Keresés

Részletes keresés

Kikomiko Creative Commons License 2013.03.07 0 0 57191

Sziasztok Lányok!

 

Rég nem írtam már ide, de olvaslak benneteket:) Nálam annyiban változott a helyzet, hogy 2 inszemináción vagyok túl, majd márciusban lesz a harmadik. Sajnos spontán ciklusom még mindig nincs, 2,5 év 3-as kezelés után sem. Most voltam terheléses vizsgálaton, kedden megyek RR-hez a MM-be, kíváncsi vagyok mit mond. Szerintem semmit nem változtak az értékeim, habár a cukrom most kicsit kiegyenlítettebb lett, mint múltkor.

 

Szele, szurkolok Neked nagyon, hogy hamar össze jöjjön a babóka!

 

Puszi

Kikomiko

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57190

Kedves Fórumozók! 

Mihálycsik Barbara vagyok, a Debreceni Egyetem pszichológia szakos hallgatója. Szakdolgozatomban a meddő nők önértékelését és párkapcsolati elégedettségét vizsgálom, a kutatáshoz pedig szükségem lenne olyan nőkre, akik teherbeeséssel próbálkoznak. Nagyon nagy segítség lenne, ha kitöltenék kérdőívemet (kb. 10 percet vesz igénybe és teljesen névtelenül zajlik). Link: https://docs.google.com/forms/d/13wbJ3WA69WIHWIkORLwxD4HTeLlR1pHkAFg_m_lxdgo/viewform
Előre is nagyon köszönöm a segítségüket! :)

baba850330 Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57189

Sziasztok!

 

PCOS-em van és a MM-be járok endokrinológiára.

Nemrég költöztem Bpestre és szeretnék nőgyógyászt találni, de lehetőleg Tb alapon, mert még ezt is magánrendelésen intézni...

Tud valaki ajánlani?

 

Szeleszte Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57188

Peteérést akart nézni a doktornő, de szerintem tényleg én is úgy gondoltam, ha az átlaghoz képest plusz 7 nappal eltérek, akkor a 21-dik napi vérvételhez is hozzákéne adni 7 napot.

 

Amúgy ez lehet, hogy hülyeség, de már 5-dik hónapja 35 napra menstruálok. Minden ciklusomnál megfigyelhető volt, hogy vérzés előtt kerek 10 nappal elkezd jobban zsírosodni a hajam, a szőröm gyorsabban nől. Párommal már mindig tudjuk, hogy na most már az utolsó 7 napban vagyunk, mert két naponta mosok hajat, gyűjtöm a vízet: két-három kilót is felszedek és nem győzöm inni a vizelethajtó teákat, hogy legalább délre legyen pisi. Amúgy meg feszült, ingerlékeny egész pontosan hiperagresszív állapotomba vagyok és a vérzés előtti 3 napban ez az érzés a tetőfokára hág. Ilyen PMS tünetegyüttesnek felel meg, de én mindig azt mondtam, hogy tutti hogy magasan táncol a progreszteronom és azért vagyok így kiütve. Ilyen tüneteim akkor voltak, amikor Norcolutos vérzésmegvonást, azaz mesterséges progreszteronpótlást csináltak.

Előzmény: b.gina (57187)
b.gina Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57187

Nem is értem mit csodálkozik az endokrinológus, ha a 23. napon alacsony a progid meg az ösztrogéned. 35 napos ciklusnál persze hogy később kezdenek el emelkedni...

 

http://tervezettbaba.hu/tudastar/nemi-hormonokrol-reszletesen

 

Emiatt a hullámok és a hirtelen emelkedések miatt nem mindegy, hogy melyik napon nézik ezeket... Dokim szerint egyik napról a másikra drasztikusan emelkedhet a progi, emiatt nehéz belőni hogy melyik napon kéne nézni.

Főleg olyan ciklusú nőknél mint te meg én :D

Előzmény: Szeleszte (57185)
b.gina Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57186

Hátha ma megreped :) Hát szerintem is az a biztos, ha minden nap belehúztok :D az ártani nem árthat :)

amúgy asszem úgy van h az utolsó tojásfehérjés napon van a peteérés...

azt nemtom meddig életképes a petesejt, még nem merültem bele annyira a témába - de most így google barátunkat segítségül hívva azt találtam h 24 óráig életképes. A spermiumok meg 48 óriáig kb :)

 

Pont ezt írtam neked múltkor, hogy ilyen hosszú ciklussal később kéne a klasszikus 21. napi vv-t megejteni nálad szerintem...

