Keresés

Részletes keresés

bulbaris Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1796

szia MWIN!

fogadd öszinte részvétemet!

Mwin Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1795

Sziasztok, 

nincs már okom tovább keresni otthont, alapítványt, egyebet.

Édesanyám ugyanis tegnap éjszaka csendesen elhunyt.

Ott voltam vele, amíg élek, nem felejtem el a szemét, ahogyan rám nézett,mielőtt ismét álomba merült, amiből soha többet nem ébredt fel.

 

 

 

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1794

3.-rész:DE AKI KI TUDJA EZT A 2 KÖZEGET ZÁRNI PL..RÁK DG...ESETÉN-UGY VÉLI-A "LÓSZAR FOG MEGHALNI..CSAKIS AZÉRT.."MERT MÁSOK EZT ELVÁRJÁK TŐLEM..."-NO AZOK A TÚLÉLŐK!!ŐK AZ ÚTTÖRŐK..(ÉS RÓLUNK KEVESET SZÓLNAK A HÍREK!!!)

JÁR A SZÁM???IGEN..MERT 3 KICSI GYERMEKEM VOLT AMIKOR AKTÍV "RÁKOS KOROMAT ÉLTEM..."-ÉS MA MÁR ÍRHATOM..AZT IS..TÚLÉLTEM!!HÁNYSZOR KAPTAM HALÁLOS DG-t..ÉREZTEM..TUDTAM.."BAROMSÁG..NEM IGAZ!!"-ÉS ITT VAGYOK!!

ÉS EZÉRT INDULOK EL ÉLŐ ELŐADÁSOMMAL!!!

CSAK PÁR EMBERT MENTSEK MEG!!MEGÉRI A RÁFORDÍTOTT ERŐT...STB!!

AKI NEM ÉRTI MEG EZEN SZAVAKAT...HOGY ESÉJT PRÓBÁLOK ADNI "ÉN IS"...SEGÍTŐ KEZET PRÓBÁLNÉK ÉN IS NYUJTANI..ÉS NÉHÁNYAN MÉG..AZOKAT CSAK SAJNÁLNI LEHET..

 

JÁRJON CSAK UTÁNA MINDENKI A "MAGA IGAZÁNAK"..DE LELJEN RÁ A VALÓS OKÁRA BETEGSÉGÉNEK!!ÉS GYÓGYULJON MEG!!A DÖNTÉS MINDENKINEK A SAJÁT KEZÉBEN VAN!!!!

NEM ZAVAROK TÖBBET ÉN SEM...HA UGY VÉLIK AZ ITT LÉVŐK..(TALÁN LESZNEK..AHOVÁ ELFOG JUTNI A SZÓ...)-MERT MAGYARORSZÁGON LASAN 1 CSALÁD SEM LESZ RÖVIDESEN..AHOL MINIMUM 1 LYME BETEG NE LEGYEN!!(DE NEKEM OLYAN ISMERŐSEIM VANNAK-1 CSALÁD ÁLL 5 FŐBÖL..4 LYME BETEG..MÁSIK 34 FŐS..2-LYME BETEG..TEHÁT..CSALÁDONKÉNT!!!)

Nos..ennyi volt mondandóm..Maradok szeretettel mindenki felé..akik felvették már a kapcsolatot velem..NEM FOGNAK ELVESZÍTENI..(MAX HA MEGHALOK..)

Aki akar elér...Mindenkinek kivánok "NÉMI HITET.."..SOK ERŐT..KITARTÁST...JOBBULÁST!!Ibolya

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1793

2.-rész:Miután megtudtam..Lyme kóros..KÉSŐI STÁDIUMÚ MÁR..Minden szervét megtámadta már..Éveken át csakis lymra tablettás kezelésekkel tudtam életben tartani..Mígnem engem 2005-nyarán csípett meg a kullancs..(NEKI IS VOLT KOKÁRDAKÖRREL..LETOJTÁK ORVOSOK..)-És ugy véltem-AZÉRT KAPTAM "EZT A CSÍPÉST"-MEGTALÁLJAM GYERMEKEM MEGGYÓGYÍTÁSÁNAK AZ UTJÁT!!(AMI VALÓBAN.."ÁLTALAM LETT MEG!!")A 100%-os rokkant gyermeket 3 évente 1x kapott..tehát 3x ismételt Rocephin kurával..(TOTÁL TELJES ÉRTÉKÜ 100%-BAN MUNKAKÉPES EMBERRÉ TETTEM!!..TETTÜK!!)Ma már 5. éve..semmi nemű kezelése nem volt...(AZ ÉN TÖRTÉNETEM MÁR ISMERTEB!!)

Gyermekem történetét még a lyme fórumra sem tettem fel így-SOHA..

