Keresés

Részletes keresés

Angyalbaby Creative Commons License 2008.03.16 0 0 144
"Ha nincs vonzódás, nincs vágy.."


Ezt Te mondtad!
Akkor minek maszturbálsz?
Előzmény: Törölt nick (143)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 143
Vencsi!
Azért, mert valaki undorodik egyes váladékoktól az nem pszichológiai baj, hanem egyszerűen ilyen azaz egyén. Mint ahogy van olyan is aki a vértől fél, sőt akár el is ájul a látványától. Bocsi, hogy mindig ezzel a hasonlati példával jövök, de így van. Ennyi erővel ez is betegség lehetne, pedig nem az, hanem érzékenység. Nos nálam ugyanez van bizonyos nedveknél, váladékoknál, hogy érzékeny vagyok rájuk és ez több emberre is igaz lehet, akárcsak a vér probléma, még akkor is, ha ritka. A szüleim semmiféle hibát nem követtek el, sok dologra emlékszem, tudom jól, hogy hogyan éltem, élek, milyen körülmények között stb. Nehogy már a természetemért, meg a génejeimért a szüleim felejenek,... Már elmondtam a rossz dolgokat az életemből nem is egyszer, ha valóban érdekel, akkor olvasd vissza.

Diótörő!
Nem hiszem, hogy van ilyen gén ami a vallásért felel, ez hajlamosság, nevelés, döntés kérdése. Szerintem nem gén felelős azért se, hogy valaki hogyan szeretne élni, hanem a hormonok mennyisége és aránya, az egyén természete, meg a döntése együtt felel érte. Igen bennem valóban nem túl sok a női hormon, régen pár évvel ezelött a havi ciklus rendszertelensége miatt megvizsgáltattam magamat, vért vettek, ultranhang és megállapították, hogy több férfi hormonom van mint női és ez is okozhatja a rendszertelenséget, meg a sok kimaradást. Na de ebbe ne menjünk bele, nem a témához tartozik valójában. A lényeg az, hogy apámtól több férfi hormont örököltem mint általában kéne, erről senki nem tehet. Gondolom olyan is lehetséges, hogy egy fiú több női hormont örököl mint férfi hormont. Tudom, hogy a több férfi hormon is teheti az embert szexuálisan aktívvá, illetve olyanná, hogy partnert keressen, vonzódjon hozzá, de akár hormonok aránya miatt, akár anélkül is lehet olyan, hogy nem. Ennek ellenére én semmilyen vonzódást nem érzek se fiúk, se férfiak, se lányok, se nők, se állatok, se tárgyak iránt szexuálisan, ez 100%, még akkor is ha hihetetlen és nem tetszik. Ha nincs vonzódás, nincs vágy, akkor nem kell és kész, meg a lejjebb sokszor felsorolt okok miatt is, melyeket már többször elmondtam, nem fogom magamat ráeröltetni soha. Már mondtam, hogy kár reménykedni, sajnálom azokat akik még mindig nem hiszik el. Azt meg nem hinném, hogy jó megoldás mesterséges úton pótolni bármiféle hormont, vagy gént, ezt minden szempontra értem, nem vagyok ennek a híve egyáltalán.

Hegyilány!
Akár tetszik, akár nem, mindig én tudom jobban, mert én én vagyok, én jobban ismerem magamat mint bárki más, főleg családon kívül. Alíg ismersz és máris ítélkezel, hogy én em ismerem magamat, mintha te jobban ismernél engem magamnál, vagy bárminél ami nem igaz. Azt hogy én mit bánok meg és mit nem azt soha senki se tudhatja, de én jobban tudhatom mint bárki más.

Pihe6!
Megmondtam már, hogy könnyen elfelejtem pár napon belül, nem olyan érdekes, nagyon sokféle, vegyes, merész, néha logikátlan és ráadásul nem is mindig fantáziálok. Ennyi!

