Keresés

Részletes keresés

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1833

ÉN IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKED ÁGI!!!!Eziton üzenem mindenkinek aki magánomra írt:Válaszokat már elküldtem!!!!Ha van kérdés..nyugodtan írjatok..mert már csak 4 egész napom van..aztán nehezebben értek el..!!Ági..annyi mindent tudnék írni nektek..Mindenről..ami érint Titeket..dehát hetekig kellene egyfolytában írnom....Az nem megy...Tudom..így darabosan nehéz mindannyiótoknak megérteni..mit is akarok..de köszönöm azt is..ha jószívvel elolvassátok amikor írok!!Kivánok mindannyiótoknak elviselhetőbb estét..Szeretettel:Ibolya

Előzmény: Szegediági (1831)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1832

Szia Attila!

 

Mi lett Veled, hogy érzed magad?

Nagyjából ha jól számolom, vége az első kúrádnak. Mik a tapasztalataid?

Remélem, nincs semmi baj, hogy nem jelentkezel.

(De gondolom, jó hír sincs, mert akkor azt már megírtad volna...)

 

Üdvözlettel:
Ági

Szegediági Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1831

Köszönöm Ibolya!

 

És akkor itt a cikk az origo-ról: (én az elejét levágtam, hogy rövidebb legyen)

Az új influenza vírusa elleni vakcinának is lehetnek ritka mellékhatásai, amelyek azonosak az eddig 20 millió alkalommal beadott szezonális influenzaoltással. Ha most több embert oltanak be, a mellékhatások várhatóan nagyobb számban fognak jelentkezni, mondta az Országos Gyógyszerészeti Intézet főigazgatója az Indexnek.

 

Vannak azonban olyanok, akik nem tartják megfelelően a tájékoztatást a lehetséges mellékhatásokról. A háziorvosok egy része azt állítja: így ők sem tudnak egyértelmű tanácsot adni a hozzájuk fordulóknak. Tartanak attól is, hogy egy súlyosabb mellékhatás miatt őket vonnák felelősségre. Felvetették ezért, hogy az oltást csak akkor adják be, ha a beteg aláír egy beleegyező nyilatkozatot. Ezt ugyanakkor a Magyar Orvosi Kamara etikai bizottsága elítélte.

 

 

A betegtájékoztató ezen kívül felsorol egyéb nemkívánatos hatásokat, de ezeket nem az új influenza elleni vakcina klinikai vizsgálatain, hanem általában az "interpandémiás, trivalens vakcinák alkalmazása esetén a forgalomba hozatalt követő mellékhatás-figyelés során" észlelték.

 

A ritka (1:10 000-hez és 1:1000 közötti arányban) mellékhatások körébe idegzsába, idegi fájdalom, kisebb rángások, bénulások, a vérlemezke-szám átmeneti csökkenése szerepel, valamint beszámoltak allergiás reakciókról is, "amelyek ritkán shock kialakulásához vezettek".

 

Nagyon ritkán (1:10 000-nél nagyobb arányban) vasculitis (érgyulladás) átmeneti veseérintettséggel, encephalomyelitis (az agy és és a gerincvelőt érintő gyulladás), ideggyulladás, és Guillain-Barre szindróma, azaz a végtagoktól a test felé terjedő zsibbadás, fájdalom, bénulás végső esetben légzésbénulás léphet fel.


Nemrég a brit kormány egészségvédelmi ügynöksége (HPA) egy levélben arra kérte az ország neurológusait, hogy kiemelten figyeljék a Guillain-Barre betegség felbukkanását a tömeges beoltást követő időszakban. 1976-ban az Egyesült Államokban 25-en haltak bele a most világjárványt okozó (A)H1N1-hez hasonló sertésinfluenza elleni védőoltásba - miközben az influenzába csak egy ember.