Tehát..tessenek csak elgondolkozni..(HA AKKOR HAGYOM ANNYIBAN AZT A MILLIÓ ROHADT "TÉVES DIAGNÓZIST!!""HA AKKOR ELKEZDETEM MŰTTETNI..AHOL "DAGANATAI CISZTÁI LETTEK"-H A AKKOR HAGYOM KÉZUJJAIT KEZDJÉK LEVAGDOSNI.."-RÉG NEM ÉLNE DRÁGA GYERMEKEM!!(ÉDESANYÁM UGY TETT-"Ő NEM VITTE VOLNA TOVÁBB!!"HAJRÁ-ÍGY KELL HOZZÁ ÁLLNI!!HAD PUSZTULJANAK SZERETTEINK..STB!!HA AKKOR AZZAL A DRÁGA JÓ ASSZONNYAL NEM TALÁLKOZOM...ÉS " HA NEM FIGYELEK RÁ ODA.."-MI MÁR RÉG NEM ÉLNÉNK!!!!

NEM AZT ÍROM..150%-BAN ITT LYMÉS MINDENKI...DE NAGYON SOK SM..NEK TITULÁLT..SOK ALZHEIMERESNEK..TITULÁLT..ÉS SOK ALS-BETEG AZ!!!!AZAZ LYME BETEG!!!

HOGYAN MŰKÖDNEK A RÁK BETEGEK:ORVOS-DIAGNÓZIST MEGMONDJA..(BETEG "KÖTELESSÉGÉNEK ÉRZI ELPATKOLJON..MERT AZT MONDTA AZ ORVOS RÁK..AZ MEG HALÁLOS..HÁT UGYSINCS MÁR SOK HÁTRA...!!")ÉS MEG IS HAL AZ ILYEN EMBER MIND!!!KI ELŐBB..KI UTÓBB!!ROKON-MIT SUGALL TUDAT ALATTI NÉLKÜL:(NA SZEGÉNY..ENNEK IS ANNYI..RÁKOS MEGFOG HALNI..)ÉS A BETEG ÍGY TESZ..MERT AZ ORVOS..ÉS ROKONSÁG.."SZINTE "..."ELVÁRJA TŐLE"..EREDJ A MÁSVILÁGRA!!OKA:PSICHÉSEN ÍGY MŰKÖDIK AZ EMBER!!

Folytatom...

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1792

Kedves Úgy félek!-és Mindannyian...Az hogy Boxerkutyára volt aki mert "hallgatni"-és az hogy valaki "MÁS HÍVTA FEL RÁTOK "-figyelmemet..elgondolkodtató dolog..Még 1 dolgot szeretnék az itt jelenlévőkkel megosztani..elnézést,ha hosszú lesz..Annó annak idején..20 évvel ezelőtt gyönyörű kicsi gyermekem beteg lett.Tudtam-épen egészségesen született..és majd megőrültem a tehetetlenségtől...Vittem a világon minden fele..és semmi..Csak gyűltek a nyamvadt gyógyíthatatlan diagnózisok,,lassan semmije nem működött már..kezdte kapni a "Halálos dg-ket.."..Amikor kilátásba helyezték..ujjait kezdik sorba levágni..testéből műtéttel kiszedni a "DAGANATOKAT"..amikor aa HÍRES DEBRECENI GYERMEK KLINKI PROFESSZORA BEHÍVATOTT SZOBÁJÁBA:"ÁTADJA GYERMEKEMET 1 NAGY TUDÁSÚ AUTÓIMMUN BETEGSÉGEK SZAKORVOSÁNAK..MERT NEM TUD VELE MIT KEZDENI.."!!Amikor AZ A "NAGY TUDÁSÚ" Autóimmun orvos..sem tudott vele "SEMMIT KEZDENI"..Amikor megértettem.."LASSAN MEGÖLHETIK" GYERMEKEMET...Találkoztam 1 jó asszonnyal a Debreceni polgármesteri hivatalban..(Kórházbol gyermekeink által ismertük egymást..)Elmesélte beteg..LYME Beteg gyermeke összes tünetét..(ÉS MEGINDULT ALATTAM A TALAJ...SZINTE 100%-ban MINDEN TÜNET STIMMELT!!!)Az utolsó pillanatokban..a VÉGSŐ IDŐKBEN-vettem 360 fokos fordulatot..és rohantam DEBRECENBŐL EL VELE:Előbb 250 km-rre..majd 500 km-rre..(ÉS ÍGY MENTETTEM MEG AZ Ő ÉLETÉT!!!!)Semmijét nem vágták le..Már "ÉP EMBER!!"5. éve nem volt semmijen kezelése..Több ezerr..ha nem sokkal nagyobb nagyságrendű tablettával "ÖLTÉK"-szervezetét több mint 10 évig..CSODA ABBA BELE NEM HALT....

