Keresés

Részletes keresés

Sharkpapa Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4218
hali all:))

Gócpoint: http://www.sub-aqua.de/subaqua/reiseziele/malediven/angaga.html

na itt van egy Angaga tájékoztató, én eddig háromszor voltam Angagán de már régen, még a felujjitás elött. Sajnos a sziget robinsonos varázsa megszünt, nagyon kevés az igen sekélyes fürdésre alkalmas rész, mivel rendszeresen kaparják a homokot és potolják oda ahol a tenger elmossa. nem adok 5 évet, és Angaga eltünik. Az egyik oldala már majdnem belecsúszott a mélyvizbe. alapvetöen nem rossz sziget, de sokat romlott az utóbbi időben. Nincsenek normális snori helyek, illetve pancsizni való helyek. Nézz utána még a neten. Különben meg a feleségem és én voltam az első magyar Angagán:))

Sharkpapa Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4217
hali all:))

Fischelino : tényleg tetszenek, állitólag kifinomult izléssel rendelkezem:))Majd Malongon beszélgetünk:)) elnézést a cim elirásáért:)))

Gócpoint Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4216
Sziasztok!

Napóleonhal: köszi a választ, már azt hittem, senki sem válaszol. Angagára én is gyanakodtam, de gondoltam, hátha egy új szigetről van szó... sejthettem volna.
Erre a "Robinson Crusoe" szigetre viszont tényleg nem emlékszem, csak a lakott szigetre! Ha küldenél nekem pár képet, nagyon megköszönném! :)))

Sharkpapa: mi volt a benyomásod Angagáról? Milyen a partja, a szobái, a tenger alatti élővilág? Milyen árfekvésű? Esetleg küldenél pár képet róla emilen?

Előre is köszönöm nektek,
Gócpoint

Előzmény: Sharkpapa (4212)
Fischelino Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4215
Sharkpapának

Kedves Sharkpapa!
Köszönöm a gratulációt és az érdeklődést. Beszélhetünk a képekről is. Örülök, hogy ennyire tetszik.
De hogy teljesen pontosak legyünk -
az oldal elérhetősége a www.extra.hu/robotkay.

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást!

Fischelino

Előzmény: Sharkpapa (4214)
Sharkpapa Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4214
hali all:))

Bandos: ha gondolod intézkedem ez ügyben:))))

Ritának GRATULÁLOK, nagyon szépek a képek, igényes a honlap:))) Azt hiszem ez ügyben, mármint (képek) beszélni kellene:))

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szépet!!!!!: http://www.index.hu/robotkay

Bandos Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4213
Sharkpapa!
Nekem van.
Nem lehetne Angagát úgy ahogy van, a lagunájával, a homokpartjával, a house reef-jével, és a halaival együtt idevarázsolni mondjuk a Balaton közepére?
A Malongó-n én is szívesen részt vennék majd Napoleonhalék "másirányú" élménybeszámolóján. Remélem fényképek is lesznek.
Bandos
Előzmény: Sharkpapa (4212)
Sharkpapa Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4212
hali all:))

Napóleonhal : köszi elöre is, majd Malongon dumcsizunk:))) Akinek kérdése van Angagával kapcsolatosan, bátran tegye fel!!

krisina Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4211
Köszi mindenkinek a segítséget!

Mi tuti Emirates -el repülünk, mert nekünk nagyon bejött már a nászúton is. :-)
A 4,5 évesre gondolom kellett fizetnetek szállást is meg teljesárú repjegyet. Ugyi? A 6 hónaposra?