 

 

 

Előzmény: Pötty63 (1830)
Pötty63 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1830

2. rész Áginak:Visszatudta ugy huzni az agyi gócaimat..Hallásom tökéletes..nem kell a hallókészülékem..(EGYÁLTALÁN!!)Szememmel..LÁTOK!!Hemoglobin termelés..Még akkor sem volt 127 a hemoglobinom..amikor 21 napig kaptam napi 5 mg-FERRLECITET!!!Fulladás..Nekem valójában ez szünt meg elsőnek..Totál belső remegés..Izomrángások...Bal arc fittyenés...Teljes izomtónus működés..Egyensúly..reflekszek..Gondolkodás..kommunikácío..írás..olvasás..Nekem megszünt MINDEN "BORZALOM" AZ ÉLETEMBEN!!VAN MÉG..DE NEM ÍRNÁM IDE....Minden Mivel a bőröm teljesen ép..(ÉS TELJESEN LEPUSZTULT SOKSZOR MÉJEN TÖBB HELYRŐL..UGY HOGY ELEVEN VOLT...HA EZT UGY HÍVJÁK..AZ AGYI GÓCOK MELLETT MÉG-AKKOR MÉG AZT IS RENDBE TETTE NEKEM!!!)Nagy fájdalmaim viltak ..nagyon nagyok..Idegszálak kibujtak bőröm alól..azt is átkoztam..hogy élek..És most jó..MÁR 15. hónapja..ILYEN SOHA NEM VOLT AZ ELMULT 7 évem alatt..

Szeretettel:Ibolya..

Írjatok..mert szombatig értek el ...aztán nehezebben..Itt nemigazán..egy ideig!

Előzmény: Szegediági (1827)
Pötty63 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1829

NOS ÍME A VÁLASZOM..DE NEM AKAROK UGY JÁRNI MINT A KONKRÉT LYME FÓRUMON.."SENKI NEM TOLJA A SZEKEREM!!"SENKI NEM KÉRT SOHA:TERJESSZEM A GOMBÁT"!!SEMMI ÉRDEKEM NEM FŰZÖDIK HOZZÁ!!ÉS NEM PÉNZELNEK ÉRTE!!!EZEK TUDATÁBAN..mesélek is valamit a gombámról..Voltam egy nagyon jó ismerős Gyógyszerészemnél..egy jó nevű debreceni gyógyszertárban.....Ezt nem fogja senki elhinni nekem..de így volt..Bevittem hozzá..(AZ ÁLTALAM EVETT GOMBÁIMAT!!!!)Jön..ÉS HOZ..GANODERMA GOMBA CIMKÉVEL ELLÁTOTT..KICSI DOBOZOS..KÍNAI ..ÉN NEMTUDOM AZ KAPSZULA VOLT-e..MERT ORIGINÁLT VOLT!!HÁT FOGTUK MAGUNKAT..ÉS ELKEZDTÜK MEGNÉZNI AZ ÖSSZETEVŐKET!!!!AZ..AMIT ÉN LÁTTAM..AZ AZT ÍRTA..GANODERMA GOMBA KIVONAT..ÉS SLUSSZ!!!!MEGDÖBBENTÜNK..AZ ENYÉM UGYE ALAPBÓL TARTALMAZ:Agaricus blazeimurill,Bokrosgomba kivonat,Patkónyelvgomba kivonat,Ganoderma lucidum kivonat,Polyssacharid kivonatot....Ez ugye a fő gombám..!!)Hát itt megállt az ütő..GOMBA-GOMBA..De milyen gomba..és milyen összetevőkkel..

Azt írtam..és mondom..azt terjesztem.."AMIT ÉN MEGTAPASZTALTAM!!!"SEJTREGENERÁLÁS!!(ELTÜNTEK AZ AGYAMBÓL A TAVALY MÁJUSBAN KELETKEZETT SOK "APRÓ UJ AGYI GÓCAIM!!!")Fizettem egy friss MRI-ért..hogy összetudjam hasonlítani..Decemberben készült..Nekem az agyamat támadja az átok..CEFETÜL!!Folytatom...