Brekkancs!
Köszi, de nincs szükségem semmire, tisztán, simán kilátok magamból, tisztában vagyok a dolgokkal, még akkor is ha nem hiszed, köszi az érdeklődést.
brekkancs Creative Commons License 2008.03.16 0 0 142
Ahogy én látom, te elég rendesen maszturbálsz itten verbálisan is. Lehet, hogy csak annyi kéne, hogy kinézz/kiláss végre önmagadból. (És ma különösen nagggyon szemét vagyok.)
Előzmény: Törölt nick (128)


pihe6 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 141
ok.én hagylak a kérdéssel.mondjuk érdekesnek találom ezt a hazugság dolgot,h engem elégítenél ki vele.Mindenesetre maradjunk annyiban h ha elmondanád akkor összeomlana az itt gondosan felépített kép és mindenki neked esne, ugyhogy végülis értem h nem akarod megosztani.
Előzmény: Törölt nick (131)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.16 0 0 140
Anyuci? Hát bizonyára idősebb vagyok nálad, de azért anyuci épp nem :-DDD
Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 139
Csaanyuci!
Előzmény: hegyilány (138)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.16 0 0 138
;-)
Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 137
Ne vesződj a vén csajokkal havr!
Előzmény: hegyilány (134)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.16 0 0 136
Szóval Te is így látod... nem tudom, hányadik vagy, aki betegesnek tartja valamilyen szinten... és mégis, ő jobban tudja, nem fogja megbánni, stb, stb :-)))
Előzmény: vencsi (132)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.16 0 0 135

Bocsika... nem poén volt. Szivatás... remélem, érted az "árnyalatnyi" különbséget

:-)))

Előzmény: Törölt nick (128)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.16 0 0 134
Dehogy magyarázkodok :-))) csak megválaszoltam egy kérdést :-)
Előzmény: Törölt nick (127)
Diótörő Creative Commons License 2008.03.15 0 0 133
Állítólag már megtalálták azt a gént, ami felelős azért, hogy valaki vallásos,vagy sem.
Minden bizonnyal azért is egy gén felelős, hogy valaki egyedül akar élni, vagy családban.A mi családunkban sokan éltek egyedül és tudok olyanról is , aki szex nélkül élte le az életét.Nekem sincs családom, de hogy szex nélkül éltem volna, hát az azért nem igaz. Szerencsémre volt bőven, de ez más kérdés.Voltak élettársi kapcsolatok is ( 2 ),csak házasság nem volt.Valószínüleg Gesztenyéből az a hormon hiányzik,vagy kevesebb van belőle, ami azért az izgalomért felel, amit normál ? esetben érezhet egy nő, ha egy hapsival van egyedül és ráadásul még tetszik is az illető.Ha nincs, akkor tényleg nem érezheti a társas szex hiányát.Más kérdés, hogy értelmes dolog-é ezt a hormont mesterségesen pótolni?
vencsi Creative Commons License 2008.03.15 0 0 132

Sajnos ez az "érdekes"gondolkodásmód ami te képviselsz igazán megmutatja,hogy anno nagy hibát követtek el a Szüleid...Ez pszichológiai eset..én a helyedben mindenképpen elmennék egy jó kis "elbeszélgetésre".Sok minden kiderülne.Pl,hogy mennyi "rossz" dolog ért téged fiatalon amire egyáltalán nem emlékszel vagy,ha igen akkor nem jöttél rá,hogy attól jársz"tévúton".

..és ezt nem piszkálásból Irtam ide be...Nem is az a zavaró,hogy nem akarsz partert.Hanem amit az emberi váladékokról (és betegségekről)Irsz..Na az már szemet ütött..

Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 131
Ic0ieyii!
Azért nem teljesen szószerint értettem azt, hogy 100%-ig soha nem bánok meg semmit, hanem úgy, hogy ebben az ügyben tutira nem.