Folytatom..

Előzmény: Úgy félek! (1784)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1791

Kedves Vidéki 60! visszapörgettem ezt a fórumot és több köze van a lymehoz mint az ALS-HEZ! MIÉRT ISS VAN EZ? TALÁN MINDENKI A LYMEBA KAPASZKODIK ÉS BOXERKUTYÁBA? ÉN speciel nem sok als beteg véleményét olvastam , sőt inkább a ki mit szed gyógyszert és ki hogyan javul vagy nem,,,,,kövezz meg ha tévedek,,,,na viszlát, egy kedves emberke mailje megvan ő felőle majd érdeklődöm a többi sajnos nem nagyon érdekel, majd ha kell akkor talán a lyme fórumon , de mivelhogy jobban vagyok, nem akarom evvel rontani az állapotom, segíteni szerettem volna ,mert van tapasznyalatom de itt ugy látszik nem kell , .....

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1790

Ha én nem vagyok hiteles akkor senki, én saját tapasztalatból irok ,hogy miken mentem keresztül, ezt jol tudja Boxerkutya is , én nem szedtem hókuszpókusz gyógyszerekt, két doxi kúrát nyomtam be amitől romlott az állapotom, aztán jött két ceftriaxon kúra amitől 80%_os javulás lett,,remélem nem bántottam meg senkit , nekem aztán oly mindegy hogy kinek milyen az állapota , ha nem kell tapasztalat akkor nem kell, mindenki megtalálja majd a jó utat remélem...az a lényeg hogy én gyógyulok rendesen ...üdv nektek...

Előzmény: vidéki60 (1788)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1789

Nem vagy utálatos, itt mindenki nagyjábol leirja mi a baja, betegsége, mit kapott gyógyszert ,mi használt vagy ártott, és kinek javult vagy rosszabodott az állapota....sajnos még az orvosok is vaktában lövöldöznek még nállam is , de nekem egyértelmű volt a javulás és akkor ez lyme,mert én a cefitől javultam és nem a pár szem thiogammától..akinek meg nem javul az állapota el kellene már találni hogy mi is abaja , de sajnos nem megy ez könnyen ,hisz itt vagytok páran élő példa rá, én kivánom hogy mindenki találja meg a gyógyulás utját és ne adjátok fel, másik orvos másik vonal, habár én már annyira bizalmamat vesztettem bennük, főleg azért mert mindig egy uj dg-t nyomtak a kezembe ...sajnos ez van , de ha már dg-t nyomnak a kezedbe akkor kellene is kezelni a beteget, nem kicsapni az ajton aztán találkozunk két hónap múlva...remélem nem irtam rosszat..

Előzmény: Szegediági (1787)
vidéki60 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1788

Szia Úgy félek!

Teljesen egyetértek a leveleddel, én is régóta olvasom ezt a fórumot, de ezekből a különböző hókuszpókuszokból nekem is elegem van. Régebben is írogatott erre a fórumra ilyen valaki,  hálistennek hamar eltűnt innen. Most megint írogat pár személy, aki majd megmondja nekünk a tutit, de tényleg csak összekavarja az embert. Én már el sem olvasom a hozzászólásaikat. A többi betegét igen, azok a saját tapasztalataikat, problémáikat írják meg. Ez a fórum tényleg arra lenne jó, hogy a tapasztalatainkat osszuk meg egymással, ne mindenféle sületlenségeket kelljen olvasni. Egyetlenegy valaki van, akiről látszik, hogy öszintén akar, és úgy néz ki tud is segíteni a tanácsaival, az egyedül Boxerkutya. Tőle még csak normális, elfogadható és főleg hihető dolgokat olvastam.  Jó lenne ha csak ilyenek maradnánk a fórumon, tudom ez nem kívánságműsor, így csak azzal tudok védekeznni, hogy megválogatom, kinek a hozzászólását olvasom el.

Előzmény: Úgy félek! (1784)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1787

Ez így van és ezért - konkrét, privát forrásból tudom! - már sok ALS beteg elmaradozik, nem ír...

Ők is "kúráznak", de ugye, totál más a betegség minden szempontból és bizony arról is jó lenne ám eszmecserélni...Mert sajna, úgy veszem észre, hogy romlunk, talán Samu-t kivéve...

 

Na, megint én lettem az utálatos...

Előzmény: Úgy félek! (1784)
vidéki60 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1786

Kedves Boxerkutya!