Előzmény: Szegediági (1827)
Pötty63 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1828

Kedves Ági..Én örülnék ha feltennéd azt a cikket..(Én tudom mennyi nyomorúságos dolog lehet egy-egy oltás után..Bocsi nem kattintottam rá..Neked akartam válaszolni..ugyhogy vissza kell kullognom..megnézzem..esetleg konkrét kérdésed volt-e hozzám..Nem akarom válaszolatlanul hagyni..ha nem volt..akkor..nincs gond..Fogászat..Azt a hírekből tudnia kell mindenkinek..(AIDS-elkapásának első számú melegágya....Régen a Tetkó szalonok voltak ezirányban első helyen..ma már fordult az arány.."EGYSZER HASZNÁLATOS TŰK MIATT!!"De a fogorvosi cuccok alapból nem tekinthetőek 100%-biztonsággal fertőtleníthetőnek..sajnos..Mi amikor gyermekemmel szájsebészeti műtéteket éltünk át..mi ugy hívtuk magunk között.."POFA ROHADÁST KAPTUNK!!!"Elnézést..de komolyan..hónapok alatt tettük rendbe CORSODILLAL szánkat..DE MI MÁR AKKOR RÉG LYMESEK VOLTUNK!!)No megnézem beírást ujra..

Szeretettel:Ibolya

Szegediági Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1827

Kedves Pöty63!

 

Kérdezném Tőled, hogy a gyógygombáknak van esetleg sejtregeneráló hatásuk is? Szerinted? Mi a véleményed?

De kérlek, légy maximálisan őszinte.

 

Itt találtam a régebbi hozzászólók írásai között (miért????? nicknevű felhasználó írta), hogy, Ő így írja "kínai gombát" szedett.

 

Nagyon jó volna, hogy ha bír, jelentkezne - a múltkor meg is szólítottam -, hogy ez ugyan az-e, mint a Varga gyógygomba. Mert Nála hatása nem volt.

 

Mert természetesen - bármi is váltotta ki ezt a bármilyen, bárminek is nevezett betegséget - szívesen kipróbálunk olyasmit, ami - ha nem is gyógyít meg - legalább javítani tudna az állapotunkon.

De haszontalan csodaszerek próbálgatására gondolom, már senkinek nincs szüksége. (Azt hiszem, mindenki kipróbált már egy csomó hatástalan vackot.)

 

Válaszodat, segítségedet előre is köszönöm.

 

Üdvözlettel:

Ági

Szegediági Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1826

Sziasztok!

 

A védőoltásról még néhány gondolat:

A közel ismeretségi körömben konkrétan ketten is vannak, akik az oltástól Guillain-Barre betegséget kaptak. Akit érdekel, nézze meg, mi ez.

Hónapokig voltak mindketten élet-halál között, magatehetetlenül. (Egyébként ez a betegség rendkívül hasonló az ALS-hez, de akut megjelenésű - van viszont krónikus formája is.)

Nagyon sok szövődménye lehet egy ilyen oltásnak, sajnos. Én ahogy az elsőt megkaptam, egy hónapig lázas-náthás beteg voltam és az anyám is és utána tavasszal kezdődött a betegségem szájrángással.

 

De van még egy gondolatom. Rengeteget jártam fogorvoshoz is. És felfigyeltem arra, hogy többeknél fogászati kezelés után indult a betegség (azt hitték, hogy szokatlan az új fog stb., ebből gondoltam).

Kérdésem az lenne, hogy kik azok, akik a betegség legelső apró tüneteit megelőzően voltak fogászaton?

Mert hogy ott is össze lehet frankó kis fertőzéseket szedni...

 

Ha valakit érdekel - egyébként nem rakom be ide -, esetleg tanulságként, vagy érdekességként, van elmentve cikkem a H1N1 szövődményeiről, amelyek sajnos, tények. (Nagy-Britanniában direkt felhívták a neurológusok figyelmét.) Szóval ha valaki jelez, hogy tegyem ide be, akkor szívesen.

