Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.17 0 0 9760

Nem tudom, mennyiben segit-e, nalunk belgiumban onnan tudod, hogy elisa vagy westerblot, hogy milyen ertekek vannak kireszletezve. Az itteni elisan csak igg/ igm van, a western bloton felsoroljak a bandokat is, amiket vizsgalnak. Illetve az elisa masnapra kesz.

Előzmény: tőzike1 (9753)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.17 0 0 9759

  Kiskutya ez téged minősit leginkább , én az igazmondó "velencei tükör vagyok " igy minden mocskolódó irásoddal magadat minősited le

  nem engem !!!  Ugy látom neked is jobb lenne a kiskutyáid elsiratnának , utánna már legalább nem árthatnál senkinek . Üdv. 

Előzmény: boxerkutya (9756)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.17 0 0 9758

  Kedves Jump88  ,a visitozás annak szól egyik irásodban állitod jól vagy a másikban azt nem akarod leélni életed mankóval !

  Keresed a lehetőséget hogy hol adják be a rocephint , neked nem méreg kellene hanem méregtelenitő !!

  A téged megvezető Babos /meggyógyult tőle !/ Ott kuncsorog  a lymebeteg. hu facebok oldalán " méregtelenitési tanácsokért "

  amikor én ajámlottam neki segitek , az meg nem volt neki jó, helyette inkább mocskolt / kérdem én ,ő mennyire különb ember mint én ?

  Ajánlottam kiket olvass vissza !/ Senkinél sem vált be az infuziós kura legfeljebb átmenetileg , addig amig a sima infuzió is kitartott !!!!

  Esztó tolókocsis betegéről : nem reagáltam rá ,de most ideirom nekem van olyan ismerősöm akit a rehab kórházban az első nap lábra

  állitottak !!/ Elég durva módszerrel ,de a végén hálás volt érte igy is , de olyan is aki taljes bal oldali bénaságból 74 évesen kettő hét alatt

  felállt és bottal egyedül tudott közlekedni !!!  Ha segitséget vársz akkor tanulj meg kérni , amit kapsz azt kell elfogadni , mocskolódni meg nem

  érdemes , az hosszu távon visszaüt , ugyanugy mint a sok megvezetett beteg történet " tudod mindenki a saját szerencséjének kovácsa , a

  hülyeséget meg nem kell ezerrel sujkolni a másikba ! 

  Néhány "lyme beteget ideirok neked "   Antal józsef   , belehalt a félrekezelésbe !  Antal Imre megöregedett vele  kezeletlenül Affzelii-je volt !!

  Puskás öcsi alzheimer kórosnak titulálták esetét tudod belehalt szintén affzelii.  De 100 milliós vagyonnal is bele lehet halni a félrekezelésbe

  megmlékeztem róla "Sitting Bull bölcs vezérünk , 4 hónap félrekezelés elég volt neki !!!!! Üdv.

Előzmény: Jump88 (9754)
boxerkutya Creative Commons License 2013.10.17 0 0 9757

Ez nem jelent egyáltalán negativitást . A 0-0 az talán de én még nem láttam ilyet, akinek előtte pozitív volt. Az az 1 szám azt bizonyítja, hogy ott van még, valószínű hogy a p41 . Az igaz, hogy nem specifikus ,de a borreliára is nagyon jellemző ez a fehérje. Ez a betegség nem múlik el soha , időnként kezelni kell. A papírra rá szokták írni hogy Western blot-e vagy Elisa.

Előzmény: tőzike1 (9753)
boxerkutya Creative Commons License 2013.10.17 0 0 9756

Levegőnek kell tekinteni a gyagyást, mert mindenkit csak provokál,  teljesen bolond .

Előzmény: Jump88 (9754)
Jump88 Creative Commons License 2013.10.16 0 0 9755

Ja és, csak most találtam rá egy másik fórumra, ahol bővebben leírtad, hogy mit történt.Hát már csak nevetni tudtam kínombamn, mert engem is 1.5 hónap bent fekvés után azzal küldtek el a neurológiáról,(mivel minden leletem negatív lett) hogy depresszió mert a barátnőm elhagyott:):S

Előzmény: Törölt nick (9734)
Jump88 Creative Commons License 2013.10.16 0 0 9754

Én nem visítozom.Én azért vagyok itt, hogyérdeklődjek, hogy kinek mi a tapasztalata, illetve, hogy kinek hol sikerült beadatnaiaz infúziós kúrát. Tudom, hogy ez neked ismeretlen , de még azért is , hogy hasonló beteg embereknek segítsek a személyes kórképemmel, esetleg megélt tapasztalataimmal.