Tőled szeretném kérdezni: 3 napja hagytam abba az első kúrát. Amíg szedtem a gyógyszereket, csak enyhe fájdalmat éreztem, bár én is felkészültem a nagyobb fájdalomra, hisz sokani írtak erről . Most hogy abbahagytam, na most jött elő a fájdalom. Fájnak a vállaim, a lapockám, a kezeim, de annyira, hogy éjszaka alig bírok aludni, nem tudom, merre forduljak, mindenhogy fáj. Ma az egész testemben, kezeimben, lábaimban éreztem izomrángásokat, a bal kezem felső része úgy rángott, hogy nagyon.  Nem tudom ez mitől lehet, gondolod, hogy nálam ennyire későn jön elő a gyógyszer hatása? Igaz, hogy mindenkinél máshogy hat, de ennyire máshogy? Neked erről mi a véleményed?

 

 

valerya Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1785

Nagyon is megértem a gondolataidat, érzéseidet. A segítő szándék jegyében mindenki ontja az információkat. Ami egyrészről jó, másrészről tényleg össze is zavarhatja az ember fiát. Az a véleményem, hogy mindenki maga döntse el, hogy miben hisz és mit vállal be. Ami az egyiknek jó, nem biztos, hogy a másiknak beválik. Írom ezt azután, hogy erős pozitív lyme lelettel, 3 gyógyszeres és egy infúziós kúrán vagyok túl, amelyek nem javítottak az állapotomon, hanem úgy éreztem, hogy rontottak. így úgy döntöttem, hogy akkor ezt az oldalt most hagyom. Most van egy megállapított autoimmun polymyositisem,amit jövő héttől Debrecenben fognak infúzióval kezelni, kb. egy hétig leszek bent. Úgy érzem, hogy meg kell ezt is próbálnom, aztán elválik, hogy használ-e. Lehet, hogy most ezért sokan majd megköveznek, de szerintem túl egyszerű lenne mindenért a lyme bacit okolni.

Előzmény: Úgy félek! (1784)
Úgy félek! Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1784

Sziasztok!

Olvasom folyamatosan a hozzászólásokat és csak kapkodom a fejem, hogy miről is beszéltek. Akkora gyógyszerinformációt nyomtok egymás után, hogy a buta fejem nem győzi bevenni a sok infót. Ember legyen a talpán aki ezt megérti. Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, akkor sajnálom. A szegény nyomorult beteg nem tudja, hogy  mitévő legyen és hogy másszon ki ebből a nagy sz....ból. Régebben olvasgattam néha a Lyme oldalt, de ott olyan dolgokról volt szó, hogy inkább be sem néztem többet. Most itt hasonló dolog történik. A beteg nem tudja kinek hidjen!!!!! A megélt Lyme betegnek, vagy az orvosnak??????? Szörnyen össze vagyok zavarodva!

Vajon ki tudja, hogy mit kell tenni????

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1783

ami még lemaradt a molnár prof dg-ről aza chroniq fatique sindroma (krónikus fucking sindromának neveztem el) ami egy virus fertőzéstől lehet, az istenhegyi labort nagyon mélyen elvetette, de lássuk be hogy elisa tesztekkel nem sokra megyünk, a lászlóban 12 óra leforgása alatt ellenőrizték a vérem boreliára , gondolhatjátok mi lett belőle, negativ ,,,semmi más nem volt a papiron sem ref érték sem más....

Előzmény: Törölt nick (1782)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1782
Tisztelt lyme !

 

Az Ön kérdését eltávolítottuk a rendszerből.

 

A kérdés szövege: Mélyen Tisztelt Doktor Úr! nem tudom ,de biztos nem emlékszik rám, egyszer jártam önnél és ön a lyme témát dobta is pedig akkor már nagyon beteg voltam , beszedtem pár antibiotikumot a lyme kórra ami már előrehaladott volt ,mert két és fél után jöttek rá , hogy ilyen tünetek a lymetól is lehetnek, készült labor és pozitiv lettem..Ön nem is kezelt engem ,mert egyből elutasitotta a lymeot, de találtam másik orvost aki hajlandó volt kezelni engem,,na szóval az átütő eredményt nekem két ceftriaxon kura hozta meg , de még nem vagyok 100%-os gyógyult , de örülök annak is hogy javultam sokat...és ne tessék leirni azt hogy placebo mert abban nem hiszek....A6920-AS diagnózis kód a DR diagon neuroborreliát jelent amit egy belgyógyász prof is megerősített, elviselhetetlen tarkó fájásom, trigeminus neuralgia és még sorolhatnám a tüneteket, de nem teszem hisz ön tudja hogy mik a tünetei a l yme kórnak...Maradok mély tisztelettel ...  
ha annyira igazuk van miért nem jelenitik meg? ne lássa a kétkedő félrevezetett beteg? hogy is van ez?  