OLAJFALÓ Creative Commons License 2004.03.24 0 0 4210
Szia Bandos

Hát az az igazság hogy sok újdonságot nem tudnék hozzáteni a te beszámolódhoz ezért inkább a Sri Lanka-i élményeimről írok bővebben és ahogy elnézem ott jobban el is kél az infó.
Sajnos a rájaetetés valamilyen oknál fogva megszünt, pedig nagyon készültünk rá. Az átalakításokkal kapcsolatban csak annyit tudtunk meg hogy a kikötő oldali szobákat is felújítják , a vizisport centrum átköltözik a búváriskola mellé (Zoli szerint ott jobbak is az adottságok szél...)míg a vizisport centrum jelenlegi helyén egy parti, vízfeletti éttermet bárt csinálnak.
Az általad ajánlott 180-210 közötti rész valóban a legjobb fekvésű, mi is teljesen elégedettek voltunk vele.
A mal-dives.com-on 2 személyre félpanzióval, transzferrel 1200 USD volt. Egyébként a fogadtatás nagyszerű volt.
8.00-kor landolt a gépünk 8.30-kor indultunk Bandosra speedboattal 8.45-re értünk oda, ekkor elnézést kértek hogy még nincs kész a szobánk de addig kaptunk egy Welcome koktélt és elmondták a fontosabb dolgokat és 9.15-kor már a szobánkban voltunk.

OLAJFALÓ

Előzmény: Bandos (4199)
Napóleonhal Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4209
Sziasztok!

Kedvenc témám: travel service. Mostmár vége lassan a ts szezonnak, remélhetőleg mindenki igyekszik őket gyorsan elfelejteni, és legközelebb keresni egy normális légitársaságot. Azért leírok egy röhejes dolgot. Jöttünk vissza phuketről múlt héten, csak félig volt a gép, mert utána bangkokban is vett fel utasokat. Mindenki elhelyezkedik, elpakolja a kézicsomagokat, ekkor bemondja a stewardess, hogy az első négy sorban ülők legyenek szívesek felállni, és a gép végében helyet foglalni, a MEGFELELŐ SÚLYELOSZLÁS miatt. Két másodperc döbbent csend, majd az összes utas hangos röhögésben tört ki...

Sharkpapa: van beszámoló, érdemes elmenni egyszer thaira is, nagyon szép látnivalók vannak. Szívesen beszámolok részletesen, hogy gondolod, emailben, vagy személyesen malongón?

Gócpoint: bocsi, hogy most reagálok a világjárós cikkre, nem voltunk ugye, azóta meg hogy hazajöttünk, sok minden összejött megint, vissza sem volt időm olvasni rendesen, így lehet, hogy már ezt le is írták.

Az stimmel, hogy van egy sziget, amire át lehet úszni Sunról. Ez rögtön mögötte van, a kereskedelmi hajókikötővel szemben, kb. 50 méterre. Tehát nem a Holiday felőlőli, hanem a másik oldalon. Ott van egyébként a lakott sziget is (Fenfushi), csak az egy picit messzebb. Tényleg át lehet úszni, mi is átmentünk, de ki van téve 2 tábla. Egyik, hogy áramlatok miatt veszélyes (igazuk van, azzal tényelg nem szabad játszani), a másik meg, hogy megbüntetik, aki átúszik és megzavarja a szigetet drága pénzért kibérlők nyugalmát (kb. 90 USD-ért lehet a lakatlan szigetet kibérelni egy napra, ezt hirdetik valami Robinson Crusoe kirándulás néven). Ez a tábla Sunon is kinn van, de mi ott nem vettük észre, csak mikor átértünk a lakatlanra, ott is kinn van a tábla a sziget elején. Ygy nem is mentünk tovább, csak ott sétáltunk a homokban, a zöld részébe a sziget belsejébe nem mentünk be. A másik oldalról sasolt egy faszi, mert ugye ott van a kereskedelmi kikötő, nem akartam balhét, hogy meglátják, hogy beljebb megyünk és megbüntetnek. Egyébként az hülyeség, hogy át lehet sétálni, mert a hajók miatt a meder ki van kotorva, és van vagy 8-10 méteres a víz. Persze szép átlátsző, nem tűnik annyinak. Küldök emilen egy képet, én csináltam a hidroplánról, azon látszik a kis sziget a háttérben. A kis szigetről is van egy pár kép, elküldhetem, ha érdekel, mert átvittem víz alatti tokban a fényképezőt, és fényképeztem a szigeten.