"ha peteérést akart megnézni, akkor ez a 21. napi vérvétel, ami ugye 28 napos ciklusnál esik a 21. napra, 35 napos ciklusnál nem később kellett volna egy kicsit? 28 nap körül?" :)

Előzmény: Szeleszte (57185)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57185

gina:

 

Remélem meg fog repedni, bár elvi síkon a barátcserje csökkenti a prolaktin szinten, ami felelős lehet a tüszőrepedés elmaradásáért. Várom már, hogy mikor reped meg:))) Amúgy kicsit örültem volna, ha még napokban figyel UH_val, mert valakinek kellett tüszőrepesztő injekció, mert magától nem repedt meg, remélem nálam azért megreped.

 

Azt szerettem volna kérdezni, hogy amikor megreped, akkor van a legtöbb tojásfehérjés folyás? Valamint azt, hogy onnantól kezdve igaz, hogy kb 12 óráig életképes a petesejt? Barátnőm aki könnyen teherbe tudott esni azt mondta, mindegy az szexeljetek ezen a héten minden nap, az a biztos:))))

 

Tudta, hogy a 20-dik napon vagyok, még kérdeztem is tőle, hogy ha véletlen mégsem jön össze ez a hónap, akkor a követező hónapban is 20-21-dik napon jöjjek? Erre az volt a válasza, hogy inkább a 13-dik napon, hogy akkor is lássunk valamit. Bár én nem értettem, mert én nem klasszikusan 28 napra, hanem klasszikusan 35 napra menstruálok. Épp múltkor gondolkoztam ezen, hogy az endodoki is 23-dik napi vérvételt kér, de ha én az átlagostól eltérek 7 nappal és mondjuk a peteérésem is 21-22 napon van, ahhoz hozzáadok 7-et, akkor inkább a 28-29-dik napi vérvétel mutatna valamit. Javítsatok ki ha tévedek....

 

Előzmény: b.gina (57183)
b.gina Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57184

Tojásfehérjéd meg egyértelműen azért nem volt még, mert nem volt még pé... Valószínű a napokban reped meg a tüsző és akkor lesz a nyák :)

Előzmény: Szeleszte (57182)
b.gina Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57183

Szuper hír :) Gondolom a tüsző ezután fog megrepedni, mert ha megrepedt volna már, akkor folyadékot látott volna a helyén. (amúgy nem petét látott, hanem a tüszőt amiből a pete kijön ha megreped)

Viszont azt nem értem, hogy miért a kövi ciklus 13. napján vár uh-ra ha most a 20. ciklusnapon se volt még peteérés?

Tudta hogy hanyadik napon vagy? :D

Előzmény: Szeleszte (57182)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57182

Jokeva:

 

Semmiféle nyákon sincs, pedig múlt hónapban egy pár napig azért húztam a tojásfehérjét, most meg semmi. A görbének meg örülök, hogy azt mondod egyenletes én kinyomtattam nézegettem, de nem tudtam eldönteni, most ez jó vagy rossz.

 

Viszont van egy nagy hírem:):):)

Tegnap elmentem az sztk-s nőgyógyászhoz, mondtam neki hogy szeptember óta probálkozunk még semmi nézzen már meg. ÉÉÉÉÉSSSSS: az uh-on látott a jobb petefészkembe egy 17,2*16,1 petesejtet és a méhnyálkahártyám is meg van vastagodva: 12.3, azt mondta minden adatott a babához, ha más gond nincs. Ebben a felállásban azt mondta, hogy Clostilbegyt kizárva várunk szeptemberig és ha még mindig nincs babo, akkor a párommal kezdik a vizsgálatot, de szerinte jók az esélyeink hogy összejön. Azt mondta, ha ebbe a ciklusba nem jönne össze, akkor a következő ciklus 13-dik napján vár UH-ra. Cikluskövetést UH-val nem vállalta be, de már ez is valami, hogy megnézett:):):) Szóval tessék nekem szúrkolni!!!!!

Előzmény: Jokeva (57181)
Jokeva Creative Commons License 2013.03.05 0 0 57181

Eddig azt kell hogy mondjam gyönyörű egyenletes :) Nekem sosem volt ilyen szép.

Semmiféle nyákod nincs? Pedig ez a szép esés tegnap, és a mai emelkedés ígéretes lenne egy kis tojásfehérjével... :))

Hagyj időt a barátcserjének, 2 hót szerintem legalább, max a maradékot elajándékozod. Nekem sem vált be, lehet neked sem fog, de legalább ezt is tudod.