ez volt a kérdésem lakinak...amire nem válaszolt mert behuzta fülét és farkát ...szép mi? és ő tölle származott negativ laborom ugy hogy szedtem a doxit 4 hétig és ugy vette le a vért, persze negativ lettem , én becsapásnak minősitettem , és ezek után volt pofája elküldeni fogorvoshoz ,mert ez okozza a panaszaim, pedig akkor már nagyon beteg voltam....na ennyit lakosrol és remélem olvassa ....
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1781

Szegediági! én voltam molnár doktornőnél, végigkopogtatta a lábaimat, irt vmi alsó szárak atrophiásak és a kezemmel az egyikkel nem tudok ugy szoritani, a vérvétellel áthuztak nagyon , talán egyszer leirtam, a lymeot kapásbol megcáfolta és ráfogta a herpesz virusra és egy cimbalta nevű ad-t akart amire nemmel válaszoltam...véleményezés myalgia epidemica volt.....na itt a bökkenő...ez tényleg komoly ...

Előzmény: Szegediági (1779)
Pötty63 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1780

Kedves MINDANNYIÓTOK!!banyka-elküldtem e-mailban a válaszomat!!Örülök megérkezett a várva várt e-mail!!

samu:Nem szabad megtorpanni..Katasztrófálisan gázok a kezelések..és mindenkinél más "A MELLÉKHATÁS!!"Én ültem a Wc-n..ment a hasam..és lavor az ölemben..közben hánytam..Aztán napokig csak 4 kézláb járta..azaz másztam..

TINIDAZOL-KLION:MIND A  Tablette a Spirocheták NYUGVÓ ALAKJAIT ÍRTJA!!!Mással nem lehet hozzájuk férni!!(ENNEK A 2 GYÓGYSZERNEK SEMMI KÖZE A BÉLVÉDŐKHÖZ!!)A cisztás formában begubózott Spirochetákat szinte lehetetlen írtani..Csak akkor lehet őket elérni jobban..ha kint vannak a véráramban-illetve a szervezetben.."MOZGÓ"-formában..A TINIDAZOL..ÉS A KLION-Ha valaki nem bírja a Tinidazolt enni-épp ezen nyugvó alakokat célozza meg!!

Tinidazol...Pokoli tablatta 2 kurán át volt szerencsém "BÍRKÓZNI VELE!!"Napi 1000 mg-al..minden második héten végig..a napi 2 gramm Rocephin infuzió mellett!!!

Ezt Áginak is üzenném...Nadi 999-nem kis gond a felvetett kérdés..Én csakis a magam tapasztalatát írhatom..A világon mindenre "ALLERGIÁS TÜNETEM VOLT!!"Így élő orvost alig leltem aki kezeljen-közölték belehalok..Nem sok választásom volt..Totál agyi leépüléssel..bénán fél oldalra..részleges vakulással..részleges süketedéssel..állati fájdalmakkal..rángásokkal..légvétel gonddal..felsorolhatatlan tünetekkel...és nagyon sok tünettel..Alapból egyértelmű volt..előbb-utóbb-meghalok..Én "BEVÁLLALTAM"-nem mindegy akkor..mitől..de legalább 1 próbát megér..véltem..

Nekem bejött..Ma büszke rám az a pár orvos..AKI SEGÍTETT NEKEM..És így váltam..még magam számára is tulélő érdekességgé..

És lesznek még követőim...tudom!!!!

Jobbulást mindenkinek..Aki megkeres....segítek..továbbra is..Szeretettel:Ibolya

Előzmény: samu1981 (1772)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1779

Szia Bulbaris!

 

Bocsi, de ezt nem értem, néztem az oldalt, de én ott a Lakoshoz intézett kérdések közt nem találtam, de lehet nem jó helyen próbáltam.

 

Én arra leszek borzasztó kíváncsi, hogy Molnár doktornő ki fogja-e mondani, hogy a Lyme indította el a betegséget.

Amúgy nála minden vérvételt meg kell ismételni, ha valami pozitivitást talál?

 

Üdv.: Ági

Előzmény: Törölt nick (1777)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1778

Szia Nadi!

 

Megkérdezhetem, milyen tünetei voltak, amelyek az ALS tünetein felül, pluszként jelentkeztek és ami alapján végül is azt mondta, hogy Lyme?

 

Üdv.: Ági

Előzmény: Nadi999 (1775)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1777

Szegediági! felraktam a diagnózis.hu-rol azt a kérdés amit Lakos doki törölt? érdekes ki sztorit csöpögtettem neki amire felháborodott...