Előzmény: Törölt nick (9750)
tőzike1 Creative Commons License 2013.10.16 0 0 9753

Sziasztok!

 

Megérkezett a laborom.  Nyáron amit csináltattam Bp-en az Istenhegyin az kétes lett.  Ezután szedtem Doxyt, és most a lakóhelyemen csináltattam és negatív lett.  Mit ne mondjak:  furcsán hangzik, de szomorú vagyok, mert nagyon félek az autoimmun betegségtől. Sajnos már van egy pajzsmirigy autoimmun alulműködésem. 

 

Egyébként teljesen más ez a teszt, mint az Istenhegyi. Ide leírom az eredményt:

 

Borrelia IgM / recomLine (Mikrogen)      1      negatív 

Borrelia IgG / recomLine (Mikrogen)      0      negatív

 

Borrelia specifikus antitestek nem mutathatók ki a mintában.

 

Szerintetek ez Western Blot teszt?  Mert én azt kértem, de nem olyan mint az Istenhegyin.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.16 0 0 9752

A tavalyi lyme konferencian azt mondtak, hogy a cowden jo az osszes virusra es valamilyenszinten a bartonellara, de babesiara nem. Most nem emlekszem, ki mondta, Horowitz vagy Klinghardt, inkabb az elobbi, mert a Klinghardt nem ad elo az ilads rendezvenyeken.

 

Azt mondjak, ha letelt az elso 6 honap, eleg a 4-5-6 honaptol ismetelni, nem kell az elso 3. Elvileg addigra mar kiirtottad a virusokat es a candidat (Mora)

 

Meg levelezek azokkal, akikkel anno egyutt kezdtem szedni, ok tovabbra is szedik, ugyanazok voltak a tarsfertozesink, de csak en dolgozom teljes munkaidoben, ok meg betegszabin vannak. Azt mondjak, kb 70%-ra javultak fel.

 

 

Előzmény: LLinda (9751)
LLinda Creative Commons License 2013.10.15 0 0 9751

Xynitta,

a Cowden-t végigszedni egyébként nem elég ezekre a társfertőzésekre?

 

Vagy ezeket a szereket érdemes utána/mellette szedni a provokáció miatt?

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (9746)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.15 0 0 9750

  javitok az első sorból kimaradt a "miért " szócska !

Előzmény: Törölt nick (9749)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.15 0 0 9749

   Kedves Jump88 , Ha annyira jól vagy visitozol itt ?

                             Ha szeretnéd tudni hogy mitől vagyok jól , olvass vissza , minden információt leirtam !

   Esztó dr-nő kérdése , nem ismerem személyesen : De elég régóta olvasom ezt a fórumot 2011 szept 14-én találtam rá !!!

   de visszaolvastam a kezdetekig //elég sok pénzt ott hagytak nála de még a betegek kivallatása után sem tud mutatni

   gyógyultat !!   A dr elő-ben nem kételkedek tanult érte , tudását hogy kamatoztatja az másik kérdés nem itélem meg érte.

   Nekem 100 féle tünetem volt ,megoldottam kissebb orvosi ráhatással .

   Azon kérdésed miért vagyok itt , 1  Tapasztalatot osztani / ha megértenék a tul okosok , egyedül több hasznos infot adtam mint

   az összes fórumozó együttvéve.

   2 Mert a megvezetett betegeket megpróbálnám jó utra tenni / sajnálom ha senki sem akarja !/

   3 Az én fejemmel nincs probléma , senkin nem vezetek le semmit.

   4 Egészségi állapotom magáért beszél  2004 óta visszaesés nélkül vagyok jól ,elég hosszu idő !!

   5 csak annyit ajánlottam 1 személyt végigvezetek , ő kisérjen másik kettőt kiegészitve a saját tapasztalataival. Ezt lehet a végtelenségig

      ebből van hasznos info az esetleges hibákat / nem mindenki egyforma érzékeny / lehessen korrigálni . ebben aktiv partnerséget ajánlottam !!