Ungaga létezik, csak nem ez a neve, hanem Angaga, mi is voltunk rajta, szép kis sziget. Szakértője: Sharkpapa.

Arra is kiváncsi lennék, hogy 3-10 USD-ért hol lehet enni, meg hogy hol van maldívon 30-80 USD-ért szállás. Ezek is a világjáróban szerepelnek. Ha valaki tud ilyent, legyen már olyan kedves, hogy megírja, mert akkor holnap indulunk.

Egyébként a cikket a világjáró főnöke írta.

Múltkori világjáróban is volt egy hülyeség. Az egyik tahiföldi szigetre azt írták, hogy 2 méteres varánuszok vannak. Én pont a sziget mellett 2 km-re voltam, amikor ezt olvastam, úgyhogy egyből ugrottam az információra, csakhogy kiderült, hogy hülyeség az egész, ott még olyan állatot az életben nem láttak.

Na most ennyi. Jó éccakát mindenkinek!

Nh.

Kékbálna Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4208
Szia krisiba!

Tudtommal 2 éves korig ingyen van a szállás és az ellátás. Repjegyet nem tudom. Ha nem foglal külön helyet az is. Szerintem el lehet menni egy szigetre ahol van baby sintér. Néha lepasszolná a poronytyot az ember. :)

Szia

Kékbálna

Előzmény: krisina (4203)
kisteso123 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4207
Szia Krisina!
Alig 1 hete jöttünk haza Bandosról.2 hetet töltöttünk ott,két kisgyerekkel,az egyik 6 hónapos, a másik 4,5 éves.Mi nagyon elégedettek vagyunk,minden simán ment a szigeten.Nagyon segitökészek,pedig mi alig beszélünk angolul,németül pedig ott nem tudnak,de sokan értik a személyzetböl az olaszt is.
Gyerekekröl:nekem a kicsinek még vinnem kellett kisüveges kajákat,plusz tápszert is.Nem tudom mit esznek a gyermekeid,ha ugyenazt mint ti biztosan tudsz nekik adni a normál menüböl ,mert nagy a választék,van vegetáriánus menü is,mindig van tésztás is,hal is,rizs is.Mindez büférendszerben,annyit szedsz amennyi kell,és lehet többször ismételni.
Črkezésünkor már a szobában volt a két plusz ágy a kicsinek rácsos.Nagyon pedánsan takaritanak,naponta tiszta törölközök.
Imádják a gyerekeket,nagyon elözékenyek.Szuper a játszótér,csak nappal nagyon meleg.A gyerekmegörzö mellette van légkondis,és nagyon szép,találkoztunk az ott dolgozokkal is ,tényleg kedvesek,barátságosak.A légitársasággal vigyázzatok,nekünk a Lauda Air nem jött be.Ha van kérdésed szivesen válaszolok!Sok sikert,a hely szuper!!!!
Bandos Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4206
Szia krisna!
Elvileg egyetértek Sharkpapával, de ha mégis kerestek egy "bababarát" szigetet, akkor Bandos ideális választás lehet. Van ingyenes babamegörzője, babysitter szolgáltatása, zárt játszótere, rengeteg gyerekjátéka még egy ilyen kicsi babának is. Állandó orvosi szolgáltatás is van a szigeten, talán ez is egy érv lehet mellette. Amikor szilveszterkor ott jártunk, nagyon sok kicsi gyerek is volt Bandoson a szülőkkel, 1-2 évesek is. Láttuk, hogy amíg a szűlők elmentek búvárkodni, addig a gyerek nagyon jól elvolt a bébiszobában más gyerekekkel, felügyelet mellett. A MALÉV charteren is volt több 1-2 éves korú gyerek, úgyhogy itthonról is vittek ilyen kicsiket. A legfiatalabb talán 6 hónapos lehetett. Nézd meg a www.Bandos.com oldalt, ott biztos találsz még erről információkat.
Bandos
Előzmény: krisina (4203)
Sharkpapa Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4205
hali all:))

krisina : Én magam részéről nem ajánlom ilyen kicsivel a nyaralást maldivra. Nagyon erös a nap, nagy a höség, stb. inkább bizzátok rá itthon esetleg a nagyszülökre, nekik is kell egy kis szórakozás:)))