Pihe6!
Azért és arra gondoltam a kitalált hazugságot, hogy valamit mondjak már, hogy mit tudom én mire gondolok. Tehát ha mondok valamit ami akár igaz, akár nem, akkor már legalább jobban hagynál a kérdéseddel, mert elégedett vagy, főleg ha úgy tudod, azt hiszed, hogy nem hazudtam. De inkább vállalom ezt normálisan mint hogy hazudjak. Mint mondtam ezt részemről lezártam!
pihe6 Creative Commons License 2008.03.15 0 0 130

nem értem miért kéne kitalálnod és hazudnod? meg miért gondolod h ettől nekem jobb lenne? én csak egy kényes pontra mutattam rá a storydban.ennyi.

tőlem leélheted az életed társsal vagy anélkül,szexel v anélkül hidd el nekem teljesen mindegy.ha meg nem válaszolsz,nem válaszolsz. arra probáltam rá mutatni h így h ezt a témát kihagyod kb olyan az egész mint aki bort iszik és vizet prédikál...de a te dolgod.páran még biztos azért egy ideig foglalkoznak veled itt :)

Előzmény: Törölt nick (128)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.14 0 0 129
Bocs, hogy beleszólok, de ezen picit fennakadtam, hogy sose bánsz meg később dolgokat. Ez biztos, hogy teljesen egészséges dolog? Az nem létezik, hogy valakinek minden döntése helyes legyen. Azt értem, hogy nem szabad rágódni túl sokáig döntéseken, de egyáltalán nem bánni semmit túlzásnak tűnik. Ez sokkal furcsább, mint az, hogy nem vágysz társas szexre - valaha én sem voltam biztos abban, hogy kell-e nekem társas szex.
Előzmény: Törölt nick (128)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.14 0 0 128
Diótörő!
Na ugye, akkor mégse én vagyok az egyetlen. Nem érdekel semmilyen szakember (már ezt is mondtam), soha nem szoktam később megbánni dolgokat. Nincs szükségem rá és kész, nem igénylem. Tudom, hogy nem hozhatok vissza bizonyos idő múlva akármit, de nem is érdekel. Mint már annyiszor mondtam ezt is, hogy haverokat, sima jóbarátokat simán elfogadok, nem csak távkapcsolatból, hanem közös lakásban is, de csakis olyan baráttal, vagy barátnővel akivel nagyon jóban és bízalmasan vagyunk és persze külön 1-1 ágyas hálószobában mindenképp, különben sehogy, hogy még véletlenül se aludjak egy ágyba senkivel. Mielött még jönne az előítélet nem azért, mert attól félek, hogy izzadt, koszos, vagy büdös, hanem mert egyszerűen én egyedül szeretek, szeretnék aludni mindig. Igen normális, értelmes, érző ember vagyok. Hát vannak ilyenek is mint én, még akkor is, ha ritka, de igen 12 évesen eldöntöttem, plusz elötte sokat gondolkodtam, ez így van, bármennyire is hihetetlen.

Pihe6!
De válaszoltam, legfeljebb nem úgy ahogy te várod, szeretnéd. Sajnálom ha kíváncsi vagy rá, de mind hiába. Mert ez számomra tabu és kész, azért mert valami nem tabu az nem azt jelenti, hogy minden tabu kinyílik. És igen gyakran van visszatérő, elszoktam felejteni és már sokszor elmondtam az okát, hogy kissé bolondos, merész, zavaros álomszerű az egész és nagyon vegyes. Kitalálni, hazudni pedig nem fogok azért, hogy neked, vagy bárkinek jobb legyen, nem éri meg és nem szoktam hazudni. Amit, amennyit válaszoltam erre jobb ha beéred vele. Legyen elég ennyi, erről utoljára beszéltem, még ha nem is tetszik, ezt lezártam!