   6 Utolsó személy "anyukalyme " második levélben már hozni akarta a nyakamra , a privát levelező partnereit / a cimem kellett volna nekik !! /

      De számomra nem publikus az ő cimük  erre nekiálltak mocskolni Ő kijelenti nem hisz nekem , ha Lakosnál Bózsiknál Esztónál befuccsolt

      akkor örüljön annak ha valaki kezet nyujt felé !!!

      Gondolkodj el rajta és talán felfogod miért vagyok illyen   Üdv.

Előzmény: Jump88 (9743)
bárdi56 Creative Commons License 2013.10.15 0 0 9748
One of the millions Creative Commons License 2013.10.15 0 0 9747

Haliho,

 

Aki Nutramedixtol szeretne 9 honapig olcsobban: 100€/ho Cowden Support Programban resztvenni az kerje a

"Financial Assisitance Program"-ot. Egy doki/egy beteg tamogatott!!!

 

En most fogom megkerni, a hazidokim segit!(Hihetetlen!)

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.15 0 0 9746

Eloszor negativ lett, aztan pozitiv, aztan megint negativ. Ha igazabol tudni akarja at ember, akkor amcsiba kell kuldnei a vert a galaxy laborba, de anyira nem akartuk tudni, jo volt nekunk az augsburgi pcr is. .)

 

Ha prc tesztet csinaltatsz, az kb 50%-ban megbizhato, nekem a nemet laborvezeto azt mondta, felesleges naluk csinaltatni babesiat, bartonellat, kikuldik igenexnek, ha "jobb" eredmenyt akarok, de az sem 100%. Burrescano szerint ababesia csak a fertozes elso 2 heteben mutathato ki. (Ennek ellenere ismerek tobbeket, akiknek evekkel utana lett pozitiv, gondolom, a megbizhatosagra utalt ezzel) Amcsiba is inkabb provokalnak mar. Napi 800 mg arteminisin babesiara, 3x1 HH bartonellara, olcsobban kijossz, mint a teszt. A bryon white is jo provokalni, az A- bab resze legalabbis. (Babesiara) Piopure-nal van por alapu arteminisin, kezelesre inkabb azt hasznaljak, mint a kapszulat, ahogy latom.

 

A csikok miatt nem volt kerdes, de a dokim szerint en vagyok az egyetlen csikos betege (illetve a fia:), ugyhogy ez sem mervado. Volt macskaharapasom is jo 15 eve, eleg csunya.

 

 

Előzmény: LLinda (9745)
LLinda Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9745

Szia Xynitta,

mert előtte pozitív lett a Bartonellád? Tehát használtak a szerek?

Nekem is volt - néha még kicsit van - csontfájdalom, rángás nem, inkább "tikkelés".

G1-ben a doktornőnél érdemes szerinted bartonella, babesia tesztet csinálni?

 

Köszi!

Előzmény: Törölt nick (9744)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9744

A dokim három hónapig adja csak, a Horowitz mondta neki, de próbálom meggyőzni.  Nagyon kontrollált gyógyszer még így is, hogy 2 mg a kiszerelés. 

Enulától fejfájás, fülfájás volt pár hétig, hutt jobban ütött, csípőfájdalom főleg.  A HH - hoz képest semmiség.  :-) 

Bartonella most lett negatív a németeknél először. Reggeli izomrángás, csontfájdalom volt főleg és a macskacsíkok.  Kezelés és akupunktúra után garantáltan kijött, már nincsenek.  Azért eszem a maradékot továbbra is.  

Az LDN annyira durva, végigfut a fájdalomhullám pár óra alatt, aztán megy az agyba, reggel háromkor mondtam azt a páromnak, hogy most már megmaradok.  Megpróbálom fele adaggal.  Neki semmi baja sem lett tőle, egy hétig szedte.  :-) 

 

Előzmény: LLinda (9739)
Jump88 Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9743

Esztó doktornőt meg nem hiszem h bírálnod kéne, mert nála lelkismeretesebb és körültekintőbb orvossal nem találkoztam.Oké, hogy antibiotikummal kezel, de nyitott a természetgyógyászat felé és a frekvencia terápuia felé is. És azért az ő szakmai tudását nem biztos h kétségbe vonhatod a saját véleményed miatt.

