Ide szeretnénk gyűjteni minden hasznos(nak látszó) információt, tapasztalatot, kérdést, ami szükséges lehet a görögországi 246 kilométeres ultrafutóverseny teljesítésében. http://hu.wikipedia.org/wiki/Spartathlon
No akkor bedobom újra az ötletemet, amiről egyszer már beszéltem. Szóval: tapasztalt segítő autós kísérést vállalna Spartathlonra. Én adom a szabadidőmet, és fizetem a saját szállásköltségemet meg kajámat. A futó adja az autót, és állja az útiköltséget. Én felkészülök, kívánság szerint frissítek (azaz a futó felelőssége, ha esetleg nem kizárólag a szabályos helyekre akar hívni), és itthonról vitt autó esetén az oda-vissza úton az ésszerűen elvárható mértékben vezetem az autót.
A választás mindkét részről kizárólag szubjektív alapon és indoklás nélkül történik (nem biztos, hogy bárkinek igent mondok).
A probléma az ezzel, hogy a főnököm nem mondott sem igent, sem nemet a szabadságolási kérésemre, hanem azt kérte, hogy mondjam meg, pontosan mettől meddig, és utána térjünk vissza rá tavasszal. Tehát nem biztos, hogy ha megegyezünk, akkor összejön, de most még van idő változtatni. Az indulás-érkezés dátumát viszont le kell fixálni.
ha 4000 km számolok utazásra akkor 8 fő esetén 500 km-ert kell egy főnek fizetni +az autó 6000 Ft/nap szerintem nem sok,kb 20000 Ft/fő az utazás oda vissza
Domán Gabi jelezte, h lenne egy 9 személyes kisbusz spártára (igény esetén egy picivel nagyobb is). Szóval mielőbb kellene egy pontos létszám, h időben le lehessen foglalni. a díja 5 eFt/nap+üzemanyag. Jól emléxem Gabi?