Bejjus Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4204
Nos,a szigeten ahol voltunk, csak ketten voltunk magyarok. Épp fényképeztük egymást a parton,amikor odajött egy idős úr, és tört magyarsággal megkérdezte, hogy lefényképezzen -e bennünket együtt. Kiderült, hogy ő osztrák, csak az anyukája volt magyar, és neki is meg kellett tanulnia a nyelvet. Szóval épp egy New Zealand-os póló volt rajta, és kérdeztük, hogy járt e már ott, ill. hol járt még. El kezdte sorolni az országokat, közte volt Mauritius, Seychelle, Bali, Ausztrália, Thaiföld, Dominika. A lényeg, hogy neki Maldiv tetszik a legjobban, és mindig jön újra és újra. Annyit tett még hozzá, hogy Seychelle -en az a gond, hogy nagyon messze vannak a szállodák a parttól. Mauritius pedig nagyon kiábrándította.
Persze ez csak vélemény, de azért leírtam.
Előzmény: Bogyó 2 (4196)
krisina Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4203
Sziasztok!

Szerintetek lehet menni 1-2 éves gyerekkel maldívra? Az 5. házassági évfordulónkat szeretnénk ott ünnepelni, és jó lenne valami bababarát szállodát találni. :-)

bela123 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4202
Kedves Bandos Meg mindenki
A www.maldiv.hu,www.maldives.hu szerintem jó lesz mert a domain név jó, az index is elkezdte valahogy aztán lett ismert
Mindenkit kérek hogy irja le hogy milyen forumot akar a maldiv.hu és küldjetek anyagot amit fel tudok tenni és ötleteket.

Az hogy itt maldiv forum
van eszembe sem jutott, csak véletlenül keveredtem ide (Műszakilag ez a fórum le van terhelve)
Udv
Bela

Ja a kezdeti forumot átirtuk magyarra

info@nethost.hu

Bandos Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4201
Szia Kékbálna!
Egyetértek Veled, egyelőre szerintem is maradni kell. A "bejáratott" csapatot én is meghagynám minden technikai nehézség ellenére is az Index fórumon, ezt már megszoktuk/megszokták, jól működik (nem technikai értelemben persze), és itt minden új érdeklődő is könnyen megtalálhat minket, ami nem biztos, hogy igaz a másik helyre. Ez a "könnyen megtalálhatóság", és az ismertség pedig tényleg nagy érték.

bela 123!
A www.maldiv.hu jó kezdeményezés, reméljük, hogy majd még fejlődik. Szerintem pl. célszerű lenne a hotelszigetek linkjeit itt is elhelyezni, ahová lehetne kapcsolni a megfelelő élménybeszámolókat, fényképeket. A fórumot is meg lehet próbálni működtetni, de egyelőre szerintem legfeljebb csak párhuzamosan. Majd meglátjuk, hogy ez mennyire indul be. Jó munkát a maldiv.hu további bővítéséhez.

Bandos

Előzmény: Kékbálna (4198)
bela123 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 4200
Szia!

A maldiv.hu (egyelőre) egy olyan próbálkozás, hogy megnézzük, mennyire érdekli ez embereket.
1Gbites hálózaton van az oldal, tehát nincs leterhelve úgy, mint az index fóruma. Amiről írtál, hogy áthozzuk, érdekel. Milyen ötleteid lennének rá?
Ha úgy gondolod, hogy van igény egy komolyabb fórumra, rajtunk ne múljon, megoldjuk :-)
Én voltam ott, és azért is kezdtem el csinálni, mert nagyon bejött, és mindenkinek ajánlom. Miért ne legyen a "Maldív-rajongóknak" saját oldala, ahová mindenki felteheti a saját élményeit. Belinkelhetitek a saját oldalaitokat is.