 

Üdv.: Ági

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1825

KEDVES Úgy félek!!!!DEHOGY KELL BOCSÁNATOT KÉRNI!!TE DEHOGY BÁNTOTTÁL!!!!!(VOLTAK IGEN..AKIK CSÚNYÁN BELÉM RUGTAK.....DE AKKOR SEM HAGYOM AZOKAT...AKIKNEK TALÁN KELLEK "PICIT" TUDÁSOMMAL...!!)TUDJÁTOK..MI A "LEGNAGYOBB KINCS A VILÁGON..(AZ EGÉSZSÉG UTÁN???)Az amikor ilyen sms-t kapok..mint pár perce..."A BARÁTSÁGOD A LEGNAGYOBB KINCS!!!!!"-Hát ezért érdemes nekem élni..és akkor is azt írom..ha CSAK  EMBER GYÓGYUL IS AZ ORSZÁGBAN..MERT "HAJTOM"..ÉS VÉLEM IGAZAM VAN...MEGÉRI..BÁRMIJEN NEHÉZ.."ÚTTÖRŐNEK LENNI!!"Nagyon köszönöm a szép szavakat...leírhatatlanul..JÓL ESIK!!!TI..ITT MIND JÓ LELKEK VAGYTOK..ÉS TI MIND AZT ÉRDEMLITEK..HOGY JOBBAN LEGYETEK..FUSSATOK..SZALADJATOK..SOK GENERÁCIÓT VÉGIG VEZESSETEKAZ ÉLET GÖRÖNGYÖS UTJÁN!!!!

Elnézést kérek mindenkitől..amiért olyan sok anyaggal lettetek "ELÁRASTVA!!"De az ördög számomra sem alszik..És ugy vagyok vele..amit ma MEGOSZTHATOK MÁSOKKAL.."LEHET HOLNAP MÁR NEM TEHETEM..!!!"

Ennyi mindössze...

Amíg élek..aki kéri..ahogy tudok..segítek..És mivel vannak már emberkék.."AKIK A JÓ UTON HALADNAK..JOBBAN VANNAK..VAN AKIKNEK NAVIGÁLOM UTJUKAT!!"-NEM ADOM FEL..SZERETETTEL ÖLELLEK MINDANNYIÓTOKAT!!!!!Ibolya

Előzmény: Úgy félek! (1824)
Úgy félek! Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1824

Kedves Pötty 63!

Bocsánatot kérek, ha bántót írtan! Pár napig nem volt gépem csak most kaptam vissza. Elég sokáig olvastam a hozzászólásokat jól felgyülemlettek. Én nem azt mondtam, hogy Ti nem mondotok igazat. Csak tudod, hogy mikor minden baja van az embernek a sok infót nehéz feldolgozni. TUDOM és biztos vagyok benne, hogy segítő szándék van bennetek. Ezt nagyon köszönöm!!!!!!! Várom a 26.-át, hogy a doktornőhöz mehessek.

Nagyon sajnálom ami a gyermekeddel történt! Nagyon jó anya vagy! Annak is örülök, hogy Te már ennyire jól vagy.

Köszönöm a segítséget!

Üdv. Jobbulást mindenkinek!

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1823

Kedves banyka..Magánban még szombat reggelig elérhet..aki akar...Boxerkutya...nem azon van a hangsuly...mit tartalmaz ebben az esetben az oltó anyag....(NEM OLTANDÓAK AZ ILYEN JELLEGŰ BETEGEK!!!")Mivel több orvos is megerősítette az eltelt pár év alatt számomra-TÉNYKÉNT KEZELEM A DOLGOT!!!

Gomba:Igen..van konkrét gomba a Lyme 2-3-as stádiumára összeállítva...Csakhogy ezekkel már 4 félét kell így már enni..

Ugyhogy "TANULTAM"..így már nem írok róla fórumokra többet gomba ügyben..(CSAKIS MAGÁNBAN!!!!)