Vicky6!
Köszi a megértést. Jaj, ez baromság, hogy nem normális számomra, ha valaki szexuális életet él, már bocsi, én ezt soha nem állítottam. Én teljesen elfogadom, megértem mások életét, értékrendjét, a magamét is, meg azokét is akik 3. féle módon mások és nem kötök bele senkibe, hogy így, meg úgy változzon meg, még akkor se, ha azaz értékrend kisebb, vagy nagyobb számban fordul elő. Vagy félreértettél, vagy nem figyeltél eléggé mikor olvastál. Nincs abban az idézett mondatomban semmiféle remény. Azért mert valaki nem izzadt, koszos, büdös, ám a sima pucér testtől nem undorodok, ha ezek nélkül van (persze attól is függ, hogy kiről, mikor, hogy van szó) az még nem jelenti azt, hogy fú én most kívánom, megölelem és nekiugrok, előjáték, akció, szex stb. Nem mondtam soha azt se, hogy minden szexelő ember izzadt, koszos, büdös, de olyan is lehet, még akkor is ha ritka. Akár koszos, akár tiszta, göcsörtös, vagy sima, akkor sincs semmi remény. Tudom, hogy vannak akik zuhanyzás, vagy fürdés közben is szexelnek, de mint mondtam se vízben, se szárazon, se semmiféle más közegben semmilyen módon nem szexelek senkivel sehogy és semmilyen feltétellel, semmilyen ajánlattal, még pénzért se. Mivel bennem nincs eféle vágy, igény, így nem lehet belőlem kihozni, hisz ami nincs azt nem lehet előhozni, ez ennyire egyszerű és logikus. És mondtam azt is a teszt kitöltésem környékén, hogy kissé zárkózott, visszahúzódó természetű is vagyok. Nem csak az a saját döntésem, hogy szeretnék-e gyermeket, családot, vagy sem, hanem természetesen az is teljesen az én saját döntésem, hogy szexelek-e, vagy sem, a kettő majdnem szinte egyenlő. Hát ja, pont ezért se szeretnék gyermeket, hogy ne szenvedjen miattam és én se tőle. Nekem a gyerek, család, nagy felelősség egyenlő egy nagy, veszélyes, terhelő, stresszes kalanddal. Oké talán az egész élet is hasonló nagy, veszályes kaland lehet, de azért valamivel enyhébb, egy kicsit más és azt nem kerülhetjük el (kivéve talán öngyilkossággal, de ilyenre nem szoktam gondolni soha), míg a szexet, gyermeked, családot és a nagy felelősséget el lehet kerülni simán, én legalábbis simán el tudom kerülni, mert nem érdekel. Ez nem azt jelenti, hogy utálom a gyerekeket, mint mondtam a félnővérem ikreire vigyáztam akik 4 évesek voltak akkor. Szeretem a gyerekeket, de állandóra nem vállalom soha, pláne újszülött, meg kisbaba kortól nem, na meg még ott a kamasz kor is ami aggaszt, az is jó nehéz a legtöbb tininél. Tudom, hogy senki nem akar veszekedős családot, de én semmilyet se akarok. Gondoltam, hogy nem azért alapítják a családokat, hogy aztán csalódjanak, vagy majdnem halálra kikészüljenek benne. De ettől függetlenül olykor az is előfordulhat, hogy rossz párt választott az illető, átverte, vagy csalódott benne, vagy később más lett, esetleg meggondolta magát, vagy perverz, vagy a pénzére utazik stb., rengeteg oka lehet. Jaja, az élet akkor is konfliktusos, ha nem élek párkapcsolatban, a családban is lehet az a szüleimnél, meg köztük és én köztem, vagy barátok között, szinte bármikor bárhol bárkivel. De amilyen konfliktusokat el tudok kerülni (ezesetben a házaspáros, családost) azt igenis elkerülöm. Ha meg egy baráttal veszek össze nagyon, ott más egy kicsit a helyzet, könnyebb is, főleg akkor, ha még nem olyan közeli jóbarát, meg azért is, mert ott nincsenek nagyon mély érzések, érzelmek mint egy szerelemnél, házaspárnál, így akár a veszítenivaló is kisebb, kevesebb és a kiheverés is könnyebb, gyorsabb. Igen vagy megosztom a barátaimmal, szüleimmel (ha még élnek addig), távolabbi rokonaimma, velük is lehet beszélni, ők is megértenek, megtudnak nyugtatni, vagy önmagam elemésztem, feldolgozom és lenyugszom. Dehogynem, simán elzárkozók a szextől, még akkor is, ha rettenetesen félnék, menekülnél a kényszerpályáról amit idéztél. Még jó, hogy szabad vagyok, mint ahogy bárki más. Oké azt elhiszem, hogy neked, meg talán még néhány embernek nem érdeke, hogy rábeszéljen, de hegyilányból szinte csak pont az jön elő, hogy mintha érdeke lenne, hogy szexeljek,... pedig úgyse fogok, még több billiárd Ft-ért, dollárért, semmilyen, semennyi pénzért sem. Már 100-szor elmondtam, hogy miért taszít és nem érdekel a szex, de akkor elmondom újra: apám, rossz sulis élmények, a személyiségem, döntésem, bizonyos nedvek, betegségek, gyermek kockázata (még akkor is, ha óvszerrel, fogamzásgátólval is védekezek, akkor is sajnos szinte bármelyik mögött ott van az esély, a belefogás pedig a nedvek miatt nem és a többi miatt nem), nincs rá igényem, nem kell nagy felelősség, kissé zárkózott vagyok. Hát pedig a többség úgy viselkedik, mintha a nekik lenne ez szívesség és érdek, pedig nem kéne, hogy legyen. Nem érdekel, hogy nem próbáltam, egyre inkább tojok rá (már bocsi). Ennyi erővel mindig mindenkinek meg kéne kóstolnia a világ összes enni és innivalóját, vagy legalábbis a kiemelkedően híreseket, jókat. Ugyanígy ezt sem kell megkóstolni, tehát kipróbálni. Igen jól látod, megszoktam a helyzetemet, a döntéseimet és a többit ami nekem tökéletesen megfelel, nincs semmi bajom, köszönöm jól vagyok, nem hiszem, hanem tudom jól, hogy mikor, mit és miért teszek, meg nem teszek, el is mondtam sokszor részletesen, türelmesen, pedig általában nem vagyok egy türelmes típus, úgyhogy itt most szerencse lappang. Nem csak egyféle jólét létezik ahogy azt a többség gondolja akár ismeri azt a létet, akár nem. Én senkit nem veszek rá semmire, ti se vegyetek rá semmire, ennek az oka az, hogy semmit se értek el vele, nincs haszna, tiszta időpocsékolás bármiféle kísérletezések, remények fényében.