 

Mellesleg ő bemutatott olyan betegének aki tólókocsiba közlekedett 1.5 éven keresztül és már több mint  1 éve teljesen jól van, annyi hogy néha kezeli magát zapperral.

 

És nem értem,hogy ha ennyire hüly mindenki és értetlen , akkor miért pazarolod az idődet és miért njemhagyod itt a sok "hülye, értetlent",  ha meg jóindulatból teszed , akkor miért írsz olyanokat,  hogy reméled h rosszabbul lesznek??

 

Nem lehet valami boldog életed, ha beteg embereken vezeted le a frusztrációdat.

Előzmény: Jump88 (9742)
Jump88 Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9742

Erre csak azt tudom írni, hogy nekem a legelső tesztem teljesen pozitív lett elég sok cplusz jellel, szinte mindegyik borrelia alfajjal.És a kúra óta folyamatosan fogytak a plusszok.Mára már csak a borrelia spielmanira mutatott ki ellenanyagot és azt is kétesen. Plusz minden más leletem rendbejött.

 

De még mindig érdekel, hogy mi hozott végül rendbe?

Előzmény: Törölt nick (9740)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9741

  Kiskutya az értelmi szintedhez értem viselkedésed " nagyon beteg vagy " a rád ható gyógyszer neve xanax orbáncfü teával

 lenyomatva / ez tudod olyan mint a bunkósbot miből kifelé állnak hegyükkel a szegek / napjában legalább 3 -szor vedd be.

 Ne arról irogass hogy én hány embert kergettem el hanem arról akiket te hajszoltál be Esztó karmai közé és mind betegebbek

 lettek !!! Akiket én üldöztem azok mind félrevezető infokat adtak , arra nincs szükség arra van hogy betegként leird a történeted és kommentként annyit tegyél hozzá , mennyit javult az állapotod tőle !!! Az még tünetmentességnek sem elég ha valaki pár hónapig birja antibio nélkül !!! Üdv .

 Innentől gyógyithatod a betegeidet , bizom benne mind betegebbek lesznek " szükség van rájuk agyógyszergyártók rajtuk keresztül huzzák

 ki a sz... ból az országot.   Good bye.

Előzmény: boxerkutya (9735)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9740

   Kedves Jump88 , ha a baci magától nem pusztulna nekem soha semmi bajom nem lett volna tőle !

   Történetem leirtam ,sem hozzátenni sem elvenni nem akarok belőle !! Ha valaki képtelen elolvasni

   fennt van a történetem dátumokkal ,miken mentem keresztül ha ezen a fórumon olyanok vannak többségben

   akik csak gyalázkodni tudnak akkor itt több információt senki se várjon tőlem !! Mások ennyit sem tettek le , és

   olyanok is vannak akik azért irják le a meséjüket , mert ha ők rosszul /rosszabbul / lettek akkor a másik is ugy járjon !!

   Az antibio bizony szaporodásra serkenti a bacikat tehát csak össze kell olvasni a betegek történetét és meg fogod érteni belőle

   ha emelkedik az ellenanyag szint az a baci szaporodásától van  !!! Aki negativról kétesre vált 3 +/ - az =15 pont !!! 3 + = min 18 pont!

   Az enyém 20 év után +1 és +4 volt ez együtt a min 5pont ami  alap kétes külön számitva két negativ ettől volt két kemény herxes napom !!

   Gyógyszert nem szedek semmit  99% állapotban vagyok / magyarul teljesen jól / 

   A gyógyulásod érdekében kérdezd meg kutya processzort Ha gyalázni ennyire tud akkor biztosan jobban tudja , vagy keresd meg Kis profeszor asszonyt ő még tud ajánlani rocephint rá !!! Diagnosztizálni is tud orvosi papirokból is !!

  Én csak egy egyszerü" Kiss professzor vagyok " aki ránézésre diagnosztizál pontosabban mint azok akik szivják az emberek vérét !!  Üdv.

  Sajnállak roszkor voltál rossz helyen , majd legközelebb elkerülöd.

Előzmény: Jump88 (9733)
LLinda Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9739

Xynitta,

meddig kell szedned az LDN-t?

 

A bartonella típusú tüneteid teljesen rendbejöttek Zhang-tól? Pl. idegesség? A bartonellára volt vérteszted?

Én most tartok Cowden-ben a Houttuynia/Enula résznél, és rosszabbul vagyok...

 

Köszi!