Előzmény: Szeleszte (57180)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.05 0 0 57180

Én teljesen meg voltam győződve, ha van tojásfehérje, akkor van peteérés is. A múlt havi ciklusom 30 nappal igen szép volt. A januárt egész keményen megnyomtam mozgásügyileg, ha esett ha fújt heti kétszer úsztam 1000 métert. Februárban kimaradt az úszásból 2 hét, de pénteken és szombaton megint voltam. MOst jön a jó idő megyek ki a szabadba mozogni.

 

A barátcserjét nekem a doki javasolta, mert annyi béka segge alatt volt 23-dik ciklusnapon az ösztrogénem és a progreszteronom, hogy szerinte jót tenne. Azt olvastam, hogy kell 3 hónap a barátcserjének míg hat. Beruháztam rá 4 eft-ot most szedegetem napi egyet kitartóan és majd látom hány napra jön meg. Az E vitamint javasolta Jokeva, de nem akartam a kettőt együtt szedni, mert nem tudtam volna kisilabizálni melyik hat és egy hónapba egyszer elég egyre költeni.

 

Mérek ma: 36,2 volt:)))) JOKEVA gyere szúrkolni!!!!!

Előzmény: b.gina (57179)
b.gina Creative Commons License 2013.03.05 0 0 57179

Hát amit én látok hogy peteérés még ezután lesz, ha lesz. Egyébként a tojásfehérje semmit nem jelent, peteérés nélküli ciklusokban is szokott lenni.

A barátcserje nem mindenkinek segít - ez tény, a dokimtól direkt rákérdeztem, mert én is gondolkoztam, hogy hátha meg tudnám vele nyújtani a luteális szakaszom. De bízok benne, hogy magától változni fog :) (vagy lehet e vitamint majd megpróbálom :))

Lehet a barátcserje megnyújtja a ciklusod, ez majd kiderül a végén :S

Mindenesetre mérj kitartóan :)

Előzmény: Szeleszte (57178)
Szeleszte Creative Commons License 2013.03.04 0 0 57178

Sziasztok Csajok!

 

Gondoltam teszek fel egy törthavi hőgörbét, hátha valaki tudna nekem valami okosat kikövetkeztetni:))) Jokeva azt mondtad, hogy innentől izgi:):):)

 

Amúgy 19-dik ciklusnapon vagyok szedem a barátcserjét napi egyet 400 mg-ot és úgy érzem, hogy nem teljesen jó nekem. A múlt ciklusnál a 17-dik cn-en volt tojásfehérjés folyásom, és 30 napra meg is jött. Most a 19-dik cn-en vagyok és még semmi.... Lehet, hogy én szúrtam el, hogy nem úgy szedem, ahogy a dobozán van: 2*1-et, csak gondoltam kicsit vannak nálam elmozdulva a dolgok elég a napi egy..... Most azon tűnödök, hogy abbahagyjam, vagy felemeljem a dózist?

 

b.gina Creative Commons License 2013.02.28 0 0 57177

Az biztos, hogy erős motivációt jelent, ha látod hogy van értelme az egész diéta-mozgás-gyógyszer dolognak :)

nekem 3 hónap után már jelentős javulás volt az eredményeimben, de aztán azzal a lendülettel fél év múlva meg romlottak... és utána a meforal adagjának módosításával sikerült még jobb eredményeket elérnem, mint előtte :) mindenkinek más hogy milyen tempóban javulnak az eredményei, szerintem te jobban jártál a későbbi javulással, mert talán ez maradandóbb lesz :)

 

Aha, hát ez a szívdobogós-remegős érzés simán lehet túlműködés, de sajnos alulműködés is :D Nálam az alulműködés jelentkezett ilyen tünetekkel legutóbb.

De nálad szerintem inkább a túlműködés állhat fenn, főleg hogy alapból jók voltak az eredményeid. Holnap kiderül :)

(de amúgy az is lehet hogy a letrox segített abban is hogy az inzulin értékeid javuljanak :D ki tudja...)

 

Vércsoportdiétáról fogalmam sincs sajnos.