Don Quijote!
Szép, látom részben nagyon igyekszel megérteni, elfogadni, részben pedig hegyilány véleményével értesz egyet. Persze ez a te dolgod, én nem szólok bele, mint ahogy itt páran próbálnak az én ügyeim okaiba szólni. Amit mondok, teszek, meg nem teszek azok igenis logikusak, megállják a helyüket ott ahol vannak, max. nehezebben értik meg, dolgozzák fel azok akik szexuális életet élnek és én ezt igyszem minél jobban elfogadni, nem pedig leállok csak úgy vitázni ezügyben és nem szólok, nem kötök bele. Nem csak apai gondom volt, van, ezt leírtam Vicky6-nak, meg a 12 éves koromban való döntésemet is, olvasd el azt is amit neki írtam. És nincs semmiben sem semmiféle kifogás, ezek ésszerű, logikus, óvatos, valódi okok. Mindig mindenki arra válaszol amire akar, ez így normális, logikus, még az is, hogy elsősorban mindenki magát védi és csak utána a másikat, ha kell, vagy ha lehet. Miért ti nem így csináljátok, vagy bárki más? Dehogynem. Mindenki elöbb magára gondol és aztán a másikra, már ha megteszi. Aha, tehát ebben-abban hiszel (vallás, vagy akár horszkóp, apám is rajong, hisz a horoszkópban, én nem), hogyha elmondanám a születési dátumomat, akkor erre-arra következtetnél nálam? Hát tessék, de úgyse lehet ilyenekből jósolni, max. 1-2% eséllyel: 1984. február. Nem járok rossz úton és egyáltalán nem szorongok, nincs rá semmi okom, jól megvagyok így. Azért úgy indulok neki, hogy lelki sebet fogok szerezni, ha ilyen megtörténne velem, mert ismerem magamat és egyszerűen nem vágyok rá, nem kell, nem igénylem és ott vannak a sokszor említett valós okok. Ha valaki tényleg igazán megért engem, az tudod nem akar belevinni bele ebbe-abba amit egyáltalán nem akarok, amitől félek és amivel szemben óvatos vagyok, hogy megkíméljem magamat! Nekem kell nekem szerelmi, meg perverz megértés, bőven elég egy őszinte baráti megértés és jót akarás, mert nekem úgy a jó, semmi több! De igen, én választottam ezt az utat a fent felsorolt sok ok miatt és a természetem, egyéniségem miatt is. Teljesen elfogadom önmagamat, nincs ezügyben semmilyen gátlásom. Azt meg erősen kétlem, hogy mindenki sajnál, csupán azt akarjátok, hogy a többséget kövessem ami nem fog soha bekövetkezni, hiába is reménykedik bárki. És ja, nem kértem segítséget, majd ha kérek, akkor azt észre lehet venni.