Előzmény: Szegediági (1774)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1776

Szia Nadi! a klion még istenes a tinidazolhoz képest, nekem fémes szájizem volt, erre rágicsáltam orbitot egy kis ideig,,,Áginak igaza van az antibiotikum nagyon legyengit,engem is legyengített de most ívelek felfele,habár nátházom most és megérzem ám, kettőt előre és egyett hátra ez olyan állapot,,,nekem még lessz egy kúrám az biztos és akárki akármit is mond csak ceftriaxonban bizom én már ...orális antibigyot nem fogok szedni...nekem az igm volt pozitiv , ospc-nél volt plus jelem, és a sensu stricto is plusz jeles volt, lényegében az ss -ben benne lehet mind a három altörzs amit külön nem mutatnak ki...sajnos e van... én szedtem doxit de nekem cart sem ért.....gondolom visszaolvastad a hozzászólásaimat, nekem is volt nehézlégzésem és hiába puffogtattam bármit is nem volt jó, már végig nyaltam a gyógyszertárat, most már csak egy puff kell este, de lehet az sem kéne, még nem tökéletes a légzésem, de már nem fáradok annyira , sőt lényegeset változott....

Előzmény: Nadi999 (1775)
Nadi999 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1775

Szia Szegediági!

 

Itt olvastam a fórumon hogy milyen sokan fordultak Eszto Dr nőhőz. Mi is csináltattunk az Istenhegyi klinikán lyme vizsgálatot még 2010 oktoberében, rá irták hogy negativ.

De a PBi 41 és a PKo 41 csak belett pipálva, és jelölve+/- jellel, a másik sorban B. burgdorferi sensu stricto pedig +.

Ezt küldtük el emailen a Dr nőnek, és ő válaszolt ,hogy lehet hogy mégis lyme. Elvittük az összes leletet, kikérdezett a tünetekről, és igy irta fel az antibiotikumot. Nekünk Tetralysal 300mg, és Kliont irt. Mint már irtuk még nem kezdte el szedni.

 

Üdvözlettel Nadi 999

Előzmény: Szegediági (1774)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1774

Szia Nadi!

 

Én is hasonló cipőben járok, bár én lényegesen jobb állapotban vagyok édesapádtól, de a légzésem érintett. Az én betegségem bulbárisan indult.

De kb. egy hét alatt ráment a végtagjaimra, törzsemre is, szóval gyenge vagyok én is és félek a még nagyobb romlástól, mert most amúgy is valami miatt nagyon nekilódult a betegség. Három hete még önállóan fent voltam Pesten, most meg az 5 percre lévő buszmegállóig nem bírok elmenni.

 

Hezitálok egy ideje, hogy elkezdjem-e szedni a gyógyszert (nekem Tetralysalt és Tinidazoldt írt).

Nekem a fő problámám az, hogy a doktornő is egyértelműen teljesen bizonytalan a diagnózisában! És hát kórházi háttér nélkül nyakra-főre szedeti ilyen súlyos betegekkel ezeket a szereket.

 

Én még megkockáztatom, csak nekem lesz egy vizsgálatom a jövő héten - nem Lyme-ra - és nem akarom, hogy fals eredménye legyen az antibiotikum végett esetleg.

 

Amit én kitaláltam:

Először csak fél szemet fogok bevenni. Ha bármi gond van, többet egyet sem!

 

Nálam az oxigénhiányos légszomjra bevált a KAQUN oxigénes víz.

(Sajnos, ha a rekeszizommal van nagyobb gond, akkor azon nem igen tud segíteni.)

 

És a Tinidazol helyett - az hánytat legjobban - természetes baktériumölőket fogok használni.

 

Az antibiotikumoktól is van hányinger, arra, az ellen pedig folyamatosan kell szedni B6 vitamint, a kórházban is azt adják, az a legjobb.

De mindenképpen legyengíti az embert egy ilyen kúra, még ha egészséges is!

 

Azt megkérdezhetem, hogy Nálatok a doktornő mire alapozta a Lyme kór meglétét?

 

Köszönöm, hogy írtál!

 

Üdvözlettel:

Ági

Nadi999 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1773

Sziasztok!

Nem tűntünk el ,folyamatosan olvassuk a fórumot vagy anyu vagy én...Apu a beteg ő sajnos nem tud gépelni nagyon rossz állapotban van... Ha mar írok nektek szeretnék kérdezni...Mint  mondtam nagyon rossz állapotban van apu nemtudja használni a kezeit és menni is csak pár lépést ha valaki segít neki....Beszéde alig érthető.Nagyon kimerült...Mindig van vele valaki hisz el kell látni.A diagnózist 2010 szeptemberében kaptuk de 2010 februárban kezdődtek a rángások...szóval már tart egy ideje.Esztó doktornőhöz már nem tudott elmenni viszont anyu felkereste.Nekünk is ajánlotta a kúrát de azt mondta benne van a pakliban h belehal...Nagyon fél a mellékhatásoktól főleg a légszomjtól és a  hányástól hiszen fel sem tud ülni egyedül.Még nem szedi a gyógyszert és tanácstaloanok vagyunk h mit tegyünk.Szedje avagy sem??hiszen fölöslegesen plusszban nem szeretnénk kínozni...És annyira bizonytalan ez a kúra is.Tudjuk h más esély nincs .Csak már annyira gyenge...Szóval az érdekelne van -e olyan aki ennyire rossz állapotában elkezdte a kúrát...és h most hogy van?tudom erre nehéz válaszolni hisz mindig változnak a tünetek a fájdalmak.Néha jobb néha rosszabb.És minden beteg más.Igazából neki kell dönteni mi csak informáljuk az eseményekről...Persze nem akarjuk elveszíteni...