Előzmény: szegedi_lány (57175)
szegedi_lány Creative Commons License 2013.02.26 0 0 57176

Más: foglalkozott már valaki mélyebben a vércsoport diétával? Én nemrég hallottam róla, uténanéztem, és most elgondolkodtam azon,hogy lehetne a kettőt (IR diéta és vércsoport) összhangba hozni. Ami furcsa, hogy pl nekem a teljes kiörlésű kenyér a vércsoportom szerint ártalmas, ugyanez a helyzet az almalével is, ami pedig IR esetén különösen ajánlott. Van valakinek e kapcsán már gyakorlati tapasztalata?

szegedi_lány Creative Commons License 2013.02.26 0 0 57175

Köszi:)

 

 Nagyon megörültem neki, egy kis motivációt adott, legutóbbi eredményen semmi javulás nem volt, ezért kicsit bele is fásultam a diétába, és nem is számítottam rá, hogy mérhető elmozdulás lesz. :)

 

A pajzsmirigy gyógyszert hajhullás miatt írta fel, a korábbi TSH értékem jó volt ennek ellenére. Van néha szívdobogásom, kézremegésem, meg idegesség érzet, ami korábban nem, gondolom a bogyótól. Most, hogy a laborérték is elromlott tőle, remélem abbahagyhatom. Kérdeztem ezt korábban tőletek, hogy lehet e gond belőle, ha 2 -3 hónapig feleslegesen szedet velem LetroXot, kvázi félrekezel, bízom benne, hogy most már nem kell tovább, és visszaáll a normális TSH.

 

Pénteken bővebben beszámolok:)

 

Előzmény: b.gina (57173)
b.gina Creative Commons License 2013.02.26 0 0 57174

Ja egyébként a 0,09-es tsh alapból inkább túlműködésre utal (válaszolva a kérdésedre :) )

alacsony tsh = túlműködés

magas tsh = alulműködés

:)

Előzmény: szegedi_lány (57172)
b.gina Creative Commons License 2013.02.26 0 0 57173

Szia! szuper! :) az nagyon jó hogy a cukrod ilyen stabil marad, meg fog dícsérni Naszódy :) (ugye hozzá jársz? :))

nekem is ilyen stabil volt a legutóbbi cukrom :)

A pajzsmirigynél inkább a tünetek döntőek, ha ilyen tsh-val te jól vagy, és nincsenek túlműködős tüneteid, akkor nincs gond.

Nekem 0,14-es tsh-val is alulműködős tüneteim voltak, szóval erre nem szabad hagyadkozni, hogy mit mutat a tsh, a fontos az hogy te hogy vagy emellett :)

Majd beszámolót kérünk hogy mi volt a dokinál :)

Előzmény: szegedi_lány (57172)
szegedi_lány Creative Commons License 2013.02.25 0 0 57172

Sziasztok!

 

Megvan az újabb cukorterhelésem eredményem, és végre egy kis sikerélmény:a 120"-es inzulinom bő fél év után megindult lefelé! :) A decemberi 32,5-hez képest most 19,2 mIU/L, a cukrom pedig annyi, mint az éhgyomri, 4,7 mmol/L. :) A TSH érték viszont csillagos lett, 0,09 mIU/L. Ez alulműködést jelent? December óta szedek 50 mikrogramm Letrox-ot, remélem ez azt jelenti, hogy feleslegesen, és abbahagyhatom. Pénteken megyek endokrinológushoz kontrollra, remélem ő is elégedett lesz az eredménnyel.

Ediina Creative Commons License 2013.02.19 0 0 57171

Clomifen=Clomid=Clostylbegit

 

Szelének igaza van! NE! Amíg nem tudod van-e IR-ed, és nincs rendezve a ciklusod. Akkor esetleg, de erős orvosi kontroll, azaz uh-s peteérés követés mellett.

Ez a szer a pé minőségét javítja, nem ördögtől való, csak meg kell várni azt az állapotot mikor érdemes használni. Nekem segített, bár nem abban a ciklusban lettem terhes, mikor szedtem, hanem mikor nem. Az én nődokim csak minden 2. ciklusban engedi szedni és csak akkor, amikor már volt spontán ciklusom és pé-m is, és rendeződtek a hormonleletiem. Mivel elvékonyíthatja a méh nyálkahártyát, ezért nekem szednem kellett mellette méhpempőt és szójalecitint.

Előzmény: Szeleszte (57169)
Zuzz Creative Commons License 2013.02.19 0 0 57170

Köszönöm Szeleszte a gyors választ!

A gyógyszer neve amit felírt a doki: Clostilbegyt.