Hegyilány!
Nem érdekel, hogy poén volt-e amit mondtál, vagy sem, számomra nem tűnt annak. A lelki felépítésem megfelelő, nem vagyok gyenge, hanem kitartó és komoly. Nem igaz, már sokszor mondtam ezt is: tudom jól, hogy nem vagyok tökéletes, senki se az, sose állítottam ezt! Azzal amit idéztél csupán azt mondtam, hogy akit érdeklek az visszaolvashat. Azért írtam, hogy az új hozzászólok, vagy akik lemaradtak ne kérdezzenek újra. Még hogy nem vagy bántó szándékú, a fenéket nem. Hisz ezzel azt is ki akartad fejezni, hogy kit is érdekelnék, hisz különc vagyok. Egyáltalán vagyok az. Nekem a néhai kielégülés a lényeg, nem a nagysága és ha az partner nélkül is megvalósítható, akkor oké, nekem pont az felel meg. Olvasd el amit feljebb Donnak és Vicky6-nak is írtam. Tudom, hogy a nedvek, váladékok nem halálosak, jó esetben nem fertőznek, de értsd már meg, hogy egyszerűen undorodok némelyiktől, mint ahogy olyan is van aki a vértől undorodik fél, pedig az is testnedv, folyadék! Na igen, ez meg a másik, hogy valaki kíváncsi a szexre, szerelemre, gyerekszülésre stb., de olyan is van aki nem, tehát itt is van egy lényeges különbség, míg téged és még sok embert érdekel, az addig engem és még pár embert nem bármi is legyen az oka. Azért mert valaki valamitől fél, óvatos, körültekintő attól még normális, egészséges, csak más! Ha itt ragadsz le folyton, hogy így, vagy úgy továbbra se tudsz ennél jobban megérteni, akkor már bocsi, de kár itt lenned, egyszer még te is beismerted itt egy korábbi hozzászólásodban, ennek ellenére folytatod. Ennek nincs sok értelme, te tudod.

Kanis!
Nem kell aggódnod, nem lesz velem semmi rossz. Pont az lenne a rossz, ha ezt kényszerpályán végig kéne szenvednem.

Pontee!
Nem megszoktam a masztit és nem természetellenes, legfeljebb a többség számára szokatlan, hanem elég nekem, nem kell több. Olvasd el feljebb amiket a többieknek írtam.

KisRibi!
Bocsi, de akkor hogy is van ez? Ki az aki kitárgyalja, nagyon részletei magától, hogy mikor, mennyire, hogyan élvezett el? Hát nem én, én csupán azoknak válaszoltam normálisan akik a G pontról kérdeztek, még akkor is, ha kevesen. Én csak annyit mondtam, hogy hol és milyen gyakran csinálom szivesen, semmi többet nem mondtam róla, hogy hogyan stb. Csak mert hegyilány ebbe belekötött korábban.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.14 0 0 127
Szia hegyi!
Nehogy már magyarázkodj! Majd jön a mi generációnk és lerendezi a dolgokat.
Tegnap nagyokat élveztem így is emg úgy is. Sokat.
Ma aztán laza vagyok teljesen.
Nehogy már más mondja meg nekem, hogy mi a jó mikor én is tudom!
Előzmény: hegyilány (124)
Kanis Creative Commons License 2008.03.14 0 0 126
Úgy tűnik, van, aki jobban számon tartja, mint Tenmagad-))
Előzmény: hegyilány (124)
pontee Creative Commons License 2008.03.14 0 0 125