Ezek a tervek, igény szerint még több is megvalósítható.

Üdv

Béla

Ja és az index sebeségge katasztrofális

Bandos Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4199
Szia OLAJFALÓ!
Örülök, hogy nagyon tetszett Bandos szigete. Ugye írsz egy kicsit részletesebb élménybeszámolót is? Mennyiért foglaltatok Bandos-on szobát a mal-dives.com-on keresztül? A 196-os szoba szerintem a legjobb részen van. Ti is így láttátok? Van valami új hír a sziget egy részének felújításáról, átalakításáról? Rájaetetés még mindig volt esténként a sundowner bárnál? A parasailing nekem is fantasztikus élmény volt, főleg hogy Zoli volt a főnök.
Nyáron mi is készülünk Sri Lankára, a maldívot megelőzően. Örülnék, ha a Sri Lanka-i élményeiteket is megosztanátok, akár privát e-mail-ben, akár az Index Sri Lanka fórumon.
Bandos
Előzmény: OLAJFALÓ (4193)
Kékbálna Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4198
Sziasztok!

Az index motor egy s..r! Most is kilódtam vele egy csomót.

De!

Az index az igazi érték nekünk. Egy bejáratot csapatot átköltöztetni valahová az egy dolog. De ezzel magunkra zárjuk az ajtót. Az újak nem találnak majd meg. Szóval sajna a túlterhelt index előnye az ami a túlterheltség oka. Itt keresnek az emberek. Köztünk is jó páran vannak itt akik a fóromuk közt kószálva kerültek közénk olvasni esetleg írni.

Szóval most mennék, csak nincs hova. Bocs de a www.maldiv.hu ismertsége az index fórumhoz képest elenyésző. Már pedig ez is számít. Szerintem nem szabad bezárkóznunk ezért maradni kell.

Innen a tisztelt index motor üzemeltetőknek szól!

Kedves üzemeltető!

Ha a fentiek miatt úgy dönt, hogy az egyébként is ramaty minőséget hagyja tovább romlani, idegesek leszünk. Ha ideges az ember, akkor nem gondolja ezeket ilyen szépen végig és egyszer csak hipp-hopp elköltözünk és egy utolsó üzenettel lezárjuk a fórumot. Persze a meglévő hozzászólásainkat gondosan átmigráljuk új helyünkre, mégis csak a miénk!

Vége

Béla kolléga!

Átgondolva ez az átmigrálás nem is hülyeség! Egyenlőre csak egy mentésre gondolok. Jobb a békesség és emlékeim szerint egy mentés nem mentés. A statcenter is jól kiszúrt velem. Szerintem nyerjük ki az eddigi hozzászólásokat. Ötlet van, magánban megírom ha érdekel. Szerintem nem nagy meló. Szóval gondolkozz ezen az új fórumon egy kicsit. ;)

A maldiv.lap.hu fix bástya és elég jól bejáratott. Nosza!? :)

Sziasztok

Kékbálna

Előzmény: Bogyó 2 (4197)
Bogyó 2 Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4197
Támogatunk, jó dolog. Én szeretném átnézni a dolgaimat és mostanában kevés az időm, de egyszer majd számíthatsz az anyagaimra.
A fórumnak itt már hagyománya van, át kéne gondolni. Mehet végül is párhuzamosan is, de mostanában tényleg kiakasztó az index.
Most is.
Előzmény: bela123 (4189)
Bogyó 2 Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4196
Bejjus!
Meséld már el a fórum közönségének is, amit nekünk meséltél szombaton, hogy mit mondott az a világ sok-sok szegletét bejárt bécsi fickó melyik is a legszebb hely?
Hogy vargy döntésében megerősödjön az országot tekintve.