ALS-És a LYME KÉSŐI STÁDIUMA...(TELJES IZOM SORVADÁST OKOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)Ugyhogy szomorú..(DE EBBEN AZ ESETBEN ÍRHATOM ..."MINDEGY MI A NEVE A GYEREKNEK!!!")

Tüdő ..SZINTÉN UGYANUGY ÉRINTETT MIATTA MINT AZ ALS-ként kezelt betegeknél..

(Érthető az orvosi dilemma...)HA TUDNÁK MITŐL GYÓGYULUNK MIND ITT...NEM ITT TARTANÁNK!!

Pár nap..és már nem zavarok napi szinten..Sőt..Míg otthon leszek..csak az e-mailokat nézem meg..és válaszolok mindenkinek...

Maradok szeretettel...Ibolya

Előzmény: banyka (1822)
banyka Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1822

Kedves Pötty 63!

 

Bózsik dr. úr még elérhető? Nálam tulajdonképpen  ő kezdte el a kezelést még 2009.-ben, aztán nagyon sokáig nem tudtam elérni, talán ezért jutottam idáig. Azt hittem hogy ő már otthon sem fogad. Emlékszem már akkor is ajánlotta a Vitanax PX-4-t,szedtem is néhány hónapig,de miután nem tudtam őt elérni abbahagytam, mert nem tudtam hogy meddig kell szedni. Akkor most újra elkezdem.

 

A védőoltásról: nekünk a háziorvos mondta ,hogy ne adassuk be a H1N1-t, pontosabban a férjemnek, pedig ő "csak" asztmás.

 

 

üdvözlettel Banyka

Előzmény: Pötty63 (1817)
Úgy félek! Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1821

Szia Mwin!

Fogadd őszinte részvétem! Nyugodj meg, mert Ő már nem szenved!!!!

Előzmény: Mwin (1795)
Aranka1964 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1820

KŐSZI ÁGI ,siettem azét írtam úgy,tudom hogy nagyon drága de megprobáljuk.

 

üdv:Aranka!

Előzmény: Szegediági (1814)
Aranka1964 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1819

KEDVES PÖTTYI,kösz a hozzászolást csak az a gond  hogy nálunk az alap ALS ,hogy ezt Lyme váltotta ki csak feltételezés,még a doktornö se tudja biztosan és senki más .

Ebbe a betegségbe ,legalábbis Nálunk nem itt fáj ott fáj ,elfogynak az izmok ,az erő a levegő az ember magatehetetlené válik lebénul .......és nincs az a neurologus aki megprobálna segiteni mert miután kimondták hogy ALS minden kaput bezárnak elöttünk.

Igy aztán bárhová méssz megnézik a dg.szoba sem álnak egy orvos se meri felülbirálni a másik véleményét ,igy hát marad a magán probálkozás,a kapkodás ,kiprobálunk mindet amiről irnak vagy haljuk hogy talán segithet vagy jó vagy nem,csak az a baj hogy hohamosan megy az idő.

 

Minden jót mindenkinek!

boxerkutya Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1818

A védőoltásokban kiölt vírusok vannak, csak az immunrendszert késztetik ellenanyag termelésre, kárt nem csinálhatnak. Egy élő h1n1 vagy más influenza vírus sokkal jobban terheli a szervezetet mint a kiölt vírusok . A krónkus lyme betegséget viszont kiválthatja a védőoltás és az élő vírus is.

 

 

Előzmény: Pötty63 (1817)
Pötty63 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1817

KEDVES Aranka1964.Dr Bózsik Béla Pál Úrral váltottam pár levelet a napokban..Ő ADJA EGYÜTT ANTIBIOTIKUMML MELLETT AZ ÁLTALAM SZEDETT GYÓGYGOMBÁKAT!!!Sőt..van ujabban konkrétan Krónikus Lyme második-és harmadik stádiumára konkrétan összeállított kapszulájuk....

