Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Azt mondták még van de elégxar:)) elővettek 1 bazinagy nagyítót azzal találtak vmi szív félét, viszont azt mondták alacsony a koleszterinyem, javasolták a szalonna félék sütögetését + egyéb illyesmit mer az segit rajta:DDDDD No komolyan még egy darabig "boldogítalak" benneteket, kontrol félév mulva ha megérem:)))
kattintgatom a hozzászólásod felett a "megnéz" feliratot, de csaknem mutat Tégedet....pedig azt gondolná az ember, hogy az ott valami webkamera opció vagy mifene... úgyhogy jobb híján végül a "válasz" feliratra kattintottam hogy megírjam csalódásomat...
Ha hiszitek, ha nem, már 27 matricánál tartunk... :)))
A nagytalira remélem már mindenkinek ott virit majd a sakiján, vagy az ablakban a nem annyira ragasztós volvereknél...
Akkor az ARIA XC90 PUV MATRICA rendelés jelenlegi összesített állása ABC rendben a következő:
- Brukner 1 db - Duncan 1 db - Hanimana 1 db - Hayloft Ezekiel 2 db - JrCsG 2 db - Kispaci460i 2 db - L.ovlov 3 db - Little 4 db - Longboat 3 db - One321 2 db - Őrző 3 db - Pepita 1 db - Tgs 2 db
Ez már 27 db (3,64 USD/db cakkli-pakkli + Little jutalék off korsz... :) !!!
A matrica képe a 147.770-en, minden további infó (beszerzési forrás, árak, stb) a 147.320-on.
És mit mondtak, van szived? :) Megtalálták? És minden OK?
Gondolom ma sok dicséretet kaptál az életmód és a nikotin kérdéskörben. Soroltam a jól ismert párbeszédeket itt is : "csak egy fél zsömi, ááá, este 6 után semmi, csak növényivel főzünk, jaj hát ott az a nagy kert", stb, ismerjük... :))), aztán kitöröltem, mert még nincs könyöklőm... :)))
Szinte hallom... Pedig csak ha a felét is tudnák annak, amit mi... :)))
De tényleg vigyázz Magadra, jó !?! Legyél sokáig egészséges, pl. hogy sokáig tudd gyógyitani a sakikat itten !!!
MIcsodaaaaaaaa?????????????? hogy én-e?:))) kizárt! nem én találtam ki a szöktetést meg semmi más egyéb ilyen jellegű dolgot sem:) szóval téves a meglátás:)
Szép jó estét mindenkinek és legfőképp' I. ovlov pajtinak is! :))) bocs, h megint hülyeséggel zavarlak titeket de egy a képen látható Volvo emblémára lenne szükségem mert a régiről lepattogott a króm és csúnya. Ha esetleg tudna valaki ilyen emblémát ( a kissebb fajta ami az S40-nél a csomagtartóra kell, csak mert a hátsólámpa alatti fajtánál az nagyobb ) szerezni az léccike szóljon nékem mert sehol sem találok :(( köcce
hát elolvadtam...a körülmények amúgy is adottak voltak...28 fok... :-)
hmm...látom kedves Anasytasia az autóstársi mivoltán túl Női személyében is felkelti a kollégák figyelmét....ennek bizonyára oka van....kár hogy nem vagyok beavatva... :-(