A szigethez még annyit, hogy mi először is eldöntöttük, hogy mit várunk egy ilyen nyaralástól.Így került a fókuszba a Maldív-szigetek. De itt se minden egyezett ezzel ezért válogattunk a szigetek között is.Jól tettük.
Te is gondold végig így, aztán eszerint válogass vagy érdeklődj.
Hogy ellentmondjak egy kicsit magamnak is, közben eszembe jutott, hogy HA-SLN pont itt forgatta a kisfilmjét, ahol igenis vannak halak, szóval lehet, hogy rossz szezont fogtak ki Henokék.De HA-SLN se volt elégedett a szigettel, kevésbé találta gondozottnak, néhol gazt,szemetet látott, hiányoztak neki az itt-ott lógó függőágyak, amiket Lohifushin látott.
Egyébként nálunk is szempont volt ez Fihalhohinál, annak ellenére, hogy csak a fényképek kedvéért feküdtem bele egy ilyenbe, nekem így elsőre mozgalmasan teltek a napok, mindig kószáltam valamerre. Másodjára már talán másképpen lenne.
Van persze jó is Kureduban, a bungalók nekem szimpatikusak, nem is kopár. Talán az ára se rossz.Gondold át, mert ezek nagy része szubjektív dolog, lásd a halak esetét. Lehet, hogy te másképp látnád.

Előzmény: Bejjus (4188)
Bogyó 2 Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4195
Bandos kitűnően leírta a lényeget. Nincs olyan része amivel ne értenék egyet, pedig nem beszéltünk össze.
Nem a legjobb a június, de nem is kell megijedni tőle.És a nem főszezonnak is vannak előnyei. Kuredu helyett tényleg jobb lenne más.Mi Fihalhohin voltunk, nagyon tetszett.Sun Island teljesen más, de az is nagyon tetszett azoknak akik ott jártak. És így tovább.Olvass bennünket vissza sok beszámoló van, hogy választhass.
Egyébként Henokon kívül még HA-SLN is járt Kuredun, neki is kevésbé tetszett.
Henok egyébként azt mondta, hogy alig láttak ott halakat inkább teknősöket.Márpedig itt a halak az egyik leglényegesebb attrakció, s szinte mindenhol látni egy tropicáriumot. Persze ez csak egy vélemény, egy tapasztalat, de sok jó sziget van, sok jó tapasztalattal.Nézz szét!
Előzmény: Bandos (4191)
OLAJFALÓ Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4194
Sziasztok

Én szombat este érkeztem vissza 1 hét Sri Lanka körút + 1 hét Bandos üdülésből. SZUPER volt. Előtte sokat olvasgattam a topicot és utólag is köszi (főleg Bandosnak) a kimerítő infókért, még kérdeznem sem kellett így is mindent megtudtam amit akartam. Én csak a repjegyet vettem meg a többi dolgot mind neten intéztem (a maldivos részt a mal-dives.com-on keresztül). A szervezés kifogástalan volt (transzferek stb....).
Márc 12-19-ig voltunk Bandoson a 196-os szobában (Bandos tanácsa alapján egy emilen kértem ezt a környéket indulás előtt két héttel). Mi is összeismerkedtünk Gabival és Zolival és ennek köszönhetően több vizisportos megmozdulásunk is volt : a parasailing felejthetetlen volt, mindenkinek ajánlom, Kuda Bandosra kenuval mentünk át és Zoli katamaránnal elvitt minket egy szomszédos szigetre ha jól írom Thulagiri-re. A szigeten minden nagyon tetszett nekem egyedül a kaja nem jött be 100%-ra. Végül egy picit off tanács : ha maldívra mentek és van rá lehetőségetek mindenképpen töltsetek el egy hetet Sri Lankán mert bár sok helyen jártam már de Ceylon leírhatatlanul csodás.

