Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Én mindig is csodáltam a teniszt - gyönyörű sport - de satnya próbálkozásaim után be kellett látnom, hogy nem az én játékom. Maradok a kosárlabdánál, azt a labdát legalább látom :-)))
Hogy kicsit ontopik is legyek, gondolkoztam a sakál jövőjén, és úgy látom, teljesen értelmetlen a lecserélésére törekednem, mivel nemigen vannak turbós V70-ek eladók, másrészt meg ha rendben tartom - mint eddig is - használati értékben semmit sem romlik még egy jó darabig, eladni meg annyiért nem érdemes, amit lehetne érte kapni.
Jut eszembe, kihordtam én is ilyen vasakat, szétszedett kipufogódobdarabkák, néhány horpadt kasznielem, miegymás ami termelődik az autós hobby/ipar során, gyakorlatilag 5 perc alatt felszívódtak, pedig még egy Fiat850 motorblokkot is pottyantottam a tetejére. Hiába, a vas=érték. Sajnos a mai benzinárakon pont nullszaldó lett volna kivinni Törökbálintra vastelepre.
Jó volt a kertisüti a minap, kár hogy korán haza kellett jönnöm. Még szerencse, a lomtalanító kisebbségiek éppen a (zsák-)utcánkba akartak behajtani egy bazi nagy trélerrel, amivel nem tudtak volna kitolatni sehogysem. Tegnap így is két kocsit húztak meg, szerencsére egyik sem Volvo volt...
Nagyon elszalaoztak az árak, 3-án még 265-ért vettem
(milyen véletlen, Dunakeszin) SHELL-nél :P. Azóta emeltek 30-at ? És milyen finom ha csökkentik 10-el ? Eszeteknek kereke, úgyis drága. Nagyon. Mondjuk még több mint 40-et mutat a tanker, várjunk, hátha megy az még lejjebb is...
Nem sajnos. Attól, hogy egy kis cickány, még örülök, hogy vannak jók a fiatalabbak között. Ez a Federer - Agassi történet eléggé jól hangzik. Nagyon örülnék, ha az "öreg" nyerne még egy US Opent. Nem mintha oly nagyon hiányozna neki a serleg a polcról, de mindig is szerettem (már paradicsommadár korában is).
Returnkirály Rulez! Hajrá Ágasi Pajtás!
Akkor megyek is nézni, Szettek közt benézek majd ide is.
Nekem nagyon nem volt idő követni sajna, de azért az tetszett, ahogy Nieminnen izzasztotta málészájú auszi barátunkat (mindemellett elismerve Hewitt zsenialitását), Szóval:
Háát, ha helyettem lenyomtad volna a mai csb-t, 2,5 óra egyéni, 2 óra páros, biztos fittebb lennél (vagy halott). Mindegy, kezdek ehhez öreg lenni, 20 éves srácok ellen rohangálni.
Képzeljétek csak, bekukkantottam az imént ahűtőbe, hogy elnyomtassam a hétvégi folyamatos csipegetés (mint markológép) után éledező gyomormedvéimet, és szembejött velem egy fazék csirkepaprikás.
Kérdezem asszonkámat, hogy "Ez meg mikorhonnan?"
Aszonta: "Lett eccercsak".
Nu, nekem se kellett sokkal több bíztatás, az sem zavart volna, ha Litván, vagy más baltikumbéliországból való, úgyhogy békésen bekanalazgattam egy kisebb kondérnyit foszlós fehér kenyérkével.
Most elégedett vagyok a helyzettel, és valszeg a teniszdöntőt is (bár télleg érdekelne) ugyanúgy fogom nézni, mint az F1-et ma délután: a szemhéjamon keresztül.