Köszönjük a válaszokat előre is!

samu1981 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1772

Sziasztok!

 

Tegnap elkezdtem újra a Tinidazolt,de megint erősebbnek bizonyult. Este már rosszul is voltam,hidegrázás, hányinger,remegés, nem bírtam menni,elhagyott az erőm stb. A doktornő azt mondta,hogy ne szedjem tovább,csak a Tetralyzalt. Most nagyon aggódom,hogy ez kevés lesz és nem fogok javulni,ahogyan az első kúránál :( Nem tudom,hogy mit csináljak,próbálkozzak vele,vagy sem. Lehet egyszerűen nem bírja a szervezetem? Nektek mi a véleményetek? Mit csináljak? A kúra végén kezdem a gyógygombát,remélem így hatásosabb lesz a kúra!

Szegediági Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1771

Sziasztok!

 

Szeretném megszólítani azokat, akik még pár hete, 1-2 hónapja velünk voltak, írtak ide, hogy aki bír, lehetősége van rá, adjon hírt magáról!

 

Hiszen a fórum lényege a tapasztalatcsere, egymás segítése.

 

A teljesség igénye nélkül:

Nati, Nadi999, miért????, S.Goku stb.

 

Köszönöm (szerintem a többiek nevében is, biztos vagyok benne, hogy mindenki szeretne tudni Rólatok!):


Ági

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.13 0 0 1770

KEDVES MINDANNYIÓTOK!!KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!!!!

banyka..ismét elért ujabb fórumozó..remélem Te e-mailod is csak eljut hozzám!!

Minden olyan betegnek..aki lyme terápiát fojtat..mindegy éppen tablettásat..vagy pl Rocephinest..Nagyon figyeljetek a MÉREGTELENÍTÉSRE!!NAGYON FONTOS!!A nagy mennyiségben elhaló SPIROCHETÁK a szervezetben..ha nem egyenes arányban "ÜRÜLNEK" a szervezetből-mint ahogyan elhalnak..TOXIKUS MÉRGEZÉST OKOZHATNAK...!De jó módszerekkel ki lehet ezt védeni!!!Grépfruit evéssel..vagy Grépfruit magkivonat evéssel..Zöld tea ivással..Bármivel a mi a méregtelenítést fokozza a szervezetben..ki mit bír fogyasztani..(GRÁNÁT ALMA LÉ-Málna lével pl...)ROOIBOS TEA..AMI NEM TARTALMAZ PL TEINT!!!Aki allergiás a Teinre..az is ihatja..SOK-SOK FIJADÉK BEVITEL..És a vese nyomja ki a mérgeket..Akik tablettás kezelést kapnak..Májban gyűlnek a gyógyszer hatóanyagok..és nehezebben tudja a szervezet kiüríteni!!Ellentétben pl az infuzióval-ami napi szinten 24-ként lebomlik szépen..(Rocephin kezelésnél fomtos a májenzimek ellenörzése..10..napján a kezelésnek erre irányuló vérvétel stb!!)Nem egyszerű dolgok ezek..

Aki eszi a gomba kapszulákat--alapból méregtelenít a FLAVOGENIN-PRO kapszula!!nagyon jó..(EZÉRT IS KELL EGYÜTT ENNI A FŐ GOMBA KAPSZULÁVAL!!!)A méregtelenítés hatásosságát..érzékelhetjük is...vagyis hogy "PUSZTILNAK"..a spirocheták..Pl-rettentő nagy foku izzadás is jelentkezhet..(NAGYON JÓ..ÜRÜL A MÉREG!!)Aki bírja..és nem szív érintett..nincs pl szív ritmus zavara..bírja a melegebb fürdőt..az is jó mert a meleget "NEM BÍRJA A SPIROCHETA!!"Pusztul tőle..