Jó utat mindenkinek

OLAJFALÓ

OLAJFALÓ Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4193
Sziasztok

Én szombat este érkeztem vissza 1 hét Sri Lanka körút + 1 hét Bandos üdülésből. SZUPER volt. Előtte sokat olvasgattam a topicot és utólag is köszi (főleg Bandosnak) a kimerítő infókért, még kérdeznem sem kellett így is mindent megtudtam amit akartam. Én csak a repjegyet vettem meg a többi dolgot mind neten intéztem (a maldivos részt a mal-dives.com-on keresztül). A szervezés kifogástalan volt (transzferek stb....).
Márc 12-19-ig voltunk Bandoson a 196-os szobában (Bandos tanácsa alapján egy emilen kértem ezt a környéket indulás előtt két héttel). Mi is összeismerkedtünk Gabival és Zolival és ennek köszönhetően több vizisportos megmozdulásunk is volt : a parasailing felejthetetlen volt, mindenkinek ajánlom, Kuda Bandosra kenuval mentünk át és Zoli katamaránnal elvitt minket egy szomszédos szigetre ha jól írom Thulagiri-re. A szigeten minden nagyon tetszett nekem egyedül a kaja nem jött be 100%-ra. Végül egy picit off tanács : ha maldívra mentek és van rá lehetőségetek mindenképpen töltsetek el egy hetet Sri Lankán mert bár sok helyen jártam már de Ceylon leírhatatlanul csodás.

Jó utat mindenkinek

OLAJFALÓ

Bandos Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4192
vargy,
Az utolsó mondatban van egy elírás, a "nem biztosan szolgálhatsz" helyett természetesen "biztosan nem szolgálhatsz" a helyes kifejezés.
Bandos
Előzmény: Bandos (4191)
Bandos Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4191
Szia vargy,
Ez egy megnyugtató írás akar lenni.
Maldív szerintem egész évben nagyon jó, bár az időjárás általában monszunváltáskor, azaz május-júniusban, és október-novemberben esősebb, mint máskor. Szerintem nyugodtan elindulhattok júniusban is, biztos klassz lesz. Ha legfeljebb lesz majd 2-3 napos egybefüggő eső (ez azért ritkán van, az eső általában maldívon csak 1/4 vagy 1/2 órás), azt majd eltöltitek a bungiban. Nászúton gondolom ez sem gond.
Kuredu helyett viszont talán találhatnátok más célpontot is. Kuredu-n a fórumosok közül Henokék jártak, de a négy általuk meglátogatott maldív sziget közül ez tetszett nekik legkevésbé. Olvasd el a 3314-es, és 3890-es hozzászólást. Ráadásul irdatlan messze van a reptértől, 4 óra hajózás, vagy hidroplánozás, de az ilyen messze elég drága lesz. A fórumosok között népszerű Meeru, Fihalhohi, Sun, Bandos, Biyadoo, Villivaru, stb., szerintem mind jobb választás lenne. De ez csak az én véleményem. Talán más fórumos is ír erről véleményt. Mindenesetre nézd meg ezeket a szigeteket és más szigeteket is a maldiv.lap.hu-n, érdeklődd meg az árakat is, és csak azután dönts. De Maldív-ot ki ne hagyd! Nászútnak is ideális, a leendő feleségednek ettől csodásabb meglepetéssel nem biztosan szolgálhatsz.
Bandos
Előzmény: vargy (4187)
bela123 Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4190
Meg ha forumozni akartok akkor felrakok
egy jóbb forumot sokkal gyorsabb lesz mint
az indexé
Béla
bela123 Creative Commons License 2004.03.22 0 0 4189
Kedves Kékbálna
Köszi a segitséget!!!!
Mindenkit kérek hogy közössen csináljunk egy jó weboldalt www.maldiv.hu, www.maldives.hu
Kérek mindenkit küldjön anyagot az info@nethost.hu
ra mindenki élményét képeit, videóit felrakom
Udv
Béla

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!