Na ez tényleg nem tegnap volt.. :))

 

 

 

 

 

 

hegyilány

válasz | megnéz | könyvjelző 2007.03.16 19:34:58 © (1541)

Kénytelen voltam mostanában... :-( pedig jobb ha nem egyedül rendezem le, hanem mással... de... nincs kivel... :-(

Előzmény: hegyilány (124)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.14 0 0 124

Őszintén - nem tudom. :-))) már úgy értem, ami technikailag nem szeretkezés része volt. Tehát hogy elejétől végéig magam legyek és ne legyen mellette összebújás, simogatás, ölelés, érintés meg ami vele jár. Passzolom a kérdést. :-)))

 

Viszont örvendek annak, hogy azért többen értünk egyet azzal amit mi csinálunk, mint azzal, amit Gesztenye.

Előzmény: pontee (123)
pontee Creative Commons License 2008.03.14 0 0 123

Mikor volt muszáj legutóbb? :)

 

Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Mondjuk nem hívnám betegesnek, csak természetellenesnek, ha valaki annyira megszokja már a masztit, hogy nem akarja az igazi szexet.

Előzmény: hegyilány (122)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.14 0 0 122

Én nem maszturbálok, csak ha muszáj, és mostanság nagyon nem az :-)))

 

Szerintem látókörtágítást végzek (elég kis sikerrel :-))))...), próbálom elmagyarázni, hogy természetes az, hogy az ember magához nyúljon, viszont kizárólagosan maszturbálni beteges... :-D

Előzmény: pontee (121)
pontee Creative Commons License 2008.03.14 0 0 121

Már kitörölték azokat a hszeket, így már nem szól senkinek. 

 

De kegyed itt eléggé off-topik, nem? Vagy ha még amellé a nappali és esti 1-1 szeretkezés mellé azt is gyakorlja akkor hatalmas lehet az étvágya! :))

Előzmény: hegyilány (120)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.14 0 0 120
Mna... ez kinek szól? :-)
Előzmény: pontee (119)
pontee Creative Commons License 2008.03.14 0 0 119
Mit nézel el? Legalább magyarul tanultál volna meg...
hegyilány Creative Commons License 2008.03.14 0 0 118
Szerintem címtől függetlenül, nem biztos, hogy jó helyen jársz :-)))
Előzmény: mqarcelo (116)
Kanis Creative Commons License 2008.03.14 0 0 114
Így igaz. Ezt hívják önbeteljesítő jóslatnak: annyira fél valaki valami rossz bekövetkezésétől, hogy a félelem keltette magatartása miatt következik be az a rossz.
Előzmény: Don Quijote Da LA Mancha (110)
Kanis Creative Commons License 2008.03.14 0 0 113
Amúgy Gesztenye nőnek ajánlanám Botrány Clochemerle-ben c. könyvet. Hogy miért? Ha elolvassa, megtudja.
hegyilány Creative Commons License 2008.03.14 0 0 112
Ja, még valami. Amikor kislány voltam, meg ahogy nőttem, és közeledett az az idő, hogy tudtam, hogy lassan elveszíthetem a szüzességemet, izgultam, talán féltem is picit. De a kíváncsiság erősebb volt, mert TUDTAM, sejtettem, hogy nem rossz dolog a szex, úgy is mondhatnám, hogy a félelem valami 20% volt, a kíváncsiság meg 80%. Talán a többi hölgy is beszélhetne erről, hogy legyen statisztikailag értelmezhető. Tehát személy szerint Gesztenyének ezt a rettegését sem tartom egészségesnek.
Előzmény: Don Quijote Da LA Mancha (110)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!