MÁS:VÉDŐOLTÁSOK!!!Amikor az első H1N1-járvány Magyarországra ért..(NEKEM ÜZENETBEN KÜLDTE EGY DRÁGA JÓ ORVOSOM:SEMMIFÉLE "VÉDŐ" OLTÁST BE NE ADASSAK MAGAMNAK!!!!!)Halálomig áldom is Őt érte!!Immun rendszerünk..alapból le van robbanva..és "Ráteszünk"-némi "Legyengített bacit"..NO EZ KELL NEKI..SEMMILYEN KRÓNIKUS BETEGSÉGBEN SZENVEDŐ betegnek nem ajánlott védőoltást adni..(KIVÉVE A TETANUSZT!!MERT A VÉRMÉRGEZÉSBE ALAPBÓL..GYORSAN BELE LEHET HALNI...AZ MEHET SZÜKSÉG ESETÉN!!!)Én minden évben kapok 1 ampulla 1 éves Tetanust..mert nagyon sok szerelés...barkácsolás stb sérülés ér..

Sőt:A CANDIDA GOMBA..MELY A SOK ANTIBIOTIKUMTÓL..sajnos majdnem mindíg felüti a fejét a hosszan kezelt betegeknél..és a bélbolyhokat tönkre teszi..bizony hamarabb kialakulhat vérmérgezés..mert az eleven bélhám miatt "BEKERÜLHET VÉRÁRAMBA" bélsár..És a Tetanusz jó védelmet nyujt abban az esetben is..(Volt olyan 1 éven át Candida diéta legszigorúbb diétán éltem..és az oltás segített át..ezen perióduson..)

Köszönöm a figyelmet.Szeretettel:Ibolya

Előzmény: Aranka1964 (1812)
samu1981 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1816

Nagyon durva,amit írtatok! Elkezdtem gondolkodni,nekem már a H1N1 védőoltás előtt voltak tüneteim. Emlékszem,amikor beadták még egyedül mentem,bár nagyon lassan. Ez tavasszal volt,de nyáron már karolnom kellett valakit,csak úgy tudtam menni. Ja, és az oltás után szájt a szívem egy hónapig! Lehet attól romlott az állapotom ilyen gyorsan abban a néhány hónapban :(

Előzmény: Szegediági (1815)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1815

Sziasztok!

 

Én amikor fent jártam Esztó doktornőnél, megkérdeztem a H1N1 oltással kapcsolatban, mivel nem egy ember bénult le tőle.

Volt, aki pert is indított az állam ellen.

Kíváncsi voltam, mert a doktornő immunológus is, hogy mi a véleménye.

Mert nekem például a neurológusom Szegeden az idén be sem engedte adatni, kézzel lábbal tiltakozott ellene és ez "kissé" gyanús lett nekem.

És a doktornő is azt mondta, hogy valószínűleg jól meglökte a betegséget, de jót nem tett semmiképp. Kb. szó szerint idéztem.

 

Üdv.: Ági

Szegediági Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1814

KAQUN VÍZ, pontosan. Látod, mondtam, hogy jó!

(Csak hát sajnos, sokat kell inni belőle, hogy hasson, nem napi egy decit, hanem kb. napi egy üveggel és az ára meglehetősen borsos. Bioboltban lehet kapni olcsóbbat, érdemes próbálgatni, az is oxigénes víz.)

 

Üdv.: Ági

Előzmény: Aranka1964 (1812)
Nadi999 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1813

Kedves Aranka!

 

Köszönjük a választ.Lehet hasonló cipőben járunk...Remélem lesz javulás!!!

 

Előzmény: Aranka1964 (1811)
Aranka1964 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1812

 

Most beszéltem Esztó dóktornövel  megkérdeztem hogy a VITANAX PX4-et és a FLAVOGENIN PRO-t lehet e szedni az atibiotikumal eggyütt azt mondta hogy aki meg birja vásárolni Ő nagyon is javasolja,és lehet egyszere szedni.