 

Úgy döntöttem megvárom a március 5-t, addig pedig marad a diéta és a mozgás. Aztán utánam a vízözön!

Köszönöm a segítséget!

 

Zuzz

Előzmény: Szeleszte (57169)
Szeleszte Creative Commons License 2013.02.19 0 0 57169

Szia Zuzz!

 

Menj el a terheléses cukor inzulinvizsgálatra és  várd meg a MM-es doki mit mond. Nem ismerem a fent említett gyógyszert, de itt rengetegen cisztásak, és nem használunk rá ilyeneket. Ha még PCOS-ed van, három dolog lesz ami számít: diéta meghatározott szénhidrátmennyiséggel, mozgás: legalább heti háromszor 1 órát, valamint metformin, ami fokozza a sejtek inzulinérzékenységét.

 

Én a helyedbe kivárnám a március 5-öt, hisz az már csak két hét, addig nem váltanék ki feleslegesen gyógyszereket. Ott úgy is kérni fognak hormonokat, laborokat, nem is biztos hogy jót tenne, valami gyógyszer beszedése.

 

Üdv

 

             Szele

Előzmény: Zuzz (57168)
Zuzz Creative Commons License 2013.02.19 0 0 57168
Kedves fórumozók!

A segítsègeteket szeretnèm kèrni!
Kb. 3 hete sejtem, hogy Pcos-em van.A petefèszkeim cisztásak, a fogamzásgátló elhagyása óta pedig nem menstruálok.A dokim elküldőtt terhelèses cukor vizsgálatra, de csak csütörtökre várható eredmèny.

De a nődokim, hogy biztosra menjen, a peteèrèsem serkentèsère felírt klomifènt.Sajnos a Pcos fórumokban, kiadványokban ezt folyamatosan szidják hatástalansága, sőt mellèkhatásai miatt is. Ti bevennètek? Elkezdjem szedni nincs vesztenivalóm alapon?

Bejelentkeztem az MM- be március 5-re, esetleg ezt várjam meg vele?
Kèrlek adjatok tanácsot, osszátok meg velem a tapasztalataitokat!

Zuzu
Szeleszte Creative Commons License 2013.02.15 0 0 57167

gina:

 

Az ingyen recept tényleg nagyon jó, nekem félévente azért vinnem kell a házidokinak egy szakorvosi javaslatot, ami alapján ő felírja nekem. Sajnos már ez a nődoki alulról surolja szerintem a 70-et, nagyon öreg már. Amúgy még van ott még egy ilyen öreg, aki ráadásul még maszekba nyomja az ipart, munkatársnőm, aki 40 nála szülte a két gyerekét, akinek a férje is még ennél a dokinál született,aki szintén 40-en felül van.

 

A Drillinget én sem szeretném bevállalni, bár nem tudom mennyire van megvastagodva a petefészkem, múltkor azt mondta a nődoki vastag és nem is biztos hogy át tud rajta jutni a a petesejt. Az átjárhatóságival is hajkurásznak. Sajna nekem olyan szépen már hét éve ott vannak, mint a húzat nem múltak el, de mindig vágyok rá hátha egyszer.....

 

Hüvelykúp: én anno ilyenekre Klion 100-ast kaptam az is egy szélessprektumú antibiotikumok és lehet, az nem befolyásolná a pajzsmirigyedet. Érdemes lenne megkérdezned a nődokidat, vagy legalább a házidokit, mit szól hozzá. Két az mégis csak két hét.

 

Képzeljétek tegnap 30 napra megjött, szóval barátcserjéről beszámolok, a hőmérőt meg előkaptam a fiókból:)

Előzmény: b.gina (57165)
b.gina Creative Commons License 2013.02.15 0 0 57166

Apropó rákszűrés, lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban.

A legutóbbi eredményem P2 lett, de HPV gyanúval, szóval fél év múlva ismételni kell. :(

Nem is ez az aggasztó (ez is persze), de még az is, hogy 2 hétig betadine kúpoznom kell, ami ugye majd kiöli az összes létező bacit a hüvelyemben... (aztán 2 hétig Gynoflor hogy visszaépítsem)

 

Csak ugye nekem autoimmun pm. gyulladásom van és emiatt alulműködésem, a jódot meg kerülnöm kell.

Benne van a betegtájékoztatóban hogy: "Rendszeres használata nem ajánlott pajzsmirigybetegségekben (beleértve az ún. noduláris és endémiás golyvát, és a Hasimoto-thyreoiditist)."