Előzmény: Törölt nick (9701)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9738

Nalam a doki rogton mondta, hogy ha cserelunk, akkor az az immunrendszert elnyomja. Vagyis ha G. B, akkor mazli, mert eletmento, ha lyme, akkor szivacs, mert nem tudja garantalni, hogy fogok ellenanyagot termelni. Azert gondoltak, hogy G.B, mivel nem volt atmenet, napok alatt lehidaltam es ha jol tudom, a gerincvizben talaltak valamit, ami ezt feltetelezte.

 

http://mdausa.org/sites/default/files/publications/Facts_Plasmapheresis_P-206.pdf

 

Persze erzelmi alapon utasitottam el, ugyanugy a rochit is, engem ne szurkaljanak. Inkabb a halal. :)

 

Ha belepsz, ott van a hozzaszolo neve mellett egy fej, x a toveben. Hozzaszolasok elrejtesere hasznal. Innentol nem jon fel neked, akit nem akarsz es nem kell idegeskedni. .)

Előzmény: boxerkutya (9737)
boxerkutya Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9737

Szia xinitta ! Bocs hogy csak késve reagálok a kérdésre ! Miből gondolod, hogy megváltoztatja az immunrenszer működését a plazmacsere ? A gyagyás  little f miatt nem lehet kommunikálni rendesen . 

Előzmény: Törölt nick (9734)
Jump88 Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9736

Köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (9734)
boxerkutya Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9735

Büdös buglis vagy, te nyomorult, nem segítettél még te itt senkinek! Hány embert üldöztél már el kis f sz ?

Előzmény: Törölt nick (9732)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9734

Orulok, hogy jobban vagy!

Előzmény: Jump88 (9728)
Jump88 Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9733

Hát , hogy magától pusztul az érdekes feltevés.Mert Nálam 14 hónap alatt csak szaporodott.És ha tudod a megoldást, akkor légyszíves írd le vagy másold be, mert nem találom, hogy mire gondoltál, mert már tényleg érdekelne.Illetve az is, hogy  te milyen állapotban vgy, hogy ennyire erősen véleményt alkotsz.

Előzmény: Törölt nick (9731)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9732

  Kedves eszement kiskutya , én soha nem állitottam hogy agyvérzésem volt , ezt egy nagyon aranyos doktornő állitotta

  az általam leirt " tünetekre" a tünetek mind a bell szindrómával vannak összefüggésbe !!! Na de ezt prof szájából is hallottam

  tv-ben nyillatkozta hogy ezek az agyvérzés tünetei !!! Sajnos ezen "okos orvosok " tanitják az ifjuságot ,nem is csodálkozom

  ezek után hogy itt tartunk !!!!!

  "Betegeim kérdése " ezek olyan betegek kiknek orvos soha nem diagnosztizált lyme kor-t !!

   Vannak követőim akik már rájöttek érdemesebb kérdezni és elhinni miket ajánlok nekik a jobb életért, cserébe soha nem vártam semmit !!

   Egyébbként nálam van talán az ország legöregebb" lyme betege " Ami biztos az 66 év ebben a betegségben ennél csak több lehet neki

   kevesebb nem "  De soha sem kezelték vele " tanitani lehetne ővele a lyme betegséget " amelyik doki nem ismeri fel annak személyesen

   ököllel kiütném a fejét a két füle közül , onnantól talán tudnák hogy is néz ki a magyarok istene , nem követelőzni kellene nekik hanem

   gyógyitani!!!!!!   Üdv.

Előzmény: boxerkutya (9730)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.14 0 0 9731

   Kedves Jump 88 ? a csaj lehet hogy nem kapott még addig antibio-t de mivel a borrelia magától pusztul menetrend szerint

   a toxikus mérgezés akkor is fennáll ha nem szedsz rá antibigyót és  nekem elhiheted " van élet antibio nélkül " ha nem hiszed olvasd el Nuti 49

   történetét mellé !!!  De olvasd vissza az enyémet is ma leirtam hogy kell " már negyedszer "  Ja és ha ezen az uton haladsz nem kell " sántikálnod

   még 25 évet pedig elég fiatal vagy hozzá !!!! Üdv . olvasgass figyelmesen és értsd is meg mit irnak a betegek magukról nyilvános bárki olvashatja!!

Előzmény: Jump88 (9728)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!