit és leesett, elkábult, majd észhez tér, de kb. egy percet élt még amíg fogtam, és utána lecsukta a szemecskéjét.  :-(

 

Előzmény: cleo86 (20921)
Jaffa5 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20925

Bodza még nem jelölt, kb. 6-7 hónapos volt mikro ivartalanítottam.

Szerintem nem lett hosszú lábú vékony cica.  :-D

 

Előzmény: Maryennn (20920)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20924

Köszi! :) A tiéd is szépséges. :) Az enyém is olyan pici volt, mikor elhoztam a tenyésztőtől, mint most a tiéd. Azóta rohamosan növöget. :)

Előzmény: Brigi211 (20915)
Jaffa5 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20923

 

Nekem előtte, mikor száraztápot ettek véres hasmenésük volt folyamatosan.

Két dologt változtattunk, elhagytuk a szárazat é a szárnyashúst.

 

Szerintem nem lesz hasmenése.

Azért először csak egy negyed almát tegyél bele.

Aztán emeld a mennyiségét.

 

- reszelt alma

- reszelt répa

- reszelt uborka

- főzelékek: spenót, tök, sóska,

- ha hüvelyes: borsó, lencse, akkor botmixerrel 3 másodpercig megkeverem mielőtt oda adom nekik, hogy a héllyát ledarálja

- most van sok zöldség, télen azért többször kapnak rizst, most nyáron mellőzni próbálom

 

Az enyémek imádják a sárgarépát, spenótot, az almát hús nélkül is kieszik a tálkából.

 

Persze, ha előtte volt egész nap a száraz, akkor ne lepedőj meg, hogy nem kell neki a főtt étel.

Az enyémek csak reggel-este esznek, napközben semmit nem kapnak.

 

Ha csak Jaffikám nem apportírozik, mert akkor dícséretként kell neki(k) adnom egy db szárított halat.  :-D

 

Nem tudom ez az etetés jó-e vagy sem, sokan hülyének néznek, nem érdekel, nekünk bevált.

Azóta egészségesek, Bobi szépen lefogyott, mert a hasát már a földön húzta.

Sokkal kevesebbet kakilnak, és nem olyan irdatlan büdöset.

 

Ki kell próbálni, szépen fokozatosan.

Ha nem eszik semmi gond, el kell venni előle, majd estére éhes lesz.

Nem hal éhen, egy kóbor macsak napokig nem eszik szerencsétlen, mégis életben marad.

Ha egyszer 24 óráig nem eszik, nem lesz semmi baja.

 

Az enyémek már megszokták, soha nincs olyan, hogy nem esznek meg valamit (persze ezek közül amiket felsoroltam)

 

 

 

 

Előzmény: Maryennn (20920)
Brigi211 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20922

Én is erre gondoltam,vagy esetleg valami elkapta,csak még eltudott repülni...:-( Sajnálom.Szegény kis madár.

Előzmény: cleo86 (20921)
cleo86 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20921

Nem lehet hogy valaki fejbedobta a madarat és azért esett le?

Lehet nem azonnal, csak kicsit megkábult elöször, és később hatott az ütés.

 

Előzmény: Jaffa5 (20919)
Maryennn Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20920

És ha én reszelek neki a húsi mellé almát, úgy hogy még soha nem evett, akkor nem lesz tőle hasmenése?

Milyen köretet szoktál még mellé adni?

 

Nekem azt mondták (meg olvastam is), hogy ha ivarérettség előtt ivartalanítom, akkor hosszú lábú és vékonyabb csontozatú cica lehet belőle....nálad akkor nem lett más az a cica, ami korábban lett ivartalanítva?

Nem nagyon szeretném megvárni azt, hogy jelöljön, ezért is vacilálok ezen.

Előzmény: Jaffa5 (20916)
Jaffa5 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20919

Bakker, előbb ülök a kertben, ere egy madár replés közben leesik a földre, felveszem, még él, látom vérzik a feje, és kész, meghalt.

A másik kettő akivel repült, az meg itt keresi azóta is . .  . .

Ezt nem hiszem el, hogy velem mindig történik valami.

Mi a csuda történhetett vele????

 

 

Előzmény: Brigi211 (20918)
Brigi211 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 20918

Huh,ez durva lehet. :-)))Igazi nagydumás kiscsaj. :-D Benji játék közben is beszél,purrog vagy mi,és WC-zés előtt is nyávog elég hangosan,először azt hittem,szorulásos vagy pisilni nem tud,de nincs ilyen gond.Meg ha éhes akkor ordít szószerint.Most még kiscica hangja van,bár így is nagyon hangos,de kíváncsi vagyok mi lesz egy év múlva majd mikor már nagy lesz.Most itt alszik a monitor előtt. :-) Van egy nagyon hülye szokása,hogy elalszik az almos táljában,és nekem ez nagyon nem tetszik,de nem tudom,hogy szoktathatnám le róla.Valaki tudna erre valamit?Tiszta az alom mindig,de akkor sem jó azért.

Előzmény: Jaffa5 (20917)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!