Ugye ez a 2 hét még nem számít rendszeres használatnak? :D

A nődokim nem tud a pm. zűrzavaromról, de szerintem ha tudott volna róla akkor se érdekelte volna :D én meg lányos zavaromban teljesen elfelejtettem, hogy ez ilyen jódos kúp lesz és hogy rákérdezzek.

 

Volt valaki közületek esetleg hasonló cipőben?

 

b.gina Creative Commons License 2013.02.15 0 0 57165

Végülis ingyen receptem nekem is van, a házidokim írja a metet két kontroll között :) Mostmár kontrollra csak félévente kell járnom az endokrinológushoz, ha nincs más panaszom.

A drillinget semmiképpen nem vállalnám be, őskori módszer, nem látom sok értelmét. Meg attól hogy ott vannak a ciszták simán lehet valakinek peteérése is.

A ciszták pedig felszívódnak a kezelés hatására idővel :)

 

Rossz helyről csípett? mármint rossz helyről vette le a kenetet? jézus :D biztos nagyon sok lehetőség van rá...

ha egy nődoki be se lát a méhszájig minek dolgozik még??? :D

 

 

Előzmény: Szeleszte (57164)
Szeleszte Creative Commons License 2013.02.13 0 0 57164

gina:

 

Nekem így endokrin ügyben szerencsém volt, mondhatni. Öt évig jártam a Csajbókhoz a klinikára, két év után kivertem a hepajt a metforminért, amit három évig szedtem majd elvonta és a Marótihoz úgy kerültem, hogy vittem egy nagy paksamétát itt van az összes leletem, eddig jól voltam a metforminnal most viszont rosszul hogy elvonták legyenszíves visszaírni. Így velem úgymond nem volt sok baja, megnézetett egy két labort és visszaírta nekem a metet nekem ennyi elég is volt, hogy van ingyen receptem. Amikor nem volt elég az 500 mg, akkor írt 750-et és így 35 napra menstruálok.

 

Nődoki: A Gróffal nem is az volt a legnagyobb bajom, hogy nem ért a PCOS-hez, hanem az hogy három éve volt utoljára UH-m és tele voltam/vagyok cisztákkal, és nem vártam volna, hogy nem férek bele a munkaidejébe, amikor már reggel 8 tól ott csücsültem a női klinikán és egyáltalán nem tehettem, hogy őhozzá osztottak be. A laproszkóp elég durva, nekem is szokták mondogatni, de én nem akarom bevállalni.

 

Rákszűrés: annyira öreg már a vassasba az a doki, hogy rossz helyről csípett:) Ezt a Kakuja mondta, aki azon volt berágva, hogy miért nem ismételte meg az öreg doki. Kb én is így vagyok a Kakujával halott már a pcos-ról leveszi a rákszűrést, megultrahangoz és ingyen van. Már csak a nyomonkövetéses uh-ra kéne rávennem, így vagy úgy és very happy lennék:)

Előzmény: b.gina (57161)
b.gina Creative Commons License 2013.02.12 0 0 57163

Dejóóó :)

Domináns tüszőim nekem is vannak már, csak sajnos még néhány kis ciszta is. De mintha kevesebb lenne. Persze a nőgyógyászom az istenért nem mondaná, hogy kevesebb, de régen az enyémek is csurig voltak, mindig megmutatta, mostanában meg mintha csak néhány lenne... vagy csak képzelődök :)

Egyébként leveleztem egy lánnyal, neki 3 hó diéta, mozgás, gyógyszer után eltűntek :D én meg lassan 2 éve várok :) persze ez csak szépséghiba, de jó lenne egyszer látni a nődoki fejét, hogy keresgeti a cisztákat...

Akkor mondhatnám, hogy én megmondtam hogy eltűnnek ;)

Előzmény: Jokeva (57162)
Jokeva Creative Commons License 2013.02.12 0 0 57162

De eltűnnek ám!

 

Még mikor diagnosztizáltak (5 éve már, huh), voltam petefészek UH-n, éshát csurig voltak cisztával, és jól meg is volt az egyik nagyobbodva. Kb 3 hónapja más ügyben voltam UH-n, és teljesen normál, jó állapotú petefészkeket láttak (pcos-ról direkt nem szóltam), se ciszták, se nagyobbodás, volt egy domináns tüszőm (ráadásul a "gagyibb" petefészkemben). Úgyhogy csak kitartás!!!!

Előzmény: b.gina (57161)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!