 Azt is kérdeztem ,mi avéleménye a KANQUN-vízről ,azt mondta hogy az is nagyon jó föleg akinek légzési gondjai vannak.

 

 

Jobbulást mindenkinek!

 

Aranka!

Aranka1964 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1811

 

Kedves Nadi999 !

 

 A férjem Lyime tesztjébe is van pozitiv,Ő is kapott H1N1 oltást  de akkor már a kezein jelentkezett a gyengeség és csak utána kezdödtek a rángások.

 Most a második kúránál tartunk 56 napTetralysal sinán ,javulás semmi csak lassu romlás.

 

 Üdv:Aranka!

Előzmény: Nadi999 (1810)
Nadi999 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1810

Úgy gondolom apunál a H1N1 védőoltás a kiváltó ok.(tudom h nem mindenkinél az...de nála az oltás után pár hónappal kezdődtek a rángások...Akkor is mondtam neki ne oltassa be magát,butaságnak tartottam,de gondolt egyet nem szólt senkinek és beadatta....sajnos)Így felmerül bennem a kérdés lehet semmi köze a lyme-nak a betegségéhez vagy lehet h az oltás a lyme-ot váltotta ki és ebből lett az ALS...Mit gondoltok erről?Minden Als betegnek lehet köze a lyme-hoz...( Als -es betegek lyme tesztjében van pozitív jel még ha az eredmény negatív is)vagy csak van "néhány" lymos akinek als-t diagnosztizáltak rosszul...

Nadi999 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1809

Szia Szegediági!

 

Nem volt semmilyen plusz tünet...Még csak kullancs csípése sem volt és kokárda-szerű bőrpír sem....

Előzmény: Szegediági (1778)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1808

Kedves Vidéki60!

 

Köszönöm a segítségedet. Sajnos, anyu nem tud mozgólépcsőn menni egyáltalán, mert az egyik lába egy régi mélyvénás trombózis miatt térdben nem igen hajlik.

De aztán kaptam e-mailben segítséget, és közben én is arra jutottam, hogy a Főtaxi normális áron dolgozik, így az lesz.

Három hete, amikor voltunk - atya ég, akkor még én is bírtam menni!!! - akkor nem vettük észre, hogy nem Főtaxiba szálltunk, hát horror ár lett a vége. Erre én mondtam a taxisnak, hogy attól még, hogy a beszédem nem túl jó és vidéki vagyok, hülye nem és vegyen vissza. Végül sikerült vele dűlőre jutni, de ilyet nyilván nem szeretnék még egyszer.

 

És Te? Mit tudsz tenni ezzel a fájdalommal? Senki nem adott használható tanácsot? Orvos? Most én úgy logikázom, de nem akarok butaságot beszélni, hogy először kellene egy méregtelenítés a gyógyszer és az elpusztult baktériumok miatt, utána, vagy inkább párhuzamosan pedig immunerősítés. De Ti is megvettétek a VITANAX-ot úgy emlékszem.

A méregtelenítésnek nem kell akkora misztikumot csinálni. Zöld tea, csalán tea - legjobb a kerti és még finom íze is van! - és ezekből minél több.

 

Üdvözlettel: Ági

Előzmény: vidéki60 (1807)
vidéki60 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1807

Kedves Ági!

Bizony jó messze van, és ha Anyukád el tudna menni metróval, - gondolok itt arra, hogy mozgólépcsőn kell közlekedni -, akkor én azt javaslom, mert ez csak pár száz forint, a taxi pedig biztos nagyon sok. Főleg ha észreveszik, hogy vidéki vagy  és nem ismered a tarifát!

Üdv: Vidéki

 

 

Előzmény: Szegediági (1803)
bulbaris Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1806

szia!

ez az als forum es ha tudunk segiteni kerdezz nyugodtan.

ALS?! Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1805

Sziasztok!

 

Én nem tudom, ez itt ALS fórum? Fura dolgokat olvasok itt. Ha ez ügyben kérdeznék, ide írhatok?

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1804

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!