Kezelések elindíthatnak hasmenést is..BÉLVÉDELEM KEZELÉS ELŐTT MÁR 1 HÉTTEL AJÁNLOTT KEZDÉSE!!!!OLYAN BÉLVÉDŐVEL:AMI NEM ANTIBIOTIKUM REZISZTENS!!Mi a Bonolact kapszulát ettük!Alul gyógyszerelt betegek....kevés antibiotikum..és az édesség-TÁPLÁLÉK A SPIROCHATÁKNAK!!Lyme kór semmijen stádiumában NEM SZABAD STEROID KÉSZÍTMÉNYT ADNI!!!!!Nem jó rá!!!

És rengeteg minden van még..Ezek mind fent vannal a lyme index fórumon..Ha beüti valaki a NICK..nevet..vagyis rá kattint..kiadja az összes hozzá szólást..én PÖTTY63-alatt mindent megírtam már ott szinte..Babos 77 cikkei amiket beollózott szintén nagy kincsek..De tapasztalata még csak 2 Rocephin kuráról van..A lyme fórumon millió hasznos dolgot találhattok..nézzen át akinek van ideje rá.

 

Köszönöm a figyelmet..Ezek tudatában jobbulást mindenkinek..Nem kell megíjedni...MEGOLDHATÓ MINDEN..CSAK NEM EGYSZETŰEN!!ÉS TULÉLHETŐ...Szép estét nektek...Ibolya

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.13 0 0 1769

Kedves samu...Ha dobsz egy e-mailt..amiben tudom TE VAGY A samu...akkor megadom a mobil számomat..Április 23-tól ha valami gondod adódna gomba szedés közben..el tudj érni..(AKIK NEKI KEZDENEK A GOMBA SZEDÉSNEK..SZERETEM "NEM" ELENGEDNI A KEZÜKET!!!)

És szeretem ha eltudnak érni..A ROCEPHINT ELKEZDŐKKEL IS UGYAN ÍGY VAGYOK!!IGYEKSZEK "VÉGIG SEGÍTENI"..KEZELÉSEIK ALATT ŐKET!!!!!Nekik is szól esetleg..ha ezt segítségnek érzik!!CSAK BÁTRAN!!NEM FELADNI!!!!(ÉS MI NYERÜNK!!!!!)

Ibolya

Előzmény: samu1981 (1761)
Pötty63 Creative Commons License 2012.04.13 0 0 1768

Kedves banyka...Majd otthon..a gyermekem segítségével Ági okos ötletére..de más is mondta már..csinálunk nekem gmail elérhetőséget..addig köszönöm..aki nem adja fel..és freemaillal próbálkozik..

MAX-IMMUN boltból veszem mindíg..Ő az igazi elsőszámu Magyar forgalmazója..Sajnos mint mindent..már ezt is hamisítják..és így "OLCSÓBB A HAMISÍTOTT VÁLTOZATA!!!"

Minden nagy városban van Max-IMMUN bolt már!4

Áginak is üzenném..Köszönöm szépen sorait..Igen az a "MALŐR" Gábor részéről tévesen elhangzot..Sok visszhangja volt..(AMIT TOVÁBBÍTOTTAM IS A TV-sek felé!!)EZ VÉLEM A MOST MÁJUSBAN KÉSZÜLŐ RIPORTOMBAN..KIIGAZÍTÁSRA KERÜL..(ÁLTALAM-MINDENKÉPPEN!!!)

Sajnos az én riportom összevágása is érdekes lett..mert kissé nem érthető itt-ott..De nehéz ugy..sokmindent nem szabad pl névvel illetni..stb!!

Most májusban egy hosszabb riport készülne velem elvileg..és ha nem kellene annyira "MEGVÁGNI"..akkor talán érthetőbb is lesz..

Debreceni élő előadásban reménykedek..talán páran csak eljönnek rá..(ÉS OTT NORMÁISAN BESZÉLHETEK..REMÉLEM!!)

Ha van valahol igény rá..kis helyiségben..akkor elvonatozok..de ha ha van társaság..aki szeretne találkozni esetleg velem..és 1 nap alatt tudok fordulni..ha tehetem..elmegyek szivesen..

Ne csak arról szóljon életünk..hányan nincsenek már..arról is..hogy TUL LEHET ÉLNI..A TÚLÉLHETETLENT.....

Szeretettel..kivánva..könnyebb napokat MINDANNYIÓTOKNAK!!Ibolya

Előzmény: banyka (1765)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.13 0 0 1767

Kedves Pöty63!

 

Én is megnéztem a Veled készült kisfilmet.

Te rendkívül összeszedetten, mindenki számára érthetően, intelligensen nyilatkoztál.

Ellenben Varga Hatóanyag Szakértő Úr kijelentése, mely szerint a Lyme kór ellen már van védőoltás, kiverte nálam a biztosítékot.

Az a baj, hogy az ilyesmi megkérdőjelezi az Ő szakértelmét és a termékei hatásosságát is.

 

Üdv.: Ági

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!